Infonet Projekt

• Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Infonet Projekt S.A.

Opinie o Infonet Projekt Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Infonet Projekt S.A.!

06.02.2019 14:45

Szanowny Panie Marku, Dziękujemy za zainteresowanie naszymi ofertami pracy. Aktualne oferty znajdują się w zakładce "Rekrutacja". Zapraszamy do zapoznania się i aplikacji na stanowisko, które Pana interesuje.

06.08.2018 11:36

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Interesuje mnie umowę oraz czy są jakieś dodatki do podstawy?

06.02.2019 14:45

29.06.2018 09:02

Jako nowy pracownik mogę się podzielić następującą opinią: Infonet Projekt SA uważam, że jest dobrym pracodawcą. Na początku otrzymuje się wstępne szkolenie oraz materiały pomagające zaznajomić się z firmą. W każdej chwili można liczyć na pomoc współpracowników. Kwestie finansowe zależą od posiadanego doświadczenia zawodowego. Co do komentarza @Handlowiec, wszystkie przelewy są wykonywane terminowo i nie ma opóźnień, więc nie wiem czemu taka opinia.

zmiana w kodeksie pracy

01.12.2025 12:43

W pracując w infonecie tak jak u każdego tzw "Janusza biznesu" w sprawie wynagrodzenia warto znać swoje prawa i być uodpornionym na firmową propagandę. ciekawy artykuł i najważniejsze fakty dla osób nawet bardzo asertywnych nie wspominając już o tych co czują się mniej pewnie pracując wiele lat w infonecie za mniejsze stawki niż u konkurencji i tego co rynek pozwala https://finanse.wp.pl/kolosalna-zmiana-w-kodeksie-pracy-koniec-z-meczaca-zasada-7227716245863264a Od 24 grudnia 2025 r. wprowadzone zostaną istotne zmiany w Kodeksie pracy, które zmienią zasady ujawniania wynagrodzeń. To ważne zarówno dla nowozatrudnionych, jak i obecnych pracowników. Nowe przepisy mają zwiększyć jawność płac i poprawić przejrzystość w firmach. Co się zmieni? Pracodawcy będą musieli podać konkretne kwoty lub widełki wynagrodzenia, co zmieni dotychczasową praktykę, kiedy informacje o zarobkach często pojawiały się dopiero podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Jak czytamy w dlahandlu.pl, kolejne zmiany dotyczą zakazu pytania kandydatów o wysokość wynagrodzenia w poprzednich miejscach pracy. Firmy często wykorzystywały te dane, aby oferować pensje niższe niż standardowe w swojej organizacji. Nowe regulacje przewidują także, że osoby już zatrudnione będą miały dostęp do informacji o zasadach ustalania płac oraz przeciętnych wynagrodzeniach na podobnych stanowiskach. Zmiana na korzyść pracowników Zniesienie klauzul poufności dotyczących wysokości wynagrodzeń to jeden z ważniejszych elementów nowelizacji. Pracownicy będą mogli wymieniać się informacjami o zarobkach, co sprzyja eliminowaniu nieuzasadnionych dysproporcji płacowych. Jak podkreśla dlahandlu.pl, jawność płac zapewni też lepsze bezpieczeństwo osobom niepewnie czującym się podczas negocjacji wynagrodzeń. Przejrzystość i dostęp do klarownych kryteriów ograniczy przypadki zaniżania wynagrodzeń osobom mniej asertywnym.

26.08.2025 10:10

(usunięte przez administratora) Łapią budżetowe projekty na przetargach. Brak szacunku do pracownika. (usunięte przez administratora)traktują innych pogardliwie. (usunięte przez administratora) Nie polecam. Wypłaty tez są poniżej przeciętnej. Jeśli interesuje cię Januszex to polecam. Wewnętrze też czuć zgrzyty miedzy działami, nie potrafią rozwiązać sporu wewnątrz firmy a potem(usunięte przez administratora) chodzi i krzyczy "kto to napisał na goworku". Czas dorosnąć albo zmienić branże, skoro ma się problem z krytyką ze strony pracowników. Pozdrawiam pracownik działu oprogramowania.

ReviewModeratorIcon
    Angelika

03.09.2025 19:52

No rozumiem cię, ale właśnie przez to wasze położenie względem pracodawcy i to, na co narzekasz, nic samo się nie poprawi – trzeba wziąć sprawy w swoje ręce. Lepiej czekać w nieskończoność?

do Angeliki

07.09.2025 22:05

Angeliko po pierwsze to Nie narzekam jak mi sugerujesz tylko wziąłem sprawy w swoje ręce i teraz pracuję gdzie indziej i jestem bardzo zadowolony z wyboru i swojego jednego życia a także mam merytorycznych przełożonych w swojej dziedzinie od których się mogę uczyć a nie speców od wszystkiego a najbardziej od metod zarządzania. Nie musiałem się przekwalifikowywać bo pracy w It jest pełno (kto chce może poszukać kontaktów do byłych pracowników infonetu jest ich dużo np na linkedit i też radzą sobie dobrze ). Żal mi jedynie obecnych zasiedziałych pracujących w infonet od dekady pracowników których była to pierwsza albo druga praca i których motto jest "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" przykro tylko że zarażają tym nieprawdziwym stwierdzeniem innych .Staż pracy wielu ludzi jest większy niż Pani prezes z namaszczenia wiadomo kogo i lepiej Angeliko zapytaj tych ludzi dlaczego siedzą i narzekają ale nie piszą tego na gowork. Po drugie Angeliko Przedmówca który podpisał się jako "były pracownik" jeżeli jest to prawda to też rozwiązał problem jeżeli to miałaś na myśli Angeliko bo aby rozwiązać problem i dalej współpracować to potrzeba chęci przede wszystkim w pierwszej kolejności przełożonych i właścicieli a dopiero potem pracowników którzy są mniej doświadczeni w tzw polityce , negocjacjach i całej tej otoczce firmowego gadania , no i pitolenia że się tak wyrażę dosłownie. Więc Angeliko moim zdaniem wszyscy są zadowoleni ,poza zasiedziałymi pracownikami ,którzy nawet boją się dyskutować na gowork i podpisać się bo tak są zintogtrynowani tymi firmowymi wpływami pewnych osób jak w jakieś Sekc...A najbardziej zadowolony moim zdaniem i nie mający powodu do narzekania jest właściciel który w jednym z wywiadów określił siebie jako "mistrz" no i Pani prezes z nadania i trudno im się dziwić.
    Veritas

10.06.2025 16:46

Asystent AI

Była kiedyś otwarta rekrutacja na stanowisko Logistyk ds. Serwisu i nie podano widełek płacowych. Firma wymagała aż 3 lat doświadczenia na podobnym stanowisku, a z benefitów najbardziej kusiła prywatna opieka medyczna. Czy według Was te wymagania nie były za wysokie jak na logistykę w serwisie? Jak oceniacie poziom benefitów i realne zarobki na tym stanowisku?
    #Logistyk

26.08.2025 10:06

Jak jesteś znajomym pani prezes z zasiedzenia to możesz nic nie robić z domu. Koledzy w firmie zrobią za Ciebie.

Przedstawiciel pracodawcy

29.08.2025 14:42

Pracownicy mają możliwość korzystania z pracy zdalnej. Decyzja o jej zakresie zawsze zależy od organizacji pracy danego działu oraz bieżących potrzeb, a także uzgodnień z bezpośrednim przełożonym. Dzięki temu możemy elastycznie łączyć komfort pracy z domu z zapewnieniem sprawnego funkcjonowania zespołów i realizacją zadań.

07.03.2025 17:58

Przedstawiciel Infonet Projekt

17.03.2025 13:43

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy sprostować nieporozumienie – Infonet Projekt aktywnie zatrudnia specjalistów do tworzenia i rozwoju oprogramowania OXARI. Nie prowadzimy rekrutacji ani organizacji pracy o formule czasowych projektów. Nasze produkty dynamicznie się rozwijają, co naturalnie wiąże się z regularnym powiększaniem zespołu i poszukiwaniem nowych talentów. W samym minionym roku zespół techniczny działu oprogramowania powiększył się o 40%. Proces rekrutacyjny zawsze prowadzimy w sposób rzetelny i transparentny, a kandydaci są informowani o aktualnych możliwościach współpracy i ich dłużej perspektywie. Dbamy o profesjonalizm i uczciwe podejście zarówno wobec naszych pracowników, jak i osób aplikujących do firmy. Naszą dumą i największą wartością są wieloletni pracownicy, którzy rozwijają się razem z firmą. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu – chętnie wyjaśnimy wszelkie wątpliwości.
    transparentna współpraca

23.07.2025 13:31

w artykule czytamy (usunięte przez administratora) Pracodawcy, zaniepokojeni trudniejszą sytuacją gospodarczą i większą liczbą kandydatów, coraz częściej wracają do dawnych praktyk, takich jak ujawnianie wynagrodzenia dopiero na końcowych etapach rekrutacji. To wydłuża procesy, zwiększa ryzyko nieudanych rekrutacji i negatywnie wpływa na wizerunek firmy. Ustawa o jasnych zarobkach niewiele zmienia — Obecnie informacja o wysokości oferowanego wynagrodzenia znajduje się tylko w ok. 30 proc. ogłoszeń o pracę. Kandydaci i kandydatki są zgodni, że ta informacja powinna być podawana już w ofercie pracy. Jak wynika z badania No Fluff Jobs, to podejście jest korzystne również dla firm. Niestety, nie wszyscy pracodawcy to rozumieją, a liczba ofert z jawnym wynagrodzeniem spada. Ustawa "Jasne zarobki" raczej tego nie zmieni — komentuje Paulina Król, Chief People & Operations Officer w No Fluff Jobs. ponieważ przedstawiciel infonet napisał cyt "Proces rekrutacyjny zawsze prowadzimy w sposób rzetelny i transparentny, a kandydaci są informowani o aktualnych możliwościach współpracy i ich dłużej perspektywie. Dbamy o profesjonalizm i uczciwe podejście zarówno wobec naszych pracowników, jak i osób aplikujących do firmy. " moje pytanie brzmi gdzie można zobaczyć oferty pracy w tej firmie TYLKO z WIDEŁKAMI aby faktycznie przekonać się że wypowiedż przedstawiciela tej firmy nie są pustymi słowami, marketingowym sloganem i propagandowym przekazem czy piarem mającym na celu odwrócenie uwagi kandydatów od najważniejszej rzeczy czyli równego traktowania i transparentości przybliżonych zarobków w postaci widełek na danym stanowisku. Proszę również o linki do takich ogłoszeń o pracę.
    Specjalista helpdesk

11.03.2025 12:39

Wy naprawdę jesteście bardzo źli w rekrutację....
    kandydat

11.03.2025 13:37

ale może są dobrzy w pracę? czy są programiści którzy pracują dłużej?
    EX Project Manager

04.03.2025 12:49

Niestety odradzam każdemu, kto rozważa przyjście na rozmowę rekrutacyjną do wspomnianej firmy. Niech Państwa nie zmylą pozory nowoczesności - telefon z działu kadr odstrasza. Pretensjonalne rozmowy, traktowanie kandydata bez szacunku, niemiły i odpychający sposób prowadzenia konwersacji - a to dopiero pierwszy minus. W firmie panuje ogromny nieporządek - pracownicy nie wiedzą do kogo dzwonią, na jakie stanowisko - zero wkładu w to, aby rekrutacja przebiegała profesjonalnie. Niestety tak roszczeniowe i odgórne traktowanie ludzi nie przynosi niczego dobrego.
    nick

05.03.2025 11:37

no nie jest to najlepiej prowadzona rekrutacja, widzialem duzo lepiej zorganizowane ale nie ma tez co dramatyzowac i skreslac firme wylacznie za slabo poprowadzona rekrutacje, bo mozna serio duzo stracic
    Przedstawiciel Infonet Projekt

05.03.2025 15:05

Dziękujemy za udział w procesie rekrutacyjnym oraz za podzielenie się opinią. Jest nam przykro, że odniosła Pani negatywne wrażenie podczas jego przebiegu. Dbamy, aby każdy kandydat czuł się komfortowo i był traktowany z szacunkiem na każdym etapie procesu. Przeanalizujemy opisaną sytuację i podejmiemy kroki, aby usprawnić nasze działania oraz zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości. Jednocześnie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu i udziału w naszych rekrutacjach. Zapewniamy, że opisana sytuacja nie jest standardem w naszej firmie, a opinie kandydatów traktujemy bardzo poważnie. Dziękujemy za szczerą opinię i życzymy powodzenia na rynku pracy.
    FP

18.05.2024 14:36

To ewenement wśród firm it na rynku gdzie w XXI wieku na rekrutacji dostajesz do napisania kod na kartce rysujący gwiazdki. Pomimo obiecanej informacji zwrotnej żadnego kontaktu. To dużo świadczy o standardach firmy.
    PFjk

13.06.2024 23:14

W publicznym API można pobrać szczegóły publikacji komentarzy. Po co podawać się za dwie różne osoby?
    Pepe

28.02.2025 20:13

To u nich standard. Rekrutacje wg bardzo starych standardow, agresywna szefowa szefowa i swiecavy oczami pracownicy. Z opinii wiem ze nalezy unikac. Notowanii wsrod polskich spolek IT na 2 miejscu najwiekszego spafku obrotow wiec chyba ryzykowna praca.
    mario

25.11.2024 07:32

Specjalista helpdesk na jakie moze liczyc zarobki?
    nieudany projekt - darczyńca

06.09.2024 11:35

Napiszcie czy ktoś z tzw kluczowych pracowników tej firmy odpowiedział i w jaki sposób za kolejny nieudany projekt tej firmy który od 2 lat jest martwy, tj darczyńca bo na facebook codziennie kiedyś ładowane były posty, zdjęcia ,uśmiechy, nadzieję, wywiady ,lajki i polubienia,,serduszka,misja pomagania jako to firma od dawna pomaga itp ,a od 2 lat totalna lipa i nic. Zwykli Pracownicy znowu napracowali się nad kolejnym pomysłem i realizacją kierownictwa ,mieli nadzieję że coś wyjdzie z tego i inwestowali swój czas nie tylko w ramach swojej pracy i obowiązków , a kluczowi jak lubią często w mediach społecznościowych i nie tylko nazywać się pracownikami zmyli odpowiedzialność i zajęli się innymi tematami i projektami tej firmy.
    grzesiek

10.09.2024 11:58

nie chwytam. jeśli to był projekt w ramach obowiązków to dostawaliście za to pensje tak? a jeśli to był typowy dla wielu firm projekt typu charytatywność rękoma pracowników, to co to ma do forum o warunkach płacy i pracy w firmie?
    nieudany projekt - darczynca

11.09.2024 09:54

Grzegorzu zauważyłem że podobnie jak magdalena bardzo szybko w ciągu kilku minut odpisałeś, jednak powstrzymam się od wniosków co było tego powodem abym mógł tobie odpowiedzieć. po pierwsze- jeżeli jak piszesz cytując ciebie że "nie chwytasz" to odpowiem ci że powinieneś znać przysłowie że "jak nie wiadomo oco chodzi to chodzi o kasę" . Kasę którą ktoś musi zarobić a szczególnie zwykli pracownicy np sprzedaży odpowiedzialni za wyniki którzy muszą tłumaczyć się z tego co robią i to nawet jeżeli im coś nie wyjdzie nie z ich przyczyn. W tej firmie jest spychana odpowiedzialność w dół i realizację celów dlatego, JA zapytałem o odpowiedzialność tzw "kluczowych pracowników aż do samej góry " po drugie -KASA się musi zgadzać tzn gdzieś zabrakło np na premie albo działania marketingowe ,rozwojowe itp w innych projektach albo na zatrudnienie przede wszystkim doświadczonych ludzi z rynku bo to wstyd nawet jak nie można głośno mówić że podstawowa pensja i ogólnie pensja z premiami tam mocno odbiega od realiów rynkowych , inne posty prawdę opisują temat więc nie będę się powtarzał. po trzecie - znowu KASA napisałeś cyt "dostawaliście za to pensje tak? " - TAK , ale jeżeli wiedziałbyś że bierzesz udział w nierozwojowym projekcie nawet tzw "pseudo charytatywnym" to ta podstawowa KASA nie jest tego warta. Od kierownictwa i tzw kluczowych pracowników którzy przez to kierownictwo są wyróżniani oczekują zwykli pracownicy że będą jak generałowie w armi a nie tylko przepraszam za określenie "TIK TOK(usunięte przez administratora)" po czwarte -Napisałem projekt "pseudo charytatywnym" bo ten projekt miał służyć piarowi firmy i pomagać w sprzedaży w innych działach produktów budując relację z klientami ale dobrze że napisałeś "charytatywność rękoma pracowników" po piąte - "co to ma do forum o warunkach płący i pracy" to Gdzie mam jak nie tutaj zapytać o rozliczenie i konsekwencje dla kluczowych pracowników w tym kierownictwa przecież nie pójdę i nie zapytam osobiście magdaleny :)) .Ryzykuję jedynie to że usuną mój post i nie dopuszczą do publikacji.
    Judyta

15.06.2024 06:21

Finalnie w tym roku docenili was tymi podwyżkami czy nie? na początku tego coś wspominali ze jakieś okresowe tu wpadają ale nie widzę pochwały względem kasy w ostatnim czasie
    Przedstawiciel Pracodawcy

21.06.2024 10:56

Warunki zatrudnienia są poufne i ustalane indywidualnie między pracownikami a pracodawcą. Podwyżki przyznawane są zatem na podstawie indywidualnych osiągnięć w pracy oraz liczby czy skali realizowanych projektów. Informacja o podwyżce przekazywana jest bezpośrednio do pracownika i nie jest omawiana na forum. Zapraszamy do aplikowania na nasze oferty pracy - podczas spotkań rekrutacyjnych można dowiedzieć się więcej.
    Mali

16.05.2024 17:22

Chcę aplikować ale widze że gadacie tu o niskich stawkach. Mimo to próbuję znaleźć jakieś plusy bo rzadko tylko negatywy są w firmie ;) Mnie najbardziej zależy na normalnej atmosferze bez spychologii i podkładania kłód pod nogi...jak u was?

23.05.2024 10:15

Normalna atmosfera ? To nie tutaj. Tutaj jest atmosfera pt: co szefowa dzisiaj odwali i jak ci to zakomunikuje. Pewnie tak że aż ci klapki spadną.
    Graźka

12.09.2023 17:51

Hej :) Interesuje mnie praca jako Specjalista ds. social mediów i copywritingu, w ofercie napisali, że szukają nietuzinkowych osób. Co to znaczy? Na rozmowie zwracają szczególną uwagę na jakieś aspekty? Macie dla mnie jakieś rady? Czy dostaje się jakieś zadanie do zrobienia, typu napisanie próbki tekstu? Wymagają obróbki zdjęć, a konkretnie jakich programów, bo zakładam, że canva chyba nie wystarczy? ;)
    Marzena

27.09.2023 19:35

Proces rekrutacyjny - kilka lat temu, był dwuetapowy, a spotkania bezpośrednie. Dziś - dla wygody kandydatów, którzy często preferują tę formułę - spotkania odbywają się online. Ilość etapów czy długość procesu zależy od działu i stanowiska.
    zzzz

22.05.2024 22:39

o tak, pomysly szefostwa, a zwlaszcza szefowej to potrafia czlowieka wprawic w osluienie, zwlaszcza w polaczeniu z poziomem komunikacji.
    takie tam

18.05.2024 21:53

jak jesteś dobry w tym co robisz to możesz liczyć na bardzo dobre wynagrodzenie w Infonet Projekt jak jesteś roszczeniowy i nic nie wnosisz poza obietnicami to pewnie mniej zarobisz i w efekcie narzekasz - ale to pewnie nie tylko Infonetu dotyczy atmosfera bardzo dobra. większość dobrych i kluczowych pracowników - pracuje ponad 10 lat w tym miejscu...
    bardzo dobry

21.05.2024 14:25

Co do wynagrodzenia to miałeś na myśli bardzo dobre w oczach prezesa czy pracownika bo to różnica? bo właściciel i jego żona to owszem mogą liczyć na bardzo dobre wynagrodzenie ale o reszcie to nie słyszałem a wręcz co innego słyszałem. Roszczeniowym nie jestem wystarczy tyle ile inne firmy i rynek oferują np na justjoin.it od pierwszego dnia pracy na um o pracę jako podstawa ! a nie obietnice czy niepewną premię w infonecie jak produkt się sprzeda,jak wejdziemy na rynek,jak klient zapłaci, Jak rozwiniemy się zagranicą albo i nie, itp. Ryzyko jest pracodawcy i właściciela a nie pracownika jak produkt się nie przyjmie , a tu gdzie obecnie jestem nikt mnie roszczeniowym nie nazywa i jak tak dalej pójdzie też 10 lat przepracuje o ile będę chciał.

30.03.2024 07:31

Siemka, co na dzień dzisiejszy proponują na helpdesku? Chce wejść w szczegóły ogłoszenia ze strony, ale gdy to robię to mi błąd krytyczny na wordpressie wyskakuje. Coś zmieniają teraz w warunkach i wkrótce odświeżą?
    Ex

31.03.2024 20:05

Na ich stronie są ogłoszenia widmo, które wiszą bo wiszą. Wszystkie aktualne ogłoszenia mają na pracuj.pl, ale spoko stary nie ma co się kłopotać i interesować współpracą z tą firmą, no chyba że szukasz czegoś żeby w między czasie szukać innej pracy, na lepszych warunkach i lepszej perspektywie rozwoju

30.01.2024 06:32

Hej, będę aplikować na specjalistę ds. marketingu. Powiecie mi w jakich widełkach płacowych na starcie się tu zatrzymują? Jakie są szanse na podwyżki? ja aplikuje na stolice, zastanawiam się czy w Bielsku maja inne stawki? Sama praca jest już identyczna? Nie ma różnic?
    Na forum znajdziesz odpowiedz

30.01.2024 14:49

cytuje jednego z pracowników zapewne byłego " Kobieto nie warto i proszę nie słuchaj tych bzdur wyżej! Stać cię na więcej niż na pracę w januszexie gdzie płacą minimalnie więcej niż najniższa krajowa i musisz być na każde zawołanie i pierdnięcie przełożonych! Serio szkoda czasu i nerwów. Życzę znalezienia wymarzonej, spokojnej pracy!" Odpowiedz dlaczego nie ma widełek chyba jest teraz prosta! ,Z ich punktu widzenia szukają młodego i niedoświadczonego pod względem negocjacji warunków finansowych i zatrudnią tego kto nie będzie pytał o widełki dla danej branży i okresowych stałych podwyżkach np inflacyjnych a tzw "negocjację z tobą aby cie przekonać załatwi się przez kreowanie wizji i atmosfery cudownego rozwoju i przyszych pensji za pare lat, gadce o premiach,ubezpieczeniu grupowym, nowoczesnych narzedziach, prestiżowym stanowisku,wyjątkowej atmosferze ,młodym zespole kreatywnych tutaj ludzi, burzy mózgów, misji oraz pomaganiu, komfortowych warunkach pracy,szkoleniach,transferu wiedzy, charyzmatycznych liderach, okresie próbnym, wyjątkowych produktach w ich ofercie, itp (czyli takich lekko mówiąc niejasnych kryteriach dla młodych i bez dużych oczekiwań finansowych:))))
    kilka kwestii

23.03.2024 16:35

Poza słusznymi uwagami które zauważyłaś dodam i sama wyciągnij wniosek i poszukaj ale dokładnie na forum a dowiesz się kto może zarobić górne widełki bo ta informacja byłą publicznie dostępna w sieci w oświadczeniu majątkowym po pierwsze i najważniejsze pytanie-Jeżeli spełniasz ich wyśrubowane wymagania opisane w ofercie dlaczego chcesz pracować za takie widełki przecież możesz pracować w podanych widełkach ale w walucie euro dla zagranicznych firm nawet nie korpo i nie ruszając się z domu ? po drugie -górnych widełek tutaj opisanych to nawet wieloletni pracownicy nigdy nie widzieli i chyba minimalna krajowa musiała by wzrosnąć do okolicy górnej granicy aby je zobaczyli Po trzecie -brak jest podstawowych info takich czy jest to b2b czy uop dla np górnych widełek a wręcz jest to połączone co wskazuje pewne oczywiste zależności Po czwarte-nie ma podanych w pozostałych ogłoszeniach widełek to znaczy że firma NIE MA W ZWYCZAJU to robić i ta oferta jest traktowana jako EKSPERYMENT tj mogą w każdym czasie zdjąć widełki , zmienić wymagania, usunąć ogłoszenie i nabór a jeśli już nawet będziesz pracować to po okresie próbnym możesz być zadroga dla nich i zwyczajnie pod każdym pretekstem zamienią ciebie na tańszą osobę Wniosek Jeśli jednak chcesz pracować i zminimalizować ryzyko zwolnienia to dolne widełki na okresie próbnym i po i długo długo po i b2b
    widełki płacowe

25.06.2020 14:00

Witam skopiowałem dzisiaj z komputer świat artykuł pod tytułem "Specjaliści IT liczą na 40 proc. podwyżki. Znany wynika badania No Fluff Jobs" w treści pisze że "Z analizy oczekiwań płacowych pracowników IT wynika, że seniorzy (czyli osoby z doświadczeniem powyżej 8 lat) jeszcze w lutym deklarowali, że chcieliby zarabiać ok. 40 proc. więcej niż dziś. Ich średnie zarobki wynoszą około 19,5 tys. zł netto na umowie B2B, a w przypadku umowy o pracę ponad 11 tys. zł netto. Tymczasem oczekiwania to odpowiednio 27 tys. i 19 tys. (uśrednione zarobki na umowach B2B i etacie). Nieco mniej doświadczeni (5-8 lat) przyznają się, że dostają na rękę 10 tys. zł, a oczekują 12 tys. zł. Osoby pracujące w branży 2-5 lat deklarują, że ich pensja netto wynosi 8 tys. zł, a chcieliby, aby wynosiła prawie 10 tys. zł." moje pytanie czy jest możliwość wpasowania się w takie widełki płacowe w tej firmie lub jakie widełki płacowe są obecne bo w ogłoszeniach tej firmy nie widzę aby były podane widełki?
    szukajcie a znajdziecie

05.01.2021 14:34

Ponieważ przedstawiciel firmy Infonet Projekt odpowiedział na mój post odniosę się jako Kandydat do pracy jak to wygląda z mojego punktu widzenia cyt przedstawiciela "nie przewidujemy w swojej polityce publikowania rozpiętości wynagrodzeń i liczymy się z tym, że może to zniechęcać poszczególnych kandydatów" Mnie jako kandydata polityka rozpiętości wynagrodzeń zniechęci WYŁĄCZNIE tylko w 2 przypadkach 1)Gdy minimalna rozpiętość wynagrodzenia JEST NISKA 2)Gdy maksymalna rozpiętość wynagrodzenia JEST NISKA (NISKA tzn- niższa niż wskazują to raporty wynagrodzeń dla danej branży ,więc dla mnie pojęcie NISKA nie jest subiektywnym odczuciem czy wyobrażeniem w danej chwili) Pozatym widzę TYLKO KORZYŚCI z publikowania rozpiętości wynagrodzenia ponieważ np jak widzę takie ogłoszenie jak to dzisiaj w onecie np https://www.onet.pl/sport/onetsport/ile-zarabiaja-prezesi-w-nizszych-ligach-pogon-olesnica-oferuje-350-zl/e61lkvt,d87b6cc4 tj cytując artykuł "Szereg wymagań i 350 złotych na umowie o pracę. Każdy może zostać prezesem w okręgówce" to ogarnia mnie śmiech, oraz oczywiście zastanawiam się nad poziomem umysłowym przyszłych kandydatów jeśli ktokolwiek się zgłosi aby być prezesem za 350 zł dziękuje przedstawicielowi firmy za ustosunkowanie się do mojego poprzedniego komentarza
    oferta pracy z widełkami

04.03.2024 19:21

Dzień dobry Dlaczego 1 na 8 ogłoszeń o prace tj w zakładce kariera na waszej stronie tzn Specjalista ds. marketingu ma podane widełki a pozostałe 7 ofert nie ma podanych przecież to jest nierówne traktowanie zatrudnionych pracowników oraz kandydatów do pracy ? Proszę o odpowiedź.
    gonzales

09.02.2024 13:07

Jak wygląda praca w przypadku specjalisty helpdesk? i na jakie zarobki mozna liczyc?
    byly starszy techniczny

25.02.2024 15:31

W infonecie stanowisko helpdesk jest jak serwis u nich pełnisz role wielozadaniowca masz być jak guru i to nie tylko z technicznej wiedzy ,nikt nad tobą nie będzie się jakoś rozczulał i tracił czas ,zakres zadań jest zmienny i to już w pracy zobaczysz a nie na samej rozmowie kwalifikacyjnej . Wiele lat już widziałem jak to wygląda i podziękowałem więc nie byłem dziobasem Ponadto ktoś inny już zadał takie jak ty pytanie i poniżej masz odpowiedź ,dodam że od lat nic się u nich nie zmieniało i nie sądzę że kiedykolwiek się zmieni ponieważ Firma nie jest duża i ludzi mało ale zato ambicje szefa duże które nawet w wywiadach np na gowork można poczytać i swoje zdanie prywatne mieć jak się to mija z rzeczywistością co pisze ,a który nie skończył ani nie zaczynał nawet studiów informatycznych ale handlowo i marketingowo jest wyrobiony.Poniżej odpowiedz kogoś innego więc mój przypadek nie był odosobniony Ultra niewdzięczna praca, w której nie istnieje coś takiego jak godne wynagrodzenie. Praca serwisanta na początku brzmi dobrze, ale potem okazuje się że jesteś gońcem po kilku województwach, bez płatnych nadgodzin. Brak jakichkolwiek perspektyw rozwoju, po miesiącu wpadasz już w monotonie i robisz to samo. Moim zdaniem praca serwisanta jest okej na start, żeby mieć jakąś tam prace i w między czasie szukać innej, lepszej.
    Teresa

07.07.2021 19:06

Czy ktoś pracuje może jako logistyk magazynier w Infonet Projekcie? W ofercie jest informacja o rozwoju zawodowym co mnie zaciekawiło i chciałabym uzyskać trochę więcej informacji na ten temat. Podpowiecie jak wyglądają możliwości? Na jakie stanowiska można awansować wyżej? Czy po awansie zmienia się wysokość wynagrodzenia, zakres obowiązków?

08.07.2021 13:12

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Na tym stanowisku, wraz ze wzrostem kompetencji, jest możliwość awansu w strukturze działu. Natomiast obecnie rekrutacja jest już zakończona. Aktualne oferty dostępne są na naszej stronie. Pozdrawiamy.

09.02.2024 13:08

Czy firma rozważa wprowadzenie jasnych zasad dotyczących dobrowolności uczestnictwa w wydarzeniach integracyjnych, aby zapewnić, że wszyscy pracownicy czują się komfortowo z decyzją o udziale lub nieudziale?
    wigilia pracownicza

15.12.2023 15:16

Pamiętam jak za moich czasów robione były spotkania lub wigilie pracownicze w infonecie oczywiście bo tak góra wymyśliła jako sposób na tzw integracje zespołu no i aby sprawdzić kto przyjdzie lub nie , zupełnie nie rozumiejąc że człowiek może nie mieć ochoty i chce mieć czas na prywatne życie. Nawet chyba na facebook widziałem zdjęcia z jakieś takiej wigilii jako powód jacy to my zespołowi jesteśmy i wogóle Dream Team.. Czy dalej ten zwyczaj jest u was czy już góra dałą sobie spokój i zrozumiałą czym jest sfera prywatna człowieka i pracownika ?
    Stefan

11.01.2024 13:47

z tego co się orientuję to chyba taka podróż, przy kiepskiej pogodzie, jaka jest często w grudniu, może trwać nawet 7-8 godzin. Musi to być trochę męczące.
    wigilijny

22.01.2024 21:58

Wigilia firmowa jest raz w roku. Każda szanowana firma organizuje taką imprezę. Z opowieści znajomych - znajomych z Infonetu mam informacje, że zawsze jest dobra zabawa. Ja osobiście nie wyobrażałbym sobie też, nie wziąć udziału w takim wydarzeniu. Trzeba wziąć pod uwagę że ono jest raz w roku, a nie raz na tydzień i nie miałoby dla mnie znaczenia - gdzie się ono odbywa i w jaki dzień tygodnia i kto co robi na następny dzień. Jak ktoś ma jakiś problem żeby się spotkać to niech nie przyjężdża. O czym tu dyskutować...?

18.07.2023 11:24

Czy rotacja pracowników w Infonet Projekt SA na Net Developer jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 26 czerwca na Pracuj.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?
    odpowiedz usunieto

04.08.2023 11:42

Niestety usunięto odpowiedz mimo że kilkanaście dni istniała oraz opinię "byłego pracownika" który napisał "niskie zarobki i brak rozwoju robią swoje" Nie mam pojęcia dlaczego ta wartościowa opinia kwalifikowała się do usunięcia ale być może złoty profil gowork lub inne metody pozwalało co niestety przykre infonetowi na coś takiego zamiast ustosunkowania się i podania np widełek płacowych i ścieżki rozwoju co pomogło by odwiedzającym profil wtym i mnie. Dziękuje jednak autorowi tego usuniętego komentarza mi on niezwykle pomógł nie chciałbym pracować w firmie gdzie dyskusja jest tylko w zamkniętym firmowym gronie i gdzie jest brak swobody wypowiedzi.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Infonet Projekt?

Kontakt - Infonet Projekt S.A.

Aleja Armii Krajowej 220 43-316 Bielsko-Biała

NIP:5532087889

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria

FacebookIconLinkedinIcon
    mario

03.05.2023 20:08

Praca jako serwisant bądź helpdesk? Ktoś pracował? Jakieś opinie i jak z zarobkami?
    M

19.05.2023 00:07

doświadczony

02.07.2023 12:17

Racja kolego.Zgadzam się z tobą. Dodam od siebie że kluczowe jest jeszcze to w jakiej firmie pracujesz jako serwisant/pracownik techniczny/inzynier itp ,W infonecie to nawet widziałem ogłoszenie tu na forum gowork gdzie oferowali dla biegłego programisty 2100.00 PLN/mc brutto na pełny etat z 2014 roku ogłoszenie, czyli PRAWIE MINIMALNA KRAJOWA wtedy to było. Dlatego niewdzięczna praca i niewdzięczne traktowanie jak to kolego określiłeś w infonecie to nie tylko na serwisie jest/było. Dobrze że teraz nie mam już nic wspólnego z nimi ale wymagało to odemnie szukania pracy gdzie na szczęście się to bardzo opłaciło.

06.06.2023 20:12

Czy firma daje znać w jakiś sposób czy kandydatura została odrzucona?pytam ponieważ jestem na lodzie od miesiąca. Oraz czy ktoś kto pracował na Bielsku jest w stanie podzielić się opinią jak wygląda atmosfera w firmie :) Dziękuję
    Xyz

11.06.2023 11:07

Infonet w żadnym stopniu nie informuje w przypdku odrzucenia kandydatury, kontaktują się jedynie jak okazują wielką łaske i chcą Cię zatrudnić

20.12.2022 15:45

Dzień dobry, Na wszystkie pytania dotyczące warunków pracy w Infonet Projekt odpowiadamy pod adresem [email protected]. Zapraszamy do aplikowania na aktualne oferty pracy: www.infonet-projekt.com.pl/kariera :) Pozdrawiamy, Dział HR
    Xxx

07.06.2023 08:53

Jestem pracownikiem firmy. Tutaj nie ma działu HR ???? proszę o bycie uczciwym, te wiadomość czytają również obecni pracownicy.

08.04.2023 10:42

Czy można liczyć w Infonet Projekt SA na prywatną opiekę medyczną?
    Karol

08.04.2023 15:52

Absolutnie, jedynie można liczyć na ubezpieczenie grupowe
    Aleksandra

28.03.2023 07:49

Z tego co widziałam na forum ktoś pisał na temat rekrutacji na dział sprzedaży. Widzę, że obecnie szukają speca do siebie. Piszą w ofercie o ciągłym rozowju oraz dedykowanym zestawie narzędzi do pracy. Co konkretnie na niego się składa, na jaki sprzęt można liczyć i co z tym rozwojem? W jakim kontekście?

28.03.2023 16:02

Laptop i bilet miesięczny ale spokojnie kobiet nie zatrudniają.

21.12.2022 14:34

Czy wiecie coś o warunkach pracy w firmie Infonet Projekt SA?

21.12.2022 15:16

Szymon

19.12.2022 23:51

Z firmą Infonet miałem okazję przez wiele lat współpracować jako klient, a od jakiegoś czasu pracuję dla nich ;-) Wiem, że jak się chce osiągnąć zadowalający sukces, to trzeba wziąć się do roboty, a nie biadolić :-) Tutaj mi się to udało, i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Atmosfera wśród współpracowników jest również bardzo przyjemna, nie ma co narzekać :). Pozdrawiam wszystkich.

17.12.2022 20:19

Pracowałem przez 3 miesiące w infonecie na serwisie, ogólnie nie polecam. Lepiej było znaleźć nową pracę niż tam dalej siedzieć i marnować swój czas, nerwy i zdrowie...

02.11.2022 21:27

zarobki Key account manager

22.11.2022 11:45

Honorato nie pytałem na forum o inne benefity jak tylko o zarobki Key Account managera w infonecie i czy mieszczą się w standardowych widełkiach branżowych dla IT tj około 20 tyś a nawet podałem żródło ale mój wpis usunięto tj zarchiwizowano i zastąpiono komentarzem Anonim. Inne benefity nie są dla mnie ważne i sam mogę je sobie zapewnić jak będzie mnie stać i płaca będzie rynkowa i dlatego nie pytałem o nie. Po prostu Firma ma wykupiony "Złoty Profil gowork" i zrozumiałem dlaczego moje pytanie usunięto.
    zarobki Key account manager

16.12.2022 13:44

Tak odpowaidając tobie Tereso sprawdziłem zarobki w infonet projekt i dałem sobie spokój bo szkoda by było mojego czasu na pracę skoro według oświadczenia majątkowegoz złożonego w 2018 tzw executive director w infonet projekt w ciągu roku osiągnął tylko dochód 122 709.26 to jak jakiś key account manager taki jak ja miałby mieć 20 tyś miesięcznie? a tyle chciałem,a nie zamierzam dorabiać do swojej pensji np jakimś wynajmem mieszkania itp tak jak w podanym oswiadczeniu byłej radnej było wykazane. W 2018 roku to roczna pensja key accounta managera byłą znacznie większa a co dopiera dyrektora.Dlatego widzę że firma oszczędza i nawet nie dociekam w jakiej wielkości przeznacza środki na rozwój. Aktualnie już jestem zajęty za rynkowe stawki więc temat zamykam
    Kuba

21.06.2022 08:13

Rozmowa dotyczyła pracy w dziale sprzedaży ( Warszawa, ale ponoć połowa zespołu w BB). Osoba ja przeprowadzająca od strony HR - żenada. Zero wstępu, zero informacji o stanowisku, wielce zdziwiona, że o to zapytałem, z łaską odpowiadającą na zadane pytania. Kręci oczami, robi miny, jest niezainteresowana rozmowa i kandydatem. Kobiecina zachowywała się, jakby doświadczenie miała po przyspieszonym, wieczorowym kursie HR Nie polecam, bo pokazuje to stosunek do pracowników.

23.06.2022 11:55

Każdorazowo kandydatka/kandydat zostaje poinformowany w formie telefonicznej lub mailowej o przebiegu procesu rekrutacyjnego. Pozdrawiamy.
    inflacja zarobków

23.03.2022 16:06

Czy zarobki są automatycznie urealniane i wyrównywane do poziomu inflacji lub wyższej czy dopiero jak sie będzie negocjować to takie wyrównanie sie otrzyma? Czy nawet jeżeli dostanie się wyrównanie inflacyjne to czy za poprzednie miesiace też jest rekompensata wtedy ? Pytanie o tyle istotne i mnie interesuje bo przy obecnej realnej inflacji dwucyfrowej nie chciałbym aby moja pensja była zamrożona nawet jeżeli początkowo była rynkowa względem innych firm. No i najważniejsze pytanie czy jest jakiś regulamin wynagradzania ? ,czyli zasady, sprawiedliwe i rynkowe względem innych firm czy też jak to mówią jak dobrze negocjujesz to dostaniesz a jak nie umiesz negocjować i się nie odzywasz albo słabo się odzywasz to długoletnia nędza zostaje.

28.03.2022 09:46

Dzień dobry, w firmie jest dostępny regulamin wynagrodzeń. Istnieje też możliwość rozmowy z przełożonymi. Warunki zatrudnienia są uzgadniane w organizacji.
    inflacja zarobków

12.04.2022 14:53

1)A ten regulamin wynagrodzeń to podaje np widełki na danym stanowisku czy też jest tylko dla zasady bo kodeks pracy tak wymaga ? 2). Czy regulamin wynagrodzen dostepny jest tylko w siedzibie czy można sie zapoznać z nim przed rozmową o pracę?
    Maciek

26.03.2022 18:49

Hejo. Szukam nowego miejsca pracy, więc obserwuję osądy pracowników. Wydaje mi się, że znajdę wiarygodne informacje o firmach z okolic Bielsko-Białej. Mam prośbę, napiszcie jaka jest atmosfera w firmie Infonet Projekt SA? Czy firma dobrze traktuje pracownika? A może jest stołówka z obiadami pracowniczymi? W SokPolu gdzie pracowałem codziennie zamawiałem obiadek - który na mnie czekał przed przerwą. Maciek

01.02.2022 12:25

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Infonet Projekt SA? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

02.02.2022 12:32

Dzień dobry, Jeśli zaistnieją takie przypadki to dodatkowe godziny są płatne lub odbierane w dogodnym dla pracownika terminie. Pozdrawiamy.
    praca w bielsku

17.09.2021 11:28

Takie ogłoszenie znalazłem dzisiaj na portalu jooble (firma NewPerspective z bielska białej) na Android Developera takie ma ogłoszenie i nie wiem czy się ubiegać czy nie ,narazie szukam i porównuje z innymi firmami Miejsce pracy: Bielsko-Biała lub 100% zdalnie (także po pandemii) Twoja praca będzie polegała na rozwijaniu aplikacji mobilnych oraz tworzeniu oprogramowania na urządzenia dedykowane. Kogo poszukujemy? Czego oczekujemy? Min. 2 lat doświadczenia w tworzeniu aplikacji na platformę Android Dobrej znajomości języka Kotlin oraz bibliotek Dagger2 i RxJava Znajomości wzorców architektury aplikacji oraz wzorców projektowych Znajomości baz danych Realm, Room, SQLite Doświadczenia w pisaniu testów jednostkowych i testów UI oraz pracy z narzędziami CI (Continuous Integration) Język angielski – umożliwiający pracę z dokumentacją Co możemy Ci zaoferować? Wynagrodzenie: ok. 13 000 - 20 000 zł netto przy współpracy B2B / do ok. 16 500 zł brutto przy zatrudnieniu na podstawie Umowy o pracę (z podwyższonymi kosztami uzyskania przychodu) Elastyczne godziny pracy i możliwość pracy 100% zdalnej (aktualnie rekrutujemy i pracujemy 100% zdalnie) Proszę pracowników firmy infornet projekt o porównanie jak u was wyglądają zarobki tj przybliżone widełki :) ,wymagania na programistę mobilnego , czy wystarczy podstawowy angielski np do korzystania z materiałów i dokumentacji,czy są regularne podwyżki ,czy szukacie juniorów ,czy praca jest spokojna i bezstresowa,czy korzystacie z gita,czy jest openspace czy też macie osobne prywatne pomieszczenia np na 1 lub 2, osoby aby się skupić przy pracy.Czy kadra programistów jest w większości doświadczona tj chciałbym sie uczyć od ludzi z 10 letnim doświadczeniem w programowaniu czy też macie np połowe juniorów lub studentów czy możliwa jest umowa o pracę lub b2b

29.06.2021 12:11

Czy urlop w Infonet Projekt SA jest płatny 100%?

29.06.2021 14:51

Oczywiście, że w Infonet Projekt, zgodnie z Kodeksem Pracy, pracownikom przysługuje prawo do w pełni płatnego urlopu. Wynagrodzenie za urlop wypoczynkowy wynosi tyle, ile wynagrodzenie pracownika, gdyby wykonywał obowiązki zawodowe.

29.06.2021 15:41

Dziękuję za informację.
    praca zdalna

10.05.2021 13:05

Czy istnieje w infonet projekt praca zdalna ? czy podwyżki są coroczne i z automatu czy też czeba co roku negocjować ? czy podwyżka jest już po kilku pierwszych miesiącach czy dopiero po latach i po negocjacjach ? chciałbym porównać pracę programisty i wymagania a także zarobki w infonet projekt z tym ogłoszeniem o pracę firmy z bielska białej (usunięte przez administratora) Firma z bielska białej takie dała wymagania jak wygląda to w przypadku infonet projekt ? Min. 2 lat doświadczenia komercyjnego na podobnym stanowisku Dobrej znajomości środowiska .NET Core Dobrej znajomości platformy Microsoft Azure Dobrej znajomości GIT’a Doświadczenia w pracy z relacyjnymi i obiektowymi bazami danych Praktycznej wiedzy nt. TDD Język angielski – poziom min. umożliwiający pracę z dokumentacją Co możemy Ci zaoferować? Wynagrodzenie: ok. 10 000 – 15 000 zł brutto przy zatrudnieniu na podstawie Umowy o pracę (z podwyższonymi kosztami uzyskania przychodu) Elastyczne godziny pracy i możliwość pracy 100% zdalnej (aktualnie rekrutujemy i pracujemy 100% zdalnie) ps zainteresowało mnie to ogłoszenie o pracę programisty w bielsku białej bo wymagania są stosunkowo niewielkie oraz słabo znam angielski tylko na poziomie korzystania z dokumentacji technicznej

11.05.2021 11:21

Dzień dobry, Tak, pracujemy zdalnie. Zapraszamy na naszą stronę z ofertami pracy, gdzie opisujemy wymagania na konkretne stanowiska: https://infonet-projekt.com.pl/kariera. Natomiast szczegółami naszej polityki personalnej dzielimy się już bezpośrednio z kandydatami, którym chcemy zaoferować współpracę. Pozdrawiamy, Infonet Projekt
    Są jakieś podwyżki

15.02.2021 16:17

Będą w tym roku jakieś podwyżki podstawy czy znowu nic ?

25.03.2021 08:56

Dzień dobry. System wynagrodzeń i podwyżki są regulowane wewnątrz organizacji, pomiędzy stronami, których to dotyczy. Jest to zawsze sprawa indywidualna, na te rozmowy jesteśmy zawsze otwarci.
    Są jakieś podwyżki

30.03.2021 12:38

Szkoda . Myślałem że wraz z nabywaniem doświadczenia i stażu regularnie otrzymuje się okresową podwyżkę i nie trzeba negocjować tak jak na początku przy przyjmowaniu do pracy.
    Księgowość

25.03.2021 19:59

Jakie opinie o pracy w księgowości? Na jakie wynagrodzenie można liczyć na stanowisku specjalisty ds. Księgowości?

29.03.2021 15:59

Mamy obecnie otwarty proces rekrutacji do Działu Księgowości: https://www.pracuj.pl/praca/specjalista-ds-ksiegowosci-bielsko-biala,oferta,1000846139 O szczegółowych warunkach zatrudnienia porozmawiamy z potencjalnymi Kandydatami. Zapraszamy do składania aplikacji.

20.03.2021 10:24

Czy zdarzają się nadgodziny w Infonet Projekt SA?

23.03.2021 11:27

Dzień dobry, W organizacji nie ma kultury pracy w systemie godzin nadliczbowych. Jeden z zespołów, przez specyfikę pracy o charakterze projektowym, ma elastyczny system pracy. Pozdrawiamy.
    Pieniądz

17.10.2019 09:20

Czy dam radę zbliżyć się z zarobkami jako handlowiec z podstawą minimum 5 tys i premiami minimum 10 tyś czy lepiej się przekwalifikować na kierowcę ? (usunięte przez administratora)
    szukajcie a znajdziecie

31.12.2020 12:42

w bielsku białej jako zwykły podstawowy handlowiec na fotowoltanice możesz wyciagnąc niezle. Oferta z podanymi widełkami https://bielsko-biala.lento.pl/handlowiec-fotowoltaika-i-pompy-ciepla,8746435.html?utm_source=jooble&utm_medium=cpc&utm_campaign=jooble przedstawiciel handlowy Forma pracy:Pełny etat Umowa:Inna Dodatkowe:Brak wymagań Płaca brutto min.:8000 zł Płaca brutto max.:25000 zł Pracodawca:Extra Energia Opis oferty pracy: Handlowiec: branża fotowoltaika i pompy ciepła-DUŻE ZAROBKI wymagane: działalność gospodarcza, doświadczenie w branży (możliwość etatu dla doświadczonych, samochód, odpowiednia ilość leadów sprzedażowych, pakiet medyczny) (praca w terenie, biuro w Bielsku-Białej)

Zostaw merytoryczną opinię o Infonet Projekt S.A.