Infonet Projekt SA

3 Dodaj opinię
Infonet Projekt SA
3 83 6 1

Opinie o Infonet Projekt SA

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Opinia
@Marek 06.08.2018 11:36

Szanowny Panie Marku, Dziękujemy za zainteresowanie naszymi ofertami pracy. Aktualne oferty znajdują się w zakładce "Rekrutacja". Zapraszamy do zapoznania się i aplikacji na stanowisko, które Pana interesuje.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia

Jako nowy pracownik mogę się podzielić następującą opinią: Infonet Projekt SA uważam, że jest dobrym pracodawcą. Na początku otrzymuje się wstępne szkolenie oraz materiały pomagające zaznajomić się z firmą. W każdej chwili można liczyć na pomoc współpracowników. Kwestie finansowe zależą od posiadanego doświadczenia zawodowego. Co do komentarza @Handlowiec, wszystkie przelewy są wykonywane terminowo i nie ma opóźnień, więc nie wiem czemu taka opinia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Interesuje mnie umowę oraz czy są jakieś dodatki do podstawy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
programista_NET
 Opinia

@Kosdn powiedz mi a czy jak już się człowiek przeszkoli w Infonet projekt to czy jako programista dostane tu 10 tys brutto tak jak w firmie CSHARK którą to ofertę zamieścił @mcse. Pracowałem w kilku firmach i każda oferowała wewnętrzne i płatne szkolenia jakie tylko chciałem (akurat mnie interesowało microsoft i oracle,) byleby np nie zajmowało to zbyt dużo czasu i kolidowało z terminami kończenia projektów. niestety jak szedłem po podwyżkę to szef mówił że albo ciężko teraz albo się muszę bardziej postarać (przy czym nie określił jednak jak muszę się bardziej postarać), albo chciał mnie zrobić produkt managerem.W branży IT szkolenia są czymś obowiązkowym nie wyobrażam sobie firmy która nie inwestuje w rozwój

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
janusz biznesu
Nazwa działu: IT
 Opinia
@programista_NET 21.07.2016 10:33

Skasowano mój wpis z wczoraj nie podając przyczyn więc podaje jeszcze raz lista ofert pracy z widełkami placowymi i sobie znajdź firmę z bielska białej https://forum.webhelp.pl/webbazar-inne/najnowsze-oferty-pracy-w-it-z-widelkami-t258653.html zrzut ekranu zrobiłem aby wpis nie zginął

Pomocna?
TakNie
janusz biznesu
Nazwa działu: IT
 Opinia
@programista_NET 21.07.2016 10:33

Skasowano mój wpis z wczoraj nie podając przyczyn więc podaje jeszcze raz lista ofert pracy z widełkami placowymi i sobie znajdź firmę z bielska białej forum.webhelp.pl/webbazar-inne/najnowsze-oferty-pracy-w-it-z-widelkamit258653.html zrzut ekranu zrobiłem aby wpis nie zginął

Pomocna?
TakNie
Niki
 Opinia

Miałem nadzieję na opinie ludzi pracujących w firmie. Jest jakiś problem z tym?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Niki 06.02.2019 18:17

Witaj Niki, Odnośnie opinii pracowników zachęcamy do zapoznania się z jedną z ostatnich wypowiedzi: @Anonim z 29 czerwca.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Interesuje mnie umowę oraz czy są jakieś dodatki do podstawy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Marek 06.08.2018 11:36

Szanowny Panie Marku, Dziękujemy za zainteresowanie naszymi ofertami pracy. Aktualne oferty znajdują się w zakładce "Rekrutacja". Zapraszamy do zapoznania się i aplikacji na stanowisko, które Pana interesuje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia

Może ktoś słyszał czy firma prowadzi rekrutację?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Anonim Dziękuję za Twoją opinię. Chciałabym jeszcze spytać o długość szkolenia wstępnego. Ponadto, jeśli mógłbyś także powiedzieć czy to szkolenie wstępne w firmie Infonet Projekt jest płatne, czy też nie, to będę Ci bardzo wdzięczna. Zachęcam Cię do odpowiedzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia

Jako nowy pracownik mogę się podzielić następującą opinią: Infonet Projekt SA uważam, że jest dobrym pracodawcą. Na początku otrzymuje się wstępne szkolenie oraz materiały pomagające zaznajomić się z firmą. W każdej chwili można liczyć na pomoc współpracowników. Kwestie finansowe zależą od posiadanego doświadczenia zawodowego. Co do komentarza @Handlowiec, wszystkie przelewy są wykonywane terminowo i nie ma opóźnień, więc nie wiem czemu taka opinia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

Aktualnie firma Infonet Projekt poszukuje pracowników. Więcej informacji na temat rekrutacji oraz szczegóły ofert pracy można znaleźć tutaj - https://infonet-projekt.com.pl/kariera#oferty-pracy Pozwolę sobie zacytować pewien fragment tego, co firma oferuje - "systematyczny rozwój własnych kompetencji poprzez udział w dedykowanych szkoleniach technologicznych". Chciałabym się spytać, jak często takie szkolenia dla pracowników są organizowane? Będę wdzięczna za informację.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Handlowiec
 Opinia

Pracowałem tam ponad rok czasu jako handlowiec. Brak zasobów technicznych, certyfikacji producenta w konkretnych obszarach. Wszystko opiera sie na relacjach w Lenovo które ma prezes, ale które nie zawsze są wystarczające. Do tego nieterminowe płatności zarówno dla dystrybucji jak i pracowników, ucinane premie itp. Nie polecam, jest dużo innych firm z "ludzkim" podejściem.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Handlowiec 18.06.2018 13:01

Ciekawe czy Pan "handlowiec" realizował swoje budzety i zobowiazania? Czy, aby nie należy do osób w stylu-słabej pracownicy przeszkadza rąbek u spódnicy;-). Wszyscy zli, a on biedny pokrzywdzony...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Handlowiec Na jakiej podstawie te premie były "ucinane" przez firmę Infonet Projekt? Ponadto, czy fakt, że pensje nie były wypłacane terminowo - jak twierdzisz - został gdzieś zgłoszony? Jeśli tak - napisz, proszę, jak się ta sytuacja zakończyła. Ostatnia rzecz, o którą chciałabym spytać. Czy nie da rady napisać nic pozytywnego na temat pracy w firmie Infonet Projekt?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy od czasu dodania ostatniej opinii wynagrodzenia w Infonet Projekt SA uległy zmianie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Esmeralda
 Opinia

Witam, zgadzam się z opinią, że Infonet Projekt SA jest dobrym prawodawcą. Pracuję tu już kilka lat. Każdy z pracowników, niezależnie od stanowiska, przechodzi wstępne szkolenie i może liczyć na pomoc współpracowników. Organizowane są tu też co jakiś czas szkolenia, które podnoszą kwalifikacje. Każdy ma możliwość dalszego rozwoju. Panuje tu miła atmosfera, a ludzie są życzliwi. Jak wiecie praca to miejsce, gdzie spędzamy bardzo dużo swojego czasu, warto znaleźć takie miejsce do którego chcemy przychodzić, a ta firma daje tę możliwość.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zainteresowany
 Opinia
@Esmeralda 10.01.2018 08:54

jej ale piar. Po prostu miodzio.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ryszard
 Opinia

Słyszałem o Infonet Projekt, że to dobry pracodawca. Może podpowiecie coś w temacie pracy w firmie. Chciałbym tu pracować, dawno nikt nie pisał i zastanawiam się jaki jest tego powód?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Samer
 Opinia

Alicja, wydaje mi się, że w każdym przypadku było podobnie jak u mnie, czyli warunki zależały od doswiadczenia, kompetencji no i rodzaju stanowiska.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Samer - dobrze to słyszeć. A możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia dostępnych w Infonet Projekt SA? Na jakim stanowisku pracowałeś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Samer
 Opinia

Ja mam inną sytuację. Pracowałem w Infonecie wiele lat, ale musiałem się przeprowadzić do innego miasta. Dobrze wspominam tamten czas, firma ok, no i doświadczenie jakie zebrałem pomoglo mi szybko dostać prace w nowym miejscu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aria
 Opinia

Pracuję w Infonecie prawie 2 lata, oczywiście nigdy nie jest tak, jak by sobie „pracownik wymarzył”, ale realnie i uczciwie podchodząc do tematu… Ludzie- współpracownicy sympatyczni, nie spotkałam się jak dotąd z żadnym przejawem agresywnej rywalizacji… wyrywania sobie projektów/klientów itp. Z czystym sumieniem też mogę powiedzieć, że jak już Cię oddelegują do „danego zadania”… to szkolenia w tymże temacie są zapewnione. Póki co, nie jest źle… powiedziałabym, że jest normalnie, jak w większości podobnych firm.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Mefju dziękujemy za informację. To bardzo dobrze, że firma zapewnia szkolenia swoim pracownikom. Zapoznawaliście się już z wywiadem przeprowadzonym z Prezesem Infonet Projekt SA? Możecie go znaleźć na naszym portalu GoWork.pl: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,869833,wywiad-piotr-fabianski

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mefju
 Opinia

Alicja, każdy nowy pracownik przechodzi szczegółowe szkolenie wprowadzające. Na wielu stanowiskach szkolenia są na bieżąco, szczególnie na tych, gdzie potrzebne są specjalistyczne kompetencje poparte certyfikatami. Ja sam odbyłem już kilka szkoleń merytorycznych.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Mefju, dobrze to słyszeć. A czy firma zapewnia szkolenia swoim pracownikom?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mefju
 Opinia

A ja śmiało mogę stwierdzić, że praca w Infonecie jest rozwojowa. Pracując w poprzedniej firmie miałem bardzo ograniczone możliwości. Po roku praca stała się schematyczna, przewidywalna. Nie pojawiały się żadne wyzwania. Nie było żadnej prognozy, aby coś miało się zmienić, szczególnie jeśli chodzi o kwestie finansowe. To duża wada małej, lokalnej firmy. Aktualnie jestem zadowolony ze zmiany. Oczywiście pracy jest mnóstwo… ale daję radę, bo mam odpowiednie oprogramowanie, narzędzia, a co najważniejsze - wiedzę i pomoc wykwalifikowanych współpracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kurp
 Opinia

No nie podają widełek,ale od takich tematów są rozmowy kwalifikacyjne. Przy okazji gratuluję. Zadowoleni jesteśmy obaj :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
no to ile
 Opinia
@Kurp 09.02.2017 09:21

Jako że najmłodszy już nie jestem to będąc na wielu rozmowach z pracodawcami wiem że jak firma nie podaje widełek w ogłoszeniu o pracę to znaczy że na rozmowie podaje widełki od 0 do 1000000 zł na miesiąc mówiąc ile pan zarobi zależy od pana umiejętności i doświadczenia no i stanowiska :) ( Ah ta argumentacja tak często powtarzana na rozmowach a i potem pracodawca mówi , że mamy kryzys i możemy panu dać na razie tylko tyle..... -tu najczęściej pada oferta od minimum do średniej(bardzo rzadko),no ale jak pan się wykaże to i premię pan dostanie ,tu pada powiedzmy 300 zł uznaniowego, pozatym zdobędzie pan doświadczenie w renomowanej nowoczesnej firmie(gdyby nie to że często prowadzący rozmowę jest głupszy i młodszy niż ja to nawet bym skorzystał z takiej oferty promocyjnej) ).Pozdrawiam przedmówcę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
no to ile
 Opinia

Więc konkretnie bo czas to pieniądz a oto chyba chodzi jak się jest handlowcem i /lub menedżerem 1)na waszej stronie widziałem różne ogłoszenia o pracę ale nie były podane widełki płacowe (od jakiej kwoty się zarabia do jakiej, rodzi to chyba uzasadnione podejrzenia że któraś ze stron ma coś do ukrycia o czym mógłbym dowiedzieć się dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej na którą musiałbym pojechać 200 km z innego miasta.jeżeli więc chcę się rozwijać i szukać nowych wyzwań i nowych obszarów tematycznych to przeglądam regularnie nowe oferty pracy i nie mam nawet czasu i możliwości aby uczestniczyć we wszystkich rozmowach kwalifikacyjnych gdzie nie są określone podstawowe warunki współpracy pomiędzy stronami ( a takim warunkiem są warunki płacowe) 2)po odbyciu ostatnio 14 rozmów kwalifikacyjnych oraz 4 w której nie były podane stawki na ogłoszeniu pracodawca próbował umniejszyć moje doświadczenie,wiedzę i osiągnięcia itp oferując podstawy od 3100 do 3900 brutto.Wiedziałem że to absurdalnie mało bo wcześniej zarabiałem więcej a też zrobiłem rozeznanie w innych firmach gdzie polityka płacowa w tym widełki płacowe są jawne wśród pracowników. 3)Dopytywałem na forum bo byłem zainteresowany pracą handlowca jednak już aktualnie znalazłem pracę (nie będę czekał przecież na ewentualną odpowiedź od każdej firmy do której rozważam aplikowanie żeby i tak się niczego nowego nie dowiedzieć czego wcześniej nie wiedziałem) dlatego obecną pracę menedżera znalazłem na portalu "infopraca" filtrując minimalne interesujące mnie wynagrodzenie znacznie przewyższając oferty tzw "januszy biznesu" którzy dawali mi do 3900 brutto z wielką łaską i bólem brzucha.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kurp
 Opinia

No ja tu wróciłem to na pewno nie napiszę Ci ile mam (po co inni w firmie mają wiedzieć?) powiem tyle,że mi się opłacało. Czemu się tak dopytujesz? przecież nie będziesz miał tyle ile inni, bo możesz mieć więcej lub mniej,zależy od doświadczenia, no i stanowiska, które są różne… programista, handlowiec, logistyk… nie kumam…

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kurp
 Opinia

Pracuję tu od kilku lat i nie myślę o zmianie. Co, do niskich stawek-jakiś absurd. Proponuje porównać z płacami w korporacji. Miałem taki epizod,rozglądałem się za inną robotą i sprawdziłem sobie wtedy mocno rynek pracy. Wyszło mi,że lepiej pozostać na starych gratach…

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
no to ile
 Opinia
@Kurp 04.01.2017 12:33

To w końcu ile ma się na wpisane w umowie tej płacy (brutto lub na ręke) ,ale bez ściemy i obietnic tak jak to robią różne firmy i z określonym zestawem obowiązków doświadczony pracowniku ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sa
 Opinia

No z tego co mi wiadomo, to nie można jakoś specjalnie narzekąć, bo wszystko jest na swoim miejscu przecież

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
przeczytalem i zrezygnowalem
 Opinia

Przebrnołem przez te posty uff i nie dziwię się że potrzebują ludzi każdego rodzaju jeżeli stawki w infonecie są w okolicach 2000 brutto dla nawet ludzi z doświadczeniem. Od kilku lat jest wysyp ofert pracy w każdej branży od handlowców do jako to @kao zauważył managerów. Wiele firm jest zmuszonych wystawiać kilkanaście oferty pracy co miesiąc bo oferując w okolicach minimum krajowego mają ogromną rotację ludzi, więc to że ktoś wystawia ofertę pracy nie musi znaczyć że się rozwiją, a może mieć symptom rotacyjny Jeżeli infonet projekt szuka ludzi do pracy, a oferują minimalne stawki to niech zatrudnią ukrainców.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mcse
 Opinia

Co do pytań testowych to zgadzam się z tobą że nie powinno się promować materiałów z próbnymi pytaniami.Dotyczy to wszytkich znanych producentów microsoft ,cisco,ibm i pozostałych.Przyczyniają się do tego również firmy zewnętrzne opracowujące materiały do nauki.Prawdziwi inżynierowie korzystają z labów symulacji a przede wszystkim pracują w firmach gdzie infrastruktura środowiskowa pozwala na realne wdrożenia !, tego co symulowali wcześniej (dlatego cenię sobię zagraniczne firmy z rozbudowaną siecią minimum 1000 stanowisk bo dają mi możliwość oceny wydajnościowej ) . Dużo by pisać o tym myśle że jednak że czasowe certyfikaty sa pierwszym punktem w dobrym kierunku. Co do konkretnych zarobków programistów nie wypowiem się bo sam jestem tylko sys admin, a nie zamierzam być specjalistą od wszystkiego (bo kto nim jest) ale zawsze programiści i sam rynek był bardziej pod nich ukierunkowany i oferował więcej miejsc pracy.Kluczem są technologie (nie chodzi mi o certyfikaty bo to już jest pewne poświadczenie wiedzy i jak to ma miejsce dla adminów pewnie tacy zarabiają wiecej niż zwykli koderzy ). Jestem przekonany że 6 netto dla kodera bez certów ale po studiach z np 1 rocznym doświadczeniem nie będzie czymś rzadko spotykanym. Myśle jednak że zarobki kształtują znacznie same firmy tak jak to ma miejsce dla adminów .Sam znam kolegów co mają doświadczenie już od windows serwer 2000 i jeszcze novela 5 i chyba nawet kilku z nich ma mcp,ccna , a siedzą w zapyziałych firmach za 2.5 na ręke od kilku lat i robią za helpdesk. Powodzenia wiary w siebie ,wysyłania CV, motywacji a się uda napewno tak jak mi!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mcse
 Opinia

witaj jako że napisałeć że szukasz zajęcia :) ,a nie napisałeś więcej odnośnie swoich kompetencji (technologii,certyfikatów,doświadczenia komercyjnego lub studenckiego,portfolio,znajomości angielskiego technicznego itp) , to Popatrzyłem z ciekawości na szybko na ogłoszenia z bielska białej tj pracuj.pl i znalazłem ogłoszenie firmy CSHARK sp. z o.o. od 8 do 10 tyś brutto proponują dla ASP.NET - C# Developer.W wymaganiach napisali też SQL Server 2008/2012 wiec jeśli akurat znasz ten system bazy danych to powinno cię zainteresować bo nie napisałeś technologii w której się specjalizujesz. Napisane jest też Preferred type of deal: full time contract other types also possible ,więc wszystkie formy zatrudnienia widać możliwe.Ogłoszenie w jez angielskim więc pewnie to międzynarodowa jakaś firma.Nie napisali ile kandydat musi mieć doświadczenia ani nie wymagają certyfikatów.mam nadzieję że pomogłem i dasz radę.Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mcse
 Opinia

Poszukuje pracy jako starszy administrator windows/AD (około 10 lat doświadczenia,mcse windows 2008) czy masz Natka informację o zarobkach (widełkach)?.Jeżeli możesz powiedzieć coś o tej firmie to napisz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
inżynier it
 Opinia
@mcse 01.02.2016 13:26

Natka to chyba w marketingu pracuje i myśli że 2 tyś na ręke to duże pieniądze :) ,natomiast na poważnie jeśli MCSE dalej odwiedzasz to forum to znalazłem ogłoszenie firmy SALES FOR zajmującej się outsorcingiem pracowników i poszukują Inżyniera Wsparcia Technicznego - Bielsko - Biała - 2 500 - 4 500 zł netto.Jeśli więc faktycznie posiadasz doświadczenie o którym mówisz spokojnie próbuj w górne widełki i powodzenia życze.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mcse
 Opinia
@inżynier it 28.02.2016 14:31

Dzięki Inżynierze IT za propozycję. Poszukałem info w google i faktycznie wygląda uczciwie pod względem warunków pracy i płacy pomimo że to outsorcing z umową o pracę. Spróbuję się umówić i popytać o warunki dla okresu próbnego oraz później,zasady awansu,używaną technologię itp.zobaczę na portalach może odnajdę obecnych i byłych pracowników tej firmy. Po 2 tygodniach szukania w Bielsku białej i kilku sąsiednich miastach miałem narazie 5 rozmów i czekam na akceptację zasadniczych warunków finansowych i premii bo wygląda że spełniałem ich formalne wymagania.Mam nagrane 2 firmy z BB które dawają mi bardzo dobre warunki finansowe(obie firmy z kapitałem zagranicznym) i dobrze opisane stanowisko pracy ale niestety pracują jeszcze na Windows 2003 serwer i nie maja ujednoliconej infrastruktury a zauważyłem u tych osób niezdecydowanie i niemoc jak pytałem dlaczego jeszcze pracują na starych systemach i nie migrują na nowsze.Szukam więc najlepiej coś z minimum windows 2008 system center, skryptami i VMWARE więc jeszcze rozglądam się tak aby dostać i pensję zasadnicza adekwatną dla innych firm gdzie stanowisko pracy wymaga certyfikacji IT lub adekwatnych umiejętności jak i narzędzia pracy odpowiadające mojemu certyfikatowi i zainteresowaniom. Wolę na początku ustalić jasne uczciwe zasady porównać jakie warunki płacy i pracy dają różne firmy przy wdrożeniach systemów operacyjnych systemów pocztowych itp niż potem szukać innej roboty czy narażać się na stres spowodowany że pracodawca dokłada mi obowiązków stopniowo po okresie próbnym bez podwyżki zasadniczej i zmiany stanowiska pracy albo co najgorsze wpasowuje mnie w klientów czy środowisko współpracowników które mi nie odpowiada !.wolę wiedzieć czy pracodawca chce inżyniera który rozwiązuje problemy za pomocą technologii czy bardziej handlowca który wymaga garnituru i miękkich umiejętności rozmów. Jeszcze raz Inżynierze dziękuję za konkretną pomoc.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
inżynier it
 Opinia
@mcse 10.03.2016 14:44

Cieszę się że mogłem pomóc.Gdybyś mógł napisz z czego warto korzystać przy przygotowaniu do certyfikacji MS (książki, kursy itp interesuje mnie tematyka windows i SQL). Chciałbym w najbliższej przyszłości zdobyć najpierw mcsa a potem może uda mi się jeszcze mcse. Czy to prawda że teraz MCSE jest nadawany przez jakiś okres a nie bezterminowo. Pozdrawiam serdecznie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mcse
 Opinia
@inżynier it 12.03.2016 10:59

Co do certyfikacji korzystam z materiałów angielskich książki video blogi gdyż większość aktualnych danych jest po angielsku, a polskie tłumaczenia zawierają częściowo zdeaktualizowane informacje lub błędy w pojęciach które na egzaminie mogą mieć inne znaczenie. Mogę polecić stronę "Born to learn", a z materiałów płatnych "CBT Nuggets". Jeżeli chodzi o czasowość certyfikacji to prawda Mikrosoft idzie moim zdaniem w dobrym kierunku, więc jeżeli wygaśnie nam okres trwania 3 letni będzie informacja stosowna w certyfikacie.Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
coder
 Opinia

DO ergt firma ASPORT Group działająca na terenie i w okolicach bielska białej tj cieszyn,pszczyna,kęty,zywiec itp poszukuje programisty PHP praca w komfortowych warunkach (nowy budynek w kozach z parkingiem,kawą i innym udogodnieniami) umowa o pracę full etat zarobek od 3500 do 6000 na rękę lub więcej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
emigrant
 Opinia

Tak masz rację Olek że życie na emigracji jest inne.Inna też jest mentalność np największe lenie to anglicy i uważają że przede wszystkim polacy odbierają im pracę i zaniżają stawki.Pracodawcy natomiast cenią polaków za solidność.Natomiast co do kosztów, a pracowałem i w anglii i norwegii mogę powiedzieć że wszystkie koszty są średnio 1.5 do max 2 razy większe (przede wszystkim mieszkanie i usługi bo produkty pierwszej potrzeby i codziennego użytku są tańsze niż w polsce no i lepszej jakości tzn ten sam proszek do prania ma inną zawartość). Zarobki natomiast wyrażone są w walucie 4 krotnie mocniejszej. Praca w tesco dla emigranta to około 1500 Funtów. Porównując pracę w polsce jako manager zarabiałem 5 brutto pracując 14 godzin. W anglii pracując 8 godzin na mniej odpowiedzialnym stanowisku też związanym z zarządzaniem spokojnie bez premii 100 tyś funtów rocznie po 2 latach pracy. Faktem jest jednak że warto uważać na emigracji z kim zawiera się znajomości, nie od dziś wiadomo że polak polakowi wilkiem dlatego możliwe lepiej unikać kontaktów z rodakami i pracować u anglika bez pośrednictwa polskiego.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
green
 Opinia
@emigrant 03.07.2015 11:53

Zgadzam się z tobą emigrant. Syn pracuje w Skandynawii jako nauczyciel fizyki, zarabia w przeliczeniu na polskie 22.000 zł. brutto, pracując 16 godzin tygodniowo,dodatkowo wakacje i wysoka składka emerytalna i inne świadczenia. Polska nigdy nie dogoni krajów zachodnich ani północy, a moi wnukowie w ogóle nie rozważają pracy w Polsce i już uczą się języka.Bo od 60 lat stale słyszę że doganiamy i że się poprawi, a widać tylko że w Polsce buduje się wszystko na kredyt.Oczywiście nie powiedzą prawdy ludziom bo by była rewolucja i straciliby ludzie z układów i biznesmeni lat 80 tych i 90 tych.Niemcy 25 lat po wojnie odbudowali przemysł po planie marszala ,a polacy resztki przemysłu i banków oddali w ręce innych.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Infonet Projekt SA - Bielsko-Biała

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infonet Projekt SA

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.

Pracowałeś w tej
firmie?
Zostaw opinię!

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny