Brand Distribution LTD Sp. z o. o. sp.k. Białystok
2 165 6 1

Opinie o Brand Distribution LTD Sp. z o. o. sp.k. Białystok

Marcin

Mogę się tylko wypowiedzieć o działach tzw. Operacyjnych, bo marketingu nie ma a sprzedaż kuleje, ale odkąd do firmy dołączyła nowa pani dyrektor wreszcie jak słyszę od koleżanek firma zyskała profesjonalnego top managera z ogromną wiedzą którą się dzieli ze wszystkimi w firmie, dobrze widzi co w firmie nie działa i po kolei to porządkuje, tworzy nowe procesy, procedury, rozwija pracowników A co najważniejsze jest bardzo zaangażowana i szanuje ludzi. Gdybym mógł zmienić dział to bym chciał z nią pracować, polecam.

Zmieniam tą prace

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Tragedia nie polecam, Kadra zarządzająca to banda egocentryków którzy wszystko przerzucają na pracownika, ciągłe parcie na nie płatne zostawanie po godzinach, zero docenienia pracownika zero benefitów chyba że ktoś za benefit liczy kartę fitprofit z opłatą 120 zł msc. Żal podwyżki zero przez 2 lata i mam im dziękować że dają mi pracę. Prezes to ciul

Kornelia321

Zaczęłam kilka miesięcy temu pracę w tej firmie i jestem bardzo zadowolona, pracuje dużo młodych ludzi, otrzymujemy ambitne zadania, możemy się cały czas uczyć nowych rzeczy. Dobrzy pracownicy są w firmie doceniani i pracują po wiele lat. Jest duża grupa ludzi ze stażem po 10 lat i więcej. Od września właściciel zatrudnił grupę bardzo doświadczonych managerów i widać że chce zrobić firmę bardziej nowoczesną. Pracowałam w wielu firmach wcześniej i to normalne że są zmiany, ale trzeba się do tego przyzwyczaić i zrozumieć że żeby wygrać na rynku trzeba firmę do tego dostosować. Polecam pracę w BDG . Lubię atmosferę w Brand Distribution LTD Sp. z o. o. sp.k. Białystok za: Podoba mi się że firma daje pracownikom możliwość nauki i rozwoju

Arc
@Kornelia321 23.10.2018 12:41

"Dobrzy pracownicy są w firmie doceniani i pracują po wiele lat. Jest duża grupa ludzi ze stażem po 10 lat i więcej." skonczylem prace roku, temu i wtedy nie było "dużej grupy która pracuje powyżej 5 latu" widzę czary. nauka i rozwoju? mówisz o przymusie/nakłanianiu do czytania książek w naszych? właściciel chce zrobić firmę nowoczesną - to trwa już kilka lat bez efektu. a czy ta cudowna firma którą tak opisujesz i wogole nie pasuje to tego ludzie piszą poniżej, dalej plany kwartalne daje z opóźnieniem nawet 2 miesięcznym? tzn. zaczyna się kwartał w którym masz zrobić wynik ale dopiero w 2-3 miesiącu czyli pod koniec dowiadujesz sie ile obrotu masz do wykonania.

Arc
@Arc 24.10.2018 09:15

przepraszam za chaos w wypowiedzi powyżej, nie wiem dlaczego poucinało mi słowa i literki. W każdym razie nie wierze w to co piszesz, mam jeszcze znajomych pracujących tam cały czas i mówią, iż dalej jest tak samo. Poza tym managerowie zatrudnieni we wrzesniu nie są w stanie zmienic firmy w 1 miesiąc (dodatkowo dowiedz się jak częsta jest rotacja managerów i jakie "pozytywne" rzeczy wnoszą/wnosili w firmie, może da to Tobie do myślenia) dlaczego nie napiszesz o stresie jaki tam występuje albo jak wyglądają spotkania z właścicielem firmy, bądź jaki jest nacisk na prace po godzinach bez rozliczania tego. O tym, iż spotkania konczą się po Twojej pracy a czas który poświęcasz nie jest rekompensowany.

Alicja
@Kornelia321 23.10.2018 12:41

Piszesz, że firma daje pracownikom możliwość rozwoju i nauki - co przez to rozumiesz? Czy pracodawca organizuje kursy lub szkolenia dla pracowników, które podnosiłyby ich kwalifikacje? Czy jest szansa na awans jeśli się ktoś wykaże?

KTOŚ1
@Kornelia321 23.10.2018 12:41

Kornelio, wydaje mi się, że wiem w jakim dziale się zatrudniłaś! HR...tym bardziej, że piszesz opinie we wtorek o godzinie 12.40...

Jestem tam codziennie
@Kornelia321 23.10.2018 12:41

Ciekawe czy piszę to ktoś z działu HR czy sam pan Wiktor interweniuje w ten (usunięte przez administratora) który ma w opiniach i we własnych firmach cóż ta firma możliwe że się niedługo skończy skoro 50% to pracownicy do 1 roku zatrudnienia 45% to 1-3 lat

Jestem tam codziennie
@Jestem tam codziennie 04.12.2018 10:05

umknęło mi że znam jakieś z 6 osób w 2 działach które aktualnie szukają sobie nowej pracy, pracownicy ze stażem 3 msc do 3 lat. Jak masz więcej jak 3 lata to jesteś dinozaur a żeby dostać podwyżkę zapomnij 3 lata osoba mi bliska otrzymał/a całe 300 zł choć obowiązków z tygodnia na tydzień są nowe na polecenie pana Wiktora.

był
@Jestem tam codziennie 04.12.2018 10:10

cały czas tak jest ze ponad 50% osób to osoby nowe i firma i tak istnieje.... poza tym to, fakt iż ktoś mówi, że szuka pracy to nie znaczy, że ją zmieni. Co nie zmienia faktu ze firma jest nieludzka ;)

Przyszły pracownik
@był 05.12.2018 08:26

Dajcie spokój! Pracując w tej firmie (2018r) zdążyłam poznać co najmniej 5 osób, które dopiero przyszli do pracy i dopiero zaczynali własną ścieżkę kariery, widziałam jak niektóre osoby płakały ze słowami "więcej nie wytrzymam", albo dziewczyna która parzy kawę klientom ze łzami na oczach mówi " kiedy zdecydowałam się tutaj pracować , nie myślałam że będą mnie w taki sposób wykorzystywać". Były również te osoby, które mówiły że nie wiedzą czy wytrzymają więcej niż okres próbny. A zdarzało się pogadać z osobami, które klękają po okresie próbnym o podwyżkę. Błagam Pana Wiktora żeby nie krzywdził młodych i ambitnych ludzi, które przychodzą do jego firmy i na prawdę chcą czegoś nowego się nauczyć, a nie chodzić na jakieś głupie szkolenia z psychologii pracy. Nie ma co, jak kłamanie pod czas rozmowy kwalifikacyjnej, gdzie tobie kolorowo opisują twoje przyszłe stanowisko i obiecują że będziesz specjalistą, i że będą cię szanować. Pani A.T. (wszyscy wiemy o jaką szefową chodzi) zwalniając ludzi z pracy nawet nie potrafi podać prawdziwą przyczynę zwolnienia! Nie potrafi powiedzieć że firma nie szuka osób do jakiejś dalszej współpracy (bo dobrze wiemy jaki jest model biznesowy firmy, oraz rotacja pracowników jest niemal zaskakująca). Penie Wiktorze, jeżeli Pan to czyta, mam kilka słów do powiedzenia. Do swojej firmy nie przychodzi się tylko po to żeby odebrać nową zabawkę (iphone 10) i nie dla pogaduszek. Jeżeli Pan będzie dalej łożyć łaskę na pracowników i na to co się dzieje, Pana firma przestanie być traktowana poważnie przez osób, które potencjalnie mogły by być Pana pracownikami. I co to jest za sposób komunikacji z pracownikami stawiając ananimową skrzynie do kontaktu ?? Pan nie ma 100000 pracowników żeby nie dało się z konkretnymi osobami porozmawiać osobiście i może w jakiś sposób zapobiec zwolnieniu kolejnej osoby!! A jeżeli Pan ma to głęboko w d*** to lepiej w ogóle nie zajmować się prowadzeniem biznesu! Bo powiem szczerze panu cholernie źle to idzie!

Alicja
@Przyszły pracownik 05.12.2018 09:08

@Jestem tam codziennie, regulamin forum zabrania podawania imion oraz inicjałów osób pracujących w firmie, której dotyczy wątek. Jest to spowodowane ochroną tożsamości. Komentarze, które zawierają niedozwolone dane, mogą zostać usunięte przez administratora. W przypadku wątpliwości, odsyłam pod adres: https://www.gowork.pl/regulamin

był
@Alicja 05.12.2018 22:31

w firmie tej pracuje ponad 200 osób, wiec podanie inicjału bądź imienia nie powinny być łamaniem regulaminu. Pisząc WŁAŚCICIEL można łatwo sprawdzić kto nim jest..

Arc

@Kornelia321 prosze Cię, opisz to "Fantastyczna firma" i napisz co najbardziej się Tobie tam podoba a także relacje z przełożonymi

Kornelia321

Lubię atmosferę w Brand Distribution LTD Sp. z o. o. sp.k. Białystok za: Fantastyczna firma dla osób które chcą pracować w międzynarodowym środowisku, daje ogromne możliwości rozwoju i nauki z różnych dziedzin, sprzedaż, zakupy, logistyka, export i wiele innych . To kuźnia talentów dla sektora FMCG.

Nie pracuje jużtam na szczęści
@Kornelia321 21.10.2018 18:07

Spółka LTD przekształcona w 2017 r spółka o której piszesz nie istnieje, i ma kompletnie inną nazwę a twoją opinie chyba wspiera jakiś nie do końca legalny wspomagacz skoro tak to fantastycznie opisujesz

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

Dziwne ze tak duża liczba osób narzeka prawda? pewnie jakaś nagonka bądź działanie konkurencji? Ludzie wylewają żale bo traktowanie pracownika w tej firmie nie jest normalne i jeśli przejrzysz wszystkie komentarze od początku zauważysz powtarzające się pewne wzorce, to na co ludzie narzekają.

Lala
@Marek 10.10.2018 15:14

Od razu mogę powiedzieć że nie jest to napad konkurencji czy jeszcze coś. Nie ma co oczekiwać od firmy, w której na czole stoi Białorusin. 60 % pracowników Rosyjsko-Białoruskie osoby, które w pewnym momencie usiekły z swojego kraju i pracują tam po n-ilość lat. W pracy można zobaczyć niewłaściwe traktowanie pracownika prawie w każdym BU. Zaczynając od parzenia kawy dla klientów (mimo że nie jesteś barmanem) i kończąc na plotkach w twojej nieobecności. Oraz pracownicy między sobą potrafią obgadać koleżankę siedzącą obok, kiedy jej nie ma, a kiedy ona przychodzi, z uśmiechem mówić "cześć" Pracy nie jest dużo jeżeli nie jesteś "handlowcem". I w wolnym czasie siedząc przy komputerze nie mając nic do zrobienia, nie masz prawa nawet poprzeglądać swoją pocztę. Każda osoba pracująca obok, marzy jak by cię opierd*lić za to, czego ty jeszcze nie umiesz robić bądz robisz to drugi raz w swoim życiu. Wszystkie obiecane graty typu "Szkolenia", "Nauczymy coś nowego", " będziesz mógł to i to" w BD to kłamstwo. Wygląda to w taki sposób że przychodzisz do pracy na okresie próbnym, za 2 tygodni się uczysz wszystkiemu co będziesz robić w ciągu całego okresu i tyle. Mimo tego nikt nie ma czasu na ciebie, żeby porządnie coś wytłumaczyć i opowiedzieć. Każdy pracownik oczekuje od ciebie sukcesów nie przykładając do tego wysiłku. Przychodząc do pracy w BD musisz mieć na uwadze że nie dostaniesz obiecanych 1600 zł lub więcej na rękę (jeżeli nie jesteś handlowcem). O 50 złotych nawet cię mogą okłamać (nie jest to majątek, ale z drugiej strony strach). Jeżeli ci powiedzą że będziesz pracować na 1 osobę - kłamstwo, ponieważ jesteś tak na prawdę rabolem dla wszystkich handlowców. O podwyżkę i marzyć nie ma co. Dużo ludzi zostawia pracę w BD poprzez pracę za minimalną krajową przez 1 rok lub więcej czasu. jeżeli poprosisz o podwyżkę, Pani szefowa potrafi zapytać " czy jest to ok że prosisz" Podsumowując: Strata czasu, presja ze strony pracowników, śmieszne pieniądze, kłamstwo, wykorzystywanie ciebie w każdym momencie. I na dodatek dla tych osób co się zdecydują - musicie skończyć kursy barmaństwa - ponieważ jeżeli nie właściwie zostanie podana kawa - dostaniecie w swoją stronę bardzo dużo skarg i nie zadowolenia ze strony szefowych. Praca nawet na początek kariery jest masakryczna. Nie dajcie się oszukać!

Alicja

@minima, przypominam Ci, że na forum niedozwolone jest opisywanie konkretnych osób. Dotyczy to również podawania inicjałów. Jest to naruszenie regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin @Qazxsw12!, domyślam się, że pracujesz w Brand Distribution LTD? Chętnie się dowiem jaka jest Twoja opinia o pracy w tej firmie. @Andre, czasami na stronie firmy nie ma dostępnych ofert pracy, więc poszukujący pracy zadają pytanie tutaj. Do tego między innymi służy to forum. Jeśli pracujesz w Brand Distribution LTD to powiedz jakie warunki zatrudnienia są proponowane przez pracodawce i jaka atmosfera pracy jest w firmie. Twoja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników.

Mario
@Alicja 14.08.2018 15:59

tyle czasu 0 komentarzy, czyzby w tej firmie coś sie poprawiło? @Alicja "czasami na stronie firmy nie ma dostępnych ofert pracy" - non stop są oferty pracy ze względu na przeogromną rotacje

Norbi

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata przed rozmową?

Qazxsw12!
@Norbi 06.08.2018 11:01

Tak, nie idź, bo szkoda Twojego czasu :D

Andre
@Norbi 06.08.2018 11:01

@Norbi nawet nie próbuj jak nie potrafisz znaleźć ogłoszenia w internecie.. no chyba ze szukasz na pracownika magazynowego, tam takie umiejetnosci nie przydadzą sie Tobie

Alicja

@KAM, zapoznaj się z ofertą firmy która, poszukuje na stanowiska podane w poprzednim poście. Jeśli będziesz aplikować, podziel się informacją jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna i jakie warunki zatrudnienia zaoferowali. Twoja opinia może pomóc innym poszukującym pracy.

Zuza
@Alicja 02.06.2018 18:45

Widziałam w necie ogłoszenie na stanowisko asystenta w dziale eksportu. Aplikował ktoś z was? Czego się spodziewać?

minima
@Zuza 19.06.2018 18:24

Byłam na rozmowie , tragedia . Pani AK jak prokurator , bardzo nie podobały mi sie zadawane pytania , pytania nie związane z pracą, a z moim zyciem prywatnym i uwazam ze takie pytania nie powinny byc zadane . Na sam koniec dostałam test z matematyki i j.angielskiego , tragedia takie testy to ja rozwiązywalam jak szłam do kołchozu do pracy, a nie do biura . Ogólnie Pani AK bardzo nie miła , stanowcza , bez uśmiechu ,czułam sie jak na przesłuchaniu na policji , ze względu na podejscie do mnie na rozmowie odrazu sama do siebie powiedziałam ze nigdy nie chcialabym tutaj pracowac . Pytałam o godziny pracy gdzie dla mnie są bardzo wazne aby o 16 wyjsc , ale czytam tutaj o opiniach ze codziennie trzeba siedziec po godzinach to juz wychodzi kłamstwo podczas rozmowy ,szkoda ze nie poczytałam opini przed rozmową to bym zadała jej kilka pytań .

Alicja

@Zuza, może podzieliłabyś się tą informacją z użytkownikami forum i podałabyś szczegóły dotyczące tego jakie kwalifikacje trzeba mieć, by aplikować? Czy Ty będziesz szła na rozmowę o pracę? Jeśli tak, koniecznie napisz o co Cię pytali i jakie warunki zaproponowali? Może ktoś z was aplikował i mógłby napisać o swoich odczuciach? Zachęcam Was do dodawania obiektywnych opinii.

KAM

Poszukują obecnie KAMa. Bardzo proszę o opinię. Jakie narzędzia, samochód??

Alicja

Witam, Są nowe oferty pracy w firmie Brand Distribution LTD Sp. z o. o. sp. na stanowisku specjalista ds. eksportu w Białymstoku i w Warszawie, specjalista ds sprzedaży B2B w Białymstoku, asystent eksportu w Warszawie. Link do aplikowania na stanowiska: https://pracodawcy.pracuj.pl/brand-distribution-group,117372

Qazxsw12!
@Alicja 27.05.2018 18:56

Nowe oferty :D - te same od X lat, niezmiennie na te same stanowiska, bo nikt tam na dłużej zostać nie chce :D

Bartosz

Może ktoś ma wiedzę o nowych ofertach pracy?

anonim
@Bartosz 24.05.2018 19:35

mysle ze juz odpadles w przedbiegach, wystarczy wejsc na ich strone lub na pracuj.pl

Alicja

@@W Bo pracownikiem firmy Brand Distribution LTD nie jestem. Jestem moderatorem forum portalu GoWork.pl. W dalszym ciągu twierdzę, że w tej firmie nie pracuję i nigdy nie pracowałam, a niestety Twoje stwierdzenie, jakobym miała tam pracować - jest bardzo dalekie od prawdziwości. No i przede wszystkim, nie mówię, że są to pomówienia, tylko że bez argumentów tak powinno być to traktowane. Nie obieram żadnej ze stron, pozostaję dalej neutralna. Jedyne co to proszę o szczegóły i konkrety dotyczące kwestii, które nie zostały poruszone, czy zostały opisane bardzo skąpo. Niemniej jednak. Powiedz mi proszę jedno. Wspomniałeś, że Twoim zdaniem spotkania są organizowane specjalnie pod koniec dnia, aby "pracownik został dłużej". Czy można te godziny odebrać w jakimś innym dniu?

W
@Alicja 10.05.2018 18:11

Wspomniałeś, że Twoim zdaniem spotkania są organizowane specjalnie pod koniec dnia, aby "pracownik został dłużej". Czy można te godziny odebrać w jakimś innym dniu? nie mozna

Patrick

Co powiecie na temat warunków pracy na stanowisku Export Assistant w Warszawie?

Była pracownica

Ktoś w poprzedniej opinii wspomniał o planach. Dodam coś od siebie. Jak już dostaniesz te plany (często w połowie Q) to są bardzo hmmmm...."ambitne". Ok, mogę to zrozumieć, w wielu miejscach tak jest. Ale... nawet jak już jakimś dziwnym trafem uda Ci się zrobić ten plan, to pewnie myślisz, że dostaniesz za to premię? NIC PODOBNEGO! O premię w Brand Distribution trzeba WALCZYĆ niejednokrotnie MIESIĄCAMI! Zawsze znajdą jakiś powód aby Ci jej nie wypłacić. Zwykłe OSZUSTWO! I nie boję się tego określenia ponieważ jest prawdziwe! Dział HR to jakaś pomyłka. Zamiast być dla pracowników jest przeciwko nim. Trzeba uważać przy nich na każde słowo i każdy krok, bo to najszybsze i najbardziej sprawne "uszy prezesa". Można by było dużo pisać negatywów o tej firmie. Podsumowując: ZAROBKI SŁABE, ATMOSFERA OKROPNA, ŻENADA- to praca dla osób bez doświadczenia, aby mogły się nauczyć gdzie nie warto pracować.

Alicja

@W Pamiętajmy o tym, że każdy może napisać wszystko. Prosiłabym o merytoryczną, popartą argumentami opinię na temat Brand Distribution LTD, bo póki co powinniśmy traktować to, co napisałeś jako pomówienie. @Benek Według informacji na stronie Brand Distribution LTD firma oferuje umowę o pracę oraz kartę sportową. Więcej informacji znajdziesz bezpośrednio na stronie firmy - poniżej podaję bezpośredni link. http://kariera.bdgroup.pl/

@W
@Alicja 10.04.2018 20:00

@Alicja czy możemy Tobie wierzyć - chyba nie, jeszcze kilka postów poniżej pisałaś, iż nie pracujesz dla firmy BRAND, a teraz wszysło, iż miałem racje (naprawde zagrywki na bardzo niskim poziomie), ponad 100 osób nie może sie mylić, jak widzisz opinie oraz FAKTY się powtarzają. Proszę Cie wyjdź zza biurka pokoju HR, zajdź do działu export czy import porozmawiaj z ludzmi, jedz na magazyn do Czarnej Bialostockej i tam tez porozmawiaj z pracownikami, a sorry pracownicy rowniez skarżą sie HR aczkolwiek HR nic z tym nie robi bo nie jest w stanie. TO CO PISZESZ JEST TOTALNĄ IGNORANCJĄ. MERYTORYKA? ok na swoim przykładzie: inne warunku ustalane są na rozmowie kwalifikacyjnej, inaczej jest w rzeczywistosci. Własciciela firmy nie interesują pracownicy, a szkoda bo zadowolony pracownik to zadowolony klient. Firma płaci od 8-16 a wymaga odbierania telefonów nawet o 21:00, jesli ktos tego nie zrobi musi liczyc sie z nieprzyjemnosciami i problemami w przyszlosci. Mało tego, spotkania często są organizowane przed koncem pracy, czyli np. o 15:30 (CELOWO), które potrafią skonczyc sie o 17 (oczywiscie godzina pracy za darmo, a spróbuj wyjść...:) ) "Plany, targety" są ustalane na kwartał, problem w tym iz czesto otrzymujesz plan do wykonania pod koniec kwartału - dlaczego? ( nie wiem moze dlatego iz latwiej ustalic plan dla pracownika, który wykonał jakis zysk przez 2 miesiace by wiedziec ile z niego mozna jeszcze wycisnac, tzn podniesc plan) Ogolnie plan sam w sobie jest planem na przyszlosci - tu dowiadujesz sie z duzym opoznieniem gdzie czasem juz nie masz wplywu by go nadrobic bo jest za malo czasu:) Faktem jest, iż możesz budować relacje z klientami przez 6miesiecy - rok, wszystko zaczyna sie ukladac, przychodzi nowy handlowiec i musisz nagle oddac mu klienta (Klient zly bo kolejny handlowiec go bedzie obslugiwac, a Ty tracisz to co zbudowales/as do tej pory). Sytuacje, w których masz 100% przedpłaty od klienta a towaru nie ma bo firma ma "sytuacje" czesto sie zdarzaly (moze teraz jest inaczej). Alicjo, jesli nadal uwazasz ze sa to pomówienia to polecam rozmowy z pracownikami to zawsze pomaga i jest najlepszym zrodlem informacji. Szkoda ze jak pracowalem lata w tej firmie, HR się nie interesował nami, Ty "Alicjo" również (tak wiem fizycznie kto pisze te posty) a pracownicy sami sie skarzyli - wasza odpowiedz "wiesz jak jest". z plusów? jesli lubisz stres, masz gdzies traktowanie właściciela to zdobedziesz doświadczenie oraz zarobisz, aczkolwiek uważam, iż zdrowie psychiczne jest ważniejsze (kto pracuje/pracował wie o co chodzi). Plusem są ludzie ktorzy tam pracują. @Benek Tak umowa o prace jest, to jest plusem, karta sportowa w cenie wyższej niż aktualne karnety na siłownie. PS. rotacja nadal jest na wysokim poziomie także nic w firmie na lepsze się nie zmieniło

@W
@@W 12.04.2018 08:54

@ALICJA " W Pamiętajmy o tym, że każdy może napisać wszystko." - jestes idealnym przykładem, gdyż w postach poniżej próbując załagodzić komentarze pisałaś iż nie jestes pracownikiem tej firmy. Twoja opinia jak i wiarygodność jest jak chorągiweka na wietrze.

Michal

Firma nie dostarcza produktow na czas. Klienci rezygnuja z dostaw. Pieniedzy firma tez nie zwraca. Porazka.

Tomek
@Michal 10.03.2018 20:38

Michał ja wpłaciłem pieniądze 2 miesiece temu. Produktu nie widzę, zwrotu też.

W
@Tomek 11.03.2018 23:22

hehe standard, a zwykły pracownik dostaje po dupie i od klienta i od pracodawcy. Bo własciciela nie interesuje to ze handlowiec zdobył 100% przedpłaty na towar którego nie ma, a jak przychodzi do zwrotu pieniedzy klientowi jest wielki problem. Mało tego, odbija się to na wyniku handlowca bo transakcja nie zostaje zrealizowana a szefa to nie interesuje.

DAREK
@W 12.03.2018 08:12

czy w takim razie to normalne takie podejscie firmy do klientów. sprzedawanie produktów kórych nie mają ? kto w takiej firmie chce pracować ? albo kto tam pracuje normlany

W
@DAREK 12.03.2018 23:43

akurat jest to specyfika tego biznesu aczkolwiek to BRAND dobiera sobie partnerów którzy nie są słowni ( w sumie BRAND tez nie jest hehe )

darek
@W 13.03.2018 08:10

panie w. czekanie na towar 3 miesiące to zle dobrany partner ? chyba nie rozumiesz dzisiejszego biznesu. albo masz kasę i masz towar na stanie albo naciagasz klientów na przedpłate i nie dajesz towaru. co za bzdury wypisujesz

biedronka brand dystrybution
@Michal 10.03.2018 20:38

po zakupy proponuję do biedronki się udać. tam mają produkt dostepny od zaraz w dobrych cenach. płatność przy dostawie ;-)

W
@darek 13.03.2018 20:15

@darek oczywiscie ze rozumiem, pracowalem w tej firmie i wiem jak Brand postepuje. Nie dziwie sie ze biznes i opinie tej firmy są jakie są. Mysle ze nie pracowales w tej branzy dlatego mnie nie rozumiesz. Firma nie ma dobrze dobranych partnerów, sam tez psuje relacje czasem nie placac za towar. W tej branzy nie sprzedajesz tylko towaru ktory jest tylko na STANIE, sprzedajesz towar ktory ma np. inny dostawca, a ten dostawca od innego. Jesli ktorys zawiedzie Ty ostateczne tego towaru nie masz. Wszystko zalezy od dostawców z ktorym BRAND współpracuje. Brand nie bedac wporzadku jest tak samo traktowany przez innych i dlatego tak to wygląda. Jesli pisz bzdury to przejrzyj wszystkie poprzednie komentarze innych ludzi to moze zrozumiesz o co chodzi.

Benek

Podpowiedzcie czy firma przyjmuje nowych pracowników? Czy macie jakiś socjal?

przedpłata
@Benek 13.03.2018 18:11

tak takich co potrafią naciągnąć klienta na przedpłate. A pozniej beda się tłumaczyć 3 miesiace czemu nie ma towaru. Napewno z tym klientem zrobisz pozniej biznes i play sprzedażwe.

zapłata
@przedpłata 13.03.2018 23:16

mało tego w wielu firmach nawiązujesz relacje z partnerami, które daja dobre znajomosci na przyszlosc i jest to piekne, bo masz kontakty w wielu krajach. W tej firmie niestety ciezko na to liczyc jesli wiekszosci klientow musisz sie tlumaczyc dlaczego nie ma towaru albo dlaczego nie zwracamy pieniedzy:)

gość

Obecnie szukają księgowej i młodszego specjalisty ds.finansowo-księgowych. Warto aplikować?

abcd
@gość 27.02.2018 14:55

jesli nie ruszają Cie wcześniejsze komentarze to jak najbardziej warto

keigowy główny
@gość 27.02.2018 14:55

tak jak tu zaliczki na przedłaty zaksiegować jak się nie dostarcza towarów. Przy dzisiejszym prawie to spadnie na ksiegowego odpowiedzialność. Lepiej do biedry isc pracowac wieksza kasa stabila no i towar od reki

Tomasz

Czy ktos wie co to za firma ? Ile proponuja na start oaraz jakie sa warunki . Bardzo dziekije

Darek
@Tomasz 15.02.2018 01:54

Tak 1800 pln + stres Polecam prace w kebabie 2500 pln Lub kierowca autobisu 2800 pln

Pawel
@Darek 22.02.2018 00:46

cos takiego, niektorzy ktorzy sie dogadaja od poczatku moga miec i 2300netto ale pozniej sa wieksze wymagania. Nowe osoby moge miec wiecej niz osoby pracujace np. 3 lata. Taka polityka.

Tomek Bialystok

Prosze minpowiedziec jakie sa stawki na stanowoskach Export manager Export sepcialosta Jaka jest prowizja ? Czy od obrotu czy od wypracowanego zysku Czy na wlasnej dzialanosci zatrudniaja ?

wikipedia
@Tomek Bialystok 05.02.2018 02:32

1) każdy ma inną stawkę - w zależności jak się dogadasz, mogą być naprawdę duże rozbieżności między wysokością wynagrodzen na jednym stanowisku 2) prowizja również zależy od ustaleń, niestety pracodawca nie zawsze trzyma sie tych ustaleń i lubi je w trakcie zmieniać. Najciekawsze jest to ze pracujesz na premie zawsze od 1 stycznia nowego roku, a o planach które musisz wykonać dowiadujesz sie w lutym bądź później. Premie kwartalne

wikipedia
@wikipedia 05.02.2018 08:35

z planami tak jest co roku, firma nie lubi podchodzić poważnie do tematu i profesjonalnie. Plany są przedstawiane zawsze z bardzo dużym opóźnieniem, wygląda to tak jakby pracodawca sprawdzał jak idzie handlowcom, aby zbyt dużo nie zarobili. Do tego plany są non stop podnosze. Mało tego, jeśli jakiś pracowanik z działu handlowego odejdzie, jego plan jest rozdzielany po pozostałych pracownikach, czyli zawsze może być niespodzianką zwiększenie planu :) - a rotacja jest ogromna... Ogolnie co roku obiecują ze zatrudnią nowych handlowcow którzy wezmą te cyfry/plany ale tak sie nie dzieje

Tomek Białystok
@wikipedia 05.02.2018 08:35

Dziękuje za inf. Interesuje mnie czy podstawa 4000 netto na rekę to dużo jak dla tej firmy ? Oraz jaki procent jest prowizja. Czy moze mi ktoś odpowiedzieć ? 3-5 % od odbrotu ?

wikipedia
@Tomek Białystok 05.02.2018 21:09

mysle ze bardzo ciężko o taką podstawe, szczególnie dla nowego pracowanika. Najlepiej jak sie w rozmowie wypytasz, a jesli sie zdecydujesz na prace tam to wszystko miej na papierze badz na mailach, bez tego jakiekolwiek ustalenia przepadaja. Właściciel często zmienia zdanie na włąsną korzyść, mimo tego, iż ustaliliscie coś na długi okres.

Tomek Bialystok
@wikipedia 06.02.2018 08:25

Dziekuje , Kolega mowil ze dostal 6000 na reke jak otworzy wlasna dzialalnosc. Czy to mozliwe ? Mam teraz oferte na 8000 netto na reke + prowizja okolo 4500 netto Czy to tu jest realne ?

wikipedia
@Tomek Bialystok 06.02.2018 19:27

nie słyszałem by ktoś pracował tam na własnej działalności. Jesteś pewien, iż chodzi Tobie o Branda mówiąc o takich zarobkach? czy te 8000netto + 4500netto premii chodzi Tobie o zarobek w 3 miesiące?

ten wyżej to żartowniś
@Tomek Bialystok 06.02.2018 19:27

hahahahahah nie żartuj

Tomek Bialystok

Dla czego ta firma kasuje oponienod swoich pracownikow. Pytam sie czy mozna tam dobrze zarobic. Zaiwarzylem ze jak ktos pisze zle zdanie - nawet nikogo nie obraza usowaja ? Czego sie Panstwo boja ? Czy macie jakis uklad e gowork lub macie konto ukrute aby selekcionowac wpisy ? Jak ktos ma cos do ukrucia to zawsze ma nad tym kontorle, hak wy Czyli u was 8000 netto nie zarobie ani 4000 netto Czyli ide do maca lub biedry i dostaje 2900 i jest lepiej noz u Was?

wikipedia

pracowalem tam na tyle długo ze nie uwierze w 8000netto + prowizja:) chyba ze w UK albo na stanowisku senior managera. NIgdy w zyciu nie uwierze jak i 99% pracowników w to ze ktos ma tam taka podstawe hahaha chyba ze przechodzisz z firmy konkurencyjnej, podpisalem niemozliwe do zrobienia plany i zabrales ze soba baze klientów;)

Tomek Boalystok
@wikipedia 08.02.2018 08:18

Witam Mam baze klientow z konkurencji. Chca abym otworzyl dzialalnosc i wystawial fakture. Daj mi 8000 netto + prowizja . Czy ta firme na to stac ? Czy moze mi ktos powoedziec czy maja pieniadze szefowie ? Jak wyglada sprawa z dostepnoscia produktow ? Czy placa pensje na czas ?

wikipedia
@Tomek Boalystok 10.02.2018 00:15

8000netto + prowizja, wracam do Branda;d wezme połowe tego hehehe jesli oferują, bedziecie mieli umowe to pewnie maja pieniadze. Z produktami jak z loterią :)

Darek
@wikipedia 08.02.2018 08:18

A ile tam sie zarabia ? Jak mozesz powiedz. Czy warto tam isc ?

Tomek Bialystok

Witam, Rzeczywiscie potwierdzaja sie oponie o firmie. Mialem obiecane jedno poniej drugie. Zadne 8000 pln jest w tej firmie nie osiagalne. Uwazam ze wiecej na kasie w lidlu zarobie niz tu. Wprawdzilem kilka osbo w blad

Life is brutal

Fajnie że za tydzień będziemy stać w korkach. Obyśmy wszyscy bezpiecznie wrócili.

Artur
@Life is brutal 23.10.2015 19:44

Witam. Zbliżają się święta. Jako,że nie pracuję długo w BD (nie znam zwyczajów panujących w firmie)chciałbym się dowiedzieć co otrzymamy na święta od pracodawcy? Jakieś pieniążki a może bony towarowe?

prawda
@Artur 18.03.2016 09:54

TO pytanie powinno być skierowane do Pracodawcy a nie tutaj. Nikt nie jest wróżką ! Kiedyś były wydawane bony bdsklepowe, później wino, ale to wszystko na Święta Bożego Narodzenia. Nie spodziewałabym się czegokolwiek na Wielkanoc !

Artur
@prawda 18.03.2016 11:17

Jak byś pracował w tej firmie to byś wiedział jaki jest przepływ informacji: pracodawca-pracownik. Więc się nie wymądrzaj.

prawda
@Artur 18.03.2016 21:14

Pracowałam tam ponad 3 lata i wiem co mówię. Odpowiedziałam na Twoje pytanie uważam, że dość precyzyjnie, nie moja wina że nie umiesz czytać. Kiedyś były bony do wykorzystania w bdsklep.pl, później już tylko wino - ale to wszystko na Boże Narodzenie. Na Wielkanoc nigdy niczego nie było !!! To tak, żebyś w końcu zrozumiał co się pisze.

Artur
@prawda 21.03.2016 08:40

Jak przepracuję 3 lata w tej firmie, to też będę się mądrzyć tak jak Ty.

prawda
@Artur 22.03.2016 12:58

Życzę Ci tego. To naprawdę niezła szkoła przetrwania.

Artur
@prawda 22.03.2016 13:38

Dziekuję

Kazio
@prawda 21.03.2016 08:40

Do Prawda . Jesteś życiowym nieudacznikiem skoro przepracowałeś w tej firmie ponad trzy lata.Każdy operatywny człowiek już po paru miesiącach zmienia bd na inna firmę.

prawda
@Kazio 18.05.2016 20:58

hahaha.... Skoro tak uważasz :D

Zygmunt
@prawda 13.06.2016 08:23

Nadal nieudaczniku życiowy pracujesz w firmie BD?Jest tyle innych firm gdzie można za godziwą płacę pracować i co jest najważniejsze być szanowanym ?

prawda
@Zygmunt 13.01.2018 18:58

Trudno rozmawia się z osobą, która nie umie czytać ze zrozumieniem. Użycie formy "pracowałam" oznacza czas przeszły. Minęło już sporo lat od kiedy tam nie pracuję. Okresu mojej pracy tam nie uważam za nieudacznictwo. "Spinanie" tylu firm w moim zawodzie było nie lada wyzwaniem. Co się nauczyłam to moje. Każdy ma swoje odczucia co do tej firmy. Pracując tam poznałam dużą grupę świetnych ludzi (być może byłeś jednym z nich), ale Twoje odzywki świadczą tylko o tym, na jak niskim poziomie jesteś. Pozdrawiam

Aśka
@prawda 17.01.2018 15:55

Prawda, skupiasz sie tylko na dwóch plusach, które są też w innych firmach. Ślepo bronisz w firmie która mimo tych dwóch plusów miała kilkanaście bądź kilkadziesiąt minusów jakimi są chociażby brak szacunku do pracownika, niepłacenie za nadgodziny, ogromna rotacja na każdym szczeblu (managerowie również - firma nie chce zapłacić za doświadczonego pracownika i liczy na szczęscie, którego niestety nie mają co odbija się na pracownikach na niższych szczeblach), HR który często wprowadza w błąd, nacisk ze strony szefa w godzinach nocnych. Co raz więcej ludzi wie jakim miejscem pracy jest BRAND.

prawda
@Aśka 18.01.2018 08:29

Oczywiście zgadzam się z Twoją opinią co do pracodawcy. Moja poprzednia wypowiedź dotyczyła nazwania mnie "nieudacznikiem", gdyż pracowałam w tej firmie. A nie chodzi tu o to żeby obrażać ludzi którzy tam pracują bądź pracowali.

Prezes
@prawda 18.01.2018 11:17

przy tylu negatywnych opiniach powinna być jakaś instytucja, która weryfikuje i sprawdza firmę pod kątem traktowania pracowników itp.

Zygmunt
@Zygmunt 13.01.2018 18:58

Może inaczej. Jesteś osobą, której na ogół nic się nie udaje. Dlatego przepracowałeś aż trzy lata w BD.

prawda
@Zygmunt 03.02.2018 22:00

Zapewne dlatego, że chciałam. Nie byłam w dziale handlowym więc wiele spraw, o których jest tu mowa w ogóle mnie nie dotyczyło. Szefa widziałam na rocznych imprezach i zapewne miałam ten komfort, że mogłam spokojnie pracować i tak też było. Tą oto odpowiedzią uznaję za zakończony wątek "mojej nieudaczności". Zastanawiam się, czy Ty pracowałeś tam w tym samym czasie co ja i czy się znamy - a jeśli tak jest to myślę, że zmieniłbyś swoje zdanie na ten temat. Pozdrawiam

Zygmunt
@prawda 06.02.2018 09:51

Śmiech. Nieudacznik zamyka wątek.Coś raz w życiu mu wyszło .Myślę,że się nie znamy. Taką niezdarę bym zapamiętał.

Jan Niezbędny

Wyzysk i brak szacunku do pracowników. Wymaganie zostawania po godzinach bez żadnego wynagrodzenia. Ogromna rotacja pracowników. Wszechobecne donosicielstwo i tolerowanie przez przełożonych chamstwa i wręcz napastowania ze strony kilku osób, które wiedzą, że mogą sobie na to pozwolić. Ostatni z wielu żenujących pomysłów zarządu - zadawanie pracownikom obowiązkowych lektur typu "Brian Tracy" i rozliczanie z przeczytania jako część okresowej oceny pracownika. Opinia o tej firmie jaka już dawno obiegła cały Białystok (zresztą słuszna) sprawia, że niemal wstydzę się przyznawać, że w ogóle tam pracowałem. Największy błąd jaki można popełnić w swojej karierze.

Bob Tracy
@Jan Niezbędny 04.01.2018 22:09

cała prawda opisana w skrócie. Rozumiem że wiele osób pracuje w tej firmie ale mimo wszystko szkoda że ta firma powstała. Wiele osób które tam pracują przeżywają ciężki stres na codzień. Mało tego zawirowania między spółkami bo jest ich około 20, z czego połowa zajmuje się tym samym. Często wpływa to niekorzystnie dla pracownika, który może być przenoszony między spółkami (w urzędach, bankach, itp to tak jakby zaczynało się nowa prace)

Alicja

@gość zerknij na mój post z 2017-08-28 09:12. Tam już na to pytanie odpowiedziałam dość wyczerpująco. Jeszcze raz też podkreślę, że nie jestem pracownikiem tej firmy, ani jej przedstawicielem.

gość
@Alicja 28.11.2017 16:06

tak dokladnie widziałem dlatego zastanawia mnie dlaczego piszesz cos takiego: "rozumiem, że w pracy trzeba zostawać po godzinach. A czy dotyczy to niektórych działów, czy też całej firmy?" napisałaś iż nie szukasz pracy a zadajesz tego typu pytania. Kolejny raz pokazujesz ze jestes z HR firmy BRAND, lecz pisanie postów nie naprawi reputacji firmy, tylko totalna rewolucja wewnątrz firmy łącznie z zakłamanym HR

xyz

Pracowalam w tej firmie 3 lata. Polecam dla osob ktorzy chca zdobyc doswiadczenie i poznac ludzi.

prezes
@xyz 03.11.2017 00:49

są to 2 plusy tej firmy, które również i ja widzę, niestety nie widzę więcej a Ty? czy jest cos co moze sie nei podobac? szczegolnie przestrzegam osoby starające się na stanowiska handlowe z j. angielski, trafienie na KN to najgorsze na co mozna trafic. Manager tej ma sladowe ilosc o biznesie - nie nauczysz sie niczego od swego "lidera", dodatkowo zrobi wszystko by przypodobać się właścicielowi i mówie tu dosłownie.

Bartosz

Czy nic sie nie zmienilo do tej pory po zmianie dyrekcji?czy dalej jest presja i zostawanie po godzinach?

Alicja

@gosc rozumiem, że w pracy trzeba zostawać po godzinach. A czy dotyczy to niektórych działów, czy też całej firmy?

gość
@Alicja 28.09.2017 13:37

@Alicja we wcześniejszym poście napisałaś, iż nie szukasz pracy, więc skąd te pytanie? (znow HR?). Pracowałem w jednym dziale, nie we wszystkich, ale wiem ze w większości trzeba zostawać po godzinach. Dział handlowy/logistka/Hr/stanowiska managerskie oraz magazyn - tak w tych działach trzeba zostawać po godzinach (oczywiście nie zawsze), w pozostałych nie mam pojecia. Właściciel tego wymaga od większości pracowników, oczywiście ten wkład poza godzinami jest wkładem charytatywnym, a spróbuj się nie zgodzić.. - bardzo niemiła rozmowa nastepnego + wywody byś czuł(a) się, iż sie zrobiłeś (aś), byś nie robił(a) tak wiecej to minimum, później już tylko gorzej, gdyż zdaniem firmy w ten sposób podpadłeś(aś) (odbierają to jakbyś nie szanował(a) firmy i nie chcesz w niej pracować). Czy to jest normalne przy zapisach w umowie 8:00 - 16:00? Czy normalne jest, iż właściciel wymaga pracy po godzinach nie płacąc za to? P.S to co jest na rozmowie kwalifikacyjnej oraz w dalszej kolejności on-boarding ( w tym spotkanie z właścicielem) może wydać się bardzo atrakcyjne. Niestety już po miesiącu pracy można wyłapać kilka pierwszych znaczących "zakłamań" z rozmowy kwalifikacyjnej dot. warunków pracy, a na pewno można poznać całkiem inne oblicze właściciela.

Lock

Jak wyglada praca w dziale finansowym? Czy jest dużo nadgodzin?

prawda
@Lock 24.09.2017 17:59

Za moich czasów nietaktem było przychodzenie punkt 8 a już na pewno nieodpowiednie było wychodzenie punkt 16. Szef i jego "zastępcy" wychodzili z założenia, że firmie trzeba dawać od siebie coś więcej niż 8 godzin pracy. Ale może teraz jest inaczej. Nie umiem powiedzieć.

gosc
@prawda 27.09.2017 08:25

nic się nie zmieniło :) firma oczekuje od każdego pracownika więcej niż 8h dziennie;) oczywiście w ramach "rozwoju pracownika", "dawania od siebie czegoś firmie" - to jest popularne

Zostaw opinię o Brand Distribution LTD Sp. z o. o. sp.k. Białystok - Białystok

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brand Distribution LTD Sp. z o. o. sp.k. Białystok