Awiteks Sp. z o.o.

Adres: Władysława Łokietka 242, 31-334 Kraków

NIP: 9452188461 REGON: 363099000 KRS: 0000588969

Awiteks Sp. z o.o.
3 230 6 1

Opinie o Awiteks Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Patrycja
 Opinia

Matko cuda się dzieją w tym Awiteksie, ekspedientki przeklinają, bawią się dobrze i na dodatek kolejki bo nie obsługują tylko sobie gadają, przynajmniej na miasteczku w Krakowie.

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Patrycja 20.08.2018 10:08

Nie wiem skąd takie opinie. Panie na miasteczku bardzo sympatyczne. Jak się jest miłym to i ludzi do okola mili :) wystarczy być uprzejmym. Nikt nie lubi marudnych ludzi. Jak Panie maja nie rozmawiać, to co maja cały dzień siedzieć cicho miedzy sobą? Bezsens ja mam dobra opinie o miasteczku

Pomocna?
dangerous
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@anonymous 27.08.2018 21:19

Dokładnie, na miasteczku totalna porażka, żeby ktoś poszedł do klienta to świętość... non stop tylko siedzą na tych swoich taborecikach i plotki. Wzięłyby się wiejskie podrywaczki w końcu do roboty.

Pomocna?
TakNie
mokrys
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Wszystko ok tylko trochę wstyd że tak bogatej firmy nie stać na talerzyki na ciastka, są papierowe tacki. Tak jest w Krakowie na Długiej

Pomocna?
zawiedziona
 Opinia

Pani na Rondzie Grzegórzeckim jest bardzo nie miła (młoda,pulchna blondynka).Jest kłótliwa,niegrzeczna,robi łaskę ,że w ogóle obsługuje.Zawsze ma problem z podgrzaniem czegoś,a o zrobieniu kawy to zapomnijcie (albo ekspres zepsuty albo się jeszcze nie nagrzał a godz.jest 7 rano albo już się czyści -o 12?? albo każe czekać 15 min na kawę -żenada ).Pracuje w biurowcu blisko nich i wiele koleżanek omija teraz ten sklep z daleka jeśli widzą, że ta pani jest na zmianie.Na pewno utargi im spadły,a kierownictwo tego nie widzi???Proszę o interwencję w tej sprawie!dziękuje

Pomocna?
Klientka
 Opinia
@zawiedziona 21.05.2018 16:00

Ale jest tam już nowa kobitka starsza w okularach bardzo miła uczynna pełną uśmiechu i zazartuje jej koleżanka pracująca z nią podobnie

Pomocna?
Klient
 Opinia
@Klientka 05.09.2018 18:50

Tej niemiłej młodej blondynki już tam nie ma teraz aż miło tam wejść dziewczyny mile pomocne wesołe oby tak dalej

Pomocna?
Stała klientka
 Opinia
@zawiedziona 21.05.2018 16:00

Byłam dziś świadkiem jak młoda matka płaciła zakupy 100zl na prośbę ekspedientki czy mogłaby poszukać drobnych lub zapłacić kartą bo nie ma wydać "mamuśka" zaczęła pyskować że wiecznie macie problem i to wy powinny się biegać i rozmieniać więc to nie zawsze ekspedientki są winne

Pomocna?
Skumbriewtonacie
 Opinia
@zawiedziona 21.05.2018 16:00

Bo niektórzy nie maja chęci a i tak sa kryci malo tego nawet premię biora

Pomocna?
Stali klienci
 Opinia
@Klient 19.09.2018 18:27

Tak odkąd nie ma tej pani kolejki tam się nie kończą szkoda tylko że rano jest tam teraz jedną ekspedientka dziękujemy kierownictwu że zareagowało na nasze opinie

Pomocna?
Hela
 Opinia

W porównaniu z innymi firmami w których pracowałam (np. Bahlsen Skawina) nie narzekam na pracę w Awiteksie. Bardziej denerwujący są ludzie. Mają pretensje i czepiają się o rzeczy na które ekspedientka nie ma wpływu. Marudzą, wymyślają. A bo waga towaru nie taka jak na cenówce, a bo chleb za słony, a czemu nie ma znów grosika, a pani za wolna itd. A jeśli dziewczyna sie odezwie tak jak im się to nie podoba, od razu skarga.. Ogarnijcie sie ludzie, albo przepracujcie chociaz 2 tygodnie w handlu to zobaczycie jak to wygląda z naszej perspektywy..

Pomocna?
Jeszcze pracownica
 Opinia

Zaczynają się dobre zmiany jak narazie dzień wolny za sobotę. Ciekawe czy sami od siebie taka decyzja czy aby kontrolę mieli. Jeszcze aby wypłaty na konto bankowe były a nie do koperty i wyszczególnione za co i jak płacone

Pomocna?
pracownik piekarni
 Opinia
@Jeszcze pracownica 03.05.2018 21:48

Nie przeginajcie z tym kontem, ja np. mam komornika i nie widzi mi się przelew.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@pracownik piekarni 07.05.2018 09:07

A co mnie obchodzi twoj komornik wiekszosc z nas wolalaby pensje na konto

Pomocna?
pracownik
 Opinia
@Pracownik 03.06.2018 07:38

Wielka Pani mówi w imieniu większości, coś podobnego. A taka EGOISTKA !!! W d.....ie mam to że chcesz mieć przelew, bo większość która ja znam chce pieniądze do ręki.

Pomocna?
pracownik
 Opinia
@pracownik 05.06.2018 15:43

To chyba nie znasz zbyt wiele osób...Oczywiście,że WIĘKSZOŚĆ CHCE pieniądze na konto,tylko ci którzy coś kombinują wolą do ręki.A i kierowniczki by też tak wolały,a nie z taką gotówką gonić po Krakowie.Czy ktoś o tym pomyślał.Księgowość też by zrobiła szybki przelew,tak jak się to odbywa w innych firmach i po problemie,a nie bawić się w koperty i to w XXI wieku.(Premie mogą rozwieźć później).

Pomocna?
pracownik
 Opinia
@pracownik 05.06.2018 18:12

Słuchaj kapuścia…. głowo żeby mieć komornika nie trzeba kombinować tak czasami ułoży życie. A może to ty kombinujesz jadna pensja na konto druga na bieżąco odbierana w gotówce? A to pewnie o to chodzi. Nie każdy ma taka możliwość

Pomocna?
Słodziak
 Opinia
@pracownik 07.06.2018 11:05

Przelewy na konto jak najbardziej jestem za. Komornika się nie dostaje za byle co. Nie kombinuj a ominą Cię problemy,proste

Pomocna?
Ghu
 Opinia
@pracownik 05.06.2018 15:43

Ogarnij się kombinatorze!!!! Mamy 21 wiek, kasa ma być na konto

Pomocna?
Skumbriewtonacie
 Opinia
@Jeszcze pracownica 03.05.2018 21:48

I nagle za sobote odliczne 200 zl kiedy tyle placili za sobotę jedmo wielkie oszustwo ale glupol tego nie wylapie

Pomocna?
Skumbriewtonacie
 Opinia
@Skumbriewtonacie 13.11.2018 22:38

Jak oceniony skoro nadal ma zero poparcia nawet tutaj (usunięte przez administratora)!!!

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia

Wiecie coś na temat nowych zatrudnień w Awiteks? Nie natknęłam się na żadne oferty w internecie. Jeżeli dysponujecie takimi informacjami, to proszę Was o zamieszczenie ich na tym forum. Czy w ostatnim czasie zmieniło się coś w kwestii warunków zatrudnienia proponowanych na rozmowie kwalifikacyjnej?

Pomocna?
TakNie
Skumbriewtonacie
 Opinia
@Marta 23.10.2018 18:24

Bardzo dużo zmieniło sie w oferowanej placy nie warto zawracać sobie głowy obnizone zarobki a warunki pracy takie same zero premii nie jest istotne jaki obrót premii zero obniżone zarobki kadra tylko krytykuje zero wsparcia zero walki o pracownika zaczyna się dno bo zaczyna rządzić biuro aby ugrac dla siebie premię nie ladujcie sie w firme awiteks bo to juz nie je s t fobry pracodawca

Pomocna?
Skumbriewtonacie
 Opinia
@Marta 23.10.2018 18:24

Nie polecam pracy w tej firmie bylo ok ale id dwoch miesięcy dno obnizaja zarobki i nie jest jasne w zarobkach e i za co omijajcie tą firme

Pomocna?
Prawnikk666
 Opinia

To jest żenada rok 2018 nie ma możliwości otrzymywać wypłaty na konto bankowe tylko jak w latach 90'tych koperta z gotówką co do tego każdy chyba domyśla się dlaczego tak robią bo to oczywiste. Piekarnia kawiarnia a sanepid krakowski dobrze siedzi u prezesa Nakielny w kieszeni patrząc na niektóre lokale. Niejasny system premiowania jak i wyliczania wypłat znany tylko księgowym tej firmy... NIE POLECAM i jest to jak najbardziej szczera opinia. Na koniec dodam tylko że dopóki takie firmy będą istnieć w taki sposób jak do tej pory to nigdy nie będzie lepiej bo ktoś tuli grube monety w Krakowskich urzędach za to żeby tą firmą istniała i się rozrastala. JEDNA KONTORLA SKARBOWA Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA I AWITEKS ZOSTAŁ BY ZAMKNIĘTY NA LATA!!! O sanepidzie czy innych instytucjach które na to pozwalają nie wspomnę.

Pomocna?
Skumbriewtonacie
 Opinia

Bylo w awiteksue bardzo dobrze od dwóch miesięcy dno nawet nie utrzymuja zarobków tylko robia wszystko zeby placic jak najmniej jsk przedtem polecalo sie pracę w tej firmie jako dobrego pracodawcę to teraz absolutnie nie ida w opcję biuriwe rosna sklepy na tym cierpia zeby biurkowe mialy to tna na sklepach zarobki nie pilecam pracy w tej firmie teraz nie warto schodza na psy

Pomocna?
Kamcia
 Opinia

Moje sugestie dla Awiteks Sp. z o.o.: Dobre pieczywko. Pozdrawiam Lubię atmosferę w Awiteks Sp. z o.o. za: Buleczki

Pomocna?
Pracownica
 Opinia

Firma ogólnie jest ok.Teraz zaczynają dawać umowy na czas nieokreślony i wypłaty na konta lub jak kto chce.Żeby jeszcze było wszystko wyliczone jasno i przejrzyście i premie częściej były dawane a nie raz w roku to byłoby super. Moje sugestie dla Awiteks Sp. z o.o.: Może jakaś przychodnia dla pracowników bo Ergomed to porażka,gdzie pracownik za "drobną"dopłatą mógłby skorzystać z usług. Lubię atmosferę w Awiteks Sp. z o.o. za: Praca jest w szybkim tempie ,ale jeśli ktoś chce pracować to polecam bo praca nie jest za ciężka tylko nogi bolą bo ciągle ruch ale napewno dużo lżej niż w spożywce.

Pomocna?
Rikitiki
 Opinia

Drogi Awiteksie. Zacznij szanować pracowników bo jeśli nie będziesz tego robił, pracownicy będą Ci uciekać, naprawdę. Tak niewiele potrzeba aby ich zmotywować-serio. Może jakaś extra premia za obrót na sklepie, może wkońcu przelewy na konto z dokładnym wyliczeniem za co dostajemy pieniążki, może zadbaj o dobrą kondycję pracowników i postaraj się o karty multisport (za takie karty nie zapłacisz droga firmo tylko pracownik) może wkońcu zaopatrzysz te biedne ekspedientki w odpowiednie i WYGODNE OBUWIE oraz sprzęt BHP, Otwórzcie wkoncu te oczy szeroko zamknięte, bo jeśli chodzi o ludzi do pracy jest coraz gorzej. Ludzie stają się coraz mądrzejsi oraz coraz bardziej cfani, uszanujcie swoich pracowników P. S A teraz do Pań kierowniczek, stare mądre przysłowie mam nadzieję że je zrozumiecie "Nie pamięta wół jak cielęciem był" Pozdrawiam

Pomocna?
Jeszcze pracownik
 Opinia
@Rikitiki 04.10.2018 11:44

Zgadzam się i doceniacie dobrych pracowników a nie leserów bo skoro leser nic nie robiący zarabia tyle co człowiek starający się żeby dany sklep miał dobre utargu to po co się starać?

Pomocna?
Zainteresowany
 Opinia

Wszystko się zgadza kasa pod stołem,podpisy in blanco,kierownictwo szantażuje że jak nie podpiszesz to cię zwolnią,oczywiście nie mówią tego wprost, ale mamy już sposób ,panie kierowniczki nie wiedzą gdzie są ukryte kamery i już nie długo sprawa się wyda !

Pomocna?
Zainteresowany
 Opinia

Wszystko się zgadza kasa pod stołem,podpisy in blanco,kierownictwo szantażuje że jak nie podpiszesz to cię zwolnią,oczywiście nie mówią tego wprost, ale mamy już sposób ,panie kierowniczki nie wiedzą gdzie są ukryte kamery i już nie długo sprawa się wyda !

Pomocna?
Eluuunia
 Opinia
@Zainteresowany 28.09.2018 19:11

Super w końcu ktoś mądry zrobi porządek z kierowniczkami osobami w biurze. Brawo ???? firma Awiteks to firma wyzysk. A przysłowie w samo sedno awansowały i w (usunięte przez administratora) się poprzewracalo nie pamiętają jak tak samo (usunięte przez administratora). A teraz proszę imprezy sobie robią za co za naszą kasę w takiej firmie aby socjalu nie bylo, wczasów pod grusza dla pracownika. Pewnie są tylko pewnie nie dla taniej siły roboczej.

Pomocna?
Marta
 Opinia

Opinie dotyczące Awiteks jako firmy świadczącej usługi jak najbardziej są cenne, ale z perspektywy tego forum są niezgodne z jego tematyką. Najważniejsze, aby znajdowały się na nim wpisy dotyczące tej firmy jako pracodawcy. Czy osoby zatrudnione w niej mogłyby podzielić się z innymi użytkownikami jakimiś nowinkami z jej życia?

Pomocna?
TakNie
Kamil
 Opinia

Wszystko jest ok, odczucia dobre co do całej działaności. Jest tylko jedno ale na miasteczku w nowo wyremontowanym sklepie lady są okropne. Chcą dostrzec np drożdżówki muszę się schylć, poniewaz odstęp od szyby do produktów jest ogromny. Nie wiem kto to projektował ale chyba ktoś nigdy nie był klientem.

Pomocna?
Maciek
 Opinia
@Kamil 26.08.2018 20:11

Muszę się z tym zgodzić, niestety mało funkcjonalne zaprojektowane. Rozmawiałem z Paniami ekspedientkami i mówiły że z ich strony bardzo mało miejsca mają. Nie postarali się

Pomocna?
Stefan
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Jak przebiega rekrutacja,podpowiecie?

Pomocna?
Marta
 Opinia

@pracownik, to na jakiej podstawie jest wypłacane wynagrodzenie? Musi być lista płac, nawet jeżeli otrzymujecie wynagrodzenie do ręki to trzeba pokwitować odbiór tych pieniędzy. Powinno być pokwitowanie na którym jest wyszczególnione ile zarabiacie, jakie są odprowadzane składki ubezpieczeniowe.

Pomocna?
TakNie
Hi
 Opinia
@Marta 22.06.2018 19:15

Pani Marto widzę że Pani zarządza działał en Małopolska w swojej firmie proszę nie potrzebnie nie prowokować ludzi. Pracowników do odpisywania

Pomocna?
TakNie
Barbara
 Opinia
@Marta 22.06.2018 19:15

W jaki sposób. Przychodzi kierowniczka daje koperte z wypłatą i prosi o podpis na pustym blankiecie. Później za dwa dni przychodzi zaś kierowniczka prisi o podpis na liście plac najnizszej krajowej i szybko podpisac się trzeba bo czasu nie maja, a jeszcze przychodzi po raz trzeci lub za jednym zamachem z lista plac kiedy jest kierowniczka tezeba sie podpisać ze niby wyplacili za sobotegdzie jest yi nie prawda. A jak nie podpiszesz wiedz ze po pracy masz. Na umowie niby jest podstawy 2500 ale tylko na papierze, oplaca sie tylko chodzic na chorobowe bo od tego madz liczone a tak to wszystko pic na wodę. Nikt nie powie prawdy bo kazda boi sie o pracę, taka jest prawda o lustach wyplatach w Awiteksie

Pomocna?
MARTA MODERATOR II
 Opinia
@Barbara 06.07.2018 22:54

Jeszcze nie znalazłaś pracy, płaci ci ktoś za oczernianie tej firmy. Ile może być jadu w jednej osobie? Powtarzasz co chwilę te same rzeczy. Weź się do roboty i upuść trochę tego jadu bo pękniesz od jego nadmiaru roboty

Pomocna?
TakNie
Anita
 Opinia

Może trzeba zgłosić szefostwu takie sytuacje?

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia

@Hi, nie zarządzam żadnym działem w firmie Awiteks. Jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi. Nie wiem również dlaczego Pani/n uważa, że prowokuję pracowników do wypowiedzi. Nie znam tej firmy a jedynie zachęcam osoby zamieszczające ogólne, pozbawione konkretów komentarze do wypowiedzi bądź proszę o rozwinięcie raz poruszonego tematu, tak żeby osoby które odwiedzają ten wątek i chcą dowiedzieć się czegoś o firmie Awiteks miały możliwość poznać konkretne, merytoryczne opinie.

Pomocna?
pracownik
 Opinia
@Marta 28.06.2018 14:02

Listy płac nie widzimy. Odbiór musimy pokwitować "in blanco", inaczej nie dostaniemy koperty. Później podpisujemy listę potwierdzającą odbiór gołej pensji - bez premii i nadgodzin sobotnich. Składki są odprowadzane tylko od pensji, reszta jak wyżej jest na czarno.

Pomocna?
....
 Opinia
@pracownik 28.06.2018 21:29

to prosze zmienic prace. a nie tylko narzekac i narzekac

Pomocna?
Anna
 Opinia
@pracownik 28.06.2018 21:29

Bardzo dobrze napisane. Wszystko dawane w kopertę, oki może ktoos jest zadowolony z wyplaty w ten sposób. Ale na papierze tak naprawdę później g... O jest

Pomocna?
Marta
 Opinia

Na forum poruszona jest kwestia otrzymywania wypłaty: gotówka lub przelew. Od czego to zależy? To nie sam pracownik decyduje w jakiej formie woli otrzymywać wynagrodzenie? To chyba jest "skłon" w stronę pracownika, że ma wybór?

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@Marta 07.06.2018 12:16

Jeżeli wprowadzą przelewy w całej firmie to osoby z komornikiem stracą całą wypłatę. Bo zmieniły się przepisy i komornik bierze prawie wszystko co na koncie. Dawniej nie mógł ruszyć z konta kwoty bodajże ponad 10 000. A teraz może Ale jakaś egoistyczna kret...… myśli tylko o sobie, bo ma problem wziąć pieniądze do ręki. Z tego co się dowiadywałem przepisy nakazują wypłatę do ręki, a jak ktoś chce przelew to może wystąpić z prośbą do zakładu. PEWNA WIELKA ODKOROWANA PANI narzeka a pewnie nawet nie spróbowała zapytać.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@pracownik 08.06.2018 09:27

Skoro na kilkuset pracowników kilku ma komornika - to wszyscy powinni się dostosować do tych kilku? To jakieś nieporozumienie. Jeśli większość woli wypłatę na konto, to równie dobrze ci, którzy nie chcą mogą dostawać kasę do ręki. Nie każdy lubi paradować z całą wypłatą w kieszeni, np. po skończonej pracy wieczorem. Nie każdy ma blisko bank, żeby wpłacić pieniądze. W dzisiejszych czasach wypłatę do ręki daje tylko mini prywaciarz w wieku emerytalnym, niechętny "nowemu", i ten kto kombinuje. Uczciwy, duży pracodawca woli mniejsze koszty i bezpieczeństwo w postaci przelewów.

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@Pracownik 08.06.2018 10:35

Ty wypowiadasz się w imieniu większości, za kogo się masz. NORMALNY człowiek, jak nienowoczesny pracodawca mu nie odpowiada odchodzi i idzie do" NOWOCZESNEGO PRACODAWCY, jak trafi na ciebie to mu bardzo współczuję. Ciekawe co znajdziesz u niego i do czego się doczepisz. Jesteś widzę przedstawicielem kierowniczek i " większości" nie wiem 2 czy 3 osób większość pojęcie względne ja o takiej osobie nie słyszałem. Można sobie uroić ciążę to może można uroić sobie " lidera" 2 lub 3 osób. Czemu nie odejdziesz co cię trzyma w tak nienowoczesnej firmie u pracodawcy w emerytalnym wieku ? Chyba nie jest tak źle, nie? Jak masz honor to sp....

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@pracownik 09.06.2018 06:36

Tyle złości, zawiści i wulgarności. Żal mi Ciebie. Musisz mieć naprawdę smutne życie.

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@Ja 11.06.2018 20:51

Bardzo dziękuję, ale nie potrzebuję wsparcia od ciebie. To nie ja ciągle wprowadzam zamęt i doczepiam się do wszystkiego, nie ja zacząłem obrażać i oskarżać innych o kombinowanie tylko TY. To tobie trzeba współczuć bo potrzebujesz siać zamęt bez którego nie masz udanego dnia. Rozumiem taki masz charakter, czemu nie napiszesz dlaczego nie odejdziesz do innego NOWOCZESNEGO pracodawcy bo podobno tu ci jest bardzo źle. Nie zmieniaj tematu tylko napisz dlaczego nie decydujesz się odejść skoro to jest tak źle. Odwagi, NAPISZ DLACZEGO NIE ODEJDZIESZ, PODAJ POWODY CO CIĘ TUTAJ TRZYMA. Bo to jest nielogiczne, zdrowo myślący człowiek by w takiej sytuacji odszedł. A może brakuje ci zdrowego rozsądku, no tak bo nie wszyscy go mają. Wolą narzekać i ciągle prowokować.

Pomocna?
pracownik
 Opinia
@Marta 07.06.2018 12:16

No właśnie "skłon w stronę pracownika". W tej firmie nie ma wyboru. Tylko do łapki.

Pomocna?
Marta
 Opinia

@pracownik, @ja, forum nie jest miejscem na przepychanki słowne. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Awiteks. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe?

Pomocna?
TakNie
już raczej nie zainteresowana
 Opinia
@Marta 16.06.2018 21:32

Fakt, że pracodawca płaci tylko "do ręki i część na czarno" jest bardzo istotną informacją . Warto się dobrze zastanowić nad zatrudnieniem. W końcu nigdy nie będzie się pewnym wynagrodzenia.

Pomocna?
Teresa
 Opinia

Uważajcie te wszystkie komentarze pisze osoba, która odeszła z firmy pół roku temu i do dzisiaj nie może znaleźć pracy. Przychodziła kiedy chciała wychodziła kiedy chciała i nigdzie nie znajdzie tak " złych " warunków jak w Awiteksie.

Pomocna?
Anna
 Opinia
@Teresa 15.05.2018 15:32

A skąd ten domyśla że piszę to pracownica. Jedna pracownica tyle złych opinii na temat firmy. Kobieto wyluzuj chyba nie wiesz co piszesz żeby kogoś aż tak oczerniac. A MOŻE TO TY PISZESZ TERESO

Pomocna?
Teresa
 Opinia
@Anna 21.05.2018 21:50

Tak to ja TERESA , panno M.

Pomocna?
TakNie
Anna
 Opinia
@Teresa 22.05.2018 09:23

M nie wiem o co i kogo chodzi ale u mnie jest A jak pani widzi. Zresztą nie sądzę aby te wszystkie negatywne opinie pisała jedna osoba nie uważa pani,?

Pomocna?
Teresa
 Opinia
@Anna 24.05.2018 09:44

Widzę proszę pani , że wszystkie negatywne wpisy są dokonywane przez jedną jedyną bardzo skrzywdzoną osobę, która wychodziła z pracy kiedy chciała i przychodziła kiedy chciała i nie może zapomnieć o tych "złych" warunkach pracy.

Pomocna?
TakNie
Ala
 Opinia

Tak masz rację mają na oczach klapki, sandały i szpilki:) Dobrze napisane ty też jesteś z biura?

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia

Drodzy użytkownicy, przypominam wam o regulaminie https://www.gowork.pl/regulamin, który zaakceptowaliście publikując komentarze. Zgodnie z nim opinie zawierające treści obraźliwe mogą być usunięte z wątku. Nie można również zamieszczać na forum publicznym danych osobowych. Przypominam również że pomimo tego, że publikujecie komentarze bez ujawniania swoich danych osobowych to wciąż ponosicie pełną odpowiedzialność prawną za ich treść. Proszę o merytoryczne wypowiedzi na temat firmy Awiteks jako pracodawcy.

Pomocna?
TakNie
Dorota
 Opinia
@Marta 21.05.2018 22:20

Kogo dane osobowe zostały umieszczone na forum? Wszędzie są tylko imiona, a tak jak Ty ma na imię dużo osób w kraju. Czyżby znalazło potwierdzenie przysłowie " uderz w stół a nożyce się odezwą ". Masz na drugie Marta czy na trzecie?

Pomocna?
TakNie
Aga
 Opinia

Z tego co słyszałam na sklepie kancelaria adwokacka ul. Rogozińskiego 6 potrzebuje pilnie pracowników

Pomocna?
TakNie
Kolega
 Opinia
@Aga 14.05.2018 15:58

Wszystkie pozytywne posty są pisane przez właściciela lub ich pracowników uważajcie proszę

Pomocna?
Anna
 Opinia
@Kolega 14.05.2018 19:12

Dobrze napisane same pozytywne opinie piszą osoby z biura bądź aż tak oddane pracownice które mają klapki na oczach. Ta fima to jeden wielki bajzel wykorzystują na maxa pracowników jak się da, a że pracownik boi się sprzeciw stawić boi się o pracę że jak powie nie pi myśli pracodawców jest zwolniony. Tak jak teraz chodzą i chcą informacje na temat przerw godzin pracy umówmy się nigdy w tej pracy przerw nie było i nie będzie pewnie jakaś kontrolę maja i trzepia (usunięte przez administratora) Kontrola powinna wyrywkowo popytać pracowników którzy już nie pracują jakie warunki pracy są w Firmie Awiteks a nie obecnych pracowników, na chłopski rozum żaden nie powie nic co by zaszkodziło pracodawcy bo to się wiąże z zwolnieniem

Pomocna?
TakNie
Anna
 Opinia
@Kolega 14.05.2018 19:12

Dobrze napisane same pozytywne opinie piszą osoby z biura bądź aż tak oddane pracownice które mają klapki na oczach. Ta fima to jeden wielki bajzel wykorzystują na maxa pracowników jak się da, a że pracownik boi się sprzeciw stawić boi się o pracę że jak powie nie pi myśli pracodawców jest zwolniony. Tak jak teraz chodzą i chcą informacje na temat przerw godzin pracy umówmy się nigdy w tej pracy przerw nie było i nie będzie pewnie jakaś kontrolę maja i trzepia (usunięte przez administratora) Kontrola powinna wyrywkowo popytać pracowników którzy już nie pracują jakie warunki pracy są w Firmie Awiteks a nie obecnych pracowników, na chłopski rozum żaden nie powie nic co by zaszkodziło pracodawcy bo to się wiąże z zwolnieniem

Pomocna?
Małgorzata
 Opinia
@Anna 14.05.2018 21:40

Bardzo dobrze napisane sam bajzel, szkoda że nowo przyjęty pracownik przychodzi do pracy i za parę dni idzie na zwolnienie bądź się sam zwalnia. A opinie pozytywne faktycznie piszą osoby z biura bądź oddani pracownicy mający klapki na oczach.

Pomocna?
Marek
 Opinia

Słyszałem, że firma ma dobrą opinię jako pracodawca. Warto aplikować?

Pomocna?
TakNie
Adam
 Opinia
@Marek 13.05.2018 22:02

Na jakie stanowisko?

Pomocna?
TakNie
Znajomy
 Opinia
@Marek 13.05.2018 22:02

Kto to napisał Marek nakielny ha ha

Pomocna?
TakNie
Marek
 Opinia
@Znajomy 14.05.2018 18:51

Tak, cóż na bystrość umysłu. Może chcesz pracować jako dedektyw, teraz potrzebują do policji

Pomocna?
TakNie
Kolega
 Opinia
@Marek 15.05.2018 07:29

Może i potrzebują na policji ale widać wszystko jak pracownicy na polecenie zarządu piszą posty. Tragedia

Pomocna?
TakNie
Monika W.
 Opinia

A ty co sobą reprezentujesz, jednym wystaje słoma innym gnój. A tobie co wystaje z butów ? gnój ? chyba tak bo bardzo śmierdzi :( Jeszcze jedno naucz się pisać poprawnie zdania i słowa bo dziecko z pierwszej klasy jest w tym lepsze od ciebie. Widać efekt pięćset + w głowie się po...….ło

Pomocna?
święta
 Opinia

ale trzeba być wrednym małpiszonem żeby takie bzdury wypisywać , współczuję ci kobieto żyć z tak wrednym charakterem to musi być uciążliwe...

Pomocna?
ok
 Opinia
@Marek 13.05.2018 22:02

Według mnie,tak warto, firma i kierownictwo jest ok.Pewnie zawsze mogłoby być lepiej, jak wszędzie ,ale nie jest źle.

Pomocna?
TakNie
Krupka Dorota
 Opinia

Ja znam tych ludzi osobiście i są to bardzo dobrzy ludzie. Pracuję u nich 20 lat i jestem bardzo zadowolona:)

Pomocna?
Ala
 Opinia

Ludzie z okolic Igołomii to lepszy gatunek ludzi :):):) Kobieto spadaj na drzewo !!!

Pomocna?
TakNie
Ala
 Opinia

A ty na polecenie kogo piszesz ? Czyżby obsesja?

Pomocna?
TakNie
zainteresowany klient
 Opinia

podobno w Awitex dają kawę za darmo ? czy to prawda?

Pomocna?
smakosz kawy
 Opinia
@zainteresowany klient 15.05.2018 16:53

taaakkk :) byłem i piłem :)))))))))

Pomocna?
klientka
 Opinia
@zainteresowany klient 15.05.2018 16:53

Ja też piłam darmochę :) Bardzo dziękuję :) Ciekawe jak się babki rozliczają

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Awiteks Sp. z o.o. - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awiteks Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.