To idźcie do konkurencji.
Rak lub jak kto woli inne zwierze na trzy litery wykończy tą firmę od środka. Szkoda bo szef rowny gosc a teraz niszczą jego dorobek. Konkurencja ma ucieche bo sami sie wykonczajo od środka. Pracowałem tam 7 lat, nigdy nic nie wynioslem a przyszed wielki pan dyrektor i potraktował mnie jak nieroba i złodzieja. Dla przyszłych pracowników. Pamiętajcie w tej firmie teraz, pracownik to zło konieczne. Złodziej i pijak, zaraz po przejściu przez brame!
Leniwiec byłeś nierobem a na maszynie to ty nie pracowałeś tylko na niej spałeś a tatuś operował .
Pracowalem w tej firmie pare miesięcy temu i dalej jest i bedzie jak jest. Mnie np. uwalil Piesek takim sposobem ze narobil mi zdjec ze niby nie bylo mnie przy maszynie ( zdjecia robil w trakcie przerwy zapewne). Kotek mial dla mnie umowe no ale niestety bojące sie majstry nic mi nie powedzialy i dowiedzialem sie o tym dopiero za brama. Zycie:) Teraz pracuje w sumie w normalnej firmie i nikt nikogo nie gnoji i zarabiam drugie tyle i jest naprawde w porzadku. PS. Spotkalem swego czasu Psa na rynku i chyba mnie widzial bo wygladal jak by sie zesral :D Pozdro dla szlifierzy :)
ooo tak ojca Pio ojca Pio! co za dobre wynagradzał za złe wynagradzał na kradzieże oko pszymykał a przemenczać się nie czeba było! a tera jest pies co robi 5s i można tyle co KOT napłakał!!!
Zabierają śmieszne koszule są żałośni.Szukają tylko oszczędności na pracownikach którzy zap.........na pensje,za najniższą krajową,a wymagania kosmiczne.Na przykład taki pies potrafi tylko robić 5S za które klient nie zapłaci poco on jest potrzebny jak jest A.C. W tym kierunku poszukajcie oszczędności.Niedługo będzie więcej kierowników jak pracowników ale nic nato nie poradzimy. TRZYMAJCIE SIĘ
spawaczom wzioł marne koszule które kupują za grosze teraz jemu czeba wziąść fotel z biura i niech siedzi na podłodze bo jego fotel wiecej kosztuje nisz koszula
Pan Dyrektor chcąc zaimponować Prezesowi, jaki jest oszczędny zabrał pracownikom koszule robocze kazał spawaczom spawać w koszulkach z krótkim rękawem. Teraz spawacze prawdopodobnie kupują ubrania w lumpeksach bo każdy chodzi ubrany inaczej.
PS. Szanowny "rzeczowy obiektywny i bezstronny" goworku przestań usuwać wpisy bo są zgodne z regulaminem!!! Jak wam nie pasuje to sobie regulamin zmieńcie!!!
Bo może piszą to nie aktualni pracownicy a ci byli co wylecieli za kradzieże i oszustwa? Albo konkurencja???
Tu piszą pod spodem: pamiętaj aby Twoja opinia była jak najbardziej merytoryczna. Może kierowca z Europy nie jest merytoryczny. Tu wogóle wszystko jest tak merytoryczne i logiczne, że ho ho! Wszyscy odradzają, wszyscy narzekają, a wszyscy tu cały czas pracują. Dziwnie nie? No ciekawe bajki, he he...
Bez jaj! Czemu wątki o kierowcy są usuwane? Już nie mogę się dowiedzieć co teraz u niego? Czy słowo Europa jest cenzurowane?! O co chodzi?!
zarzad zarzadem a praca praca ,zgadzam sie ze zle nam tam nie jest, pracujesz normalnie wyplata jest ubezpieczenie jest wszystko jest trzeba bylo zostawac dyrektorami to by sie nie narzekalo, roboty jest w brud ja sie nie nudze a nie mnie sie mieszac w zarzady
A od kiedy dzieje sie tak na rufusie. Kiedyś ludzie sie bili żeby tam pracować, a teraz wszyscy omijają tą firmę szerokim łukiem.
Na magazynie ze starych pracownikow jest tylko orli nos ten co zawsze wypity jest .
qwerty pasibrzuch pracuje u syna takiego jednego krentacza i obiboka co kiedyś pracował w rufusie. Taki z "kierownictwa" z zadartym nosem łaził bo rodzina prezesa. Pan wielki ze pożal się boże. Pare ładniutkich lat na pasibrzucha ostro nadawal na prawo i lewo i pod nim glebokie doły kopał. Pasibrzuch chyba tego nie wie. No a synalek ma firme co ci wcisnie wszystko co chinskie ale bez gwarancji a potem bujaj sie chlopie! No i tam pasibrzuch tera siedzi. qwerty jak nie kojarzysz firmy to podaj maila to ci wysle na pasibrzucha namiar. Może bedzie chciał do ciebie na kierowce kiedy.
Jego nie ma ale jest nutka powrocil z staron technologiom spiewajacych rebakow mmmm nnnn mmmm nnnn ????
Gościu,mówisz o tym brzuchatym co jeździł jako kierowca,dobrze, że go nie ma, co on nam zdrowia napsul,madrala jakich mało,a w Europie podobno nieraz zabladzil,nie polecam,
Współpracowałem z tą firmą przez kilka lat i miałem o niej dobre zdanie , ale to co ostatnio słyszałem i czytałem to jakaś paranoja . Powiem szczerze że szkoda mi tej firmy a LUDZI tam pracujących zwłaszcza . Trzymajcie się ! (usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Z.M.RUFUS.sp.zoo?
Zobacz opinie na temat firmy Z.M.RUFUS.sp.zoo tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Z.M.RUFUS.sp.zoo?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!