MEDCOM

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 276 ocen.

Opinie o MEDCOM

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDCOM

Iza

@Nick w jaki sposób jesteście w firmie MEDCOM rozliczani, skoro piszesz, że kierownik potrąca z wypłaty, jeżeli nadgodziny nie są zrobione. To nadgodziny są obowiązkowe? Nie wyrabiacie norm, że musicie zostawać po godzinach?

Nie chinczyk

Czyli klimat jak to u Chińczyka

Pracownik hali

Przecież my nienawidzimy swoich rodzin: żon, dzieci. Nie chcemy spędzać z nimi czasu. Nie chcemy wracać do tego znienawidzonego domu! Tu jest nasz dom, tu chcemy mieszkać, żyć, funkcjonować. Proponuję próg 150 żebyśmy mogli nie wracać do domu gdy nie chcemy. I jeszcze zmniejszenie limitów urlopu. 10 dni rocznie też nam wystarczy. Kochamy medcom. I za 11.11 też broń Boże wolnego nie oddawajcie, po co nam? Spędzić czas z rodziną? Nuda Chętnie złożymy dodatkowo przetwornice, falowniki, zasilaczy parę, a jak. Po co ci dom skoro masz medcom?

Krecik
@Nick 14.11.2017 15:38
Żeby jeszcze kierownik kasy nie zabierał za niezrobienie nadgodzin nikt by nie narzekał ale jak bez nich zarabiamy tyle co w ma...

To jak wygląda wasza podstawa czy to godzinówka jest i ile dostajecie za premi za te nadgodziny ?

Zasilacz
@Krecik 17.11.2017 10:50
To jak wygląda wasza podstawa czy to godzinówka jest i ile dostajecie za premi za te nadgodziny ?

Za nadgodzinę bez promocji wychodzi mniej niż ustawa przewiduje. Nadgodzina powinna być liczona przynajmniej od pensji minimalnej czyli 2000zł w 2017r. A często podstawa jest dużo mniejsza. Jak nie robisz nadgodzin to masz gorzej niż w Biedronce i Lidlu, a odpowiedzialność i ryzyko uszczerbku na zdrowiu dużo wyższa. Podstawy powinny zaczynać się od 2000zł do 4000zł na produkcji i powinna rosnąć wraz z zaangażowaniem, doświadczeniem , szybkością pracy i umiejętnościami.

Iza

@Głos ludu dobrze, że piszesz takie sugestie dla pracodawcy. Takie wzmianki są ważne, bo istnieje szansa, że pracodawca przeczyta i może zechce je wprowadzić w życie. Aktualnie firma poszukuje pracowników na 3 stanowiska: http://medcom.com.pl/pl/kariera Może ktoś będzie zainteresowany.

Głos ludu

Dajcie ludziom te setki! Niektórzy 70-tki robią w 2 tygodnie a później chodzą od niechcenia przez kolejne pół miesiąca po 8 godzin. To jest brak wykorzystania tkwiącego w ludziach potencjału. Pozwólcie ludziom się realizować i zarabiać pieniądze. I tak cześć robi nadgodziny awansem w liczbie ok. 100 i jakoś nie narzekają. Przyspieszyłoby to realizację planów produkcyjnych, pracownicy czuliby się spełnieni i przy okazji sobie dorobili troszkę pieniążków. W połowie miesiąca jak trzeba zostać to nie ma komu bo godziny już zrobione, a tak była by kolejna motywacja. Pytają się ciągle czy można by zrobić awansem kolejne godziny - ba, po propozycji kolejnego progu cześć już wyliczała sobie ile można by więcej zarobić i w sumie byli skłonni zacząć od już. Podobno co starsi pracownicy robili już kiedyś tyle nadgodzin i do tej pory się tym szczycą i nikt nie narzekał. Jeżeli ten 4-ty próg miał by być za wysoki dla firmy aby być atrakcyjnym na tle pozostałych można by obniżyć progi początkowe np o 20%, chętni i tak będą, zawsze to większa kaska. Ruszcie trochę ta produkcję. Możecie zrobić na początek np. miesiąc próbny, wszyscy na to czekają.

Iza

@Technik ale pracujesz z własnej woli po 12h czy pracodawca mówi, że zostać po godzinach? A czy nie ma szans zgłoszenia, że sprzęt nie jest sprawny? Próbowaliście o tym rozmawiać z kierownictwem firmy MEDCOM?

Ciekawski

Z tego co widać jest dużo negatywnych opini a jednak każdy cały czas tam pracuje :) można zmienić i sie nie meczyć.

Technik

Czy tak ma wyglądać życie? Pracujesz po 12-13 h dziennie, by móc utrzymać swoją rodzinę i odłożyć coś na przyszłość swoich dzieci jeśli się uda. Rodzina powoli Cię zaczyna mieć dość, bo nie masz dla niej czasu i siły. W tyg. jesteś gościem we własnym domu, a w weekend próbujesz się zregenerować. Praca... Nie w tych warunkach. Praca po tyle godzin w temperaturach rzędu 35'C przy tak suchym powietrzu jakie panuje na hali nie jest dobra. Nikomu to na zdrowie nie wyjdzie. Po godzinach wydajność jest prawie żadna. Niektórzy brygadziści są niekompetentni na swoich stanowiskach, a kierownictwo ślepe na problemy personalne i organizacyjne funkcjonowania produkcji. Tematem zaciskarek też powinno się przyjrzeć kierownictwo. Nie wiadomo co się z nimi dokładnie stało po wywiezieniu z parkingu w prywatnym samochodzie jednego z naszych pracowników.

żona pracownika

Szanujący się pracodawca, który twierdzi że sukces firmy „opiera się na sile i wizji tworzących ją ludzi” nie dba o swoją siłę roboczą. MEDCOM jako „jeden z najbardziej innowacyjnych producentów…” do tej pory nie jest w stanie wprowadzić powszechnej, wszystkim dobrze znanej innowacji w postaci klimatyzacji w hali produkcyjnej. Tłumaczenie, że jednostka klimatyzacyjna nie jest na tyle wydajna, aby chłodzić emitowane przez urządzenia ciepło jest przecież nie trafne. Inwestycja w projekt, a następnie montaż klimatyzacji z zastosowaniem kliku klimatyzatorów przemysłowych na pewno nie przekroczy możliwości finansowej firmy, która istnieje „po to by zmieniać sposób myślenia…” a nie potrafi zmienić sposobu myślenia w stosunku do najliczniejszej grupy pracowników. Skazywanie pracowników na pracę fizyczną przez 8 a często przez 12 godzin w temperaturze bliskiej 35oC jest po prostu nieludzkie. Zapewnienie komfortu cieplnego wpływa przecież na koncentrację i wydajność pracowników. Brak poszanowania kadry pracowniczej przez brygadzistów, krzyki, wulgaryzmy, wyzwiska, prowokowanie do kłótni, a nawet groźby również nie sprzyjają wydajnej pracy. Niemal codziennie rodzą się wątpliwe sytuacje, które godzą w dobre imię firmy. Na przykład ostatnia decyzja o zabraniu wszystkim pracownikom sprawnych zaciskarek na rzecz kilku nowych, których jest za mało. Przecież jeżeli sprzęt jest sprawny to jaki sens ma jego likwidowanie, a następnie przekazywanie szkole. Nasuwa się pytanie, która szkoła potrzebuje aż tylu zaciskarek i dlaczego ich przekazaniem nie zajmuje się osoba odpowiedzialna za likwidację ? Pracownicy widzą jak w środku dnia pudła z zaciskarkami trafiają do samochodu osoby, która nie jest odpowiedzialna za likwidację. Podsumowując, osoby decyzyjne w Spółce powinny zastanowić się czym są wzniosłe słowa promujące MEDCOM wobec realiów pracy w tej firmie, bo przecież szacunek i godne warunki pracy nie są niczym wygórowanym.

Człowiek z lasu

Struktura z betonu.

Iza

@Technik Czy pracodawca zmniejszył Twoje wynagrodzenie, mimo że podjął decyzję o podwyżce? Czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z osobami, które są odpowiedzialne za takie decyzje? Czy zostałeś poinformowany, że może wystąpić taka możliwość? Może była to jednostkowa sytuacja. @Bartek ponton Czy jesteś pewien, że do końca tak było? :-) Jeśli jesteś pracownikiem MEDCOM, napisz proszę jak naprawdę oceniasz swoją współpracę z tą firmą. @xxx Widzę, że MEDCOM obecnie prowadzi rekrutację na stanowisko, o którym piszesz. Firma oferuje m.in. pakiet socjalny i stabilne zatrudnienie. Czy aplikowałeś na to stanowisko?

xxx

Co powiecie o stanowisku technik- montażysta? I o firmie.

Technik
@xxx 13.06.2017 11:50
Co powiecie o stanowisku technik- montażysta? I o firmie.

Brak poszanowania dla techników, zakazy i nakazy, zarobki nieadekwatne do wymagań a Hitem jest mniejsze wynagrodzenie po podwyżce.

Bartek ponton

Kiedyś po 12 h pracy w piątek chciałem juz wyjść z pracy na pociąg do domu. Gdy szef usłyszał ode mnie, że już wychodzę zaczął na mnie krzyczeć po czym wyciągnął z szuflady pejczyk i zaczął mnie nim niemiłosiernie okładać na oślep wrzeszcząc przy tym, że jestem nierobem i on mnie nauczy moresu i szacunku do pracodawcy. Na plus należy mu zapisać, że po całym zajściu przytulił mnie, zrobił kanapkę ze smalcem i pognał do pracy. Robiliśmy do 3 nad ranem. firmę polecam.

Zdemotywowany

Czy wrócą jeszcze dobre czasy i zarobki ?

Xxx
@Zdemotywowany 29.11.2016 10:37
Czy wrócą jeszcze dobre czasy i zarobki ?

Nie

Zdemotywowany 2
@Zdemotywowany 29.11.2016 10:37
Czy wrócą jeszcze dobre czasy i zarobki ?

Te dobre co z roboty nie wychodziłeś? Tak, pewnie będą , tylko za obowiązującą stawkę nadgodzinową, czyli c.a. 11-12zł netto za godzinę ! sic! hehe, europa pełna gębą

Sok

Chyba tobie.

Mnich

Mi się wydaje, że warto spróbować w tej firmie, generalnie bardzo dobrze płacą i to chyba najważniejsze

Nick
@Mnich 08.09.2016 21:34
Mi się wydaje, że warto spróbować w tej firmie, generalnie bardzo dobrze płacą i to chyba najważniejsze...

Generalnie co znaczy bardzo dobrze ? 4 -5 tys płacą? Generalnie może i nie najgorzej w porównaniu z Pcimiem dolnym i generalnie może i wystarczająco jak tylko na swoje dupsko zarabiasz. Generalnie płacą średnią stawkę warszawską i generalnie z roku na rok staja się mniej konkurencyjni. Czyli typowa "polska " firma z tendencją zniżkową. Niby och ach a jednak ludzie odchodzą, niestety jak to przeważnie bywa Ci normalniejsi a cały kondens zostaje.

mucha

W hali jest duszno i gorąco. Wszyscy kręcą się jak muchy w oleju. Nie ma klimatyzacji, rury wentylacyjne pozapychane kurzem, uciążliwy hałas stłoczonych do granic możliwości brygad. Kolejki do toalety. (3 kabiny na tyle chłopa to kpina). Pora coś z tym zrobić.!

Pytajnik

Czy mamy miesięczny okres rozliczeniowy za pracę w firmie? To czy za nadgodziny zrobione w kwietniu, pracodawca nie powinien wypłacić wynagrodzenie najpóźniej do 10-go maja?

anonim

(usunięte przez administratora)

iga

Oczywiście że Przedstawicie medyczni w Medcomie zarabiają fortunę. Wyścig szczurów. Płacą wysokie prowizje od sprzedaży aparatury medycznej :-)

stary pracownik

pracowalem w Medcom ok 2 lata. Faktycznie atmosfera była kiepska, lecz zarobki całkiem całkiem. Tylko brak szacunku ze strony kierownictwa i brygadzistów. Jak nie chciałeś zostawać nadgodzin bo przykładowo nie mogłeś z jakiegoś powodu i odmówiłeś to juz byłes najgorszy

erc

Dlaczego tyle ścinków kabli się wywala? Nawet metrowe i szczególnie grube. Nie można zrobić wspólną, posegregowaną przedziałami grubości kabli skrzynie drewnianą plus przedziałek na rzeczywiste ścinki poniżej 5cm i uszkodzone. I wykorzystywać je na przykład na zwory. Co roku setki tysięcy złotych wywalane są na ścinki. To pewnie jakieś 15% zamawianych kabli. Zdecydowaną większość można i trzeba wykorzystać. Jakaś zmowa milczenia z której korzystają tylko brygadziści?

szukający

Może ktos sie wypowie jakie są realia pracy na magazynie :? jakie zarobki w modecom???

szukający

rogal_ ale jakies konkrety ?stawka godzinowa? pensja stala plus premia? jak to wyglada:???

kaziutak

sami widzicie, koles stwierdził, ze 1800zł to dobry hajs, wiec nie liczcie, ze zarobicie w tej polackiej biedzie wiecej niż 2500 czy niech bedzie 3000zł wiesnioki bed [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u byźmesmena i za miche kartoszku, byle dostać cokolwiek. Jak u kitajców.

słowik

Jak ci nie odpowiada praca w tej firmie to jedź do Niemczech. W 2015 średnie miesięczne zarobki w Niemczech według Statistisches Bundesamt (niemiecki odpowiednik naszego GUS-u) to 3,527 euro miesięcznie (ok 14 tys. zł). I nie narzekaj. Auf Wiedersehen.

ON

1800 TO DLA CIEBIE DOBRA STAWKA:??? W DZISIEJSZYCH CZASACH TO SMIESZNE... ZA PRACE NA MAGAZYNIE TO SIE DOSTAJE 25OO ZL

log

jakie warunki pracy sa na magazynie?jakie zarobki?

WAKAT

Hej jakie są godziny pracy na magazynie ? i jakie zarobki :? jest ogloszenie ze szukaja asystenta dzialu logistyki ( praca od poniedzialku do piatku) tak jest napisane , czy aby napewno nie ma pracujacych wekkendów??? moze ktos cos wiecej napisac : z gory dzieki za info . pozdrawiam.

ktos

A co było w czwartek?

cienias

Jakieś echa ostatniej sytuacji z czwartku

Szukam pracy

Witam serdecznie wszystkich aktywnych Piszę tutaj z zapytaniem, a mianowicie czy warto aplikować i interesować się zatrudnieniem w firmie medcom? Nie chodzi teraz o ukończone studia czy moje wykształcenie (studia i tytuł to gucio, najważniejsza jest praktyka), chodzi mi o to, czy w tej firmie dają szansę pracować tym, którzy jeszcze nie mieli nic wspólnego bezpośrednio ze stroną techniczną czy konstruktorską urządzeń projektowanych i produkowanych "u Was" (totalny świeżak) oraz czy istnieje realna możliwość rozwoju osobistego w postaci szkoleń oraz współpracy międzynarodowej (wyjazdy na kontrakty)? Z góry dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam

asfd

"produkcja zarabia od 2000 złotych w górę, także całkiem nieźle." Koper weź się walnij w głowę i nie wracaj...

smerf

My z produkcji to jestesmy ludzie prości i proste mamy potrzeby. Zjeść, odpocząć, napić się, "zabawić" i czasem komuś przywalić. Nie potrzebujemy durnych zabaw, żeby się zintegrować. Niech zawody robią se ci co za biurkiem pracują.

papa smerf
@smerf 15.10.2015 10:24
My z produkcji to jestesmy ludzie prości i proste mamy potrzeby. Zjeść, odpocząć, napić się, "zabawić" i czasem komuś...

Smerf co to za szufladkowanie współpracowników,chyba że wszystkich reprezentujesz. Jednym takie zabawy podobają się a innym nie, udział w nich jak i cały wyjazd jest dobrowolny. Kwestia jeszcze tego co masz na myśli mówiąc "ludzie prości"?

nierób

A ja tam mam wszystko w gdzieś. Brygadzista mnie lubi, daję mu prezenty i mam dobrze. Pracować też nie muszę. Jakoś leci a pensyjka super !

mateusz1978

Nie zdąrzam, tylko zdąrzam !

igor34

A ja tam nie wiem o co chodzi i zawsze na czas zdążam.

montazysta medcom

A ja nie mam nic do zarzucenia w brygadzie atmosfera jest ok, wiadomo są ludzie którzy wszystkiego wiedzieć nie mogą, ale to jak wszędzie. Jest kilka osób z którymi miło i fajnie się współpracuje trzeba pilnować swojego nosa i swojej pracy. Ale brygada w której jestem widzę że różni się od innych to pewnie dlatego.

Marszałek Rokosowski

No to fajowo się zaczyna. Chycą i co dalej ? Wszadż kij w odbyt czy może muduł ?

zygi

@ktos @ wzrokowiec czy inny jaskiniowiec mam wrażenie, że zapuszczasz się niebezpiecznie w rejony gumisiów,chłopie,jak oni cię chycą zza tej ściany, to ci z pewnej części ciała zrobią jesień średniowiecza i wiosnę ludów razem wzięte

wzrokowiec

Drodzy koledzy! Kultura osobista, szacunek dla współpracowników oraz pewne normy cywilizacyjne wymaga aby poczucie estetyki innych nie było gwałcone przez wystawianie na widok publiczy pewnych częsci ciała, które nawet na plaży pozostają zakryte. Koledzy usilnie namawiam Was do zainwestowania w solidny pasek lub szelki. Z poważaniem M.N. Iksiński.

Donek-Jebonek

@ktoś Jeżeli już piszesz na forum to proszę bez błędów. I tym przypadku "niesmaczne" piszemy razem ponieważ jest to przymiotnik. "Nie" piszemy roździelnie tylko z czasownikami. A jeżeli coś jest niesmaczne to Twój post. A co do kolczyka i sposobu chodzenia to raczej nie Twój interes.

ktos

Firma jest OK. Jest herbat kawa woda, na czas wypłata i wszystkie świadczenia naprawdę super. Fakt jest trochę zbieraniny którzy przykleili się z innych firm i tak siedzą. A propos zbieraniny, ten rudy z kolczykiem i wyciętymi włosami powinien zmieniać, bo gacie ma na wierzchu i jest to nie smaczne wręcz obrzydliwe. Podobno chce wyrwać jakiegoś chłopaka, bo jak idzie to porusza się tak jak by chciał żeby ktoś go poderwał. No ale tacy chyba też powinni być Ale nie tu.

ktoś inny
@ktos 29.08.2015 13:30
Firma jest OK. Jest herbat kawa woda, na czas wypłata i wszystkie świadczenia naprawdę super. Fakt jest trochę zbieraniny którz...

A oto wypowiedź a propos tolerancji, fajnych stosunków i koleżeństwa. A swoja drogą ciekawe skąd ty wiesz jak chodzić i się poruszać, kiedy facet chce poderwać drugiego faceta ? Mnie osobiście to lata , czy ktoś jest rudy, czy brunet, ma kolczyk, czy koło na czubku głowy, czy mu gacie widać, czy półdupska, albo jak chodzi – człowiek się liczy i to jaki jest. A to, że jak piszesz jest zbieranina z innych firm, to znaczy, że ty żeś się przykleił do medcomu i świata poza nim nigdy nie poznałeś, tak że za tą kawę, herbatę i wodę, możesz po nogach całować. Ale kolego mogę ci powiedzieć, że ta zbieranina poradzi sobie wszędzie, ale ty byś zginął, jakby cię medcom kopnął, bo takich się w większości firm tępi.

Inżynier=nierób

@inżynier Jak myślisz że posiadając wiedzę zdobytą na studiach jesteś inżynierem to się mylisz, jesteś tylko posiadaczem dyplomu. Większość inzynierów w tej firmie to nieroby i ignoranci.

Michał

Witam, Czy orientuje się ktoś na czym polega faktycznie praca na stanowisku Specjalisty ds sprzedaży sieci handlowych? Warto wysyłać cv? Orientuje się ktoś w zarobkach?

anonim

(usunięte przez administratora)

kruk

jakżeś wlazł między wrony to musisz krakać jak i ony bo cię rozdziobią, a mili byli ale szybko to ukryli jak dłużej pracować chcieli

lol

tu nie ma koleżeństwa, za to wielu chętnych, żeby cię podpier , obgadać, świnie podłożyć, podpuścić, zadrwić, każdy, każdego się obawia, bo tylko kasa się liczy, więc nikt nie ma oporów, żeby cię sprzedać, byleby ratować swój tyłek, a że można by inaczej, nawet nie pomyśli, bo tylko cyferki na pasku ma przed oczami dlatego ciężko się pracuje

inżynier

Nie przypominam sobie bym był mendą , nikogo nigdy nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a mnie nieraz i owszem i to naj mniejsi nie mając pojęcia o czymmówią , bo żeby zabierać zdanie w kwestiach technicznychto trzeba troszkę wiedzieć !

Król Julian

Praca jak praca, zarobki, jak zarobki, ale ludzie i atmosfera beznadziejni. Zwykle to ludzie tworzą atmosferę w pracy, a tutaj atmosfera tworzy ludzi, a dokładnie pozbawia ich bycia ludźmi. Im gorszą mendą będziesz, tym lepiej sobie tutaj poradzisz.

Van Diesel

No brygadziści są do kablowania i do krycia nierobów a takich to tutaj jest trochę. Największy kabel w Piasecznie !

Szalona decha

No, jeśli ktoś lubi słuchać wypiardów to montuje podsłuch w kiblu. Ciekawe jak jest przy odsłuchu tego i jak człowiek zajada batonik a tu z głośnika wydobywa się prrrrrrrrrrrrr. Może jak technologia niebawem pozwoli to i smród z kibla przy nagraniu będzie. A taki szpiegun to po odsłuchu zwymiotuje wszystko z całego tygodnia ! Hahaha !

stary brygadzista

jest coraz gorzej, ale nam brygadzistą chyba płaca wiecej zeby sprzedawac informacje kto i co bo lubią wiedziec o wszystkich szczegułach. podobno podsłuchy są juz zamontowane nawet w toalecie i szatni. o magazynie juz nie wspomne.

Zostaw opinię o MEDCOM - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDCOM