Nie polecam pracy jako vanseller wlasnie sie zwolnilem bo to co sie tu wyprawia to nieporozumienie .praca moze sama w sobie nie jest zla ale ceny z kosmosu to najwiekszy problem na sklepie sa nizsze ceny niz vanseller ma w ofercie .zawsze bylo drogo ale teraz to juz masakra
Ta opinia jest:
a co sraka? nie dostałeś się do firmy czy cie wylali na zbity pysk?
Ta opinia jest:
jest pani geniuszem fakur gratuluje
Ta opinia jest:
jak mysle o tej firmie i o atmosferze to mam wymioty ciemno i zimno
Ta opinia jest:
Taka fajna, prawdziwa i kulturalna opinia była przez pare godzin o magazynie i o mózgach tam zarządzających. Czy można wiedzieć czemu zostala usunieta przez administratora? Jezeli tak ma wygladac gowork-opinie-kramel to zablokujcie wszystko i wstawcie sami pare postów ze wszystko cacy i welcome . Ludzie szukajacy prawdziwych opini beda lapac sie i przyjmowac na tydzien do roboty.
Ta opinia jest:
nic nie zrozumiałem Mietek z twojego bełkotu , piszesz jak upośledzony, pisz po Polskiemu
Ta opinia jest:
kopiujcie te opinie i wklejajcie prawdę co jakiś czas ponownie, przecież negatywne opinie o kramelu kierownictwo kasuje w 3sek. a nie każdy jest takim fanem tej firmy, żeby codziennie odwiedzać gołork
Ta opinia jest:
Dzień dobry, pragniemy przypomnieć, że usuwane są jedynie te komentarze, które niezgodne są z regulaminem portalu, czyli m.in. odnoszą się personalnie do konkretnych osób, bądź zawierają informacje niezgodne z prawdą. Z poważaniem, Kramel Invest
Niezgodne z prawdą to by były posty typu: jak tam super jak tam fajnie , jest pięknie, jest radośnie. Składajcie CV i dziękujcie Bogu jak was wybiorą :)))
Ta opinia jest:
Tak napewno, was powalił prosiłem o usuwanie zdjęć a wy usuneluscie komentarz, zdjęcia są nie zgodnie z prawem i wstyd na nim być
Ta opinia jest:
a ty dalej nie umiesz pisać , i tak ciebie nikt tu nie rozumie wiec się nie wysilaj
Ta opinia jest:
Zamknie ktoś wkoncu tą firmę na Annopol, potrzebuję klientów, już kilku wam zabrałem dzięki pracy u was i poznania klientów, a oni myślą że ja tam poszedłem pracować dla nich i jeszcze mi płacili, nie Życzę nikomu tam pracy, jeżeli ktoś ma nowe adresy proszę o kontakt pod postem
Ta opinia jest:
hahahahahahaha , chyba nowe adresy z radzieckimi prostytutkami po 20 rubli , idz się popłacz do mamusi jak ci w Kramelu nie wyszło
Ta opinia jest:
Jestem ciekawy ile jest stopni na magazynie podczas tych mrozow pewnie z 5 stopni i wszyscy zasuwaja bo kramel musi dowiez towar a w biurze grzeja sobie duże d..y i maja na prad grzejniki i tu nie oszczedzaja
Ta opinia jest:
A mozna jeszcze na magazynie batony wcinac pod regalem czy juz bardziej pilnuja??
Ta opinia jest:
Jeszcze troszkę :) i Kramel na Annopolu zacznie szanować ludzi ,od dziś 30 dni pozdrawiam niedługo kilka rzeczy wyjdzie na światło dzienne XDXDXDXD
Ta opinia jest:
Dla potrzeb magazynu Annopol to trzeba osobną stronkę zrobić. Jak prawda wyjdzie na jaw to serwery gołork nie nadążą z automatycznym usuwaniem zgodnych z prawdą wpisów
hahahahaha
Ta opinia jest:
dzis kierowca to ciężki zawód całe noce nie przespane
Ta opinia jest:
o to warto szukac roboty jako kierowca
Ta opinia jest:
Witam. Pracowałem w Kramelu długi czas i jestem szczęśliwy ze odszedlem. Nie bede sie rozpisywac o firmie bo wszystko co zle bylo juz wielokrotnie opisane a pozytywow z pracy tam nie ma ani jednego. Pytanie do obecnie pracujacych. Zostal na magazynie jeszcze ktos ze starej ekipy? Czesio z dostaw jest?
Ta opinia jest:
Jest, zostaly jeszcze 3-4osoby, ja tez juz nie pracuje tam,a czas spedzony tam to kilka lat,dopoki nie mieszaly sie madrale z piotrkowa bylo ok ale pozniej to koszmar,to sa ludzie z innej planety delikatnie mowiac ,nie warto tracic tam czasu
Ta opinia jest:
3-4 dalej pracują to niezli desperaci i stalowe nerwy. Powinni jakąś nagrode od firmy otrxymać.
Ta opinia jest:
widzialem kiedys kierowce zielona scania kolo konina ipotem za jakis czas dwoch kolo tarnowa niebieska scania mowili za jezdza 70 na godzine iwtedy scania zostawia duzo paliwa
Ta opinia jest:
kierowcy w piotrkowie maja sie dobrze bo zostaje im duzo paliwa na tych dlugich trasach
Ta opinia jest:
Jak wygląda praca na solówce w Piotrkowie?Widzę długo tych samych kierowców?
Ta opinia jest:
czemu w tej firmie nikt długo nie wytrzymuje?przeciez ci ludzie kiedys sie skoncza i nie bedzie miał kto przyjsc
Ta opinia jest:
Witam Sa u was przyjecia na kierownika lub brygadziste??
Ta opinia jest:
Boja sie prawdy,a po drugie osoba wysylajaca cv jak to przeczyta to nie przyjdzie taka prawda dlatego trzeba lac wode znowu na rozmowie jak z wodospadu
Ta opinia jest:
nie polecam nikomu tej firmy towar nigdy nie bedzie rozlozony na pułkach a 650 lini jedynie w maratonie zrobisz jak zaczniesz w nim startowac. kazdy mądry człowiek po przeczytaniu komentarzy z ostanich kilku lat bedzie wiedział co jest grane.
Ta opinia jest:
Jeżeli takie są ciągłe przekręty z liniami to czemu nikt tego nie zgłosi kierownictwu tylko daję się dymać w trąbę ??? Przecież to chodzi o wasze wypłaty....
Ta opinia jest:
A ty myślisz że tak przyjdziesz i możesz mówić co chcesz a kierownictwo coś zrobi. Skocz po mózg
Ta opinia jest:
Widzę ogłoszenie do firmy Kramel - Dyrektor ds Rozwoju Vansellingu. Jak oceniacie firmę? To nowe stanowisko czy ktoś odszedł? Dzięki za info
Ta opinia jest:
Czystka postów widze nastąpiła. Admin wrócił z ferii??
Ta opinia jest:
Jak się pracuje w Kramel Invest spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. (zakończona działalność)?
Zobacz opinie na temat firmy Kramel Invest spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. (zakończona działalność) tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 34.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kramel Invest spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. (zakończona działalność)?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 25, z czego 2 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 15 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Kramel Invest spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. (zakończona działalność)?
Kandydaci do pracy w Kramel Invest spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. (zakończona działalność) napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.