Opinie o Kramel Invest

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest

Mędrzec
użytkownik zarejestrowany

Jesteście przekonani, że nie można o firmie Kramel Invest napisać coś pozytywnego? Tak narzekacie ale przecież doskonale każdy zdaje sobie sprawę z faktu, że nie ma idealnej firmy. Wszędzie mogą zdarzyć się jakieś kłopoty! Sądzę, że niektórzy pracownicy nie są bez winy!!

Snick.
@Mędrzec 2 dni temu
Jesteście przekonani, że nie można o firmie Kramel Invest napisać coś pozytywnego? Tak narzekacie ale przecież doskonale każdy...

Firma ewidentnie zmienia się na lepsze.W Warszawie robi się naprawdę w porządku.Praca wymagająca ale i kasa się zgadza.Oby tak dalej.

Raben

Kto zepsuł rampę na Annopolu? Jestem dostawcą i podjechać tam teraz z dostawą to masakra!!!!!!!

Barbara
użytkownik zarejestrowany

Możecie podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla przedstawiciela handlowego? Jakie wyposażenie dostaje człowiek na tym stanowisku? Czy do podstawy dochodzą jakieś dodatki? A jaka z atmosferą w firmą?

Wiatr
użytkownik zarejestrowany

Jak ktoś lubi się tylko mądrzyć a nie pracować to będzie miał problemy. W firmie płacą za pracę a nie gadanie.

Ważniak
użytkownik zarejestrowany

Dobrze, że jest wybór pracy, nikt nie zmusza do pozostania w firmie Kramel Invest. Czasami powody takiego narzekania są doskonale znane pracownikom! Bez podstaw firma nie zwolni pracownika i doskonale o tym wiecie wszyscy! Może lepiej dobrze pracować?

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Stan jeśli jakiś komentarz został usunięty to znaczy, że naruszył on regulamin forum. Dlatego przed zamieszczeniem komentarza warto zapoznać się z regulaminem, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Czy ktoś jeszcze podzieli się swoją opinią na temat pracy w Kramel Invest?

anonim

(usunięte przez administratora)

Miro

Robi a ktory kierowca teraz wylecial? Ale jaja. Dobrze ze ja jezdze juz w innej firmie transportowej. Praca po 8h i mniej stresowa a na koncie 10tego ladna sumka.

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Waldiaktualnie firma Kramel Invest poszukuje Magazyniera. Z oferty pracy wynika, że zapewniają pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, pracę w nowoczesnym magazynie z pełnym zapleczem socjalnym stabilne zatrudnienie, atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie. Czy jesteś zainteresowany tą ofertą?

Lola
@Maja 11.09.2017, 11:29
@Waldiaktualnie firma Kramel Invest poszukuje Magazyniera. Z oferty pracy wynika, że zapewniają pracę w firmie o ugruntowanej p...

A co w tym magazynie jest nowoczesnego ?

Stef
użytkownik zarejestrowany

Jesteście przekonani, że nie można o firmie napisać coś pozytywnego? Gdyby tak było jak piszecie to firma miałaby długą listę ofert!

Waldi
użytkownik zarejestrowany

Firma nie ma ofert pracy? Może ktoś coś o tym napisać?

Waleczny
użytkownik zarejestrowany

W rankingach pracodawców Kramel Invest ma opinię dobrego pracodawcy. Rozumiem, że nie jest to ideał firmy ale takich nie ma. Dobrych pracowników też trzeba ze świecą szukać! Dobrze, że można poczytać opinie, to ważne.

Starosta

Brawo Mleczny :) Popieram

Karol
użytkownik zarejestrowany

Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o firmie? Nie mogę znaleźć nowych ofert a chciałbym aplikować. Trochę martwią wpisy na tym wątku, nie wiem co mam mysleć tym bardziej, że słyszałem dobrą opinię o firmie.

tatuś
@Karol 22.08.2017, 18:12
Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o firmie? Nie mogę znaleźć nowych ofert a chciałbym aplikować. Trochę martwią w...

a skąd słyszałeś dobrą opinię o firmie synku? chyba uszy nieumyte miałeś jak to słyszałeś

Były
użytkownik zarejestrowany

Widzę, że niektórzy bardzo cieszą się z tego , że ktoś może ma kłopoty. Powtarzam może bo już nie pracuję w firmie tylko kiedyś pracowałem. Miło tamten czas wspominam i nie lubię takich zachować. Tam pracują ludzie i mogą stracić pracę jak będzie źle.

Benek
@Były 19.08.2017, 14:08
Widzę, że niektórzy bardzo cieszą się z tego , że ktoś może ma kłopoty. Powtarzam może bo już nie pracuję w firmie tylko kiedyś...

Rozwin swoją wypowiedz bo ja i pewno kazdy z czytajacych nie zabardzo czai o co Ci chodzi????

Bartek
użytkownik zarejestrowany

Kramel Invest to fajna firma i jak widać nie mają nowych ofert. Dobrze się tu pracuje i ludzie nie odchodzą z firmy. CV można wysłać na adres firmy podany na stronie.

Leon
użytkownik zarejestrowany

Fajna firma to nie można znaleźć ofert pracy, szkoda.

nowy
@Leon 12.08.2017, 15:13
Fajna firma to nie można znaleźć ofert pracy, szkoda.

Dlaczego nie ma ofery pracy w Kramel? Chciałbym się tam zatrudnić, słyszałem od znajomej pozytywne opinie. Czy ktoś wie gdzie można wysłać cv?

hohones

Magazyn 3500?? Hahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

Sebastian

Panowie szybkie pytanie. Na magazynie w Warszawie ile można zarobic? Bez podtekstów i żartów szybkie konkretne pytanie- konkretna odpowiedz. Pozdrawiam

wypłata
@Sebastian 02.08.2017, 12:34
Panowie szybkie pytanie. Na magazynie w Warszawie ile można zarobic? Bez podtekstów i żartów szybkie konkretne pytanie- konkret...

Sebastianie, wszystko o warszawie napisane już ale pomogę ci: >jako vanseller dostaniesz 3 koła netto >jako magazynier 3,5 koła netto >jako kierowca 4 koła netto

Ochotnik
użytkownik zarejestrowany

Interesuje mnie stanowisko przedstawiciela handlowego w Gdańsku. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi kilka spraw? Jakie warunki stwarza firma pracownikowi, chodzi mi o wyposażenie niezbędne do pracy? Czy tu można godziwie zarobić? Słyszałem o firmie sporo dobrego!

Bobek z Macka
@Ochotnik 28.07.2017, 11:52
Interesuje mnie stanowisko przedstawiciela handlowego w Gdańsku. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi kilka spraw? Jakie warunki st...

Czy mi sie wydaje czy to ten sam gostek wszędzie pisze te samo zdanie o firmie ze slyszal sporo dobrego ? Gdzie to słyszałeś synku?????

Ex Pracownik

Witam. Na wstępie powiem ,że pracowałem w Kramelu jakiś czas temu jako Vanseller. Na początku Pan Kierownik obiecywał nie wiadomo jakie kokosy. Prace w normalnym czasie pracy, godne pieniądze itp... Warunkiem podjęcia pracy było założenie działalności gospodarczej. Nie wiedziałem z czym to się je, więc zaryzykowałem. Pierwsze 3 miesiące było okresu próbnego. Oczywiście kiedy była rozmowa na temat wynagrodzenia w okresie próbnym całkiem inaczej to wyglądało ,aż później okazało się,że w rzeczywistości wygląda to inaczej. Kiedy zacząłem mieć obiekcje do ustaleń początkowych i faktycznej wypłaty Pan Kierownik stwierdził,że "musieliśmy się nie zrozumieć". Ale okej kończył się okres próbny i byłem motywowany ,że wchodzę już na normalny system premiowy i teraz będzie tylko lepiej. Noi powiedzmy,że było. Jeżdżąc średnio po 11 lub 12 h dziennie zarobiłem w najlepszym miesiącu jakieś 2900zł na czysto. Po odprowadzeniu Podatku dochodowego, Vatu, Księgowej . Faktury wystawiasz przy najlepszej opcji na po nad 5 tys złotych zostaje Ci z tego nie całe 3 tys. W momencie w którym pracujesz około 250h w miesiącu. Jeśli nie wyrobisz premi zostaje Ci około 2 tys. Wypłata średnio między 15 a 18 dniem każdego miesiąca. Dostajesz fakturę od firmy kilka godzin przed zatowarowaniem. (pod czas zatowarowania musisz już dać wystawioną fakture przez Ciebie na firme, jeśli chcesz otrzymać wypłate) Podejrzewam ,ze jest to spowodowane tym,że firma nie chce żebyś miał czas na jakieś obiekcje odnośnie pieniędzy jeśli coś się nie zgadza. Wszystko jest na Twojej odpowiedzialności. Firma Cię wyzyskuje na każdym możliwym kroku i czeka na Twoje podknięcie. Zero pracy zespołowej. Każdy jest zdany na siebie. Pracownik jest traktowany jak "numerek magazynu" A Kierownicy patrzą tylko na siebie. Zero pomocy z ich strony. No chyba,że potrzebują pod koniec miesiąca podciągnąć plany. Ale nie po to,żeby Cię wspomóc. Tylko po to,żeby Oni zarobili na lepszych wynikach. Podsumowując najgorsza firma w jakiej pracowałem. Zdecydowanie nie polecam nikomu. ps.na koniec współpracy potrącili mi około 1000zł .. Pamiętajcie jeśli od wielu miesięcy wisi ogłoszenie z danej firmy. To znaczy ,że jest tam tak tragicznie ,że nikt nie chce tam pracować. Jeśli ktoś z Was chce być wyzyskiwany i traktowany jako pracownik drugiej kategorii to śmiało możecie wysyłać aplikacje do Kramela. Pozdrawiam

Ania
@Ex Pracownik 28.07.2017, 08:23
Witam. Na wstępie powiem ,że pracowałem w Kramelu jakiś czas temu jako Vanseller. Na początku Pan Kierownik obiecywał nie wi...

Witaj, a powiedz mi pod jakim kierownikiem regionalnym byłes? albo z jakiego obszaru polski ?

BigBen

Lol!!! Przecie Macius robi to w swoim interesie zeby opierdzielu nie mial od gangu blonds ze malo zrobione a nie ze jest kolezenski i chce pomoc w linijkach.

Peace

Banda wyzyskiwaczy I oszustow !!! Okradli mnie na 150 000zl.

Monster
użytkownik zarejestrowany

Wszedłem na ten wątek ponieważ interesuje mnie ta firma . Nic nie można się dowiedzieć tylko jakieś niesmaczne żarty piszecie. Słyszałem o firmie dobre opinie !

magazyn FRESZ
@Monster 24.07.2017, 23:04
Wszedłem na ten wątek ponieważ interesuje mnie ta firma . Nic nie można się dowiedzieć tylko jakieś niesmaczne żarty piszecie....

Monster ale dodawaj że słyszałeś to od Tomaszka Adamka i ekipy z Piotrkowa

Amator
użytkownik zarejestrowany

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Interesuje mnie praca ph, czy tu można godziwie zarobić? Jakie dają wyposażenie?

dobry duch Kacperek

myślałeś ile smrodu zrobiłeś tym wpisem ? Kto normalny pisze, że do pracy można przychodzić na gazie, że brygadzista pracuje za Ciebie i jeszcze Cię ciastkami częstuje.

Wiatrówka
użytkownik zarejestrowany

Kramel Invest to firma nie wszystkich i stąd takie oskarżenia.

bibi
@Wiatrówka 10.07.2017, 09:20
Kramel Invest to firma nie wszystkich i stąd takie oskarżenia.

??????

Wiatr
użytkownik zarejestrowany

Dobrze, że dobry humor niektórym dopisuje. Nie ma idealnej firmy ale jeśli jest to przecież można tam sie zatrudnić i niektóre osoby będą zadowolone!

anonim

(usunięte przez administratora)

Glorian

No to Ładnie. A myslalem ze wszystko u nas oki

Spanikowany

Podobno zamykają nasz oddział do końca roku i przenosiny pod Łódź. Nikt o tym narazie głośno nie mówi ale krążą takie plotki. Czy ktoś może to potwierdzić ?

Administrator

Uprzejmie informujemy,że na prośbę dyrekcji firmy Kramel Invest od dnia dzisiejszego będą sprawdzane wszystkie adresy IP. Proszę o rozwagę i przemyślane komentarze. Administracja

Schab

Czy to prawda ze stary-nowy dyrektor w W-wie będzie robił rewolucje na magazynie i wszystkich wymieniał ?

Wiatr
użytkownik zarejestrowany

Kramel Invest jako dobry pracodawca powinien bardziej pilnować rekruterów żeby ich oceny były bardziej trafne.

Tomi

A jak tam żyję się kierowcom ? Bo pracy szukam.

Maja
użytkownik zarejestrowany

@moderator przekupiony pierogiem@Chędzior Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu. Jeśli ktoś z Was uważa, że jego komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl Dokładna procedura reklamacji znajduje się w treści regulaminu w §10.

Chędzior
@Maja 21.06.2017, 11:19
@moderator przekupiony pierogiem@Chędzior Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez...

Maju. Odkad czytam wpisy to zniknelo tu setki kulturalnych i prawdziwych wpisów o tym co sie dzieje w firmie. Nie mydl oczu ze znikaja bo łamią regulamin. Wychodzi na to ze o tej akurat firmie nalezy pisac pozytywne klamstwa.

Byly krętacz

Eeee to jako byly pracownik i znajacy bardzo realia i zagrywki karła to potwierdzam ze to stary numer z nadgodzinami. Robisz i jestes happy ze zarobiles a tu niespodzianka. Jednak do odbioru godzinki i to jeszcze dowiadujesz sie jak zajedziesz na baze (czyli jestes stratny ze wstales,skasowales bilet badz spaliles benzyne). Ale kogo to interesuje. W Piotrkowie tak jest i tu tez bedzie.

KucharkaZbaruMlecznego

Za nabijanie się ciągłe z pierogów zeszlowigilijnych napoleon podjął decyzję ze w tym roku na stół wigilijny wjedzie tylko zepsuta ryba i spalone ciasto. Sami chcieliscie tego. Pierozki nie pasują to nie.

maciek z klanu

Waldi -nie musze chyba dodawać, że wszystko to co widzisz jako "oferujemy" w tych ogłoszeniach to bujda, atrakcyjne zarobki i stabilność zatrudnienia? haha dobre dobre!!!! w żadnej firmie nie widziałem ani nie słyszałem o takiej skali zwalniania ludzi za nie wiadomo co... jak widać poszukują do każdego działu ale to nie w związku z rozwojem (jak to ładnie na spotkaniach kit wciskają) a w związku z tym że rynek już zna prawdę o kramelu i coraz ciężej im o jelenia. nawet już kobiety chcą zatrudniać bo jak wiadomo je łatwiej wykorzystać i pomiatać. Jak chcesz być traktowany jak podnóżek dla tomka dyrektorka lub jego pupilki transportowej blondi, to zapraszamy zapraszamy!! zapach rozkładających się ciasteczek czeka

Nick

Uczciwych pracowników mają za nic, za to tych co na gazie do pracy przychodzą tolerują, a oni sami z tym się nawet nie kryją. Przychodzisz na 8 do pracy, a 8.30 dowiadujesz się, że masz iść do domy bo masz za dużo nadgodzin... A żeby tego było mało to usuwają wszystkie niewygodne komentarze na tej stronie.

anonim

(usunięte przez administratora)

zawieszony skaner z padniętą baterią
@AlejajcaNIEmoge 20.06.2017, 22:52
Znowu pracownik gospodarczy poszukiwany? Czym tym razem podpadl ten co jest? Poprzedni Tomek co pracowal 2 lata pisuaru nie na...

przecież stasiek bombonierki po terminie pakował do auta a takie rzeczy to w piotrkowie zjadają tylko najlepsi magazynierzy, tu w Warszawie to taki inny sort magazynierów według karzełka, nie dla psa kebab.

Bozenka z klanu
@zawieszony skaner z padniętą baterią 21.06.2017, 07:39
przecież stasiek bombonierki po terminie pakował do auta a takie rzeczy to w piotrkowie zjadają tylko najlepsi magazynierzy, tu...

Ale pozniej za czasow trzymiesiecznego dyrektora kazdy mogl brac bombonierki po terminie. Czy to oznacza ze tez kazdy z nas magazynierow jest do odstrzelenia?

Waldi
użytkownik zarejestrowany

Czy Kramel Invest potrzebuje jeszcze do pracy przedstawiciela handlowego? Taka widziałem ofertę? Może ktoś podpowiedzieć?

kiki

Halo bracia i siostry. Podobno w hurtowni W-wa grzmi od najnowszych wiesci???

polecam HAVI Logistics

po co strajkować, lepiej od razu przenieść się do HAVI, tam jest ok. 200-300 brutto więcej i posiłki w gratisie a tu nawet jak towar uszkodzisz to nie możesz odkupić za półceny

Wiatr
użytkownik zarejestrowany

Jak sami piszecie to własnie część pracowników zaniża opinię firmie [poprzez swoje zachowanie. Firma stara się stwarzać pracownikom dobre warunki i szkolenia ale to i tak jest za mało dla niektórych. Część osób jest bardzo roszczeniowych i trudno ich zrozumieć o co chodzi?

pytanie

Witam, czy Kramel Invest oferuje szkolenia swoim pracownikom? Czy dba o nich? Jaka jest atmosfera?

kramel warszawa
@pytanie 23.05.2017, 18:50
Witam, czy Kramel Invest oferuje szkolenia swoim pracownikom? Czy dba o nich? Jaka jest atmosfera?

Przeszkolą tu porządnie na tle nerwowym a atmosfera jest taka, że ciągle słychać bluzgi pracowników na wszystko. Trudno się dziwić jak wszystko leży i kwiczy.

odp
@pytanie 23.05.2017, 18:50
Witam, czy Kramel Invest oferuje szkolenia swoim pracownikom? Czy dba o nich? Jaka jest atmosfera?

zero, wcale, niedobra.

anonim

(usunięte przez administratora)

Duch

Połowa tych wpisów to dzieło byłych brygadzistów, więc już się nie męczą. Ale żal faktycznie musi sciskać...

Waldi
użytkownik zarejestrowany

Spółka Kramel istnieje od 1989 r i na ugruntowaną pozycję na rynku. To jedna z największych firm z branży FMCG. Uruchomili pierwszego Vansellera w 2001r i konsekwentny rozwijają dystrybucję vansellingową. Myślę, że firma nie zasługuje na tyle hejtu.

Wiaterek
użytkownik zarejestrowany

Kramel Invest słyszałam o firmie wiele pozytywnych słów.

Kandydat

A może ktoś coś powiedzieć na temat Pracy jako Przedstawiciel Handlowy? jak zarobki? jakie warunki? jutro mam rozmowę i ciekawi mnie ten temat :D

Piotrek

Ja myślę, że postąpiła słusznie. Może to był dobry kierowca, ale kompletnie oderwany od rzeczywistości i nie pasujący do reszty zespołu i firmy. Fakt takie decyzje są zawsze drastyczne dla reszty i przyjmowane z wielkim komentarzem. "Blondyna" zrobiła wiele już dobrego dla tej firmy i tylko z korzyścią dla ludzi. A stwierdzenie, że został zwolniony bo nie zwracał na nią uwagi.... żal..!!! - nie ta liga, więc o czym mowa?! Kategorii C też nie musi robić, bo chętnych do pracy nie brakuje i z pewnością sobie z tym poradzi jak to już udowodniła od kiedy zaczęła tu pracować. A podszywanie się pod nią lub Teresę na goworku i wypisywanie bzdur, próbując je skłócić to już kompletny szczyt ludzkiej głupoty i zawiści. No cóż "taki w Polsce klimat" .

Robot
@Piotrek 09.05.2017, 06:53
Ja myślę, że postąpiła słusznie. Może to był dobry kierowca, ale kompletnie oderwany od rzeczywistości i nie pasujący do reszty...

Jak to dobrze,że Ty pasujesz do tego zespołu hahahahahhaha...

Witek
użytkownik zarejestrowany

Czy jesteście pewni, że nie da się o firmie powiedzieć coś normalnego,coś z bieżących działań? Niektórzy piszą o znikających wpisach, jeśli to mają być takie bzdury to nie dziwię się.

irus

A kto odszedl z magaxynu bo ja nie w temacie?

irus

A kto odszedl z magaxynu bo ja nie w temacie?

Julita
użytkownik zarejestrowany

A co dobrego można powiedzieć o firmie Kramel Invest?

Kramel
@Julita 23.04.2017, 10:57
A co dobrego można powiedzieć o firmie Kramel Invest?

nic

Zostaw opinię o Kramel Invest - Piotrków Trybunalski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest