Kramel Invest

Piotrków Trybunalski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 766 ocen.

Kramel Invest
2 766 6 1

Opinie o Kramel Invest

Pinky

Ważne że jest coraz lepiej dla pracowników.

Maja

@Jurek Twój komentarz zawiera obraźliwe słowa i jest napisany w niewłaściwym tonie. Istotą forum Gowork jest rzeczowa dyskusja, bo tylko taka jest pomocna dla użytkowników, przy podejmowaniu decyzji o wyborze miejsca zatrudnienia. Proszę Cię, aby Twoje kolejne wpisy były merytoryczne i zgodne z tematyką serwisu.

Były pracownik.

Dobrze że w Warszawie chociaż porządek i dobrze płacą.

Rybeńka
@Były pracownik. 13.10.2018 22:41

Jak tak dobrze płacą to dlaczego jesteś ,, byłym pracownikiem"? Dobrze płacą tylko leniwym brygadzistom nierobom. Wszyscy co maja mózg już uciekli. Ja też uciekłem i teraz spokojnie wyciągam 1500 w tesko na szmacie. Można?

Maciej

Firma jest w porządku.Tylko niektórzy pracownicy to lenie.

Łysy z brazzers

Jerzy ile ty bledow robisz jak piszesz wiesz co ci powiem :):):):):):)

anonymous

A po co te uprawnienia alpinistyczne?Mam na wózki wysokiego składowania-nie wystarczą?W każdej firmie to wystarczało.Mieszkam blisko i chciałbym się zatrudnić.

Jurek
@anonymous 07.09.2018 20:54

Jeszcze oprócz uprawnień na wózki potrzebne są sprawne wózki , jak takowy masz to oki. A jak bez uprawnień alpinistycznych będziesz wiedział gdzie wbić czekan , jak chodzić w rakach albo jak zawiązać linki? To som jaja. Chłopie ogar się , kołki w zęby i tempo 13

anonim

(usunięte przez administratora)

Bobek

A jak brygadzista K z przyjęć towaru? Dalej nie sprawdza dokladnie towaru przy przyjmowaniu?

zero

a ty smiec

Nowy
@zero 04.09.2018 20:43

Nie bulwersuj sie tak , brygadziści naodkładali sobie już żarcia w kanciapie ,śmierdzi na kilometr i końskie muchy latają , na magazynie stoją potłuczone słoiki , hodowla much i robali oczywiście , wygrzebane palety na regałach grożą że spadną komuś na głowę , przebywanie tam zagraża życiu i zdrowiu. Nie polecam

Dawtona

Annopol spoko firma.

Misiek
@Dawtona 27.08.2018 22:36

Ale szkoda że tak ciężko jest się dostać do tej firmy. Wymagane są uprawnienia alpinistyczne (wspinaczka za towarem po regałach) i doświadczenie jako górnik ( przy przekopywaniu się przez palety) ale za to nie są wymagane uprawnienia na wózki widłowe, mimo że jest to wysoki skład - no bo po co? I można przychodzić po pijanemu do pracy , to duży plus dla alkoholików.

Karmel
@Misiek 29.08.2018 19:21

cieszę się że mogę pracować we wszystkie soboty a w tygodniu po 65 godzin , jestem szczęśliwy że moge być popychadłem za miske ryżu , lubie też (usunięte przez administratora) , tony kartonów po pas i cały zastawiony magazyn paletami hy hy hy to praca dla mnie takiego czarnucha

Chapi

Co tam u Was w W-wie?

Oaza

powaznie??

atu
@Oaza 24.08.2018 12:48

Ta...

kiero

Ludzie tworzą firmę...A tutaj firma chce tworzyć ludzi.

Ktos

Na spotkaniu w grudniu (wigilia) kiero mówił na temat swojego życzenia aby za rok spotkać się w tym samym składzie... Efekt? z 8 osób 4 wymieniono ^_^

Edi

Luzik.Ropa za darmo.

PRZYCZAJONYwWEDLUukrytyWwawlu

Brygadzisci pinki i mózg jeszcze pracują

Pasiak

Dyry rządzą-10 osób odeszło łącznie z operacyjnym...

Zdzidław Paleta
@Pasiak 09.07.2018 21:30

A może odeszło 100 osób? Czy 250? Pisz Edek.

Akbar

Rekord w Warszawie.W czerwcu zwolniło się 4 magazynierów,3 kierowców i kierownik.Wszyscy odeszli sami...

Bobek
@Akbar 27.06.2018 20:25

A mądrala brygadzista jeszcze siedzi?

Akbar
@Bobek 29.06.2018 21:18

Siedzi i nic nie robi.

ojojoj
@Akbar 27.06.2018 20:25

4 magazynierów ,3 kierowców i kierownik Je...?co sie tam stało ze tyle naraz

Edek
@Bobek 29.06.2018 21:18

Bobek co ty mówisz aresztowali brygadzistów ???

VS

W Kramel nie ma negocjacji...

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Kramel Invest?

Maryjan Pażdzierz
@Administrator 23.05.2018 09:57

Jest wesoło jak przy zakopywaniu kota w ogrodzie

były VS

O tej firmie można napisać bardzo wiele. Pracowałem tam kilka lat. Niestety wiele z poprzednich negatywnych opinii to czysta prawda. Firma współpracuje z VS w oparciu o własną działalność gospodarczą, a traktują VS jakby byli na etacie (a nawet wymagania większe niż na etacie). Chodzi mi np. o rozliczanie czasu pracy. Pomimo tego, że w umowach nie było mowy o tym, ile ma trwać dzień pracy, to firma, za czas pracy krótszy niż 9 godzin. Jeden z byłych DKS nawet sprawdzał czas trwania wizyty. Jeśli postój pod sklepem był krótszy niż 10 minut, to jeszcze tego samego dnia trzeba było pisać wyjaśnienie. Premia serwisowa zależała od humoru dyrektora. Jak miał dobry to, jak to ładnie nazywał "przyznał" całą, jeśli nie to była obcięta. Niestety nigdy nie było wiadomo z czego w konkretnym miesiącu jesteśmy rozliczani. Plany z miesiąca na miesiąc coraz wyższe. Jeśli zrobiłeś w styczniu np. 90 tys. to w lutym już dołożone 10 tyś. I tak z miesiąca na miesiąc. Dopóki przywozisz górki, to jesteś super, a jak w jednym miesiąc powinie Ci się noga i nie zrobisz planu, to wg dyrekcji jesteś leniem, ignorantem i najlepiej to żebyś jeszcze firmie dopłacił za to, że nie zrealizowałeś planu wziętego z czapki. Tak. Niestety przez kilka lat pracy w Kramelu nigdy nie dowiedziałem się jak są wyliczane plany. Tego chyba nikt nie wie, nawet osoba, która je wylicza. Dopóki nie nastąpią zmiany personalnym na najwyższym szczeblu zarządzania, to firma będzie się pogrążać. Cały czas odchodzą dobrzy VS i dobrzy RKS (przykład Zielonej Góry - w jednym miesiącu odszedł najlepszy VS w regionie oraz kierownik, który ma większe kompetencje niż nie jeden dyrektor z Kramela). Dopóki nie zaczną szanować dobrych ludzi, którzy dają z siebie wszystko, to nie wróże im świetlanej przyszłości. Pora się obudzić bo inaczej Kramel podzieli losy Shah Bob'a, Profitusa i tym podobnych.

Gruby
@były VS 07.03.2018 14:34

Zgadzam sie z Toba w 100%.

afryka dzika
@były VS 07.03.2018 14:34

przeciez oddziałem na Annopolu zadza Barany.Na magazynie sa Lwy a dowodza nimi Barany w naturze jednak jest odwrotnie to Lew jest królem wiec nic juz nie musze tu tłumaczyc pozdrowionka chłopacy szukajcie roboty szanujcie sie

Dzyndzel
@były VS 07.03.2018 14:34

Szczera prawda

vs zchodniopomorskie
@były VS 07.03.2018 14:34

pracowałem dla nich na terenie województwa zachodniopomorskiego, i cieszę się że jestem już na wolności.....

pornhub

Kto to jest ten caly edek??drugi wozek??owijarka dziala??a teraz w owijarce sie kręci paleta czy owijarka??kto tam jeszcze pracuje ze starej ekipy?

Bartek
@pornhub 22.04.2018 22:28

Ze starej ekipy są jeszcze trzy osoby ale z tego co wiem to dwoch lada chwila odchodzi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Znawca Paleciaków

a jednak się ich boisz, bo jedyne na co cie Edek stać to poszczekać sobie na forum , a jak masz coś do kierownika powiedzieć to głowa w dół i się jąkasz Edek, i pewnie majtki masz pełne kupy , znamy się trochę Edek wiec nie rób z tata wariata napinaczu internetowy

Edek
@Znawca Paleciaków 14.04.2018 18:53

Ha ha ha znasz mnie omg , tego jeszcze tu nie bylo. Do roboty a nie tu się udzielasz bo normy nie wyrobisz. A przepraszam ty od Święta zbierasz chyba że już tak pracowników mało, dam Ci szansę, strzelaj kim jestem. Bo ja już wiem kim ty jesteś, dziwię się że masz czelnosc się odzywac

Walek
@Edek 20.04.2018 20:11

wszyscy cie znamy płaczliwa marudo , zawijaj się stąd Edek , poszukaj lepiej jakiegoś telefonu zaufania i tam wylewaj swoje żale

mac

Edek chyba jesteś rasistą...Skoro już nie pracujesz to przestań pisać bzdury.Byłeś po prostu za słaby.My mamy najlepszych magazynierów w mieście a mięczkaóe nie potrzebujemy.

Zygfryd
@mac 21.04.2018 20:16

Jest tu jakiś administrator co by usunął wpisy Edka? Wszyscy jada po nim jak po szmacie

max

Zwolnijcie się z pracy skoro jest tak żle i narzekacie.Ja pracuję ..... i zarabiam godziwie.I z pewnością jest lepiej niż w zeszłym roku.Owijarka śmiga a podobno ma być drugi wózek-nie uwierzę jak nie zobaczę.

Pacek
@max 20.04.2018 21:20

Dziala juz owijarka???

Szwagier Edka

Magazyn sparaliżowany. Ani wejść ani wyjść. Niedługo będzie trzeba zbierać zamówienia chodząc po paletach i wrzucać produkty do worków. Dobrym rozwiązaniem byłoby tez gdyby pracownicy mieli po 2 umowy o prace, wtedy mogli by legalnie skakać po regałach po 16 godzin na dobe + oczywiście nadgodziny

Hue hue hue

Mapowanie magazynu nie wyszło ten co to wymyśliłaś bardzo go fantazja poniosła ,mózg sobie zmapuj razem z Judaszem ajajaj Barany ????????????????

Walkonia
@Hue hue hue 12.04.2018 09:49

kto to jest Judasz , bo pracuje długo a nie znam?

NiekrytyKrytyk

Witam w najbliższym czasie mam zamiar zgłosić kilka spraw inspekcja pracy ,sanepid , tempo 13 ,kołki w zęby i do roboty Judasz czas najwyższy aby opuścić firmę ... a i jeszcze jedno To nie wy jesteście dla ludzie tylko ludzie dla was Szanujcie ich bo spoko ekipa !!

Mars

Cytuję: "Informujemy, że osoby publikujące treści będące pomówieniami, szkalujące i zniesławiające Firmę Kramel podlegają za ten czyn odpowiedzialności karnej" Wygląda iż robi się poważnie...

Gruby

Juz niedlugo chyba pan dyrektor bedzie jezdzil jako vs bo wszyscy po kolei sie zwalniaja jeden za drugim ..na szczescie ja juz tam nie pracuje .

Karol P ,drektor najgówniejszy
@Gruby 04.04.2018 21:19

Nie czytałeś tego pod spodem? Chcesz iść (usunięte przez administratora) w pasiaki? Nikt się nie zwolnil i ty też nie. Firma się dynamicznie rozwija ,to ze zostało już tylko kilku magazynierów nie świadczy o tym ze się wszyscy pozwalniali , tylko jest dynamiczny rozwój , nie nadążamy zatrudniać. Pamietaj ! I nie pisz tu głupot. Dalej pracujesz. Przeproś ładnie

Kramel Invest
pracodawca

Drodzy Państwo, pragniemy przypomnieć, iż treści publikowane w sekcji "Opinie o pracodawcach" podlegają regulaminowi serwisu. W szczególności zwracamy uwagę na zapis: "Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę." Informujemy, że osoby publikujące treści będące pomówieniami, szkalujące i zniesławiające Firmę Kramel podlegają za ten czyn odpowiedzialności karnej. Z poważaniem, Kramel Invest

anonim

(usunięte przez administratora)

Jasio

Wvzoraj w TV leciala slynna komedia z Jimem Careyem pt Glupi i glupszy :)))

Zajączek Wielkanocny

(usunięte przez administratora) Tu jest inny problem. Nie zapominaj, że teraz jest trzeci brygadzista i widać u niego duży potencjał :) jak się chłopak wdrąży to pokaże wszyskim jak się zarządza magazynem.Tylko Panowie brygadziści nie dają mu możliwości rozwoju żeby za dużo nie wiedziała i nie dopuszczają go do komputera, tylko skaner w łapę i w półki. (usunięte przez administratora) Dlatego teraz jest prośba do naszego super, hiper, extra, wspaniałego kierownika operacyjnego aby jak najszybciej rozwiązał tą chorą sytuację bo inaczej posypią się kolejne wypowiedzenia. PS. Mam nadzieję, że nikogo tutaj nie obraziłem? Słyszałem tylko, że problemy nie do rozwiązania można rozwiązać bardzo szybko. Wystarczy tylko chcieć a nie zamiatać wszystko pod dywan i udawać, że nic się nie dzieje.

Bobek
@Zajączek Wielkanocny 25.03.2018 14:23

Trzeci brygadzista? to niedługo więcej brygadzistów niż magazynierów będzie. (usunięte przez administratora)Naszczęscie ja już mam spokój (jestem w innej firmie) i wszystkim normalnym co jeszcze zostali też to proponuje.

nowy
@Bobek 25.03.2018 20:17

a dla mnie sa oni w porzadku

Król Lew.

Cierpliwości.Wielki Brat czuwa i wszystko widzi....

Gruby

Firma nie dba o flote ciagle awarie aut auta po 8 lat przebiegi powyzej 200-300 tys km i dalej jezdza.ogolnie nie polecam.

Znafca aót
@Gruby 18.03.2018 22:49

czyli 8 letnie auto jest stare? hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha policz ile lat ma twoja astra z 1993 roku

Gruby
@Znafca aót 19.03.2018 18:59

Widze ze nie masz pojecia jak vanseller uzytkuje samochod te auta nie robia dlugich tras tylko jezdza od sklepu do sklepu .non stop zapalanie gaszenie

Gruby
@Znafca aót 19.03.2018 18:59

Wiesz kolego praca vs polega na sprzedazy za stanie na warsztacie nikt Ci nie zaplaci.

Maja

@kinder joy, a czy istniała możliwość negocjacji zmian, czy tak jak grafik został stworzony, tak musiało być? @były VS, a czy firma zapewniała na przykład samochody służbowe, czy przedstawiciele jeżdżą własnymi autami? Na jakiej zasadzie odbywa się współpraca w Kramel Invest - umów o pracę, własnych działalności?

Zostaw opinię o Kramel Invest - Piotrków Trybunalski

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest