Kramel Invest

Piotrków Trybunalski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 761 ocen.

Kramel Invest
2 761

Opinie o Kramel Invest

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest

Edi

Luzik.Ropa za darmo.

PRZYCZAJONYwWEDLUukrytyWwawlu

Brygadzisci pinki i mózg jeszcze pracują

Pasiak

Dyry rządzą-10 osób odeszło łącznie z operacyjnym...

Zdzidław Paleta
@Pasiak 09.07.2018 21:30

A może odeszło 100 osób? Czy 250? Pisz Edek.

NN

kierownik został wyrzucony bo byl slaby.zero takie

O
@NN 01.07.2018 09:39

hahahahahahahahahaah drugi jest taki sam podwojne O

Akbar

Rekord w Warszawie.W czerwcu zwolniło się 4 magazynierów,3 kierowców i kierownik.Wszyscy odeszli sami...

Edek
@Bobek 29.06.2018 21:18

Bobek co ty mówisz aresztowali brygadzistów ???

VS

W Kramel nie ma negocjacji...

Maja

@kinder joy, a czy istniała możliwość negocjacji zmian, czy tak jak grafik został stworzony, tak musiało być? @były VS, a czy firma zapewniała na przykład samochody służbowe, czy przedstawiciele jeżdżą własnymi autami? Na jakiej zasadzie odbywa się współpraca w Kramel Invest - umów o pracę, własnych działalności?

Ciągle pracuje
@Maja 17.03.2018 23:34

Vs jeżdżą autami firmowym za które vs splacają lising tj płacą za wynajem auta 750 pln/za miesiąc auta są kilku letnie bo z tego co kojarzę ostatnie zakupy to rocznik 2013-14.... Naprawy trzeba ustalać z P Sławkiem co czasami jest mega wyzwaniem..... Np odgrzybianie klimy jest niemożliwe.... Jak zlapiesz kapcia to na zmianę dostaniesz 10 letnią sparciałą oponę a jak porysujesz auto czy zlapiesz lusterko itd jak sam nie kupisz i wymienisz to pociągnąć cię po kieszeni jak w autoryzowanym serwisie cena katalogowa Ale jak to zaakceptujesz... To pracujesz

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Kramel Invest?

Maryjan Pażdzierz
@Administrator 23.05.2018 09:57

Jest wesoło jak przy zakopywaniu kota w ogrodzie

były VS

O tej firmie można napisać bardzo wiele. Pracowałem tam kilka lat. Niestety wiele z poprzednich negatywnych opinii to czysta prawda. Firma współpracuje z VS w oparciu o własną działalność gospodarczą, a traktują VS jakby byli na etacie (a nawet wymagania większe niż na etacie). Chodzi mi np. o rozliczanie czasu pracy. Pomimo tego, że w umowach nie było mowy o tym, ile ma trwać dzień pracy, to firma, za czas pracy krótszy niż 9 godzin. Jeden z byłych DKS nawet sprawdzał czas trwania wizyty. Jeśli postój pod sklepem był krótszy niż 10 minut, to jeszcze tego samego dnia trzeba było pisać wyjaśnienie. Premia serwisowa zależała od humoru dyrektora. Jak miał dobry to, jak to ładnie nazywał "przyznał" całą, jeśli nie to była obcięta. Niestety nigdy nie było wiadomo z czego w konkretnym miesiącu jesteśmy rozliczani. Plany z miesiąca na miesiąc coraz wyższe. Jeśli zrobiłeś w styczniu np. 90 tys. to w lutym już dołożone 10 tyś. I tak z miesiąca na miesiąc. Dopóki przywozisz górki, to jesteś super, a jak w jednym miesiąc powinie Ci się noga i nie zrobisz planu, to wg dyrekcji jesteś leniem, ignorantem i najlepiej to żebyś jeszcze firmie dopłacił za to, że nie zrealizowałeś planu wziętego z czapki. Tak. Niestety przez kilka lat pracy w Kramelu nigdy nie dowiedziałem się jak są wyliczane plany. Tego chyba nikt nie wie, nawet osoba, która je wylicza. Dopóki nie nastąpią zmiany personalnym na najwyższym szczeblu zarządzania, to firma będzie się pogrążać. Cały czas odchodzą dobrzy VS i dobrzy RKS (przykład Zielonej Góry - w jednym miesiącu odszedł najlepszy VS w regionie oraz kierownik, który ma większe kompetencje niż nie jeden dyrektor z Kramela). Dopóki nie zaczną szanować dobrych ludzi, którzy dają z siebie wszystko, to nie wróże im świetlanej przyszłości. Pora się obudzić bo inaczej Kramel podzieli losy Shah Bob'a, Profitusa i tym podobnych.

vs zchodniopomorskie
@były VS 07.03.2018 14:34

pracowałem dla nich na terenie województwa zachodniopomorskiego, i cieszę się że jestem już na wolności.....

pornhub

Kto to jest ten caly edek??drugi wozek??owijarka dziala??a teraz w owijarce sie kręci paleta czy owijarka??kto tam jeszcze pracuje ze starej ekipy?

Bartek
@pornhub 22.04.2018 22:28

Ze starej ekipy są jeszcze trzy osoby ale z tego co wiem to dwoch lada chwila odchodzi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zygfryd
@mac 21.04.2018 20:16

Jest tu jakiś administrator co by usunął wpisy Edka? Wszyscy jada po nim jak po szmacie

max

Zwolnijcie się z pracy skoro jest tak żle i narzekacie.Ja pracuję ..... i zarabiam godziwie.I z pewnością jest lepiej niż w zeszłym roku.Owijarka śmiga a podobno ma być drugi wózek-nie uwierzę jak nie zobaczę.

Pacek
@max 20.04.2018 21:20

Dziala juz owijarka???

Szwagier Edka

Magazyn sparaliżowany. Ani wejść ani wyjść. Niedługo będzie trzeba zbierać zamówienia chodząc po paletach i wrzucać produkty do worków. Dobrym rozwiązaniem byłoby tez gdyby pracownicy mieli po 2 umowy o prace, wtedy mogli by legalnie skakać po regałach po 16 godzin na dobe + oczywiście nadgodziny

Hue hue hue

Mapowanie magazynu nie wyszło ten co to wymyśliłaś bardzo go fantazja poniosła ,mózg sobie zmapuj razem z Judaszem ajajaj Barany ????????????????

Walkonia
@Hue hue hue 12.04.2018 09:49

kto to jest Judasz , bo pracuje długo a nie znam?

NiekrytyKrytyk

Witam w najbliższym czasie mam zamiar zgłosić kilka spraw inspekcja pracy ,sanepid , tempo 13 ,kołki w zęby i do roboty Judasz czas najwyższy aby opuścić firmę ... a i jeszcze jedno To nie wy jesteście dla ludzie tylko ludzie dla was Szanujcie ich bo spoko ekipa !!

Mars

Cytuję: "Informujemy, że osoby publikujące treści będące pomówieniami, szkalujące i zniesławiające Firmę Kramel podlegają za ten czyn odpowiedzialności karnej" Wygląda iż robi się poważnie...

Gruby

Juz niedlugo chyba pan dyrektor bedzie jezdzil jako vs bo wszyscy po kolei sie zwalniaja jeden za drugim ..na szczescie ja juz tam nie pracuje .

Karol P ,drektor najgówniejszy
@Gruby 04.04.2018 21:19

Nie czytałeś tego pod spodem? Chcesz iść (usunięte przez administratora) w pasiaki? Nikt się nie zwolnil i ty też nie. Firma się dynamicznie rozwija ,to ze zostało już tylko kilku magazynierów nie świadczy o tym ze się wszyscy pozwalniali , tylko jest dynamiczny rozwój , nie nadążamy zatrudniać. Pamietaj ! I nie pisz tu głupot. Dalej pracujesz. Przeproś ładnie

Kramel Invest
pracodawca

Drodzy Państwo, pragniemy przypomnieć, iż treści publikowane w sekcji "Opinie o pracodawcach" podlegają regulaminowi serwisu. W szczególności zwracamy uwagę na zapis: "Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę." Informujemy, że osoby publikujące treści będące pomówieniami, szkalujące i zniesławiające Firmę Kramel podlegają za ten czyn odpowiedzialności karnej. Z poważaniem, Kramel Invest

anonim

(usunięte przez administratora)

nowy
@Bobek 25.03.2018 20:17

a dla mnie sa oni w porzadku

Król Lew.

Cierpliwości.Wielki Brat czuwa i wszystko widzi....

Gruby

Firma nie dba o flote ciagle awarie aut auta po 8 lat przebiegi powyzej 200-300 tys km i dalej jezdza.ogolnie nie polecam.

Gruby
@Znafca aót 19.03.2018 18:59

Wiesz kolego praca vs polega na sprzedazy za stanie na warsztacie nikt Ci nie zaplaci.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bueno
@kinder 12.03.2018 00:26

Wtedy bedziesz tylko dymal 15-23. Caly dzien zwalony. Ja dziekuje.

info

Widze oferte na magazyniera stabilne zatrudnienie haha nie przy tych brygadzistach

IssI

Witam, mała informacja dla piszących tu opinie i dla tych którzy czytają, niektóre z opinią są pisane przez moderatora tej strony hejtuje opinie te których nie może usunąć. Żenada już pełną gębą.

były

i znów nastąpiła czystka na kolejnych stanowiskach, ponowne ogłoszenia o wolnych miejscach pracy to nie intensywny rozwój firmy tylko ochłapy po zwalnianych pracownikach

Leon
@były 04.03.2018 22:16

A kogo teraz w ogłoszeniach poszukują?

zimny

pewnie wanselerki i inne tam cwelki jak robota nie pasuje to do sadu gałęzie obcinać

prawda
@zimny 03.03.2018 11:58

Bardzo inteligentna odpowiedz!!! Ale jaki poziom intelektu,taka i wypowiedz

Gruby

Nie polecam pracy jako vanseller wlasnie sie zwolnilem bo to co sie tu wyprawia to nieporozumienie .praca moze sama w sobie nie jest zla ale ceny z kosmosu to najwiekszy problem na sklepie sa nizsze ceny niz vanseller ma w ofercie .zawsze bylo drogo ale teraz to juz masakra

anonim

(usunięte przez administratora)

Zygmunt

a co sraka? nie dostałeś się do firmy czy cie wylali na zbity pysk?

anonim

(usunięte przez administratora)

Romek
@Ssssiiiijjjj 28.02.2018 11:46

a ty dalej nie umiesz pisać , i tak ciebie nikt tu nie rozumie wiec się nie wysilaj

Złodziej

Zamknie ktoś wkoncu tą firmę na Annopol, potrzebuję klientów, już kilku wam zabrałem dzięki pracy u was i poznania klientów, a oni myślą że ja tam poszedłem pracować dla nich i jeszcze mi płacili, nie Życzę nikomu tam pracy, jeżeli ktoś ma nowe adresy proszę o kontakt pod postem

Fredi
@Złodziej 28.02.2018 12:25

hahahahahahaha , chyba nowe adresy z radzieckimi prostytutkami po 20 rubli , idz się popłacz do mamusi jak ci w Kramelu nie wyszło

Zostaw opinię o Kramel Invest - Piotrków Trybunalski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kramel Invest