Opinie o Rachoń Sp. z o.o. w Lubartów

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie Rachoń Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Rachoń Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Przemysł spożywczy - produkcja słodyczy i przekąsek

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Rachoń Sp. z o.o. w Lubartów

brajan Nowy wpis

Kurcze właśnie widzę że wiele osób pisało kiedyś o fizycznym wyczerpaniu i małej kasie. A obecnie coś lepiej jest jeśli chodzi o pensje? Dają więcej niż pensja minimalna? Bo za mała kase to chyba nie ma się co męczyć.

Edyta

@Selly @Moll a możecie napisać dokładniej, co powoduje, że tak oceniacie pracę w firmie Rachoń? Dla osób, które poszukują ofert pracy w Lubartowie, to szczegóły na temat warunków zatrudnienia, grafiku pracy, atmosfery w firmie - będą szczególnie ważne. To zazwyczaj one zachęcają (bądź powstrzymują) pracowników do wysłania własnej aplikacji.

Wredna Nowy wpis
@Edyta

Odeszłam bo miały być 3 zmiany od poniedziałku do piątku i tak było na początku teraz 4brygadòwka, 4dni pierwsze zmiany i dzień wolny po czterech drugich zmianach też dzień wolny a po czterech nockach dwa dni wolnego , czyli przesrane bo weekendy też.Praca ciężka, dużo chodzenia, mycia wiader, po kilku dniach po sprzątaniu (sprzątanie też masakra )smród psującej się masy i tylko 15 minut przerwy.

Lidia Nowy wpis

I tyle z konkretów na temat obecnych warunków zatrudnienia? Że praca ciężka? Opisze mi ktoś proszę bieżącą jej specyfikę i jak te nadgodziny w praktyce wychodzą? Ile one płatne, chyba że odbiór jest?

Izabela

Zaintrygowało mnie to że piszecie że praca dla ludzi bez zobowiązań. Dlaczego? Wymagają jakiegoś regularnego robienia nadgodzin?

Ciekawa Nowy wpis
@Izabela

Tak po pracy pracy jesteś wyczerpany fizycznie i psychicznie

Daj nam znać, jak oceniasz atmosferę na rozmowie kwalifikacyjnej w Rachoń Sp. z o.o.. Czy rekruter przedstawił Ci warunki zatrudnienia i opowiedział o systemie pracy na stanowisku Elektryk - Mechanik - Automatyk?
logo firmy Spawacz MIG/MAG
Dextron Personeel B.V.
(84 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Kamil

Nadal macie prace na trzy zmiany ?

Ciekawa
@Kamil

Tak nadal niestety

Daga

Praca dobra dla ludzi mało ambitnych, w bardzo dobrej formie fizycznej i bez zobowiązań (małych dzieci, czy rodziny). Rekrutacja na stanowisko jest bardzo krótka, niewiele formalności. Biuro udziela szczegółowych informacji. Z miejsca można zaczynać pracę. Zarządzające osoby jak również współpracownicy bardzo życzliwi, fajni ludzie, przyjazna atmosfera. Minus: - ciężka praca fizyczna, - bardzo niskie zarobki, - praca na trzy zmiany.

Zoo

Nie polecam bardzo ciężka praca niskie zarobki wiecznie niezadowoleni pracownicy

agnieszka

praca tragedia.nikomu nie polece

Selly

Nie polecam pracy w tej firmie

Moll

Masakra praca w tej firmie.

Magda

Bardzo ciężka ponad siły normalnego człowieka

Andrzej

Porażka praca w tej firmie

Basettt

Można zaufać tej firmie!????

admin

Uczestniczyłeś w rekrutacji w firmie Rachoń Sp. z o.o.? Podziel się z innymi wiedzą na naszym forum.

Zostaw merytoryczną opinię o Rachoń Sp. z o.o. - Lubartów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Rachoń Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Rachoń Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Rachoń Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Rachoń Sp. z o.o.
  • Lubelska 149
    21-100 Lubartów
  • NIP: 7141532300 KRS: 0000102097
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)