Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 360 ocen.

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Dominika

@ON, pisząc zarówno negatywne, jak i pozytywne komentarze nie należy ujawniać danych osobowych innych pracowników ani innych osób. Zgodnie z przepisami prawa dane osobowe podlegają ochronie prawnej. Zapoznaj się z regulaminem forum https://www.gowork.pl/regulamin Dlaczego uważasz, że propozycja powrotu do pracy wiąże się z brakiem szacunku? Uzasadnij swoją wypowiedź odnośnie tej kwestii. @richat52, również zapoznaj się z regulaminem forum. Jak wyżej napisałam nie posługujemy się danymi osobowymi innych osób w swoich wypowiedziach na forum. Czy zaszła jakaś zmiana, jeśli chodzi o nazwę Lambertz Polonia?

Gowek
@Dominika 06.04.2018 15:46

Dominiko ile dostajesz za podbijanie wątków na tym portalu? Za mały ruch, czy konta VIP nie chcą wykupić?

Yara

Co myślicie o agencji jobsito? Czy są przez tą agencję przyjęcia?

richat52
@Gshsj 07.12.2017 20:52

Z koordynatorką z Askwork-dawniejsze Jobsito-Ukrainką Oksaną,która ustala grafiki pracy dla pracowników leasingowych w Lambertz na Rudzie.Ma Ona swe biuro w Lambertz w Piotrowicach przy Bażantów 1

Hania

Czy jobsito nadal istnieje??

richat52
@Hania 27.03.2018 18:36

Tak,ale pod inną nazwa Askwork

ON

PO PÓŁ ROKU DZWONILI I SIĘ PYTALI CZY WRÓCĘ ZERO SZACUNKU ZA TYLE LAT ZA 1600 A ZARABIAŁEM .......... MASAKRA KURES......OOOOOO

ON

PRACOWAŁEM TAM 9 LAT NIE DOCENIALI ZWOLNILI Z ART 52 PANI EDZIA ANI NA UGODĘ NIE POSZŁA A JAK JA WYWALILI TO DO GŁÓWNEGO SZEFA DO NIEMIEC DZWONIŁA I BŁAGAŁA O POWRÓT MASAKRA

Były Praktykant

Praktyki u Winklera wspominam bardzo dobrze :) Deserownia i Silosy hej hej ! Pozdrawiam :)

Tomasz

Lambertz Polonia ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiam się kto pisał na tym forum, nic nie można zrozumieć!!!

linda

Czy ktoś może wyjaśnić dlaczego w ojczystym kraju pierszeństwo do pracy mają ludzie z Ukrainy?A my Polacy odsyłani jesteśmy do domu.

Garrik
@linda 19.09.2017 21:29

Ukrainco latfie oszukać

Ronka

Obecnie pod niektórymi Agencjami Pracy wspólpracującymi z Lambertz ,pracownicy tych Agencji maja 11PLN/h .Pracować trzeba wszędzie.Pani Dyrektor wcale nikomu nie przeszkadza w pracy.Jedynymi bolączkami jest to ,iż pracownicy leasingowo-tymczasowi nie mają płatnych godzin za pracę w nocy.także,powinna być wyższa stawka za pracę w weekendy aby była większa mobilizacja.Uważam ,ze kiedy jest w firmie spokój są większe zarobki i odpowiedni socjal,to pracownicy sami pchaja się drzwiami i oknami do firm po zatrudnienie. Te uwagi pozostawiam przełożonym A zresztą powinny byc zlikwidowane wszystkie Agencje Pracy i ludzi powinna przyjmować bezposrednio firma,dajc tym ludziom wyższe stawki i odpowiedni socjal i nie byłoby tym samym wybrzydzania i takiej fluktuacji kadr

natalia
@prawdom ówna 15.01.2018 13:23

czesca jaksie przyjmowalas szedl wniosek dokatowiciczekalasdwa tygodnielubwiecej?

Zainteresowany

Podpowiecie coś o atmosferze w firmie?

opinia
@Zainteresowany 07.01.2018 17:07

DZiendobry praca12godzin 2wekendy przymusowe 4brygadówka sprzontanie hal i kibli karzdej brygady przymusowe 1wekent miesiąca niedają żadnego dodatku za wekend wcale wekend wliczony koszt pracy dużo ukrainy jest niemożna dorobić wcale niedają socjal świenta boże narodzenie 400-600zł makx wczasy pod gruszom rencznie spakować 45palet dzień atmosfera taka nasi polacy pracować się muszą napracować niema dziękuje zato norma wgure idzie ai ukraincy miejsca zajmują chcom zarabiać zapiepszać cichosiedzieć niema podwyżeg stawka wszystkich takasama jest 21tys

abc

Czy na stanowisko Pakowacz przyjmuje tylko agencja czy można się dostać bezpośrednio przez Lambertz?

pracownik
@pracowita 02.01.2018 14:21

Wpisz swoją odpowie Firma Lambertz przyjmuje pakowaczy na umowę o pracę, nie trzeba pracować pod Agencją

Ronka

Nawet w Katowicach -Piotrowicach tez praca jest super nie jest zła, kierownictwo jest miłe ,uprzejme.

Mhm
@Ronka 07.12.2017 18:45

Jasne, ale bajki haha

anonymous

Ja pracuję pod APT stawka 11PLN/h praca nie jest zbyt uciążliwa pod dachem,a tygodniówki płacone terminowo czasem jest 1 lub 2 dni pózniej-(jak wypada jakieś święto) Załoga wesoła ,kierownictwo także ,Polecam tą firmę nie tylko dla osób młodych -studentów ,uczniów szkół średnich lecz także dla osób w wieku przedemerytalnym.

Yafjj
@anonymous 07.12.2017 18:43

A czy to jest jakiś polski pośrednik? Nigdy nie słyszałam o nich.

Nowynowak12

Jak to sie stalo... ona nas ich zostawiła. Co teraz bedzie... lekarzu lecz sie sam...

prawda
@prawdomówna 25.11.2017 13:33

dziędobry można dziś naleść prace zatakie same anawed większe pieniądze prace 2wekendy do pracy przymusowe za darmo isprzątanie pracownicy chal produkcyjnych

ciekawy

Hej ile jest wypłacane tej tygodniówki?

richat
@ciekawy 08.09.2017 11:36

Ale od 11 wrzešnia br.jest 11 złotych netto za gpdzinę

kriss

Tyle stron i tylko wyzwiska i kłótnie. Może ktos napisze ile zarabia pakowacz?

agrafka
@kriss 05.09.2017 23:27

Najnizsza krajowa + premia z wypracowanej normy

justyna

Witam czy jest tam praca od zaraz

anonim

(usunięte przez administratora)

Szwagierkolaska

Kiedys robiłem tam na magazynie i spoglądałem na to z politowaniem co robi czarna mamba, biały kieł i niezbyt mądry kierownik magazynu który był wyżej wymienionych wart. Trzeba być nierozgarnietym aby nie umieć dostrzec faktów. To przecież nie przypadek że tacy zwyrodnialcy są nad resztą załogi a szwaby i biura liczą zyski nakręcone ich terrorem. Jesteście słabi i niezorganizowani. Oni to wiedza i śmieją się z waszej niewoli. Polska jest kolonią gdzie na maksa trzeba wygenerować zysk. Najlepiej jak sami się zniewolimy wg wizji Bismarcka i funkcji Kapo w Austwitz.

rosczaroana płacom ipracom

Pozdrawiam lambertc niechcom polacy pracować wcale niezatrudniają wschodu chmara ludzi niebendzi polakótam zaparelat2020 polakach zerowiek przed emerytalny ostanie płaca minimalna sprzątanie wekendy zadarmo sprzątanie żenada

rencistka

pozdrawiam kierowiczki Barbara Izabela nadal na l4 nasezon Polaków pszyszła 1osoba młoda jak usłyszała12godzin 2wekendy zadarmo sprzątanie niechce białego czpka po1.9.2017 odchodzi przyszli emeryci wieku 65-68lat kpina jak Lambertza odejdzie klkanaście osób emeryture wroku 20017-20019 zostanie marna garstka wieku n50-55średniawieku kto bendzie pracował polaków emeryci jobsito żdenada corasz starsi przyjedzaja bratnich narodów nawet kie co nigdy nie widziałytaśmy 58lat żenada jobsito niema zleceń inych firm labertz jedyne jej zlecenie kontrakt cotobendzie po 2019 Lambertz stanie agencjom pracy tym czasowej bratnich narodów emeryckich młodzi zewschodu i unas Polsce mają ofert y pracy 8godzin wekend za 100zł stawka 3zmiany 2300zł 2500żl bez sprzątania 101.20018 konczy kontrakt dlanich lepszapłaca ucieknom labertz titanik rozbije o to jak mająpodejście pracowiczej ekipy przymus do darmowego pracowania 2wekendy sprzątania przymusowego jag dba zakład tak ma żenada kpina hha

Jeroniss

Wydaje mi się, ze teraz jest niezły moment na zmianę pracy, bo bezrobocie na śląsku jest dość niskie a w Katowicach spadło nawet poniżej 2% http://slask-praca.pl/gliwice-a-bezrobocie/.

To prawda !!!

wróciło to co najgorsze. ED. Teraz doprowadza zakład do upadłości !!!! Bez honoru jesteś !!!! Linie zatrzymujesz, i mówisz ze jest dobrze !!!! O tym czasie produkowaliśmy juz na wszystkich liniach !!! Żal patrzeć jak upadamy, Niech pani z twarzą odejdzie bo nic dobrego pani nie wnosi !!! I co dobrego Pani robi Ed ??? Pani Agnieszka ma pusto w głowie nie widzi Pani tego, nigdy nie dorówna naszej szefowej ??? Tylko wstydzić się Pani może ze tak zaniedbany jest zakład !!!

A kieleckie jakie piękne gdzie jest taki drugi Kra
@waldi 24.07.2017 23:17

Stary robolu nie podszywaj się za ludzi z Delic-Polu. Bo to bardzo nie ładnie. Tyś chłopie chyba nigdy nie był na kieleckiej wsi i tak naprawdę nie wiesz gdzie woj.Świętokrzyskie leży.Tam wszystkie bramy wjazdowe pilotem otwierane a Ty nigdy nawet pilota w ręce nie miałeś a i nawet prawo jazdy nie masz.nie rozczulaj się tak nad sobą bo sam sobie spraw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eś a teraz pretensje do Dziury masz. I jeszcze jedno nie obrażaj ludzi z Świętokrzyskiego. Ty chyba chłopie Lipińczykiem jesteś .A kielecka wieś jest piękna zrób sobie wycieczkę i przekonaj się.

Jedensyf!!!

jeden bajzel w firmie !!! Dawno tak firma nie wyglądała, tylko za jej rządów może tak wyglądać !!! Pisze oczernia wszystkich w koło o Beacie z Rudy pisze o Jabolu miesza wszędzie tylko po to aby jej błędów nikt nie widział !!! Zrobiła nam jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zakładzie!!! Oczywiście ze nic jej nie gadamy bo ona nawet nie słyszy a i nie widzi mowi wszystko dobrze jest Ok !!! A tak serio nic nie jest Ok !!!!

Prawda
@Jedensyf!!! 21.07.2017 14:25

Wszystkie oszczerstwa tutaj piszą scyzoryki. Naprawdę wiemy jak jest, i modlimy się aby już wrócili Szef i Szefowa ! Prawda jest taka że nowa Pani Edyta nic nie wie, za swą prawą rękę wyznaczyła sobie swoją Agnieszkę - bratową która również nie potrafi w ogóle niczego !!! Syf jaki miała zawsze jest cały czas !!! Przerób wala się po wszystkich halach. Ciekawe że nie trzeba już robić pudełek z 2 gatunkiem. Tak nie ma Szefa i Szefowej to robią co chcą i wszystko chowają po magazynach. Teraz by się przydała nie zapowiedziana kontrola to zobaczyli by kto rządzi dobrze w zakładzie !!! Pani Beato Panie Dyrektorze zdrowiejcie szybko i wracajcie ratować to co te dwie niszczą !!!

wstyd

narzekanie na Edyte to jest jedna sprawa jaka była taka była ale pomyślcie co robiła Beata.. Ze specjalnego nr dzwoniła do nas żeby się ugadać co do l4 czy to jest porządny kierownik? Chyba nie! Ale każdy niech robi co chce ! Dobrze że nie wszyscy poszli za nią tylko zostali i walczą cały czas! Damy radę bo kto jak nie my ?! Przykro się patrzy na osoby które pracują codziennie po 12 a nawet więcej godzin ale robią to nie dla siebie bo tylko się wykańczają ale robią to dla ludzi którzy pracują i mają wyliczone każde godziny i pieniądze żeby mogli zrobić opłaty bo Ci ludzie nie powinni cierpieć za Wasze l4 ! Bo nieświadomi niczego przychodzili do pracy i zostawili odsyłani do domu tylko i wyłącznie z waszej winy!!!!! Kto ma wrócić niech wróci a reszta niech nawet nie próbuje nam spojrzeć w oczy a szczególnie P.Beata która tym dowodzi ze specjalnego nr !

dyrektorze prawdziwy - wróć i pomóż!!!

(usunięte przez administratora) I JESZCZE RAZ TO SAMO. CZARNOWŁOSY SZCZUR Z MĘSKIM WĄSIKIEM. NIKT CIĘ TU NIE CHCE!!! MY MOŻE DO PRACY WRÓCIMY ALE PIP BĘDZIE NA ZAKŁADZIE 7 DNI W TYGODNIU 24 NA DOBĘ. UGOTUJEMY CIĘ WE WŁASNYM SOSIE. NA TE TWOJE MIŁE SŁÓWKA ŁAPIĄ SIĘ TYLKO IDIOCI Z AGENCJI PRACY I CI CO "NIE PANIMAJU". NIE MASZ HONORU, NIE WIEM CZEMU SIEDZIEĆ W KRYMINALE ZA DAWNE PRZEKRĘTY LĄDUJESZ SPOWROTEM NA ZAKŁADZIE. WIDOCZNIE ZARZĄD TEŻ W TYM SIEDZI UWALONY PO USZY. JESTEŚCIE WIĘKSZĄ MAFIĄ NIŻ AMBER GOLD. Ale przyjdzie ten dzień bo musi przyjść przecież....

W-11

No dalej odpiszcie coś bo dziś mam dzień do ujawniania prawdy.

W-11

I jeszcze zapomniałam Wam przypomnieć o jednym ;Czemu Wy nie zawalczyliście o podwyżki dla ludzi na hali?Brygadzistki dostały po 1000 zł A gówno robią .Jednej trzeba szukać jak jest awaria bo gdzieś flirtuje z operatorem inna pije kawę i we [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ma. Owszem nie wszystkie takie są .Na niebieskiej zmianie K.W mądra ,sprawiedliwa i uczciwa.Pracuje razem z nami.Ta kobieta nikomu jeszcze nie ubliżyła a nie raz się zdenerwowała i pokrzyczała jak to przy takiej pracy.A.J z niebieskiej też zna się na robocie nawet folię założy jak trzeba.wiecie czego się boicie?powiem Wam.Z Agatą robiliście co chcieliście bo na robocie się nie znała.Przy Edycie ten numer nie przejdzie i to jest cała Wasza bolączka,że musicie zabrać się za robotę albo nie blokować etatu i się zwolnić, pozdrawiam chorych.

Jeszcze jestem

wróciło to co najgorsze. ED. Teraz doprowadza zakład do upadłości !!!! Bez honoru jesteś !!!! Linie zatrzymujesz, i mówisz ze jest dobrze !!!! O tym czasie produkowaliśmy juz na wszystkich liniach !!! Żal patrzeć jak upadamy, dwie brygadzistki dzis przyjechały i co z tego skoro one tylko wypraski rozpakowały i o 14 00 zatrzymali linie i kazali nam iść na pendolino :( Ja tez idę do lekarza bo serce nie wytrzymuje czuć tej porażki :( od środy mnie nie ma. Niech pani z twarzą odejdzie bo nic dobrego pani nie wnosi !!!

W-11
@Kiedyśtam 11.07.2017 10:17

A co Wy jesteście lepsi? Gdzie była wasza solidarność jak za czasów Pani Agaty ludzie z firmy odchodzili za upokarzanie ich co mam wymienić ich nazwiska?i Nie była to jedna ani dwie osoby tylko kilkanaście Nie pisz mi tylko ,że te osoby się nie nadawały i musiały odejść.Wstyd nikt się wtedy za nimi nie ujął.zresztą nie wiem czy by chciały to były osoby z honorem.A wy jak hieny dbacie tylko o swoje tłuste pośladki wypasione dzięki ciężkiej pracy ludzi z ciastowni i ludzi pracujących na pakowalni.Zachowujecie się jak mafiozy .Dobrze nawet że do tego doszło może w końcu coś się zmieni w tym zakładzie i zmniejszy się ilość poganiaczy bo jak do tej pory było ich za dużo.

pracownik

A dziś poniedziałek prawda? Gdzie tych 50 Niemców? Ktoś wcześniej pisał że już jadą :-) totalne bzdury ! Teraz wszyscy widzą że to tylko zastraszania żebyś mu dopuścili i przyszło do pracy! My Katowice i Ruda nie poddamy się i będziemy stać przy swoim! I żeby była jasność nie wrócimy do póki ta kobieta tam jest ! Nie chcemy i nie będziemy z nią pracować! !!

obojętny
@:-( 10.07.2017 13:04

Pracowałam przed jej rządami w trakcie jej rządów i po niej pracę zakończyłam w 2015r. I wiesz co Ci powiem jesteście wszyscy siebie warci.Tam się nigdy nie zmieni, Obojętnie kto będzie kierował tym niemiecko-polskim burdelem.Jedna na Edytę za paletami płakała i co? Po jej odejściu tak samo robiła i o czym tu mówimy?

Qwink

Moi drodzy. To że pani E.D wróciła do firmy to decyzja zarządu i jej. Nie powinniście się w to wtrącać tylko zaakceptować i pracować dalej. W razie problemów ingerować. Jak sami piszecie narazie się nic nie dzieje więc w czym problem. Przeszłość jest przeszłością. Teraz jest teraz. Być może wszystko będzie wyglądało całkowicie inaczej. Osobiście uważam że osoby strajkujące zazdroszcza pani dyrektor jej dokonań.. Doświadczeniem i ciężka praca doszła do miejsca w którym się znajduje.. Ciekawe czy jakby któryś z was miał pod sobą tylu ludzi i tak ogromne obowiązki nie musiałby krzyknąc? To nie jest żaden mobbing tylko mobilizacja. W każdej firmie się to zdarza. Jak to mówią wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Firma jak każda, szef równiez. Więc skończcie wymyślać tylko weźcie się za pracę a kto wie może wy równiez osiągnięcie sukces jak pani Edyta. ☺️

Olvido
@Qwink 10.07.2017 08:51

Aaaaaaaa to teraz już wiem dlaczego w delicpolu darła się że ludzie nie umieją sprzątać i ona im pokarze jak sie miotłą pracuje Tyle że i tą miotłą nie bardzo umiała pracować mycie taśmy też jej nie wychodziło Ludzi goniła za to że jakiś włosek wystawał z czepka a sama na hale wchodziła z wystającymi pasmami

Zostaw opinię o Lambertz Polonia Sp. z.o.o. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.