Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 361 ocen.

Lambertz Polonia Sp. z.o.o.
3 361 6 1

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Dominika

@birgenau, @kkjj, @Kuba- widzę, że macie wyrobione zdanie na temat pracy w Lambertz Polonia, może napiszecie coś więcej na temat warunków pracy? Co Wam nie do końca odpowiadało, a co było w porządku? Podzielcie się proszę swoimi opiniami, takie szczere opisy bardzo pomagają przyszłym kandydatom w podjęciu decyzji na temat zatrudnienia w tym miejscu.

DYZIO83
@Dominika 23.05.2018 13:54

Za traktowanie pracowników polskich i Ukrainy w Lambertz kwalifikuje się do prokuratury i sądu znęcanie się psychicznie jest na porządku dziennym mam nawet nagranie z dyktafonu. Wszyscy z zarządu mogą iść siedzieć

Zbysiu

Czytając te komentarze nie da się wgl odnależć, masakra. Opiszę ile wiem i w krótkim tekście, a wy sami wywnioskujcie czy warto wgl zaczynać tam pracę. Powiem tak, pracowałem tam 3 lata i przeciągu trzech lat wszystko się zmieniło. Wcześniejsze kierownictwo za czasów Pani J. było ostro, wymagająca i nie pieprzyła się w tańcu ale szanowała ludzi i dało się wszystko załatwić bez większego problemu. Nagle chaos wszyscy operatorzy na L4 i miesiąc praktycznie braku produkcji, dlaczego ? żeby nowa kierowniczka nie przejęła interesów. Oczywiście nic to nie dało, pojawiła Pani D. która poszła na rudą śląską, po krótkim czasu przejęła to Pani N. i było w miarę ok. Aż naglę pojawił się ten głąb dyrektor który rozj..ał wszystko. Jest duży nacisk na ukrainców, dlaczego ? wiadomo Polacy pod leasingiem pracują do końca roku i cześć. Brak zrozumienia i kontaktu, obiecuje złoty góry i nic z tego nie ma. Głupie docinki i teksty z jego kierunku coś z typu "że wyżej siedzi" Głupie pomysły z tablicami - wydawania hajsu na nic, jakiś system informacyjny to samo.. Brak nadgodzin pod wzgląd oszczędności, sortowania ludzi na linii (mniej ludzi ta sama wydajność), brak dodatkowej pomocy - brakuje ludzi nikt nie przychodzi w zamian i musisz to wszystko ogarniać czy chcesz tego czy nie. Tani wyzysk a zapierdal... za 5 Co do zarobków w miarę ok ale jak masz tyle obowiązków powinno być więcej co nie ? zamroził na rok czasu podwyżki, a z zapytaniem czy będą podwyżki - może w przyszłym roku ? W skrócie, Nie polecam.

Kuba

Niektórzy chyba nie wiedzą co piszą. Potrafią jedynie obrażać a przecież każdy chce pracować.

Ronka

Nawet w Katowicach -Piotrowicach tez praca jest super nie jest zła, kierownictwo jest miłe ,uprzejme.

Mhm
@Ronka 07.12.2017 18:45

Jasne, ale bajki haha

kkjj
@Ronka 07.12.2017 18:45

szczególnie ten mały (usunięte przez administratora) co sie zowie iza icórkrke ma (usunięte przez administratora)

Dominika

@ON, pisząc zarówno negatywne, jak i pozytywne komentarze nie należy ujawniać danych osobowych innych pracowników ani innych osób. Zgodnie z przepisami prawa dane osobowe podlegają ochronie prawnej. Zapoznaj się z regulaminem forum https://www.gowork.pl/regulamin Dlaczego uważasz, że propozycja powrotu do pracy wiąże się z brakiem szacunku? Uzasadnij swoją wypowiedź odnośnie tej kwestii. @richat52, również zapoznaj się z regulaminem forum. Jak wyżej napisałam nie posługujemy się danymi osobowymi innych osób w swoich wypowiedziach na forum. Czy zaszła jakaś zmiana, jeśli chodzi o nazwę Lambertz Polonia?

Gowek
@Dominika 06.04.2018 15:46

Dominiko ile dostajesz za podbijanie wątków na tym portalu? Za mały ruch, czy konta VIP nie chcą wykupić?

birgenau
@Dominika 06.04.2018 15:46

to jest zwykły auscwitsch , pizamy w paski i chodaki w sam raz robota dla zydoli to ten zardzewiały (usunięte przez administratora) jeszcze istnieje

Yara

Co myślicie o agencji jobsito? Czy są przez tą agencję przyjęcia?

Richat
@Yara 06.12.2017 21:16

Pracuję pod tą agencją i nie narzekam. Podajesz w środę lub w czwartek swą dyspozycyjność odnośnie dni w jakch chcesz pracować w następnym tygodniu.Stawka godzinowa 11 złotych netto czyli za przepracowane 12 godzin 132 złote.Wszystko zależne jest jednak od zamówienia ilu pracowników z 3 agencji pracy tymczasowej jakie współpracują z Lambertz potrzebuje Lambertz do danego profilu produkcji.Zazwyczaj w zakładzie Lambertz na Rudzie odwołań nie ma,choć się zdarzają,nie wiem jaka sytuacja jest w Lambertz w Piotrowicach, gdzie przypadki odwołań były nagminne. W Rudzie praca przez 12 godzin na nogach,a w Piotrowicach na siedząco jeśli masz manualne zdolności do wkładania ciastek do wyprasek z pojemnika.Tygodniówki płacone terminowo.

Gshsj
@Richat 07.12.2017 11:09

A z kim się kontaktować, żeby pracować na rudzie?

Ronka
@Yara 06.12.2017 21:16

Raczej nie ma szans na to ,ze ta Agencja kogoś przyjmie

obiektywna
@Yara 06.12.2017 21:16

CZeść Lambertz płacom czasem pracy12goszin-6-18i18-6 jest to praca na reszteżycia BĘDZIN Monter 30MINprzerwy dopłata do Zielonej szkoły ubespieczenie można wziość zapomoge śwaczenia na śwenta itp.wekend 100procent płatny karta multisport Lambertz 12godzin wekendy wkoszt 4brygad wliczony sprzątanie prsonel pakujący przymusowo 1wekend szorowanie Mopem chal Szczotkom Ubikacji przerwy 10min -15min lekarz tylko zakładowy pobierznie zbada niema możliwośći wogule dorobić chmara ukrainy to jest tryp pracy kobied mają odchowane dzieci bliski dojazd Młodych prace krutrzy tryb pracy lepsza płaca socjal godziwszy

Yara
@Ronka 11.12.2017 10:29

Dlaczego nie przyjmą?

RICHAT
@Gshsj 07.12.2017 20:52

Z agencja Jobsito,po Nowym Roku zmienia ona jednak nazwę na Askwork

tak to jest
@RICHAT 28.12.2017 20:00

odpowiedz cotroche zmienia nazwa agencji otym chodzi na prawde co ma gencja doukrycia tach zmienia nazwe jak kameleon Unilewer8lat sama agencja Tlawarker dają tam ómowe oprce paczki tu zlecenjie psinco nic niedali lizingowi zadnego pdzienkowania zadużo ukrainy zjedza naszych lizyngowcom won domu mówią bilet wyda naj gorsza gencja pracy jest wokolicy szkoda taką tracić czas12godzin nerwy odwołują nonstop ukrana zarobić nasi co gorsi polacy są

pracowita
@tak to jest 15.01.2018 13:33

koleżanko piszesz niezrozumiale,że nic nie można odczytać

richat52
@Gshsj 07.12.2017 20:52

Z koordynatorką z Askwork-dawniejsze Jobsito-Ukrainką Oksaną,która ustala grafiki pracy dla pracowników leasingowych w Lambertz na Rudzie.Ma Ona swe biuro w Lambertz w Piotrowicach przy Bażantów 1

Hania

Czy jobsito nadal istnieje??

richat52
@Hania 27.03.2018 18:36

Tak,ale pod inną nazwa Askwork

ON

PO PÓŁ ROKU DZWONILI I SIĘ PYTALI CZY WRÓCĘ ZERO SZACUNKU ZA TYLE LAT ZA 1600 A ZARABIAŁEM .......... MASAKRA KURES......OOOOOO

ON

PRACOWAŁEM TAM 9 LAT NIE DOCENIALI ZWOLNILI Z ART 52 PANI EDZIA ANI NA UGODĘ NIE POSZŁA A JAK JA WYWALILI TO DO GŁÓWNEGO SZEFA DO NIEMIEC DZWONIŁA I BŁAGAŁA O POWRÓT MASAKRA

Były Praktykant

Praktyki u Winklera wspominam bardzo dobrze :) Deserownia i Silosy hej hej ! Pozdrawiam :)

Tomasz

Lambertz Polonia ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiam się kto pisał na tym forum, nic nie można zrozumieć!!!

linda

Czy ktoś może wyjaśnić dlaczego w ojczystym kraju pierszeństwo do pracy mają ludzie z Ukrainy?A my Polacy odsyłani jesteśmy do domu.

załamana
@linda 19.09.2017 21:29

Pewnie z powodu dalszego i tym samym dłuższego powrotu do domu. Ty Polaczku masz rzut beretem na chate;)

linda
@załamana 21.09.2017 15:03

Ha,ha,ha motto Lambertza

Kierownik
@linda 19.09.2017 21:29

Bo jak jest w uj pracy i dzwonią polakam żeby przyszli do pracy to mają to w upie, a jak ukraincam to zawsze przyjdą, więc nie ma co narzekać

Garrik
@linda 19.09.2017 21:29

Ukrainco latfie oszukać

Ronka

Obecnie pod niektórymi Agencjami Pracy wspólpracującymi z Lambertz ,pracownicy tych Agencji maja 11PLN/h .Pracować trzeba wszędzie.Pani Dyrektor wcale nikomu nie przeszkadza w pracy.Jedynymi bolączkami jest to ,iż pracownicy leasingowo-tymczasowi nie mają płatnych godzin za pracę w nocy.także,powinna być wyższa stawka za pracę w weekendy aby była większa mobilizacja.Uważam ,ze kiedy jest w firmie spokój są większe zarobki i odpowiedni socjal,to pracownicy sami pchaja się drzwiami i oknami do firm po zatrudnienie. Te uwagi pozostawiam przełożonym A zresztą powinny byc zlikwidowane wszystkie Agencje Pracy i ludzi powinna przyjmować bezposrednio firma,dajc tym ludziom wyższe stawki i odpowiedni socjal i nie byłoby tym samym wybrzydzania i takiej fluktuacji kadr

szczerość
@Ronka 28.11.2017 19:03

SZCZERA gadzam się wzupełności tobom takim wynagrodzeniem przy pracy 12goszin 4brygadówka wekend wliczony koszt pracy wtym jest sprzontanie 1dzień karzdom brygade chal i czekolady szorowanie zbiorników ubikacji zadarmo etat dodatkowy sprzontaczki niejest to praca młodych dojechać ościenych miast kobiety akim 12g zostawić dzieci starsze 50lat ani czas pracy płaca niejest sadyskanująca kusić dopracy pod zakładtakato prawda

serdeczna
@szczerość 29.11.2017 09:30

Pozdrawiam Praca Lambertz praca12godzin wekendy koszt pracy wliczone niema dodatku za wekend 1raz na miesiąc wekend karzda brygada s przontać hale kible szorować kosztach wypłaty niema możliwości dorobić wcale niema hmara ukraińców jest zatrudniona pod agencjom rabaty większe sklepiku na świenta 2razy doroku są większe rabaty opieka 1lekarza zakładowego pobierznie bada przerwy 2 po15 minut 1raz 10 na 12 godzin socjal paczki na świenta ciastkami dajom bomają produkcje wczasy pod gruszom śewienta borze narodzenie karta podarunkowa z kwotom jak mają szczegodać od niemniej niż 450 wiencej niż 700siedem stów pierszyraz x lat przewarznie 500-600zł dają niema żadnej multi karty niedają praca siedząca 12godzin renkami pakuje ciastka opakowań kartonów pakuje nastojąco linie pendzą dzień 40-45 palet zrobić niema awansów zpakowaczki na ine stanowisko mieć lepsze zarobki stawka wypłaty 20tys-21tys ito spremiom2wekendy sprzontanie

Prezes
@serdeczna 12.01.2018 06:37

Tego się nie da się czytać.

wiarygodna
@Ronka 28.11.2017 19:03

szczera prawda pod agencją niema dodatków zanocki ani nie dają żadnych benefitów nic niewma sporo Ukrainców praca 12godzin 2wekendy wliczone koszt pracy dotego sprzątanie 1wekend karzda brygada weked wkoszcie pracy pod zakładem na umowie miema wiencej zarobku jak21tys 2wekendami po12godzin wymagane 4brygadówce robić trzeba bez wglendnie przerwy 2po 15min 1jedna 10min na 12godzin do45palet zrobić spakować rencznie opakowań wokienka włożyć kartony pakuje na stojonco 12godzin bez zamiany niema ine funkcje niema dodatków ziane stanowiska jedna stawka nawed ługoletnich pracowików tasama wypłata niema awansów wcale rozwuj żaden niema wcale awansów niema pakowalni rencznej lambertz

życzliwy
@Ronka 28.11.2017 19:03

To jakiś dramat ta praca. Są przyjęcia do BMZ Gliwice i nie trzeba sprzątać kibli.

abc
@wiarygodna 12.01.2018 20:35

Witam mam pytanie pracujecie po 12 godzin a jak są rozpisywane grafiki? Pytam bo w poprzedniej pracy też pracowałem po 12 godzin i tam było dniówka nocka dwa dni wolne w Lambertz podobnie?

prawdom ówna
@abc 15.01.2018 07:56

POZDRAWIAM 2dniówkach noocnych jest 2dni wolnego wsumie wekendami jest do przepracowania 15 dni miesiąc 1wekend szorowania hal kibli wliczony koszt 4brygad nic zato niedają zaro bić stawka mak symalnie premią 21tys nareęke

natalia
@prawdom ówna 15.01.2018 13:23

czesca jaksie przyjmowalas szedl wniosek dokatowiciczekalasdwa tygodnielubwiecej?

Zainteresowany

Podpowiecie coś o atmosferze w firmie?

opinia
@Zainteresowany 07.01.2018 17:07

DZiendobry praca12godzin 2wekendy przymusowe 4brygadówka sprzontanie hal i kibli karzdej brygady przymusowe 1wekent miesiąca niedają żadnego dodatku za wekend wcale wekend wliczony koszt pracy dużo ukrainy jest niemożna dorobić wcale niedają socjal świenta boże narodzenie 400-600zł makx wczasy pod gruszom rencznie spakować 45palet dzień atmosfera taka nasi polacy pracować się muszą napracować niema dziękuje zato norma wgure idzie ai ukraincy miejsca zajmują chcom zarabiać zapiepszać cichosiedzieć niema podwyżeg stawka wszystkich takasama jest 21tys

abc

Czy na stanowisko Pakowacz przyjmuje tylko agencja czy można się dostać bezpośrednio przez Lambertz?

richat
@abc 18.09.2017 15:36

Najpierw pod agencją pracy tymczasowej, a potem jeśli osoba jest w miarę szybka,dokładna to ma szansę przejścia na etat pod Lambertz

Pracownik
@richat 25.09.2017 11:19

Są przyjęcia pakowaczy pod Lamberz,

życzlwiec
@Pracownik 26.09.2017 20:15

praca4brygadóka 12godzin 2wekendy przuymósowe sprzątanie załadowy hal pracowniów wekendy zadarmo zatakie pieniądze ainawet większe można prace znaleść ościenych miastach i 8godzin

Ronka
@abc 18.09.2017 15:36

Przyjmują do pracy Agencje Pracy Tymczasowej,lecz,jeżeli pracownik jest zdyscyplinowany i sumiennie,rzetelnie wykonuje swoją pracę jak najbardziej może starać się o przyjęcie pod firmę.Kierownictwo proponuje wtedy takim osobom zatrudnienie bezpośrednio pod firmą

Ronka
@abc 18.09.2017 15:36

Jedynie trzeba mieć chęć do pracy ,a nie jest tak strasznie ,jak dużo osób tu na tym forum pisze. W każdym zakładzie trzeba pracować ,nikt nie da wypłaty za darmo, a stale narzekanie nie ma wcale sensu

pracowita
@abc 18.09.2017 15:36

Najpierw pod Agemcję Pracy trzeba,pózniej pod firme,o ile przyjmą bo leasing dla Lambertz jest bardziej opłacalny aniżeli zatrudnienie pracownika

pracownik
@pracowita 02.01.2018 14:21

Wpisz swoją odpowie Firma Lambertz przyjmuje pakowaczy na umowę o pracę, nie trzeba pracować pod Agencją

anonymous

Ja pracuję pod APT stawka 11PLN/h praca nie jest zbyt uciążliwa pod dachem,a tygodniówki płacone terminowo czasem jest 1 lub 2 dni pózniej-(jak wypada jakieś święto) Załoga wesoła ,kierownictwo także ,Polecam tą firmę nie tylko dla osób młodych -studentów ,uczniów szkół średnich lecz także dla osób w wieku przedemerytalnym.

Yafjj
@anonymous 07.12.2017 18:43

A czy to jest jakiś polski pośrednik? Nigdy nie słyszałam o nich.

Nowynowak12

Jak to sie stalo... ona nas ich zostawiła. Co teraz bedzie... lekarzu lecz sie sam...

prawdomówna
@Nowynowak12 22.11.2017 19:40

pozdrawiam ciekawe ktoprzyjdzie teras dorządzania firmom ciekawe ile osób zatrudni domarca2018roku narazie mało sub jest młodych firmie się niedziwie takie pienądze znajdom teraz wkarzdym ieści prace po8godzin bes przątania wekend pieniądze nie zadarmo jak tutaj 12godzin

prawda
@prawdomówna 25.11.2017 13:33

dziędobry można dziś naleść prace zatakie same anawed większe pieniądze prace 2wekendy do pracy przymusowe za darmo isprzątanie pracownicy chal produkcyjnych

ciekawy

Hej ile jest wypłacane tej tygodniówki?

richat
@ciekawy 08.09.2017 11:36

Było pod Jobsito 9,72/h razy 12 i razy ilość dni jakie przepracujesz

richat
@ciekawy 08.09.2017 11:36

Ale od 11 wrzešnia br.jest 11 złotych netto za gpdzinę

kriss

Tyle stron i tylko wyzwiska i kłótnie. Może ktos napisze ile zarabia pakowacz?

agrafka
@kriss 05.09.2017 23:27

Najnizsza krajowa + premia z wypracowanej normy

justyna

Witam czy jest tam praca od zaraz

anonim

(usunięte przez administratora)

Szwagierkolaska

Kiedys robiłem tam na magazynie i spoglądałem na to z politowaniem co robi czarna mamba, biały kieł i niezbyt mądry kierownik magazynu który był wyżej wymienionych wart. Trzeba być nierozgarnietym aby nie umieć dostrzec faktów. To przecież nie przypadek że tacy zwyrodnialcy są nad resztą załogi a szwaby i biura liczą zyski nakręcone ich terrorem. Jesteście słabi i niezorganizowani. Oni to wiedza i śmieją się z waszej niewoli. Polska jest kolonią gdzie na maksa trzeba wygenerować zysk. Najlepiej jak sami się zniewolimy wg wizji Bismarcka i funkcji Kapo w Austwitz.

rosczaroana płacom ipracom

Pozdrawiam lambertc niechcom polacy pracować wcale niezatrudniają wschodu chmara ludzi niebendzi polakótam zaparelat2020 polakach zerowiek przed emerytalny ostanie płaca minimalna sprzątanie wekendy zadarmo sprzątanie żenada

rencistka

pozdrawiam kierowiczki Barbara Izabela nadal na l4 nasezon Polaków pszyszła 1osoba młoda jak usłyszała12godzin 2wekendy zadarmo sprzątanie niechce białego czpka po1.9.2017 odchodzi przyszli emeryci wieku 65-68lat kpina jak Lambertza odejdzie klkanaście osób emeryture wroku 20017-20019 zostanie marna garstka wieku n50-55średniawieku kto bendzie pracował polaków emeryci jobsito żdenada corasz starsi przyjedzaja bratnich narodów nawet kie co nigdy nie widziałytaśmy 58lat żenada jobsito niema zleceń inych firm labertz jedyne jej zlecenie kontrakt cotobendzie po 2019 Lambertz stanie agencjom pracy tym czasowej bratnich narodów emeryckich młodzi zewschodu i unas Polsce mają ofert y pracy 8godzin wekend za 100zł stawka 3zmiany 2300zł 2500żl bez sprzątania 101.20018 konczy kontrakt dlanich lepszapłaca ucieknom labertz titanik rozbije o to jak mająpodejście pracowiczej ekipy przymus do darmowego pracowania 2wekendy sprzątania przymusowego jag dba zakład tak ma żenada kpina hha

Jeroniss

Wydaje mi się, ze teraz jest niezły moment na zmianę pracy, bo bezrobocie na śląsku jest dość niskie a w Katowicach spadło nawet poniżej 2% http://slask-praca.pl/gliwice-a-bezrobocie/.

To prawda !!!

wróciło to co najgorsze. ED. Teraz doprowadza zakład do upadłości !!!! Bez honoru jesteś !!!! Linie zatrzymujesz, i mówisz ze jest dobrze !!!! O tym czasie produkowaliśmy juz na wszystkich liniach !!! Żal patrzeć jak upadamy, Niech pani z twarzą odejdzie bo nic dobrego pani nie wnosi !!! I co dobrego Pani robi Ed ??? Pani Agnieszka ma pusto w głowie nie widzi Pani tego, nigdy nie dorówna naszej szefowej ??? Tylko wstydzić się Pani może ze tak zaniedbany jest zakład !!!

stary robol
@To prawda !!! 21.07.2017 19:50

E.D nigdy nie będzie Panią, więc proszę takiego określenia i to dużą literą na tym forum nie stosować. Aby być Panią to trzeba mieć klasę i honor. Ta BABA ZE WSI ZABITEJ DECHAMI nie ma nic z tego. Nie napiszę co myślę bo i tak ocenzurują. W pysk bym napluła, ba nacharkała!!!!! Kto z nią wcześniej miał do czynienia ten wie wszystko. A ci co teraz włażą jej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tylko dlatego, że teraz są jej podwładnymi. 99 % spaliłoby jędzę na stosie. I nadal twierdzę , PIP 7 dni w tygodniu 24 na dobę zrobi tam porządek!!!!!!!!!!!!!

///
@stary robol 22.07.2017 01:29

baba ze wsi zabitej dechami, a ty co z wersalu, że chcesz pluć i charkac po ludziach? normalnie zygać się chce jak się czyta niektórych, gnój i słoma z butów wyłazi.

waldi
@stary robol 22.07.2017 01:29

Jestem pracownikiem delicpolu. Poznałem edzie d. bardzo dobrze niecałe 3 lata wyzwisk mobbingu wysłuchiwania tego skrzekotu. Ta baba rzeczywiście jest z wiochy zabitej dechami przecież pochodzi z kieleckiego a tam do dziś 25% zabudowy jest drewniana . Wyniszczyła nasz zakład z 9 liń pracują 4 a i tak obsady polskiej jest może na 2. Minęło 8 miesięcy od jej wywalenia na zbity pys... ai tak jak się komuś wspomni to cała załoga robi się nerwowa. NIE dajcie się jej u nas wspólnymi siłami udało się ją zwolnić i to w trybie natychmiastowym (przyszła informacja że od godziny 10.02 edzia już nie pracuje i nie a wstępu na zakład) Małe niszczycielskie tornado .

A kieleckie jakie piękne gdzie jest taki drugi Kra
@waldi 24.07.2017 23:17

Stary robolu nie podszywaj się za ludzi z Delic-Polu. Bo to bardzo nie ładnie. Tyś chłopie chyba nigdy nie był na kieleckiej wsi i tak naprawdę nie wiesz gdzie woj.Świętokrzyskie leży.Tam wszystkie bramy wjazdowe pilotem otwierane a Ty nigdy nawet pilota w ręce nie miałeś a i nawet prawo jazdy nie masz.nie rozczulaj się tak nad sobą bo sam sobie spraw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eś a teraz pretensje do Dziury masz. I jeszcze jedno nie obrażaj ludzi z Świętokrzyskiego. Ty chyba chłopie Lipińczykiem jesteś .A kielecka wieś jest piękna zrób sobie wycieczkę i przekonaj się.

Jedensyf!!!

jeden bajzel w firmie !!! Dawno tak firma nie wyglądała, tylko za jej rządów może tak wyglądać !!! Pisze oczernia wszystkich w koło o Beacie z Rudy pisze o Jabolu miesza wszędzie tylko po to aby jej błędów nikt nie widział !!! Zrobiła nam jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zakładzie!!! Oczywiście ze nic jej nie gadamy bo ona nawet nie słyszy a i nie widzi mowi wszystko dobrze jest Ok !!! A tak serio nic nie jest Ok !!!!

Prawda
@Jedensyf!!! 21.07.2017 14:25

Wszystkie oszczerstwa tutaj piszą scyzoryki. Naprawdę wiemy jak jest, i modlimy się aby już wrócili Szef i Szefowa ! Prawda jest taka że nowa Pani Edyta nic nie wie, za swą prawą rękę wyznaczyła sobie swoją Agnieszkę - bratową która również nie potrafi w ogóle niczego !!! Syf jaki miała zawsze jest cały czas !!! Przerób wala się po wszystkich halach. Ciekawe że nie trzeba już robić pudełek z 2 gatunkiem. Tak nie ma Szefa i Szefowej to robią co chcą i wszystko chowają po magazynach. Teraz by się przydała nie zapowiedziana kontrola to zobaczyli by kto rządzi dobrze w zakładzie !!! Pani Beato Panie Dyrektorze zdrowiejcie szybko i wracajcie ratować to co te dwie niszczą !!!

wstyd

narzekanie na Edyte to jest jedna sprawa jaka była taka była ale pomyślcie co robiła Beata.. Ze specjalnego nr dzwoniła do nas żeby się ugadać co do l4 czy to jest porządny kierownik? Chyba nie! Ale każdy niech robi co chce ! Dobrze że nie wszyscy poszli za nią tylko zostali i walczą cały czas! Damy radę bo kto jak nie my ?! Przykro się patrzy na osoby które pracują codziennie po 12 a nawet więcej godzin ale robią to nie dla siebie bo tylko się wykańczają ale robią to dla ludzi którzy pracują i mają wyliczone każde godziny i pieniądze żeby mogli zrobić opłaty bo Ci ludzie nie powinni cierpieć za Wasze l4 ! Bo nieświadomi niczego przychodzili do pracy i zostawili odsyłani do domu tylko i wyłącznie z waszej winy!!!!! Kto ma wrócić niech wróci a reszta niech nawet nie próbuje nam spojrzeć w oczy a szczególnie P.Beata która tym dowodzi ze specjalnego nr !

dyrektorze prawdziwy - wróć i pomóż!!!

(usunięte przez administratora) I JESZCZE RAZ TO SAMO. CZARNOWŁOSY SZCZUR Z MĘSKIM WĄSIKIEM. NIKT CIĘ TU NIE CHCE!!! MY MOŻE DO PRACY WRÓCIMY ALE PIP BĘDZIE NA ZAKŁADZIE 7 DNI W TYGODNIU 24 NA DOBĘ. UGOTUJEMY CIĘ WE WŁASNYM SOSIE. NA TE TWOJE MIŁE SŁÓWKA ŁAPIĄ SIĘ TYLKO IDIOCI Z AGENCJI PRACY I CI CO "NIE PANIMAJU". NIE MASZ HONORU, NIE WIEM CZEMU SIEDZIEĆ W KRYMINALE ZA DAWNE PRZEKRĘTY LĄDUJESZ SPOWROTEM NA ZAKŁADZIE. WIDOCZNIE ZARZĄD TEŻ W TYM SIEDZI UWALONY PO USZY. JESTEŚCIE WIĘKSZĄ MAFIĄ NIŻ AMBER GOLD. Ale przyjdzie ten dzień bo musi przyjść przecież....

W-11

No dalej odpiszcie coś bo dziś mam dzień do ujawniania prawdy.

W-11

I jeszcze zapomniałam Wam przypomnieć o jednym ;Czemu Wy nie zawalczyliście o podwyżki dla ludzi na hali?Brygadzistki dostały po 1000 zł A gówno robią .Jednej trzeba szukać jak jest awaria bo gdzieś flirtuje z operatorem inna pije kawę i we [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ma. Owszem nie wszystkie takie są .Na niebieskiej zmianie K.W mądra ,sprawiedliwa i uczciwa.Pracuje razem z nami.Ta kobieta nikomu jeszcze nie ubliżyła a nie raz się zdenerwowała i pokrzyczała jak to przy takiej pracy.A.J z niebieskiej też zna się na robocie nawet folię założy jak trzeba.wiecie czego się boicie?powiem Wam.Z Agatą robiliście co chcieliście bo na robocie się nie znała.Przy Edycie ten numer nie przejdzie i to jest cała Wasza bolączka,że musicie zabrać się za robotę albo nie blokować etatu i się zwolnić, pozdrawiam chorych.

Zostaw opinię o Lambertz Polonia Sp. z.o.o. - Katowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.