NIP: 6772001646 KRS: 0000119662

Adres: Katowicka 170, 41-705 Katowice

4.2/5

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Wyszukaj opinięsearch

Dzień dobry,
miło nam przywitać się z Wami na naszym oficjalnym profilu w portalu GoWork.pl
Dziękujemy za duże zainteresowanie naszą firmą.
Postaramy się wykorzystać to miejsce do komunikacji z Wami.

Prosimy o przemyślane wypowiedzi na forum, odnośmy się do siebie z szacunkiem i szczerością.
Opinie które wykraczają poza regulamin serwisu będą archiwizowane przez administratora.

Zachęcamy do udziału w naszych rekrutacjach :
Jeśli chcecie porozmawiać - 32 608 90 95

Do zobaczenia! :)

Palo Nowy wpis

Słabo.(usunięte przez administratora) Rozmowa kwalifikacyjna niby ok, ale na koniec nie potrafią nawet dać informacji zwrotnej.

Natalia Nowy wpis

Witam do kogo się zwrócić o ponowne zatrudnienie u Państwa serdecznie pozdrawiam

Ktoś

Czy przyjmując się pod agencje przechodzi się na umowe o prace? Podobno tak ale po jakim czasie? Czy ktoś tak przeszedł?

@Ktoś

Nie mamy wpływu na to jakie umowy mają agencje, to od nich zależy :)

Natalia Nowy wpis
@Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Czy jeśli się u Państwa pracowało już pod Lambertz czy można ponownie wrócić już na stałe? Pozdrawiam

nowy

dzień dobry chciałem się zapytać o rekrutację na pakowacza ciastek, chciałbym sobie dorobić, ale kończę studia i mam pare zajęć w tygodniu i się zastanawiam czy jest opcja na niepełny etat i w tym wypadku raczej umowa o pracę/ zlecenie

pinokio
@Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

przepraszam czym co to jest medicover sport?

dobra rada
@pinokio

wpisz w internet przyjacielu

Olo
@Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Witam o jakie bony chodzi są to może żywieniowe dziękuję.

Pracownik produkcji
Przebieg rekrutacji

Work contract

Pytania

Visa sponsorship

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy
Jolanta

W sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży. Firma proponuje zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. Na jaki okres się ją dostaje? Widzę, że są tutaj liczne benefity. Dajcie mi znać, czy karty sportowe są opłacone w całości? Bony świąteczne w jakiej wysokości? Poinformujcie, jak to wszystko wygląda.

@Jolanta

Witam, wszystkiego można się dowiedzieć na rozmowie o pracę :)

Olo

Czy to prawda ze w tej firmie jest nie mozliwe dostac urlop w lipcu i sierpniu pytam bo jestem zainteresowany praca a slyszalem ze jest z tym problem

@Olo

Witam, o niczym takim nie słyszeliśmy :)

• Brawo

Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Witam, warto spróbować i złożyć aplikacje :)

Dzień dobry. Czy nadal trwa rekrutacja na sp. ds. sprzedaży z rosyjskim? Oferta dostepna na Praca.pl a z kolei na stronie Lambertz Polonia jest niedostępna...

@Kandydat

Witam Rekrutacja aktualna :)

młody

w porządku ludzie i całkiem fajnie się tam pracowało

@młody

Dziękujemy za podzielnie się dobrą opinią :)

ciacho

jak wygląda u was praca w sezonie? bo podobno są miesiące że tak to nazwę: większej produkcji. są zatrudniani nowi pracownicy czy są nadgodziny?

kandydat
@Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

niestety nie wiem o jaką chodzi

ciekawski
@kandydat

też podbijam pytanie, do jakiej się zwrócić, bo był bym zainteresowany :)

Umowa zlecenie

Pola

Hej ludzie. Jak wygląda praca na produkcji? Chcę zacząć,I ciekawa jestem jacy są ludzie,atmosfera czy mam się czego obawiać? Jacy są brygadziści? Nie boję się cięzkiej pracy ale zawsze jacy ludzie bedą wokół. Czy będę mogła pracować pięć dni w tygodniu? Z góry dziękuje za odpowiedzi:)

@Pola

Mój chłopak pracuje pod firmą, 12 godzin dziennie jeden dzień w tygodniu ma wolny, zarobi fajnie, ale narobi się bardzo

Urszula

Ma ktoś wiedzę na temat pracy na stanowisku Paletowego? Szukam pracy dla męża... Orientujecie się, czy podczas rekrutacji brane jest pod uwagę doświadczenie pracy w zawodzie? Bo nawet o tym nie napisano... Dodatkowo o co chodzi z dofinasowaniem z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych? Co dofinansowują?

Truda
@Urszula

Na paletowego nie ma raczej specjalnych wymagań.Chęć do pracy powinna wystarczyć. Z ZFŚS można dostać dofinansowanie do wczasów tzw. wczasy pod gruszą. Pod warunkiem zatrudnienia na umowę o pracę.

Piotr

Posiadam uprawnienia na wózki widłowe i aktualna książeczke sanepidowska

ciastek

czesc przyjmujecie na mechanika lub operatora??

@ciastek

Hej, tak poszukujemy mechaników i operatorów. Można bezpośrednio do nas przynieść cv lub wysłać je na [email protected]

Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

nie są wymagane inne dokumenty.

kandydat

Witam, czy podczas rozmowy rekrutacyjnej możliwe jest oprowadzenie kandydata po hali produkcyjnej i pokazanie jak realnie wygląda praca?

Hej, jasne, że tak :)

ciekawski
@Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

no to super rozwiązanie, a to standardowo tak macie czy trzeba, że tak powiem się upomnieć o taką wycieczkę :)

@ciekawski

Wszystko zależy od planów produkcyjnych danego dnia :) Ale jeśli ktoś wykazuję chęci- to nie ma rzeczy niemożliwych :)

Radny

Chciałem spytać- ile osób obecnie zatrudnionych jest na stanowiskach administracyjnych?

Litwin
@Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Rozumiem ze doswiadczenie wymagane?

Lenka
@zainteresowana

To coś słabo szukasz ;)

Lenka
@zainteresowana

Na pracuj są

bonita

Hej, widzę że jak odpisujecie tutaj to piszecie sobie cześć, ogólnie taka luźna atmosfera w firmie jest? raczej jesteście wszyscy na ty czy tak na formalnie bardziej?

@bonita

Zapraszam do zakładki z rekrutacją :)

wafelek
@Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

na ty z szefostwem w sensie?

bonita
@wafelek

raczej chodzi o współpracowników według mnie

Lambertz Polonia Sp. z.o.o. w Ruda Śląska szuka pracownika na stanowisko Pracownik Produkcji. Brałeś udział w tym procesie? Napisz, jak on wygląda. Twoja opinia może pomóc innym użytkownikom.

@ciastek

Cześć, tak przyjmujemy też bez doświadczenia. Nasze rekrutacje : https://www.gowork.pl/praca/lambertz-polonia-sp.-z.o.o.;pr Telefon - 32 608 90 95

otis
@Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

trzeba za nie płacić czy są bezpłatne?

ciastek

dziękuję za informacje

rymo

można się wkrótce spodziewać jakiegoś naboru pracowników tymczasowych, wie ktoś?

@rymo

Cześć, dziękujemy za pytanie. Pracowników tymczasowych zatrudniamy zwykle w maju i czerwcu. Zapraszamy za kilka miesięcy.

@lid

Cześć :) Praca tymczasowa jest u nas dostępna od maja/czerwca Zapraszamy już za kilka miesięcy :)

Lamb
@rymo

Patrz, nawet sam pracodawca ci odpowiedzial

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Lambertz Polonia Sp. z.o.o. - Katowice

• Jak się pracuje w Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?
  • Jak wygląda rekrutacja do firmy Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?