Lambertz Polonia

• Wojkowice
  • Bytom
Ruda Śląska - Lambertz

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Opinie o Lambertz Polonia Katowice

Nie przegap nowości o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.!

Edyta Chodzicka

26.02.2011 11:37

AntyEdyta - 2010-11-13 13:22:09 Słuchaj no nijako Edyto Chodzicko. Nikt mnie nie wywalił tylko sam się wyzwoliłem. Nie interesuje mnie jak wyglądają klimaty w biurze Oelrich, tylko jak wyglądają próby organizacji pracy na magazynie. Otóż te próby to jedna wielka porażka i ogólny brak pomysłu. A tak poza tym wyraziłem swoją opinię na forum, które jest w tym celu utworzone.To że według mnie kierownik to zwykła miernota to fakt stwierdzony przez wielu. Nikogo jednak nie wyzwałem od Gdzie ja napisałam że zostałeś zwolniony?Nic nie wspominałam o pracy w biurze tylko że dobrze znam wyszydzanych.Masz przwo wyrazić swoją negatywną opinię jednak uargumentuj dlaczego był złym kierownikiem dlaczego żle organizował ludzi!Konkrety kolego konkrety a nie samo obrzucanie błotem oczywiście anonimowe bo ja to się chociaż podpisałam Dlaczego był kierownikiem za dwa grosze?Merytorycznie a nie tylko objechać kogoś bez uzasadnienia.Określenia typu antyja to sobie daruj bo ja twoim wrogiem nie jestem:)Pozdrawiam Edyta

26.01.2011 15:44

Pracowałam 2 tygodnie w ciasteczkach w Rudzie Śląskiej ludzie to sajgon na początku ukradli mi torebke (musiałam mieć dokumenty,bilety bo dojeżdżalam z Bytomia)a potem nieludzki wyzysk czułam się jak wiewiórka skacząc po drabinie bo zepsuła się maszyna wrzask obelgi na każdym kroku zapomnialam dodać umowa tymczasowa przez agencje pracy w Katowicach robiłam wszystko łącznie z zamiataniem silosów prace porządkowe i zbieranie rozlanej melasy w pomieszczeniu gospodarczym na koniec przepłaciłam to chorobą tak jak i moja koleżanka -MASAKRA miłej pracy życzę w ciasteczkach pozdrawiam
    karamba

12.01.2011 12:08

ja filmuję telefonem komórkowym , ten [usunięte przez moderatora] w odpowiednim czasie ukarze sie tam gdzie nalezy
    zadowolony

23.12.2010 13:12

Zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku 2011 dla wszystkich pracowników Lambertz:Market-Service;Agpio i Partners życzy zadowolny pracownik
    B.G.

07.12.2010 09:54

Opinia jak najbardziej słuszna!!! Też pracowałem w Lambertz i powiem jedno- dużo ludzi na tendencje rasistowskie w stosunku do ludzi którzy są inni lub mają jakieś wady zdrowotne. Nie będę pokazywał palcem o kogo chodzi ale osoby które tam pracowały same się domyśla o kogo chodzi. A jeśli chodzi o prace magazynowe to powiem jedno- kto im dał uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych? A magazyny są niezgodne z bhp!!! Ten zakład pracy to jeden wielki błąd. Jak był Winkler to było lepiej!!
    AntyEdyta

13.11.2010 13:22

Słuchaj no (usunięte przez administratora) Nikt mnie nie wywalił tylko sam się wyzwoliłem. Nie interesuje mnie jak wyglądają klimaty w biurze Oelrich, tylko jak wyglądają próby organizacji pracy na magazynie. Otóż te próby to jedna wielka porażka i ogólny brak pomysłu. A tak poza tym wyraziłem swoją opinię na forum, które jest w tym celu utworzone.(usunięte przez administratora) Nikogo jednak nie wyzwałem od "marud", najwyraźniej ze swoją kulturą i zadziornością znalazla się Pani we właściwym miejscu. Pozdrawam wszystkie (usunięte przez administratora), tworzące te dwie firmy na hura.
    zadowolony

30.10.2010 14:44

Zgadzam się z poprzedniczką,że jest fajnie i każdego czy każdą kto chce pracować-podkreślam pracować a nie obijać się zapraszam do Katowic
    zadowolona

22.10.2010 16:12

Ludzie to było dawno i nieprawda,teraz są stałe brygadzistki i jedna kierowniczka na zmianie:))) Ja tam nie narzekam,a pracować trzeba wszędzie. A jeśli chodzi o brygadzistkę [usunięte przez moderatora] to już nią nie jest(jeśli myślimy o tej samej) siedzi na linii!!! Jeśli ktoś chce pracować to zapraszam!!! Nieprawdą jest że pracownicy Lambertza są lepsi i wykorzystują innych:(((,prawdą jest że niektórzy przychodzą do pracy poobijać się to nikt za nich pracowac nie będzie,pracujemy za taką samą kasę!!! Pozdrawiam:)))

09.10.2010 10:37

Praca w Lambertz,oraz przełożeni nie są żli,lecz przelewy wypłat na konta pracownikom firmy,oraz firm zewnętrznych są od pewnego czasu bardzo opóżnione.Można zrozumieć że księgowa nie dokonuje przelewu tylko jednemu,bądż kilku pracownikom,lecz jak była poprzednia,przelewy były na czas.Pytanie dlaczego obecna księgowa nie daje sobie z tym rady?
    Edyta Chodzicka

07.10.2010 21:07

A CO ty masz do Oelrich,Lambertz to może i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale Oelricha nie dam obrażać,nie wiem o kogo ci chodzilo czy o kier.magazynu [usunięte przez moderatora] czy bylego już kier.oddzialu [usunięte przez moderatora] ale znam dobrze obu,WIELOKROTNIE TAM BYLAM i obrażać ich nie pozwolę,bo [usunięte przez moderatora] to wspaniali ludzie.Jedyni co tam pilnowali jakiegoś porządku.I od nich się [usunięte przez moderatora].....marudo pewnie cię pogonili bo zamiast pracować się obijaleś,a żale wylewasz na forum ja ci dam kierownika za dwa grosze! Marudo denna Pozdrowienia dla Oelrich w Katowicach
    Były wiezień

21.09.2010 21:09

Komedia totalna. Włącznie z magazynem Oelrich. Niby odrębna firma ale równie dobrze liżące (usunięte przez administratora) jak te brygadzistki, szczególnie super kierownik za dwa grosze.

Oferty pracy - Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Operator Maszyn

Operator Maszyn Pakujących

Katowice

4666 - 6050 PLN / m

12.08.2010 02:44

anonim - 2010-07-21 00:06:38 Praca w Lambertz w katowicach to [usunięte przez moderatora] dla Bardzo zdesperowanych albo dla masochistow. Bardzo Nie polecam!!!! A brygadzistki,nadaja sie do Psychiatryka.na usg Mozgu. Tylko Bata im brakuje i bedzie hardcorowo.A co do starania sie w tej Pracy,to nie warto,ten co potrafi najwiecej jest najbardziej exploatowany w pracy, wiec najlepiej sciemniac. nie mówiąc o zarobkach, czy Wy ludzie nie macie ambicji na poprawę swojego życia, to był najsłabiej płacący pracodawca w mojej karierze zawodowej, nie narzekajcie tylko szukajcie lepszej pracy, pozdrawiam były pracownik
    sandi

09.07.2010 13:10

podałby mi ktoś numery do agencji? mój mail [email protected]
    zuzia

09.07.2010 11:31

Agpio lub Market Service

01.07.2010 14:34

a ja sie tak zapytam. jak sie ta agencja nazywa co przyjmuje do pracy? bo ich znalezc nie moge... jakby ktos mógł podać namiary byłbym wdzieczny.

29.06.2010 23:03

Kłamiesz laska i tyle, w Katowicach nie ma weekendy więc nie falszuj rzeczywistości
    agrafka

17.05.2010 08:58

Popieram poprzedniczkę/poprzednika. Nie dość,że osoby z RŚ mają ten komfort wkładania jednego asortymentu ciastek w dwie osoby ( czego nawet nie mają osoby z k-c, nawet gdy są po raz pierwszy) to jeszcze wkładają byle jak, połamane, obgryzione albo w ogóle braki lecą... mam wrażenie,ze niektórzy rzeczywiście przyjechali do k-c na odpoczynek. A jeśli chodzi o p. [usunięte przez moderatora] to jest to najfajniejsza brygadzistka!!!
    Gosc

06.05.2010 19:17

Napisz o co Ci chodzi a nie obrzucaj katowic blotem, to ze wy z rudy przyjechaliscie, chyba na wakacje a nie pracowac. Nie wiecie co to jest praca, bo to co wy robicie w katowicach jest dalekie od pojecia praca. Dziwie sie ze na rudzie ten zaklad jeszcze funkcjonuje z takimi ludzmi...
    gosc

06.05.2010 17:03

DZEiendobry Pracuje w Rs 6lat,pomimo ze w naszej firmie jest postuj jestem 7 dni w katowicach.Boże dziekuje ci ze pracuje w Rudzie ze mam taka fajna brygade ze mam super kierownika i super brybadziski jestescie ludzie zajebisci tym co widze w katowicach to połowe brygadzistek i reszta powinna wybrac sie do lekarza z głowami jestescie (usunięte przez administratora) pół Rudy poszło na L4 bo niechce tam pracowac niech zarzad wrescie zauwarzy ze jest problem w tej firmie. dyskryminacja dotyczy katowic Art. 11[2]. Pracownicy mają równe prawa z tytułu jednakowego wypełniania takich samych obowiązków; dotyczy to w szczególności równego traktowania mężczyzn i kobiet w dziedzinie pracy.!!!!!!!!!!!!!!!!
    buzka

11.04.2010 00:23

Złośliwość ludzka nie zna granic...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambertz Polonia?

09.04.2010 13:18

Może tak jak piszesz [usunięte przez moderatora] krzyczy,chociaż nie bez powodu.A jeżeli już tak jest,to można z problemami w pracy zwrócic się do Dyrektora,lub zarządu,albo do kierownika,lub zapytac brygadzistkę dlaczego krzyczy?.Nie jest ładnie szkalować zakład pracy publicznie.Jest to miejsce,w którym człowiek spędza połowę dnia ze współpracownikami.A nie wszyscy są tacy żli.
    xxx

27.03.2010 12:48

rzucasz bardzo poważne zarzuty , czy umiesz udowodnić to co mówisz? jeśli w życiu ci nie wyszło lub masz inne problemy to postaraj się rozwiązać je sama(sam) a nie mieszać porządnych ludzi w złodziejskie nie potwierdzone przez nikogo bzdury .

Kontakt - Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Katowicka 170 41-705 Katowice

NIP:6772001646

KRS:0000119662

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo

14.03.2010 16:33

Wszędzie zdarzają się nerwowi ludzie nie tylko w Lambertz.W brygadzie,w której pracuję jest prawie zawsze wesoło,każdy dla każdego jest miły.Moze sporadycznie zdarzają się wymiany zdań u niektórych osób,lecz jest na ogół i w ogóle super,fajnie.

14.03.2010 16:24

anooo - 2010-01-19 19:35:18 to jest tragedia prawda jest taka ze lambertziary wykozystuja ludzi spod firm dla nich sa gorsi.dla takiej co pracuje pod firma lambertz nie ma zle Nie zgadzam się również z opinią aby pracownicy firmy Lambertz wykorzystywali pracowników innych firm.Pracują wszyscy równo.Może młodszym zdaje się inaczej,lecz pracować trzeba wszędzie,nigdzie nie dają łatwo i szybko zarobić.Jedynie dobrze zarabiają i szybko cwani kombinatorzy i córy koryntu.Brygadzistki też nie są aż tak złe.

14.03.2010 16:14

Nie zgadzam się z opinią że złodzieji jest dużo w Lambertz.Może są pojedyncze osoby,lecz nie można wszystkich i wszystkiego wrzucać do jednego worka.Przede wszystkim na ciastkach się nie wzbogacę w taki sposób.Można kupić je w sklepie firmowym,bądż w innym.

05.03.2010 09:06

ja tam pracowałam prawie 2 lata.na początku było ciężko,ale gdy juz się wyrobiłam i nie pozwoliłam sobie wejść na głowę,to było już super.przez jakiś czas byłam tez brygadzistka,ale to nie bylo na moje nerwy i zrezygnowałam,praca bardzo mi sie podobala i mam zamiar nie dlugo znowu tam wrócic... jak ktos nie ma ochoty pracowac to niech sie tam nie pcha bo do obijania to tam jest pełno a potem ci starzy pracownicy musza zapierdzielac za tych nierobów!!!!
    doda

05.03.2010 06:03

Ludzie praca jak praca,zalez kto na jakim stanowisku.

01.03.2010 15:22

Jeżeli piszesz prawdę to jestem gotowa podjąć tam pracę. Wszystkie te komentarze muszę przyznać trochę mnie przestraszyły. Popracuję i dopiero się przekonam. Przecież te panie brygadzistki to też ludzie i nie chce mi się wierzyć, aby ich stosunek do pracownika był aż tak podły jak tu piszą. Pracowałam w dużym zakładzie i taka sytuacja jest mi całkiem obca. Pożyjemy...zobaczymy....i wtedy tutaj WAM napiszę. Obiecuję.
    nd

26.02.2010 09:37

Praca w Lambertzie jest ciężka i nie daje satysfakcji. Tym bardziej gdy się pracuje z pracownikami, którzy traktują cię jak worek do wyładowywania nerwów. A niektórzy pracownicy obijają się i inni muszą robić za nich! A za takie pieniądze nie da się żyć.
    wiksa

08.02.2010 10:13

[usunięte przez moderatora] tam pracuje masa,a szczególnie [usunięte przez moderatora] Lambertz wyworząc ciastka samochodem w bardzo masowych ilosciach.
    ...

06.02.2010 19:21

pracowałam jeden dzień i nigdy więcej! to nie jest praca dla ludzi tylko dla maszyn! a atmosfera w pracy masakra...
    agrafka;)

18.11.2009 19:20

ja tam pracuję ponad rok i uważam,ze nie jest tak źle, a jeśli ktos przychodzi do pracy się obijac to sorki ale za lenistwo nie będą Cię chwalić...a co do krzyku...hmmm na hali jest głośno (z powodu maszyn) także nie można za bardzo skomunikować się nie krzycząc. A odnosząc sie do którejś powyższej opini to jest tak,ze ciasteczka można jeść do woli , ale na jadalni . Fakt faktem osobiste szafki powinny być dla każdego, ale poki co mija się to z celem, gdyż ludzie z podfirm zmieniają sie jak rękawiczki. osoby z Lambertza mają zapewnione szafki. Osobiście nie mam zastrzeżeń do kierownicek i brygadzistek, są bardzo fajne, trzeba tylko dobrze je poznać, współpracować i wykazywać jakąkolwiek chęć do pracy...a niestety zdarzają się Panie, które przychodzą nie wiem po co...
    Reneta

29.10.2009 22:56

Praca w Lambertz jest przyjemna,uczy ludzi szacunku i dyscypliny.Dyscyplina jest,lecz do zniesienia.
    Joolcia

22.12.2013 16:08

"Praca w Lambertz jest przyjemna,uczy ludzi szacunku i dyscypliny.Dyscyplina jest,lecz do zniesienia". Odp dla Reneta: To raczej brygadzistki powinni sie nauczyc szacunku dla ludzi ktorzy tam pracują. Bo niektore go nie mają.

02.10.2009 15:10

[usunięte przez moderatora]człowieka,marna płaca,kradną buty i ubrania.Nawet dobrowolnie nie dostaniesz ciastek chociaż przy nich robisz,wszyscy po kryjomu wynoszą. Krzyczą po ludziach-[usunięte przez moderatora] Nikomu nie polecam :-(

26.05.2009 00:29

Pracę w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. traktuję jako zajęcie dodatkowe. Mam możliwość dopasowania grafiku do swoich zajęć i ustalenia ilości dni przeznaczonych na pracę.

Zostaw merytoryczną opinię o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.