Lambertz Polonia

• Wojkowice
  • Bytom
Ruda Śląska - Lambertz

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Opinie o Lambertz Polonia Katowice

Nie przegap nowości o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.!

ex pracownik

20.07.2015 13:42

Zakład pracy ma wiele wad. Największą wadą jest okropna organizacja pracy. Nawet gdy jesteśmy zapisani na konkretną zmianę, mogą Cię odesłać do domu bo zapotrzebowanie na ludzi jednak jest mniejsze niż zakładano, nieważne że jechało się np. 1,5h autobusami... Sama praca nie należy do przyjemnych, zdarzały się osoby które zemdlały, monotonia w tym zakładzie to chleb powszedni, trzeba się na to nastawić. Większość kadry zarządzającej niestety nie zna słowa wyrozumiałość, nie każdy nadaje się do konkretnych prac i zamiast wysłuchać tych osób i dać im coś innego do zrobienia w czym jest duża szansa że lepiej by się sprawdziły, często wolą krzyczeć i drzeć się jak coś poszło nie tak jak miało. Norma jest najważniejsza (premie brygadzistki mają za wyrobienie ponad normy), dlatego widząc że nie idzie, to zamiast zwolnić choć odrobinę, wolą używać krzyku, co jest wręcz demotywujące. Przerwy to kpina, człowiekowi zanim rozbierze, a potem ubierze na nowo fartuch mija połowa ,,przerwy". Główną zaletą jest wypłata tygodniówek, nie spotkałem się z zaległościami z wypłatą w firmie leasingowej Jobsito, w innych nie było sposobności pracować to się nie wypowiadam. W ostatnim roku zakład został zdominowany przez ukraińskich pracowników, pewnie dlatego że brakuje chętnych na tę ,,cudowną" pracę w Polsce. Często niektóre prace w zakładzie zważając na szybkość, są na granicy ludzkich możliwości, nawet gdy dajemy 100 % (przez 12h!) od siebie i tak można dostać niezasłużony opier... Ludzie jak to w życiu, zdarzają się różni, są tacy z którymi można pogadać o wszystkim i miło się pracuje, a są tacy przez których będziemy mieć więcej pracy, gdyż robią nagminnie błędy i ktoś to musi poprawiać. Stawka 8zł/h jest śmieszna, niemalże wszystkie ciastka jadą na eksport do bogatych krajów takie jak Niemcy czy nawet USA, a na pewno nie są one tam tanie, więc firma na pewno odnosi wielkie profity przez fakt niskiej płacy jaką gwarantuje Polska... Podsumowując, zwykły pracownik ma prawo poczuć się tam jak by faktycznie pracował w (usunięte przez administratora) wiele rzeczy należało by tam zmienić. Polecam tylko osobom które nie mają innej alternatywy.
    buhahaha

19.07.2015 15:15

Ale brednie z tym,że w Lambrtz w Katowicach jest dobrze skoro jest tak fajnie to czemu Ukraińcy w pracy nie byli w sobotę ? Bo też mają już dość tego krzyczenia i poniżania pracowników przez brygadzistki i kierowniczki to jest tylko kwestia czasu i nikt tam pracować nie będzie
    zadowolona

18.07.2015 17:11

Nie ma tam źle wypłaty tygodniówki ,żyć się da nie zabijają a to ,że sobie brygadzistki pokrzyczą to niech sobie krzyczą idzie wytrzymać 12h pracują tylko Ci którzy się na to zgodzili a Ci co nie to idą do domu ustalacie sobie sami grafik pytają się czy się przyjdzie do pracy nikt nikogo nie zmusza do pracy jak się podoba to przychodzi się a jak nie to nie - Nikt na siłę nikogo nie trzyma w pracy .Pozdrawiam i życzę wytrwałości i cierpliwości a nieudacznikom życzę opuszczenia zakładu pracy bo leniwców nikt nie chce w pracy :)
    Getto

16.07.2015 21:27

Czy ty wiesz co to getto ci młodzi poznajcie najpierw zycie a pózniej wypowiadajcie sie gdzie jest getto jak to getto to po co tam pracujesz ja pracuje w jobsito wszędzie te same zasady płacy i jest fajnie polecam prace w lambert w Katowicach jest fajnie i szybko mija czas pracy można pracować na rożnych stanowiskach
    Julia

16.07.2015 13:43

Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć, ile zarabia się za godzinę pakowania w Lambertz i czy rzeczywiście można co tydzień ustalać sobie indywidualnie grafik (tak piszą w ogłoszeniach) oraz odbierać tygodniową wypłatę? Na jak długo podpisuje się umowę?
    tyn

12.07.2015 10:42

i 12 i 18 godz się pracuje a wolne obowiązuje raz w tygodniu a jak nie przyjdziesz to pracy to są kary pienieżne od 50 do 300 zł do tego wszystkiego japy wydzierają po tobie jak byłybys ich niewolnikiem @hnmghnmftyn napisał dobrze tylko zapomiano dać im wszystkim bata i byłbyś wtedy bity za to ze dobrze ciastka nie włożyłeś do praski kazdy sie ich wszystkich boi a do pracy ludzie chodza bo musza bo kary zastosowali w umowach banda zlodzi i wyzyskiwaczy ludzi jestes dla nich jak maszyna jak bylem w toalecie to wydarla sie na mnie brygadzistka ze tam bylem cale szczescie ze do konca lipca mam umowe w sierpniu nawet jej nie podpisze bo ten zaklad pracy to istna wykanczalnia fizycznie jak i psychicznie ponizanie i odbieranie goddnosci ludzkiej tam jest oboz i jeszcze raz (usunięte przez administratora) istne getto
    Ja nio

11.07.2015 18:40

Pracują jeszcze tam jacyś Polacy widać :P to dobrze bo myślałem że już sami Ukraińcy :)
    Nie powiem

12.07.2015 11:38

A ty jesteś rasistą co masz do Ukraińców lepiej pracują od Polaków
    zadowolony

12.07.2015 19:56

ja pracuję w Silesia Job Center i jestem zadowolony, stawka 8 zm na rękę (96 za dniówkę), umowa z Zusem i wybieram sobie sam jak chce pracować- min. 3 dni w tygodniu. Mi wystarczy bo jednak 12 godz daje po (usunięte przez administratora) Ponoć wszystkie agencje mają taką samą stawkę ale ta jest na miejscu w Rudzie śl więc nie muszę jeździć do centrali w Piotrowicach by cokolwiek załatwić. Ale agencje to tylko pośrednicy, do Lambertz to powinny wszystkie możliwe służby w zakresie warunków pracy wjechać!
    huygyugy

11.07.2015 10:11

Ile się zarabia netto przez agencję? Od której do której się pracuje?
    hnmghnmftyn

11.07.2015 15:03

12 na 12 albo dłużej harujesz i jeszcze mordy drą na ciebie przez jedną agencję 8 zł a przez drugą nie wiem chyba tyle samo radze sie nie zatrudniać to (usunięte przez administratora) tylko bicza zapomiano dać brygadzistkom Chyba ze chcesz tego chleba posmakować ale odradzam

11.07.2015 04:15

Pracuje jak wół tam jak nie 12 godzin to 18 i w tym 1 dzień wolnego też bede się zwalniać bo mam dość i zero podziękowań tylko krzyk i nic więcej ta praca ludzi wykańca zarówno psychicznie jak i fizycznie
    dżaga

08.07.2015 19:38

A ta obojeta01 to kto? Co to za tępa baba ? Kim ona jest ,że całe forum zaśmieca i jakim prawem obraża dziewczyny z naszej pracy i z firm ? Niech lepiej mnie unika bo nie ręcze za siebie

06.07.2015 21:43

Pawel nie sprzeczaj sie z daunami od takich trzeba byc z daleka
    Chiro

05.07.2015 21:41

Nienawidzę dwulicowych ludzi Ładnie sie uśmiechają najpierw do brygadzistek i kierowniczek żeby jak najlżejsza prace dostać a potem i tak obczernia frajezy Paweł jestes jednym z nich ha ha ha

05.07.2015 22:02

Frajer nad frajerami się odezwał nie bede gadał z takimi jak są Jola,Ela,Iza i większość z Was bo dupę to liżecie Wy a nie My Frajerze od siedmiu boleści :P
    Jola

05.07.2015 21:18

Hm Ciekawe kto tak obczernia nasza prace. Nie popuścimy znajdziemy Cie i wykopiemy za bramę. Bo psujesz nam wszystkim opinie. Piszesz takie bzdury ze tak naprawde to sie zastanawiam czy wogule tam pracujesz. Taśma pandolino szybka to prawda ale ty jestes chora bo ta tasma leci wolniej od innych. My mamy tam zapiepszac piszesz a może nas tam nie ma??? Wy zarabiacie więcej od nas jakbyś umiała liczyć ale chyba to zatrudne do ciebie. I nigdy nie mamy wyj... Na prace, a wam sie tłumaczy i tłumaczy a robicie z siebie debili ze nie rozumiecie i macie wyj... Na prace! Zbieraj swoją dupę z naszego zakładu bo napewno ci nie popuścimy. Dużo pracownikow z leasingu to tak jak my pracują bo chcą i jesteśmy z nich dumni wszyscy Cie znajdziemy!!!
    siwy

27.07.2015 09:09

Święta prawda.jak ktoś nie chce pracować to i leczenie mu przeszkadza.wszędzie trzeba robić,leżeć i brać kasę to u tatusia w firmie.Lamberta jest git firma.
    siwy

27.07.2015 09:17

Super napisane.polska mlodziez ze tak powiem,w (usunięte przez administratora) im się przelewa,raz w tygodniu zrzec i wtedy by zapiepszali na chleb.a nie mamunia podstaw i pod nos,kupi Adidasa ,w los na żel i h..j z roboty,pozdro

Oferty pracy - Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Operator Maszyn

Operator Maszyn Pakujących

Katowice

4666 - 6050 PLN / m

05.07.2015 21:09

Załosna niemiecka kreatura jest z Ciebie i z tej Izy zapewne pracownice Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i dlatego tak piszecie bo na stołek wyższy chcecie się dostać :P Dwie szmaty na forum Ela i Iza oraz Lambertz i Firmy

05.07.2015 20:59

Paweł i obojetna01 napisze krótko i na temat bo mam Was dość !!!!!!! .... Für Dummheit ist kein Kraut gewachsen.!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Iza

05.07.2015 19:08

Kobieto ty jestes chyba chora do lekarza idź a nie obczerniasz pożądny zakład pracy! Pampersy tak chyba jak sie było niemowlakiem Teraz to ty musisz pracować ale widać ze ci sie nie chce i szukasz sobie rozrywki obczerniajac wracaj do mamusi lepiej i niech ci papersy właśnie zakłada!!!! Masz jakaś chorobę czy co???
    Iza

05.07.2015 16:30

Nie ważne w jakim zakładzie byś podjęła prace to opinie byś miała taka sama. Widać ze jestes wogole uprzedzona do pracy lubisz sensacje wywoływać idź do uwagi i gdzie tylko chcesz nienormalnych ludzi oni od razu rozpoznają ! Ja pracuje w Katowicach pod firma bardzo długo i wiem jak sie zachowują ci nowi co przychodzą specjalnie podpuszczają przełożonych a pózniej tylko czekają żeby sie zdenerwowali i robią sensacje ze mobbing. Jesteście nie normalni !!!! Ale dobrze ze ktoś przyjedzie niech zobaczy ze praca jest normalna my chcemy pracować a mam nadzieje ze wam sie dostanie za te bzdury które wypisujecie o firmie lambertz. Pozdrawiam wszystkich nadzorujących i życzę wytrwania z tymi idiotami co nie rozumieją jak sie im tłumaczy grzecznie a potem narzekają. Nie wybierajcie sie do lambertz jak wam sie nie chce pracować !!!! Bo tam jadą taśmy i nikt wam ich nie zatrzyma jak będziecie narzekać

05.07.2015 20:12

Przecież mówi się,że się chce iść do toalety i puszczą nie trzymają nikogo co Ty bredzisz chyba upał Tobie zaszkodził.... Chyba masz brak zajęcia.... a Iza ma rację pracować musisz ale nad sobą bo masz coś nie po kolei z głową idź się wylecz do specjalisty dobrego a potem wróć do pracy bo z Tobą jest coś nie tak .... Tylko psujesz i szargasz opinie innym ludziom z firm i z lamberta .... Jestem ciekawa kim Ty jesteś bo nakopałabym ci w cztery litery abyś zmądrzała ..... Pracuj nad sobą i zwracaj uwagę na to co piszesz bo naprawdę żal mi Ciebie jest .... Pozdrawiam i do usłyszenia jutro w pracy .... :)

05.07.2015 20:34

Obojętna jestem za Tobą praca firmie Lambertz to jest szkoła życia i przetrwania czyli tak zwany Polski obóz pracy niewolniczej typowe getto Ludzie którzy tam pracują są nikim upokorzeni, odzierani z godności.Tak postępują Brygadzistki i Kierowniczki z Lambertz Polonia Katowice

05.07.2015 15:21

I TAK SKARGA POSZLA DO INSPEKCJI PRACY DO UWAGA PO UWADZE JESZCZE ZAMIERZAM NAPISAC DO WSZYSTKICH GAZET NA CALYM SLASKU BO WY DZIEWCZYNY TO ZNACZY ELA I PRACOWNICA FIRMY Z KATOWIC NIE WIDZICIE CO SIE DZIEJE W LAMBERTZ CHYBA WY JESTESCIE SLEPE KONIEC MOBBINGEM DOSC PRZESTANA TE ZWYRODNIALE BRYGADZISTKI I KIEROWNICZKI DRZEC SIE PO LUDZIACH JAK PO PSIE BO PSA SIE TERAZ LEPIEJ TRAKTUJE A CO DO ZWOLNIENIA ZWOLNIE SIE PO INTERWENCJI UWAGI I JAK ZOBACZE ARTYKUL W PRASIE BO W OBOZIE NIE BEDE PRACOWAC PO INTERWENCJI
    z obozu pracy

05.07.2015 16:19

Bravo i Popieram

05.07.2015 13:29

Niczym mnie nie przekupili ale porostu nie lubię chamstwa i góralskiej muzyki jaką tworzycie sami Bo są fajni ludzie z pod firm które też pracują bo chcą i się nie obiją i nie użalają się na forum jak Wy ci co nic nie robią to zawsze będą bzdury wypisywać na temat pracy jaki ten zakład pracy okropny ojej tylko siedzieć i płakać i użalać się nad Wami ... Szkoda mojego pisania bo i tak zrobicie co Wam serce powie..... Pozdrawiam
    Pracownica firmy z Katowic

05.07.2015 13:44

Popieram Ciebie Ela i choć by sam Papież interwencje robił nie podpiszę się pod oskarżeniami Lambertz i Firm bo ludzie którzy chcą pracować to będą pracować a lenie zawsze coś wymyślą :) Nie podoba się w pracy to można się zwolnić nikt na siłę tam nikogo nie trzyma a Wy zaraz do Uwagi piszecie Ela małe pytanko czy Ty jesteś tą osobą co z Niemiec wróciłaś z powodu pleców ? Jak tam to Pozdrawiam Ciebie bo jesteś naprawdę w porządku osoba :)

05.07.2015 14:26

A Czy to istotne czy jestem z Polski czy z Niemiec czy z Ukrainy ....Bo mi się wydaje,że chyba to związku z forum nie ma :) Pozdrawiam i życzę miłej i spokojnej Niedzieli bez sporów i kłótni tu na forum .... :)

05.07.2015 13:02

Ale narzekacie tylko sami sobie jesteście winni.... Byłam świadkiem jak brygadzistka w Katowicach podam przykład powiedziała i to bardzo grzecznie zejdź ze stołu i to trzy razy powiedziała mu o tym z tonem łagodnym aż musiała użyczyć tonu głośnego bo widocznie on był głuchy w pień .... Sami doprowadzacie do tego ,że na Was krzyczą bo skoro trzy razy nie dociera co się mówi do Was to potem wielkie halo i pretensja jest do garbatego co ma proste dzieci ,że na Was się drą Na mnie też krzykneła Brygadzistka i wielkie halo z tego powodu nie robię tylko powiedziałam jej grzecznie ,że proszę na mnie nie krzyczeć tylko wytłumaczyć i skutki były pozytywne .... a pracownicy z spod firm takich jak Ja - Jesteście żałosni bo Lambertz daje nam pracę a My wykorzystać jej nie potrafimy .... Pozdrawiam pracownica z pod firmy jakiej to już nie napiszę bo uważam to za skoro pracuję to tajemnic firmy zdradzać nie będę.... A Lambertzowi i Firmom życzę dużo wytrwałości z nieudocznymi pracownikami którzy nawet jednego ciastka do praski wsadzić nie potrafią ....
    obojętna01

05.07.2015 13:19

A Ciebie to chyba przekupili Co ? Ile tobie obiecali? awans ? a może ciastka w nagrodę od nich dostałaś które się nie da jeść a może podwyżka ? Powinnaś z Nami trzymać skoro jesteś z pod firmy a nie z Lambertz :P

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambertz Polonia?

Będzie się działo

05.07.2015 12:18

Będzie! Będzie zabawa!Będzie się działo! Naprawdę chcę to zobaczyć też mam taką nadzieję ,że uwaga się tym zainteresuje ale to wszyscy muszą pisać do uwagi a nie tylko dwoje czy troje ludzi. Pod wieczór też napiszę do uwagi i jak ktoś chce wspomnę o Rudzie Śląskiej bo Ja osobiście też pracuje w niewoli w Katowicach Zróbmy z tymi brygadzistkami i kierownictwem porządek kto jest za niech się podpisuje i nie bójcie się pisać o obozach pracy do uwaga po uwadze Niech się dowie cała Polska o nich !!!!

05.07.2015 11:28

Również pisałam o Katowicach mobbing trzeba zwalczać bo brygadzistki ,kierownictwo robią co chcą z człowiekiem żeby się nie darli na ludzi to jeszcze i żeby na te pandolino nie sadzali z pod firm niech posadzą pracowników stałych bo one normę muszą wykonaća potem wyrzywają się na nas żeby nie to - to nic bym nie pisała a tak niech mnie pocałują gdzieś zrobię wszystko aby ich zniszczyć jak one nas niszczą oko za oko ząb za ząb
    ja

05.07.2015 08:41

a piszecie o Katowcach czy Rudzie Śl, bo oni mają 2 zakłady?

05.07.2015 09:33

Pisałem o Katowicach nie wiem jak jest na Rudzie bo nie byłem tam niech Ruda sobie pisze do uwagi bo trzeba ujawnić Polsce jak ludzi traktują w (usunięte przez administratora) Tylko trzeba mieć odwagę to ujawnić a nie siedzieć cicho jak mysz pod miotłą
    hahahaha

04.07.2015 22:24

ha ha ha miałam się zwolnić tego obozu jęców i niewolników ale jednak poczekam na tvn również jestem tym aby brygadzistki i kierowniczki hal uciszyli bo ludzi traktują śmiecia

04.07.2015 21:40

chyba bedzie gorąco bo ja też napisałem do uwaga po uwadze i również pracuje bo chce zobaczyć miny tych wszystkich brygadzistek ,kierowniczek i firm oraz całego zakładu jak traktują ludzi

03.07.2015 18:01

A Ja pracuje tam bo chce zobaczyć miny brygadzistek jak kontrol z inspekcji pracy tam wparuje jak sie one zachowują w stosuknu do czlowieka dla mnie niech sie dra ich gardlo nie moje ale moglby by grzecznie powiedziec a nie drzec sie nad uchem a na pandolino to powinni posadzic stalych pracownikow a nie z pod firm tylko musza sie na kims wyrzyc zal mi ich najwazniejsze ze donos poszedl mam nadzieje ze szybko ich skatroluja jak nie pomoze to zamierzam opisac ich w gazecie bo oswiecim dawno minal ale jednak nie on istnieje dalej w Lambertzu
    popieram

04.07.2015 12:28

oby sie udalo bo brygadzistki przesadzaja z tym darciem sie na ludzi bo jak by sie nie darli i nie krzyczeli by tak pracownikow by mnieli hurtem przychodza do pracy i hurtem odchodza z pracy i tak w kolo macieja ale watpie aby kontrol z inspekcji pracy cos wskurala bo brygadzistki sie nie zmienia bo maja te brygadzistki problem z soba i ze swoim ego raczej pomoze porzadny opis do gazety Jestem za i podpisze sie pod tym grubym dlugopisem

04.07.2015 20:35

napisałam również e-mail do uwaga po uwadze może się tym zajmą oby bo w tej pracy jest istny mobbing

Kontakt - Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Katowicka 170 41-705 Katowice

NIP:6772001646

KRS:0000119662

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo
    hmm

30.06.2015 17:03

K&K Group Katowice Polecam z czystym sumieniem . Dbają o swoich pracowników :)
    ja

01.07.2015 10:37

taaa, dbacie o nas jak pieron, my siedzieliśmy w domu bo musieliście ciąć koszty Ukraińcami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jack

28.06.2015 20:56

Świetny pracodawca dla każdego szukającego możliwości rozwoju, stabilnej pracy. Daje duże możliwości pozyskania wiedzy. Pracuje się spokojnie, w przyjaznej atmosferze z kompetentnymi współpracownikami.
    Warto pracować

26.06.2015 18:59

Najważniejsze są dla nas dwie rzeczy: pozytywne nastawienie do pracy oraz zdolności manualne. Zależy nam bardzo, żeby osoby, które dołączą do naszego zespołu były uśmiechnięte, optymistyczne i otwarte, żeby potrafiły budować relacje z klientkami i wykonywały swoją pracę z pasją, ale co najważniejsze, żeby razem z nami realizowały wizję Time for Wax jako miejsca, do którego klientki wracają z przyjemnością, a usługi są wykonywane na najwyższym poziomie. Jeśli tylko kandydatka posiada zdolności manualne i chęć do nauki, jesteśmy w stanie świetnie ją wyszkolić i przygotować do wykonywania zawodu na najwyższym poziomie.
    Warto pracować

26.06.2015 18:59

25.06.2015 08:11

Co to za ploty! Tutaj ludzie mają pisać o warunkach pracy, a tu jakieś potyczki personalne. Wstyd! Jeszcze trochę i dowiemy się z kim śpi pani J.

24.06.2015 21:10

ło siet ale opinie negatwne .... też pracowałam w ciastach nie pamiętam w którym roku ale pracowałam oczywiście byłam z pod firmy również nie pamiętam jakiej ... Na początku byłam źle nastawiona dla wszystkich ale po jakimś czasie zrozumiałam,że wszystkie brygadzistki które niby tak krzyczały to chiały dla mnie i dla wszystkich dobrze bo też chcieli abysmy mnieli pracę... Po dwóch miesiącach sama się zwolniłam i pojechałam za chlebem do Niemiec do opieki tak Niemcy nie lubią Polaków i będąc w Niemczech uswiadomiłam sobie ,że Lambertz Polonia Sp. z.o.o. I Wszystkie firmy które tam są to są firmy i Lambertz Aniołki bo wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma .... Teraz jestem w Polsce bo przez mją zachłannośc do Euro zniszczyłam sobie plecy ... Odbyłam rehabilitację i jest już ok i zamierzam wrócić do pakowania ciastek bo wolę miejszą kasę niż kokosy a brygadzistkom wszystkim dziękuję za naukę i włożone serce mam nadzieję,że od piątku lub od poniedziałku pokaża mi co i jak bo przyznam się szczerze iż zapomiałam jak się wkłada nawet jedno ciastko do praski ... :) Pozdrawiam wszystkim narzekających na pracę .... Najlepiej narzekać i nic nie robić jak za komuny.... Ci co chcą to będą pracować ...bo lenie zawsze coś wymyślą .... i obgadają oraz ubliżają nie znając człowieka.... Pozdrawiam i ściaska cały personel Lambertz Polonia Sp. z.o.o.
    Zadowolona

23.06.2015 18:20

Wreszcie jest praca i nie odsyłają nas do domu :) linie ruszyły będzie jeszcze wiecej :) prace mamy zapewniona. Huraaaaaaaaa Huraaaaaaaaa Dziekuje Lambertz bo podoba mi sie ta praca
    Gabi

23.06.2015 13:20

Sprawdziłem pracuje od dwóch tygodniu u żółtych fajnie sie pracuje jak trzeba to jest zjebka ale zaraz potem jest uśmiech i wtedy robota idzie lepiej dojeżdżam 2 godz z bedzina ale warto fajna praca a i wierzcie są gorsze prace to nie narzekajcie
    zielona

23.06.2015 12:16

A ja uważam ,że praca jak praca można się przyzwyczaić najtrudniej to ma ta niższa kadra kierownicza brygadziści jest to naprawdę wielka sztuka mieć do dyspozycji stado nieudaczników życiowych z firm najemnych odnosić się do nich z szacunkiem i być miłym tego po prostu się nie da ja osobiście miałbym ochotę niektórym wypłacić lub zaserwować ,,piąchopirynę'' a jak można potraktować kogoś kto chce pojeździć na twoich plecach? A ktoś kto mówi o niefachowości i niekompetencji tych ludzi ( Brygadzistów ) to moim zdaniem jest przedstawicielem lub kandydatem na sztandarowy produkt polski magister . I tyla na temat mojej opinii .
    KasiaB

23.06.2015 19:26

Witaj Jagódko, lody to ja lubie kręcone hahaha, i co szczena Ci opadła? A nie, bo przecież Ty masz gibis, ale czy dobrze przykleiłaś? Tak jak pamiętam na wyjezdzie integracyjnym byłysmy razem w pokoju i coś długo kleiłaś tą szczenę. Możesz dalej pisać takie wypociny i obsmarowywać nieprzychylne Ci osoby.
    D K A G

24.06.2015 21:28

Kasia czytam to i nie wieża, musza sie tu odezwać bo miołech Cie za najbardziej normalno z tej całej poj. Rodziny. Miołech Cie za fajno frelka, zawsze kulturalno pożądno kobieta. Chyba za dużo czasu spędzosz z tą czarną p... Ale szczerze Ci godom dej sie z nią spokój. Ta czorno p... Cało wasza rodzina utopiła by w łyżce wody. Zostow pożądnych ludzi w spokoju, bo gdyby nie ta o której tak niefajnie piszesz to dawno byś już tam nie robiła, to ona Cie broniła jak na Ciebie na warsztacie nadowali, Czornyj brat i jego baba, musiołech sie tu wtrącić bo pożądnych ludzi oczerniosz i źle o nich piszesz a nie wiesz kogo mosz obok siebie. A tak wogóle to co żeś napisała nie pasuje do Ciebie, ważne jest to kto jakim jest naprawdy. Ona zawsze wos broniła wredno była tylko pod Czornyj presją, ona jej żyć nie dowała non stop do niej dzwoniła i musiała wszystko wiedzieć co jest w Katowicach. Potem jej godala jak mo z Wami postępować. Po nocach kozała jej na Ruda przyjeżdzać sprawdzać. Ale J. Przynajmniej jak jej kozała ta czorno kogoś opierdzielić a J.nie zgodała sie z tym to zawsze powiedziała wytłumaczyła i powiedziała prowda a Czornyj powiedziała że zrobiła jak ona chciała. I za to ją cenią, bo ona ludzi rozumi. A tak nazot do wyjazdów integracyjnych pomyśl coś ty tam wyprawiała :) i nie yno na wyjazdach tyś święto nie jest:):):) Pozdrawiam przychylny Ci znajomy. Moga jeszcze tu książka napisać, ale nie wypado bo to forum o pracy a nie jakieś przepychy.
    bobek

06.04.2015 23:51

(usunięte przez administratora) nic wiecej . Nie dobrze sie robi od smrodu i w dodatku niemila atmosfera delikatnie mowiac . (usunięte przez administratora) czlowieka te slowa najlepiej opisuja to miejsce .
    nowa.

05.04.2015 22:47

niedawno zaczelam robic, ale z przerwami bo tak mnie wysylaja do pracy, czasem tylko na 4 godiny, co to za bomba? o co chodzi? i niby u izy jest dobrze? to ja moge wybrac se zmiane?

30.03.2015 05:05

KasiaB

21.06.2015 23:41

Zadowilona z pracy

27.03.2015 20:12

To nie przedszkole tylko praca, Kierownik zmiany krzyczy bo czasem pracują takie osoby że ręce opadaja!! nie potrafia zapakować jednego ciastka dokładnie, nie mówiac juz o dwóch... Jeszcze pyskują!! Co robicie w tym zakładzie?? Lepiej zatrudnijcie się w ochronie!! Przychodze do pracy z uśmiechem i nie pilnuje stołka przy jednym ciasteczku od 5:15, by jakos przebimbać 12h, Tym powinni się właśnie zająć! nie mam problemu z Kierownictwem które pozdrawiam :-)
    Maria

26.03.2015 20:12

Uważam, że Pani kierownik Agnieszka powinna być zniesiona ze stanowiska . Nie wiem dlaczego nikt sie z nią jeszcze nie zajął. Krzyczy po ludziach jest niesympatyczna i niedostepna przejeła role Pani Bomby, ludzi traktuje jak swoje koleżanki osoby starsze, czuje sie jakby miała koronę na głowie. Nie dażymy ja sympatia i prosimy o zmiane kierowniczki na zmianie czerwonej, dłużej już jej zachowania do ludzi nie wytrzymamy. jest to najgorsza kierowniczka.

Zostaw merytoryczną opinię o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.