Lambertz Polonia

• Wojkowice
  • Bytom
Ruda Śląska - Lambertz

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Opinie o Lambertz Polonia Katowice

Nie przegap nowości o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.!

24.08.2013 13:04

Wy Ludzie jestescie nie powazni zeby robic w takiej robocie gdzie panuja same wyzwiska i obluda i jak psa traktowanie pracownika. A pani (usunięte przez admininistratora). To juz sobie niezle grabi az sobie nagrabi. Zycze zeby cały ten Lambertz zamkneli. Jesli mam komus poradzic dobrze to nie przyjmowac sie do tej pracy.

24.08.2013 11:53

Dokładnie ,i popieram bardzo tą opinię :)
    ...

23.08.2013 08:07

nie dziwię się , że krzyczą bo co też reprezentują takie buraki jak ty które nawet nie potrafią poprawnie napisać kilku zdań ? :)
    Ewa

16.07.2013 16:54

Ja Pracowałam przez 3 miech u Pani Grażynki:) było super :) bardzo sympatyczna i miła Pani:) co do kierowniczki zmiany tez była w porzadku. Zarobków tez złych nie miałam 6.20 w tyg i 6.50 za weekend .(usunięte przez admininistratora). fakt faktem znalazłam lepsza prace i poszłam ale jak bym miała kiedys wrócic to tylko do(usunięte przez admininistratora). Uważam ze jest to najlepsza kierowniczka zmiany:) i mówcie sobie co chcecie ale ja zdania nie zmienię
    Joolcia_2

14.01.2014 07:15

Każdy ma swoje zdanie na temat swojej kierowniczki zmiany :)
    Ronela

11.07.2013 08:13

pracownicy są doceniani jedynie powinny być premie i trochę większy zarobek.
    Ronela

06.07.2013 17:59

Młodzież tez pracuje przy taśmie innych nieskomplikowanych zajęciach brygadzistki tak potrafią dopasować dla każdej osby zajęcie aby praca nie była monotonna sa teżprzerwy naśniadanie lub wymianażeby się napić lub wyjść na papierosa .W sumie nie jest zle.Jedyny mankament to brak odzieży ochronnej na ciastownię dla leasingów lub pieniędzy z aprnie tej odzieży
    Ronia

06.07.2013 09:11

Firma Lambertznie jest taka zła i praca takze owszem czasem są przestoje al praca yez jest ludzie sa super i załoga w Katowicach i Rudzie brygadzistki wesołe
    Andrzej

04.07.2013 20:17

Słyszałem, że młodzież zatrudniana dorywczo nie pracuje przy taśmie. Jaką prace więc wykonują?
    Malo Wazne

17.06.2013 20:31

Pracuje w tej firmie juz rok i jezeli ktos potrafi robic nikt sie go nie czepia i atmosfera jest swietna , a jezeli ktos jest (usunięte przez admininistratora) ! to trudno ze robia ludzie co nie umia zozyc "ruskie kartonu" , po 2 to ze ludzie wynosza ciastka to jest jeden na stu wiec nie ma co wszystkich osadzac , po 3 brygadzistki nie takie zle :)

07.06.2013 10:18

Macie jakieś nie aktualne informacje, ponieważ z tego co mi wiadomo stawka w Agpio to 6 zł na rękę a z weekend 7 zł i zawsze płacą na czas.
    Danny

06.05.2013 11:13

Czy pracuje u Was na Dyrektorskim stanowisku (usunięte przez admininistratora)i?
    ciastek

27.04.2013 11:30

Pozdrawiam ładną blondynkę z mk8. Za to daje tej "firmie" 6+ ;)
    basistka

20.04.2013 15:16

Do Ona: (usunięte przez administratora) dobrym człowiekiem hehe, albo jesteś nią albo chcesz się podlizać. Nie można być dobrym człowiekiem gdy ma się szacunku do innych a tym bardziej starszych od siebie ludzi. Ponadto (usunięte przez administratora) jest cały czas na 8-ce a nie p. (usunięte przez administratora). a co do wynoszenia to akcja sprawdzanie torebek była tylko kilka razy, a nie cały czas, więc chyba już dawno w pracy nie byłaś heh, a w dodatku (usunięte przez administratora)nie sprawdzała tylko (usunięte przez administratora).

Oferty pracy - Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Operator Maszyn

Katowice

4666 - 6050 PLN / m

ona

13.04.2013 11:40

Pracuje w Katowicach bardzo długo.Jeżeli chodzi o (usunięte przez administratora)to fakt może nie potrafi się wysławiać ale jest dobrym człowiekiem i dąży do tego aby była jakość i wydajność,każdy ma prawo wyjść z siebie to jest normalne w takim trybie pracy. Jednak trochę jesteście nie w temacie ponieważ częściej na linii MK 08 jest Pani (usunięte przez administratora).Nie wiem jaki macie cel pisząc tutaj ja mogę z szczerością powiedzieć że jesteś nie do końca w temacie odn. wynoszenia od ponad roku jesteśmy kontrolowane przynajmniej dwa razy na zmianę kierowniczki chodzą jak wojskowi i sprawdzają zakład wkoło oraz szafki nasze mówiły że to odgórny wymóg. A mała najwięcej sprawdza nawet czy naprawdę wychodzą pracownicy do toalety.Pracuje na wszystkich zmianach i zawsze tak jest więc nie rozumiem intencji waszych.
    basistka

12.04.2013 10:21

Witam, praca może być przyjemna, w zależności na jaką zmianę się trafi i co danego dnia robimy:), samo wkładanie ciastek jest fajne, pod warunkiem, ze zamiast krzyków otrzyma się wskazówkę jak dany produkt włożyć (technika), gorzej mają osoby, które są na pakowaniu-szczególnie na linii nr 8 i w dodatku na zmianie u (usunięte przez administratora), która nigdy nie ma dość ,,normy", jak traficie na 8-kę to ,,mała" Was zajedzie zarówno prędkością linii jak i swoim chamskim słownictwem. nie rozumiem jak tacy ludzie mogą zajmować stanowisko brygadzisty , masakra po prostu. Ponadto przerażające jest to, że pani z (usunięte przez administratora) stała się pośrednikiem w wynoszeniu puszek i nie tylko,w ogóle linia 6 ma swoich stałych kradzieżców i jak to mówią, dorabiać trzeba...taki dają przykład innym, najgorsze jest to, ze nikt tego ,,nie widzi" i nie reaguje...ale jak jedna Pani z agpio wzięła trochę ciastek do woreczka to od razu larmo podnieśli, zebranie zrobili itp. śmiech na sali Najfajniej jest na zmianie u (usunięte przez administratora), spokój, cisza i linie idą wolniej :))) a zarobki w agpio-brak słów a p.(usunięte przez administratora)straszy , że obniży stawkę na 5,20zł/h- bo wie ,że ludzie i tak będą robić za marne grosze.
    Joolcia

22.12.2013 15:48

Brygadzistki które nie potrafią sie zachowac w stosunku do pracowników powinni byc zwolnieni. Bo krzykiem nic nie zrobią tylko pogorsza sytuacje.Brygadzistka powinna znac ludzi wiedziec kto co umie a nowe osoby posadzic z pracownikiem z Lambertza.
    Zdzisław Dyrman (zasadniczo)

03.03.2013 15:57

(usunięte przez administratora) Stałe pracownice (zaznaczam, że nie wszystkie, niektóre wykazują się jakąś inicjatywą) siedzą non stop na jednym i tym samym i nic więcej nie potrafią "one nie będą (usunięte przez administratora)"(usunięte przez administratora)
    nikuś

14.01.2013 18:12

Dokładnie 6.44 brutto śmiech na sali to co wyprawia pani (usunięte przez administratora). z agencji "Agpio" to kpina przez tyle czasu taka sama stawka. Jedynie co w tej firmie to ludzie zawsze można z kimś pogadać, pośmiać sie. Choć zdarzają się też niezłe parapety i nieroby, a starzy pracownicy muszą za nich zapieprzać. Przez tyle lat umowa o dzieło toż to śmiech na sali. Szkoda mi tych dobrych ludzi z Agpio zasługują naprawdę na więcej. (usunięte przez administratora).
    gtfssr

17.11.2012 16:12

z tychów to najlepiej helikopterem
    marzena

07.11.2012 12:47

umowa o dzielo pisze 6 z groszami za godz platne z Tych nie wiem jak dojechac ale ludzie dojezdzaja to jest w Katowicach Piotrowicach czy jakos tak
    Agnieszka

05.11.2012 17:06

Czy są przyjęcia ? I gdzie można zawieź CV ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lambertz Polonia?

jedyna

12.10.2012 19:48

Kiedyś w Lambertz było ow iele lepiej,teraz szkoda wyrażać sie na ten temat ,tym barziej że jest jeden (usunięte przez administratora)

12.10.2012 11:19

Co ty gadasz z wypłatami nie ma żadnego problemu. Płacą co tydzień i zawsze w terminie
    hhh

10.10.2012 14:03

AGPIO SERVICE też leci w kulki nawet nie chcą wypłaty wypłacić
    Sabcio

11.09.2012 14:48

:) ehh widze ze po tych 5 latkach co mnie tam nie bylo nic sie nie zmienilo na lepsiejsze :) Powiem krotko problem w firmie nie tkwi w zarzadzie tylko w Ludziach ktorzy nie znaja wlasnych praw (usunięte przez administratora)Spedzilem 2 lata w ich siostrzanej Niemieckiej firmie i wiem ze nawet tam maja kiepskie zdanie o zarzadzie i pracownikach z powodu wlasnie nie przestrzegania podstawowych praw pracownika .Kiedys moze tam wroce wlasnie poto zeby im pokazac jak bardzo moze im kolo tylka zrobic w EU maly szary robotnik :) Pozdrawiam Stary Kimpel :P
    nonim

04.08.2012 10:15

zwykły (usunięte przez administratora)za marną kasę 5.50/h Kadra zarządzająca do (usunięte przez administratora), a pracownicy to prawie same lizusy i (usunięte przez administratora) cze.Robota ciężka jak (usunięte przez administratora), szczególnie na środkowej taśmie.I te bidne zmęczone życiem kobity, które panike sieją jak im ciasteczko spod kichala (usunięte przez administratora)i. To śmieszne jak Polak we własnym kraju potrafi się poniżać za takie pieniądze .masz to na co godzisz się.
    camelleeeeee

26.03.2012 17:03

Pracuję w Lambertzie od listopada 2011. wiadomo, początki były ciężkie, ale tak jest zawsze. Najważniejszy jest pierwszy tydzień, żeby wytrzymać i się nie zrazić. Co do brygadzistek na mojej zmianie są super, naprawdę... A nawet jak coś skrytykują to wystarczy grzecznie wykonać polecenie i się odczepia. Każdy ma prawo mieć gorszy dzień. Zainteresowanym pracą polecam firmę Agpio tylko i wyłącznie, jest ona lepiej traktowana przez pracowników i w ogóle... A przychodząc do pracy znajdżcie sobie kogos kto się do Was usmiechnie zagada i trzymajcie sie tej osoby. :) Praca jest ciężka, to nie jest tylko "wkładanie ciasteczek" niestety. ale dla chcącego nic trudnego. Pozdrawiam

Kontakt - Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Katowicka 170 41-705 Katowice

NIP:6772001646

KRS:0000119662

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo
    szczęśliwa

10.10.2011 17:48

(usunięte przez administratora)Pracowałam tam 6 lat.Już nigdy więcej nie chce słyszeć o tej firmie,a widzieć jej tym bardziej!!!
    pakowaczka

07.10.2011 08:08

jeżeli ci tak dobrze w Lambertzie to sieć tam (usunięte przez administratora)Pracowałam w Lambertzie od początku i nikt mi ciemnoty nie wciśnie.Jak (usunięte przez administratora) ,nic nie mówiłam,na L4 nie chodziłam,o urlop się nie upominałam albo w trakcie urlopu byłam w robocie pod Marketem to byłam super(usunięte przez administratora)Po ponad siedmiu latach pracy mnie (usunięte przez administratora)za L4 jedyne jakie miałam po wypadku w pracy.(usunięte przez administratora)
    Jacek

05.10.2011 22:17

Ranija - 2011-10-03 15:15:34 Zgadzam się owszem były kradzieże w szatniach,lecz tzeba otakiej sytuacji poinformować przełożonych,a najlepiej nie nosić rzeczy drogich i kuszących potencjalnego złodzieja,gdyz przełożeni nie maja czasu na pilnowanie szatni,czy rzeczy osobistych.Na hale wiem że nie wolno wchodzić z kolczykami,klipsami,pierścionkami,telefonami komórkowymi. Akurat tak sie sklada ze jestem pracownikiem Lambertz,kto chce pracowac bedzie pracowal,chyba ze ma dwie lewe rece,a praca parzy w rece,to niech siedzi w domu,polozy sie na kanapie i liczy baranki,przestancie biadolic i narzekac...
    Ranija

03.10.2011 15:15

dave

03.10.2011 06:38

A o której zaczynają się tam zmiany? 6-18 czy o innych godzinach?
    Ranija

16.09.2011 14:42

Dziwi mnie również opieszałość wykonywaniu obowiązków przez niektórych pracowników(operatorzy maszyn)Z pewnością zarobki mają wyższe od pozostałych pracowników,a lecą ile razy w kulki.

10.09.2011 08:11

To w końcu kto to jest?Blondynka ?
    zwykła osoba

25.08.2011 13:23

Zastanawia mnie jedno,dlaczego firma nie przyjmuje ludzi od razu do siebie do pracy,tylko przez agencje,które tak robią z ludżmi i przelewami jak robią.Ludzie zresztą tam pracujący dobrze wiedzą jak jest w APT.
    kornela

18.08.2011 11:46

masakra
    uwolniona

03.08.2011 20:30

moze i robota nie jest trudna ale ludzie ktorzy tam pracuja tworza nerwowa atmosfere, o nic nie mozna sie spytac bo kazda ze stałych pracownikow sie dupa odwraca i nie odpowiada, a skad my nowe mamy wiedziec co zrobic jak i gdzie isc po cos jak nam karza... nie pracujcie w rudzie slaskiej w lambertzie placa 5 zł netto za godz taki wyzysk, 12 godzin na dzień i oczywiscie umowa o dzieło. nie polecam

03.06.2011 02:01

Ludzie ja was nierozumie pracowalem w tej firmie trzy lata i powiem szczerze ze byly leprze i gorsze chwile ale ogolnie niejest tak zle jak wszyscy piszecie.owszem jak ktos leci w kulki to dostanie zjebki od brygadzistki albo kierowniczki ale nic za darmo.pozdrawiam lambertz katowice
    Lukasz35

01.06.2011 10:59

w Katowicach sa tam teraz jakies przyjecia?, jestem bez pracy i kazda zlotowka w tej chwili mi sie przyda, gdzie jest posrednik w ktorym mozna zlozyc do Lambertza podanie? jaka stawka jest na dzisiaj?, to jest umowa o dzielo czy umowa zlecenie. Jakim autobusem z Tychów mozna tam dojechac. Z gory dziekuje za odpowiedz. Lukasz35
    tmmlp25

26.05.2011 12:12

Tak i pewnie robia jeszcze Bog wie co z tymi ciastkami. Zupełnie sie nie zgadzam z tymi opiniami. Pracowałem w tym zakładzie prawie poltora roku i jakos nikt mnie nie wykorzystywal, pokazalem ze potrafie pracowac, fakt mialem wiecej obowiazkow niz reszta pracownikow ale mialem spokoj nikt sie mnie nie czepial, robilem swoje i mialem czas na wszystko. Pozdrawiam
    Joolcia

22.12.2013 15:55

I takich ludzi potrzebuje Lambertz :)

17.05.2011 12:13

Pracuję w APT Agpio Service na terenie zakładu Lambertz Katowice od ponad pół roku i nigdy nie zostałam skrzywdzona, zawsze kasa wpływa na czas. Firma płaci co tydzień a za weekendy jeszcze szybciej bo w terminie dwóch dni. Atmosfera w zakładzie nie jest najgorsza, pracje mi się nieźle, jak ktoś chce pracować to będzie wszędzie pracować trzeba tylko chcieć.

Zostaw merytoryczną opinię o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.