Strach tam przychodzic siedzi tam konkubent 2 metry o 20 lat mlodszy od niej ktory siedzial 7 lat w wiezieniu to bandyta
Jestem taksowkarzem czesto wpadalem z kolegami na pierogi , ale gdy zobaczylem jakiego ma konkubenta o 2o lat mlodszego Ale to nie problem tylko ze ta osoba byla 7 lat w wiezieniu , , o co a no wynajmowal mieszkania w innych miastach i dawal ogloszenia ze ma na sprzedarz samochod i przychodzili kupowac , a on na tych ludzi napadal lamal rece zabieral pieniadze i noga z pieniedzmi, tak (usunięte przez administratora)i uszkodzil wiele ludzi No i ta osoba przychodzi tam i siedzi , wstyd na cala pierogarnie pracownicy sie smieja z kim ona zyje, od tej pory nie przychodzimy juz tam jest bo strach patrzec na tego faceta
@zosia Nie widzę związku takiego wpisu z opinią o pracy bo w tym celu powstało to forum a firma jest ok!
Jadlam tam pierogi ochyda , grube ciasto a osoba o imieniu Malgosia jest nie wychowana niemila jedzenie kwasne , a ciasto ktore oferuje paskudne kto to piecze wyslac ta osobe na kurs pieczenia Nie polecam tej pierogarni unikac z daleka zglaszam do sanepidu
Najlepsze pierogi w Słupsku. Smakują jak u mojej Mamusi. Wszystkie rodzaje są super. Surówki też są ś wietne, a pieczony filet z dorsza jest lepszy niż w Ustce. POLECAM BO NAPRAWDĘ WARTO TAM ZAJŚĆ I KUPIĆ. SĄ ZAWSZE ŚWIERZE I JESZCZE CIEPŁE.
Obsługa bardzo niemiła,(usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Pierogarnia U Małgosi Małgorzata Tokarczyk?
Zobacz opinie na temat firmy Pierogarnia U Małgosi Małgorzata Tokarczyk tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Pierogarnia U Małgosi Małgorzata Tokarczyk?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!