Witajcie! Po narodzinach dziecka wróciłem z Irlandii i szukam roboty, dlatego prześwietlam oceny firm. Sądzę, że dowiem się więcej o firmach z Warszawy. Mam prośbę, opiszcie jak się Wam pracuje w firmie Raab Karcher? Czy mają wysokie stawki? A może jest stołówka z obiadami pracowniczymi? W SokPolu gdzie pracowałem codziennie zamawiałem obiadek - który na mnie czekał przed przerwą. Witek
Hej Witku. Jest dobrze, zarobki porównywalne z okoliczna konkurencją więc dramatu nie ma. W temacie organizacji obiadów pracowniczych to doradzam firmę Geberit z Warszawy. Pracownicy (wiem to od kolegi bo tam pracuje) planują posiłki na cały tydzień przez aplikację, a restaurator przywozi je 5 minut przed przerwą. Ten system to najfajniejszy benefit, nawet w porównaniu z kartami sportowymi. Życzę powodzenia w nowym miejscu pracy. Judyta.