Opinie o MK Media Kamil Dziubka w Warszawa

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie MK Media Kamil Dziubka. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do pracy w MK Media Kamil Dziubka o rekrutacji.

Branże: Kultura i sztuka - działalność twórcza

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o MK Media Kamil Dziubka w Warszawa

baner wywiady
Dr med Nowy wpis
Klient

Na wstępie zaznaczam, że nie jestem żadnym zwolennikiem PISu. Czytając artykuły Pana Dziubki niejednokrotnie mam wrażenie, że ktoś kto zatrudnia go nakazuje pisać tylko w tonie antyPIS (w sumie onet jest niemiecki). Te artykuły są tak niewiarygodnie tendencyjne , nudne, zawsze praktycznie wybielające Tuska i atakujące rząd. Jak wchodzę na onet jest jakiś artykuł polityczny i na dzien dobry zobaczę , że autorem jest K. Dziubka od razu wychodzę. Całe szczescie że mam taki zawód iż nie muszę iść drogą jaką K Dziubka musi podążać by pracować dla Onetu.

kasza Nowy wpis

proszę o kontakt ddl@ig.pl

Dobra zmiana na rynku pracy może zacząć się już teraz. Dodaj opinię o przedsiębiorstwie MK Media Kamil Dziubka w miejscowości Warszawa jako pracodawcy. Czy twoim zdaniem warto podjąć pracę w tej firmie?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o MK Media Kamil Dziubka - Warszawa

• Jak się pracuje w MK Media Kamil Dziubka?

Zobacz opinie na temat firmy MK Media Kamil Dziubka tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

MK Media Kamil Dziubka
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Jugosłowiańska 17 lok. 125
    03-984 Warszawa
  • NIP: 2220774839 REGON: 364135152
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)