brak logo

Bricoman

Warszawa

Opinie o Bricoman

Grzesio z Augustowa 2011-12-31 21:21:28
Robota spoko nie idzie się narobić...miło przyjemnie tylko pieniążki słabiutkie, No cóż w końcu to market...jak na początek dla przyjezdnego małolata może być..Pozdrawiam
Sprzedawca 2012-09-12 07:35:42
Kierownictwo, poniżej krytyki...no a oni cały czas nad Toba...pieniadze małe a sobota i niedziela czeka w pracy...warto przemyslec
phil 2012-11-03 16:46:01
Jak masz okazję gdzie indziej pracować to nawet nie myśl o pracy w Bricomanie. Organizacja gorzej niż w GS-ie, ciągle opowiadają o przestrzeganiu przepisów BHP mimo, że nie ma do tego możliwości! Stan sprzętu skandaliczny, zagraża zdrowiu i życiu pracowników i klientów! Kierownictwo w celu zapulsowania u swoich przełożonych donosi na wszystkich! Są takie asy którzy robią zdjęcia i filmiki! Wieczne pretensje i to o rzeczy niezależne od ciebie. Pensja marna a warunki tragiczne. Jedyne co można na plus zaliczyć to to, że pensje na czas wypłacają, ale to w sumie ich obowiązek (tak jak zadbanie o bezpieczne i higieniczne warunki pracy...). Ogólnie śmieszna firma i śmieszni ludzie, nie polecam.
Brikoman 2012-12-18 17:58:28
Podzielam powyższa opinie, kierownictwo to nie ludzie tylko zwierzeta, przerost formy nad trescia to malo powiedziane, traktuja ludzi gorzej niz niektorzy zwierzeta...Nie polecam pod kazdym wzgledem, bo i to co sprzedaja to dziadostwa jakich malo !
1
sniezka 2014-10-28 20:18:27
brikoman - srikoman!!!!
3
Agi 2015-02-02 23:00:05
Pracowałam w bricomanie dosyć długo i mogę powiedzieć że większych układów to nie widziałam, a szef francuzik to porażka skacze jak piłeczka nie wiadomo o co mu chodzi, jest bardzo podatny na w40. W bricomanie liczy się tylko wazelina, komu i jak głęboko wejdziesz.
2
pytek 2016-04-05 11:54:07
A może podacie jakieś konkrety? Szukają na kierownika działu sprzedaży, a ja wciąż nie wiem, ile właściwie się zarabia. 2000 brutto dla sprzedawcy, to już ktoś podał. A na innych stanowiskach? Ktoś wie, ile zarabia jakiś kierownik, albo dyrektor marketu? Jaka jest właściwie struktura w Bricomanie i jakie zarobki na poszczególnych stanowiskach? To chyba nie jest tajne? A jeżeli jest, to znaczy, że zarobki odbiegają od średniej... w dół i dlatego firma nie chce się "chwalić" :-)
Skurczybyk 2016-05-04 15:00:36
Sprzedawcy w zależności od miasta 2100-2500 zł
Koordynatorzy 2500-2900 zł
Kierownicy 3500+
Dyrektor 5500+

Doradcy do spraw klientów kluczowych, zarabiają tak samo jak koordynatorzy. Stanowiska na kasach i magazynie z reguły 100 zł mniej brutto.
1
Maua 2016-07-07 15:25:56
Netto czy brutto?
bzyku 2016-10-18 15:59:40
a jakie warunki oferuja na stanowisku magazyniera ?
bzyku 2016-10-19 11:26:07
jest rekrutacja i jestem zainteresowany ...
Zostaw swoją opinię o Bricoman - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bricoman