Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: InterKadra Sp. z o. o

zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-09-26 20:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [alicja - 2014-09-23 23:54:23]:
ile masz stawke za godzine
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-09-29 12:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zatrudniona przez Interkadrę w jednym z zachpom. marketów i nie narzekam. Umowy są wysyłane na czas, pieniądze też, stawka godzinowa może nie najwyższa, ale i nie najgorsza.Poza tym, wiedziałam, na co się godzę, bo przy pierwszej rozmowie koordynatorka mnie o tym poinformowała. Konkretnie określiła, gdzie, dla kogo i za ile będę pracować.
zdjecie uzytkownika
simon - 2014-10-08 15:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wystawili ciekawe ogłoszenie. Poszukują osób do pracy na stanowisko Pracownik produkcji - pakowacz. Oferują nawet sporo, bowiem: - zatrudnienie na podstawie umowy o pracę - prace w systemiczne równoważnym, od poniedziałku do czwartku po 10 h, na dwie zmiany - wynagrodzenie zasadnicze zawsze płatne na czas, premię regulaminową oraz premię uznaniową - bezpłatny dowóz pracowników z Goleniowa do miejsca pracy i powrót do Goleniowa po skończonej zmianie. Ktoś może polecić? Oczywiście o Goleniów chodzi.
zdjecie uzytkownika
Luśka - 2014-10-08 16:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tyle negatywnych opinii, że ludzie mogą się zniechęcić. Niepotrzebnie.
Osobiście polecam tę agencję, zwłaszcza studentom. Pracuję od ponad roku w jednym z wrocławskich marketów i naprawdę nie narzekam. Grafik układany pode mnie co do minuty. W razie potrzeby odwołania/skrócenia/przesunięcia zmiany nie ma najmniejszego problemu. Wypłata zawsze do 25, czasem nawet wcześniej. Nikt mnie nigdy nie oszukał, zawsze liczę, ilę mniej więcej powinnam dostać i zawsze tyle jest. Okazjonalnie premie. Panie bardzo życzliwe. Jeśli tak bardzo narzekacie, to po prostu zmieńcie agencję, a najlepiej poszukajcie normalnej pracy z umową z pracodawcą, bez pośredników. Ale jeśli ktoś chce pracować dwa razy w tygodniu, najlepiej od 10 do 14, bo przecież ma dziecko, to nie dziwota, że nikt nie chce dać wam umowy o pracę. Wyższa stawka = pełna dyspozycyjność, pracujesz kiedy ci każą. Jeśli chcesz sam ustalać sobie grafik i być "wolnym duchem" (możesz przez dwa tygodnie nie pracować - sama tak robię, gdy mam sesję), to niestety licz się z niższą stawką.
Z doświadczenia wiem, że najgłośniej narzekają lenie. Też miałam takie koleżanki w pracy, co po tygodniu już ich nie było. 45 lat, a one pierwszą pracę w życiu zaczynały.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-10-13 21:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A może ktos wie jaka jest stawka za godzine dla kasjerów w Torunskich marketach dla osoby nieuczacej sie.
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-10-31 17:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a jest tu może ktoś, kto pracował przez interkadre jako pracownik obsługi magazynu, bowiem posiadają takie ogłoszenie i mnie zainteresowało. Praca niby ma być we Wrocławiu, nie napisali konkretnie, ale podali przedział zarobkowy 2200-3400zł brutto. Może ktoś napisać od czego zależy, czy dostane 2200, czy 3400, bo to 1200 brutto różnicy.
zdjecie uzytkownika
ajax - 2014-10-31 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj, np. w takim magazynie Kauflandu wypłata zależy od nadgodzin i ilości przerzuconego towaru ponad normę - i tak oto mój kolega ma tam 2000 netto podstawy a z nadgodzinami i przerzuconym towarem ponad normę wychodzi nawet i 4000 netto
zdjecie uzytkownika
Staniau - 2014-11-14 23:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca na magazynie widzę w cenie :) ładnie, widzę na stronie internetowej InterKadry, że na Wrocław w ogóle są dobre oferty - Koordynator regionalny ds. merchandisingu - to mnie szczególnie zainteresowało. z tym, że nie ma informacji o zarobkach. nawet poza granicę można z nimi wyjechać. Był ktoś może?
zdjecie uzytkownika
Kolek - 2014-11-14 23:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć przeglądam oferty pracy na stronie InterKadra i zainteresowało mnie ogłoszenie Magazynier – pracownik hali marketu, czy ktoś podejmował/podjął taką pracę przez tego pośrednika ? czy warto w ogóle zaprzątać sobie głowę podejmowaniem pracy przez pośrednika tego typu, czy lepiej poszukać bezpośrednio? Co sądzicie ?
zdjecie uzytkownika
anulka - 2014-11-20 20:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowalam w markecie Carrefour w bełchatowie i nie mam zadnych złych opini o tej agencij jak tylko ze stawka godzinowa jest bardzo mala 7.70 na okres świateczny brutto co wychodzi 5.20 na reke ale pieniadze sa zawsze na czas i wiele da sie z ta agecja uzgodnic
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-22 22:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Widziałem ogłoszenie InterKadra na stanowisko Merchandiser Coca-Cola co możecie powiedzieć na temat tej pracy na czym polega? jakie zarobki na godzinę ? umowa? itp. jest dużo negatywnych opinii na temat tej firmy ale może tragedii nie ma na tym stanowisku proszę o opinie na temat pracy Merchandiser Coca-Cola
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-24 10:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie oferowano za prace w Toruńskim markecie na dwie zmiany oczywiście 6,67 brutto
4,52 netto to wole w domu siedzieć tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
szarpak - 2014-11-29 03:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-11-24 10:37:30]:
rzeczywiście za takie pieniądze nie chce się wychodzić z mieszkania. Tylko jeśli dalej będziesz podchodziła w taki sposób do pracy to i to mieszkanie czy tam dom możesz stracić, bo nie będziesz go miała z czego opłacić. Fakt jest jednak , że w innych marketach płacą zdecydowanie więcej niżte grosze ...
zdjecie uzytkownika
sdezx - 2014-12-13 16:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej wszystkom a jaka atmosfera jest w tej firmie? Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? czy ktods mógłby pomóc w tej kwestii dotyczacej pracy w tej firmie? mozna dogadac sie z pracodawca? dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-16 17:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie odnośnie podpisywania umów czy jezdziliście na rozmowy?Ja dzwonilam z pytaniem o prace (interesowała mnie konkretna oferta)to pani powiedziała ze najpierw musze wysłac cv bo nic mi nie moze powiedziec.Troche dziwne bo jesli nie beda odpowiadały mi warunki to po co mam składać cv?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-19 12:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowa po to składać żeby się zapoznali z Twoim CV i na tej podstawie określili czy im odpowiadasz czy nie. To pisałem ja - specjalista ds. rynku pracy :P :D.
zdjecie uzytkownika
rad - 2014-12-21 11:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rurza ty bys chciala
zdjecie uzytkownika
mariajawor3@gmail.com - 2014-12-24 12:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM.BARDZO PORZADNA FIRMA .POLECAM .
zdjecie uzytkownika
hanna - 2014-12-27 19:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mariajawor3@gmail.com, co dokładnie masz na myśli, że InterKadra jest bardzo porządna? Bo jak czytam tutaj komentarze, które jasno mówią, że zarobki na reke sa poniżej 5 złotych na godzine, to raczej wolę poszukac czegoś innego. Czy tez może masz zupełnie inne doświadczenia w tym temacie? Napisz jakie Ty masz doświadczenia tutaj z pracą, bo może jestes z biura i tylko tak piszesz.
zdjecie uzytkownika
hanna - 2015-01-17 12:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najwyraźniej koleżanka już nie śledzi forum i mi nie odpisze, może jest w stanie zrobić to kto inny? Jak tam w nowym roku w interkadrze w ogóle, bo słyszałam, że minimalna krajowa poszła do góry, to może i tutaj zarobki trochę się zwiększyły, czy cisza w tym temacie? Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszystkie informacje.
zdjecie uzytkownika
student - 2015-01-31 23:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje miejsca do pracy albo wlasnie odbycia praktyk studenckich. wiem ze interkadra w sklepach hipermarketach wysyla sowich pracownikow. myslicie ze to dobre miesjce do rpacy - nie wiem jakie sa stawki na rynku ale interesuje mnie ile oni oferuja za godzine pracy - w ogole injteresuje mnie jak wyglada rozliczenie
zdjecie uzytkownika
student - 2015-01-31 23:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje miejsca do pracy albo wlasnie odbycia praktyk studenckich. wiem ze interkadra w sklepach hipermarketach wysyla sowich pracownikow. myslicie ze to dobre miesjce do rpacy - nie wiem jakie sa stawki na rynku ale interesuje mnie ile oni oferuja za godzine pracy - w ogole injteresuje mnie jak wyglada rozliczenie
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-02-08 13:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos się orientuje kiedy interkadra przesyła pit-11 ?? i w jaki sposób ? elektronicznie na maila czy tradycyjnie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kierowniczka marketu zaprosiła mnie na rozmowę kwalifikacyjną. Rozmowa przebiegała w miłej, przyjaznej atmosferze. Konkretnie udzieliła odpowiedzi na zadawane przeze mnie pytanie. Precyzyjnie określiła zakres wykonywanych przeze mnie obowiązków.
Pytania: Czy jeździłam windą :)
zdjecie uzytkownika
Były student z GDA - 2015-02-09 18:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [11 - 2015-02-08 13:38:39]:
Wydaje mi się, że rozliczenie PIT-11 lub PIT-37 (dla osób nie będących studentami/uczniami) następuje elektronicznie poprzez e-mail. Metoda elektroniczna to dziś już standard w prawie wszystkich APT - oznacza ona wygodę, brak straty czasu dla konsultantów jak i zleceniobiorców. Decydując się wysłać rozliczenie PIT tradycyjną pocztą Agencje skazane są nieraz na opóźnienia danego operatora (i wcale najgorsza nie jest Poczta Polska w tym zakresie). Co do samej pracy tam jako personel pomocniczy (Inwentaryzacje) nocą lub pracownik hali w marketach Gdańska, to niestety nikomu Interkadry nie polecam. Oferują jedną z najniższych stawek godz. na rynku, choć u mnie wypłata była na czas (do 21-ego przyszłego miesiąca). Większość oferty pracy skierowane jest do uczniów LO / studentów mimo, że inaczej piszą w ogłoszeniach...
zdjecie uzytkownika
karbon - 2015-02-18 08:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Znalazlem ogloszenie poprzez InterKadra do Coca Coli na PH. Jest ktos tak zatrudniony? Jak wyglada wspolpraca?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy InterKadra Sp. z o. o?
Zadaj pytanie