Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo InterKadra Sp. z o. o

Opinie o InterKadra Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie InterKadra Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sdezx - 2014-12-13 16:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej wszystkom a jaka atmosfera jest w tej firmie? Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? czy ktods mógłby pomóc w tej kwestii dotyczacej pracy w tej firmie? mozna dogadac sie z pracodawca? dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-16 17:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie odnośnie podpisywania umów czy jezdziliście na rozmowy?Ja dzwonilam z pytaniem o prace (interesowała mnie konkretna oferta)to pani powiedziała ze najpierw musze wysłac cv bo nic mi nie moze powiedziec.Troche dziwne bo jesli nie beda odpowiadały mi warunki to po co mam składać cv?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-19 12:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowa po to składać żeby się zapoznali z Twoim CV i na tej podstawie określili czy im odpowiadasz czy nie. To pisałem ja - specjalista ds. rynku pracy :P :D.
zdjecie uzytkownika
rad - 2014-12-21 11:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rurza ty bys chciala
zdjecie uzytkownika
mariajawor3@gmail.com - 2014-12-24 12:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM.BARDZO PORZADNA FIRMA .POLECAM .
zdjecie uzytkownika
hanna - 2014-12-27 19:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mariajawor3@gmail.com, co dokładnie masz na myśli, że InterKadra jest bardzo porządna? Bo jak czytam tutaj komentarze, które jasno mówią, że zarobki na reke sa poniżej 5 złotych na godzine, to raczej wolę poszukac czegoś innego. Czy tez może masz zupełnie inne doświadczenia w tym temacie? Napisz jakie Ty masz doświadczenia tutaj z pracą, bo może jestes z biura i tylko tak piszesz.
zdjecie uzytkownika
hanna - 2015-01-17 12:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najwyraźniej koleżanka już nie śledzi forum i mi nie odpisze, może jest w stanie zrobić to kto inny? Jak tam w nowym roku w interkadrze w ogóle, bo słyszałam, że minimalna krajowa poszła do góry, to może i tutaj zarobki trochę się zwiększyły, czy cisza w tym temacie? Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszystkie informacje.
zdjecie uzytkownika
student - 2015-01-31 23:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje miejsca do pracy albo wlasnie odbycia praktyk studenckich. wiem ze interkadra w sklepach hipermarketach wysyla sowich pracownikow. myslicie ze to dobre miesjce do rpacy - nie wiem jakie sa stawki na rynku ale interesuje mnie ile oni oferuja za godzine pracy - w ogole injteresuje mnie jak wyglada rozliczenie
zdjecie uzytkownika
student - 2015-01-31 23:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje miejsca do pracy albo wlasnie odbycia praktyk studenckich. wiem ze interkadra w sklepach hipermarketach wysyla sowich pracownikow. myslicie ze to dobre miesjce do rpacy - nie wiem jakie sa stawki na rynku ale interesuje mnie ile oni oferuja za godzine pracy - w ogole injteresuje mnie jak wyglada rozliczenie
zdjecie uzytkownika
11 - 2015-02-08 13:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos się orientuje kiedy interkadra przesyła pit-11 ?? i w jaki sposób ? elektronicznie na maila czy tradycyjnie?
zdjecie uzytkownika
Były student z GDA - 2015-02-09 18:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [11 - 2015-02-08 13:38:39]:
Wydaje mi się, że rozliczenie PIT-11 lub PIT-37 (dla osób nie będących studentami/uczniami) następuje elektronicznie poprzez e-mail. Metoda elektroniczna to dziś już standard w prawie wszystkich APT - oznacza ona wygodę, brak straty czasu dla konsultantów jak i zleceniobiorców. Decydując się wysłać rozliczenie PIT tradycyjną pocztą Agencje skazane są nieraz na opóźnienia danego operatora (i wcale najgorsza nie jest Poczta Polska w tym zakresie). Co do samej pracy tam jako personel pomocniczy (Inwentaryzacje) nocą lub pracownik hali w marketach Gdańska, to niestety nikomu Interkadry nie polecam. Oferują jedną z najniższych stawek godz. na rynku, choć u mnie wypłata była na czas (do 21-ego przyszłego miesiąca). Większość oferty pracy skierowane jest do uczniów LO / studentów mimo, że inaczej piszą w ogłoszeniach...
zdjecie uzytkownika
karbon - 2015-02-18 08:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Znalazlem ogloszenie poprzez InterKadra do Coca Coli na PH. Jest ktos tak zatrudniony? Jak wyglada wspolpraca?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-03 20:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda podpisanie umowy jak dostaje się drogą e-mailową?
zdjecie uzytkownika
basia_pi68 - 2015-04-09 14:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuję z InterKadrą od 2011 r. Miałam do czynienia z innymi agencjami opiekunek, ale InterKadra jest moim zdaniem solidną firmą. Wypłata na czas, miłe panie.
zdjecie uzytkownika
diska - 2015-04-15 18:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam takie pytanie.
Jeśli pracując od pon-Pią przez agencje .Np :po 8godz dziennie ile można zarobić jako kasjer w markecie?
Jeśli ktoś wie proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-04-23 16:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cześć wszystkim! wiecie może jak wygląda mniej więcej praca jako pracownik działu? dużo rzeczy trzeba wtedy ograniać no i czy kobiety mają jakąś taryfę ulgową czy nie?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-05-26 12:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , mam pytanie dotyczące osób które wyjechały do pracy w Niemczech jako opiekunowie
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-05-26 12:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , mam pytanie dotyczące osób które wyjechały do pracy w Niemczech jako opiekunowie
zdjecie uzytkownika
MIŚKA - 2015-06-10 15:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
INTERKADRA WPROWADZA W BŁĄÐ!
Na stronie mają taką informację:Czy osoba nie posiadająca doświadczenia w opiece ma szansę otrzymać pracę?
Tak, jest to możliwe. Część naszych klientów to osoby nie cierpiące na żadne choroby. Nie wymagają one fachowej opieki. Wielu z naszych podopiecznych cierpi na samotność. Poszukują osoby, która będzie dotrzymywać im towarzystwa czy pomoże zrobić zakupy. DOŚWIADCZENIE JEST KONIECZNE!!!!
zdjecie uzytkownika
Opiekunka Seniorki - 2015-06-25 09:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIŚKA - 2015-06-10 15:18:47]:
Droga 'Miśko', ja wyjechałam pierwszy raz bez doświadczenia bo znam bardzo dobrze język niemiecki. Tylko osoby, które sobie poradzą językowo u osób, które wymagają towarzyszenia mogą liczyć na takie oferty.Jeśli masz ani doświadczenia ani języka w dobrego no to niestety..
zdjecie uzytkownika
Opiekunka Seniorki - 2015-06-25 09:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIŚKA - 2015-06-10 15:18:47]:
Droga 'Miśko', ja wyjechałam pierwszy raz bez doświadczenia bo znam bardzo dobrze język niemiecki. Tylko osoby, które sobie poradzą językowo u osób, które wymagają towarzyszenia mogą liczyć na takie oferty.Jeśli masz ani doświadczenia ani języka w dobrego no to niestety..
zdjecie uzytkownika
witam - 2015-07-16 11:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pierwszy raz na zleceniu z interkadry juz 3 tydzien w Niemczech jako opiekunka i nie otrzymałam do tej pory karty EKUZ co lepsze za cholere nie moge się do nich dodzwonić,niewiem czy tez inne Panie macie taki sam problem z otrzymaniem druku A-1 i karty
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-07-22 11:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@witam, nie wiem czy Ci to pomoże, ale kartę ekuz to przed wyjazdem miałaś chyba możliwość sama wyrobić. Na pewno w oddziale wojewódzkim NFZ i ją spokojnie wydają od ręki. To tak na przyszłość, żebyś wiedziała jak postąpić w takiej sytuacji. A i tą kartę ekuz mogą maksymalnie wydać na pół roku do przodu, w sensie ona jest ważna po wydaniu pół roku, na karcie są daty
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kierowniczka marketu zaprosiła mnie na rozmowę kwalifikacyjną. Rozmowa przebiegała w miłej, przyjaznej atmosferze. Konkretnie udzieliła odpowiedzi na zadawane przeze mnie pytanie. Precyzyjnie określiła zakres wykonywanych przeze mnie obowiązków.
Pytania: Czy jeździłam windą :)
zdjecie uzytkownika
Ika - 2015-07-30 13:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karola - 2015-07-22 11:57:54]:
Kartę Ekuz załatwia agencja, podpisujesz upoważnienie, moja jest ważna rok.
zdjecie uzytkownika
danuta6183 - 2015-07-30 19:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ika - 2015-07-30 13:32:43]:
dziewczyny karta EKUZ ,KRAKOW ODPOWIADA ZE JEST W POSIADANIU INTER KADRY I MOGA PRZESŁAC SKAN. JA MAM KARTE EKUZ ALE PISZE WYRAZNIE NA POBYT TURYSTYCZNY ,A BEDAC W PRACY W NIEMCZECH JAKA MAMY MIEC TE KARTE
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy InterKadra Sp. z o. o?
Zadaj pytanie
alert