logo InterKadra Sp. z o. o

InterKadra Sp. z o. o

Kraków

Opinie o InterKadra Sp. z o. o

żania 2017-01-03 18:09:16
Zeby tylko co dwa miesiace a to jeszcze do tego na raty.
2
xyz 2017-01-04 06:54:56
Odnośnie bloga , jechać czy nie jechać na święta. święta to czas rodzinny i każdy powinien być ze swoją rodziną, Niemcy też.! Tak żeście rozbestwili Tych Niemców. Zresztą to kazdego indywidualna sprawa. Dla mnie żadne pieniądze nie zastąpią magii świat w gronie rodzinnym.
3
InterKadra 2017-01-04 10:55:24
Szanowni Państwo,

nikogo nie zmuszamy do pracy w święta. Nasza firma daje tylko możliwość wyjazdu, tym którzy tego chcą lub potrzebują. Zapewniamy też opiekę osobom, które zostałyby same. Nie nam oceniać, jak kto powinien spędzać święta. Cieszymy się, że dla Pani xyz jest to magiczny czas. życzymy, by zawsze taki był.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
zmartwionastanemrzeczy 2017-01-04 16:34:00
Droga Interkadro a ja się pokuszę o stwierdzenie, że jednak czasami zmuszacie. Miałam u Państwa sytuację, gdy zmienniczka wymiksowała się pod jakimś pretekstem ze zmienienia mnie na święta, mimo że była to jej kolej i chociaż mówiłam już dużo wcześniej, że tego roku koniecznie muszę być w domu i na 22.12. mam mieć bilet...obiecywano mi, żebym się nie martwiła, że na pewno będę. Prosiłam Panią z IK żeby zabukowała bilet wcześniej, bo przed świętami później jest problem, ale Pani zwlekała i zwlekała, cały czas spławiając mnie tekstem, że nie może zabukować póki nie dostanie informacji od zmienniczki, aż w końcu mnie poinformowała, że niestety mi nie zabukowała biletu bo moja zmienniczka tu nie wraca i najszybciej wróci po świętach (!!!). Powiedziałam, żeby kogoś innego tu dałam to odparła, że nie, bo rodzinie niemieckiej zależy tylko na nas obu (!!!). To był drodzy Państwo cios poniżej pasa, więc nie czarujcie, że tak nigdy nie zmuszacie.
Znam jeszcze jeden trochę podobny przypadek, ale że to przypadek mojej koleżanki a nie mój własny, to już nie będę go opisywać, bo może sobie nie życzyć.
4
xyz 2017-01-04 20:34:28
Droga IK , przecież napisałam, że to każdego indywidualna sprawa. A podopieczni maja rodziny i powinny spędzić ten magiczny świąteczny czas ze swoim schorowanym ojcem lub matką. Pieniądze nie załatwią tu niczego poniewaz z autopsji wiem , jak Ci starzy ludzie pragną byc w ten czas ze swoimi dziećmi a nie z opiekunką. I dziękuję za zyczenia. Staram się , zeby moj czas zawsze był magiczny.Pa
1
InterKadra 2017-01-05 10:05:05
Szanowna Pani,

bardzo nam przykro, że spotkała Panią taka sytuacja. Rozumiemy, że tak nie powinno być. Zapewniamy, że staramy się, aby takie sytuacje miały miejsce jak najrzadziej.

Z przeprosinami,
Zespół InterKadra
InterKadra 2017-01-05 10:10:49
Szanowna Pani,

w takim razie zgadzamy się z Panią. Niestety rodziny się nie wybiera, różne są też sytuacje. Dzięki Wam, Drogie Opiekunki, te samotne osoby nie są same... również w Święta. Zapewniacie nie tylko towarzystwo, ale przede wszystkim opiekę i poczucie bezpieczeństwa. To trudna, ale piękna misja.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
xyz 2017-01-05 10:54:37
Można to tez tak ująć, ale osobiście ja powinnam być przy swoich dzieciach i mężu, przy swojej rodzinie. Także nie chcę jezdzić na Boze Narodzenie bo mam tu misję do spelnienia. Nie trzeba bylo przyzwyczajać rodzin niemieckich, że opiekunka z Polski jest na 24h i na dni świateczne. Niemcy szanują swoj wolny czas i święta i aż do przesady przestrzegają umów jakie Państwo i inne agencje stosujecie.Dużo by można gdybać. Naprawdę jest tyle rozwiązan , tylko trzeba chcieć.
Pozdrawiam mojego pracodawcę, zostalam z Wami. :)
1
Zaradna 2017-01-05 14:13:58
Fajna firmę macie. Widać zrozumienie i chęć dobrej współpracy między obiema stronami. Cetnie bym się zatrudniła na wyjazd ale tylko do Francji. Może ktoś coś wie?
wszystkie opiekunki IK 2017-01-06 11:02:40
Skończmy tą szopkę
Interkadro- obudź się !!
3
gość 2017-01-06 11:55:21
dokładnie, skończmy tą żenadę, opiekunki które znają język i mają minimalne poczucie własnej wartości, poradzą sobie, zostaną desperaci nie znający języka, ofiary losu itp, interkadro, to nie my jesteśmy dla was ale wy dla nas, jeśli jeszcze to do was nie dotarło to macie problem a na pańcie z ik czekają posady babek klozetowych /bez obrazy dla babek/
5
gosc 2017-01-06 14:37:43
witam , a ja wlasnie rozwiazalam umowę i jestem szczesliwa , wszystkie firmy ,które sprawdzalay mi jezyk , mam komunikatywny z plusem , wyjezdzam jutro za fajne pieniądze , ale nie wiaze tez z ta firma niczego więcej tylko na miesiąc , bo dostałam ,ale niestety za pozna jeszcze lepsza oferte wieksza o 100 euro , jestem bystra , jezyk ok , ale opieka to niestety nie dla mnie , to jest mimo wszystko ,choćby najlepiej się trafilo- wiezienie , a dla osoby ,która w Pl jest aktywna to masakra . szukam czegos innego niż opieka , żeby zrobić 8 h i przyjść do domu wywalić się kolami do góry i nad nikim nie skakać , bo sniadanie , obiad itp. opieka to dobra praca co maja ciezka sytuacje zyciowa , jakas kasa wyżywienie , mieszkanie , ale dla normalnych to niestety nie .
pozdrawiam
2
MarcinM 2017-01-06 16:00:00
Szanowni Państwo,
Trochę nie rozumiem waszego toku myślenia i narzekania na Interkadrę, bo przecież jeżeli dobrze pomyśleć sami podpisujecie umowy zlecenia, sami zgadzacie się na pracę więc później nie narzekajcie. I piszę to nie w kontekście opiekunek za granicą, ale w kontekście osób pracujących na kasie prze IK!
Pracowałem przez IK od lipca do grudnia 2013 w jednym z Marketów czy żałuję? nie. Pasowało mi to że umowę mogę podpisać nawet na 3 miesiące, czego w innych Agencjach nie ma, wynagrodzenie ZAWSZE NA CZAS, współpraca na 5+ i gdybym miał dzisiaj decydować porównując inne Agencje przez które pracowałem, wybrał bym zapewne tak samo. Zanim więc skrytykujecie, pomyślcie tysiąc razy bo potem możecie bardzo tego żałować.
gosc 2017-01-06 18:14:02
praca w Polsce to trochę co innego niż zagranica . Odwalisz swoje ,wracasz do domu i robisz co chcesz , a praca opiekunki to niestety nie to samo , po 1 -wsze rozlaka z rodzina , nie wiadomo do kogo się trafi i jesteś na wylacznasc 24 h , bo niestety Niemca się wydaje ,ze skoro placa po 2200 e to maja opiekunke , sluzaca do wszystkiego i najlepiej dla wszystkich czlonkow rodziny , a jada tam niejednokrotnie osoby , które boja się zglosic do firmy cokolwiek ,bo mogą mieć problemy . Tylko nieliczne ,maja w sobie odwage żeby to zrobić . Ja osobiście nie boje się i gdybybylo cos nie tak . Telefon do firmy o szybka zmiane opiekunki i wypad . Osobiscie bylam jeden raz i pierwszy na takim zleceniu , gdzie starzy byli ok , ale za to corka typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] plakalam i jakos wytrwałam , potem stara do szpitala i koniec , ale nigdy w zyciu na to bym sobie już nie pozwolila . wiec proszę nie porownywac pracy w domu a u kogos i jeszcze z dala od domu . po pracy masz czas wolny dla siebie , na spotkania ze znajomymi itp. a tam jest inaczej . trzeba pojechać doswiadczyc tego chlebka i dopiero się wypowiadać
1
xyz 2017-01-06 19:00:59
Do Marcina, tak jak wyzej kolezanka napisala to nie jest to samo co praca na kasie. Wczesniej to pisalam , ze agencje rozbestwily Niemcow. Musisz wiedzieć , ze przedstawiają Nas jako opiekunki na 24h z dwugdodzinna przerwą. A co niektorzy podopieczni są przekonani , ze musimy tak pracować i to jest caly problem. Wszystko zalezne jest gdzie sie trafi. Jest to praca bardzo męcząca pod względem psychicznym.

A co to za dziwadlo tak się wyraza , ze w ik zostaly same ...... Walnij się w czolko jak je masz heheheh. Wszystkie agencje dzialaja tak samo i nie maja lepszych umow. Jak by nie patrzać. obdzwonilam prawie cala Polske i znalazlam tylko jedna agencje , ktora daje umowę o pracę. I Ty kobieto rozzalona rozwodko przestan jadem tryskac. Nawet jak masz 100 euro wiecej to nie znaczy ze masz lepszego podopiecznego hehehhe
1
gosc 2017-01-06 19:41:42
teraz mam oferte za 1350 , a dostałam za 1450 , wiec większość może tylko o takiej kasie pomarzyć , a w IK to nie do osiagniecia , a po za tym nie jestem rozwodka i jeszcze rozzalona , wiec hamuj , jak nie wiesz do kogo piszesz , bo jak bym ci opisala o sobie to kopara opadłaby na same dno !!!!!!!! widać ty chyba jesteś nie dowartosciowana ,ze takie bzdety wypisujesz !!!!!! a podopieczny to mi lata kolo aparata , jade kase zarabiać i na nich nawet nie patrze tylko ,żeby mnie było jak najlepiej i żeby czas szybko leciał i nie musze siedzieć 2 msc od deski do deski wystarczy mi 4 tyg lub 6 max
2
sisi 2017-01-07 08:38:28
Widać właśnie , kim TY jesteś heheheh slownictwo podworkowe, no coż nie każdy może mieć fakultety.Nie pracujesz dla Ik więc nie szkaluj firmy i kobiet w niej pracujących. Ale mi rarytas 1350 hahhahahha.
1
zosia 2017-01-07 14:27:49
Tak... podpisujemy umowę, na którą się godzimy, ale jak sobie Interkadra nagle zmienia umowę w trakcie zlecenia i zimienia warunki płacy bez naszej zgody, to chyba coś nie tak... I zmienia te warunki mimo, że się nie podpisuje tej "nowej umowy". Ja nie podpisałam, bo się na to nie zgodziłam a oni robią i tak po swojemu...tak jakbym tę umowę podpisała (a jestem akurat w trakcie zlecenia w De).
I nie porównujmy pracy na kasie do całodobowej pracy w opiece.
2
gość 2017-01-07 16:02:46
no tak, rodzina niemiecka płaci 2000-2200 i więcej regularnie co miesiąc całą kwotę, żadne raty a opiekunka dostaje 900-1000, no może parę euro więcej i jeszcze na raty, i jeszcze łachę robią, że zapłacą, o czym tu dyskutować, każdy ma na co go stać, ja też przeszłam do innej agencji a poleciła mnie rodzina babki, którą się zajmowałam i która po wygaśnięciu umowy z ik rezygnuje ze współpracy z nimi
2
xyz 2017-01-08 15:38:18
Tylek sobie mozna umowa interkadry podetrzec za przeproszeniem...bo tak ta umowa jest zgodna z prawem, ze szkoda gadac....
"Od 1 stycznia 2017 r. w przypadku umów zlecenia i umów o świadczenie usług zawartych na okres dłuższy niż 1 miesiąc wypłaty wynagrodzenia w wysokości wynikającej ze stawki minimalnej trzeba będzie dokonywać co najmniej raz w miesiącu. Minimalna stawka godzinowa wynosić będzie 13 zł brutto."
1
gość 2017-01-08 19:43:08
13 zł brutto ale odliczą platformę językową, z której nikt nie korzysta bo w necie są lepsze za darmo, przejazd, który opłaca rodzina /ik potrąca koszty przejazdu co miesiąc w obie strony/, koszty utrzymania, które ponosi rodzina i ch.. wie co jeszcze a opiekunka dostaje połowę albo i mniej, kupa dziadostwa i tyle w temacie interkadry
4
xyx 2017-01-09 08:09:36
Informuję, ze ostatni wpis pod nickiem XYz nie jest moj. Ponownie ktoś się podstawia.Widocznie lubi żyć w :cieniu drugiej osoby"hehehhe.
Zmieńcie pracodawcę, jeżeli firma lamie umowę. Można przerwać takie zlecenie.Nie podpisalaś nowej umowy , dotyczy Cię caly czas stara. Idż do PIP!, Jesteś wygrana!
InterKadra 2017-01-09 09:09:43
Szanowna Pani XYZ,

zapewniamy, że będziemy starali się jeszcze bardziej, by do pracy w święta jeździły tylko Opiekunki, które tego chcą. Dlatego staramy się o jak najbardziej atrakcyjne warunki pracy w tym szczególnym okresie, by zachęcić osoby poszukujące pracy na czas świąteczny. Dla niektórych jest to po prostu okazja na dodatkowy zastrzyk gotówki. Bardzo nam miło przeczytać, że została Pani z nami. Dziękujemy.

Z życzeniami dobrego dnia,
Zespół InterKadra
InterKadra 2017-01-09 09:15:04
Dzień dobry Pani Zaradna,

dziękujemy za miłe słowo i zainteresowanie pracą z nami. Na naszej stronie internetowej znajdzie Pani więcej informacji oraz dane kontaktowe: http://www.interkadra.pl/dla-pracownika/praca-za-granica/praca-we-francji/. Podajemy również link do aktualnych ofert pracy we Francji: http://www.interkadra.pl/oferty-pracy/. Mamy nadzieję, że znajdzie Pani coś dla siebie.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
InterKadra 2017-01-09 09:19:45
Szanowni Państwo,

jesteśmy wdzięczni za wszystkie opinie i rozumiemy swobodę wypowiedzi, jednak chcielibyśmy uprzejmie prosić o nie ubliżanie naszym Opiekunkom. Panie i Panowie są kompetentni na swoje stanowiska i nie zasługują na przykre słowa.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
InterKadra 2017-01-09 09:22:51
Szanowna Pani,

trzymamy za Panią kciuki! Praca opiekunki jest naprawdę wymagająca i wiąże się z rozłąką z bliskimi - co zapewne już Pani wie. To faktycznie nie jest model pracy dla każdego. Życzymy szybkiego odnalezienia swojej właściwej drogi zawodowej.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
InterKadra 2017-01-09 09:28:30
Panie MarcinieM,

bardzo się cieszymy, że dobrze się Panu z nami współpracowało. Dziękujemy, że chciało się Panu zabrać głos, by przedstawić inny punkt widzenia. Zadowoleni pracownicy to dla nas największy komplement.

Życzymy dobrego dnia,
Zespół InterKadra
InterKadra 2017-01-09 09:41:23
Szanowna Pani Zofio,

bez podpisania umowy, warunki współpracy nie mogły ulec zmianie. Jeśli coś wydaje się Pani nie być w porządku, prosimy o kontakt z naszym działem reklamacji: reklamacje@interkadra.pl.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
anika 2017-01-09 11:44:05
Pod nikogo się nie podszywam. Nie zauważyłam, że już ktoś się tak nazwał.
Vip 2017-01-09 19:26:48
Szanowna Interkadro
Czy Państwo sami widzą,co Wy piszecie?
Ludzie nie podpisali umów,a Wy sami za nas wszystko załatwiliscie.
Odwołujecie nas do reklamacji,do osób ktore nam maja odpowiedzieć na pytania.
Osobiście próbuje rozmawiać z paniami z działów,płac,kadr..
Proszę o wyjaśnienia,zadaję pytania.Nikt nie umie, albo nie moze ,odpowiedzieć na moje pytania.
Co to wszystko znaczy?czy nikt tam kompetentny nie pracuje?jednym słowem skandal
2
gość 2017-01-09 21:27:34
bez urazy ale nikt nikomu nie ubliża, wysyłacie tłumoki, które nie znają języka, zmieniała mnie osoba, której musiałam tłumaczyć co mówi babka a miała wyższą stawkę ode mnie, dlaczego???? a posada babki klozetowej to żadna obraza, żadna praca nie hańbi a niestety dla niektórych pań pracujących w ik byłaby odpowiedniejsza i to co zrobiliście z umowami to SKANDAL!
3
InterKadra 2017-01-10 09:39:19
Szanowni Państwo,

polskie prawo nie pozwala na zmianę umowy bez akceptacji obu stron. Jeśli nie wyrazili Państwo zgody na nowe warunki proponowane przez pracodawcę, nie mogły one zostać wcielone w życie. Do zakończenia umowy, musiała ona być realizowana według ustalonych zasad.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
Vip 2017-01-10 18:36:52
Gdzie są pieniądze za šwęta i nowy rok??
Dlaczego teraz nie zostały wypłacone??
Kolega po fachu 2017-01-10 21:48:58
Tak czytam, czytam, i chyba będe musiał znów wyjechać i sam to wszystko sprawdzić. Nie wiem, czy to konkurencja jest tak ,,pracowita', czy też opisywane sytuacje rzeczywiście miały miejsce. Może i tak , ale nie mnie to oceniać ani załatwiać.
Miałem możliwość współpracować z Interkadrą przez jakiś czas i mile go wspominam.
Niezależnie od innych opinii obiektywnie muszę stwierdzić, że ze swojej strony nie mam do tej firmy (czyt.: zatrudnionych w niej osób) żadnych, ale to żadnych pretensji.
Począwszy od rozmowy kwalifikacyjnej w jednym oddziale i podpisania umowy w drugim, przez cały okres zatrudnienia nie miałem z firmą żadnych przepychanek.
Wszystko było zgodnie z zapisami w umowie, pieniądze na czas, a nawet wcześniej, kontakt z firmą zarówno telefoniczny jak i mailowy bez problemu. Nikt nie ukrywał swojego numeru telefonu i na dodatek, jakby na przekór wielu tu piszącym, niejednokrotnie to właśnie z tej ,niedobrej' firmy dzwoniono do mnie z zapytaniami czy wszystko jest OK, czy podopieczny..., czy rodzina..., etc..
Takie samo podejście miała również firma pośrednicząca po stronie niemieckiej.
Uzgodnione terminy były przestrzegane, zmiany na czas, itd..
Miejsca i podopieczni różni, ale taki jest już urok tej pracy.
Nie wiem na ile zmieniła się sytuacja w ciągu ostatnich trzech miesięcy, ale po swoich doświadczeniach Interkadrę spokojnie polecam.
Jaką kto umowę podpisze i na jakie warunki się zgodzi, to już jest każdego osobista sprawa.
Nieważne czym zostanę tu prędzej czy póżniej obrzucony, ale wszystko powyżej napisałem zgodnie z prawdą. Inaczej nie zamierzam.
Z branżowymi pozdrowieniami - opiekun : )
gość 2017-01-11 10:14:55
polskie prawo nie pozwala ale wy to zrobiliście, w starej umowie stoi jak byk, że pracownik może podpisywać dokumenty za opiekunkę, w ten sposób można podpisać wszystko, to jest dopiero niezgodne z prawem a umowa? same zakazy, groźby, kary, mam nadzieję, że ktoś wreszcie zrobi z wami porządek, piszcie dalej te swoje wypociny, żałosne to wszystko
InterKadra 2017-01-11 15:10:23
Szanowna Pani,

jeśli według umowy środki powinny były pojawić się już u Pani na koncie, a sytuacja taka nie zaistniała, prosimy o złożenie reklamacji: reklamacje@interkadra.pl. Takie zgłoszenie będziemy mogli należycie rozpatrzyć i interweniować. Na ogólnym portalu nie mamy takiej możliwości.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
gosc 2017-01-11 17:16:24
a mnie wplynelo na konto 9 01. dwadzieścia euro za grudzień za raporty
gosc 2017-01-11 17:20:54
Wy tylko potraficie pisać ,żeby kontaktować się na dzial reklamacji , bo nie macie możliwości weryfikacji .
umowa nie może wejść w zycie bez podpisu obu stron , a jednak wypłacacie pieniądze tak jak sobie to wcześniej zalozyliscie i tak robicie . wiec po co ten caly cyrk . stracicie tylko dużo opiekunek ,rodzin niemieckich . opiekunki pojda dalej , firm jest od zasypki ,które daja większe stawki itp. wróćcie do normalnej platnosci miesięcznej i zacznijcie szanować opiekunki , które nakrecaja to kolo
1
Kolega po fachu 2017-01-11 22:27:12
Ciekawe, gdzie podziała się moja, wczorajsza opinia o firmie...???
InterKadra 2017-01-12 10:58:28
Szanowny Panie,

jako jedna z firm udzielających się na portalu GoWork, nie mamy możliwości edytowania wpisów lub ich usuwania. W sytuacjach tego wymagających - jak każdy użytkownik - zwracamy się z wnioskiem do moderatora strony, który sam, obiektywnie podejmuje decyzję o rozpatrzeniu prośby. Z naszej strony możemy tylko dodać, że w dniu wczorajszym nie wystosowaliśmy żadnego wniosku o edycję czy usunięcie wpisu.

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
Niania 2017-01-12 11:53:50
Witaj gosciu niezadowolony z pracy. Jak Ty sobie wyobrażasz szacunek dla opiekunek? Układ jest prosty, panie pracują firma płaci bez problemu, tylko Ty masz problem? Dobrze że jest taka możliwość pracy. Wiadomo, iż nie jest lekko ale tak już jest w życiu.
akordeon 2017-01-12 13:59:20
Niby nie może umowa wejść w życie bez podpisania a wypłacacie nam kasę w ratach, tylko rżniecie tutaj głupa na forum. Dobrze wiecie, co robicie.
2
InterKadra 2017-01-12 14:44:52
Szanowna Pani,

z racji dość ogólnej korespondencji nie znamy dokładnie sprawy, jednak warunki współpracy nie mogły ulec zmianie, jeśli obie strony umowy nie wyraziły na to zgody...

Z poważaniem,
Zespół InterKadra
gość 2017-01-12 20:04:21
ale macie wszyscy w tej agencji "Uduś" długie nochale
1
gosc 2017-01-13 10:54:47
Co Ty Interkadro wypisujesz ? na ogolnym portalu nie macie możliwości weryfikacji !! przecież tu wszyscy pisa o jednym - chodzi o wyslane umowy , które były bez podpisu , a i tak weszly w zycie z platnascia ratalna , czytam tych wszystkich wpisow i noz się w kieszeni otwiera . Ja jak dzwoniłam do Krakowa to to mi laska powiedziała ,ze jak nie podpisze to mnie zwolnią ---zwolniłam się sama i już pracuje i mam o 300 euro więcej , ale mimo to tez z obecna firma nie wiaze dalszej współpracy , wroce i rozwiazuje umowę . Bo tak ogolnie -opieka to ciezki kawalek chleba - typowe wiezienie , gdzie człowiek na własne zyczenie się tam zamyka . Owszem sa panie ,które to lubia i pasuje im taki styl zycia , siedzenie non-stop 24H ze starymi ludzmi . Mnie nie i dlatego szukam pracy w Niemczech w czyms innym , a jezyk już znam do porozumienia się ....
2
ktoś 2017-01-13 14:03:38
Git.
Racja to racja
Kolega po fachu 2017-01-14 00:19:22
Ha! Mój komentarz o firmie się odnalazł. Ciekawe dlaczego z dwudniowym poślizgiem...
Czyżby zima?
InterKadra 2017-01-16 09:51:15
Szanowna Pani,

tak jak Pani, tak i każda Opiekunka miała wybór. To prawda, że opieka nad ludźmi starszymi to trudna praca, dlatego to dobrze, że może Pani szukać innego zajęcia, skoro ta praca nie była dla Pani odpowiednia. Trzymamy kciuki i życzymy sukcesów.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
Aaaauś 2017-01-16 13:08:30
Fajna agencja warta polecenia. Zawsze znajdą pracę.
InterKadra 2017-01-16 16:08:28
Dzień dobry,

dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Cieszymy się, że spełniamy Pani oczekiwania.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół InterKadra
1
Zostaw swoją opinię o InterKadra Sp. z o. o - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o