Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: InterKadra Sp. z o. o

zdjecie uzytkownika
koziol - 2014-06-26 15:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe, dlaczego usuwacie opinie, gdzie jest podana stawka jaka oferujecie, niech ludzie dowiedza sie ze jako pakowacz w plastrach na kowalach zarabia sie 9zl brutto
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-06-29 11:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
orientuje sie ktos jaka jest stawka w carefourze w pomorskim???przy wykładaniu towaru i na ile jest podpisywana pierwsza umowa z nimi????
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-30 14:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez nikt tego 9 brutto nie usunął... Nadal jest widoczne w poprzednim poście. Rozumiem, że to na sklepie jako kasjer, tak?
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-03 21:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cześć:) zamierzam wyjechać z tą firma do Francji, czy mógłby ktoś powiedzieć o nich konkretnego? tzn jak z wypłatami, pracą, wyjazdem, itd..
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-07-06 13:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Francji? Z tego co widzę to interkadra ma wiele ogłoszen do pracy, ale w Polsce, nie wiedziałem nawet, że organizują prace za granicą, ciekawe...
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-07-22 19:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sarna - 2014-04-25 21:03:04]:
Masz coś konkretnego do powiedzenia czy tylko obrażać potrafisz? Nie miałem i nie mam żadnej znajomej osoby w biurze Interkadra i radzę zaprzestać takich oskarżeń, bo inaczej sprawa sie potoczy. Nie pasuje Interkadra to twoja sprawa, ja oceniam tą firmę pozytywnie. Jak sie pracuje to nie ma problemów, chyba że sie nie pracuje tylko narzeka.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-07-22 19:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaśka - 2014-06-20 12:11:49]:
Nie jestem pracownikiem biura Interkadry. Pracowałem przez tą firmę i doskonale wiem, jakie mają warunki i jak wygląda współpraca. Tutaj widzę, ciągle narzekanie ale co sie dziwić jak niektórym tylko narzekać się podoba. Religii bym w to nie mieszał
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-07-24 21:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
InterKadra to jedna z dziesięciu największych agencji pracy i doradztwa personalnego w Polsce. Na rynku działają od 2006r. Kapitał firmy jest w 100 proc. polski. Posiadają 15 Centrów Rekrutacyjnych w całym kraju, w przeliczeniu na pełne etaty, zatrudniają obecnie już ponad 3,4 tys. osób, przynajmniej tak napisali na swojej stronie. Oferty maja nie tylko do Polski, są do Niemiec, Francji, Wielkiej Brytanii, czy Irlandii. Na stronie jest zakładka dla pracownika, a tam można wybrać inną zakładkę - oferty pracy zagraniczne, co ciekawe jako oferte pracy zagranicznej wyszukuje tez okolice Wałbrzycha ;).
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-05 19:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam. Dostałam dzisaj psimo,iz interkadra podala mnie do sadu za znieslawienie.
Napisalam tylko prawde,bez zadnych wyzwisk itd.,a oni z takim czyms. Co robic,czy moge sie jakos uratowac??proszze pomóżcie
zdjecie uzytkownika
@ - 2014-08-11 11:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-08-05 19:40:13]:
Dzień dobry,
proszę o kontakt pod adresem:sekretariat@interkadra.pl

Pozdrawiam,
InterKadra Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
felka - 2014-09-12 23:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję na kasie w jednym z toruńskich marketów. I nie jest źle. Jako jedna z nielicznych agencji dają umowę zlecenie ZE SKŁADKAMI! Wynagrodzenie na czas. Jak na razie nikt mnie nie okłamał co do stawki, miejsca pracy, warunków. Wszystko jak kawę na ławę. A stawka też nie taka zła.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-09-23 23:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja teraz znalazłam jedno z ogłoszeń InterKadry, poszukują na stanowisko Kasjer/Kasjerka – praca w markecie w Pile. Oferują Zatrudnienie w Agencji Pracy Tymczasowej Interkadra, Legalną pracę w oparciu o umowę zlecenie, Ubezpieczenie dla pracownika i członków rodziny, Bezpłatne szkolenie przygotowujące do pracy na stanowisku , Pracę w systemie II-zmianowym między godziną 8:00 a 22:00, Dla osób zainteresowanych możliwość nawiązania długofalowej współpracy, Regularne wynagrodzenia wypłacane w systemie miesięcznym.
Oferty Pracy odpowiedz
2014-09-25
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
InterKadra jest jedną z największych polskich Agencji świadczących usługi na rzecz klientów indywidualnych i firm. Renomowaną Agencją Pracy Tymczasowej, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy obejmującą swoim działaniem rynek krajowy oraz zagraniczny. Posiada Certyfikat Ministra Gospodarki i Pracy nr 3372. Dzięki nam tysiące osób znalazło pracę w kraju i za granicą. Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy kandydat&oa
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-09-26 20:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-09-26 20:05:50]:
a ile na godzine masz stawkę
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-09-26 20:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alicja - 2014-09-23 23:54:23]:
ile masz stawke za godzine
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-09-29 12:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zatrudniona przez Interkadrę w jednym z zachpom. marketów i nie narzekam. Umowy są wysyłane na czas, pieniądze też, stawka godzinowa może nie najwyższa, ale i nie najgorsza.Poza tym, wiedziałam, na co się godzę, bo przy pierwszej rozmowie koordynatorka mnie o tym poinformowała. Konkretnie określiła, gdzie, dla kogo i za ile będę pracować.
zdjecie uzytkownika
simon - 2014-10-08 15:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wystawili ciekawe ogłoszenie. Poszukują osób do pracy na stanowisko Pracownik produkcji - pakowacz. Oferują nawet sporo, bowiem: - zatrudnienie na podstawie umowy o pracę - prace w systemiczne równoważnym, od poniedziałku do czwartku po 10 h, na dwie zmiany - wynagrodzenie zasadnicze zawsze płatne na czas, premię regulaminową oraz premię uznaniową - bezpłatny dowóz pracowników z Goleniowa do miejsca pracy i powrót do Goleniowa po skończonej zmianie. Ktoś może polecić? Oczywiście o Goleniów chodzi.
zdjecie uzytkownika
Luśka - 2014-10-08 16:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tyle negatywnych opinii, że ludzie mogą się zniechęcić. Niepotrzebnie.
Osobiście polecam tę agencję, zwłaszcza studentom. Pracuję od ponad roku w jednym z wrocławskich marketów i naprawdę nie narzekam. Grafik układany pode mnie co do minuty. W razie potrzeby odwołania/skrócenia/przesunięcia zmiany nie ma najmniejszego problemu. Wypłata zawsze do 25, czasem nawet wcześniej. Nikt mnie nigdy nie oszukał, zawsze liczę, ilę mniej więcej powinnam dostać i zawsze tyle jest. Okazjonalnie premie. Panie bardzo życzliwe. Jeśli tak bardzo narzekacie, to po prostu zmieńcie agencję, a najlepiej poszukajcie normalnej pracy z umową z pracodawcą, bez pośredników. Ale jeśli ktoś chce pracować dwa razy w tygodniu, najlepiej od 10 do 14, bo przecież ma dziecko, to nie dziwota, że nikt nie chce dać wam umowy o pracę. Wyższa stawka = pełna dyspozycyjność, pracujesz kiedy ci każą. Jeśli chcesz sam ustalać sobie grafik i być "wolnym duchem" (możesz przez dwa tygodnie nie pracować - sama tak robię, gdy mam sesję), to niestety licz się z niższą stawką.
Z doświadczenia wiem, że najgłośniej narzekają lenie. Też miałam takie koleżanki w pracy, co po tygodniu już ich nie było. 45 lat, a one pierwszą pracę w życiu zaczynały.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-10-13 21:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktos wie jaka jest stawka za godzine dla kasjerów w Torunskich marketach dla osoby nieuczacej sie.
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-10-31 17:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a jest tu może ktoś, kto pracował przez interkadre jako pracownik obsługi magazynu, bowiem posiadają takie ogłoszenie i mnie zainteresowało. Praca niby ma być we Wrocławiu, nie napisali konkretnie, ale podali przedział zarobkowy 2200-3400zł brutto. Może ktoś napisać od czego zależy, czy dostane 2200, czy 3400, bo to 1200 brutto różnicy.
zdjecie uzytkownika
ajax - 2014-10-31 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj, np. w takim magazynie Kauflandu wypłata zależy od nadgodzin i ilości przerzuconego towaru ponad normę - i tak oto mój kolega ma tam 2000 netto podstawy a z nadgodzinami i przerzuconym towarem ponad normę wychodzi nawet i 4000 netto
zdjecie uzytkownika
Staniau - 2014-11-14 23:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na magazynie widzę w cenie :) ładnie, widzę na stronie internetowej InterKadry, że na Wrocław w ogóle są dobre oferty - Koordynator regionalny ds. merchandisingu - to mnie szczególnie zainteresowało. z tym, że nie ma informacji o zarobkach. nawet poza granicę można z nimi wyjechać. Był ktoś może?
zdjecie uzytkownika
Kolek - 2014-11-14 23:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć przeglądam oferty pracy na stronie InterKadra i zainteresowało mnie ogłoszenie Magazynier – pracownik hali marketu, czy ktoś podejmował/podjął taką pracę przez tego pośrednika ? czy warto w ogóle zaprzątać sobie głowę podejmowaniem pracy przez pośrednika tego typu, czy lepiej poszukać bezpośrednio? Co sądzicie ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-28
Żródło: Gowork.pl
Siechnice
(dolnośląskie)
InterKadra Sp. z o.o. jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Pracy Tymczasowej, Doradztwa Personalnego i Pośrednistwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 3372. Obecie dla nszeo Klienta poszukujemy osób chętnych do pracy na stanowisku: Operator Wózka Widłowego Nr referencyjny: OWW/SIE Miejsce pracy: Siechnice Wymagania: uprawnienia do obsługi
zdjecie uzytkownika
anulka - 2014-11-20 20:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowalam w markecie Carrefour w bełchatowie i nie mam zadnych złych opini o tej agencij jak tylko ze stawka godzinowa jest bardzo mala 7.70 na okres świateczny brutto co wychodzi 5.20 na reke ale pieniadze sa zawsze na czas i wiele da sie z ta agecja uzgodnic
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-22 22:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Widziałem ogłoszenie InterKadra na stanowisko Merchandiser Coca-Cola co możecie powiedzieć na temat tej pracy na czym polega? jakie zarobki na godzinę ? umowa? itp. jest dużo negatywnych opinii na temat tej firmy ale może tragedii nie ma na tym stanowisku proszę o opinie na temat pracy Merchandiser Coca-Cola
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterKadra Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x