brak logo

CSK MSWiA

Warszawa

Opinie o CSK MSWiA

admin 2015-05-20 11:37
Twoja opinia ma znaczenie. Dodawaj komentarze o firmie CSK MSWiA na naszym forum.
xeruśś 2017-02-04 11:50
anonim 2009-02-05 10:24 Słowa kojarzące się z MON (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w MON:
Najbardziej nie podobało mi się w MON: odpowiedz
xero 2017-02-04 11:44
Żelazna pięść Duńczyków
ID: 212272

Polska firma otrzymała grzywnę w wysokości 12 tysięcy euro i półroczny zakaz wjazdu do Danii.

~etransport.pl

Wątek dotyczy tej informacji prasowej

Posty (8)
~Łukasz
2017-02-04 07:29:15 Wszędzie powinny być minimum takie kary, nawet surowsze.
~Viking
2017-02-04 08:00:09 i bardzo dobrze, w całej Unii powinni wprowadzić takie kary, tylko bardzo wysokie grzywny pohamują tych idiotów, ( kierowców i psiewozników ) od kombinacji i narażania innych ludzi na niebezpieczeństwo.
~dobry kolega
2017-02-04 08:07:48 ten kierowca to ostatni h uj dla lizania d u py szefunciowi magnesy podpina ja bym mu dwoch murzynow na noc podeslal za to
MarcinSE
2017-02-04 08:21:26 Po pierwsze, nie magnesu tylko w aucie był zamontowany wyłącznik tacho po drugie TEN kierowca to właściciel firmy który prowadził auto w momencie zatrzymania a żeby było weselej to w aucie był drugi kierowca który też miał czasy przekroczone... układ doskonały :) :)
~dobry kolega
2017-02-04 08:29:21 czyli jeszcze gorzej bo dziada dodatkowo zlapali na pal ich wbic w hiszpanii juz by w puszce za to siedzial najlepiej na frajerni z dwoma murzynami
~kier
2017-02-04 09:39:06 I TAK WLASNIE POLSKIE ITD POWINNO BRAC PRZYKLAD ZE SLUZB KONTROLNYCH W INNYCH KRAJACH. KARAC BANDYCKIE DZIADOSTWO DROGOWE. CO TAKI IMBECYL MA W GLOWIE ZEBY KOMBINOWAC? NIE DOSC ZE ZYCIA PRYWATNEGO NIE MA WCALE BO CALY CZAS SIEDZI W BUDZIE TO JESZCZE DZIADA Z SIEBIE ROBI.
~Kamil
2017-02-04 11:12:00 No i elegancko, przynajmniej maja jaja dac taka kare. Tam nie ma myslenia, ze nie zabija sie zlotej kury tylko zabijaja lisa, ktory im wpadl do kurnika. Dla normalnych nic sie nie zmieni, elastyczni sr. aja po gaciach.
~24h
2017-02-04 11:34:57 W POPISlandie tanio to smigają 500 euro smieszna kara
\\
ZA jazdę na magnesie lub cudzej karcie
1
Zostaw swoją opinię o CSK MSWiA - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CSK MSWiA