OPOLTRANS

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 376 ocen.

OPOLTRANS
2 376 6 1

Opinie o OPOLTRANS

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPOLTRANS

Były pracownik

Jakbym miał wybrać pomiędzy pracą tam do emerytury, a nagłą śmiercią to myślę że wybrałbym śmierć.

Gość
@Były pracownik 21.07.2018 12:52

Hehe dobre ale taka jest prawda kolchoz jak h.j naprawdę szkoda czasu na pracę w tej żenującej firmie szkoda ze pracowałem tam tak długo teraz żałuję jak zobaczyłem co oferuje rynek i praca jak się chce pracować pozdrawiam czytelników i oczywiście Agnieszkę która chce na siłę zrobić tą firmę super na tym forum ale nie da się budować czegoś czego nie ma i tam nie będzie

Agnieszka

@Szwej, w swojej wypowiedzi odnośnie firmy OPOLTRANS użyłeś wielu zwrotów na temat tej firmy. Jednak żaden nie jest odpowiednio uzasadniony, czy uargumentowany. Mógłbyś odnieść się do poruszonych zagadnień i uzasadnić swoje zdanie na ten temat? @Pracownik, z tego co przedstawiłeś, bardzo zachęcająco wyglądają zarobki w firmie OPOLTRANS. Jak ocenisz atmosferę pracy panującą w tym miejscu? Można liczyć na życzliwość i zrozumienie przełożonych? Napisz, proszę, swoje informacje na ten temat.

Romb
@Agnieszka 15.07.2018 19:42

Hehe życzliwość i pomoc przełożonych chyba a w obcinaniu wypłat i opowiadania bzdur tak są same osly wierne jak psy jasiowi

Pracownik

ludzie nikt wam nie kaze pracowac w tej firmie zawsze mozna isc do fabryki za 2200 netto na reke i martwic sie jak utrzymac rodzine. Zarobki magazynu okolo 4 tys netto mowie o malym zusie i 220 h. Zarobki handlowca 4-8 tys netto sa jak najbardziej realne, za zbieranie zamowien przed komputerze przy kawie, ( po odliczeniu kosztow spedycji). Fakt jest okolo 220 h, i 2 soboty ale lepsze to niz (usunięte przez administratora) w holandi przy pomidorach.

Pyton tygrysi
@Pracownik 10.07.2018 19:44

zgadza sie nikt nie każe wam pracowac po tyle godz i za takie pieniądze i takiej atmosferze i z myślami o co sie szeryf dzis przyczepi .w konkurencji mozna zarobić tyle samo ,z mniejsza ilością godzin i lepszej atmosferze.wiadomo nikt za darmo nie zapłaci pracowac i starać sie trzeba wszedzie i sa tego efekty

rufus

pracuje od 4 lat na dzialalnosci i nigdy nie widzialem faktury na 4000 magazyn ma 5000-6000 a handlowka 5000-8000 netto niby jest tajemnica ale na oddziale wszyscy wiemy kto ile na umowe za 2200-2500 bym nie wrocil bo na oplaty by starczylo powodzenia etatowicze na l4 urlopach wychowawczych maciezynskich i innych na ktore sie wszyscy skladamy

Agnieszka

@Szwej, jak wiadomo każda osoba związana z firmą OPOLTRANS może mieć zgoła odmienne wrażenie z warunków pracy jakie oferuje pracodawca. Dlatego w dalszym ciągu zachęcam do wyrażania swoich opinii na temat pracy w firmie OPOLTRANS. Każda uzasadniona opinia będzie pomocna dla osób, które poszukują informacji na temat tego pracodawcy.

Szwej
@Agnieszka 09.07.2018 08:16

Proszę nie pisać firma opoltrans z dużej litery bo na to nie zasługuje podejście do pracownika na najniższym z możliwych standardów traktowanie ludzi jak podludzi przez tego prosiaka ale już bardzo dużo klientów odeszło i dalej będą odchodzić bo wiedzą że ta firemka to największe dno

Agnieszka

@mentos, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie OPOLTRANS. W swojej wypowiedzi wspomniałeś, iż praca w tej firmie należy do rozwojowych. Czy chciałeś przez to napisać, iż pracodawca organizował szkolenia dla swoich pracowników dzięki, którym pracownik mógł podnosić swoje kwalifikacje? Napisz proszę bardziej szczegółowo jak wyglądała ta kwestia w tym miejscu pracy.

Szwej
@Agnieszka 02.07.2018 13:12

Agnieszka co chcesz jeszcze wiedzieć pokaż mi jedna pozytywną opinię o tej firmie pozdrawiam

CANIBAL COROPSE

DROGI JANUSZU W NIEIĆMY TĄ DROGĄ JAK TAK CZYTAM TE OPINIE TO WIDZĘ CZARNY OTWÓR W MOIM TYŁKU DAJ TYM LUDZIOM SPOKÓJ CZAS NA EMERYTURĘ ZRÓB SOBIE WAKACJE JEDZ DO HIN POŁAP NOWE KONTAKTY JASIU FSZYSTKO OGARNIE TA FIRMA POTRZEBUJE RESETU I NOWEGO ZAŻĄDZANIA

Komin

Wystarczy wejść na sklep i spojrzeć na pracujących tam ludzi. Zajechani jak dzida Rocco, smutni, zmęczeni A to tego schorowani. Ale nie ma się co dziwić jak sie pracuje od poniedziałku do soboty całymi dniami A każda nieobecność w pracy traktowana jest jak zdrada stanu. Dobrze to maja jedynie grube misie..... kierowniki i ich posłusznie koordynatorki które nadaja sie jedynie do parzenia herbaty i zamawiania jedzenia dla grubych misiów. Zdrowia i uśmiechu życzę choć wiem że w OPO to nie takie łatwe.

mentos

powiem tak pracowałem tam kilka lat temu i atmosfera była luzniejsza każdy wiedział co ma robić i ludzie byli w pożądku a teraz słyszałem że pełno sprzedawczyków i lizusów ogólnie praca ciekawa i rozwojowa ale muszą być ku temu warunki a na tą chwile ich niema a co do płacy to jak ktoś chciał zarobić to zarabiał

Agnieszka

@mentos, Twoja wypowiedź nie zawiera zbyt wiele informacji na temat pracy w OPOLTRANS. Zachęcam Cię do uzupełnienia jej o dodatkowe informacje. Mógłbyś napisać jakie warunki zatrudnienia są proponowane przez tego pracodawcę?

mentos

kiedys było fajnie można było pracować z 4 pakiem i robota sie kleiła mam nadzieje że te czasy wrócą pozdrawiam mentos

Agnieszka

@Szwej, Twój komentarz jest niezgodny z regulaminem ( https://www.gowork.pl/regulamin ) zatem prawdopodobnie zostanie usunięty. Na forum nie można opisywać konkretnych osób ani używać wulgaryzmów. Ponadto forum Gowork.pl nie jest miejscem do oskarżania innych lecz do wyrażania opinii o pracy.

Agnieszka

@niezdecydowana, czyli rozumiem, że była to standardowa rozmowa kwalifikacyjna? Jakie pytania padły na rozmowie? Może masz jakieś wskazówki dla osób, które będą starały się o pracy w OPOLTRANS? @Rudy, Twój komentarz jest bardzo ogólny. Nie ma w nim za wiele informacji o pracy w OPOLTRANS. Może mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?

Szwej
@Agnieszka 13.06.2018 13:55

Agnieszka pytasz o rzeczy o których wszyscy piszą czyli o fatalnej atmosferze pracy oraz okradaniu pracowników przez wiszczuka wielkiego ku...a biznes.ena za 5 a h.j z njm.

Rudy

Ta firma to dno nie polecam szukajcie normalnej pracy u normalnych ludzi przeszedłem to więc wiem co mówię szkoda czasu na jasia i jego durne procedury pozdrawiam

Agnieszka

@Tomcio, jeśli jesteś pracownikiem w OPOLTRANS to wyraź proszę opinie na temat pracy w tym miejscu. Może napiszesz coś o atmosferze pracy lub warunkach zatrudnienia? @niezdecydowana, dlaczego się wahasz? Mogłabyś napisać jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna?

niezdecydowana
@Agnieszka 07.06.2018 22:20

Jestem z dużego miasta i wyszło że poza pracą kasjerki mam robić tyle co księgowa. Jak na tutejsze warunki to żadna rewelacja. Mam z czego żyć i nie muszę na siłę zarabiać. A sama rozmowa całkiem rzeczowa i profesjonalna.

niezdecydowana

Jak mają kasjerki? Stawka jest dwa tysiące na rękę jak w Biedronce dokładnie. Same papiery mniej klientów i nie musze niczego dzwigać. Któraś z Was była albo jest tam kasjerką? Byłam na rozmowie ale aie waham...

Były pracownik
@niezdecydowana 03.06.2018 16:08

Fakt jeśli porównać prace kasjerki w biedronie i opoltransie to na bank jest lżej, tak jak zauważyłaś nie ma dźwigania i a i klienci zupełnie inni. Niewątpliwym plusem pracy w opoltransie są również godziny pracy jak i wolne niedziele, w co drugą sobotę do 15. Ale niestety to byłoby na tyle plusów ???? Atmosfera w tej firmie to porażka. Mobbing, Mobbing jeszcze raz Mobbing. A co do zarobków, to fakt oferują 2000 ale tak naprawdę na umowie jest najniższa krajowa plus premia ( przy czym kwota premii nie jest ujęta kwotowo tylko istnieje zapis do 200 % podstawy), czyli należy to rozumieć w ten sposób, że jeśli Januszowi tudzież pani kadrowej lub kierownikowi oddziału coś się nie podoba to premii nie ma, zero wyjaśnień dlaczego. Miałam okazję pracować w tym cyrku i ciesze się bardzo, że udało mi się znaleźć coś normalnego bo tam jedynie nabawiłam się depresji ???? Wybór należy do Ciebie.

Piotr

mam oferte na wspolprace w szczecinie. ktos wie jak tam jest czy tez tak kontroluja i cisna?

Muniek
@Piotr 02.06.2018 17:36

Wszystko zależy jak trafisz i na jakich slużbistów czy bedą sprawdzać i kontrolować czy bedziesz ściemniał ze coś robisz z miesiąca na miesiąc bo u nas luzik ale sąsiedni oddział mówią ze ciśnienie i tyrka wszystko zależy jak trafisz ale na rozmowie już będziesz wiedział

gruby

co sie stalo w katowicach?

kwazi
@gruby 02.06.2018 07:10

ludzie przuchodza i odchodza z naxiskiem na to drugie

anonim

(usunięte przez administratora)

Tomcio

To widać ze wszędzie praca menagerow tak wygląda ???? byle się nie narobic, byle JW się o nic nie przyczepil. A jak się przyczepi to i tak się zgoni na handlowców. Moze kiedys ktos sprawdzi bilingi kierowniczkow to wtedy będzie wiadomo kto pracuje a kto tylko codziennie o pierdolach i plotach w firmie żyje ????

Agnieszka

@RuDy, czyli rozumiem, że nie pracujesz już w firmie OPOLTRANS? Nie widzisz żadnych plusów pracy w tym miejscu? @Blade, przypominam, że według regulaminu na forum nie można używać obraźliwych słów: https://www.gowork.pl/regulamin. Zatem Twój komentarz prawdopodobnie zostanie usunięty. @jacenty, co masz na myśli?

Lincoln

To ile w tyg sie osób zwolniło?

jacenty

bilas ostatniego tygodnia jest bardzo obiecujacy tiktak tiktak

Agnieszka

@Wini, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w OPOLTRANS. Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat tego pracodawcy? @Gość, takie komentarze jak Twój nie będą tolerowane na forum. Proszę o przestrzeganie regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ). @Rudy, dlaczego? Mógłbyś napisać coś więcej?

RuDy
@Agnieszka 17.05.2018 15:28

Ponieważ na rozmowie o pracę obiecują złote góry, możliwości rozwoju i awansu i tylko od człowieka zależy jak wysoko się zajdzie hahaha, a zaraz po okresie próbnym 3 miesięcznym musisz założyć własną działalność i wtedy się zaczyna. Praca po 10h dziennie minimum, każda sobota, płacenie z własnej kieszeni za każdą pomyłkę nawet nie swoją, czepianie się wszystkiego byle obciąć ci wypracowaną według ich kalkulatora wypłatę , także nigdy nie wiadomo ile się w danym miesiącu dostanie i zaczynają człowieka traktować jak zło konieczne. Przerabiałem to na własnej skórze. Pozdrawiam

Wini

Od tej firmy trzeba się trzymać z daleka, jako pracownik i jako klient. Towar to chińszczyzna najgorszej jakości. Człowiek się nie liczy.

Gość
@Wini 13.05.2018 08:54

Już za niedługo ta świnia będzie sama w Brzeziu będzie handlowal i liczył miliony głupek

Klient

A co tam w Bydgoszczy się dzieje, wszyscy najlepsi handlowcy odchodzą?????

Szwej
@Kurier 11.05.2018 16:57

Wiesz jasiu czy kierownik jedno i to samo go..o a myślisz że jasiu jak szkoli kierowników żeby traktowali Człowieka jak psa

Cukier

Pracowałem 4 lata... Ogólnie pracowałem w kilku miejscach z bardzo różnymi ludźmi i jak to mówią nigdzie niema miodu, ale to jak wygląda praca w opoltransie i jak się tam traktuje człowieka może niektórym nie zmieścić się w głowie jak sami to zobaczą... Jesteś idiota, (usunięte przez administratora) który niema prawa się pomylić. Jeżeli już to zrobisz, za wszystko płacisz x 10 jak to pisze Pan wiszczuk w mailach do pracownikow... Towar oczywiście idzie dalej do sprzedania, ale Ty za niego zaplaciles... np. Na magazynie stoją akumulatory, które przez starość straciły swoje właściwości, pan wiszczuk przyjeżdża na oddział sprawdza w systemie sobie takie rzeczy, które są mało chodliwe i sprawdza ich stan... akumulatory nadają się na śmietnik i pan ,, w ,, pisze maila ( zdjęcia maili posiadam) ,, proszę do godziny 12:00 wpłacić wartość akumulatorów do kasy, ponieważ nie dopilnowaliscie, żeby je sprzedać, kiedy były jeszcze dobre... W przeciwnym razie zostanie to rozliczone z waszych wypłat, a wtedy będzie was to kosztować dużo, dużo więcej... ,, chlopaki z magazynu sie SKŁADAJĄ z wlasnej kieszeni, płacą za aku, ktore pan ,, w ,, za kilka dni każe odeslac do centali. W centrali trochę je podladuja i do klienta... klient bierze, za dwa dni aku klęka, reklamuje. Reklamacja oczywiście zostaje odrzucona i wszystko gra... Praca na magazynie - minimum miesięczne to 220h inaczej masz obciete z wypłaty... więc pracujesz wszystkie soboty w miesiącu, dwa razy w tyg pracujesz 11h pozostałe dni po 8 i jeszcze musisz zostawać po godzinach żeby wyjść te 220h. Prócz kasjerek wszyscy sa na działalności. Kolega był w szpitalu miesiąc, dostał 460zl przelewu... Urlop raz w roku 2tyg ciągiem, nie mozesz podzielić, z wyplaty ucinane za niego ok 1500zl... Wejdziesz na magazyn z szatni o 7:01 to kierowniczyna wpisuję spóźnienie, za które oczywiście będziesz miał odpowiednio ujeb... z wypłaty, ale jak wychodzisz z pracy 10, 20, 30 minut po fajrancie bo na sklepie są ludzie, to wtedy jest Ok, bo to Twój obowiązek... Jako magazynier jesteś odpowiedzialny za - obsługę klientów, porządek na magazynie, na placu, naprawe samochodów służbowych ( wymiana tarczy, klocków, opon itp itd...) nikogo to nie interesuje, że poprostu niektórzy tego nie umieją... wymiana opon w samochodach ciężarowych i osobowych, koszenie trawy, odśnieżanie itp itd... Oczywiście jak coś ,, zepsujesz,, na serwisie wymiany ogumienia to idź od razu sobie za to zapłać, bo potem x10... A wszystko chińskie (usunięte przez administratora) jeszcze w rękę nie weźmiesz, już nie działa... Mógłbym tak do jutra... podsumowując darujcie sobie... pozdrawiam

Niewolnik J.W
@Szwej 08.05.2018 19:30

Do uzupelnienia moge tylko dodac ze co bys w tej firmie niezrobil to i tak jest zle i tak przyjdzie kierowniczke i sie (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

Blade

Informacja dla tych co chcą aplikować na jakie kolwiek stanowisko w firmie opoltrans. Na rozmowie obiecują złote góry jak to firma się nie rozwija a w rzeczywistości praca od rana do wieczora soboty a jak masz mało godzin to odcięte z wypłaty urlop dostajesz tyle co wypracujesz przez dwa tygodnie czyli przeważnie 3000 netto zapłać ZUS plus ksiegowa na chleb starczy. Właściciel zawsze znajdzie coś żeby obciąć wypłatę za system nagród dla klientów ty płacisz za nagrody. Tak więc po lekturze sami sobie przemyslcie czy warto aplikować pozdrawiam czytelników.

Agnieszka

@Robot, Twój komentarz jest zdecydowanie nie na miejscu. Ostrzegam, że może zostać usunięty przez administratora. Jak oceniacie pracodawcę, którym jest OPOLTRANS oraz warunki, jakie oferuje? Polecilibyście aplikować do pracy w tym miejscu?

Rudy
@Agnieszka 24.04.2018 20:14

Nie warto nawet aplikować

Robot

To się jasiowi rozpadły Katowice jasiu w rozpaczy będzie ale jaki pan taki kram nigdy nie powinien ten burak mieć dobrych pracowników jasiu trzymaj się ramy hehe he

Agnieszka

@Ernest, rozumiem, że możesz być niezadowolony z pracy w OPOLTRANS, ale wypowiadając się na forum, przestrzegaj proszę naszego regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ). Komentarze w obraźliwym czy wulgarnym tonie nie będą akceptowane, licz się więc z tym, że część Twojego wpisu może zostać usunięta przez administratora. @Serio, z Twojego wpisu wynika, że byłeś lub jesteś związany z OPOLTRANS. Możesz napisać jakieś konkrety na temat pracy? W jakim trybie się pracuje, na jaką umowę można liczyć w tym miejscu?

Zostaw opinię o OPOLTRANS - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPOLTRANS