OPOLTRANS

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 383 ocen.

OPOLTRANS
2 383 6 1

Opinie o OPOLTRANS

Pseudonim.

Właściciel tej firmy to zwykły dz..d niby zależy mu na dobru klienta a reklamacje uznaje bądź w większości nie uznaje już tyle firm odeszło od tego imbecyla pozatym zero szacunku dla pracowników którzy to przecież zbudowali ta firmę a on zamienił to w kolchoz gdzie nikt nie chce pracować a jak pracuje to tylko chwilę i idzie do konkurencji pozdrawiam jasia

anonymous
@Pseudonim. 16.09.2018 10:51

Nie uczciwie piszesz te swoje wypociny. Sądzę, że te wszystkie oszczerstwa piszą wyłącznie Ci, którym się nie chciało pracować, bo praca jest dobra i dobrze płatna, bo się robi dla siebie albo jak dla siebie. Nic za darmo. Wszyscy w koło zarabiają włącznie ze mną po 6, 7, 8 a nawet 10 i więcej tysiaków i nie ma z tym problemu. Każdy zarabia tak jak chce. Ci co narzekają to tacy co parę dni pracują lub już im się nie chce. Gwarantuję, że jest fajnie i uczciwie. Nie zazdroszczę magazynierom mimo, że niekiedy więcej zarobią niż handlowiec, bo handlowcy się nigdy tak nie napracowali jak magazynierzy. Niektórzy chcą dużo pracować i mają za to większe pieniądze niż ci narzekający i kłamiący o firmie. Pozdrawiam wszystkich źle życzących........ A firma ma się dobrze, a ogłoszeń jest trochę bo widać rozwój i potrzeby.

Czak noris
@anonymous 08.10.2018 00:30

Widać ze jestes jednym z przydupasow i dupowlazow,wchodzisz bez wazeliny,jak ci w twarz pluja to mówisz ze deszcz pada,a czarne do białe taka prawda ,za te 6,7,8..kafli bys wszystkich sprzedał,jaki rozwój ma firma ?czemu sa firmy zewnętrze co wożą towar nawet z centrali?czemu bus dowozi ludzi do pracy centrali?bo nikt z okolicznych wsi nie chce pracowac w tej firmie.co do magazynierów proponuje ich awansować na dhw ,czemu żaden z nich niechce piać sie wyżej a swoje podlizywanie zostaw do piątkowych raportów

Hah
@anonymous 08.10.2018 00:30

"Rozwój i potrzeby" - klonowanie się powiodło?!

Prc
@anonymous 08.10.2018 00:30

w/g ciebie 10 i wiecej lat nazywasz pare dni?ludzie z takim stażem odchodzą bo juz maja dość ,przykładów jest bardzo dużo

Sebastian
@Pseudonim. 16.09.2018 10:51

Widzę, że masz sporo informacji o tym, jak wygląda obecnie praca w firmie OPOLTRANS, dlatego chętnie poznam Twoje doświadczenia związane z tym miejscem pracy. Możesz przedstawić plusy i minusy pracy w tej firmie? Zachęcam do wypowiedzi.

Agnieszka

@anonymous, widzę, że masz inne zdanie na temat pracy w firmie OPOLTRANS, więc chętnie poznam, więcej szczegółów, jeżeli chodzi o to miejsce pracy. Możesz napisać, jak dokładnie wyglądają zarobki na poszczególnych stanowiskach? Osoby młode bez doświadczenia zawodowego mają szansę, aby otrzymać szansę pracy w tej firmie?

Wesoły

Guten tag. Melduję się do raportu. Nie mam czasu pisać bo zapisałem się na kurs "język niemiecki w polu". Jest coraz gorzej. Co mnie pokusiło żeby zostać HW? Na magazynie pyłem szyszką, miałem lajt, dało się zarobić na boku. Fv też się zgadzała, nie robiłem nic a miałem prawie tyle co kierownik oddziału + bonusy. Było wesoło. Odkąd zostałem niby handlowcem jeszcze nigdy nie zrobiłem limitu a już niedługo rok minie.... Ale się nie przejmuje bo tylko 2 osoby na oddziale robią limit ;-) cała reszta po naście tyś. Ale podobno jest coraz lepiej. Walec robi co chce i jak chce, mi każe siedzieć na dyżurach jak sam w ostatnim miesiącu może raz był, to samo godziny pracy, przychodzi na 9 wychodzi o 16 a pisze 7-18. Nie robi nic tylko raport pisze i śmieje się z Fioną. Jest coraz grubszy, ledwo mieści się w fotelu. Ale mi to loto jak coś to pakuje się i jadę na kalafiory, szparagi i cebulę do Niemiec..... Auf wiedersehen Walec.

porucznik Pneumat
@Wesoły 19.03.2016 18:20

A ja za to skorzystałem. Jestem kierownikiem magazynku, mam lajt i w d...pie wszystko. Jak magazynierzy se bimbają, to postraszę chińską syrenką milicyjną z mojego kosmicznego Harleya. Z nudów dreptam sobie tu i tam razem z moim białym kubeczkiem zawierającym pyszną zupkę chińską lub szóstą w tym dniu kawę jak się bardzo nudzę. Dreptam sobie do kasy, gdzie bajerze kierowniczkę kasy, która bardzo lubi moje żarciki. Potem po 15 godzince wyskoczę se po dziecko i wracam na ten magazynek lub zostaję w moim słodkim domku. Tak zlatuje mi 12 godzin ciężkiej pracy na tym magazynku, a sałatkę na koniec miesiąca zbirom jak przeciętny urzędnik państwowy. Muszę tylko lepiej zmotywować mego pachoła, który za dużo ostatnio zjada chińskich kanapek, jak ma tylko wolny czas... Ot taki mój nieszczęsny los...

Miś jogi
@Wesoły 19.03.2016 18:20

Wesoły co tak zamilkies?pracujesz jeszcze czy wyjechałeś na szparagi?jak tam walec mieści sie jeszcze w fotelu i dalej pisze raporty cały tydzień i fiona ,dalej sielanka kebsy,placki z niedzieli i dwa słoiki herbaty?

wesoły 2

Kumaci mieli dosyć bzdurnych opisów klienta, pisania kolorowymi kredkami, nowego kierownika regionalnego, który nie ma żadnego pojęcia o częściach tylko potrafi sprawdzić ilość wykonanych ofert. A oferty trafiają do pieca lub na fikcyjne meile, których nikt nie czyta. Co do kumatych to mają się dobrze, wręcz wspaniale. Działają w konkurencji i robią swoje, w końcu czują się jak prawdziwi handlowcy, a nie jak sprzedawcy w biedronce.

cukiernik nie piekarz
@wesoły 2 31.07.2015 00:28

hahahahahahah najwiekszym osiągnięciem byłego kierownika było zaj....100 jajek i wiadra marmolady z cukierni w której pracował..

Lotnik
@cukiernik nie piekarz 31.07.2015 21:10

Jak tam sie ma cukiernik nie piekarz z Kielc?juz dawno o nim nie slyszalem,gdzie sie teraz podziewa?

Agnieszka

@Zdziwiony, skąd masz informację o takim poziomie wynagrodzeń osób, które pracują na magazynie w firmie OPOLTRANS? Są to informacje z zaufanego i potwierdzonego źródła? @Rekrutacja, każdego miesiąca firma OPOLTRANS ucina pracownikom wynagrodzenie na podstawie opisanych przez Ciebie sytuacji? Rzeczywiście tak dokładnie to wygląda?

Były
@Agnieszka 30.09.2018 17:54

Tak dokładnie tyle maja a nawet wiecej,mnie sie pozbyli bo Za dużo mówiłem i byłem nie wygodny,kierownik grzywka i pupile nic nie robili, siedzieli na tel pol dnia ,jeździli na obiadki,śniadanka do makro(do tej pory ich widze jak przejeżdżam kolo makro) i wypłatę mieli,na szczescie teraz se latam zestawem i mam ich w d.nie musze na nich patrzeć i mam spokój

Zdziwiony

Jakim cudem ludzie na magazynie zarabiają po 4 tysiące na rękę?

sir_ryszard
@Zdziwiony 27.09.2018 22:02

To wymusza rynek pracy oraz miejscowość Warszawa. W dobie tzw. bumu hossy gospodarczej kandydata nie znajdziesz za np. 2000 zł. Pamiętaj nie zrobisz z pracownika zadowolonego, zaangażowanego w firmę, jeżeli nie zapewnisz mu odpowiednich warunków i tego pracodawcy powinni się trzymać. Słyszałem o=różne rzeczy jak np. o kierowniku produkcji dla którego 10 tys zł netto to mało, co prawda ma dom i dla Ciebie jest to np. życie nieosiągalne, ale on mówi, że klepie biedę bo nie stać go na nowego Forda Mondeo za 120 tyś zł., gdzie wokół jego domku wszyscy wożą się autami za 200 tyś.zł.

Agnieszka

@Rekrutacja, ciekawi mnie, czy firma OPOLTRANS w jakiś sposób motywuje swoich pracowników do bardziej wydajnej pracy? Jest jakiś system motywacyjny, który działa w tej firmie? Interesuje mnie również, czy przy tak dużej rotacji pracowników firma jest stabilna pod względem zatrudnienia? Opisz, jak to wygląda.

Rekrutacja
@Agnieszka 24.09.2018 13:17

Tak motywuje 20-tego,minus 500,1000 za różne fanaberie ,np za nie dyspozycyjność tzn mniejsza liczba godz niż 220,a to za zwroty od klientow ,a to za brak opisu,brak pisania kolorowymi kretkami co miesiąc za cos,opoltrans sam nie zwalnia ludzie sami odchodzą

Majster

Czołem to jak w tych Kielcach? Bo chcem robić ale żeśta mnie nastraszyły że kierownikiem mnie zrobio jak sie bede starał.... no nie chcę bo kierownik w każdym kołchozie to za karę jest, to takie oddziałowe ucho prezesa A ja grypsowałem przecie i do wychowka żem sie nie pucował. Podrzucił by ktoś bajerke bo na nowe szkiełko nie mam A zima idzie i muszę jakoś przykitrac sałaty.

Agnieszka

@Gosia, na treść dodawanych opinii przez użytkowników, którzy przeglądają forum, nikt nie ma wpływu, ponieważ każdy sam decyduje, jak oceni swoje doświadczenia związane z pracą w firmie OPOLTRANS. @Rejrutacja, wiesz może, czym spowodowane jest to, że do pracy w firmie OPOLTRANS ciągle poszukiwani są pracownicy? @Naiwny kandydat, chciałabym, abyś rozwinął to, co napisałeś na temat warunków pracy w tej firmie. Dlaczego tak drastycznie oceniasz to miejsce pracy? Możesz to uzasadnić, aby rozwiać wszelkie wątpliwości z tym związane? @Pseudonim., rozumiem Twoje rozżalenie, ale nie wolno jest obrażać osób związanych z pracą w firmie OPOLTRANS. Zapoznaj się z regulaminem forum przed dodawaniem kolejnych wpisów https://www.gowork.pl/regulamin

Rekrutacja
@Agnieszka 17.09.2018 08:39

Ciągle ogłoszenia na stanowiska spowodowane jest tym że nikt niechce pracować w takiej firmie po 230h,bycie poniższym, traktowany jak zło konieczne, na magazynie centralnym nie ma kto pracować,w oddziałach też, ludzie mają rodziny itp, gdzie jakiś odpoczynek pracując 6 dni w tyg??? To ludzie tworzą firmę, zespół i napędzają machine w/g niego sam zbudował!!! A może dzięki ciężkiej pracy i poświęceniu ludzi? W skrucie brak szacunku do pracownika! A ci "wierni oddani" zmian się boją, a kto się strat boi ten zysków nie ogląda, życzę powodzenia tym którzy pracuja, cierpliwości i nerwów że stali!

Agnieszka

@Gosia, można samemu poprzeglądać różne tematy, które są na forum i zobaczyć, że nie zawsze są tylko opinie negatywne. Obecnie z pamięci nie jestem w stanie nic przytoczyć, jednak zapewniam Cię, że nie jest tak, że tylko negatywne opinie są dodawane na forum. @Rekrutacja, na jakie stanowisko pracy trwa obecnie rekrutacja prowadzona przez firmę OPOLTRANS? Możesz przybliżyć to, co napisałeś?

Gosia
@Agnieszka 11.09.2018 09:49

Nie jesteś w stanie bo nie ma ☺ są pozytywne wpisy ale na ogół dodają je aktualnie zatrudnieni pracownicy. Osoby, które się zwalniają wypowiadają się praktycznie w 95% negatywnie. I jakby nie było jest to dość logiczne. Dlatego podważam sens istnienia takiego forum. Posty wulgarne i nic nie wnoszące do inf o firmie powinny być usuwane. Akceptowalne posty powinny zawierać tylko info ściśle związane z funkcjonowaniem firmy np godziny pracy, wypłaty, system premiowy, socjal itp. A tu... no cóż, gdzieś się wyżyć trzeba ????

Rejrutacja
@Agnieszka 11.09.2018 09:49

Rekrutacja trwa cały czas na wszystkie stanowiska,handlowiec, kierowniki itp, najmniej to chyba na magazynierow bo gdzie te lenie będą mieć lepiej, mają jak poczek w masle a ich jedynym zmartwieniem codziennie jest co tu zjeść na obiad, skad zamówić jedzenie... A czasem zarabiają więcej niż handlowcy a to jest nie dorzeczne, jak drukuje się wz to chowają się po regalach.

Agnieszka

@GOSIA, forum gowork.pl nie służy do tego, aby wyrażać jedynie swoje negatywne emocje związane z pracą w firmie OPOLTRANS. To jaki rodzaj wypowiedzi wskaże rozmówca zależy tylko i wyłącznie od niego samego. Więc nie zgadzam się z Twoim zarzutem, że forum służy jedynie do wyżywania się i okazywania frustracji. Czy ktoś z Was wie, czy firma OPOLTRANS prowadzi obecnie aktywną rekrutację do pracy? Są jakieś nowe wolne miejsca?

Gosia
@Agnieszka 02.09.2018 18:47

Wskaż proszę firmę na tym forum o której byli pracownicy wyrażają się pozytywnie i zachęcają do zatrudnienia się w niej. Dasz radę????

Rekrutacja
@Agnieszka 02.09.2018 18:47

Ptk.1 rekrutacja trwa

Majster

Czołem. Chce iść do roboty do Kielc. Ale sie waham bo ludzie mówia ze to kolchoz. Może ktoś mi doradzi czy warto? Doświadczenie mam, robiłem ma pks to myki się zna.

Blada twarz
@Majster 21.08.2018 06:28

Idź i sie zatrudnij a sie dowiesz,napewno cie przyjmia skoro znasz te myki

Pojemna
@Majster 21.08.2018 06:28

Myki znasz dasz sobie radę. Może nawet kierownikiem zostaniesz. Masz predyspozycje. To praca dla Ciebie. A twoje doświadczenie w PKS jest bezcenne. Znam takich co pracowali w PKS i zostali prezesami.

Wesoły
@Majster 21.08.2018 06:28

No idź idź wygryziesz kierownika walca i ty będziesz pił herbatę ze słoika i jadł placki z niedzieli koordynatorki i kasierek hehe a i pisał raport cały tydzień

Naiwny kandydat
@Majster 21.08.2018 06:28

(usunięte przez administratora) to mało powiedziane. Brakuje tu tylko czworaków żeby poczuć się w 100% jak parobek folwarczny. Chłop panszczyzniany miał więcej przywilejów i swobód niż handlowiec na własnej działalności.....

Agnieszka

@Janusz biznesu, w swoim poprzednim komentarzu uzasadniłam jednoznacznie, co łączy mnie z firmą OPOLTRANS, jednak jeżeli nie przeczytałeś to powtórzę, że tą firmą nie łączą mnie żadne relacje. Jestem tu po to, aby uzyskać, jak najwięcej cennych informacji o warunkach pracy w tej firmie. @Blade, Twój komentarz jest pełen negatywnych emocji. Niestety również obraża konkretne osoby, co jest niezgodne z panującym regulaminem forum, dlatego, proszę, abyś na przyszłość wyrażał swoje zdanie w sposób zgodny z regulaminem, do którego Cie odsyłam https://www.gowork.pl/regulamin @Gosia, do Ciebie również tyczy się to, co napisałam przed chwilą. Nie można w taki sposób obrażać innych osób, które uczestniczą w dyskusji. @Bartek, możesz podzielić się z nami tym, jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie OPOLTRANS? Nastąpiły jakieś zmiany, które warto odnotować? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami na ten temat.

GOSIA
@Agnieszka 27.08.2018 11:53

Hahaha forum go work to żenada, stworzone po to by sfrustrowani na ogół pozwalniani pracownicy mogli się powyżywać. Proszę mi napisać jaki jest sens istnienia tego forum i wskazać firmę o której pracownicy którzy zostali zwolnieni lub odeszli wyrażają się pozytywnie? A najlepsze jest to "łamiesz regulamin" ale posty niby go łamiące jak były tak są. To po co Wam regulamin ja się pytam? Skoro można to lekceważyć i łamać bez konsekwencji? Hahahaha jaki żal to wszystko aż słów brak.

Blade

Ten (usunięte przez administratora) prowadzony przez jasia to dno mniej niż zero zero szacunku dla człowieka kierownicy to osly nie obracając osłow więc kto mądrzejszy odchodzi i nie wraca mając zawsze źle wspomnienia i żal przepracowanych i straconych lat pozdro jasiu glabe

Bartek
@Blade 22.08.2018 21:19

Dobrze że Cię już nie ma w gronie pracujących dla Opoltrans. Ja i setki innych jesteśmy. I nie narzekamy jak Ci co odeszli. A teraz zarabiają znacznie mniej. I pozostało im te żałosne forum by wylewać swe żale... Jakiś fetysz macie że to cały czas zaglądacie i dopisujecie coś. Szkoda że jest anonimowo bo że wstydu byście się spalili jakby wasi znajomi zobaczyli jakimi glupotami sie zajmujecie zamiast zająć się sobą i obecna pracą.

Super wings
@Bartek 23.08.2018 23:56

Mózg totalnie wyprany i zdemoralizowany????

Agnieszka

@Prezes, masz rację, że bez powodów nikt nie odchodzi z firmy OPOLTRANS, jednak każdy może mieć nieco inny powód i motywację do odejścia z pracy w tej firmie. Dlatego chciałabym poznać, które z aspektów pracy w tej firmie przyczyniają się do podjęcia takiej decyzji odnośnie odejścia z pracy.

Prezes
@Agnieszka 06.08.2018 14:20

np godziny pracy ,dlaczego handlowiec płacił za za zwrot blednie wypisananego towaru pod klienta skoro serwisowek nie było (tzn były ruskie) mógłbym wymieniać i wymieniać ,ale moj przypadek dlaczego ,w/g mnie byłem nie doceniany,pracowałem za dwóch trzech,zawsze chciałem aby wszystko było ponakładane a i tak było zle,wynik był zły i tu tez mógłbym wymieniać tylko po co..

Kurier
@Agnieszka 06.08.2018 14:20

Agnieszko może napiszesz co Ciebie łączy z firmą opoltrans?

Janusz biznesu
@Kurier 11.08.2018 12:00

Pewnie jest na etacie u Taty

Gosia
@Janusz biznesu 21.08.2018 18:17

Jakim głąbem trzeba być żeby nie wiedzieć, że to administrator forum... boże i ktoś tego człowieka gdzieś kiedyś zatrudni. Dzięki Bogu, że nie Opoltrans. Co za matoł hahaha

Pojemna
@Gosia 23.08.2018 09:28

Polak Polakowi Januszem

Agnieszka

@Olsztyn, rozważasz zatrudnienie w firmie OPOLTRANS? Jakie konkretnie stanowisko interesuje Cie? Może jesteś w trakcie rekrutacji i chciałbyś poznać, jak wyglądają warunki zatrudnienia w tym miejscu pracy? Opowiedz coś więcej o sobie.

Olsztyn

Cześć możecie coś powiedzieć o pracy w oddziale w Olsztynie? Jakie umowy, zarobki, atmosfera pracy?

Agnieszka

@Prezes, czy rozmawiałeś może z szefostwem firmy OPOLTRANS o swoich uwagach i tym, że według Ciebie nie jesteś odpowiednio doceniany oraz posiadasz spory zakres obowiązków? Jeżeli nie, to może warto porozmawiać z szefostwem i przedstawić swoje uwagi? @Kurier, drogi użytkowniku z firmą OPOLTRANS nie łączą mnie żadne relacje. Jestem tu, aby uzyskać informacje, które mogą być kluczowe dla osób, które rozważają podjęcie zatrudnienia u tego pracodawcy, więc dopytuję o szczegóły związane bezpośrednio z pracą u tego pracodawcy, aby osoby przeglądające wątek miały rzetelne informacje na ten temat.

Agnieszka

@Prezes, masz rację, że osoby, które pracowały w firmie OPOLTRANS mogą wiedzieć, co jest zawarte w tych postach, jednak zauważ, że wątek czytają również osoby, które nie mają doświadczenia oraz wiedzy odnośnie pracy w tej firmie, więc dobrze by było takie zarzuty względem pracodawcy odpowiednio uargumentować. @Mikelo, czy w umowie zawieranej z pracodawcą, jest informacja o takiej liczbie godzin, którą przedstawiłeś w swoim komentarzu?

Prezes
@Agnieszka 30.07.2018 08:58

Aga,osoby które odeszły odrzywaja psychicznie ,fizycznie nikt bez powodów nie odchodzi i chcą mieć to za soba ,nie jest tajemnica za szef nie szanuje swoich pracowników tylko ze to pracownicy tworzą firmę a nie właściciel jak to jest w tym przypadku,co zrobi bez pracowników???nic

Mikelo

Na rozmowie kwalifikacyjnej obiecują iż po zakonczeniu probnego okresu ktory trwa 3 mies. ( na umowie zlecenie- platne 12zl/1h) bedzie mozliwosc przejscia na umowe o prace lub na wlasna dzialalnosc. Po 3 miesiacach okazuje sie ze albo pracownik ma przejsc na dzialnosc albo nara, a jak sie wspomni o umowie o prace to jest wielka obraza :)). Praca po ponad 200h miesiecznie, pracownicy sa nagrywani i podsłuchiwani !

Agnieszka

@Romb, o jakich "obcinaniach" wypłat piszesz w swoim komentarzu odnośnie pracy w firmie OPOLTRANS? Pracodawca stosuje jakieś zasady, które wpływają na poziom wynagrodzenia? Są to jakieś kary za spóźnienia itp? Przedstaw, proszę, szczegółowo jak to wygląda. @Były pracownik, poruszyłeś, w swoim komentarzu poważny temat i zarzut jakim jest mobbing. Czy, aby na pewno w firmie występuje to zjawisko? Odczułeś, że jesteś prześladowany, bądź, któryś z pracowników nękany, wyzywany przez pracodawcę? Uzasadnij, proszę, bardzo szczegółowo tę kwestię pracy w firmie OPOLTRANS.

Prezes
@Agnieszka 23.07.2018 12:18

Aga kto pracował ten wie o czym jest mowa.ile juz doświadczonych ludzi odeszło ??!!!ludzi doświadczonych w tej branży nie przybywa tylko zasilają grono konkurencji,czasem juz te zatobki przestają cieszyć

Były pracownik

Jakbym miał wybrać pomiędzy pracą tam do emerytury, a nagłą śmiercią to myślę że wybrałbym śmierć.

Gość
@Były pracownik 21.07.2018 12:52

Hehe dobre ale taka jest prawda kolchoz jak h.j naprawdę szkoda czasu na pracę w tej żenującej firmie szkoda ze pracowałem tam tak długo teraz żałuję jak zobaczyłem co oferuje rynek i praca jak się chce pracować pozdrawiam czytelników i oczywiście Agnieszkę która chce na siłę zrobić tą firmę super na tym forum ale nie da się budować czegoś czego nie ma i tam nie będzie

niezdecydowana

Jak mają kasjerki? Stawka jest dwa tysiące na rękę jak w Biedronce dokładnie. Same papiery mniej klientów i nie musze niczego dzwigać. Któraś z Was była albo jest tam kasjerką? Byłam na rozmowie ale aie waham...

Były pracownik
@niezdecydowana 03.06.2018 16:08

Fakt jeśli porównać prace kasjerki w biedronie i opoltransie to na bank jest lżej, tak jak zauważyłaś nie ma dźwigania i a i klienci zupełnie inni. Niewątpliwym plusem pracy w opoltransie są również godziny pracy jak i wolne niedziele, w co drugą sobotę do 15. Ale niestety to byłoby na tyle plusów ???? Atmosfera w tej firmie to porażka. Mobbing, Mobbing jeszcze raz Mobbing. A co do zarobków, to fakt oferują 2000 ale tak naprawdę na umowie jest najniższa krajowa plus premia ( przy czym kwota premii nie jest ujęta kwotowo tylko istnieje zapis do 200 % podstawy), czyli należy to rozumieć w ten sposób, że jeśli Januszowi tudzież pani kadrowej lub kierownikowi oddziału coś się nie podoba to premii nie ma, zero wyjaśnień dlaczego. Miałam okazję pracować w tym cyrku i ciesze się bardzo, że udało mi się znaleźć coś normalnego bo tam jedynie nabawiłam się depresji ???? Wybór należy do Ciebie.

Agnieszka

@Szwej, w swojej wypowiedzi odnośnie firmy OPOLTRANS użyłeś wielu zwrotów na temat tej firmy. Jednak żaden nie jest odpowiednio uzasadniony, czy uargumentowany. Mógłbyś odnieść się do poruszonych zagadnień i uzasadnić swoje zdanie na ten temat? @Pracownik, z tego co przedstawiłeś, bardzo zachęcająco wyglądają zarobki w firmie OPOLTRANS. Jak ocenisz atmosferę pracy panującą w tym miejscu? Można liczyć na życzliwość i zrozumienie przełożonych? Napisz, proszę, swoje informacje na ten temat.

Romb
@Agnieszka 15.07.2018 19:42

Hehe życzliwość i pomoc przełożonych chyba a w obcinaniu wypłat i opowiadania bzdur tak są same osly wierne jak psy jasiowi

Pracownik

ludzie nikt wam nie kaze pracowac w tej firmie zawsze mozna isc do fabryki za 2200 netto na reke i martwic sie jak utrzymac rodzine. Zarobki magazynu okolo 4 tys netto mowie o malym zusie i 220 h. Zarobki handlowca 4-8 tys netto sa jak najbardziej realne, za zbieranie zamowien przed komputerze przy kawie, ( po odliczeniu kosztow spedycji). Fakt jest okolo 220 h, i 2 soboty ale lepsze to niz (usunięte przez administratora) w holandi przy pomidorach.

Gość
@Pracownik 10.07.2018 19:44

Hehe jasne zamówienia przy kawie nie będę dalej komentował tych bzdur jakiś nieudacznik takie rzeczy tylko pisze zresztą tam są sami nieudacznicy z tym glabem na vsele8

Mlody
@Pracownik 10.07.2018 19:44

Sądzisz że 4 tys netto minus podatki ZUS ksiegowa to dużo więc masz mózg jak groszek skoro się wypowiadasz że jest tak pięknie może dostajesz premie za donosy i maile do syfa ale pracuj dalej za 4 netto szkoda słów żeby nawet więcej pisać aha j smacznej kawy zrób sobie mocna żeby mózg zaczął pracowac

Pracownik
@Mlody 10.07.2018 22:31

Korzystasz z prywatnej księgowej twoja sprawa. Widocznie robisz takie walki ze potrzebujesz księgowej z oc. Jeśli zarabiasz 4000 fv netto jest ku temu przyczyną bo zarobki na magazynie są większe jeśli ktoś ogarnia

Pyton tygrysi
@Pracownik 10.07.2018 19:44

zgadza sie nikt nie każe wam pracowac po tyle godz i za takie pieniądze i takiej atmosferze i z myślami o co sie szeryf dzis przyczepi .w konkurencji mozna zarobić tyle samo ,z mniejsza ilością godzin i lepszej atmosferze.wiadomo nikt za darmo nie zapłaci pracowac i starać sie trzeba wszedzie i sa tego efekty

rufus

pracuje od 4 lat na dzialalnosci i nigdy nie widzialem faktury na 4000 magazyn ma 5000-6000 a handlowka 5000-8000 netto niby jest tajemnica ale na oddziale wszyscy wiemy kto ile na umowe za 2200-2500 bym nie wrocil bo na oplaty by starczylo powodzenia etatowicze na l4 urlopach wychowawczych maciezynskich i innych na ktore sie wszyscy skladamy

Agnieszka

@Szwej, jak wiadomo każda osoba związana z firmą OPOLTRANS może mieć zgoła odmienne wrażenie z warunków pracy jakie oferuje pracodawca. Dlatego w dalszym ciągu zachęcam do wyrażania swoich opinii na temat pracy w firmie OPOLTRANS. Każda uzasadniona opinia będzie pomocna dla osób, które poszukują informacji na temat tego pracodawcy.

Szwej
@Agnieszka 09.07.2018 08:16

Proszę nie pisać firma opoltrans z dużej litery bo na to nie zasługuje podejście do pracownika na najniższym z możliwych standardów traktowanie ludzi jak podludzi przez tego prosiaka ale już bardzo dużo klientów odeszło i dalej będą odchodzić bo wiedzą że ta firemka to największe dno

Agnieszka

@mentos, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie OPOLTRANS. W swojej wypowiedzi wspomniałeś, iż praca w tej firmie należy do rozwojowych. Czy chciałeś przez to napisać, iż pracodawca organizował szkolenia dla swoich pracowników dzięki, którym pracownik mógł podnosić swoje kwalifikacje? Napisz proszę bardziej szczegółowo jak wyglądała ta kwestia w tym miejscu pracy.

Szwej
@Agnieszka 02.07.2018 13:12

Agnieszka co chcesz jeszcze wiedzieć pokaż mi jedna pozytywną opinię o tej firmie pozdrawiam

CANIBAL COROPSE

DROGI JANUSZU W NIEIĆMY TĄ DROGĄ JAK TAK CZYTAM TE OPINIE TO WIDZĘ CZARNY OTWÓR W MOIM TYŁKU DAJ TYM LUDZIOM SPOKÓJ CZAS NA EMERYTURĘ ZRÓB SOBIE WAKACJE JEDZ DO HIN POŁAP NOWE KONTAKTY JASIU FSZYSTKO OGARNIE TA FIRMA POTRZEBUJE RESETU I NOWEGO ZAŻĄDZANIA

Komin

Wystarczy wejść na sklep i spojrzeć na pracujących tam ludzi. Zajechani jak dzida Rocco, smutni, zmęczeni A to tego schorowani. Ale nie ma się co dziwić jak sie pracuje od poniedziałku do soboty całymi dniami A każda nieobecność w pracy traktowana jest jak zdrada stanu. Dobrze to maja jedynie grube misie..... kierowniki i ich posłusznie koordynatorki które nadaja sie jedynie do parzenia herbaty i zamawiania jedzenia dla grubych misiów. Zdrowia i uśmiechu życzę choć wiem że w OPO to nie takie łatwe.

Zostaw opinię o OPOLTRANS - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPOLTRANS