brak logo

GOLD TAXI przewoz osob

Warszawa

Opinie o GOLD TAXI przewoz osob

jacek 2014-03-01 06:16
wszystko ok kierowcy ogarnieci nie zauwazylem jazdy przez czestochowe pozdrawiam(usunięte przez administratora)
2
on 2014-03-06 22:43
jak masz 1 zlecenie dziennie to git, nawet dobrze jak <zawsze> jest na voucher
Włóczykij 2014-03-27 22:43
Jeśli chodzi o pracę w tej "korporacji", to szczerze odradzam. Wcześniej, przez kilka lat, prowadziło ją 2 nieudaczników (bracia Łukasz i Tomek T.), którzy jedyne co potrafili, to wyciąganie do kierowców łap po opłaty tzw. "bazę". A na centrali dowodziła często "tryknięta" Lidka :)Ponieważ ogólnie znana jest ich słabość do różnych używek, korporacja popadała regularnie w ruinę, kolejni kierowcy z niej odchodzili, aż w końcu znalazł się turas szukający dobrego miejsca do zalegalizowania swoich pieniędzy, który wykupił od braciszków tę niby firmę, a tych dwóch światłych "biznesmenów" w niej zatrudnił :) Zmieniło się tyle, że turas wstawił sporo nowych fordów na samochody służbowe, ale pracy jak nie było tak nie ma. Zero reklamy, zero umów z firmami i jeden klub/restauracja do obstawiania- Bollywood na Nowym Świecie. Ogólnie DRAMAT.
3
qwas 2014-04-02 19:48
ależ Ty biedaku bzdury piszesz, jak na razie to najlepsza koropracja pod względem normalności w WARSZAWIE
miszszcz 2014-05-09 09:29
fordy kupili moze cos sis ruszy :d
Kasia 2014-05-14 21:43
Jechalam ostatnio z wasza korporacją i musze przyznac , że samochody macie eleganckie jak za tak niska stawke , czesto jezdze ta sama trase i glob cab place przewaznie 40zl a w GOLD TAXI 32zl i jak to mozliwe ?
1
Andrzej 2014-07-10 18:56
Nie można brak zleceń a szefostwo co innego obiecują a co innego otrzymujecie wszystko patykiem na wodzie pisane
1
pseudo driver 2014-12-05 23:56
Znam temat od podszewki .... dymałem na wypożyczonym wozie od jednej z firm ... firma transportowa - spółka . Podłączona do korporacji jakiejś np : sawa , euro , gold . Maja kilka aut z licencją na firmę . A żeby bylo 100% legalnie powinieneś mieć kurs ukończony na taxi i zdany egzamin z topo . To jest tzw. FIRMOWA LICENCJA ... o zlecenia walka bo mamy duzo driwerów coraz wiecej + eko call itp twory . Kokosów sie nie dorobisz . Ale jak sie dobrze sprężysz to po odliczeniu kosztu najmu i paliwa i 12h pracy zarobisz ze 150zl dniówki . Najm to od 70 do 100zl dniówka . Auta zajechane przeważnie :)
1
MIXER 2015-01-11 10:39
zlecenia biora wybrani kierowcy zadna nowosc
1
mixer 2015-01-11 10:43
lidki juz ni ma sa za to dwie nastepne pijaczki
goldek 2015-01-13 11:04
JEDEN PRÓBUJE COŚ TAM ZROBIĆ ALE TT(BYŁY WŁASCICIEL) MU PRZESZKADZA ORAZ PRZEPITY ŁEB I ILOŚĆ WCHŁANIANYCH KEBABÓW ORAZ NADMIAR UŻYCZONYCH LICENCJI
1
mixerr 2015-01-25 19:20
uwaga stoja pod blu barany wogole nie znaja miasta wsiadlem na jaktoroska a on mowi ze jest z sulejowka baran i nie wie gdzie to jest
1
gicior 2015-02-17 00:45
srold sraxi najlepsze korpo na swiecie
Bluer 2015-03-16 17:12
Ale Wy (usunięte przez administratora) głupoty. Jeżdżę goldzie juz dłuższy czas. Prawie nic się nie pokrywa z tym co piszecie. czy Wy w ogóle macie pojęcie o jakiej firmie piszecie?? Na Gps? Ok może i ktoś się wspomaga nawigacją ale w jakiej korpo tego nie robią? Na Jaktorowską? Ok fajnie, może i wklepał a Ty znasz wszyatkie ulice w Wawie? O których pijaczkach na centrali piszesz? Podaj jedną!
andrew 2015-03-26 18:27
A jak to jest z tymi ich "umowami"? Mozna je zerwać przed czasem? Ogólnie to nie d asie zarović a te ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e po 3 bańki pod blue city można zobić to sme bzdety, c hyba że na cały tydzień tyle.wyciągniesz. jedyne co dobre to nowe fordy i nic więcej
4
mixerr 2015-06-02 23:28
banda pedalow o oszustow
mixerr 2015-06-24 23:49
kawal zlodzieji uwaga nie polecam nikomu popracujesz miesiac i finito
ferdek 2015-06-25 20:26
głowny ,,menago..kebabożerca obiecuje gold montain a kase którą wyrwie od drajwerów buraków z T.T. PRZECHLEWA albo chałupe remontuje.Wyje...ł bym ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> w kosmos a K.S. I T.T. na Sybir do Putina.I jeszcze człowiekowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w i taxi obrabiaja .SPRAWA w sązie za nielegalny handel licencjąmi [pobieranie opłat]i zniesławienie
ferdek 2015-07-08 22:13
Uwaga banda oszustow niech nikgt sie nie wazy tam isc do roboty
ferdek 2015-07-08 22:19
masz racje pelno wykolejencow
sztwyno na osiedlu 2015-08-20 15:29
Gicior masz racje srold niema równych !! i te umowy z kebab kingiem ze mozna stac obok , rewelacja !
dziku 2015-08-31 11:04
siema razor czy odpisał bo widzę że go zgasiłeś tego ferdka bo ja tak samo uważam jak ty pewnie nie tylko jesteśmy ciekawi jak potoczyła się jego historia w firmie.A ma zamiar do nich się zatrudnić na Forda bo mają dobrą promocję a rozmawiając z ich kierowcami nic takiego nie słyszałem tylko opisy tego ferdka mnie trzymają przed podjęciem współpracy Pozdrawiam.
prosiaczek.pl 2015-09-05 15:35
współpracuje z nimi kilka miesięcy i jes nienajgożej że tak powiem
a opinie fredka to jakieś delikatnie mówiąc bzdury
fred 2015-10-05 05:58
uwaga banda oszustow nie pracujcie tam
pixel 2016-02-19 10:21
gold taxi na wynajetym nie zarobisz kursy w dzien przewaznie same voczery jak gotowke chcesz zartobic tylko blu city ci pozostaje i kursy po 15-20 zl godzina aby wsiadl ci klijent czasami dluzej trzeba poczekac dobre kursy ida pod stolem jak nie masz swoich klijentow to po 10 godz pod blu city 200 zarobisz zlecenia koncza sie wraz z koncem pracy firm ktore jezdza na vouczery apan k.s bedzie mydlil oczy ze jest pieknie i firma sie rozwija szkoda ze prezes tego nie widzi albo nie chce widziec kursy do modlina ida do wybranych oni zarobia 600 a ty 200 rok pracowalem i nie polecam w nocy maja kluby tylko wtedy duzo chlopakow jezdzi ludzie przychodza i po miesiacu uciekaja nie raz po tygodniu spierdzielaja pozdrawiam kierowcow golda Ps krzysiu jak nie znajdziesz firm dla chlopakow sam bedziesz jezdzil z domaniewska
2
cała_prawda 2016-03-03 11:24
Auta, to w większości Ford Focus 1.6 benz+LPG, dodatkowo trochę starszych Mondeo w kombi (różne silniki), pozostałe to samochody różnych marek, które kierowcy "wprowadzili" do korporacji jako swoje,prywatne. Focusy są gotowe do jazdy (oklejone, z kogutami, taxometrem,itp.)- nic nie płacisz dodatkowo, podobnie jak inne firmowe. Dodatkowe koszty są w przypadku prywatnych samochodów-trzeba zapłacić za wszystko z własnej kieszeni (oklejenie, taxometr, kasa, kogut), ale za to są niższe koszty miesięczne. Hajs: faktycznie w dzień vouchery i B.City, ale czasami wpadają też normalne zlecenia. Inne punkty, to Parkingowa-Piw Paw, Nowogrodzka-Dubrownik, Mazowiecka-Chiquito, Bollywood, Foksal-Piw Paw, kilka hoteli - zlecenia na telefon, podobnie restauracje i stać można na legalu pod wszystkimi Kebab Kingami. Pewnie o czymś jeszcze zapomniałem, ale to i tak sporo. Był Bal na Nowogrodzkiej, ale Glob się wepchnął. Ogólnie piętą Achilesową jest biuro i organizacja pracy. Dziwne zarządzenia i polecenia odgórne, które zamiast usprawniając, dezorganizują pracę. W sumie jest spoko. Kierowcy są poszukiwani jak w każdej korporacji, zwłaszcza, że zbliża się wiosna/lato.
pozdr
PIXEL 2016-03-07 15:57
Po części kolego masz rację kebab king kto tam stanie w wieczorem jak możesz tam stać do rana to czysta farsa chyba że jesteś głodnych to możesz stanąć a w nocy jedz pod któryś z klubów godz stania tyle chłopaków jezdzi jestem ciekaw czy hula-kula ruszy kiedyś jak zrobiłeś 300 w nocy w weekend to mogłeś mówić że ujowa noc miałeś teraz jak 300 zarobisz możesz mówić że farta miałeś ubery i inne pseudo korporacje wyniszcza każdą korporacje powodzenia życzę każdemu kto chce tu pracować
gość 2016-04-11 07:57
chora firma kierowcom tylko by hajs kazali placic, nie wypłacają pracownikom kasy prowadza firme arabusy i nie wiedzą kogo zatrudniają bo maja to generalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zlecenia lepsze idą bokiem wydawane przez tel poszczególnym kierowcom :)
1
pixel 2016-05-05 09:24
Racja porabana firma jak ty masz im kase zaplacic to dwa dni masz potem zawieszaja ale jak ty chcesz kase za vouczery to 3 tygodnie czekasz Teraz pytanie czy firma kieruje prezes czy menager po zawodowce odradzam jaka kolwiek wspolprace szkoda nerwow
1
pixel 2016-05-12 11:11
woli scislosci wypowiadalem sie jako byly kierowca tej fitmy a nie klijent jesli chodzi o ludzi tu jezdzacych jest spoko tylko ze tu nie ma roboty co to jest 100 zlecen na 12 godz w biedronce wiecej zarobisz
Waldek 2016-07-08 22:10
Wiesz co jeśli chodzi o bycie kierowcą to moim zdaniem nie można trafić lepiej, nawet jako osoba która tam nie pracuje nie mogę powiedziec, aby było źle
Bankrut 2016-11-30 20:50
Kierowcy sa ok, ale gora oszukuje kierowcow.
Prawda jest taka w dzien jezdzisz na vouchery zeby zaroboc na auto, wieczorem pod blie city zeby zarobic gotowke na paliwo a noc piatek i sobota parkingowa zeby zarobic cos dla siebie.
Na rozmowie obiecywali mi zlote gory, dzieki nim zbankrutowalem...
Po za tym zlecenia ida bokiem dla pupili menagera.
Nie potrafia ogarnac zadnego klubu, nie ma zlecen od klientow prywatnych.
Jak nie bedziesz placic w terminie za auto to uslyszysz "pisz wypowiedzenie" taka sama odpowiedz jest Pana K. na wszystkie zglaszane uwagi. Nie robia nic dla kierowcow!!! Trzeba samemu szukac sobie zlecen bo korpo ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Praca u nich to tylko dla studentow ktorzy chca dorobic 1000 zl miesiecznie.
Tyle lat na rynku i zadnego rozwoju, wrecz sie cofaja.
prawdomówny 2016-12-13 16:24
Licencje ma mało który kierowca reszta jeżdzi na takiej wystawionej przez ludzi bez uprawnien.
pasażerka 2016-12-13 16:29
piszac to chyba sie najarales albo nachlales bo gorsze od tego jest chyba tylko seven choc oni to maja chociaz niskie ceny ale i tu i tu glaby ktorzy tam jezdza to zazwyczaj nie wiedza co robia bo nie znaja miasta i posluguja sie tylko i wylacznie gpsem a jak niektorym zwrocic uwage na ten fakt to potrafia nawrzeszczec.
prawdomówny 2016-12-13 16:35
Dokładnie tak i nawet nie ma co mowic na ten temat bo te zleceniia to nie centrala wydaje na lewo tylko sam pseudo szef je wydaje poszczegolnym kolesiom.
Pixel 2017-01-01 12:27
Dawno już pisałem że Krzysztof pseudo menago po zawodowce daje zlecenia kabanosowi woli ścisłości a teraz jak wywalił Tomka to Dorotę wsadził na jego miejsce i przekreca kierowców jak może zleceń juz chyba nie ma w tej firmie tylko blu wam pozostało bo i polska press juz mało jeździ .
Pixel 2017-01-03 22:00
Witam ponownie gamonia menadżera po podstawówce bo po zawodowce inaczej się już myśli jak abdul zażąda wyników i kasy to gamoń po podstawówce dzwoni i mówi kierowcy ze wisi tyle i tyle i ma 2 dni na zapłatę, ale jak postraszysz żeby to udowodnił anajlepiej postraszysz prawnikiem to długu nie ma oni nie mają bazy danych kto zapłacił i ile i kiedy drukują 2 kwity jeden dla kierowców drugi dla siebie a przekret gotowy zbierajcie każdy kwitek od lajzy .nie zrobią bazy danych bo Krzyś juz by nic nie ukrycia na boku
Pixel 2017-01-19 21:12
Witam zlecone imienne pantomasz dawniej nr 727 przydupasami Krzysia mistrz lizaki tyłka wczoraj strzał Piaseczno -Modlin taki nowy kontrolny bo pajacowinie chce się dupsko ruszyć aby skontrolować kierowców. Spieprzajcie z tamtą jak najszybciej widać kabanosowi popadł w nie łaskę ujowo liza Krzysia pozdrowienia dla pixelki
2
Irek 2017-01-20 14:17
zleceń brak. jeszcze listopad, grudzień zdarzało się po pare dziennie dostawać a teraz to już totalne bezrobocie. Widać to chociażby na podstawie ilości voucherów zwożonych na centrale. gościu z numerem 746 czerpie dodatkowy hajs z kar nakładanych na kierowców, z których bierze niemałą prowizję. ostatnio szczyt szczytów - kara blokada na 24 h dla kierowcy za uwaga: niedopompowane opony! dziwie się tylko ludziom, którzy jeżdżą w tym pierdolniku 2,3 lata [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stamtąd jak najszybciej bo będzie tylko gorzej.
1
Irek 2017-01-20 14:22
Manager wymyślił sobie - nowe Mondeo o_O ciekawe kto tym będzie jeździł i co najważniejsze - za co.
Irek 2017-01-20 15:19
a z tymi Modlinami to mnie nie rozśmieszajcie. Komu opłaca się jeździć z Ursynowa czy Wawra za 99 zł zwłaszcza w popołudniowe korki i wracać na pusto to niech jeździ. Przez dwie i pół godziny można podobnie po mieście zarobić, nie paląc tyle paliwa
Pixel 2017-01-26 20:59
746 to lizak Krzysia po palcu wchodził i wlazl to on dostaje imienne zlecenia a z Piaseczna do modlina nie pojechał za 99 zł 20 odpalił Krzysiowi wiec kolo 200 zarobił wcześniej jeździł jako 727 czekam aż to padnie pozdrawiam pixelke
1
Pixelka 2017-01-28 02:45
To nie padnie, beda na sile firme reanimować.
Pixelka 2017-01-28 02:48
Pixel ta firma nie padnie menago bedzie ja na sile reanimował
Pixelka 2017-01-28 02:58
Pixel ta firma nie upadnie, menager na to nie pozwoli. Choć by mial to na sile reanimować.
obiektywny 2017-03-09 13:09
I co barany? Wczoraj byłem w Modlinie na licznik wyszło około 200 zł. Niestety biuro o kursie nie wiedziało ( przykro mi;( ) i nie miało jak wydać zlecenia imiennego na Tomasza W. czy innego przydupasa. A kto tak na prawdę w tej firmie jeździ do Modlina? Wystarczyło zrobić prowokację tj fikcyjnie zamówić taksówkę pod rotundę i za 99 miał pojechać jeden z nich. Oczywiście mimo dwóch kierowców na strefie numer 12 pojechał zupełnie kto inny. Zlecenia na giełdzie nie było. Piszę to na wypadek gdyby ktoś miał wątpliwości czy w tej firmie dalej są układy i układziki.
Pozdrawiam jeżdżących 50 km za 99 zł ;)
Pixel 2017-03-11 11:54
Nie ciesz się tak kolego, bo zaraz dostaniesz karę za przepaloną żarówkę w bagazniku powodzenia życzę w tej pralni pieniedzy
obiektywny 2017-03-13 11:48
Właśnie odnośnie kar i pralni pieniędzy to takie dwie ciekawostki. Czy wiecie ile wynoisi kara nakładana za brak terminala bądź niesprawny terminal kart płatniczych? 100 zł, które nakłada sam Tomek 746. Co ciekawe ten sam człowiek pewnego razu wyprosił z samochodu Panią która chciała zapłacić kartą i skierował ją do następnego (Parkingowa) ;] Następny kwiatek - ile kosztuje wynajem urządzenia do płatności kartą u Pana Krzysztofa? 70 zł miesięcznie + 5 % od każdej płatności, natomiast firmie, której wynajmuje płaci tylko około 66 zł + max 1,5 % (AmEx), standardowo około 0,5% od zwykłych kart. Przy takiej ilości terminali możecie się tylko domyślać ile nieopodatkowanego dochodu zostaje u niego z samych tylko kart.
Pozdrawiam normalnych.
Pixelka 2017-03-15 05:11
Przecież na czymś trzeba zarobić. Wycieczki w ciepłe kraje kosztują
pasażer 2017-03-18 14:07
GOLD TAXI to banda oszustów. Jakiś czas temu jechałem z pod Blue City na ul. Smoczą, gdzie zwykle rachunek przy tej stawce wychodzi około 20 zł - w tym przypadku KIEROWCA (nie użyję słowa taksówkarz) policzył aż 27 zł. Na prośbę o paragon pokazał mi wydruk z kasy fiskalnej, który był nieczytelny tłumacząc się popsutą kasą. Tym oszustem okazał się kierowca nr 734. Nie mogłem na bieżąco śledzić wskazań taksometru, ponieważ ukryty był on przy samej skrzyni biegów, gdzie kierowca mógł spokojnie przełączać sobie taryfy w trakcie jazdy. Jeżeli w każdym z tych Waszych Focusów umiejscowienie taksometru jest w tym samym miejscu w połączeniu z "popsutą" kasą - wałek gotowy. ODRZADZAM!
Zostaw swoją opinię o GOLD TAXI przewoz osob - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOLD TAXI przewoz osob