brak logo

GOLD TAXI przewoz osob

Warszawa

Opinie o GOLD TAXI przewoz osob

JJJ 2017-08-03 12:22
a to Ty masz spółkę z O/O z pixelką że tak jesteś zorientowany .Życzę Wam powodzenia. Widzę tylko Wasze wpisy. Babrajcie się dalej w błocie sami. Mnie jest szkoda czasu na takie bzdury. Trzeba pozytywnie nastawić się do życia i przyciągać dobro. Bay, bay niech moc będzie z Wami :)
Marta 2017-08-03 14:45
@JJJ, jesteś byłym pracownikiem firmy? Może napiszesz, czy poprzednie wpisy to prawda? Napisz czy w firmie można dostać umowę o pracę czy musisz zakładać własną działalność?
ELIMINATOR 2017-08-03 16:00
Nie trzeba dzialalnosci. Mozesz jezdzic na wypisie u Krzyśka za ktory musisz placic. Umowe tez dostaniesz ale bedziesz musiala mu zwracac za skladki.
Pixelka 2017-08-04 08:13
Pracowałam czyli czas przeszły .Może jak się podlizywałaś pani D to miałaś pensje w terminie , Skoro tak dobrze było to czemu odeszłaś????
JJJ 2017-08-04 10:50
oj Pixelka nigdy nikomu się nie podlizywałam do pracy mogę wrócić w każdej chwili ale niestety nie mogę.(jestem po operacji i modlę się żeby tylko wszystko było ok)I powiem Ci że najgorszemu wrogowi nie życzę tego co ja musiałam z tą chorobą się namęczyć. Dlatego moje motto to: "nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe"
JJJ 2017-08-04 11:22
zwróć uwagę że te wpisy to te same osoby robią. Pracowałam nie miałam problemu z umową i całe szczęście bo nagle zachorowałam. Siedzę na zwolnieniu i czasami zerkam na te wpisy. W każdej firmie bywa różnie jak i ludzie są różni. Wszystkim nie dogodzisz. Tylko nie rozumiem dlaczego kolegów po fachu wyzywają od baranów. Każdy gdzieś pracuje. Jak w życiu jeden lubi Kaśkę a drugi Maryśkę a życie jest pełne niespodzianek. Ponoć każde wyrządzone zło wraca ze zdwojoną siła. Warto być dobrym człowiekiem? Ja nie mam wątpliwości co do tego:)))
ELIMINATOR 2017-08-04 12:13
akurat pracownicy biurowi funkcjonują dzięki pieniądzom wyciągniętym od nas - kierowców. Proponuję trochę inaczej spojrzeć na całokształt a najlepiej zatrudnić się jako "taksówkarz" w głodzie wtedy zrozumiecie o co chodzi.
Pixel 2017-08-04 13:04
Ppraca w biurowa w tej firmie to tez porazka kase dostaniesz wtedy jak kierowcy się rozlicza z deb ilem menagerem wiec nigdy nie wiesz kiedy bedzie wyplata jestem ciekaw czy pseudo menager placi ustawowe 13 zl bedzie zwodzil jutro za dwa dni i tak w kolko w ochronie lepiej zarobisz.pozdrawiam pixelke
ELIMINATOR 2017-08-04 13:22
żeby utrzymać tylu darmozjadów w biurze za 13 zł to zapewne baza będzie musiała podskoczyć do tysiąca złotych albo coś koło tego. dyspozytorki i tak mogą spać w nocy bo nie ma zleceń do przyjmowania więc po kij tyle stołków trzymać.
P.S. Krzysiu sprzedaj tą nędzną firemkę, póki możesz jakiekoliwiek pieniądze jeszcze za nią dostać, bo żal na Was patrzeć na mieście
SAKS 2017-08-04 16:38
o kurcze koleś to podaj mi adres tej ochrony co płaca 13 zł. Akurat szukam roboty w ochronie. Pierwszy raz słyszę o takiej stawce.
1
Pixelka 2017-08-04 16:40
Krzysiu nie może sprzedać tej nedznej firmy , bo to nie jego.
Pixelka 2017-08-04 16:48
tYLKO PYTANIE CZY SZANOWNA WSPANIAŁA FIRM PŁACI SKŁADKI ZUS , CZY TAK JAK ZA KIEROWCÓW PIENIADZE NA ZUS POBIERA ALE SKŁADEK NIE PŁACI ????
KAJA 2017-08-04 17:43
ha,ha sam siebie pozdrawia .Ktoś kto ma odrobine szkoły i rozumu to potrafi czytać te wasze wypociny ze zrozumieniem. Idź do kościoła i pomódl się o zdrowie bo na rozum to już za późno!
1
NICK 2017-08-04 17:49
a co Ci do tego niech martwią się Ci co pracują .Pracujesz w wspaniałej firmie to się ciesz. Zostaw tych ludzi w spokoju bo to już nudne jest w kółko to samo. Ej ty elka możesz spać spokojnie bo wątpię w to.
1
Konrad 2017-08-04 20:00
Wydaje mi się że tu raczej powinny być opinie klientów na temat jakości oferowanych usług,a większość z Państwa robi sobie z tej strony jarmark folwarczny. Czemu ma to służyć nie wiem. Zachowujecie się Państwo jak rozkapryszone dzieci którym nie dano ulubionego cukierka.To o czym piszecie powinniście załatwić wewnątrz firmy jeszcze w niej pracując.Najłatwiej oskarżać i psuć opinię anonimowo.Dlaczego nie byliście tacy odważni wówczas aby stanąć twarzą w twarz i porozmawiać.To się nazywa najoględniej mówiąc tchórzostwo. Skoro nie pracujecie już w tej firmie żyjcie własnym życiem.Ajak brak wam zainteresowania proponuję dobrą książkę.Możecie też zapisać się do partii tam lubią takich ludzi którzy świetnie werbują i manipulują innymi. Pozdrawiam!
Pixel 2017-08-05 09:31
13 zl netto jak tak umiesz liczyc to nie dziwne ze nie mozesz wyjsc na swoje w glodzie 9,70 brutto czyli tyle co za godz stania pod blu i czekanie na kurs.Sa te dobre strony tych opini juz nie stoi 12 pod blu jak kiedys tylko 2,3 widze ludzie poszli po rozum do glowy i tu nie przychodza dziadowac.pixelka piekne czasy jak pracowalas 2 godz snu w nocy bo zero zlecen hihi
SAKS 2017-08-05 12:04
a le ja pytałem Cię o adres tej firmy ochroniarskiej co 13 zł płaca a Ty jak w malignie znowu swoje. Mnie nie obchodzi kto , gdzieś i ile zarabia. Ta Kaja chyba ma rację że to ta sama osoba pisze te wpisy bo widać że mylisz odpowiedzi. Po prostu napisz nazwę firmy ochroniarskiej która płaci 13 zł. A jak nie wiesz to nie pisz bzdur. Porażka co za tępota.
Pixel 2017-08-05 14:52
13 zlotych netto to kazdy pracodawca placi za godz poczytaj a firma ochroniarska kazda musi placic 13 zlotych netto zaznaczam brutto czyli do reki masz 9,70 dotarlo bo jasniej się nie da
SAKS 2017-08-05 18:51
posłuchaj tumanie obleciałem firmy ochroniarskie w całej Warszawie. Okazuje się że o takiej stawce nie ma mowy. Oni nic nie muszą i nie płacą. Więc nie wciskaj ludziom kitu że są takie firmy.
Pixel 2017-08-05 22:56
Burakowi tyle nie zaplaca proste dam ci jedna nazwe firmy defensor to raz podrugie wiem ile ochroniarze zarabiaja bo mam trzech na budynku 9,70 do lapy 11 zmian po 24 i 2'500 maja do lapy.120 dniowki czy jeszcze ci to rozlozyc na czynniki pierwsze
2
ELIMINATOR 2017-08-06 14:11
Panowie proponuje wrocic do glownego tematu rozmowy jakim jest Gold "Taxi". Od siebie jedynie dodam ze w wiekszosci firm ochroniarskich a juz na pewno biedronce czy lidlu zarobicie wiecej. Umowa o prace + pelen socjal a w glodzie za te wszystkie "luksusy" musicie placic gamoniowi z biura.
Pixel 2017-08-07 08:16
Panowie kondrad napisal ze powinny tu byc opinie klijentow zadam pytanie jakich klijentow skoro ta korporacja nikt nie jezdzi co moze napisac pani ktora wsiada pod blu i jedzie na wlodarzeska albo klijent z Dubrownika jedzie na mazowiecka co oni moga powiedziec jak jada dwa kilometry.Pozdrawiam tych ktorzy jeszcze tu jezdza. A zdzichu jeszcze jezdzi 741
ELIMINATOR 2017-08-07 12:49
gościu się wypowiadał który jechał z pod blue city 5 km a i tak 734 przekręcił go na 27 zł więc przy krótkich kursach jednak można się pokazać z jak najgorszej strony. co do 741 to gdzie ma pojsc baran bez licencji i bez wlasnego samochodu chyba tylko do globa badz eko bo nawet w sawie juz nie biora lewusow.
Pixel 2017-08-07 14:42
Oj (usunięte przez administratora)bylo paru modeli jak ja jeździłem oj bylo zdzich pozadny gosc jeden z dluzej jezdzacych dziwna sprawa bo nawet ludzie ktorzy robili dla gamonia z biura wypisy z licencji i nic nie placili za baze a jak juz to jakies grosze tez uciekli z gloda chyba debil ze swojej licencji robi te wypisy
ELIMINATOR 2017-08-07 15:18
to w tej "firmie" są porządni ludzie?
Pixel 2017-08-07 17:33
Kilku na palcach jednej dloni bym policzyl ale to bylo ponad rok temu
Andrzej49 2017-08-12 19:56
Witam, a ja w Goldzie jezdzę do 2 miesięcy i nie mogę potwierdzić negatywnych opinni.
Ok są pewne niedociągnięcia czy też mogłoby być więcej zleceń ale ten kto normalnie jezdzi zarobi.
Kierowcy są normalnie traktowani a nie z góry jak w innych korproacjach. Jezdziłem w Wawie i jestem pozytywnie zaskoczony.
Badyl 2017-08-12 20:31
Eliminator a jaką korporacje polecasz>>. Swieżo zdałem egzamin i od środy startuje w Goldzie ale martwie się tymi opinniami.
ELIMINATOR 2017-08-12 20:48
Andrzej jesli pasuja Ci doloty po 10 km a kurs za 20 zl to faktycznie nie ma co narzekac w glodzie takie kursy bywaja. Co do badyla - jezeli wlasny samochod masz to ele albo mytaxi/itaxi. Jezeli wynajem to glob bo tutaj nie zarobisz. Jeszcze pytanie w jakich godzinach chcesz jezdzic.
Andrzej49 2017-08-12 21:17
widać że od czasu jak jeździłeś w goldzie dużo się musiało zmienić . Ja tylko w piątek na voucherach zrobiłem 245 zł + ok 100 gotówka. A kursy owszem są po 15-20 zł ale są i po 40-50 zależy jak się trafi...doloty są ale co zrobisz taka praca....klient płaci za jezdzenie a nie za stanie.
ELIMINATOR 2017-08-12 22:56
W normalnej korpo kursy lapiesz tam gdzie jedziesz albo w niedalekiej okolicy a w glodzie jadac na ursynow czy tarchomin mozesz byc pewien ze wrocisz na pusto do centrum badz wlasnie te 10 km na ursus czy targowek. 245 zl z voucherow tez robilem jak polska pressy lataly obwodnica do mordoru. To ilosc zlecen w normalnej korpo powoduja ze zarabiasz a nie poszczegolne strzaly.
Andrzej49 2017-08-13 16:26
No i ok. Mi praca w Goldzie odpowiada i z ilości kursów jestem zadowolony. Tyle w temacie.
1
Pixel 2017-08-14 18:14
Andrzeju oswiece ciebie jako poczatkujacy w glodzie bedziesz jezdzil z projektem symfonia jezeli jeszcze istnieje potem przyjda naiwniacy czyli nowi i to oni beda jezdzic do kajetan a ty z polska press na postepu 7albo na zaryny popatrz popytaj poczytaj ja w tym dziadowstwie siedzialem za dlugo ale zycze powodzenia
ELIMINATOR 2017-08-14 19:01
Widzieliscie lewusy co Krzysiu znowu wymyslil? 49 zl na koncert martyniuka z kazdego miejsca w wawie do bialobrzeg! Toz to sano paliwo z 35 w obie strony kosztuje. A kto za te chore pomysly zaplaci? Oczywiscie ze wy! Tak samo jak za wszystkie karty stalego klienta -10, 15, 20 i 25% ktore prezes rozdaje. Kiedy wkoncu zrozumiecie ze jestescie dojeni w kazdy mozliwy sposob w glodzie?
Pixel 2017-08-15 13:21
Ooo to ja sam pojade
Andrzej49 2017-08-16 09:16
Powiem tak. Dla mnie temat jest zamknięty. Jestem zadowolony z tej korporacji. Ale widzę że tobie pixel i tobie elimnator bardzo tęsknicie za tą korporacją skoro tak często wchodzicie na te forum tylko po to aby zniechęcać mnie do GOLD Taxi . Rozumiem że ktoś wam za to płaci czy po prostu nie macie kursów w swojej korporacji i piszecie tu z nudów?? :-)
1
ELIMINATOR 2017-08-16 10:56
Wiedzialem ze w wawie jest kijowo ale ze az tak w porownaniu z goldem to nie przypuszczalem. Masz czlowieku licencje i samochod? Bo jak nie to wszystko wyjasnia...
Andrzej49 2017-08-16 12:17
Mam licencje od roku. Zdałem bez problemu :-) 2 błędy na kredytowej :-) Póki co jezdze na fokusie....
Pixel 2017-08-16 14:26
To juz wiesz czemu masz zlecenia ja zrezygnowalem z taxi jak bym mial juz jezdzic to chyba ele albo glob poczekaj jeszcze 2miesiace i wtedy napisz czy juz zarobiles na swoj samochod czy na krzyska wakacje a bym zapomnial kolega mi mowil ze w tygodniu na nocki to 3 max 6 zlecen tydzien temu bylo cale jedno i to nad ranem.Andrzeju pracuj jezdzij fokusem on ze 4lata ma to jak padnie to na amen
ELIMINATOR 2017-08-16 19:30
Dokladnie jest tak jak pixel napisal. Nawet jezeli jakims cudem uda ci sie zarobic na fokusie to pamietaj - przy kazdej naprawie Krzysiu bedzie robil wszystko aby udowodnic Ci ze awaria byla z Twojej winy. Nie oszukujmy sie te samochody mlodsze juz nie beda. Niewielu ludzi ktorzy je wynajmuje dba o nie i to tylko kwestia czasu jak silniki sie pozacieraja... bierzesz kota w worku i tyle.
Andrzej49 2017-08-17 08:43
Haha nic nie biorę. Wy chyba macie całkowity odjazd od rzeczywistości. Ja fokusa tylko wynajmuję, czysty biznes płacę za wynajem i dostaje auto którym zarabiam. Jak się raz zepsuło za godzinę jezdziłem nowym nawet nie czekałem na serwis. W innych korporacjach musiałbym czekać aż naprawią te które jezdze a tutaj było przygotowane auto awaryjne.....mam kolegów w innych korporacjach i w żadnej nie wymenią Ci auta tylko kwitniesz na serwisie. A co do pana Krzysia też nie rozumiem czemu się go tak czepiacie....co w tym dziwnego że ktoś zarabia na swojej pracy. Rozumiem że wy pracujecie za darmo ??
Andrzej49 2017-08-17 14:37
Naprawdę juz chyba od dawna nie pracujesz w goldzie i nie wiesz co się tutaj dzieje. Od czasu jak 3 miesiące temu pojawił się nowy właściciel wszystko wygląda inaczej. Ja uczciwie płace 8% vatu z raportu kasy fiskalnej. Chcesz możemy spotkać się na słupie to Ci pokaże...
Pixel 2017-08-17 19:22
Andrzeju Andrzeju licencje na samochodzie masz na kogo na siebie czy Krzysia nowy właściciel kto kogo wykupił młody starego czy odwrotnie waiss by nie sprzedał tak dojnej krowy.powiedz mi ile fokusow teraz jeździ 10 czy mniej bo reszta pokasowania i nie pisz bzdet jak ja oddawał auto miało 125 tysięcy jak brałem 16 tysi nigdy tak nie było że od razu dostawałes fokusa chyba że nikt ich nie chce,a zleceń ile jest z terminala 40 będzie dziennie
Pixelka 2017-08-17 20:28
Skoro tak uczciwie jestvw tej firmie to rozumiem ze działalność gospodarczą masz zalozona, kasa fiskalna jest na ciebie a na fokusie twoj nr licencji???
A ktoz to ten nowy wlasciciel?? Mlody prezes sie za prace wziął???
Andrzej49 2017-08-18 09:11
No widzisz a ja otrzymałem fokusa od razu. I jestem z tego faktu bardzo zadowolony. Zresztą nie tylko ja bo taki sam przypadek miał w tym tygodniu inny kierowca 726 i też dostał drugie auto od ręki. Podobno tylko zgłosił że ma problem z gazem , odstawił auto wziął drugie a za 2 dni znów odebrał. Jak go znasz to zapytaj :-) Mam prośbę nie piszcie już do mnie bo nie interesuje mnie zdanie flustratów którzy sobie nie radzą zyciowo a pretensje mają do wszystkich tylko nie do siebie.
ELIMINATOR 2017-08-18 11:15
Dla wszystkich ktorzy mysla ze maja licencje i jezdza w głodzie legalnie - trzepanie waszego kolegi z lipca właśnie za brak zafiskalizowanej kasy od Krzysia i za niezgodność jej danych z danymi z odpisu licencji

.facebook.com/ZwiazekZawodowyWarszawskiTaksowkarz/posts/754338694745073
(wpisać www przed słowem facebook i skopiowac bo usuwaja takie wpisy)
ELIMINATOR 2017-08-18 11:17
Pixel, a przez te 110 tys co zrobiles fokusem to ile bylo z klientami? z 20 tys? hahahaha!
Pixel 2017-08-18 16:48
Andrzeju flustratem itrzeba byc zeby pracowac w glodzie i chyba ty nie radzisz sobie w zyciu skoro dajesz sie robic w uj ciapatym i jeszcze mowisz ze jest spoko.Pracuj nikt Ci nie broni kurwunia
Pixel 2017-08-18 16:54
Akurat eliminator ja bralem wszystko jak wchodzilo na giełdę moj rekord 119 zlecen teraz pewnie tyle to w 6 godz jest buuhhhaaa ale tak to kolo 80 do 100 w miesiacu bo wiecej nie bylo a i przestroga nie loguj się wogole jak jezdzisz prywatnie bo nawet na opcji dom widza gdzie jedziesz Pozdrawiam
ELIMINATOR 2017-08-19 12:48
zauważyłem że głodziaki w duzych ilosciach zaczely okupowac jakis nowy wybierak na smolnej ciekawe czemu?? a no tak zapomnialem - roboty nie ma ;)
Zostaw swoją opinię o GOLD TAXI przewoz osob - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOLD TAXI przewoz osob