brak logo

GOLD TAXI przewoz osob

Warszawa

Opinie o GOLD TAXI przewoz osob

PIOTR ADAMOWICZ 2012-07-26 11:24:23
Zakupiłem kupony z CITEAM i na prawdę- wszystko ok.
Chyba reszta nie zadowolonych to sama nie jeździła GOLD TAXI.
SĄD 2012-07-27 19:43:04
CZŁOWIEK O BARDZO NISKIM POZIOMIE----- W JEDNYM DNIU NA WIELU PORTALACH OPISAŁ TYLE CO NIKT NIE ZDOŁAŁ PRZEZ KILKA LAT.
AHA 2012-07-27 19:58:56
paweł - 2012-06-04 11:44:57

CABAN - 2012-04-16 18:05:59

Emilka - 2010-09-15 15:55:33

NAJGORSZA KORPORACJA W WARSZAWIE TO GOLD.(usunięte przez administratora).MIAŁEM OKAZJE TAM PRACOWAC TO WIEM.ŻAL.NIEPOLECAM NIKOMU
widzę że znalazł się jakiś (usunięte przez administratora), co potrafi tylko gadać i pisać głupoty. jak by wszyscy takie bzdury pisali to ty (usunięte przez administratora) byś nie istniał.

NIC NIE MAM DO GOLD TAXI WARSZAWA- są sztywni i nie walą w bambuko.. PAWEŁ
CI CO PISZA to są nikim. Człowiek potrafi więcej np. powiedzieć. NIE SŁUCHAJCIE (usunięte przez administratora) wypowiedzi ja tam pracuję i wcale nie jest tak zle.
pati-kra 2012-08-22 15:20:33
Jechałam ostatnio po raz pierwszy z GOLD-TAXI i wszystko OK zapłaciłam tyle ile trzeba chociaż troszkę się bałam bo nie była to taksówka, a wsiadałam z ulicy na Wiatracznej Pan przemiły, samochodzik choć malutki zadbany, czyściuteńki ,kierowca bardzo pomocny pozdrawiam Pana z małej A-klasy
GOLD-TAXI 2012-08-22 19:30:34
Bardzo dziękujemy i proszę się nie bać, iż nie oszukujemy i wychodzimy do naszych klientów w milej i pogodnej stronie.POZDRAWIAMY I POLECAMY SIĘ
2013-09-29 20:01:30
To jest to samo nie ma żadnych różnic,podjada zawiozą,każdy robi to co ma robić a jaka to jest różnica ceny wszędzie praktycznie te same sie wsiada i sie jedzie i wszystko, a w czym tkwi problem wio i do przodu.
1
2013-10-07 11:16:16
HI. W Gold Taxi nie ma przewoz osob. Tylko kierowcy z licencją.
1
lenox 2013-10-27 18:39:45
drogo
pasażerka 2013-12-15 06:56:07
Bardzo mili i kulturalni kierowcy, samochody nowe i czyste, zawsze na czas - niedrogo i coraz ich więcej. Jechałam - polecam zdecydowanie.
anka 2014-01-03 13:52:59
do tej pory jezdzilam z globem ale kiedy pojechałam na lotnisko z taxi gold - zdecydowałam się ze jezdzic będę tylko z ta korporacja - uprzejmy kierowca. mila rozmowa, samochod czysty i pachnący i co najważniejsze jechałam najkrotsza trasa a nie zwiedzałam Warszawe. Szczesliwego Nowego Roku dla taxi gold
1
GOLD TAXI 2014-01-08 10:12:34
Bardzo dziękujemy za pozytywny wpis.
pola 2014-01-10 17:08:05
Emilka, a na jakim stanowisku pracowalas??wlasnie dostalam tam propozycje pracy ,moglabys cos wiecej napisac?
bb 2014-01-12 18:50:28
mozesz cos wiece powiedziec o tej firmie?/jak szefowie,atmosfera itd??bo nie wiem czy sie tam zatrudnc
Michał 2014-02-10 15:34:31
Witam serdecznie

Mam zamiar rozpocząć tam pracę jako kierowca czy ktoś może napisać jakie warunki?

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Michał :)
3
marek kierowca 2014-02-11 20:57:20
szefostwo - dwóch turko- abduli i inni <polacy> ,warunki dobre ,są dyżury na mieście itd. obklejenie dobre , trzeba mieć licencje lub za nią zapłacić , kasa + taksometr + sygnalizator wolny/zajęty - 2000 zł, system komunikacji zleceń przez aplikacje na telefon
1
GOSC 2014-02-13 23:46:57
o nie, nie popełniaj błędu 5 zleceń na dzień. (usunięte przez administratora)
kabul 2014-02-20 14:24:25
KOLEDZY I NIECH NIKT NIE WARZY SIĘ ISC TAM DO PRACY JA TAM PRACOWAŁEM I WIEM JAK JEST(usunięte przez administratora)GOLD TAXI NIE MA WOGULE ZLECEN A ZA WYNAJEM SAMOCHODU ZADAJA OD KIEROWCY 2400 ZŁ POPROSTU TRAGEDIA .uWARZAJCIE(usunięte przez administratora)NIE PODEJMUJCIE TAM PRACY.
cierp 2014-02-26 08:50:34
WITAM CHCIAŁBYM ZACZĄĆ PRACE W GOLD TAXI NIE MAM ZDANEGO EGZAMINU NA LICENCJE A DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE ZA JAZDĘ NA WYPISIE BEZ ZDANEGO EGZAMINU JEST GRZYWNA 5TYŚIĘCY PROSZĘ wytłumaczć mi jak zostać taksówkarzem bez zdanego egzaminu?
4
jacek 2014-03-01 06:16:55
wszystko ok kierowcy ogarnieci nie zauwazylem jazdy przez czestochowe pozdrawiam(usunięte przez administratora)
2
on 2014-03-06 22:43:18
jak masz 1 zlecenie dziennie to git, nawet dobrze jak <zawsze> jest na voucher
Włóczykij 2014-03-27 22:43:13
Jeśli chodzi o pracę w tej "korporacji", to szczerze odradzam. Wcześniej, przez kilka lat, prowadziło ją 2 nieudaczników (bracia Łukasz i Tomek T.), którzy jedyne co potrafili, to wyciąganie do kierowców łap po opłaty tzw. "bazę". A na centrali dowodziła często "tryknięta" Lidka :)Ponieważ ogólnie znana jest ich słabość do różnych używek, korporacja popadała regularnie w ruinę, kolejni kierowcy z niej odchodzili, aż w końcu znalazł się turas szukający dobrego miejsca do zalegalizowania swoich pieniędzy, który wykupił od braciszków tę niby firmę, a tych dwóch światłych "biznesmenów" w niej zatrudnił :) Zmieniło się tyle, że turas wstawił sporo nowych fordów na samochody służbowe, ale pracy jak nie było tak nie ma. Zero reklamy, zero umów z firmami i jeden klub/restauracja do obstawiania- Bollywood na Nowym Świecie. Ogólnie DRAMAT.
2
qwas 2014-04-02 19:48:54
ależ Ty biedaku bzdury piszesz, jak na razie to najlepsza koropracja pod względem normalności w WARSZAWIE
miszszcz 2014-05-09 09:29:06
fordy kupili moze cos sis ruszy :d
Kasia 2014-05-14 21:43:40
Jechalam ostatnio z wasza korporacją i musze przyznac , że samochody macie eleganckie jak za tak niska stawke , czesto jezdze ta sama trase i glob cab place przewaznie 40zl a w GOLD TAXI 32zl i jak to mozliwe ?
1
Andrzej 2014-07-10 18:56:22
Nie można brak zleceń a szefostwo co innego obiecują a co innego otrzymujecie wszystko patykiem na wodzie pisane
1
pseudo driver 2014-12-05 23:56:20
Znam temat od podszewki .... dymałem na wypożyczonym wozie od jednej z firm ... firma transportowa - spółka . Podłączona do korporacji jakiejś np : sawa , euro , gold . Maja kilka aut z licencją na firmę . A żeby bylo 100% legalnie powinieneś mieć kurs ukończony na taxi i zdany egzamin z topo . To jest tzw. FIRMOWA LICENCJA ... o zlecenia walka bo mamy duzo driwerów coraz wiecej + eko call itp twory . Kokosów sie nie dorobisz . Ale jak sie dobrze sprężysz to po odliczeniu kosztu najmu i paliwa i 12h pracy zarobisz ze 150zl dniówki . Najm to od 70 do 100zl dniówka . Auta zajechane przeważnie :)
1
MIXER 2015-01-11 10:39:23
zlecenia biora wybrani kierowcy zadna nowosc
mixer 2015-01-11 10:43:15
lidki juz ni ma sa za to dwie nastepne pijaczki
goldek 2015-01-13 11:04:23
JEDEN PRÓBUJE COŚ TAM ZROBIĆ ALE TT(BYŁY WŁASCICIEL) MU PRZESZKADZA ORAZ PRZEPITY ŁEB I ILOŚĆ WCHŁANIANYCH KEBABÓW ORAZ NADMIAR UŻYCZONYCH LICENCJI
mixerr 2015-01-25 19:20:55
uwaga stoja pod blu barany wogole nie znaja miasta wsiadlem na jaktoroska a on mowi ze jest z sulejowka baran i nie wie gdzie to jest
gicior 2015-02-17 00:45:33
srold sraxi najlepsze korpo na swiecie
Bluer 2015-03-16 17:12:35
Ale Wy (usunięte przez administratora) głupoty. Jeżdżę goldzie juz dłuższy czas. Prawie nic się nie pokrywa z tym co piszecie. czy Wy w ogóle macie pojęcie o jakiej firmie piszecie?? Na Gps? Ok może i ktoś się wspomaga nawigacją ale w jakiej korpo tego nie robią? Na Jaktorowską? Ok fajnie, może i wklepał a Ty znasz wszyatkie ulice w Wawie? O których pijaczkach na centrali piszesz? Podaj jedną!
andrew 2015-03-26 18:27:28
A jak to jest z tymi ich "umowami"? Mozna je zerwać przed czasem? Ogólnie to nie d asie zarović a te ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e po 3 bańki pod blue city można zobić to sme bzdety, c hyba że na cały tydzień tyle.wyciągniesz. jedyne co dobre to nowe fordy i nic więcej
4
mixerr 2015-06-02 23:28:34
banda pedalow o oszustow
mixerr 2015-06-24 23:49:10
kawal zlodzieji uwaga nie polecam nikomu popracujesz miesiac i finito
ferdek 2015-06-25 20:26:50
głowny ,,menago..kebabożerca obiecuje gold montain a kase którą wyrwie od drajwerów buraków z T.T. PRZECHLEWA albo chałupe remontuje.Wyje...ł bym ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> w kosmos a K.S. I T.T. na Sybir do Putina.I jeszcze człowiekowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w i taxi obrabiaja .SPRAWA w sązie za nielegalny handel licencjąmi [pobieranie opłat]i zniesławienie
ferdek 2015-07-08 22:13:50
Uwaga banda oszustow niech nikgt sie nie wazy tam isc do roboty
ferdek 2015-07-08 22:19:30
masz racje pelno wykolejencow
sztwyno na osiedlu 2015-08-20 15:29:26
Gicior masz racje srold niema równych !! i te umowy z kebab kingiem ze mozna stac obok , rewelacja !
dziku 2015-08-31 11:04:19
siema razor czy odpisał bo widzę że go zgasiłeś tego ferdka bo ja tak samo uważam jak ty pewnie nie tylko jesteśmy ciekawi jak potoczyła się jego historia w firmie.A ma zamiar do nich się zatrudnić na Forda bo mają dobrą promocję a rozmawiając z ich kierowcami nic takiego nie słyszałem tylko opisy tego ferdka mnie trzymają przed podjęciem współpracy Pozdrawiam.
prosiaczek.pl 2015-09-05 15:35:23
współpracuje z nimi kilka miesięcy i jes nienajgożej że tak powiem
a opinie fredka to jakieś delikatnie mówiąc bzdury
fred 2015-10-05 05:58:28
uwaga banda oszustow nie pracujcie tam
pixel 2016-02-19 10:21:49
gold taxi na wynajetym nie zarobisz kursy w dzien przewaznie same voczery jak gotowke chcesz zartobic tylko blu city ci pozostaje i kursy po 15-20 zl godzina aby wsiadl ci klijent czasami dluzej trzeba poczekac dobre kursy ida pod stolem jak nie masz swoich klijentow to po 10 godz pod blu city 200 zarobisz zlecenia koncza sie wraz z koncem pracy firm ktore jezdza na vouczery apan k.s bedzie mydlil oczy ze jest pieknie i firma sie rozwija szkoda ze prezes tego nie widzi albo nie chce widziec kursy do modlina ida do wybranych oni zarobia 600 a ty 200 rok pracowalem i nie polecam w nocy maja kluby tylko wtedy duzo chlopakow jezdzi ludzie przychodza i po miesiacu uciekaja nie raz po tygodniu spierdzielaja pozdrawiam kierowcow golda Ps krzysiu jak nie znajdziesz firm dla chlopakow sam bedziesz jezdzil z domaniewska
cała_prawda 2016-03-03 11:24:03
Auta, to w większości Ford Focus 1.6 benz+LPG, dodatkowo trochę starszych Mondeo w kombi (różne silniki), pozostałe to samochody różnych marek, które kierowcy "wprowadzili" do korporacji jako swoje,prywatne. Focusy są gotowe do jazdy (oklejone, z kogutami, taxometrem,itp.)- nic nie płacisz dodatkowo, podobnie jak inne firmowe. Dodatkowe koszty są w przypadku prywatnych samochodów-trzeba zapłacić za wszystko z własnej kieszeni (oklejenie, taxometr, kasa, kogut), ale za to są niższe koszty miesięczne. Hajs: faktycznie w dzień vouchery i B.City, ale czasami wpadają też normalne zlecenia. Inne punkty, to Parkingowa-Piw Paw, Nowogrodzka-Dubrownik, Mazowiecka-Chiquito, Bollywood, Foksal-Piw Paw, kilka hoteli - zlecenia na telefon, podobnie restauracje i stać można na legalu pod wszystkimi Kebab Kingami. Pewnie o czymś jeszcze zapomniałem, ale to i tak sporo. Był Bal na Nowogrodzkiej, ale Glob się wepchnął. Ogólnie piętą Achilesową jest biuro i organizacja pracy. Dziwne zarządzenia i polecenia odgórne, które zamiast usprawniając, dezorganizują pracę. W sumie jest spoko. Kierowcy są poszukiwani jak w każdej korporacji, zwłaszcza, że zbliża się wiosna/lato.
pozdr
PIXEL 2016-03-07 15:57:59
Po części kolego masz rację kebab king kto tam stanie w wieczorem jak możesz tam stać do rana to czysta farsa chyba że jesteś głodnych to możesz stanąć a w nocy jedz pod któryś z klubów godz stania tyle chłopaków jezdzi jestem ciekaw czy hula-kula ruszy kiedyś jak zrobiłeś 300 w nocy w weekend to mogłeś mówić że ujowa noc miałeś teraz jak 300 zarobisz możesz mówić że farta miałeś ubery i inne pseudo korporacje wyniszcza każdą korporacje powodzenia życzę każdemu kto chce tu pracować
gość 2016-04-11 07:57:29
chora firma kierowcom tylko by hajs kazali placic, nie wypłacają pracownikom kasy prowadza firme arabusy i nie wiedzą kogo zatrudniają bo maja to generalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zlecenia lepsze idą bokiem wydawane przez tel poszczególnym kierowcom :)
pixel 2016-05-05 09:24:32
Racja porabana firma jak ty masz im kase zaplacic to dwa dni masz potem zawieszaja ale jak ty chcesz kase za vouczery to 3 tygodnie czekasz Teraz pytanie czy firma kieruje prezes czy menager po zawodowce odradzam jaka kolwiek wspolprace szkoda nerwow
1
pixel 2016-05-12 11:11:19
woli scislosci wypowiadalem sie jako byly kierowca tej fitmy a nie klijent jesli chodzi o ludzi tu jezdzacych jest spoko tylko ze tu nie ma roboty co to jest 100 zlecen na 12 godz w biedronce wiecej zarobisz
Waldek 2016-07-08 22:10:47
Wiesz co jeśli chodzi o bycie kierowcą to moim zdaniem nie można trafić lepiej, nawet jako osoba która tam nie pracuje nie mogę powiedziec, aby było źle
Bankrut 2016-11-30 20:50:02
Kierowcy sa ok, ale gora oszukuje kierowcow.
Prawda jest taka w dzien jezdzisz na vouchery zeby zaroboc na auto, wieczorem pod blie city zeby zarobic gotowke na paliwo a noc piatek i sobota parkingowa zeby zarobic cos dla siebie.
Na rozmowie obiecywali mi zlote gory, dzieki nim zbankrutowalem...
Po za tym zlecenia ida bokiem dla pupili menagera.
Nie potrafia ogarnac zadnego klubu, nie ma zlecen od klientow prywatnych.
Jak nie bedziesz placic w terminie za auto to uslyszysz "pisz wypowiedzenie" taka sama odpowiedz jest Pana K. na wszystkie zglaszane uwagi. Nie robia nic dla kierowcow!!! Trzeba samemu szukac sobie zlecen bo korpo ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Praca u nich to tylko dla studentow ktorzy chca dorobic 1000 zl miesiecznie.
Tyle lat na rynku i zadnego rozwoju, wrecz sie cofaja.
Zostaw swoją opinię o GOLD TAXI przewoz osob - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOLD TAXI przewoz osob