Business Lift

Warszawa

Opinie o Business Lift

Wojtek 2016-11-04 12:59
Jestem po pierwszej rozmowie. To nie Uber. Umowa o pracę. Jazda na zmiany.
16
diablo 2016-11-24 11:34
ciekawe czemu znikają negatywne opinie
12
brickoman 2016-12-01 19:11
POLECAM te pracę w 100% . Jeżeli masz dużo czasu i prócz pracy nic nie chcesz robić to aplikuj. Jeżeli jednak chcesz mieć jakieś życie towarzyskie to nie radze bo wypłaty Ci nie starczy ; )
XYZ 2016-12-02 19:59
Super firma. Super zarobki.
nowy 2016-12-04 22:50
hej, to co to jest za praca ?
1
on x 2016-12-13 09:18
właśnie co to za praca napiszcie?
Ja1 2016-12-19 00:56
daj sobie spokój stracisz tylko czas (usunięte przez administratora)
7
Bogdan 2016-12-19 11:37
Byłem na rozmowie, mają samochody i szukają prywatnych kierowców.
6
Bogdan 2016-12-19 14:28
Super firma, fajne samochody, dobre zarobki. Pozdrawiam ekipe z Warszawy.
2
Lift 2016-12-19 18:47
I co jak rozmowa?
Wittex 2016-12-27 22:45
Stwierdziłem że podzielę się opinią po pierwszym miesiącu, odebrałem swoją pierwszą wypłatę 3177,99 w grudniu i może dla kogoś to mało ale dla mnie jak za komfortowe waruni pracy to całkiem sporo. w poprzedniej pracy miałem 2200 i ciągle musiałem za czymś biegać a tu jeżdżę autem w automat skrzyni i hybrydzie. pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
7
Globetrotter 2016-12-28 08:48
Bardzo fajna atmosfera pracy.
Super obsługa w biurze - przyjemna miła atmosfera.
Dobre zarobki. Chcesz pracować, to zarabiasz.
2
Mojżesz 2016-12-28 11:38
Pracuje już drugi miesiąc i jestem całym serduchem z tą firmą, normalni fajni i życzliwi ludzie i z niczym nie ma problemu jak człowiek pracuje uczciwie
3
Jasiek 2016-12-28 16:36
Pracuje w tej firmie od niedawna...plus za komfort jazdy w samochodach, plus za elastyczny grafik, plus za stały kontakt z kierownikami, plus za kase a ogólnie polecam da się u nich pracować!
1
Michał P. 2016-12-28 21:47
Pracowałem tam przez jakiś czas zanim założyłem własny biznes i ogólnie polecam, dobry sposób na zarobienie niezlej kasy bez tyrania jak wół. Zawsze znajdzie się ktos kto będzie narzekal bo chcialby zarabiać nie wiadomo ile najlepiej nie wstając z kanapy. Ja polecam, poza tym bardzo wygodne i nowe autka dają.
3
Michał P. 2016-12-28 22:03
Pracowałem tam przez jakiś czas zanim założyłem własny biznes i ogólnie polecam, dobry sposób na zarobienie niezlej kasy bez tyrania jak wół. Zawsze znajdzie się ktos kto będzie narzekal bo chcialby zarabiać nie wiadomo ile najlepiej nie wstając z kanapy. Ja polecam, poza tym bardzo wygodne i nowe autka dają.
5
Młody 2016-12-29 16:54
Miesiąc za mną, hajs się zgadza, a to najważniejsze.
5
Bolo 2017-01-04 18:42
Czy ktoś napisze o co chodzi z ta firmą ?
Czy to korporacja taxi ?
1
Bary 2017-01-04 22:59
Dawno nie pracowałem w tak konkretnej firmie. Szkolenie, pomoc w każdej sytuacji, pieniądze na czas. Serio nie myślałem na początku, że będę zadowolony... Praca prywatnego kierowcy zawsze mi się źle kojarzyła, a tu proszę. Oby jak najdłużej.
Bary 2017-01-04 23:00
Dawno nie pracowałem w tak konkretnej firmie. Szkolenie, pomoc w każdej sytuacji, pieniądze na czas. Serio nie myślałem na początku, że będę zadowolony... Praca prywatnego kierowcy zawsze mi się źle kojarzyła, a tu proszę. Oby jak najdłużej.
add 2017-01-05 10:26
byłem na rozmowie,
(usunięte przez administratora) praca 12h i 24h przerwy,
2
Piter 2017-01-05 13:52
Jestem po rozmowie, praca na nowych samochodach, umowa o prace po okresie próbnym, praca jako prywatny kierowca, zarobki wydają się ok, rozmowa przebiegła sprawnie i właściwie wszystko mi przedstawili. Na ten czas jestem zadowolony i ciekawy co będzie dalej.
Milko 2017-01-07 17:17
Podziel sie wrazeniami
Jam 2017-01-11 15:50
Ktoś coś się ???????co tam się robi ?????
Wariacik 2017-01-17 13:34
Wszystko pięknie ładnie, zarobki na prawdę piękne na papierze, ale co trzeba dokładnie robić oprócz jazdy samochodem? Jazda po Uni? Ktos coś więcej napisze, czy trzeba czekać na rozmowe?
lanser 2017-01-17 15:48
szukaja kierowców, ale do czego? co lub kogo trzeba wozić? czy to jest taxi, busy do wożenia ludzi czy jakieś rzeczy?
ssss 2017-01-18 17:42
Witam czy ktoś coś wie o tej firmie bo nic nie mogę znaleśc nawet dokładnego adresu i rejestracji firmy
2
Maaxxx 2017-01-18 17:56
jakie auto dają?
teren tylko warszawa czy dalej?
prywatny kierowca, czyli taxi czy agentura z odlotów.pl?
2
Ducat 2017-01-20 16:38
Nikt nic nie wie,niby wszyscy zadowoleni,ale nikt nie napisał na czym polega ta praca.Dziwne???
7
dixi 2017-01-27 21:06
Super firma. Super zarobki.
Adrian 2017-01-30 13:43
Jestem zainteresowany tą pracą mógłby ktoś podać jakiś kontakt do tej firmy?
ee 2017-01-31 20:46
Może być
Mark 2017-02-01 10:17
Wreszcie trafiłem na firmę gdzie mogę się realizować i dobrze zarabiać. Początek roku może trochę słabszy okres ale i tak z wypłatą 3400 za styczeń nie ma co narzekać. Managerowie bardzo wyrozumiali i uczciwi, a podobno cały czas firma się rozwiją (nowe samochody, oddziały w całej Polsce), więc dla najlepszych pracowników awans jest kwestią czasu.
Bill 2017-02-02 13:45
Również nie mogę napisać złego słowa o nich, chociaż żeby zarobić to trzeba pracować. Jak to mówią "bez pracy nie ma kołaczy" :) Wynagrodzenia są na czas, infolinia jest do dyspozycji pracowników 24h, a w biurze na Towarowej częstują pyszną kawą z pierniczkami...

Ostatnio obiło mi się o uszy, że firma wchodzi z nową usługą "Black" i zamówiła już 5 Lexusów GS dla Warszawy. Narazie na próbę ale kto wie jak to się dalej potoczy, przecież Warszawa to największy rynek w Polsce więc na 5 sztukach może się nie skończyć.

No cóż... nie mogę się doczekać przejażdżki Lexusem po Warszawce. Ciao.
1
Jrg 2017-02-07 16:39
Jutro idę na rozmowę do oddziału w Krakowie.
Jestem ciekawy co to za firma i na czym polega dokładnie praca.
Po rozmowie napiszę czego ię dowiedziałem.
NowY 2017-02-08 11:14
Hej, i czego się dowiedzieileś? Ja idę jutro na rozmowę w Wawie i ciekaw jestem czy warto... Może ktoś coś podpowie.
Mrciekawy 2017-02-09 16:42
Czy ktoś w końcu odpowie na pytanie jak wygląda ta praca po odbyciu rozmowy kwalifikacyjnej. Jak narazie tylko zapowiedzi ale opisu brak.
John 2017-02-09 22:19
Cud miód, ja pracuje już pół roku i w końcu stać mnie na wynajem mieszkania w Warszawie. Nie muszę już prosić starych o kasę, ani dzielić lokum z obcymi osobami w bloku z wielkiej płyty.

Jedyne co żałuję to, że tak późno znalazłem ogłoszenie :D
Mizz 2017-02-17 12:22
I jak ?
Jrg 2017-02-21 14:15
Bomba człowieku ! Wszystko dają służbowy samochód bez limitu kilometrów, kartę paliwową, smatrfona z nielimitowanym internetem, stałą pensję + premie. Po jakimś czasie, tylko nie pamiętam jak długo, dostajesz opiekę medyczną w Lux-Med... :O...

Ja tam już 3 dzień jeżdżę i gitara. Gdzie mi będzie lepiej ? .... :D
Drick 2017-02-22 11:49
Jak grochem o ścianę! Potrafi ktoś konstruktywnie odpowiedzieć na pytanie "Co lub kogo ma za zadanie przewozić kierowca w tych super nowoczesnych i wygodnych samochodach za ponad 3k złotych. Nikt z osób "zadowolonych" nie potrafi z siebie wydusić nic oprócz tego że fantastyczne zarobki i wspaniała atmosfera no i nowoczesne samochody oczywiście. W sieci nic konkretnego nie można znaleźć o tej firmie co jest bardzo podejrzanie. Szukając znalazłem tylko opinie podobne do moich i wcale nikomu się nie śpieszy żeby wątpliwości te rozwiać.
1
jatoja 2017-02-22 15:43
może ktoś konkretnie się wypowie? Na czym polega praca to zwykły Uber czy coś innego?
majster 2017-02-22 16:23
może ktoś odpowie konkretnie co to za praca? czy to zwykły Uber?
adamos36 2017-02-22 17:01
Witam. Pracujesz w tym miejscu? O co chodzi w tej pracy?
George 2017-02-24 11:06
Też pracuje w BusinessLift. Niby taki styczeń i luty słabe, pytam się kolesia z innej firmy ile zarobił w styczniu a on 1900 pln i narzeka, że mało klientów, że sezonowość, że ludzie chorują na grypę i w domach siedzą. A ja przytuliłem 2700 ! Jednak wszystko zależy od tego gdzie się pracuje :)))

Pozdro wszystkim :D
mn 2017-02-24 20:56
Byłem dzisiaj na rozmowie.
Ogólnie oni udostępniają auto itp., a Ty jeździsz dla ubera.
Rozmowa o 10:00 po 5 min., zaproszono mnie na szkolenie na 14:00 tego samego dnia. Na szkoleniu kilkanaście osób. Pierwsze 1,5 godziny szkolenia było o tym jakim zajebistym autem będziemy jeździć, Toyota w Hybrydzie za prawie 100 tys, (żadnych konkretów na temat samej pracy). W międzyczasie bardzo atrakcyjne i miłe dziewczyny proponowały kawę, herbatę. Szkolenie odbywało się w miłej i przyjaznej atmosferze (takiej kumpelskiej). Zbyt piękne żeby było prawdziwe.
Umowa oczywiście bez zusu i składek.
Praca 12 h 24 h przerwy, tzn. w poniedziałek zaczynasz o 9:00 kończysz o 19:00, we wtorek zaczynasz o 19:00 kończysz o 9:00 w środę itd. Można z 24h uprzedzeniem poprosić o wolne ale trzeba je odrobić (czyli praca 24h :).
Na pierwszej rozmowie mówią o 50 % od obrotu, na umowie jest od 30-tu paru do 50%.
50% od obrotu przy kosmicznym założeniu oczywiście.
W ciągu 1 zmiany tj. 12 godzin pracy można być wylogowanym przez 1,5 godziny. Za każdą godzinę więcej firma może obciążyć kierowcą kwotą w wysokości 97 zł., można odrzucić 10% zleceń, ale za każde dodatkowe 10% 97 zł. Oczywiście Pan prowadzący mówi co innego a w umowie którą trzeba podpisać również co innego np. okres wypowiedzenia na umowie 1 miesiąc pan prowadzący przekonuje że można odejść po tygodniu.
Na zdrowy chłopski rozum: Uber bierze swoje, Business Lift (na umowie Cruwork.eu) bierze swoje, ile może zostać dla kierowcy. Na szkoleniu kilkanaście osób i dla każdego była gotowa umowa. Jaka firma zatrudnia do pracy w której można zarobić podobno do 6 tys. każdego kto się nawinie.
Dziwne jest też to, że trudno znaleźć jakąkolwiek informację, opinie na temat tej firmy.
Uważajcie.
Ps. Pozdrawiam ładne Panie, które przynosiły nam kawę :)
mn 2017-02-24 20:59
Byłem dzisiaj na rozmowie.
Ogólnie oni udostępniają auto itp., a Ty jeździsz dla ubera.
Rozmowa o 10:00 po 5 min., zaproszono mnie na szkolenie na 14:00 tego samego dnia. Na szkoleniu kilkanaście osób. Pierwsze 1,5 godziny szkolenia było o tym jakim zajebistym autem będziemy jeździć, Toyota w Hybrydzie za prawie 100 tys, (żadnych konkretów na temat samej pracy). W międzyczasie bardzo atrakcyjne i miłe dziewczyny proponowały kawę, herbatę. Szkolenie odbywało się w miłej i przyjaznej atmosferze (takiej kumpelskiej). Zbyt piękne żeby było prawdziwe.
Umowa oczywiście bez zusu i składek.
Praca 12 h 24 h przerwy, tzn. w poniedziałek zaczynasz o 9:00 kończysz o 19:00, we wtorek zaczynasz o 19:00 kończysz o 9:00 w środę itd. Można z 24h uprzedzeniem poprosić o wolne ale trzeba je odrobić (czyli praca 24h :).
Na pierwszej rozmowie mówią o 50 % od obrotu, na umowie jest od 30-tu paru do 50%.
50% od obrotu przy kosmicznym założeniu oczywiście.
W ciągu 1 zmiany tj. 12 godzin pracy można być wylogowanym przez 1,5 godziny. Za każdą godzinę więcej firma może obciążyć kierowcą kwotą w wysokości 97 zł., można odrzucić 10% zleceń, ale za każde dodatkowe 10% 97 zł. Oczywiście Pan prowadzący mówi co innego a w umowie którą trzeba podpisać również co innego np. okres wypowiedzenia na umowie 1 miesiąc pan prowadzący przekonuje że można odejść po tygodniu.
Na zdrowy chłopski rozum: Uber bierze swoje, Business Lift (na umowie Cruwork.eu) bierze swoje, ile może zostać dla kierowcy. Na szkoleniu kilkanaście osób i dla każdego była gotowa umowa. Jaka firma zatrudnia do pracy w której można zarobić podobno do 6 tys. każdego kto się nawinie.
Dziwne jest też to, że trudno znaleźć jakąkolwiek informację, opinie na temat tej firmy.
Uważajcie.
Ps. Pozdrawiam ładne Panie, które przynosiły nam kawę :)
mn 2017-02-24 21:06
Byłem dzisiaj na rozmowie.
Ogólnie oni udostępniają auto itp., a Ty jeździsz dla ubera.
Rozmowa o 10:00 po 5 min., zaproszono mnie na szkolenie na 14:00 tego samego dnia. Na szkoleniu kilkanaście osób. Pierwsze 1,5 godziny szkolenia było o tym jakim zajebistym autem będziemy jeździć, Toyota w Hybrydzie za prawie 100 tys, (żadnych konkretów na temat samej pracy). W międzyczasie bardzo atrakcyjne i miłe dziewczyny proponowały kawę, herbatę. Szkolenie odbywało się w miłej i przyjaznej atmosferze (takiej kumpelskiej). Zbyt piękne żeby było prawdziwe.
Umowa oczywiście bez zusu i składek.
Praca 12 h 24 h przerwy, tzn. w poniedziałek zaczynasz o 9:00 kończysz o 19:00, we wtorek zaczynasz o 19:00 kończysz o 9:00 w środę itd. Można z 24h uprzedzeniem poprosić o wolne ale trzeba je odrobić (czyli praca 24h :).
Na pierwszej rozmowie mówią o 50 % od obrotu, na umowie jest od 30-tu paru do 50%.
50% od obrotu przy kosmicznym założeniu oczywiście.
W ciągu 1 zmiany tj. 12 godzin pracy można być wylogowanym przez 1,5 godziny. Za każdą godzinę więcej firma może obciążyć kierowce kwotą w wysokości 97 zł., można odrzucić 10% zleceń, ale za każde dodatkowe 10% 97 zł. Oczywiście Pan prowadzący mówi co innego a w umowie którą trzeba podpisać również co innego np. okres wypowiedzenia na umowie 1 miesiąc pan prowadzący przekonuje że można odejść po tygodniu.
Na zdrowy chłopski rozum: Uber bierze swoje, Business Lift (na umowie Cruwork.eu) bierze swoje, ile może zostać dla kierowcy. Na szkoleniu kilkanaście osób i dla każdego była gotowa umowa. Jaka firma zatrudnia do pracy w której można zarobić podobno do 6 tys. każdego kto się nawinie.
Dziwne jest też to, że trudno znaleźć jakąkolwiek informację, opinie na temat tej firmy.
Uważajcie.
Ps. Pozdrawiam ładne Panie, które przynosiły nam kawę :)
Drick 2017-02-24 21:49
Usuwają negatywne opinie...
Uberowiec prywatny 2017-02-24 21:51
Pracowałem w Łodzi dla nich wytrzymałem 3tyg ale tylko dlatego bo mi szkoda było kasy która zarobiłem. Z łodzi w tym miesiącu się wynieśli bo im konkurencja pracowników cały czas podwedzala. To jest praca na aplikacji uber.
Zostaw swoją opinię o Business Lift - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Business Lift