Business Lift

Warszawa

Opinie o Business Lift

mrkalembus 2016-09-13 12:11:08
Witam. I jak? Czy dowiedziałeś ie czegoś konkretnego na rozmowie? Czy to poważna oferta? Pozdrawiam
12
ABCD 2016-09-14 12:18:31
Również czekam na opinię. Dzisiaj do mnie dzwonili z zaproszeniem na rozmowę ale odmówiłem ze względów, że nic o tym nie wiadomo tak naprawdę co to w ogóle jest :)
5
Tomi 2016-09-14 13:56:46
Ja już jeżdżę 2 miesiąc. Zastanawiałem się czy faktycznie będzie tak pięknie jak w pierwszym miesiącu. Ale pensja jest cały czas powyżej 3k, nawet znacznie. Od tygodnia mam nowy samochód. Podoba mi się to że nie musiałem o nic prosić.
2
swiezak 2016-09-16 12:08:23
Jestem świeżakiem, przepracowałem miesiąc i dostałem 2750 zł. Więc można zarobić. Dla mnie to dużo, w poprzedniej firmie zarabiałem 1600 zł i kierownik miał ciągłe pretensje. Teraz jeżdżę po 12 godzin z 24 godzinnymi przerwami i ten tryb mi odpowiada. Ogólnie jestem zadowolony
5
aero 2016-09-17 15:47:13
Na czym ta praca polega ?
7
Beton 2016-09-19 14:38:31
Witam kazdy pisze o zarobkach i wgl jaka super praca ale nikt nie powie na czym ta praca wgl polega , to wszystko jest wgl jakies dziwne .
13
Nick 2016-09-21 16:22:07
Sceptyk byłeś na rozmowie ? Ja mam zaproszenie na jutro i nie wiem czy iść
mycek 2016-09-22 15:07:25
Witam czy ktos podjal z ta firma wspolprace w krakowie. Jak wyglada kontrakt ? jak wyglada sprawa odpowiedzialnosci w razie kontroli itd lub urzednikow skarbwych. Ktos jakies doswiadczenia?
2
Mateusz 2016-09-26 13:44:05
Czesc
Powie ktos cos na temat tej pracy ?
jom 2016-10-05 16:03:42
wszystkie pochlebne opinie wyraźnie wyglądają na wpisy osób z firmy...żadnych konkretów, a tylko bzdety
18
Paweł 2016-10-05 22:00:38
Coś tu grubo nie gra - nicki osób opisujących pozytywnie wydają się podobne (Tomi, Maru, Wiktorio Karu, Mario), część napisana serią jednego dnia (godz. 09:52, 09:54, 09:56) i jakby wg dziwnego schematu rodem z książek o psychomanipulacji tj. "okrągła suma, w poprzedniej pracy było mi źle + coś o kierowniku".

Czy ktoś mógłby wreszcie opisać konkretnie tą robotę? Ta firma nie ma strony, a jedynie profil na FB ze 130 polubieniami!
42
Samozatrudniony 2016-10-16 09:31:46
Wał jak zwykle. Nic nie ma za darmo, a już na pewno nie w Polsce! Gwarantuję Wam że jak nastaną tak cudowne czasy że kierowca kat. B za wożenie ludzi (bo rozumiem że o to tu chodzi)będzie zarabiał 4 k na rękę to jesteśmy w raju...ziemskim oczywiście.
13
HUB wawa 2016-10-19 12:55:21
Zgadzam sie z Pesymistami :) NIKT 4K za pierdzenie z akółkiem nie płaci :) A nawet w najlepszej firmie KTOS musi narzekac a tu brak.. Negatów
5
nowy 2016-10-21 14:22:27
A sprawdz ja w krs czy istnieje
2
gaga 2016-10-22 15:33:03
Czy to praca w korporacji taxi?
1
gaga 2016-10-22 15:39:57
Czy to jest firma taksówkowa?
1
Kono 2016-10-24 22:09:11
Byłeś na tej rozmowie. Jak warunki? Ja mam jutro rozmowę, również jestem z Lodzi
2
Wojtek 2016-10-25 18:45:57
Kono, napisz jak wyglądała rozmowa. Może coś o warunkach też?
12
Wojtek 2016-11-04 12:59:29
Jestem po pierwszej rozmowie. To nie Uber. Umowa o pracę. Jazda na zmiany.
10
diablo 2016-11-24 11:34:47
ciekawe czemu znikają negatywne opinie
11
brickoman 2016-12-01 19:11:13
POLECAM te pracę w 100% . Jeżeli masz dużo czasu i prócz pracy nic nie chcesz robić to aplikuj. Jeżeli jednak chcesz mieć jakieś życie towarzyskie to nie radze bo wypłaty Ci nie starczy ; )
XYZ 2016-12-02 19:59:13
Super firma. Super zarobki.
nowy 2016-12-04 22:50:25
hej, to co to jest za praca ?
1
on x 2016-12-13 09:18:53
właśnie co to za praca napiszcie?
Mej 2016-12-16 17:05:28
Ide w ppniedzialek na rozmowe, zobaczymy co powoedza ale cos czuje ze to jakis wal
1
Eloo 2016-12-18 20:51:36
Ja też idę w pon na rozmowę, tylko że w Łodzi, jak kolega up też wyczuwam wałki xd
2
Ja1 2016-12-19 00:56:38
daj sobie spokój stracisz tylko czas (usunięte przez administratora)
6
Bogdan 2016-12-19 11:37:55
Byłem na rozmowie, mają samochody i szukają prywatnych kierowców.
5
Bogdan 2016-12-19 14:28:21
Super firma, fajne samochody, dobre zarobki. Pozdrawiam ekipe z Warszawy.
2
Lift 2016-12-19 18:47:18
I co jak rozmowa?
Wittex 2016-12-27 22:45:40
Stwierdziłem że podzielę się opinią po pierwszym miesiącu, odebrałem swoją pierwszą wypłatę 3177,99 w grudniu i może dla kogoś to mało ale dla mnie jak za komfortowe waruni pracy to całkiem sporo. w poprzedniej pracy miałem 2200 i ciągle musiałem za czymś biegać a tu jeżdżę autem w automat skrzyni i hybrydzie. pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
5
Globetrotter 2016-12-28 08:48:13
Bardzo fajna atmosfera pracy.
Super obsługa w biurze - przyjemna miła atmosfera.
Dobre zarobki. Chcesz pracować, to zarabiasz.
1
Mojżesz 2016-12-28 11:38:46
Pracuje już drugi miesiąc i jestem całym serduchem z tą firmą, normalni fajni i życzliwi ludzie i z niczym nie ma problemu jak człowiek pracuje uczciwie
2
Jasiek 2016-12-28 16:36:21
Pracuje w tej firmie od niedawna...plus za komfort jazdy w samochodach, plus za elastyczny grafik, plus za stały kontakt z kierownikami, plus za kase a ogólnie polecam da się u nich pracować!
1
Michał P. 2016-12-28 21:47:05
Pracowałem tam przez jakiś czas zanim założyłem własny biznes i ogólnie polecam, dobry sposób na zarobienie niezlej kasy bez tyrania jak wół. Zawsze znajdzie się ktos kto będzie narzekal bo chcialby zarabiać nie wiadomo ile najlepiej nie wstając z kanapy. Ja polecam, poza tym bardzo wygodne i nowe autka dają.
2
Michał P. 2016-12-28 22:03:28
Pracowałem tam przez jakiś czas zanim założyłem własny biznes i ogólnie polecam, dobry sposób na zarobienie niezlej kasy bez tyrania jak wół. Zawsze znajdzie się ktos kto będzie narzekal bo chcialby zarabiać nie wiadomo ile najlepiej nie wstając z kanapy. Ja polecam, poza tym bardzo wygodne i nowe autka dają.
5
Młody 2016-12-29 16:54:57
Miesiąc za mną, hajs się zgadza, a to najważniejsze.
5
Bolo 2017-01-04 18:42:44
Czy ktoś napisze o co chodzi z ta firmą ?
Czy to korporacja taxi ?
Bary 2017-01-04 22:59:57
Dawno nie pracowałem w tak konkretnej firmie. Szkolenie, pomoc w każdej sytuacji, pieniądze na czas. Serio nie myślałem na początku, że będę zadowolony... Praca prywatnego kierowcy zawsze mi się źle kojarzyła, a tu proszę. Oby jak najdłużej.
Bary 2017-01-04 23:00:53
Dawno nie pracowałem w tak konkretnej firmie. Szkolenie, pomoc w każdej sytuacji, pieniądze na czas. Serio nie myślałem na początku, że będę zadowolony... Praca prywatnego kierowcy zawsze mi się źle kojarzyła, a tu proszę. Oby jak najdłużej.
add 2017-01-05 10:26:15
byłem na rozmowie,
(usunięte przez administratora) praca 12h i 24h przerwy,
2
Piter 2017-01-05 13:52:14
Jestem po rozmowie, praca na nowych samochodach, umowa o prace po okresie próbnym, praca jako prywatny kierowca, zarobki wydają się ok, rozmowa przebiegła sprawnie i właściwie wszystko mi przedstawili. Na ten czas jestem zadowolony i ciekawy co będzie dalej.
Milko 2017-01-07 17:17:01
Podziel sie wrazeniami
Jam 2017-01-11 15:50:42
Ktoś coś się ???????co tam się robi ?????
Wariacik 2017-01-17 13:34:22
Wszystko pięknie ładnie, zarobki na prawdę piękne na papierze, ale co trzeba dokładnie robić oprócz jazdy samochodem? Jazda po Uni? Ktos coś więcej napisze, czy trzeba czekać na rozmowe?
lanser 2017-01-17 15:48:50
szukaja kierowców, ale do czego? co lub kogo trzeba wozić? czy to jest taxi, busy do wożenia ludzi czy jakieś rzeczy?
ssss 2017-01-18 17:42:34
Witam czy ktoś coś wie o tej firmie bo nic nie mogę znaleśc nawet dokładnego adresu i rejestracji firmy
Maaxxx 2017-01-18 17:56:52
jakie auto dają?
teren tylko warszawa czy dalej?
prywatny kierowca, czyli taxi czy agentura z odlotów.pl?
1
Ducat 2017-01-20 16:38:41
Nikt nic nie wie,niby wszyscy zadowoleni,ale nikt nie napisał na czym polega ta praca.Dziwne???
Love 2017-01-20 16:56:22
praca na aplikacji UBER. Adminie, czemu tego nie publikujesz?
2
Zostaw swoją opinię o Business Lift - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Business Lift