Business Lift

Warszawa

Opinie o Business Lift

Tomaszzzz 2016-08-11 14:33:58
Ja dziś dostałem wypłatę 3400zl!!!! jest ok. Fakt ,ze trzeba duzo jezdzic. Ci co chyba szybko jezdza to maja kary i wtedy wyplata jest smieszna!! ja polecam
20
Rudy 2016-08-12 09:52:11
Pracuję z nimi od 2,5 miesiąca i jestem zadowolony ze swoich pieniędzy. Pierwszy miesiąc był słabszy , wiadomo początki, ale za drugi wyciągnąłem ponad 3 tys. Jak się komuś nie chce pracować to będzie narzekał na wszystko nawet na dobre auto. Kasa jest na czas i to najważniejsze.
9
Tomi 2016-08-12 09:54:36
Przepracowałem miesiąc w firmie Business Lift. Ja polecam. Za ten miesiąc dostałem wypłatę 3200 netto. Więc całkiem ok. Wypłata była na moim koncie już 10. W poprzedniej pracy dostawałem zawsze po 10. Byłem mile zaskoczony. Tak samo jak rozliczeniem które przyszło mi na maila. Wszystko napisane. Co jak i za co.

Polecam.
Mam nadzieję za taka wypłata będzie co miesiąc. Dam Wam jeszcze znać czy faktycznie zawsze jest tak pięknie.
9
Maru 2016-08-12 09:56:07
hmm ja tam jezdze od pol roku i nie schodze ponizej 4k, jak dla mnie to nie jest firma dla kogos komu sie poprostu nie chce robic. poki co nie narzekam
5
Bartek_21 2016-08-12 10:13:19
Dla mnie jest super!!! Kasa też!!!
5
Kozinek 2016-08-12 11:29:00
po 3 miesiącach przeniosłem się z Krakowa do Warszawy i tutaj jest super, troche jest problem w sytuacji jężeli chodzi kontakt z biurem po 16.00 jak czegoś potrzebuje ale finansowo jest powyżej 3 tys (niekiedy nawet prawie 4) miesiąc w miesiąc. Kierownik czasem tylko się spóźnia i powinni coś z tym zrobić
4
roman 2016-08-17 15:59:43
W googlach oczywiście
6
Młody 2016-08-20 21:10:58
Na czym dokładnie polega praca?
78
Wiktorio Karu 2016-08-21 14:29:11
Zawsze dostaje nagrodę w postaci premii uznaniowej, warunki pracy są bardzo dobre jedyne co to czasem musze czekac na auto i powinien ktos wreszcie cos z tym zrobic. mam nadzieje ze jest to czytane i ktos wyciagnie wnioski. P.S. nie chce skarżyć ale ostatnio kierownik byl chyba lekko wczorajszy i ktos tez temu powinien sie przyjzec ale wracajac do kwestii kasy i standardu to tu wszyskto ok.
6
jamal 2016-08-21 16:39:04
na czym dokladnie polega ta praca?
14
Likus 2016-08-22 08:48:38
Z tego co wiem szukają kierowców kat. B. Znajomy tam pracuje. Podobno nieźle można zarobić. Zachwalał. Ja aplikowałem i czekam na odpowiedź.
X. 2016-08-22 13:24:14
Witam na czym polega dokładnie ta praca?
22
X. 2016-08-22 14:26:37
No dobrze szukają kierowców kat.B ale jeździsz i co robisz?
14
Likus 2016-08-22 14:46:11
Nie jeżdżę. Słyszałem jak znajomy zachwalał. Nie pytałem o więcej szczegółów bo wtedy nie szukałem pracy. Dopiero aplikowałem.
1
X. 2016-08-22 15:01:08
Do mnie się właśnie dzisiaj odezwali bo aplikowalem tyle że jestem z łodzi i po prostu jestem ciekaw na czym polega ta praca .
8
jamal 2016-08-22 22:43:16
To jest uwowa o pracę? No i ile godzi w miesiącu trzeba przerobic zeby zarobic te 4 tys :)
3
Marcin 2016-08-24 04:20:09
(usunięte przez administratora). Szkoda że ani jedna osoba nie napisała na czym polega tak naprawdę praca. Po wymaganiach myślę że to uber. Szkoda że brakuje prawdziwych opini.
20
Wawa16 2016-08-24 14:32:21
Na czym polega praca ? Czy to jest Uber? Bo jakos nikt nie ma ochoty napisac o szczegolach dlatego jest to dziwnie podejrzane.
8
Iw 2016-08-24 18:39:53
Coś mało tych opinii jak na firmę działającą w 68 krajach. Brak adresu, telefonu. Brak odpowiedzi na zapytania dotyczące charakteru pracy. Brak jakiejkolwiek negatywnej opinii. Wszystko to co najmniej podejrzane. (usunięte przez administratora)
30
Ciekawy 2016-08-29 16:43:18
Witam,chcialbym aplikowac do firmy ,mozecie powiedziec jaki charakter ma praca? Na czym polega? Jest samohcod slubowy do uzytku prywatnego .?
Mario Bross 2016-09-07 16:48:36
pracowałem prawie pół roku do momentu gdy udało mi się dostać pracę w Londynie i bardzo sobie chwalę ten okres spędzony tutaj, zawsze było o czym porozmawiać z kolegami, samochodu w automacie to jest to co zawsze było dla mnie najwyższym wyznacznikiem wygody a pieniądze no cóż zależały zawsze od zaangażowania więc jak ktoś potrafi 5000 zarobić w jednym miesiącu to znaczy że się da i pisze tu nie osobie bo mi przy trybie bez nadgodzin wychodziło zawsze około 3.400 - 3.800.

2
yy 2016-09-07 18:46:13
Na czym polega ta praca? wszyscy zachwalają ale nic nie piszą o tym co dokladnie robi sie w tej pracy na tym stanowisku. Bardzo proszę o jakiej konkrety :)
13
MiszczKierownicy 2016-09-08 23:39:29
Spoko praca, wystarczy robić swoje. Dają wygodny samochod i łatwe w prowadzeniu. Wypłaty są na czas więc można polecić. Trochę trzeba popracować, za jednym razem za kółkiem, ale potem jest czas odpocząć i na koniec miesiąca przynajmniej wiesz, że nie jeździłeś na darmo.
sceptyk 2016-09-12 17:00:40
Też mi się wydaje troche podejrzane, bo nikt normalny nie płaci świerzakowi 3000 zł za kręcenie kółkiem. Nie trzeba mieć ani doświadczenia, ani umiejętności, ani znać języków obcych. Dziwne.
Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną i dowiem się czegoś więcej.
16
mrkalembus 2016-09-13 12:11:08
Witam. I jak? Czy dowiedziałeś ie czegoś konkretnego na rozmowie? Czy to poważna oferta? Pozdrawiam
8
ABCD 2016-09-14 12:18:31
Również czekam na opinię. Dzisiaj do mnie dzwonili z zaproszeniem na rozmowę ale odmówiłem ze względów, że nic o tym nie wiadomo tak naprawdę co to w ogóle jest :)
5
Tomi 2016-09-14 13:56:46
Ja już jeżdżę 2 miesiąc. Zastanawiałem się czy faktycznie będzie tak pięknie jak w pierwszym miesiącu. Ale pensja jest cały czas powyżej 3k, nawet znacznie. Od tygodnia mam nowy samochód. Podoba mi się to że nie musiałem o nic prosić.
swiezak 2016-09-16 12:08:23
Jestem świeżakiem, przepracowałem miesiąc i dostałem 2750 zł. Więc można zarobić. Dla mnie to dużo, w poprzedniej firmie zarabiałem 1600 zł i kierownik miał ciągłe pretensje. Teraz jeżdżę po 12 godzin z 24 godzinnymi przerwami i ten tryb mi odpowiada. Ogólnie jestem zadowolony
1
aero 2016-09-17 15:47:13
Na czym ta praca polega ?
1
Beton 2016-09-19 14:38:31
Witam kazdy pisze o zarobkach i wgl jaka super praca ale nikt nie powie na czym ta praca wgl polega , to wszystko jest wgl jakies dziwne .
7
Mateusz 2016-09-26 13:44:05
Czesc
Powie ktos cos na temat tej pracy ?
jom 2016-10-05 16:03:42
wszystkie pochlebne opinie wyraźnie wyglądają na wpisy osób z firmy...żadnych konkretów, a tylko bzdety
10
Paweł 2016-10-05 22:00:38
Coś tu grubo nie gra - nicki osób opisujących pozytywnie wydają się podobne (Tomi, Maru, Wiktorio Karu, Mario), część napisana serią jednego dnia (godz. 09:52, 09:54, 09:56) i jakby wg dziwnego schematu rodem z książek o psychomanipulacji tj. "okrągła suma, w poprzedniej pracy było mi źle + coś o kierowniku".

Czy ktoś mógłby wreszcie opisać konkretnie tą robotę? Ta firma nie ma strony, a jedynie profil na FB ze 130 polubieniami!
25
Samozatrudniony 2016-10-16 09:31:46
Wał jak zwykle. Nic nie ma za darmo, a już na pewno nie w Polsce! Gwarantuję Wam że jak nastaną tak cudowne czasy że kierowca kat. B za wożenie ludzi (bo rozumiem że o to tu chodzi)będzie zarabiał 4 k na rękę to jesteśmy w raju...ziemskim oczywiście.
8
HUB wawa 2016-10-19 12:55:21
Zgadzam sie z Pesymistami :) NIKT 4K za pierdzenie z akółkiem nie płaci :) A nawet w najlepszej firmie KTOS musi narzekac a tu brak.. Negatów
nowy 2016-10-21 14:22:27
A sprawdz ja w krs czy istnieje
1
gaga 2016-10-22 15:33:03
Czy to praca w korporacji taxi?
gaga 2016-10-22 15:39:57
Czy to jest firma taksówkowa?
Kono 2016-10-24 22:09:11
Byłeś na tej rozmowie. Jak warunki? Ja mam jutro rozmowę, również jestem z Lodzi
1
Wojtek 2016-10-25 18:45:57
Kono, napisz jak wyglądała rozmowa. Może coś o warunkach też?
9
Wojtek 2016-11-04 12:59:29
Jestem po pierwszej rozmowie. To nie Uber. Umowa o pracę. Jazda na zmiany.
7
diablo 2016-11-24 11:34:47
ciekawe czemu znikają negatywne opinie
6
XYZ 2016-12-02 19:59:13
Super firma. Super zarobki.
nowy 2016-12-04 22:50:25
hej, to co to jest za praca ?
XYZ 2016-12-05 18:11:17
Już trzeci raz zmieniają nazwę (wcześniej 4CORP LTD , potem FORCORP LTD). Poczytajcie sobie opinie na temat tych firm!!
XYZ 2016-12-05 18:12:13
Już trzeci raz zmieniają nazwę (wcześniej 4CORP LTD , potem FORCORP LTD). Poczytajcie sobie opinie na temat tych firm!!
XYZ 2016-12-05 18:13:49
Już trzeci raz zmieniają nazwę (wcześniej 4CORP LTD , potem FORCORP LTD). Poczytajcie sobie opinie na temat tych firm!!
XYZ 2016-12-05 18:13:59
Już trzeci raz zmieniają nazwę (wcześniej 4CORP LTD , potem FORCORP LTD). Poczytajcie sobie opinie na temat tych firm!!
XYZ 2016-12-05 18:14:21
Już trzeci raz zmieniają nazwę (wcześniej 4CORP LTD , potem FORCORP LTD). Poczytajcie sobie opinie na temat tych firm!!
Zostaw swoją opinię o Business Lift - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Business Lift