Pawtrans Holding sp. z o.o.

NIP: 7123054480 KRS: 0000277081

Adres: Czereśniowa 98 lok. 334, 02-456 Warszawa

2.9/5

Opinie o Pawtrans Holding sp. z o.o.

Wyszukaj opinięsearch

Kudłaty Nowy wpis

Jako kierowca jesteś numerem. O podejściu jak do człowieka zapomnij. Kasa na czas. Samochody i naczepy w 95 % sprawne i zadbane. Auto tylko w trasę później następne. Zjazd z trasy do bazy busem firmowym. Nie ważne, że właśnie masz 12h pracy, smigasz jeszcze 7h do bazy. Jak masz do domu daleko możesz sie przespać na strefie kierowcy ale to juz twoj czas w "domu" leci. Warsztat własny, ogarnięty. W trasie jak podpadniesz spedytorom to będziesz przeżuty u szwaba na śmietanie i czekoladzie ćwiczył miesiąc. Jak nie pyskujesz jeździsz i kark zegniesz to dostaniesz Hiszpanie czy Anglię. Jak oczekujesz podejścia jak do człowieka i poczucie godności osobistej masz wysokie to nie dla Ciebie firma. Szukają słabo myślących robotników nie zadających trudnych pytań i nie walczących o swoje. Firma jak wiele w transporcie. Dziś niczym się nie wyróżnia. Kiedyś to była marka a dziś maszynka do pieniędzy a ty będziesz tylko trybikiem. Sam zdecyduj kim chcesz być. Kierowcą czy numerem w maszynce.

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.
Marek Nowy wpis
@Kudłaty

Dużo mają kierowców?

Rafał Nowy wpis
@Kudłaty

Szanowny Autorze, Szanujemy każdą opinię ale w tym przypadku nie możemy się zgodzić. Gdyby warunki pracy w naszej Firmie były tak złe jak opisujesz to nasi kierowcy już dawno by nas opuścili. Mimo to wielu z nich pracuje u nas od lat, a nowi kandydaci chętnie chcą dołączyć do naszego zespołu. Nie jesteśmy idealni - jak każda Firma mamy swoje wyzwania ale nie można nam zarzucić że nie dbamy o swoich kierowców. Stosujemy wysoki standard pod kątem utrzymania jakości floty jak i organizacji pracy. Przykład? Nasza flota jest sprawna i zadbana co sam potwierdzasz. Co do rzekomego "karania" słabszymi zleceniami - to po prostu nie ma sensu. Każdy nieefektywny kurs to dla nas dodatkowy koszt, a naszym celem jest rentowne planowanie tras. Zawsze staramy się właściwie zaplanować zadania tak by kierowcy mogli skupić się tylko na bezpiecznej realizacji zadania transportowego. Jeśli masz inne uwagi to serdecznie je wysłuchamy, ale powielanie nieprawdziwych informacji nie służy innym osobom. Pozdrawiam

Andrii

Dzień dobry, szukam pracy jako kierowca. Mam 6 lat doświadczenia w Europie, 1 rok na beczce. Są wszystkie dokumenty. Teraz pracuję w firmie PL 3/1. Znajomość języka angielskiego, testy w portach Belgii i Holandii. CV wysyłam na [email protected] - jest napisane, że mój list został zablokowany, spam. Jak mogę się z Tobą skontaktować w inny sposób?

andrey Nowy wpis
@Andrii

nie masz na stronie zadnego numeru? Możesz też ewentualnie podejśc bezposrednio do firmy i na bramie albo gdzies zostawic CV

• Brawo
andrey

wiekszosc firm kurierskich czy transportowych zatrudnia teraz ludzi w taki sposob, ze wysylasz swoje cv i odpowiedza ci jak beda mieli rekrutacje, nie ma co specjalnie czekac az cos oglosza bo w takim tempie to ty sie nigdy nie doczekasz rekrutacji ;)

Volodymyr

Dzień dobry, jestem zainteresowany pracą w Państwa firmie. Mam doświadczenie w pracy jako kierowca tandemu w Europie od 2019 roku do chwili obecnej. Posiadam wszystkie niezbędne dokumenty, polskie prawo jazdy, kod 95. Mogę pracować w rytmie 2/3 miesięcy 2 tygodnie w domu.

@Volodymyr

Dzień Dobry, proszę wysłać swoje CV na adres [email protected]. Jak Pan to zrobi to postaramy się z Panem skontaktować.

Rekruter zaprosił Cię na rozmowę do firmy Pawtrans Holding sp. z o.o.? Jakie warunki Ci zaproponowano? Jakie wymagania ma pracodawca względem osoby pracującej na stanowisku KSIĘGOWY? Podziel się swoimi doświadczeniami.
NICKETOS

Witam czy istnieje możliwość zatrudnienia w systemie 3/2

@NICKETOS

Witam, nie mamy takiego systemu pracy. Kierowcy jeżdżą 2,5tyg. w trasie na 1tyg. w domu.

Piotr

Interesuje mnie praca w Pawtrans w systemie 2/1. Jakie są zarobki przy tym systemie.Czy jest pakiet mobilności i ile jest dni urlopu dla kierowcy.Moglby ktoś podzielić się wiedzą.

@Piotr

2/1 to raczej ciężkie, zazwyczaj 2+ a w domu już po 3-4 dniach telefon czy już można wchodzić. Zarobki to 400 dniówka plus za km, urlop jak jakiś zostanie po uzupełnianu brakujący dni w miesiącu. Trzymają się pakietu choć musisz liczyć "młotki" do jazdy jak jeździsz za granicę bo w przeciwnym razie ciachają z wypłaty

kierowca

Witam, powiedzcie mi, czy posiadacie bazę na Śląsku, żeby móc stamtąd rozpocząć pracę?

@kierowca

"Baza" jest w Bytomiu choć daleko jej do nazwy baza bo okolica nieciekawa i taplasz się w błocie oraz glinie na klepisku gdzie jedna świetna rzecz to okamerowany dokładnie teren i tyle.

Bartek

Witam chciałem się zapytać czy jest system w którym zestaw jest przypisany do kierowcy?

@Bartek

Jak zaproponujesz, że będziesz żyć w aucie zamiast z bliskimi to chętnie wezmą takiego co robi po 1-2 miesiące non stop i potem tydzień w domu. Druga opcja to dla starych siofurów co życie oddaliby za firmę gdzie latasz z 2-3 tygodnie i powrót na 3-4 dni

Ewa @

Czy młody kierowca w firmie z automatu ,po podpisaniu umowy o pracę jest ubezpieczony dodatkowo w razie kolizji ,wypadku ,uszkodzenia mienia firmy?

@Ewa @

Na rozmowie mówili, że do jakiejś kwoty nie pamiętam dokładnie ale coś koło 400zł. Krążą plotki, że i za jakąś większą kolizję kierowca został zwolniony. Co do ubezpieczenia nie pamiętam, więc nie będę wprowadzać w błąd

@Ewa @

Witam, proszę wysłać CV na adres [email protected] . Jeżeli będziemy zainteresowani współpraca zaprosimy Panią rozmowę i wytłumaczy wszystkie szczegóły kontraktu.

Kierowca

Dzień dobry mam 3 miesiące doświadczenia na cysternie,jeździłem po Europie.Jakies dwa miesiące temu dzwoniłem w sprawie pracy.Pani dała mi numer telefonu pod który dzwoniłem kilka razy,niestety nikt nie odebrał.

@Kierowca

Jak zależy Tobie w dalszym ciągu na pracy tam to dzwoń do skutku bo to norma, że nie odbierają. Chyba już biorą każdego jak leci i niestety nie wiem czy kierowca ma jakieś szkolenia bo ewidentnie na zakładach widać, że niektórzy są zagubieni

Piotr

Czy jest możliwość pracy bez doświadczenia CE ?

@Piotr

Witam, Jest możliwość pracy jako kierowca bez doświadczenia. Proszę wysłać CV na adres [email protected] . Oddzwonimy i przedstawimy ofertę współpracy.

Frigo

Witam. Wie ktoś może czy w pawtransie są podwójne obsady?

@Frigo

Dzień Dobry, nie mamy podwójnej obsady. Kierowcy realizują zlecenia jednoosobowo.

Irena

Mogę wiedzieć, czy zarobki dla Głównej Księgowej są naprawdę dobre, czy to "atrakcyjne wynagrodzenie" raczej nie pokrywa się z realiami ;) W ofercie nie ma nic o benefitach/premiach, dlatego stawka będzie dla mnie decydująca, a że wymagają 5 lat doświadczenia na stanowisko głównej ksiegowej, to jakieś swoje oczekiwania mam. Pozdrawiam.

Pawtrans Holding sp. z o.o.

@Irena

Proponowałabym złożyć kandydaturę i porozmawiać osobiście na ten temat na rozmowie kwalifikacyjnej, zbyt długie ogłoszenia nie są zbyt czytelne i zachęcające. W przyszłości zapraszamy, w tym momencie kandydat na stanowisko został już wstępnie zakwalifikowany.

Lopez

Witam czy firma może zatrudnić młodych pracowników bez doświadczenia na stanowisku kierowcy? Oraz czy jest możliwość podjęcia współpracy typu umowa o pracę? Pozdrawiam serdecznie

@Lopez

Dzień Dobry, Tak, jest możliwość zatrudnienia na umowę o pracę oraz zdarza nam się zatrudnić kierowcę bez doświadczenia. Proszę wysłać swoje CV na adres [email protected] . W przypadku zapotrzebowania na nowych pracowników kontaktujemy się z wybranymi osobami. Pozdrawiam

Świeżak

Witam Ktoś wie nadal oferują 250zl na kraju czy coś się zmieniło?

MH

Na rozmowie dostaje się informacje, że jest to 400 tylko nie wiadomo jaka jest prawda ponieważ na parkingach plotki mówią 450.

Niedoszły

To raczej będzie z dietami i innymi dodatkami bo nie sądzę aby czystej dniówki tyle dali

Rafał

Witam, proszę wysłać CV na adres [email protected] . Jak będziemy zainteresowani Pana kandydaturą to zanim dojdzie do współpracy odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiam

Zainteresowany

Witam, czy zatrudniacie Państwo obecnie kierowców międzynarodowych C+E bez doświadczenia?

Rafał

Witam, wyjazdy w delegację są na okres 14-17 dni. Następnie przysługuje kierowcy 7 dni wolnego. Nie mamy podwójnych obsad (natomiast każdy nowo zatrudniony kierowca pierwsze wyjazdy ma z drugim kierowcą, celem zapoznania się ze specyfiką naszego transportu). Kierowcy nie maja "swoich" ciągników . Proszę wysyłać CV na adres [email protected] . Jeżeli jesteśmy zainteresowani kandydatem to kontakujemy się z nim telefonicznie. Pozdrawiam

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.
Rafał

Zatrudniamy kierowców na umowę o pracę i poprzez działalność gospodarczą.

Rafał

Witam, warunki finansowe są omawiane podczas indywidualnej rozmowy z kandydatem. Proszę wysłać CV na adres [email protected] .

Karol

Witam dalej jest tylko możliwa praca u was na działalność czy można normalnie na umowie

Dominik

Dzień dobry. Czy istnieje alternatywny email by składać CV? Wiadomości na [email protected] zostają cofnięte z komunikatem "Ten mail wyglada na spam".

@Dominik

Proszę napisac na adres : [email protected] . Zostanie Pana podanie przekierowane do odpowiedniego działu.

Andrzej

Dzień dobry. Jak jestem na podstawie rezydenta UE, i pracuje 7 lat w Polsce, 4 lata po UE, na silosach i kontenerach. Jest szansa trafić do zespołu? Pozdrawiam.

@Andrzej

Proszę wysyłać swoje CV na adres [email protected] . Jeżeli jesteśmy zainteresowani współpracą to kontaktujemy się telefonicznie z kandydatem . Pozdrawiam

Artur

Jaki jest nr telefonu aby porozmawiać o pracy jako kierowca?

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Pawtrans Holding sp. z o.o. - Warszawa

• Jak się pracuje w Pawtrans Holding sp. z o.o.?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Pawtrans Holding sp. z o.o.?