Fabryka Okularów Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Fabryka Okularów Sp. z o.o.

poszukujący 2016-04-21 02:49
szukają praktycznie wszędzie, dlaczego nie mają stabilnego personelu w nie nowych już sklepach?
8
kalarepa 2016-04-26 16:28
bardzo niestabilne warunki zatrudnienia, ciągłe roszady personalne to jest wizytówka tej firmy, nie warto tam szukać pracy
15
śliwka 2016-05-01 11:49
A ile może zarobić taka asystentka w marchewce na rękę? Chciałabym mieć umowę o pracę, czy robią z tym problemy?
ami 2016-05-16 21:40
dobrego optyka sprzedawcy z wynikami nie ruszą, chociaż trzeba być gotowym na zmianę zamieszkania miejsca
rela 2016-05-18 16:53
widzac pracujesz tam krotko! :-) pozyjesz zobaczysz
2
Zgredek 2016-05-25 20:51
hmmm aplikować czy nie aplikować oto jest pytanie , opinie jedna taka druga taka chyba warunki wynagrodzenia są przedstawione na rozmowie (usunięte przez administratora) ? może ktoś jasno w końcu powiedzieć jaki jest zakres wynagrodzenia i ogólnie warunki współpracy >?
Mariusz 2016-05-26 13:46
Cześć wszystkim,
pracuję tam od listopada i jak na razie jest spoko, ale trzeba pracować a nie udawać, że sie pracuje. Jest to młoda firma, jeszcze mało znana, ale już powoli ludzie zaczynają ją dostrzegać. Jeśli chodzi o ceny naprawdę konkurencyjne, mam porównanie bo pracuję w branży czternaście lat.
3
Oko 2016-05-27 07:49
Jeżeli masz wybór to nie aplikować lepiej poszukać czegoś innego. Ostrzeżeniem może być to, że mają aż tyle ogłoszeń. Nie bez przyczyny.
10
Karol 2016-06-21 21:33
Mają tyle ogłoszeń bo otwierają kolejne salony... a nie dlatego że jest to ostrzeżenie , tak to jest jak ktoś tylko chce hejtowac a tak na prawdę nic nie wie i głupoty pisze ... widzisz i nie grzmisz
1
Pyza 2016-06-24 05:21
A ja jestem zadowolona.
2
m 2016-06-28 10:00
@Pyza a jak możesz podac trochę wiecej szczegółów? Co konkretnie ci sie podoba ? jaka jest w ogóle atmosfera w Fabryce Okularów Sp. z o.o.? Widze ze szukają do wielu lokalizacji m.in. do Olsztyna i Gdyni
3
Dział HR Doktor Marchewka 2016-07-21 13:02
Dzień Dobry,

Zachęcamy do aplikowania na nasze ogłoszenia rekrutacyjne ukazujące się w prasie branżowej i w sieci .

Nasze plany otwarć na najbliższe miesiące to:
Warszawa, Jabłonna, Chrzanów, Tarnobrzeg, Ełk, .
W kolejnych miesiącach:
Skarżysko Kamienna, Skierniewice i wiele innych miejscowości.
Aktualne oferty pracy można również znaleźć na Naszej stronie www.doktormarchewka.com. Pojawiają się też oferty do istniejących Salonów jako uzupełnienie składu, w których rotacja wynika w dużym procencie z rozwoju naszych pracowników.

Zapraszamy do zapoznania się z naszymi ofertami.

Dział HR
szczery84 2016-07-29 16:39
Widzę że bardzo mało osób, które tutaj piszą mają faktycznie kontakt z firmą Fabryka Okularów, opieracie się na opiniach ludzi, którzy zostali zwolnieni np. z powodu kradzieży, a teraz im żal, no niestety drodzy Państwo - drugiej szansy nie będzie.

Pracuję w sieci od początku i jest to super praca, jak ktoś nie spróbuje to nie będzie miał szansy sprawdzić jak jest w realu.

Pozdrawiam wypowiadającą się na tym forum konkurencje ;) Co dla Was jest sufitem, dla Nas podłogą. Peace !

As 2016-08-04 23:15
Fabryka Okularów Sp. z o.o. poszukuje teraz kogoś na stanowisko Asystent Sprzedaży i powiem Wam, że jest to nawet niezła oferta, wyjątkowo polecam młodym ludziom, którzy szukają pracy na jakieś większe i lepsze okresy czasu, bardzo polecam wszystkim
paro 2016-09-25 08:51
jak suzkają to już odpowiednich osob , z dosiwadczeniem i wyksztalceniem, jak mowimy o wyższych stanwoiskach natomiast na produkcji chyba nie koniecznie
Ciocia 2017-01-10 12:24
Super firma trafiła na super leniuszka i stąd takie niezadowolenie.
ron 2017-01-12 22:54
niestety ale kaszana..... zmieniłem bo kusili zarobkami itd. i jest d...a a do leniwych nie należę.
5
Milik 2017-01-16 09:49
Chciałem sie zatrudnić u nich ale nie widziałem nigdzie nowych ofert pracy. Może ktoś wie o nowych rekrutacjach w Warszawie?
Ciapek 2017-02-06 22:28
Uczono mnie, że do pracy idzie się pracować. Przy takim nastawieniu nigdy nie będziesz zadowolony, każda firma będzie złą.Firma jest spoko a Ty pomyśl może to nie Twoja bajka?
Juleczka 2017-02-07 21:09
Mam pytanie do HR Fabryki Okularów :)
Jak długo trwa etap rekrutacyjny? Tzn.do kiedy można czekać na ewentualny telefon od daty wysłania aplikacji na konkretne stanowisko?
Czy odczytują Państwo wiadomości z odpowiedziami na oferty na bieżąco czy dopiero po zakończeniu jej "ważności"?
Pytam gdyż wysłałam podanie na jedno z Państwa ogłoszeń na portalu OLX 2.02 i do dzisiaj wiadomość nie została nawet odebrana..
Bardzo zależy mi na rozpatrzeniu mojej aplikacji :)
Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam
2
asf 2017-02-08 13:45
Czy ktoś mógłby sie wypowiedzieć co do zarobków optometrysty w tej firmie. Zastanawiam się nad wysłaniem aplikacji, ale słyszałam że słabo płacą.
1
Dział HR Doktor Marchewka 2017-02-09 11:23
Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Prosimy o cierpliwość, Pani aplikacja na pewno w najbliższym czasie zostanie rozpatrzona.
Proces rekrutacji w zależności od regionu Polski trwa od kilku do kilkunastu tygodni.

Życzymy Powodzenia
Dział HR
Dział HR Doktor Marchewka 2017-02-09 11:35 [pracodawca]
Dzień Dobry,

Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Prosimy o cierpliwość, Pani aplikacja w najbliższym czasie na pewno zostanie rozpatrzona.

Proces rekrutacji w zależności od regionu Polski trwa od kilku do kilkunastu tygodni.

Życzymy powodzenia
Dział HR
Juleczka 2017-02-09 18:41
Dziękuję bardzo za odpowiedź. :)
Pozdrawiam serdecznie.
opto85 2017-02-22 16:47
Mało płacą ? Zarobki adekwatne do wyników, wyniki zależą od zaangażowania i pracy całego zespołu, ja uważam, że bardzo dobrze płacą ;)
Karolina 2017-03-11 15:36
@asf Myślę, że najlepiej jak zapytasz o to bezpośrednio pisząc e-mail na adres biuro@doktormarchewka.com
Zostaw swoją opinię o Fabryka Okularów Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Okularów Sp. z o.o.