Opinie o Filmweb Sp. z o.o. w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Filmweb Sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Filmweb Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Portale internetowe

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Filmweb Sp. z o.o. w Warszawa

baner wywiady
Gabriela Nowy wpis

Czy firma się czasem jeszcze ogłasza? To dość spory portal, więc dziwi mnie brak ofert od kilku lat. Chciałabym się załapać, bo interesują mnie filmy i fajnie byłoby spróbować. Ktoś się orientuje jak to z nimi jest? Czy raczej mają stały zespół, mało kto odchodzi i dlatego taka cisza jeśli chodzi o oferty?

admin

Co uważasz za największą zaletę Filmweb jako pracodawcy? Czekamy na twój szczery komentarz. Jest on bardzo ważny dla osób, które zastanawiają się czy podjąć w tej firmie pracę.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Filmweb Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Firma Filmweb Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:

• Asystent / Asystentka administracyjna biura, Warszawa - Luty 2023
  • Tester manualny / Testerka manualna, Warszawa - Listopad 2022
  • UX Designer, Warszawa - Luty 2022
  • Specjalista ds. Kontentu, Warszawa - Grudzień 2021

Czy pracujesz w firmie Filmweb Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .

Filmweb Sp. z o.o.
4/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Wołoska 9 A
    02-583 Warszawa
  • NIP: 5213169346 KRS: 0000055432
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)