P. Looije Verpakkingen B.V.

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 68 ocen.

P. Looije Verpakkingen B.V.
2 68 6 1

Opinie o P. Looije Verpakkingen B.V.

Mariusz

Pracowałem w tym biurze ostatnie kilka miesiący w firmach adb, cool Control, krijenveld, to prawda co poniżej napisano, firma to (usunięte przez administratora) z przestępcami. Bardzo dużo narkomanow i kryminalistów z tatuażami więziennymi na twarzy i dłoniach. Kontakt z biurem wyłącznie SMS bo nie mają czasu odbierać telefonu, oczekiwanie na transport średnio 2 godziny po pracy. Odradzam normalnym ludziom bo praca w tej firmie jest skrajnie niebezpieczna.pozdr

Kaja
@Mariusz 10.02.2018 08:04

Coś ty robił na tym krivlendzie gdzieś ty widział kryminalistów z wydziabanymi twarzami ogarnij się i nie wypisuj bzdur i nie wymyślaj nie stworzonych rzeczy dla twojej wiadomości i normalnych ludzi chcących jechać do pracy to Kraaijveld w Westland i pracują tam ludzie z looije i bardzo sobie chwalą jest ompak i dwóch obecnie pracowników z looije na dużej hali praca jest ciężka przy rozładunkach ale po to się pracuje aby zarobić a nie na melanże wydawać i mieć lewe ręce do pracy po to tutaj się żyje w Holandii i pracuje w Looije tyle w temacie

ziomek z WATERINGEN
@Kaja 15.08.2018 23:53

HOLENDERSKI KIEROWCA BUSA MA 3 KROPKI NA RĘCE = 3 LATA KRyminalu

Ten co siedział
@ziomek z WATERINGEN 30.09.2018 16:39

Ale (usunięte przez administratora) i co z tego że ma 3 kropki może i siedział to od razu kryminalista do szuflady go bo się obsrales widząc tylko 3 kropki żal.

Grzela

Co do biura to się nie wypowiem, bo ciężko znaleźć jakieś pozytywy. Poprostu odradzam. Chciałem się odnieść do kierowcy Mańka. Pamiętam wieczne problemy w jego kierunku... Ze strony biura. Anna to go nawet straszyła że jak zrezygnuje ze szkoły to mu podziękuję. Z kąd wiem? Bezpośrednio od pracownika pita. Było tego trochę co Maciuś? I ostatnio wchodzę na fb biura i co widzę wywiad z Mankiem jak zachwala i poleca pracę w tym biurze. Chłopczyku jaką rurą trzeba być żeby tak się dać przekupić. Gdzie twoje zdanie i opinia? Pomyśl o tych młodych ludziach co wracali z tego biura z długami. Usiadłeś za kółkiem czopku i w (usunięte przez administratora) się (usunięte przez administratora)

Nieznajoma
@Grzela 03.10.2018 15:28

Uwielbiam komentarze nierobów ...

Never

Oj to juz z nimi nie pojade, dzieki za Wasze opinie. Jesli firma nie jest ok , powinno sie o tym mowic glosno! To nie komuna, przestrzegajmy bogu ducha winnych ludzi ktorzy wyjezdzaja z nadzieja na poprawe bytu a wracaja z depresja , udreczeni .

xxxx.
@Never 14.08.2018 17:23

to nie jest do końca prawda, w mojej opinii ta firma nie jest zła saama w sobie,ale ludzie sa różni, to fakt, alee to tak jak wszędzie, wszędzie można trafić na różnych ludzi, jeżeli chodzi o prace w mojej opinii jest ok ponieważ jest dużo godzin a nie tak jak w niektórch agencjach że się siedzi na domku i tylko na niego zarabia pracujac 2-3 x w tygodniu, wiec w mojej ocenie ta firma wcale nie jest zła, ale ludzie owszem zdarzają si e rozni.

Dkaheb

Również potwierdzam prawdziwość negatywnych opinii. Słabe zarobki - największą wypłatę jaka dostałam było 314e. Zazwyczaj zarabiałam od 240-280 (za 35.5h - 100% i 5.5h - 135% za sobotę). Jak na Holandię to niestety mała wypłata. 400e można zarobić za jakieś 60h hahaha Brak szacunku ze strony pani Agaty i Anny. Domki firmowe to totalny (usunięte przez administratora) Na domkach mieszka po 14 osób (o 5-6 osób za dużo niz pozwała na to Gemente). Czasami do pokojów 1os wstawiają łóżka piętrowe i nagle robi się z tego pokój 2os. Żałosne. Dostajesz planing z informacją że jutro o 6 masz się stawić do firmy "CC 2" i domyśl się co to jest i gdzie to jest. Panie w biurze robią łaskę, że wyślą Ci adres "bo przecież można sprawdzić na mapach Google". Nawet nie wiesz czy idziesz do pracy na halę, na chłodnie czy na szklarnię a od tego zależy jak masz się ubrać do pracy, więc ciagasz ze sobą wszystkie rzeczy, żeby być przygotowanym. Po pracy na szklarni jak ze względu na upały kończysz o 12 to każą jechać na 2-3h na chłodnie. Później jak się przeziebisz, to wielki problem, żeby zawiezć do lekarza. Najlepiej udać się do niego samemu. Jeżeli chcesz stracić czas, nie zarobić więcej niż da się zarobić w Polsce w McDonald's i użerać się z ludźmi, którzy donoszą, żeby wejść w tyłek ludziom z agencji, to ta firma jest idealna dla Ciebie.

NL
@Dkaheb 09.08.2018 16:53

dziwne bo ja jakos pracuje w looije i nie narzekam a przy dużej ilości godzin jest ponad 400 euro tu w holandii pracując można zarobić tylko trzeba chcieć a nie biadolić to nie wczasy pod gruszą ludzie tu żyją i pracują całymi rodzinami jak się komuś nie podoba to zawsze można wrócić do kraju lub wyjechać do innego państwa pozdrawiam

NL
@Dkaheb 09.08.2018 16:53

coś mi się wydaje że słabo Pani pracuje bo na ompakach cc1 czy cc3 czy innych halach niestety trzeba przebierać rączkami a nie stać i się rozglądać dlatego potem się nie ma pleningu i się siedzi na domkach i bez kasy inni jakoś potrafią zarobić i za mieszkanie prywatne trzeba zapłacić trochę więcej niż na służbbowych a warunki nie są złe bo znam ludzi co mieszkają i nie narzekają wcale oj trzeba bardziej realnie podchodzić do życia a biur w samej Hadze jest dużo i można zawsze zmienić pozdro dla kumatych z looije !!!!!

NL
@Dkaheb 09.08.2018 16:53

za 52 godz jest ponad 430 euro bo balasting zabiera to zarobki a cc1 jest bardzo blisko biura wszystko jest w pleningu jak i cc2 i cc3 to wszystko proszę niech Pani nie wypisuje herezji bo pracuje też i jest innaczej co Pani pisze nie warto okłamywać ludzi i psać bzdety pozdrawiam i pomimo życzę aby Pani się odnalazła w Holandii bo warto

ziomek z Hagi
@NL 15.08.2018 23:12

to jest bardzo mało. jak masz na imie paweł czy mateusz a może maniek ? wiemy ze piszecie pozytywne komentarze nt looije ale ludzie tego nie łykają.

Nieznajoma
@ziomek z Hagi 23.08.2018 13:22

Weź typie zastanów się co ty w ogóle piszesz ... Komentarze w stylu twojego piszą tylko i wyłącznie ludzie którzy nie umieją pracować, zmieniają biura co chwila i narzekają na wszystko.

Maaargaretka

Większość z was oczywiście ma prawo czuć się potraktowany nie właściwie. Niestety zapominacie opisać swoje zaangażowanie do pracy oraz wysokość swoich możliwości. Jestem pracownikiem p.looije. od prawie roku i fakt na początku było ciężko trzeba było jeździć po RÓŻNYCH halach. I dawać z siebie wszystko (aby dana hala chciała nas zamawiać ) jeżeli ktoś jest bez mózgu lub ma wyj**ane nie zajmuje się na hali praca tylko gadaniem i rozgladanie się za innymi to pracodawca danej hali go nie chce dla mnie proste. Sama owszem mam stała hale tzn o ile mogę tak powiedzieć to mam hale która doceniła moje zaangażowanie i prace ale niestety trzeba ciężko pracować. Jak nie to nie będziesz mieć godzin. Spotykam różnych ludzi... Nie raz dramat.początki Na "mojej" hali byly straszne nikt się ze mną jak z jajkiem nie obchodził a dodam że jest to jedna z najcięższych z firm PLV szybkie tempo oraz własną organizacja to podstawa ale trzeba też MYŚLEĆ. Myślę że mam godziny dzięki mojej pracy dzięki temu że staram się dobrze pracować. Dodam że nie mam czarnych ciuchów( mimo stażu) ale nie spotykają mnie z tego powodu nie przyjemności ;-) Ludzie chęci to podstawa jak widzę nowa osobę która na start mówi mi się nie chce i widzę że cały dzień wali.... To zastanawiam się po co tu przyjechała później jeszcze jedna z drugą oczernia biuro pracy bo przecież muszą swoje nie robstwo zrzucic na innych :-) dramat

Andrew
@Maaargaretka 12.09.2016 11:46

Trafnie opisane. Też pracuję na,,stałej hali,, po kilkunastu wizytach na szklarniach, kwiaciarniach i innych ADB. Czasem jak człowiek słyszy i widzi nowo przyjęte osoby to nóż w kieszeni się otwiera. Ludziom wydaje się że przyjechali tutaj na wakacje.Laski wymalowane jak Marzanna na powitanie wiosny, kolesie przepici i przepaleni ziołem. Są oczywiście wśród nich wyjątki ale rzadko się zdarza aby młode osoby podeszły do życia i pracy z sensem. Dużo roboty źle,mało godzin źle. Trzeba iść na inną halę bo roboty na jednej już nie ma też źle. No to z powrotem do mamusi do Polski i pasi. Tak jest w Plooije i w innych biurach też. Włos się jeży. Nawet na klacie.

Były pracownik pozdrawia

Witam was wszystkich byłych obecnych oraz przyszłych pracowników. Niestety wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy są prawdziwe. Przykładowo byłem tam kierowca z prywatnym autem. Po przy 18 salarisie zorientowałem się że od 14 nie płacą mi za wozenie im ludzi do pracy. Upominanie się o korektę trwało około dwóch tygodni. Wynikiem tego było to że z około 300 euro które mi zalegali odzyskałaem jakieś 130. Czemu tylko tyle? W biurze wytłumaczyli mi że w 18 salarisie mam wpisane za dużo godzin i dlatego mi nie wypłacali hehehe te niektóre kreatywne księgowe to naprawdę wrozbitki no potrafią przewidzieć 4 tygodnie wcześniej że za cztery tygodnie będę miał za dużo wpisanych godzin hehehe a co do godzin to się zgadzaly bo co do minuty pisałem sobie wszystkie przepracowane godziny

Mirela

Witam jak tak czytam co wy tu za bzdury piszecie o tej firmie to się w głowie nie mieści ..!!Po pierwsze to wy tu przyjechaliście do pracy a nie na wakacje !Wymagacie nie wiadomo czego w Polsce byście mieli tak dobrze aby przyjechać na gotowe mieszkanie i prace !.? Napewno nie.. Ci ludzie się starają dają wam mieszkanie i godziny ale że komuś niechce się pracować to ich problem to skoro decydujecie się na wyjazdy za granicę jak sobie tu nie radziecie ...!! Wszystkiego wymagacie jak by to były jakieś wczasy .Może jeszcze byście chcieli aby was kielnerki obsługiwali i wszystko pod nos przynosiły .! żałosne ..a tam pracowałam 9 miesięcy i nie mam żadnego złego zdania na temat te firmy ... godziny miałam ,czysto na domku też współlokatorów też wporządku ... Jeśli chodzi o prace na chłodniach czy szklarniach to fajni ludzie tam były owszem było tak że czasami w ciągu dnia chodziło się na 3 hale ale to zależało gdzie jesteś bardzo potrzebna/y zależy jak pracujesz i gdzie sobie możesz poradzić ... Na telefon też się miało ale napewno nie tydz czasu tak jak inni się tutaj wypowiadają poprostu piszecie to w złości że zostaliście zwolnieni ponieważ nie chciało wam sie pracować,albo nie nadawaliście się .. Jeśli chodzi o P,Anie z biura i wg resztę pracowników to też nie możecie tak bezpodstawnie ich publicznie oczerniać bo to nie jest miłe do czytania ., nie mówię że dobrze żyłam z biurem ale dla mnie wszyscy byli bardzo wporządku .. Jeśli chodzi o P.Agate to też nie narzekam na nią i złego słowa nie powiem ponieważ dużo mi pomogła tylko trzeba było normalnie i spokojnie rozmawiać a wszystko się da załatwić ... Bardzo polecam tą firmę..Każdemu ! Pozdrawiam wszystkich środkowym palcem tych którzy nie doceniały tej firmy i mają złe zdanie na temat p.looije !!

Małgorzata
@Mirela 01.02.2016 18:40

Rownież pozdrawiam środkowym palcem P-LOOJE

Wiewiorex87
@Mirela 01.02.2016 18:40

Co do Pani Agaty mam inne zdanie. Kiedy dostalam zapelenia pecherza miedzy swietami a sylwestrem, wszystkie ksiegowe, tlumacze na urlopach, nie mial mi kto pomoc zalatwic lekarza, zadzwonilam do Pani Agaty proszac o pomoc bo juz nie dawalam rady z bolu, to nie dość ze odmowila pomocy bo mieszkalam na prywatnym, to tak wrednie ze mna rozmawiala, nawet doradzic nie chciala co mam zrobic, uważa sie za nie wiadomo kogo bo zona szefa, a takie podejscie do pracownika jest zenujace. Wymagaja od pracownika powaznego podejścia do pracy ale sami w tym biurze nie traktuja ludzi powaznie tylko jak robotow. Nawet kiedy sie pisze do nich ze nie dam rady isc jutro do pracy i tak wysylaja planingi. Pracuje poltora roku i uwazam ze coraz gorzej się dzieje. Kazdego inaczej roliczaja, jedni nie ida w poniedzialek wielkanocny i im placa i tak za swieto, inni nie ida to im sami wpisuja ten dzien jako urlop i placa z uzbieranych godzin urlopowych. Salarisy sie czesto nie zgadzaja.

Eliza
@Wiewiorex87 01.05.2018 08:10

Hahaha, od kiedy to biuro jest zobowiązane chodzić z pracownikiem do lekarza?!?!? Pierwsze słyszę takie farmazony! Po pierwsze powinnaś sie wstydzić, ze nie znasz przynajmniej angielskiego; po drugie powinnaś przeczytać dobrze kontrakt, w którym nie jest nigdzie napisane, ze biuro sie zobowiązuje do chodzenia do lekarza z pracownikiem. Jedyna osoba, do ktorej powinnaś mieć pretensje jesteś ty sama!

Tomasz
@Eliza 18.05.2018 04:39

Wstyd to powinno być Tobie, że wytrzymujesz w tak patologicznej agencji pracy. Co do Agaty to mógł bym napisać ładną lekturę, a pracowałem tam parę lat jak jeszcze dało się w pewnym stopniu znosić ich podejście i traktowanie ludzi...

daniel magda

witam chciałbym wyjechać tam z dziewczyna czy ma ktoś zdjęcia jak tam wygladaja mieszkania po ile osób się mieszka i w jakich okolicach czy jest internet i jak jest z praca ile można zarobić z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam

Klaudia
@daniel magda 02.05.2018 22:47

Nie polecam. Wybierzcie inne biuro. Jezeli chodzi o domki i ludzi to nie ma reguly, ale czesto patola. Natomiast biuro bardzo oszukuje pracownikow. Warunki pracy sa karygodne. Ogolnie biura w holandii nastawione sa na wyzysk pracownika, ale p.looije to jest patologia posrod biur. Dziwie sie ze jeszcze tego nie zamknela inspekcja pracy.

pracownik
@Klaudia 03.05.2018 08:36

po bardzo wielu kontrolach to biuro dostalo certyfikat firmy fair play, wiec nie dziw sie ze nie zamkneli hahaaha, a na domki tez maja certyfikat, czyli wychodzi na to, ze te kontrole chyba oszukuja a na domkach patologia? to my polacy tam mieszkamy i tworzymy ta patologie, z drugiej strony jesli to wszystko prawda? to dlaczego biuro jeszcze jest? i dlaczego pracuja tam ludzie skoro jest tyle innych firm?

pawel
@pracownik 04.05.2018 07:34

kontrole smiech w lape dostają i tyle axsidus czy moondial to uizendbiura gdzie zarabia się 500 e miesięcznie a istnieja na rynku i tez sa kontrole a najnisza krajowa w holandi wynosi 1500e kontrole sa jak w pl kaszdy dostaje dzialeczke zielonych i się roschodza a patola biur kwitnie pozdrawiam

xxc

Inspectie SZW - inspekcja pracy holenderska https://www.inspectieszw.nl/ lub Inspectie SZW Postbus 90801 2509 LV Den Haag

kaska

INSTYTUCJE, DO KTÓRYCH MOŻNA ZGŁASZAĆ PROBLEMY Z PRACODAWCĄ. Zgłaszaj, gdy łamane jest prawo pracy i warunki umowy. Reaguj, gdy zakwaterowano Cię w fatalnych warunkach, spotykasz się ze złym traktowaniem przez przełożonych lub z naruszaniem zasad BHP. Broń swojej godności, bezpieczeństwa, zdrowia i pieniędzy. Im częściej będziemy zgłaszać bezprawie, im więcej z nas to zrobi, tym większa szansa na poprawę sytuacji w pracy i miejscu zakwaterowania. Inspectie SZW – holenderska inspekcja pracy, do której nawet anonimowo można zgłaszać przypadki naruszania rozmaitych przepisów dotyczących bezpieczeństwa, warunków czy czasu pracy. Poniżej link do polskiej wersji skargi na nieuczciwe agencje pracy: https://fd8.formdesk.com/arbeidsinspectie/Zawiadomienie SNCU to stowarzyszenie nadzorujące przestrzegania przepisów układów zbiorowych CAO dla pracowników tymczasowych. Można tu bezpośrednio składać skargi na pracodawców łamiących te zasady. link do formularza skargi: https://www.sncu.nl/pl/skladanie-skargi/ SNF – stowarzyszenie nadzorujące warunki zakwaterowania pracowników zagranicznych, wydające odpowiednie certyfikaty i przyjmujące skargi. http://www.normeringflexwonen.nl/pl/default.aspx Juridisch Loket oferuje bezpłatne porady prawne w zakresie prawa pracy, prawa karnego, mandatów, zasiłków itd. https://www.juridischloket.nl/ Fairwork to organizacja pozarządowa zajmująca się pomocą ofiarom wykorzystywania w pracy, mobbingu i handlu ludźmi. https://www.fairwork.nu/polska/ IDHEM – fundacja z Hagi pomagająca migrantom z Europy Środkowo-Wschodniej w integracji i usamodzielnieniu w Holandii. http://idhem.nl/pl/

nowa

hmmmm...ja tez sledze to forum jeszcze przed przyjazdem tutaj, oczywiscie balam sie jak kazdy wyjezdzajac, ale najlepiej przekonac sie samemu jak faktycznie jest. Julka pisze ze pod kazda negatywna opinia pojawia sie itd. to znaczy ze jesli ktos ma inne zdanie niz ten narzekajacy to znaczy ze nie moze sie wypowiadac? to forum jest tylko do zlych opinii? a jesli przyjechalam i okazalo sie ze te negatywne opinie nie do konca sa prawdziwe to znaczy ze nie mozna mi sie wypowiedziec? no dla mnie to juz jest zastanawiajace...20 godzin tygodniowo? oczywiscie ze tak, w okresie gdy nie ma pracy to moze byc tyle i to mi mowili ludzie ktorzy juz wiele miesiecy tu pracuja, ale 20 to nie jest kazdego tygodnia tylko czasami, a jesli ktos ma 20, to dlaczego nie napisze z jakiego powodu? sama jestem swiadkiem teraz gdy jest duzo pracy, ze niektorzy chodza do pracy sporadycznie, byle powod jest zglaszany na telefon alarmowy, ludzie zostaja w domu z bardzo blachych powodow, oczywiscie wtedy nie maja godzin, ale chyba chodzenie w kratke nie jest oplacalne w zadnym kraju? Julka pisze ze mlodzi pracowici ludzie....no to masz szczescie ze na takich trafilas, bo ja niestety nie mam przyjemnosci pracowac z takimi, wiekszosc to niestety mlodzi, ktorzy chca sie najpierw wyszalec w holandii, bo tu nikt im nie zabroni cpac i pic, rodzice daleko a na te przyjemnosci zawsze sie zarobi, nawet majac 20 godzin, z tego co sie dowiadywalam, to tego typu biura nie gwarantuja godzin 40 w tygodniu, wiec po co ktos przyjezdza tu? niech sobie znajdzie inna branze gdzie te godziny sa, np takie hale z kurczakami i miesem, i niech idzie do domkow gdzie jest w pokoju 15 osob i lazienka jedna na kilkanascie lub kilkadziesiat osob, bylam tam i wiem co to znaczy. i jeszcze jedno, kazdy moze isc na mieszkanie prywatne, nie musi korzystac ze sluzbowego, ale nie kazdego stac na prywatne z kaucja za kilka miesiecy, a z tego co wiem, to za prywatne tez sie placi, wiec o co chodzi z tymi mieszkaniami? przeczytalam ze firma zarabia na mieszkaniach i na ubezpieczeniu, czy to znaczy ze ubezpieczenie zabiera firma? bo z tego co wiem to w kazdym kraju firma odciaga ubezpieczenie i odprowadza do ubezpieczyciela. wiec jak moze na tym zarabiac skoro musi oddac? czy ktos kto to pisal to przemyslal to? mysle ze nowe osoby skoro nie chca placic jak to napisala jedna z osob za mieszkanie sluzbowe to niech znajda sobie prywatne, a godzinki beda jakie beda....moze ten wlascieciel bedzie taki wyrozumialy i nie pobierze kaucji za kilka miesiecy i nie wezmie oplaty w miesiacu gdzie bedzie malo godzin? jesli takiego znajdziecie to dajcie znac, sama z checia sie przeprowadze. A szpada to niech lepiej nie wyjezdza tylko zostanie w polsce, przynajmniej bedzie miec wiecej godzin za lepsze pieniadze i bedzie mieszkac w swoim prywatnym mieszkaniu, gdzie internet i telewizje ma za darmo i gdzie nie placi sie za wode i reszte, powodzenia

anonymous
@nowa 24.01.2016 21:53

nie zapewnia 40 g ? wyslać ci adres? nie wiesz nie pie*dol bo ja wlasnie w takiej pracuje co zapewnie i to tez ta branza szciescie ja (usunięte przez administratora) ze sie zwolniłem

Sebastian007

Nie polecam. Firma słynie z patologii, praca jest niebezpieczna między kryminalistami. Nawet ich kierowcy firmowi z Looije Verpakkingen to byli więźniowie zakładów karnych. Firma zbankrutowała w przeszłości kilkakrotnie. Przestrzegam przed ludźmi tam pracującymi. Firma stosuję mobing, zastraszanie, jest niesłowna.

mila
@Sebastian007 09.01.2018 13:07

fiu fiu...to ciekawe skad o tym wiesz? siedziales z nimi? a jesli chodzi o bankrucje to jestem w holandii 9 lat a pracuje w tej firmie 4 i nigdy nie slyszalam o bankrucji.Sprawdzilam firme zanim sie przyjelam i istnieje juz kilkanascie lat. Jak firma moze kilka razy zbankrutowac i istniec dalej? czlowieku, zastanow sie zanim napiszesz takie bzdury bo to tylko o tobie swiadczy jaki jestes.... i tu powinno byc slowo ktore administrator by usunal.

Mateo
@mila 10.01.2018 20:06

Jesteś w Holandii od 9 lat i nadal pracujesz przez biuro? Nic nie potrafisz? Nie potrafisz się nauczyć języka ? Przez 9 lat stoisz przy taśmie i sortujes zgnite owoce? Wybacz ale dla mnie jesteś zerem. A wracając do tematu Looije AGF , wg KvK istnieje od dnia 2014-09-15 https://drimble.nl/bedrijf/maasdijk/30542421/looije-agf-bv.html

ten co nie zna jezyka i jest 0
@Mateo 23.01.2018 19:43

Jesli pracuje w tej firmie 4 lata to nie znaczy, ze sortuje owoce... a moze sortuje i jest mi z tym dobrze? (jesli o tym juz mowa....to nie jest upokarzajaca praca, wiele osob po studiach to robi i nie uwazam ze sa gorsi i oni z pewnoscia nie czuja sie gorsi, lepsze to, niz zasilek w PL) Jesli na podstawie tego co napisalam uwazasz, ze sortuje zgnile owoce, to raczej nie najlepiej swiadczy o tobie....bo w moim tekscie nic takiego nie ma. Czyzbys nie umial czytac ze zrozumieniem? Z twojej opini wynika, ze jednak nie znasz sie na zasadach jakie panuja w takich biurach. Przez 9 lat mozna pracowac w wielu biurach i nawet bezposrednio u wielu klientow, co nie znaczy, ze kontrakty sa na stale. Drogi kolego, nawet w PL staly kontrakt moze sie skonczyc. Z mojego tekstu nie wynika, ze znam jezyk lub go nie znam...to raczej o tobie nie najlepiej swiadczy....dopowiadasz lub dopisujesz sobie swoj scenariusz....typowa cecha polaczka....nie wiem, to cos dopowiem lub dopisze co mi pasuje....i juz jestem najmadrzejszy, przejrzalem wszystkich...Jesli chodzi o istnienie biura....jestes za malutki, zeby siegnac az tak dalekich czasow jak pierwsze kilka osob, ktore stworzyly to biuro....no i teraz rodzi sie pytanie...skad to wiem? Bo moze potrafie siegnac dalej niz ty? bo moze dogrzebalam sie lub dogrzebalem poczatku biura? Powstalo kilkanascie lat temu....ale widocznie tego juz nie dogrzebales sie? Wszystko sie rozwija i firma w ktorej pracuje tez. Pewnie jestes kolejnym polaczkiem ktorego trzeba bylo wyrzucic z firmy i masz okazje sie zemscic? a jesli nadal tu pracujesz? to dlaczego tu jestes skoro to takie beznadziejne biuro?

anonymous
@ten co nie zna jezyka i jest 0 27.01.2018 01:39

https://www.looijeagf.nl/pl/15jaarPLV

ciekawski
@anonymous 27.01.2018 02:29

no prosze....nie jest tak trudno znalezc....

załosne jest te p looije
@ten co nie zna jezyka i jest 0 27.01.2018 01:39

a może to wszystko wiesz bo dałaś zwyczajnie (usunięte przez administratora) w biurze jak wiekszość tam dziewczyn od razu mówie ze sam sie zwolniłem bo nie jestem nikogo niewolnikiem i nie bd za 50 godzin zbierał 400-450 jak teraz robię też na pakowni i za 38 godzinin mam 400 euro i do tego mam bank godzin co mi sie bardziej podoba i ani razu niemialem problemu ze solaris mi nie zgadza a w p looije notorycznie sie cos nie zgadzało dla (usunięte przez administratora) dobra praca dla normalnych ludzi nie

klark

hahahaha wiecie co wam powiem wszystkie nieroby niech wracają do polski a nie zajmujecie miejsce osobom którym chce się pracować i coś osiągnąć dla swej rodziny i aby ich dzieci miały lepszy byt i start w życiu niż my .firma P.LOOIJE JEST godna polecenia pozdrawiam wszystkich nierobów :):)

Tyśka
@klark 30.09.2017 21:35

Czyli każdy kto napiszę zła opinię jest nierobem :) Ludzie uciekają z tamtad do Polski ale nie z nieróbstwa tylko przez to że traktujcie ludzi jak śmieci Ci z biura piszą dobre opinie ,albo te o tych nierobach !! Skoro macie takich ludzi pracowitych to czemu ciągle się oglaszacie ze szukacie do pracy ?! A my siedzimy i nie mamy godzin?! Brednie tu piszą tylko ludzie z biura a prawdziwe opinie ludzi którzy swoje tam przeszli i nic dziwnego że nie polecają !!!!

pracownik ale nie z biura
@Tyśka 05.10.2017 00:00

Czyli kazdy kto napisze dobra opinie to jest z biura? to znaczy ze ta strona jest tylko dla narzekajacych, ja mysle ze szukaja ludzi, bo jak zwolnia tych nierobow to raczej im brakuje. Ja pracuje tu juz kolejny rok i jesli nie byloby pracy i ciagle ludzie siedzieliby w domu to za co zyliby? pewnie siedza w domu zwlaszcza ci ktorych nigdzie nie chca, sam jestem swiadkiem i widze jak niektorzy ludzie pracuja, sam mam ochote ich wywalic bo nie mam zamiaru pracowac na innych, zreszta okresy gdy pracy jest mniej zdazaja sie w ciagu roku i w kazdym biurze, wiem, bo pracowalem w innych tez. przeciez to logiczne ze owoce i warzywa to ida sezonowo. nie kazdy owoc rosnie caly rok, proste i logiczne. ja uwazam ze biuro jest ok i jesli ktos chce pracowac to ma mozliwosci, a jak mu sie nie chce to kazdy powod jest dobry do nazekania i dla takiego goscia kazde biuro bedzie zle. POLECAM, ale tym ktorzy chca pracowac i rozumieja ze raz jest pracy mniej a raz wiecej. lepiej przeczekac ten brak pracy i wykorzystac na urlop tak jak ja zrobilem niz szukac innego biura bo w okresie spokojnym wszedzie brak godzin. ja juz sie nauczylem ze jak sa godzinki to warto odlozyc troszke zeby miec na ten spokojny czas, niz przepic i przepalic wszystko po kazdej wyplacie. wiem ze nie kazdy zyje z dnia na dzien, ale niestety widze i slysze na halach jak sporo ludzi podchodzi do zycia. w piatek wyplata, szalony weekend i w poniedzialek znow czekanie na wyplate. skoro wiele osob sciaga tu rodziny, tu wynajmuja lub kupuja domy albo mieszkania....to ten co czyta te zle opinie, niech sie zastanowi skad oni biora na to pieniadze i za co zyja? proste i logiczne. Ii jeszcze jedno, wyplaty na czas. POLECAM

czosnek
@klark 30.09.2017 21:35

człwieku ja zapierdalem jak dziki kon na (usunięte przez administratora) sztaplu i rolkach i mnie (usunięte przez administratora) boraz w sobote nie poszedlem i raz zaspalem w ciagu 6 miesiecy i tez jestem (usunięte przez administratora) nierobem jak słysze takie pier.. to mnie cisnie

Maja

Czy ktoś z Was złożył CV do P. Looije Verpakkingen B.V. na stanowisko specjalisty w pakowaniu i przepakowywaniu warzyw i owoców? Jak wygląda proces rekrutacyjny w tej firmie i z ilu etapów się składa? Co możecie również powiedzieć o poziomie rozmowy kwalifikacyjnej? Tego rodzaju informacje będą wzięte pod uwagę przez osoby, które chciałyby zatrudnić się w P. Looije Verpakkingen B.V.

smerf
@Maja 16.03.2018 08:57

nie polecam tam pracowałem to za ponad 50 godzin mialem niecałem 450 euro teraz pracuje w duidamie i za 45 mam 430 p looije to (usunięte przez administratora)

Fasolcia

Witam ,wszystkich którzy szukają pracy w NL lub chcą spróbować swoich sił w P-looje :D Obecnie jest jedna z najgorszych agencji na rynku, przez to co wyprawiają z ludzmi !!! mam na myśli pracę którą wykonujesz w ciągu jednego dnia na 6-ciu różnych firmach tak zwane rzucanie , dostajesz planing np.na ADB na 7 zajeżdzasz a o 8 jedziesz na następną firmę w rezultacie masz tego dnia przepracowane max 5 godzin a od 12 godzin nie ma cie w domu bo za czas w którym dojechac masz do danej firmy nikt Ci nie zapłaci ,mało tego są oszustami wieczne problemy z salarisami a jeśli sie upomnisz ze Ci brakuję godzin do wypłaty to usłyszysz 1-ną oficjalną odpowiedz dla wszystkich : WEDŁUG NASZEJ ADMINISTRACJI WSZYSTKO SIĘ ZGADZA DLATEGO KOREKTA NIE BĘDZIE ROBIONA. hehehehe wiec po co pisac ??? zapierdzielasz w sezonie po 16 godzin spisz 3 tylko po to by płacić większy Podatek masakraaa a i dodam jeszcze z mojego doświadczenia jak wygląda sprawa z transportami ,a wiec ja od punktu zbiorczego do zakładu mam 9km ,prace zaczynam o 6 a wyjazd mam 4.30 i to jest kolejny bardzo duży minus co tu dużo pisać,- krótko mówiąc NIE POLECAM !!!

zainteresowany

Jak ktoś złoży CV to dajcie znać!

Rejczel

Witam ma ktoś informacje na temat podsłuchów w domkach lub mieszkaniach .. czy komuś ruszano rzeczy prywatne ? Pragnę podjąć dyskusje na ten temat albowiem sytuacja zaczęła wymykać się z pod kontroli. Do pewnego momentu było to zabawne lecz gdy moje rzeczy prywatne zostały niszczone i przestawiane na inne miejsce przestało być to już śmieszne .

xx
@Rejczel 23.12.2017 13:07

Ja byłam ofiarą podsłuchiwania i donoszenia, mieszaliśmy z parą która okazało się, że podkładała podsłuch w niby rzuconym pod ścianą plecaku w salonie i wszystko szło do biura, nawet to ile masz stopni ciepła w pokoju, wszystko, totalna żenada !

Piotr

Podpowiedzcie mi czy warto jechać do pracy w firmie? Na co trzeba zwrócić uwagę?

ktos
@Piotr 04.01.2018 18:13

Ja Ci powiem jedno, osoby zadowolone raczej tu nie zagladaja, bo i po co? skoro tutaj pisza osoby, ktore zapomnialy dopisac za co je wyrzucono, albo ze nie maja godzin, a dlaczego? bo nie chodzily do pracy jak za bardzo sie zjarali lub popili. Wiec jesli chcesz sugerowac sie takimi opiniami, prosze bardzo, ale zadko jest to prawda co tu pisza, skad wiem? bo mieszkam na takim domku i widze co sie dzieje, a ze pisze taka osoba co ja zwolnili i za co to wiem, bo przy mnie takie rzeczy sie dzieja. pozdrawiam i zapraszam ale tylko jesli masz zamiar chodzic do pracy

Marta
@ktos 05.01.2018 09:05

Popieram.LUDZE zastanówcie się co robiliście i jak sami się odzywaliście do innych w tej pracy.za co was zwolniono. Bo 99% ludzi dających zła opinie firmie p.looje to mieliście przechrapanie z jakiegoś powodu właśnie tak jak ,,Ktoś,,pisze.Sami macie coś na sumieniu nikt nie jest ideałem., a czepiacie się że pracują tam tacy kryminalnych i inni ..... Niech to będzie nawet (usunięte przez administratora) i kryminalna. Każdemu trzeba dać szansę. Ja zaczynając tam prace też nie mialam lekko ale pracę miałam codziennie.Po miesiąca byłam przypisana do stałej ekipy i było ok.a po drugie za siedzenie nie płacą i nic lekka ręką nie przyjdzie.każdy w tej firmie zapracować musiał sobie na swoje stanowisko ja byłam zwykłym pracownikiem i nic złego nie mogę powiedzieć a pracowałam na cool3 w p.looje.rezygnowałam z pracy bo musialam ,ale jeśli będzie okazja to szczerze bym tam wróciła.uważam że mogę ta firmę polecić.

Warto?

Witam. Czytam opinie i praktycznie 97% to negatywy. Aż tak źle tam jest? Warto się zainteresować tą firmą? Zastanawiam się czy by nie spróbować. Jak sytuacja wygląda na dzień dzisiejszy? Pozdrawiam.

Owszem WARTO
@Warto? 06.02.2018 17:04

Pracuje w P.Looije od ładnych kilku miesięcy i zasadniczo złego słowa powiedzieć nie mogę. Wypłaty zawsze są na czas, nie zdażyło mi się jak dotąd żeby mi się wypłata nie zgadzała mimo że zawsze zapisuje godziny wszystko się zagadza, a są tygodnie gdzie mam nawet naliczone po 30 czy 45 minut więcej niż według moich wyliczeń. Jeżeli jedziesz tam pracować to pracę będziesz miał, a jeśli jedziesz tam sobie pomieszkać za darmo i do pracy nie idziesz raz drugi trzeci bez zgłoszenia przyczyny to nie dziwne się że później tej pracy Ci nie dają... Ogólnie zdażają się sytuacje że ludzie mieszkają na domkach po tydzień, dwa czy trzy i przez ten czas w pracy są raz czy dwa, w takiej sytuacji nie ma się co dziwić że takie osoby są zwalniane bo później firma nie ma z czego potrącić za mieszkanie i ubezpieczenie i sama jest wtedy w plecy finansowo. Dziwię się że firma czeka ze zwolnieniem aż tak długo. Co do transportu do pracy to do 8km przeważnie dojeżdża się rowerem ale na szkoleniu jest się o tym informowanym żeby nie było rozczarowań. Jeśli się już trochę popracuje i zapozna się z kierowcami samochodów służbowych nic nie szkodzi zadzwonić i zapytać czy nie ma wolnego miejsca i nie mógł by Cię podrzucić nikt o to głowy nie urwie. Po za tym do pracy wożą busy firmowe i całkiem duża flota samochodów służbowych więc z transportem nigdy nie ma problemu, wiadomo że czasem trzeba trochę poczekać na transport bo kierowcy nie są tylko kierowcami ale normalnymi pracownikami i odwożą kiedy sami skończą pracę. Podsumowując nie sugerował bym się tymi 97% negatywnych komentarzy bo piszą to ludzie którzy zostali zwolnieni z pracy albo sami się zwolnili z uwagi na małą ilość godzin ( która wynika z faktu że się do tej pracy nie chodziło jak się dostawało planing i w efkcie w biurze uznaje się że Ci na tej pracy aż tak nie zależy i daje innym którzy potrafią tą pracę uszanować ) i teraz mogą mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie i do tego jakie podejście mieli do pracy. Aaa odniosę się jeszcze do Planingów Paweł pisał że czeka do 22... śmiech na sali od dawna są koło 19 max 20. A co do tego że wszystko się załatwia mailowo to bardzo dobrze, kiedy jeszcze ze3 miesiące temu numer do Pani Ani rekruterki był ogólnodostępny to ludzie wydzwaniali po pijaku z różnymi głupotami i kobieta życia prywatnego nie miała, to samo się tyczy innych działów gdyby można było tam dzwonić to niczego by w tym biurze nie zrobili bo zatrudniając ponad 700 osób telefony by się urywały i tyle w temacie. Pozdrawiam hejterów którzy będą mi zarzucali propagande i jechali po mnie, ale ja nie jestem TVPis i sory ale mówię prawdę :)

Marek
@Owszem WARTO 07.02.2018 23:16

Ten dodatek "TVPis" niestety zepsuł całą wypowiedź. Niestety coś musi być w tych negatywntych wpisach skoro, aż tyle ich jest. Agencje pracy w Holandii nie zaginęły - szukajcie szczęścia w innych, co zrobię i ja. Pozdrawiam

684
@Owszem WARTO 07.02.2018 23:16

Skoro reprezentujesz biuro to o tym powiedz. Bo go ewidentnie bronisz tym komentarzem, jesteś ich pracownikiem albo rodzina....

dobra opinia
@684 10.02.2018 08:08

Czyli jak ja mam dobra opinie, to musze byc z biura? Ciekawe, bo skoro tak duzo osob pracuje tzn, ze wszyscy sa z biura, albo wszystkim jest zle i nie pisza tego? skoro jest zle to po co pracuja w tym biurze? w holandii jest tyle biur, ze jest w czym wybierac, wiec dlaczego to biuro ma tak duzo pracownikow? zastanowcie sie zanim napiszecie te bzdury. A jest duzo zlych opini? dlaczego? bo jak komus pasuje biuro i praca to nie widzi potrzeby i sensu tu sie wyzalac. Tu pisza ci ktorych zwolnili albo ci ktorym sie do pracy nie chcialo chodzic i pracowac, wielu mysli ze wystarczy dostac umowe i kasa sama na konto przyjdzie. tak nie ma w zadnym biurze. wiec jesli ktos ma rozum i umie logicznie myslec, to zrozumie dlaczego sa zle opinie.

Marcin
@684 10.02.2018 08:08

Oczywiście że to osoba reprezentująca biuro. Ta firma funkcjonowała do czasu aż właśnie Polskie gwiazdy zasiadły w biurach i zaczęły obrastać w piórka. Z resztą z brygadzistami jest to samo. Kiedyś naprawdę chciało się tam pracować. Co do Ankiety, to jest ewenement... Brak jakich kolejek kompetencji, jak i pracy z ludźmi w zespole. Do kiosku ruchu nawet bym jej nie posadził :)

Paweł

Pracowałem w Looije w zeszłym roku mieszkałem na mieszkaniu prywatnym i nie było rzadnych problemów chociaż za pracę przy obróbce metalu 9.43 trochę słabe pieniądze. Zjechałem na pauzę wróciłem do nich na mieszkanie firmowe i doznałem szoku mam wrażenie jakby zupełnie inna firma rzucanie z miejsca na miejsce varekamp to jakaś porażka koorydanotr nie ma o niczym pojedzie idź tam za chwilę tu cię nie potrzebuje idź na to stanowisko po 20 minutach idź na inną hale nie wiesz gdzie wejść ani co robić traktują cię jak śmiecia który akurat dzisiaj jest potrzebny do pracy. Moim zdaniem lepsze zorganizowanie było na wcześniejszym adb teraz agro niż na vk. Tłumaczenie w biurze że jesteś uczulony na płytki kwiatów nic nie pomoże rzucanie z jednej szklarni na drugą a może na którejś nic mu nie będzie. Wszystkie sprawy załatwiane przez maila nie można z nikim porozmawiać w oczy bo kończy się to zawsze tak samo proszę napisać maila. Brygadzistki na liniach z niektórymi można się dogadać Agnieszka Aneta i Paula z adb przynajmniej próbuje pomóc w jakiejś sytuacji reszta potrafi tylko drzeć mordę. Osobiście zostałem zmieszany z błotem pierwszego dnia przez jedną brygadzistke z adb która podeszła do mnie i jednego chłopaka stwierdziła ze faceci są tutaj bardzo aroganccy po odpowiedzi że jesteśmy tutaj pierwszy dzień od 30 minut i słowem się do nikogo nie odezwalismy usłyszeliśmy że skoro nam się nie podoba możemy się spakować i ,,wypie rdalać'' słowa brygadzistki. W pracy mobbing i tempo jak w (usunięte przez administratora) wszystko wymuszane krzykiem przez brygadzistki które myślą że są tam królowymi sortowni owoców. Ludzie z biura zakłamani nie pomogą w niczym nigdy nie wiesz czy pójdziesz jutro do pracy na planning czekasz do 22-23. Panie przyjmująca nowych ludzi do pracy ładnie mówi w rzeczywistości jest całkowicie inna. Mająca jedynie ona dostęp do garażu przy mieszkaniu firmowy twierdzi że cały czas ludzie jej kradna rzeczy teksty typu ja was upilnuje i na was też przyjdzie pora (usunięte przez administratora) pier..dolone wszystkich was wy..jebie z tad są na porządku dziennym. Moim zdaniem jedyna osoba z którą można porozmawiać w tej firmie to pani koordynator jeżdżąc po firmach i kontrolująca pracę pracowników nie pamiętam imienia kiedyś pracowała na cool Control teraz jest w biurze zawsze porozmawia i jeżeli ma możliwość pomoże . Pracownicy mieszkający na domkach firmowych nie wszyscy ale większość to jedna wielka patologia. Ćpanie chlanie naokragla zdarzają się ludzie po wyrokach ktorzy nie mają co szukać w pl. Kontakt z planingiem to jakaś porażka czekasz na pracę w danej branży mydła ci oczy że już zaraz się zacznie że będą potrzebować ludzi ale nic się nie rusza. Wypłata bardzo słabe przy tych samych godzinach w tej samej firmie pieniądze różnią się o 30-40 euro co tydzień. Żeby to wyjaśnić musisz napisac maila i czekać do 3 dni na odpowiedź. Biuro wypłaca na czas ale oszukuje jak może do pracy przeważnie rower auto firmowe musisz ileś pracować żeby dostać auto. Zdarzają się też u nich klienci u których jest naprawdę fajna i miła praca ale większość to sortownie owoców warzyw itp gdzie jest duży przemiał Polaków kazdy tylko patrzy jak cię przekręci za co podpier... Do biura i co masz ciekawego do zajeban.... Na domkach zdarzały się kradierze laptopów telefonów itp. na sortowniach nigdy nie wiesz o której skonczysz idziesz na 6-7 do 17-18 może i 20 nigdy nic nie wiadomo. Ogólnie jedna wielka patologia. Jeżeli chcesz się nabawić garba to jak najbardziej ta firma jest dla ciebie bo za dużo tutaj nie zarobisz. Cieszę się że już tam nie pracuje teraz mam normalne biuro gdzie w razie problemów nie rozmawiam z koordynatorem tylko bezpośrednio szef zaprasza na rozmowy i pyta co się dzieje w pracy jaki jest stosunek koorydanotr do pracowników itp.

antekJkpcc
@Paweł 31.01.2018 10:41

mógłbyś jakoś na priv napisać do mnie

Szalona

Jeśli ktoś trafi na adb proponuje uważać na brygadzistę pana m.falszywy człowiek jak większość zreszta

Andriej
@Szalona 06.01.2018 21:19

Zgodzę się z opinią biuro dało mi znać o przeprowadzcce o 15 wieczorem miałem być na innym mieszkaniu poszedłem się zapytać czy mogę wyjść wczesnien maks godzinę a on problem twój i biura nie mój chcesz to idź ale traktuje cię jakby dzisiaj nie było cię w pracy zadzwoniłem na alarmowke oni mówią okej możesz iść tylko powiedz koordynatorowi a on na to skoro oni ci tak powiedzieli to do widzenia tylko żeby cię tu jutro nie widział

Zuza

patologiczni (usunięte przez administratora) żerujący na głupich (lub nowoprzybyłych do NL-tak jak ja ówcześnie) polaczkach.. nikomu nie polece tej firmy. Na szczęście dużo czasu tam nie zmarnowałam i już dawno tam nie pracuje. A z uwagi na to że kierownictwo na pewno czyta każdą opinię muszę napisać jedno: nie ma takiego słowa jak ZGNITE wieśniaki! w języku polskim takie słowo nie istnieje, żal tylko że Holendrów nawet tak nauczyliście MĄDRALE huehue straszną mam z was teraz beke

Rejczel

Jakie są wasze sugestie to ludzie wysłani z biura pracy PLV czy może zazdrośni pracownicy zamieszkujący ten sam blok .

robson

nie polecam, mało godzin marne wypłaty , nie miła obsługa oszukają, warunki mieszkaniowe tragiczne

Wqwiony

Więc ta firma to nic innego jak ośrodek pracy &quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; jedni robią po 60h w tyg inni zaś po 20h a dalej zatrudniają ludzi bo im mało ( ludzi wszelkich typów itd.) kłamią z wszystkim zastraszaja mailami o karach niezgodnych z prawem poprostu patologia. Pracowałem tam 2-3 miesięcy i zawsze był problem z transportem czyli do pracy na 7-8 a zbiórka na punkcie o 4.45 dojazd do pracy 15 min. Ludzie normalne falszywi i ich teksty że ta praca to ich bóstwo i marzenie, nigdy nikomu nie polecę tej firmy. W pracy młodzi zadufani w sobie "kierownicy" myślący że jak wyliza to kimś zostaną Ala idiota. Ludzie z biura traktują wszystkich jak przedmioty olewaja nic normalnie nie da się załatwić, polaczki którzy mają Cie za smiecia. Nigdy nie wybierajcie tego biura.

Melek
@Wqwiony 11.12.2016 20:56

Moge jakis kontakt do Ciebie

NIERÓB

Dziwne ze zwalniają ludzi tylko z jednego powodu. Tez byłam w tym biurze i tego nie można nazwać praca, latasz jak pies z hali na hale a godzin masz ledwie co mimo że nie ma cię cały dzień poza domem! Plus jeszcze siedzenie na kantynie 2 godziny i czekanie na teonsport. Zero szacunku i zorganizowania !! Tylko dla swoich lizodupow maja wszystko ! Tak piszę to ja kolejny nierób nie nadający sie do żadnej pracy :) Tylko szkoda ze pracuje już drugi rok odkąd zwolniłam się z tej żałosnej agencji... I to na chlodni gdzie praca jest dużo cięższa ale pieniądze są lepsze niż te wasze psie ochłapy... I jakoś nie jestem nierobem skoro tyle czasu tutaj jestem, i wolę to niż przebieranie i oglądanie jakiś waszych zgniłych owoców, gdzie każdy ma inne zdanie. Jeden każe to pakować ,drugi wyrzucić,ale tacy pracowici ludzie mogą też się mylić. Pozdrawiam was środkowym palcem :)

Melek
@NIERÓB 18.10.2017 19:43

Moge do ciebie numer telefonu

Ja

Dramat szukajcie innego biura to co powyższe prawda... Kolesiostwo i wlazidupy ja np miałem problemy bo rozmawiałem z team leaderem po nl to zwrocono mi uwage abym uzywal angielskiego bo brygadzistka nie rozumie... Zenada poziom biura na poziomie gowna. Codziennie planing o 21 ntid na telefon standard. Praca ciezka ludzie wredni więcej kierownikow jak pracujących. Trzeba uwazac co sie mówi ciągły stres... Brak stałych firm dzis tu jutro tam. Przez 3 miesiace zwiedziłem chyba wszystkie firmy. Jednego dnia wysyłają cie na 5 hal bo potrzebują po czym po dotarciu do docelowej firmy dostajesz tel. Że masz jechać gdzie indziej na kolejne ompaki i tak zwiedzasz 5 firm jednego dnia bedac w pracy 10 h placa za 6 bo transport na firmę sie nie wlicza do godzin pracujących. W biurze ogolnie rodzinka siedzi i spychologia na porządku dziennym. Omijajcie z daleka. Pozdro niestety jeszcze obecny pracownik ale juz nie długo sie pożegnamy

anonymous
@Ja 17.08.2017 22:13

Tak mnie zastanawia....skoro znasz holenderski i tak tam jest zle, po co tam siedzisz?

Melek
@Ja 17.08.2017 22:13

Hej A masz jakieś dowody na to p.loojie musza zniknąć z powierzchni ziemi

pracowity

nie polecam tej firmy. odradzam

talalalla
@pracowity 03.11.2017 07:19

Ja uważam że opinie na temat firmy są podzielone. Z jednej strony wypłaty zawsze na czas, służbowy rower lub transport, z drugiej strony faktycznie okropna atmosfera w pracy. Ciężko mi więc wypowiedzieć się tam czy owak,myślę że przeciętnie na 5 w skali od 0-10. Jeżeli chodzi o prace i wypłaty 10/10, ale jezeli chodzi o atmosfere pracy no to 1/10 max

zadowolony
@talalalla 03.11.2017 18:18

atmosfera w pracy zla....no coz, juz my polacy tak mamy ze sami sobie to stwazamy, gdybysmy lepiej do siebie podchodzili w codziennych relacjach to by tego nie bylo. nie na kazdej hali jest zle, ja ne narzekam, przeciez nie z kazdym od razu trzeba sie przyjaznic. to tylko praca a nasze zycie tak naprawde jest poza nia. jesli kazdy szanoweal by kazdego to byloby ok, prawda?

Maja

@monika - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia oferowanych przez P. Looije Verpakkingen B.V.? Wspominasz o nieprzyjemnej atmosferze - czy według Ciebie panuje ona w całej firmie, czy w określonych działach? Wszelkie konkretne i merytoryczne uwagi będą cenną wskazówką dla innych użytkowników, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie.

szalona

pracowalam iles miesiecy przez to biuro pracy czasami tez na adb uwazalabym na ta co i do kogo tam sie mowi bo niektorzy lubia jak sie donosi na innych i jak sie im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liże dotyczy to pewnego brygadzisty jak ktos wczesniej wspomnial plus to wyplacalnosc firmy terminowe wyplaty

Zostaw opinię o P. Looije Verpakkingen B.V. - Szczecin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P. Looije Verpakkingen B.V.