P. Looije Verpakkingen B.V.

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 62 ocen.

P. Looije Verpakkingen B.V.
262

Opinie o P. Looije Verpakkingen B.V.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P. Looije Verpakkingen B.V.

Mirela

Witam jak tak czytam co wy tu za bzdury piszecie o tej firmie to się w głowie nie mieści ..!!Po pierwsze to wy tu przyjechaliście do pracy a nie na wakacje !Wymagacie nie wiadomo czego w Polsce byście mieli tak dobrze aby przyjechać na gotowe mieszkanie i prace !.? Napewno nie.. Ci ludzie się starają dają wam mieszkanie i godziny ale że komuś niechce się pracować to ich problem to skoro decydujecie się na wyjazdy za granicę jak sobie tu nie radziecie ...!! Wszystkiego wymagacie jak by to były jakieś wczasy .Może jeszcze byście chcieli aby was kielnerki obsługiwali i wszystko pod nos przynosiły .! żałosne ..a tam pracowałam 9 miesięcy i nie mam żadnego złego zdania na temat te firmy ... godziny miałam ,czysto na domku też współlokatorów też wporządku ... Jeśli chodzi o prace na chłodniach czy szklarniach to fajni ludzie tam były owszem było tak że czasami w ciągu dnia chodziło się na 3 hale ale to zależało gdzie jesteś bardzo potrzebna/y zależy jak pracujesz i gdzie sobie możesz poradzić ... Na telefon też się miało ale napewno nie tydz czasu tak jak inni się tutaj wypowiadają poprostu piszecie to w złości że zostaliście zwolnieni ponieważ nie chciało wam sie pracować,albo nie nadawaliście się .. Jeśli chodzi o P,Anie z biura i wg resztę pracowników to też nie możecie tak bezpodstawnie ich publicznie oczerniać bo to nie jest miłe do czytania ., nie mówię że dobrze żyłam z biurem ale dla mnie wszyscy byli bardzo wporządku .. Jeśli chodzi o P.Agate to też nie narzekam na nią i złego słowa nie powiem ponieważ dużo mi pomogła tylko trzeba było normalnie i spokojnie rozmawiać a wszystko się da załatwić ... Bardzo polecam tą firmę..Każdemu ! Pozdrawiam wszystkich środkowym palcem tych którzy nie doceniały tej firmy i mają złe zdanie na temat p.looije !!

Eliza
@Wiewiorex87 01.05.2018 08:10

Hahaha, od kiedy to biuro jest zobowiązane chodzić z pracownikiem do lekarza?!?!? Pierwsze słyszę takie farmazony! Po pierwsze powinnaś sie wstydzić, ze nie znasz przynajmniej angielskiego; po drugie powinnaś przeczytać dobrze kontrakt, w którym nie jest nigdzie napisane, ze biuro sie zobowiązuje do chodzenia do lekarza z pracownikiem. Jedyna osoba, do ktorej powinnaś mieć pretensje jesteś ty sama!

daniel magda

witam chciałbym wyjechać tam z dziewczyna czy ma ktoś zdjęcia jak tam wygladaja mieszkania po ile osób się mieszka i w jakich okolicach czy jest internet i jak jest z praca ile można zarobić z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam

pawel
@pracownik 04.05.2018 07:34

kontrole smiech w lape dostają i tyle axsidus czy moondial to uizendbiura gdzie zarabia się 500 e miesięcznie a istnieja na rynku i tez sa kontrole a najnisza krajowa w holandi wynosi 1500e kontrole sa jak w pl kaszdy dostaje dzialeczke zielonych i się roschodza a patola biur kwitnie pozdrawiam

xxc

Inspectie SZW - inspekcja pracy holenderska https://www.inspectieszw.nl/ lub Inspectie SZW Postbus 90801 2509 LV Den Haag

kaska

INSTYTUCJE, DO KTÓRYCH MOŻNA ZGŁASZAĆ PROBLEMY Z PRACODAWCĄ. Zgłaszaj, gdy łamane jest prawo pracy i warunki umowy. Reaguj, gdy zakwaterowano Cię w fatalnych warunkach, spotykasz się ze złym traktowaniem przez przełożonych lub z naruszaniem zasad BHP. Broń swojej godności, bezpieczeństwa, zdrowia i pieniędzy. Im częściej będziemy zgłaszać bezprawie, im więcej z nas to zrobi, tym większa szansa na poprawę sytuacji w pracy i miejscu zakwaterowania. Inspectie SZW – holenderska inspekcja pracy, do której nawet anonimowo można zgłaszać przypadki naruszania rozmaitych przepisów dotyczących bezpieczeństwa, warunków czy czasu pracy. Poniżej link do polskiej wersji skargi na nieuczciwe agencje pracy: https://fd8.formdesk.com/arbeidsinspectie/Zawiadomienie SNCU to stowarzyszenie nadzorujące przestrzegania przepisów układów zbiorowych CAO dla pracowników tymczasowych. Można tu bezpośrednio składać skargi na pracodawców łamiących te zasady. link do formularza skargi: https://www.sncu.nl/pl/skladanie-skargi/ SNF – stowarzyszenie nadzorujące warunki zakwaterowania pracowników zagranicznych, wydające odpowiednie certyfikaty i przyjmujące skargi. http://www.normeringflexwonen.nl/pl/default.aspx Juridisch Loket oferuje bezpłatne porady prawne w zakresie prawa pracy, prawa karnego, mandatów, zasiłków itd. https://www.juridischloket.nl/ Fairwork to organizacja pozarządowa zajmująca się pomocą ofiarom wykorzystywania w pracy, mobbingu i handlu ludźmi. https://www.fairwork.nu/polska/ IDHEM – fundacja z Hagi pomagająca migrantom z Europy Środkowo-Wschodniej w integracji i usamodzielnieniu w Holandii. http://idhem.nl/pl/

anonymous

no ja chciałem powiedzieć tylko jedno nikt nie pisze złych opini na złość tylko zeby was przestrzec przed popelnieniem tego samego błedu co my ja np sie sam zwolnilem bo wkurw.... mnie ta (usunięte przez administratora) naszczescie to nie byla moja pierwsza praca w nl i szybko se ogarnołem cos lepszego ludzie ! wiele lepszego! duijdam polecam jak najbardziej ! ale nie rujnujcie se życia idąc tam jeszcze pare najgoszych parów w tej firmie wymienie bakowski łukasz scierwo jeba ne bartek z hagi kozak i napinator ale oni we dwóch dostaną to na co zasługują tym k u r w a ja nie podaruje gnebic sie zachciało to bd dlugie l4 po za tym to jeszcze bigda pedał kozak jak ich mało krzysiek z cc3 team lider wielki (usunięte przez administratora) i nic wiecej ten z net maszyny na cc3 to tez -parówa na cc1 sami idioci bez wyjatku team lider młody łukasz chyba ten tez powinien dostać w mordę z adb tez bym musial wszystkich wymienic poprostu kure...

nowa

hmmmm...ja tez sledze to forum jeszcze przed przyjazdem tutaj, oczywiscie balam sie jak kazdy wyjezdzajac, ale najlepiej przekonac sie samemu jak faktycznie jest. Julka pisze ze pod kazda negatywna opinia pojawia sie itd. to znaczy ze jesli ktos ma inne zdanie niz ten narzekajacy to znaczy ze nie moze sie wypowiadac? to forum jest tylko do zlych opinii? a jesli przyjechalam i okazalo sie ze te negatywne opinie nie do konca sa prawdziwe to znaczy ze nie mozna mi sie wypowiedziec? no dla mnie to juz jest zastanawiajace...20 godzin tygodniowo? oczywiscie ze tak, w okresie gdy nie ma pracy to moze byc tyle i to mi mowili ludzie ktorzy juz wiele miesiecy tu pracuja, ale 20 to nie jest kazdego tygodnia tylko czasami, a jesli ktos ma 20, to dlaczego nie napisze z jakiego powodu? sama jestem swiadkiem teraz gdy jest duzo pracy, ze niektorzy chodza do pracy sporadycznie, byle powod jest zglaszany na telefon alarmowy, ludzie zostaja w domu z bardzo blachych powodow, oczywiscie wtedy nie maja godzin, ale chyba chodzenie w kratke nie jest oplacalne w zadnym kraju? Julka pisze ze mlodzi pracowici ludzie....no to masz szczescie ze na takich trafilas, bo ja niestety nie mam przyjemnosci pracowac z takimi, wiekszosc to niestety mlodzi, ktorzy chca sie najpierw wyszalec w holandii, bo tu nikt im nie zabroni cpac i pic, rodzice daleko a na te przyjemnosci zawsze sie zarobi, nawet majac 20 godzin, z tego co sie dowiadywalam, to tego typu biura nie gwarantuja godzin 40 w tygodniu, wiec po co ktos przyjezdza tu? niech sobie znajdzie inna branze gdzie te godziny sa, np takie hale z kurczakami i miesem, i niech idzie do domkow gdzie jest w pokoju 15 osob i lazienka jedna na kilkanascie lub kilkadziesiat osob, bylam tam i wiem co to znaczy. i jeszcze jedno, kazdy moze isc na mieszkanie prywatne, nie musi korzystac ze sluzbowego, ale nie kazdego stac na prywatne z kaucja za kilka miesiecy, a z tego co wiem, to za prywatne tez sie placi, wiec o co chodzi z tymi mieszkaniami? przeczytalam ze firma zarabia na mieszkaniach i na ubezpieczeniu, czy to znaczy ze ubezpieczenie zabiera firma? bo z tego co wiem to w kazdym kraju firma odciaga ubezpieczenie i odprowadza do ubezpieczyciela. wiec jak moze na tym zarabiac skoro musi oddac? czy ktos kto to pisal to przemyslal to? mysle ze nowe osoby skoro nie chca placic jak to napisala jedna z osob za mieszkanie sluzbowe to niech znajda sobie prywatne, a godzinki beda jakie beda....moze ten wlascieciel bedzie taki wyrozumialy i nie pobierze kaucji za kilka miesiecy i nie wezmie oplaty w miesiacu gdzie bedzie malo godzin? jesli takiego znajdziecie to dajcie znac, sama z checia sie przeprowadze. A szpada to niech lepiej nie wyjezdza tylko zostanie w polsce, przynajmniej bedzie miec wiecej godzin za lepsze pieniadze i bedzie mieszkac w swoim prywatnym mieszkaniu, gdzie internet i telewizje ma za darmo i gdzie nie placi sie za wode i reszte, powodzenia

anonymous
@nowa 24.01.2016 21:53

nie zapewnia 40 g ? wyslać ci adres? nie wiesz nie pie*dol bo ja wlasnie w takiej pracuje co zapewnie i to tez ta branza szciescie ja (usunięte przez administratora) ze sie zwolniłem

Sebastian007

Nie polecam. Firma słynie z patologii, praca jest niebezpieczna między kryminalistami. Nawet ich kierowcy firmowi z Looije Verpakkingen to byli więźniowie zakładów karnych. Firma zbankrutowała w przeszłości kilkakrotnie. Przestrzegam przed ludźmi tam pracującymi. Firma stosuję mobing, zastraszanie, jest niesłowna.

załosne jest te p looije
@ten co nie zna jezyka i jest 0 27.01.2018 01:39

a może to wszystko wiesz bo dałaś zwyczajnie (usunięte przez administratora) w biurze jak wiekszość tam dziewczyn od razu mówie ze sam sie zwolniłem bo nie jestem nikogo niewolnikiem i nie bd za 50 godzin zbierał 400-450 jak teraz robię też na pakowni i za 38 godzinin mam 400 euro i do tego mam bank godzin co mi sie bardziej podoba i ani razu niemialem problemu ze solaris mi nie zgadza a w p looije notorycznie sie cos nie zgadzało dla (usunięte przez administratora) dobra praca dla normalnych ludzi nie

klark

hahahaha wiecie co wam powiem wszystkie nieroby niech wracają do polski a nie zajmujecie miejsce osobom którym chce się pracować i coś osiągnąć dla swej rodziny i aby ich dzieci miały lepszy byt i start w życiu niż my .firma P.LOOIJE JEST godna polecenia pozdrawiam wszystkich nierobów :):)

czosnek
@klark 30.09.2017 21:35

człwieku ja zapierdalem jak dziki kon na (usunięte przez administratora) sztaplu i rolkach i mnie (usunięte przez administratora) boraz w sobote nie poszedlem i raz zaspalem w ciagu 6 miesiecy i tez jestem (usunięte przez administratora) nierobem jak słysze takie pier.. to mnie cisnie

Maja

Czy ktoś z Was złożył CV do P. Looije Verpakkingen B.V. na stanowisko specjalisty w pakowaniu i przepakowywaniu warzyw i owoców? Jak wygląda proces rekrutacyjny w tej firmie i z ilu etapów się składa? Co możecie również powiedzieć o poziomie rozmowy kwalifikacyjnej? Tego rodzaju informacje będą wzięte pod uwagę przez osoby, które chciałyby zatrudnić się w P. Looije Verpakkingen B.V.

smerf
@Maja 16.03.2018 08:57

nie polecam tam pracowałem to za ponad 50 godzin mialem niecałem 450 euro teraz pracuje w duidamie i za 45 mam 430 p looije to (usunięte przez administratora)

Fasolcia

Witam ,wszystkich którzy szukają pracy w NL lub chcą spróbować swoich sił w P-looje :D Obecnie jest jedna z najgorszych agencji na rynku, przez to co wyprawiają z ludzmi !!! mam na myśli pracę którą wykonujesz w ciągu jednego dnia na 6-ciu różnych firmach tak zwane rzucanie , dostajesz planing np.na ADB na 7 zajeżdzasz a o 8 jedziesz na następną firmę w rezultacie masz tego dnia przepracowane max 5 godzin a od 12 godzin nie ma cie w domu bo za czas w którym dojechac masz do danej firmy nikt Ci nie zapłaci ,mało tego są oszustami wieczne problemy z salarisami a jeśli sie upomnisz ze Ci brakuję godzin do wypłaty to usłyszysz 1-ną oficjalną odpowiedz dla wszystkich : WEDŁUG NASZEJ ADMINISTRACJI WSZYSTKO SIĘ ZGADZA DLATEGO KOREKTA NIE BĘDZIE ROBIONA. hehehehe wiec po co pisac ??? zapierdzielasz w sezonie po 16 godzin spisz 3 tylko po to by płacić większy Podatek masakraaa a i dodam jeszcze z mojego doświadczenia jak wygląda sprawa z transportami ,a wiec ja od punktu zbiorczego do zakładu mam 9km ,prace zaczynam o 6 a wyjazd mam 4.30 i to jest kolejny bardzo duży minus co tu dużo pisać,- krótko mówiąc NIE POLECAM !!!

zainteresowany

Jak ktoś złoży CV to dajcie znać!

Rejczel

Witam ma ktoś informacje na temat podsłuchów w domkach lub mieszkaniach .. czy komuś ruszano rzeczy prywatne ? Pragnę podjąć dyskusje na ten temat albowiem sytuacja zaczęła wymykać się z pod kontroli. Do pewnego momentu było to zabawne lecz gdy moje rzeczy prywatne zostały niszczone i przestawiane na inne miejsce przestało być to już śmieszne .

xx
@Rejczel 23.12.2017 13:07

Ja byłam ofiarą podsłuchiwania i donoszenia, mieszaliśmy z parą która okazało się, że podkładała podsłuch w niby rzuconym pod ścianą plecaku w salonie i wszystko szło do biura, nawet to ile masz stopni ciepła w pokoju, wszystko, totalna żenada !

Piotr

Podpowiedzcie mi czy warto jechać do pracy w firmie? Na co trzeba zwrócić uwagę?

Marta
@ktos 05.01.2018 09:05

Popieram.LUDZE zastanówcie się co robiliście i jak sami się odzywaliście do innych w tej pracy.za co was zwolniono. Bo 99% ludzi dających zła opinie firmie p.looje to mieliście przechrapanie z jakiegoś powodu właśnie tak jak ,,Ktoś,,pisze.Sami macie coś na sumieniu nikt nie jest ideałem., a czepiacie się że pracują tam tacy kryminalnych i inni ..... Niech to będzie nawet (usunięte przez administratora) i kryminalna. Każdemu trzeba dać szansę. Ja zaczynając tam prace też nie mialam lekko ale pracę miałam codziennie.Po miesiąca byłam przypisana do stałej ekipy i było ok.a po drugie za siedzenie nie płacą i nic lekka ręką nie przyjdzie.każdy w tej firmie zapracować musiał sobie na swoje stanowisko ja byłam zwykłym pracownikiem i nic złego nie mogę powiedzieć a pracowałam na cool3 w p.looje.rezygnowałam z pracy bo musialam ,ale jeśli będzie okazja to szczerze bym tam wróciła.uważam że mogę ta firmę polecić.

Warto?

Witam. Czytam opinie i praktycznie 97% to negatywy. Aż tak źle tam jest? Warto się zainteresować tą firmą? Zastanawiam się czy by nie spróbować. Jak sytuacja wygląda na dzień dzisiejszy? Pozdrawiam.

Marcin
@684 10.02.2018 08:08

Oczywiście że to osoba reprezentująca biuro. Ta firma funkcjonowała do czasu aż właśnie Polskie gwiazdy zasiadły w biurach i zaczęły obrastać w piórka. Z resztą z brygadzistami jest to samo. Kiedyś naprawdę chciało się tam pracować. Co do Ankiety, to jest ewenement... Brak jakich kolejek kompetencji, jak i pracy z ludźmi w zespole. Do kiosku ruchu nawet bym jej nie posadził :)

Paweł

Pracowałem w Looije w zeszłym roku mieszkałem na mieszkaniu prywatnym i nie było rzadnych problemów chociaż za pracę przy obróbce metalu 9.43 trochę słabe pieniądze. Zjechałem na pauzę wróciłem do nich na mieszkanie firmowe i doznałem szoku mam wrażenie jakby zupełnie inna firma rzucanie z miejsca na miejsce varekamp to jakaś porażka koorydanotr nie ma o niczym pojedzie idź tam za chwilę tu cię nie potrzebuje idź na to stanowisko po 20 minutach idź na inną hale nie wiesz gdzie wejść ani co robić traktują cię jak śmiecia który akurat dzisiaj jest potrzebny do pracy. Moim zdaniem lepsze zorganizowanie było na wcześniejszym adb teraz agro niż na vk. Tłumaczenie w biurze że jesteś uczulony na płytki kwiatów nic nie pomoże rzucanie z jednej szklarni na drugą a może na którejś nic mu nie będzie. Wszystkie sprawy załatwiane przez maila nie można z nikim porozmawiać w oczy bo kończy się to zawsze tak samo proszę napisać maila. Brygadzistki na liniach z niektórymi można się dogadać Agnieszka Aneta i Paula z adb przynajmniej próbuje pomóc w jakiejś sytuacji reszta potrafi tylko drzeć mordę. Osobiście zostałem zmieszany z błotem pierwszego dnia przez jedną brygadzistke z adb która podeszła do mnie i jednego chłopaka stwierdziła ze faceci są tutaj bardzo aroganccy po odpowiedzi że jesteśmy tutaj pierwszy dzień od 30 minut i słowem się do nikogo nie odezwalismy usłyszeliśmy że skoro nam się nie podoba możemy się spakować i ,,wypie rdalać'' słowa brygadzistki. W pracy mobbing i tempo jak w (usunięte przez administratora) wszystko wymuszane krzykiem przez brygadzistki które myślą że są tam królowymi sortowni owoców. Ludzie z biura zakłamani nie pomogą w niczym nigdy nie wiesz czy pójdziesz jutro do pracy na planning czekasz do 22-23. Panie przyjmująca nowych ludzi do pracy ładnie mówi w rzeczywistości jest całkowicie inna. Mająca jedynie ona dostęp do garażu przy mieszkaniu firmowy twierdzi że cały czas ludzie jej kradna rzeczy teksty typu ja was upilnuje i na was też przyjdzie pora (usunięte przez administratora) pier..dolone wszystkich was wy..jebie z tad są na porządku dziennym. Moim zdaniem jedyna osoba z którą można porozmawiać w tej firmie to pani koordynator jeżdżąc po firmach i kontrolująca pracę pracowników nie pamiętam imienia kiedyś pracowała na cool Control teraz jest w biurze zawsze porozmawia i jeżeli ma możliwość pomoże . Pracownicy mieszkający na domkach firmowych nie wszyscy ale większość to jedna wielka patologia. Ćpanie chlanie naokragla zdarzają się ludzie po wyrokach ktorzy nie mają co szukać w pl. Kontakt z planingiem to jakaś porażka czekasz na pracę w danej branży mydła ci oczy że już zaraz się zacznie że będą potrzebować ludzi ale nic się nie rusza. Wypłata bardzo słabe przy tych samych godzinach w tej samej firmie pieniądze różnią się o 30-40 euro co tydzień. Żeby to wyjaśnić musisz napisac maila i czekać do 3 dni na odpowiedź. Biuro wypłaca na czas ale oszukuje jak może do pracy przeważnie rower auto firmowe musisz ileś pracować żeby dostać auto. Zdarzają się też u nich klienci u których jest naprawdę fajna i miła praca ale większość to sortownie owoców warzyw itp gdzie jest duży przemiał Polaków kazdy tylko patrzy jak cię przekręci za co podpier... Do biura i co masz ciekawego do zajeban.... Na domkach zdarzały się kradierze laptopów telefonów itp. na sortowniach nigdy nie wiesz o której skonczysz idziesz na 6-7 do 17-18 może i 20 nigdy nic nie wiadomo. Ogólnie jedna wielka patologia. Jeżeli chcesz się nabawić garba to jak najbardziej ta firma jest dla ciebie bo za dużo tutaj nie zarobisz. Cieszę się że już tam nie pracuje teraz mam normalne biuro gdzie w razie problemów nie rozmawiam z koordynatorem tylko bezpośrednio szef zaprasza na rozmowy i pyta co się dzieje w pracy jaki jest stosunek koorydanotr do pracowników itp.

antekJkpcc
@Paweł 31.01.2018 10:41

mógłbyś jakoś na priv napisać do mnie

Mariusz

Pracowałem w tym biurze ostatnie kilka miesiący w firmach adb, cool Control, krijenveld, to prawda co poniżej napisano, firma to (usunięte przez administratora) z przestępcami. Bardzo dużo narkomanow i kryminalistów z tatuażami więziennymi na twarzy i dłoniach. Kontakt z biurem wyłącznie SMS bo nie mają czasu odbierać telefonu, oczekiwanie na transport średnio 2 godziny po pracy. Odradzam normalnym ludziom bo praca w tej firmie jest skrajnie niebezpieczna.pozdr

Szalona

Jeśli ktoś trafi na adb proponuje uważać na brygadzistę pana m.falszywy człowiek jak większość zreszta

Andriej
@Szalona 06.01.2018 21:19

Zgodzę się z opinią biuro dało mi znać o przeprowadzcce o 15 wieczorem miałem być na innym mieszkaniu poszedłem się zapytać czy mogę wyjść wczesnien maks godzinę a on problem twój i biura nie mój chcesz to idź ale traktuje cię jakby dzisiaj nie było cię w pracy zadzwoniłem na alarmowke oni mówią okej możesz iść tylko powiedz koordynatorowi a on na to skoro oni ci tak powiedzieli to do widzenia tylko żeby cię tu jutro nie widział

Zuza

patologiczni (usunięte przez administratora) żerujący na głupich (lub nowoprzybyłych do NL-tak jak ja ówcześnie) polaczkach.. nikomu nie polece tej firmy. Na szczęście dużo czasu tam nie zmarnowałam i już dawno tam nie pracuje. A z uwagi na to że kierownictwo na pewno czyta każdą opinię muszę napisać jedno: nie ma takiego słowa jak ZGNITE wieśniaki! w języku polskim takie słowo nie istnieje, żal tylko że Holendrów nawet tak nauczyliście MĄDRALE huehue straszną mam z was teraz beke

Rejczel

Jakie są wasze sugestie to ludzie wysłani z biura pracy PLV czy może zazdrośni pracownicy zamieszkujący ten sam blok .

robson

nie polecam, mało godzin marne wypłaty , nie miła obsługa oszukają, warunki mieszkaniowe tragiczne

Wqwiony

Więc ta firma to nic innego jak ośrodek pracy &quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; jedni robią po 60h w tyg inni zaś po 20h a dalej zatrudniają ludzi bo im mało ( ludzi wszelkich typów itd.) kłamią z wszystkim zastraszaja mailami o karach niezgodnych z prawem poprostu patologia. Pracowałem tam 2-3 miesięcy i zawsze był problem z transportem czyli do pracy na 7-8 a zbiórka na punkcie o 4.45 dojazd do pracy 15 min. Ludzie normalne falszywi i ich teksty że ta praca to ich bóstwo i marzenie, nigdy nikomu nie polecę tej firmy. W pracy młodzi zadufani w sobie "kierownicy" myślący że jak wyliza to kimś zostaną Ala idiota. Ludzie z biura traktują wszystkich jak przedmioty olewaja nic normalnie nie da się załatwić, polaczki którzy mają Cie za smiecia. Nigdy nie wybierajcie tego biura.

Melek
@Wqwiony 11.12.2016 20:56

Moge jakis kontakt do Ciebie

NIERÓB

Dziwne ze zwalniają ludzi tylko z jednego powodu. Tez byłam w tym biurze i tego nie można nazwać praca, latasz jak pies z hali na hale a godzin masz ledwie co mimo że nie ma cię cały dzień poza domem! Plus jeszcze siedzenie na kantynie 2 godziny i czekanie na teonsport. Zero szacunku i zorganizowania !! Tylko dla swoich lizodupow maja wszystko ! Tak piszę to ja kolejny nierób nie nadający sie do żadnej pracy :) Tylko szkoda ze pracuje już drugi rok odkąd zwolniłam się z tej żałosnej agencji... I to na chlodni gdzie praca jest dużo cięższa ale pieniądze są lepsze niż te wasze psie ochłapy... I jakoś nie jestem nierobem skoro tyle czasu tutaj jestem, i wolę to niż przebieranie i oglądanie jakiś waszych zgniłych owoców, gdzie każdy ma inne zdanie. Jeden każe to pakować ,drugi wyrzucić,ale tacy pracowici ludzie mogą też się mylić. Pozdrawiam was środkowym palcem :)

Melek
@NIERÓB 18.10.2017 19:43

Moge do ciebie numer telefonu

Ja

Dramat szukajcie innego biura to co powyższe prawda... Kolesiostwo i wlazidupy ja np miałem problemy bo rozmawiałem z team leaderem po nl to zwrocono mi uwage abym uzywal angielskiego bo brygadzistka nie rozumie... Zenada poziom biura na poziomie gowna. Codziennie planing o 21 ntid na telefon standard. Praca ciezka ludzie wredni więcej kierownikow jak pracujących. Trzeba uwazac co sie mówi ciągły stres... Brak stałych firm dzis tu jutro tam. Przez 3 miesiace zwiedziłem chyba wszystkie firmy. Jednego dnia wysyłają cie na 5 hal bo potrzebują po czym po dotarciu do docelowej firmy dostajesz tel. Że masz jechać gdzie indziej na kolejne ompaki i tak zwiedzasz 5 firm jednego dnia bedac w pracy 10 h placa za 6 bo transport na firmę sie nie wlicza do godzin pracujących. W biurze ogolnie rodzinka siedzi i spychologia na porządku dziennym. Omijajcie z daleka. Pozdro niestety jeszcze obecny pracownik ale juz nie długo sie pożegnamy

Melek
@Ja 17.08.2017 22:13

Hej A masz jakieś dowody na to p.loojie musza zniknąć z powierzchni ziemi

pracowity

nie polecam tej firmy. odradzam

zadowolony
@talalalla 03.11.2017 18:18

atmosfera w pracy zla....no coz, juz my polacy tak mamy ze sami sobie to stwazamy, gdybysmy lepiej do siebie podchodzili w codziennych relacjach to by tego nie bylo. nie na kazdej hali jest zle, ja ne narzekam, przeciez nie z kazdym od razu trzeba sie przyjaznic. to tylko praca a nasze zycie tak naprawde jest poza nia. jesli kazdy szanoweal by kazdego to byloby ok, prawda?

Maja

@monika - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia oferowanych przez P. Looije Verpakkingen B.V.? Wspominasz o nieprzyjemnej atmosferze - czy według Ciebie panuje ona w całej firmie, czy w określonych działach? Wszelkie konkretne i merytoryczne uwagi będą cenną wskazówką dla innych użytkowników, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie.

szalona

pracowalam iles miesiecy przez to biuro pracy czasami tez na adb uwazalabym na ta co i do kogo tam sie mowi bo niektorzy lubia jak sie donosi na innych i jak sie im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liże dotyczy to pewnego brygadzisty jak ktos wczesniej wspomnial plus to wyplacalnosc firmy terminowe wyplaty

Maja

@w szokupodpinam się pod pytanie @Majka. Jak pierwsze wrażenia po wyjeździe?

monika
@Maja 28.06.2017 09:37

ludzie wredni więcej kierownikow jak pracujących, guzik zarobisz ... więcej oddasz za domek

w szoku

proszę napiszcie czy tam dalej taki cyrk? mam jechac w sobotę

Majka
@w szoku 15.06.2017 13:23

I jak?

Czosnek

Ja proponuję uważać na "parkę " Natalia i Patryk (nie wiem czy jeszcze pracują ).....lubią podkładać podsłuch w domku żeby później donosić na was do biura....dochodziło nawet do sytuacji gdzie Anka z biura wiedziała ile stopni ustawiacie na termostacie w pokoju....a dowiedziawszy się o tym że ta para inwigiluje innych w domku skomentowała to tylko stwierdzeniem "czy masz coś do ukrycia że podsłuch Ci przeszkadza" haha gdyby mi ktoś powiedział że takie sytuacje mają miejsce w normalnym świecie to bym nie uwierzył, ale niestety moich znajomych spotkała ta niezbyt ciekawa sytuacja i widzę że tam patologia uznawana jest za normę....pozdro były (NA SZCZĘŚCIE ) pracownik

Kams

Szkoda marnować czasu. Jedyne czego można się dorobić w tej agencji to garba i siwych włosów, bo na pewno nie pieniędzy.

Zostaw opinię o P. Looije Verpakkingen B.V. - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P. Looije Verpakkingen B.V.