Spadaj Pyro i tak macie w toboł LEGIA LEGIA LEGIA !!!!!
Spadam na stadion Lech górą , żebyś Legionista dzisiaj nie płakał :)
Boisko zweryfikuje... Fan nie macie szans , Legia mistrzem jest !!!!
Chyba ohu...Lech 3:0
Legia 3:0
z czym do ludu, Tylko Lech !!!!!!!!!!!!
Tylko Legia Dziś wam pokażemy kto jest mistrzem
Kolejorz,Kolejorz,Kolejorz !!!!!!! Ten mecz musimy wygrać !!!!!
@nikita czytając Twoje wpisy wywnioskowałem że tu pracujesz
Ważne że każdy ma pracę i robi to co lubi.Nie ma co gdybać co by było gdyby.....Widocznie potrzebne były zmiany.
nie pracuje tam, ale bardzo dobrze znam tych ludzi od lat
@nikita Ty powinnaś zostać dowodzącą
@nikita jesteś z oddziału ?
Niby dlaczego sam winien?Jego ludzie słabo się przykładali .Dziwne kieras odszedł i nagle zatrudnili nowych pracowników?Chyba był dla kogoś niewygodny lub po prostu ktoś miał chrapkę na awans
Panowie, sprostuję...Po pierwsze to W odszedł sam, po drugie to w oddziale była żałoba po jego odejśćiu...Nikt z załogi złego słowa nie powie, bo to człowiek z klasą i na poziomie...Pajacom i tym z kiepską wiedzą dziękujemy...
Bolo, a skąd to wiesz że tak było jak mówisz? Może W sam sobie winien
Gdyby ten niby wspaniały team bardziej walczył o W.O o nie doszłoby do tej sytuacji.
@bolo Z całego serca mu tego życzę
@mały W sam uciekł .Mam nadzieję że w nowej firmie go docenią
@klient Skąd te wieści, w jakim mieście?
Jak się pracuje w 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O.?
Zobacz opinie na temat firmy 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O.?
Kandydaci do pracy w 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.