Delta Zbigniew Różycki

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 27 ocen.

Opinie o Delta Zbigniew Różycki

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Zbigniew Różycki

Iwona

@Heisenberg ma rację i zawsze swoje opinie powinniście argumentować. Posty bez argumentacji są po prostu mało wiarygodne. Jeżeli chcecie kogoś przekonać do swoich racji na temat firmy Delta Zbigniew Różycki to dodajcie od siebie jak najwięcej merytorycznej treści.

Heisenberg
@Iwona 13.12.2017 11:09
@Heisenberg ma rację i zawsze swoje opinie powinniście argumentować. Posty bez argumentacji są po prostu mało wiarygodne. Jeże...

Bardzo dziękuję za poparcie. Przy wszechobecnej fali hejtu, trudno jest o merytoryczność i transparentność komentarzy w internecie. Osobom, które chcą się dowiedzieć czegoś o firmie, takie komentarze nie pomagają.

adziu

Firma zamieściła nowe ogłoszenie na oknonecie i zastanawiam się czy zawracać sobie nimi głowę??? Pomóżcie.

hanys
@adziu 29.01.2014 15:21
dzięki hanys! rozumiem,że Ty też nie polecasz tej firmy? Może znasz kogoś kto tam pracował lub pracuje?...

niestety nie polecam bo dobrze znam własciciela i wiem co soba reprezentuje, (usunięte przez administratora)

Heisenberg
@hanys 29.01.2014 18:35
niestety nie polecam bo dobrze znam własciciela i wiem co soba reprezentuje, (usunięte przez administratora)...

Może coś więcej napiszesz lub opiszesz sytuację ? Takie pisanie na zasadzie "jest źle bo ja tak mówię" jest mało inteligentne i krzywdzące.

Iwona

@Młody i wykształcony mój błąd, pomyślałam, że firma Delta Zbigniew Różycki też ma w ofercie okna. Tak jak wspomniałeś oferty są na stronie i w tym momencie poszukują Pracowników biura handlowego, Przedstawicieli handlowych, Instalatorów drzwi i Serwisanta drzwi http://www.delta.net.pl/praca,2,2,745,745,0

Iwona

@Młody i wykształcony możliwe, że busy służą do zawożenia okien klientom. Czy jakiś pracownik to potwierdzi? A jak ogólnie sytuacja w Delta Zbigniew Różycki? Szukają nowych osób do pracy?

Młody i wykształcony
@Iwona 06.09.2017 10:31
@Młody i wykształcony możliwe, że busy służą do zawożenia okien klientom. Czy jakiś pracownik to potwierdzi? A jak ogólnie sytu...

Jakich okien ? Przecież to firma specjalizująca się tylko i wyłącznie w drzwiach. Jeżeli chodzi o pracę, google wyszukuje oferty, które są zamieszczane na ich stronie internetowej.

Iwona

@PTASZKI ĆWIERKAJĄ Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w Delta. W jakim dziale firmy obecnie pracujesz? Jednak proszę o zapoznanie się z regulaminem naszego portalu. Komentarze muszą spełniać jego wymogi. Nie mogą zawierać pomówień, czy naruszać dóbr osobistych.

oij

Pewnie, że wszystko zależy od banku @aoa, ale myślę, że jak by było jakiekolwiek ogłoszenie to by się pokazało, choć może jest szansa, że jakaś rekrutacja się pokaże. Ciekawe tylko jaka atmosfera panuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

sosna z lipom równo rosnom

nie ściemniaj przyznaj sie że placą ci za cukrowanie na kilometr śmierdzisz różyckom wazeliną

gosc

Ja miałam doczynienia z oddziałem warszawskim i uważam,że pracują tam bardzo kompetentni panowie. Można uzyskać wyczerpujące informacje na temat produktów,szybko, miło i sprawnie. Polecam bo na pewno znają się na swojej robocie.

sosna z lipom równo rosnom
@gosc 12.03.2015 20:21
Ja miałam doczynienia z oddziałem warszawskim i uważam,że pracują tam bardzo kompetentni panowie. Można uzyskać wyczerpujące i...

nie ściemniaj przyznaj sie że placą ci za cukrowanie na kilometr śmierdzisz różyckom wazeliną

panna dioda

ja również chciałabym być w Delta Zbigniew Różycki serwisantem, uwielbiam taką pracę. natomiast czy teraz w tej firmie szukają teraz takich nowych osób na to stanowisko? bo różne plotki się w kuluarach słyszy...wiecie może jak na serio wygląda ta sytuacja teraz w firmie? im przede wszystkim czy umowa o pracę jest?

pan śrubka

skoro już piszecie kochani forumowicze o serwisach to czy obecnie jest jakaś szansa zeby zdobyć zatrudnienie w Delta Zbigniew Różycki jako serwisant? bardzo mnie by taka praca interesowała,m szczególnie na umowę o o prace jeśli to oczywiście jest możliwe.może mi ktoś powiedzieć ile taki serwisant zarabia netto?

lipa z sosną równo rosną

UWAGA!!! (usunięte przez moderatora) kupił ostatnio jakiś laur klienta czy cuś tylko że się lekko (usunięte przez moderatora)i wstawił go na stronę netową swojej firmy z datą dzień wcześniej (29 lipca 2012) niż dokument jest wystawiony przez jakąś tam firemkę bo tam jest data 30 lipca 2012, (usunięte przez moderatora) kombinowac tez trza umiec, (usunięte przez moderatora)

miejscowy biznesmen

skąpy(usunięte przez moderatora) cudem wyrwany z kopalni który teraz żeni ludziom chińską tandetę typu wkładki i klamki, które się rozpadają, a on na tym krocie zarabia, ot i cała filozofia biznesowa (usunięte przez moderatora)

realista

firma oprócz kilku używanych busów i kilku zjechanym na amen aut osobowych nie posiada żadnego majątku, wszystkie biura i magazyny są wynajmowane i nie są własnością firmy, więc uważajcie na taką firmę, która działa tyle lat na rynku i nie ma żadnego trwałego majątku

Młody i wykształcony
@realista 09.02.2012 19:37
firma oprócz kilku używanych busów i kilku zjechanym na amen aut osobowych nie posiada żadnego majątku, wszystkie biura i magaz...

Czy to jest firma przewozowa, że pisze Pan o busach ? Mało precyzyjny komentarz.

znajomek ze Śląska

nie ma się co dziwić, bo facet sprzedawał już jako dealer izraelskie drzwi antywłamaniowe Witex, potem był śląskim dealerem Gerdy, potem jako konkurencja Gerdy działał jako jeden ze wspólników w PTZ w Warszawie, a dzisiaj firmuje swoje drzwi marką Delta, choć te drzwi produkuje dla niego fabryka Capka w Skrzyszowie, a cała reszta oprócz samych drzwi (klamki, zamki, wkładki) to czysta chińszczyzna importowana za parę złotych, ciekawe co będzie następne haha

branżowiec

to fakt firma ma na dzisiaj dwie różne strony internetowe i obie niekompletne i w budowie to już o niej świadczy i dużo mówi jako o niby poważnym polskim producencie drzwi, poza tym mają dwa różne adresy mailowe firmowe, więc musi tam być ogólnie bardzo wesoło w tej firmie

kolega

po tym gościu można się absolutnie wszystkiego spodziewać, bo słynie z tego, że jest zawsze nieprzewidywalny

hanys

nic ciekawego szkoda czasu nie polecam

Zostaw opinię o Delta Zbigniew Różycki - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Zbigniew Różycki