Opinie o Dobredrzwi.Pl (Dobre Drzwi Sp. Z O.O. Sp.K.) w Byków

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Dobre Drzwi Sp. z o.o. sp.k.. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w Dobre Drzwi Sp. z o.o. sp.k. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.


Branże: Sprzedaż drewna, materiałów budowlanych i sanitarnych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Dobre Drzwi Sp. z o.o. sp.k. w Byków

Oczekujacy Nowy wpis
Inne

Nie polecam firmy dobre drzwi. Najpierw oczekiwałem 3 miesiące na drzwi, potem nastąpil montaż który został źle przeprowadzony. Zamówiono drzwi o złych wymiarach oraz źle zamontowano ościeżnice. Po piśmie reklamacyjnym odpowiedź nastąpiła miesiąc później. Do tej pory nie uzyskałem informacji kiedy drzwi zostaną poprawione i zamontowane. Dzwoniąc na numer serwisowy za każdym razem zapewniano mnie że oddzwoni ktoś z serwisu bądź z biura w celu wyjaśnienia sprawy. Niestety tak się nie stało. Podejście do klienta karygodne. Jeśli ktoś z Państwa rozważa montaż drzwi to na pewno nie przez tą firmę. Najpierw zjawia się przedstawiciel który szybko dokona niewłaściwego pomiaru potem szybko będą chcieli zaliczkę a następnie nastąpi cisza i zbywanie.

Naciągnięty Nowy wpis
Inne

NIE POLECAM !!!!!!! Konsultant lipa, w ofercie mają przyjazd i wycena za darmo, przyjechał Pan i do Mnie z pretensjami że nie chcę podpisać umowy i, że nie wie czy następny raz będzie miał kiedy przyjechać. Oczekiwanie na drzwi w normie lekki poślizg 1 tydz. Ale montaż godny pożałowania termin przekładany kilka razy, musiałem brać urlop a następnie dowiaduję się, że Panowie nie przyjadą i nowy termin mam ustalić z biurem. Bardzo niechlujni montażyści. Uszkodzili futrynę przy montażu. W protokole montażu wpisali co jest do poprawki ale więcej się nie pojawili, więc nie wpłaciłem całości domagając się od firmy wykonania poprawek zgodnych z protokołem, jedyne co udało mi się wywalczyć to to że wezwali mi wniosek, że wpiszą Mnie do KRD. Normalnie wyłudzają pieniądze za sp.... robotę.

Mietek Nowy wpis
Pracownik

Nie polecam usług tej firmy...panowie od montażu są beznadziejni...dwa razy już poprawiali...i zawsze uważają,że są najlepsi w branży i bezpodstawnie zgłaszałem reklamację,a firma obciąży mnie kosztami ich wizyty....według tego pseudo fachowca ,,tak musi być"... nie będę już z nimi walczył bo szkoda nerwów i zdrowia....kupię następne drzwi w Castoramie????

Krzysztof Nowy wpis
Inne

Nigdy więcej "dobrych drzwi" firma z którą już nigdy nie chcę mieć nic wspólnego. Zadzwoniłem na numer na stronie firmy, Pan Paweł od pomiarów i wyceny zjawił się szybko, 20 lipca 2022. Wybrałem drzwi Erkado. Nr klienta 20/07/22/9G/1301 Pomierzył wycenił dość ostro, na stronie była promocja: klamki za 1 zł, promocji nie dostałem, zostałem poinformowany że mi się nie należy poniewaź poprosiłem o dodatkową usługę demontaż starych ościeżnic po 200 zł za sztukę. Wyznaczył termin do końca września. Monter przybył w terminie nic nie wiedział o demontażu starych futryn, ale stare ościeżnice zdemontował. Dwie pary drzwi zamontowane w miarę poprawnie. Ale dwie następne ościeżnice okazały się za wąskie i listwa zamykająca nie zamknęła ościeżnic. Zadzwoniłem do pana który przyjmował zamówienie, był tylko zainteresowany tym czy zapłaciłem drugą transzę za usługę , praca nie wykonana, praktycznie dwie ościeżnice nadają się do wymiany bo są za wąskie i nawet listwy które zamówiłł mi pan od pomiaru z dłuższym piórem, które co prawda zamkną ościeżnicę, ale będzie to wyglądało bardzo nieestetycznie, ponieważ od strony drzwi światło listwy to 2 cm a od strony listwy zamykającej 5 cm. Jest to fuszerka taka asymetria, która jest spowodowana złym pomiarem, žle zmierzona grubość ściany. Uważam, że każdy może się pomylić nawet z pomiarem, Ale poważna firma powinna szybko wymienić ościeżnicę na odpowiednią do grubości ściany, a nie zostawić takiego bubla potworka. Pan od pomiarów miał przyjechać obejrzeć, nie pojawił się wcale, takie traktowanie klienta. Z firmy dostałem SMS-a: "Dzien dobry, zgloszenie 6821, status: elementy zamowione, przewidywana dostawy:46 tydz. 2022r. Po dostawie skontaktujemy sie z Panstwem w celu ustalenia terminu wizyty serwisanta. W razie pytan tel.511430666 Pozdrawiamy DOBRE DRZWI" Z tej wiadomości nic nie wynika nie wiem jakie elementy i ten termin 46 tydzień 2022r. Musiałem wpisać w google aby zobaczyć że 46 tydz to 14 -20 listopada 2022 r Od 20 lipca do tej pory mieszkam z otwartą ościeżnicą. Wstrzymuje mi to dalsze prowadzenie remontu mieszkania. Tak firma "Dobre Drzwi" traktuje klienta. Jestem pewien, że już nigdy nie skorzystam z tej firmy i odradzam innym. Bardzo niezadowolony klient.

 Rozmowa kwalifikacyjna
Jak oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej w firmie Dobre Drzwi Sp. z o.o. sp.k.? Jakich rad mógłbyś udzielić osobie, która rozważa skorzystanie z zaproszenia na spotkanie w tym miejscu? Czy poleciłbyś jej, a może odradził wykorzystanie szansy?
logo firmy Konstruktor
Szczecin
Ammega Poland Sp. z o.o.
(62 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Technik obiektu - Konserwator budynków
Warszawa
Instalator-Service Sp. z o.o.
(37 opinii)
Wyślij CV
logo firmy KIEROWCA KAT C
Gogolin
Eko-Probud Sp. z o.o.
(15 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Krzysztof
Inne

Nigdy więcej "dobrych drzwi" firma z którą już nigdy nie chcę mieć nic wspólnego. Zadzwoniłem na numer na stronie firmy, Pan Paweł od pomiarów i wyceny zjawił się szybko, 20 lipca 2022. Wybrałem drzwi Erkado. Nr klienta 20/07/22/9G/1301 Pomierzył wycenił dość ostro, na stronie była promocja: klamki za 1 zł, promocji nie dostałem, zostałem poinformowany że mi się nie należy poniewaź poprosiłem o dodatkową usługę demontaż starych ościeżnic po 200 zł za sztukę. Wyznaczył termin do końca września. Monter przybył w terminie nic nie wiedział o demontażu starych futryn, ale stare ościeżnice zdemontował. Dwie pary drzwi zamontowane w miarę poprawnie. Ale dwie następne ościeżnice okazały się za wąskie i listwa zamykająca nie zamknęła ościeżnic. Zadzwoniłem do pana który przyjmował zamówienie, był tylko zainteresowany tym czy zapłaciłem drugą transzę za usługę , praca nie wykonana, praktycznie dwie ościeżnice nadają się do wymiany bo są za wąskie i nawet listwy które zamówiłł mi pan od pomiaru z dłuższym piórem, które co prawda zamkną ościeżnicę, ale będzie to wyglądało bardzo nieestetycznie, ponieważ od strony drzwi światło listwy to 2 cm a od strony listwy zamykającej 5 cm. Jest to fuszerka taka asymetria, która jest spowodowana złym pomiarem, žle zmierzona grubość ściany. Uważam, że każdy może się pomylić nawet z pomiarem, Ale poważna firma powinna szybko wymienić ościeżnicę na odpowiednią do grubości ściany, a nie zostawić takiego bubla potworka. Pan od pomiarów miał przyjechać obejrzeć, nie pojawił się wcale, takie traktowanie klienta. Z firmy dostałem SMS-a: "Dzien dobry, zgloszenie 6821, status: elementy zamowione, przewidywana dostawy:46 tydz. 2022r. Po dostawie skontaktujemy sie z Panstwem w celu ustalenia terminu wizyty serwisanta. W razie pytan tel.511430666 Pozdrawiamy DOBRE DRZWI" Z tej wiadomości nic nie wynika nie wiem jakie elementy i ten termin 46 tydzień 2022r. Musiałem wpisać w google aby zobaczyć że 46 tydz to 14 -20 listopada 2022 r Od 20 lipca do tej pory mieszkam z otwartą ościeżnicą. Wstrzymuje mi to dalsze prowadzenie remontu mieszkania. Tak firma "Dobre Drzwi" traktuje klienta. Jestem pewien, że już nigdy nie skorzystam z tej firmy i odradzam innym. Bardzo niezadowolony klient.

Rob
Inne

NIE polecam, strona internetowa pełna kłamstwa. Nie obsługują całej Polski w zachodniopomorskie okazało się że tylko szczecin. Niby konsulat zaproponował zeby kupić zapłacić za drzwi w ciemno bez pomiaru i motarnzu i dostawa curierem bez gwarancji co do transportu Nie radzę używać tej firmy

Marzena
Inne

Większość wpisów zawiera nadmiar słowa "bardzo" :D Poza tym są mocno niekonkretne, bo przepraszam, ale firma wstawiająca drzwi jest być "transparentna" i "z polityką wewnętrzną"? Bądźmy poważni, moi drodzy, ok? W 2020 roku DD płacili monterowi do 25 zł/godz. na zlecenie (z ogłoszenia w PUP). Ile teraz zarabia taki monter? Tylko poważne odpowiedzi poproszę ;)

Walevsky
Inne

Porządna firma, stabilna, z fajnym podejściem do ludzi i dobrymi warunkami. Myślę, że to nie tylko konkurencyjna firma, lecz także - a może przede wszystkim - bardzo transparentna, z uczciwie opracowaną wewnętrzną polityką.

ŻaNeta
Inne

Bardzo uczciwa i perspektywiczną firma. Atrakcyjna oferta, wysoka jakość, przyjazna atmosfera. Serdecznie polecam i bardzo sobie cenię

Carl
Pracownik

Bardzo fajne podejście do ludzi. Bardzo uczciwe warunki. Bardzo spoko miejsce!

Mariusz
Pracownik

Jakość ponad wszystko. Tak bym scharakteryzował tę firmę. Ludzkie podejście, dobre nastawienie i miła atmosfera. Bardzo to sobie cenię.

Reńka
Inne

Jestem zadowoloną klientką. Polecam.

Remik
Pracownik

Uważam, że warto rozważyć pracę w firmie DobreDrzwi.pl. Mają bardzo dobre podejście do pracownika, przekazują wiedzę, przygotowują do pracy. Gdy ma się z czymś problem, reszta zespołu jest chętna do pomocy. Ogólnie oceniam tego pracodawcę na 5, warunki finansowe i inne współpracy są OK.

Revi
Inne

Z tą firmą kojarzą mi się takie określenia jak kompetencja, profesjonalizm, pozytywne nastawienie do klienta, rozwój.

Olek
Pracownik

Świetna firma pod względem rozwoju. Zdecydowanie warto.

Grola1
Inne

Pierwszy raz kupowałam drzwi i byłam zupełnie zielona. Pracownicy są tu niezwykle kompetentni i pomocni, więc mimo mojego nieogarnięcia udało nam się szybko i skutecznie wybrać model drzwi dla mnie i umówić termin montażu.

Pracujący
Pracownik

Warunki pracy tutaj są dla mnie zupełnie satysfakcjonujące, podobnie jak atmosfera w miejscu pracy. Po kilku miesiącach mogę śmiało powiedzieć, że zdecydowanie warto. Pracownik jest odpowiednio przygotowany i przeszkolony, nim zostanie rzucony na głęboką wodę, czyli do pracy z klientem.

Lernes
Inne

Nie mam żadnych zarzutów, zakupy w tej firmie to prawdziwa przyjemność i pewność, że się dobrze wybrało i że można uzyskać fachową pomocą w wyborze oraz montażu.

Klient

Firma działa sprawnie i dba o klienta. Szeroki wybór, duży asortyment, profesjonalne wykonanie usług – takie mam doświadczenia.

Michał

Polecam jako były pracownik (odszedłem z powodów prywatnych, żeby nie było ;)). Kasa w porządku, w pracy miło i zgrany, warunki bardzo dobre, szkolenia, pomoc i wsparcie. Nowoczesna i perspektywiczna firma.

Zostaw merytoryczną opinię o Dobre Drzwi Sp. z o.o. sp.k. - Byków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Dobre Drzwi Sp. z o.o. sp.k.?

    Zobacz opinie na temat firmy Dobre Drzwi Sp. z o.o. sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Dobre Drzwi Sp. z o.o. sp.k.?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 4 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Dobre Drzwi Sp. z o.o. sp.k.
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Al. Czereśniowa 1
    55-095 Byków
  • NIP: 8961550119 REGON: 364207880 KRS: 0000612853
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Dobre Drzwi Sp. z o.o. sp.k.
Przejdź do nowych opinii