VOSTER

Zarzecze

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 113 ocen.

VOSTER
3 113 6 1

Opinie o VOSTER

krzysio

A gdzie się podziala pani A.P? Ponoć już tam nie pracuje... Voster bez Andżeli - świat zmierza ku końcowi...

Michał Kudyba

W związku z umieszczeniem przeze mnie w dniach 27 oraz 30 grudnia 2017 r. komentarzy na stronie internetowej Gowork.pl oświadczam, że przepraszam pana Piotra Roczniaka oraz Voster sp. z o.o. spółkę komandytową za podanie nieprawdziwych informacji naruszających dobre imię pana Piotra Roczniaka oraz wskazanej spółki.

zmiana planów

Po przepracowaniu przeszło 6 lat przy aluminium i stali chciałem wrócić do jakiegoś zakładu obróbki drewna. Przede wszystkim dlatego, że drewno nie jest tak szkodliwe jak aluminium, czy spawalnicze opary wydobywające się zza wysokiej na 180 cm kotary. Myślałem iść do Vostera, ale widzę po opiniach, że to chyba nie najlepszy pomysł. Ikea? Tam trzeba mieć plecy...

Kamil
@zmiana planów 01.09.2018 12:16

Jak chce Ci się robić to nie masz się czego obawiać. Maszyny tempo nie mają szalone. Wszystko zależy kiedy poznasz kolory albo wskoczysz na maszynę. Za pierwszy miesiąc nie spodziewaj się cudów. Budują halę i obiecują, że soboty znikną. Widzą co się dzieje to i wypłaty rosną. Pracuję tu już 4 lata i narazie nie myślę zmieniać.

zmiana planów
@Kamil 02.09.2018 09:15

W sensie pracujesz w Vosterze? 4 lata? No to ja 4 lata temu składałem podanie, ale bez odpowiedzi.

Cxx
@zmiana planów 02.09.2018 12:49

Chyba zmienił ci się nr telefonu no biorą ludzi od ręki bez względu czy młody czy stary,już nikt nie chcę tam pracować.

zmiana planów
@Cxx 02.09.2018 19:23

Aha, czyli płacowo mniej więcej jak wszędzie... To już nie czasy, kiedy wszyscy z army, gdzie robiłem, uciekali do alutka, stalszmitu czy vostera. Numer mam ten sam, jeno jescze nie składałem podania, tylko się zastanawiam. Dzięki za informacje.

kiedyś

Czy to prawda, że pani o inicjałach A.P. już nie tam nie pracuje? Gdy 4 lata temu byłem na romowie kwalifikacyjnej, na której kierownik wymagał ode mnie wszystkiego, wraz z uprawnieniami na gwiezdny krążownik Enterprise, ta pani zwróciła mi uwagę - w dosyć nieprzyjemny sposób - że nie muszę zamykać rowera, bo tam nie ma złodziei. Czy to więc prawda, że tej pani już tam nie ma?

Były
@kiedyś 26.08.2018 12:52

Tak. Jej już tam nie ma. Nawet ona nie dogadała się z szefem o kasę...;)

kiedyś
@Były 28.08.2018 07:16

Są, wnioskuję, problemy z wypłatami? Również 4 lata temu masa ludzi z army w Nisku uciekała, jak nie do alutka, to na felgi, a nawet do Vostera. Skoro uciekali, to chyba źle wtedy nie było...

Ostatkiem sił i cierpliwości
@kiedyś 28.08.2018 14:22

Tak na prawdę nigdy nie.wiesz ile weźmiesz na wypłatę: albo obrót mały albo P.R. zrobi Ci na złość i nie da premii, bo np. Krzywo się na niego popatrzyłeś. Na magazynie podobnie: jak Cie A.D. zobaczy że jesz coś pracując, spojrzysz na tel, ktora godzina albo jest pięć minut do 7 a Ty jeszcze nie gotowy dostajesz, UWAGA, minisy. Jeden minus 10 zł. Z wypłaty. Gdy uzbiera Ci się trzy- przymusowe prace w polu lub przy ogrodzeniu... a kwitkow jak nie było na produkcji i magazynie tak nie ma, bo podobno "tak się nie da"! hahahaha

Nick
@Ostatkiem sił i cierpliwości 29.08.2018 06:08

Tworzy się nowy regulamin tylko dla Vostera można dodać jeszcze kilka numerów np.zakaz noszenia krótkich spodenek nawet tych firmowych, podczas upałów nie ma dłuższych przerw bo po co?,należy przychodzić na zbiórki 15 min przed przed 7 a wychodzić 15min po itd.A kwitów ciągle brak bo na czym oszukają

Sonda
@Nick 30.08.2018 14:09

A mówią że to firma z zasadami tylko dla kogo?Jak widać pracowników się nie szanuje tylko wykorzystuję.

Maja

@Najlepszy Orientujesz się czy na ten moment poszukują pracowników? Mógłbyś w kilku zdaniach opisać jak wyglądał Twój angaż w tej firmie? Pamiętajmy, aby przestrzegać zasad regulaminu tego forum.

Najlepszy

Zaczolem prace w tej firmie i nikomu nie polecam , zarobki marne a w dodatku trzeba wszystko umiec po 2 tygodniach i ciagle pretensje od kierownictwa dlaczego tak malo zrobione dlatego odradzam szczere.

Maja

@Nick dzielmy się opiniami, ale pamiętajmy o nadrzędnych zasadach, jakie nas obowiązują. Każdy inny wpis, który godzi w dobra osobiste, zawiera oszczerstwa czy bluźnierstwa, może zostać usunięty przez administratora.

anonim

(usunięte przez administratora)

Aaaa

A kwitów dalej BRAK,żeby nie dowiedzieć się za co zabrał

Daria

Czyżby praca w dobrej firmie przerosła niektórych i teraz chcą odreagować niepowodzenie i stratę pracy?

juzio
@Daria 29.07.2018 19:31

Nie bądz śmieszna , decyzja o zwolnieniu się z tyj firmy była najlepszą w moim życiu i nigdy do tego bagna bym nie wrócił, nara.

inne czasy
@Daria 29.07.2018 19:31

W czasach dzisiejszych trudno jest opłakiwać stratę roboty. Bo jak się coś nie podoba, to samemu się człowiek zwalnia i szuka. I znajduje się od ręki. Co boli zapewne niektórych, którzy z chęcią staliby jak (usunięte przez administratora) nad robolem i szantażowali - albo tyrasz w sobotę, albo paszoł won.

Xxx
@inne czasy 09.08.2018 17:52

Dokładnie w takiej robicie jesteś nikim i najlepiej się nie odzywać bo kierowniczkowi nadepniesz na odcisk i później się mści na całego ale widzę że ludziska powoli reagują jak np odmawianie sobót bo wywiesza kartki ze zmianami w ostatni dzień tygodnia i się dziwi że ktoś ma inne plany bo ma rodzinę

Dlaczego

Kolejny dzień upałów ...dlaczego w tej firmie nie ma dłuższych przerw lub skrócenia czasu pracy...czy inspekcja pracy musi być wezwana?

Zdrowy
@Dlaczego 10.08.2018 13:10

Czytając tę opinie widzę że nic się nie zmieniło dobrze że już ztamtąd odeszłem wam też radzę więcej zdrowia zaoszczedzicie i wcale źle nie zarabiam.

juzio

Witam.Pracowałem tam x lat , zjadłem zdrowie i nerwy to jest (usunięte przez administratora) który powinni zamknąć . Właściciel nie ma odrobiny szacunku do bliskich :żony, syna a chcecie żeby was szanował , kpina.To jest prosty chłopek któremu sodówa udeżyła do głowy.Nawet karierowiczka A.P. musiała zakończyć karierę ha ha ha . Ludzie szkoda zdrowia na ten (usunięte przez administratora). Pracuję teraz w normalnym zakładzie , gdzie jestem szanowany, i to za lepsze pieniądze . PS. Do tych ,którzy śmieją si ę ,że jak się nie podoba to do aluteku, jesteście żałośni, jak was tylko na tyle stać to tkwijcie w tym zakładzie dalej Roczniak wam podziękuje jak wszystkim ha ha ha .

zdziw totalny
@juzio 29.07.2018 19:28

A.P. już tam nie robi?! Świat się kończy! No to się przejechała sama. A 4 lata temu gdy przyjechałem na rozmowę, to odniosłem wrażenie, że to osoba wyjątkowo antypatyczna.

Dobra wola

Firma porażka...takie upały i ani 5 min przerwy więcej...Hala tak nagrzana że nie da się stać a co dopiero pracować przy gorących maszynach...Człowiek zmęczony to mniej wydajny!!!

hahahahaha
@Dobra wola 02.08.2018 14:08

a wychodzisz na przerwę minutę przed czasem to mądry synek zdjęcia telefonem robi.

pytanie
@hahahahaha 07.08.2018 14:42

To od czego jest inspekcja pracy?!

Maja

Posiadacie wiedzę na temat aktualnych ofert pracy w firmie VOSTER? Jak wygląda sytuacja z pozapłacowymi benefitami w tej firmie? Chętnie się dowiemy co wiecie na ten temat, bez względu na to czy Wasze odczucia będą pozytywne bądź negatywne.

Zainteresowana

Czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Andrzej
@Zainteresowana 24.06.2018 17:51

wystarczy zaglądnąć na stronę internetową...

rower
@Andrzej 25.06.2018 07:45

Tak. Szukaj kolarzy do swojego teamu .

Jeleń
@Zainteresowana 24.06.2018 17:51

I jeleni do odstrzału

Andrzej

VOSTER ma opinię dobrego pracodawcy, warto próbować!

zainteresowany
@Andrzej 14.06.2018 16:44

Nu, to składam. Dzięki.

zainteresowany

Jestem zainteresowany podjęciem pracy w Vosterze. Mam kilka lat doświadczenia w branży drzewnej. Pracowałem przy maszynach, potrafię ustawić piły, wielopiły, znam podstawy rysunku technicznego. Jakie tam są warunki pracy? A warunki płacowe? Czy jest problem z dostaniem się do pracy, bo 4 lata temu postawiono mi ogromne wymagania. Jaka jest atmosfera? Niech wypowiedzą się ci, co albo pracują, albo pracowali w tej firmie. Proszę o opinie. I z góry dziękuję.

Maja

@anonymous, możesz przedstawić jakie warunki pracy zapewnia swoim pracownikom VOSTER? Jak również przedstawia się wymiar godzinowy Twojego zatrudnienia w tej firmie? Czy za nadgodziny pracodawca wypłaca Ci pieniężny ekwiwalent? Zachęcam Cię do udzielenia informacji na ten temat na forum.

anonymous

Lepiej dać sobie spokoj. Dramat porażka i ogolnie brak słów szkoda czasu nawe na chwile ,aby pracując nie mieć za co zyć . Firma z kategorii Praca ponad wszystko ,a wszystko inne to hu...... Nie marnujcie czasu nawet na czas próbny.

Arek

Witam, planuję złożyć podanie do firmy Voster. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć na jakie zarobki mogę liczyć jako kontroler jakości?

Arek
@Arek 04.04.2018 10:46

Aż tak źle?

Niko
@Arek 05.04.2018 13:21

Będziesz robił na szmacie i tak samo będą cię traktować...

Arek

Dobra widzę, że się kolejna gównoburza szykuje więc odpowie mi ktoś kwotowo ile mogę zarobić?

Bronek
@Arek 05.04.2018 22:52

Rewelacyjnie nie jest ale po paru miesiącach da się wyciągnąć 3,2k

Maly
@Bronek 06.04.2018 00:01

3-2k za jaka cena $ za 200 godzin w miesiacu!!!!! Zadna rewelacja

Arek
@Maly 06.04.2018 06:51

W obecnej pracy za 200 godzin dostaje 2400 więc i tak jest lepiej.

Dziki
@Arek 06.04.2018 07:50

Lepiej starać się na maszynę zawsze dodatek dostaniesz

Maja

Bardzo Was proszę o dodawanie wyłącznie merytorycznych opinii o VOSTER jako pracodawcy. Ważne, abyście przestrzegali przeznaczenia tego forum, aby było ono miejscem z którego czerpać aktualne informacje będą mogły osoby planujące się zatrudnić w tej firmie.

Maja

@Huciok, pracujesz nadal w VOSTER? Z Twojego opisu wynika, że praca jaką wykonujesz lub wykonywałeś w tej firmie, wymaga od Ciebie sporo wysiłku. W oparciu o jakie warunki zatrudnienia współpracujesz z tym pracodawcą? Jaka atmosfera występuje na co dzień w tym miejscu pracy?

anonymous
@Maja 15.03.2018 17:11

jesteś pracownikiem firmy?

Łukasz

Ogólnie praca lekka nie jest . Jeśli chodzi o produkcję ( bardzo duża ilość pracujących sobót , niedziel ). Trzeba być zawsze dyspozycyjnym o urlopie można pomarzyć, chyba że zapowiemy go dwa tygodnie wcześniej . Niby 4 brygadówki nie ma , ale pracując 7 dni w tygodniu jest jeszcze gorzej. Jeśli chodzi o magazyn to wymagana jest też dyspozycyjność ( firma jest najważniejsza w świątek, piątek czy niedziele ). Zdarzają się godziny pracy np. od 7 do 23 na pierwszej zmianie. Praca bardzo ciężka . Trzeba przez dniówkę przejść nieraz 10 -15 km na własnych nogach po magazynie + dźwiganie drzwi w ilościach nadludzkich . Największym minusem jest to, że przychodząc do pracy nigdy nie wiadomo kiedy się z niej wyjdzie .Płaca jak na ten region dość dobra , ale kosztem braku życia prywatnego . Ogólnie duża rotacja pracowników w firmie

JakKochaToPołyka
@Łukasz 07.03.2018 19:25

Czego się spodziewałeś na stanowisku magazyniera? Że będą Cie nosić po tej hali? Chodzenie wyjdzie Ci na zdrowie... Rotacja jest taka bo tacy pracownicy się przyjmują. Najlepiej nic nie robić, a wypłatę kierowniczą brać... W hucie kiedyś "szesnastki" to był standard i nasi ojcowie/dziadkowie nie narzekali, tylko cieszyli się, że praca jest... Chodzisz na nadgodziny to i zarabiasz, 3000 można wyciągnąć na magazynie a 4000 na produkcji, mało ?

PIP
@JakKochaToPołyka 08.03.2018 13:39

Proszę o więcej informacji na temat tych "szesnastek" .

JakKochaToPołyka
@PIP 08.03.2018 16:11

"szesnastki" w tej firmie nie istnieją, nie spotkałem się jeszcze z czymś takim w tej firmie. Czasem trzeba zostać godzine, dwie bo pracy jest dużo, ale bez przesady...

PIP
@JakKochaToPołyka 09.03.2018 13:51

Z tego co pisze powyżej Łukasz to pracocnicy pracują ponad 48 godzin w ciagu tygonia i nie mają wymaganego nieprzerwanego wypoczynku 35 od pracy między sobotą i poniedziałek.

zdezorientowany
@JakKochaToPołyka 09.03.2018 13:51

To w końcu są te nadgodziny czy nie... Bo juz nie wiem kolego . Raz mowisz tak raz siak. Jak czasem ktoś zostanie "godzinkę po pracy do ma cztery koła na łapę a jak nie to 1 800. Cos kolega belkocze. Moim zadaniem HUTA się rozpadła a tej w fabryce pracują nowe huciaki w bo nie wierzę aby za parę godzinnek zarobić 4000 na rękę chyba ze przerobi sie dwa etaty czyli ponad 300 godzin w miesiącu świątek piątek i niedzielę .....

Nickoli
@zdezorientowany 11.03.2018 08:53

Przy 24 godzinach więcej dostaję biorę co miesiąc 4000-4400 na rękę. Nie ma płac pod stołem i stoję przy maszynie. Teraz jasne ?.

JakKochaToPołyka
@Nickoli 11.03.2018 10:16

Nickoli ma racje, jak jesteś kumaty to od razu Cie wychaczą i trafisz na nauke na maszyne i z 2-3 sobotami nigdy nie zejdziesz poniżej 3tys, bo operatorów potrzeba (a większość ludzi niestety się nie nadaje), teraz nawet w STW jest jakiś chłopaczek 25lat co kierownikiem został, bo kumaty a zaczynał od pomocnika poźniej operatorem był. Także rozwojowo w firmie. Najważniejsze, że stoisz przy maszynie, które nie mają zabójczego tempa pracy, więc robota spokojna

Andzelina
@Nickoli 11.03.2018 10:16

To spoko jak stanie przy maszynie placa 4000 na łapę to jest ok. Jutro drukuję tą opinię z gowork i uderzam do Ryska z cv będzie twarda negocjacja. Powiem że soboty mam w d..pie i wystarczy mi 4000 na łapę ... 300 mogą sobie zostawić na kularzy albo na waciki.

Znak
@Andzelina 13.03.2018 15:55

Daj znać jak poszło,to i ja się przejdę...

Robol
@Andzelina 13.03.2018 15:55

Nasłuchałeś się bajek, może i zarobisz takie pieniądze przy maszynie ale z wszystkimi pracującymi sobotami (ok 30-40h nadgodzin), a i nie można nazwać tego staniem przy maszynie:). Przerzucenie kilku ton materiału przez 8h przez 6 dni w tygodniu to dla Ciebie stanie przy maszynie to powodzenia, zobaczymy za kilka lat, gdy zdrowie zacznie się odzywać

Huciok
@Robol 14.03.2018 13:04

Czy się stoi czy się leży 4000 na łapę się należy. A jak nie to niech się wypchają ... Bo wolę strzepywac z ubrania opiłki aluminium niż smarkac pyłem MDF-u i wydłubywać tabuny kuzu z nosa. I pomyślę co mam w płucach skoro telefon komórkowy noszony w woreczku po kilku tygodniach jest zapylony pylem MDF-u w środku. W takim razie czym oddycham ....

wrota

A ile palca za pakowanie drzwi?

Ja

Co miesiąc ta sama śpiewka: z czego mam Wam zapłacić?!

Pracownik

O kwit z wypłaty trzeba iść do szefa. Kpina jakaś czy co w tej firmie. Nie polecam firma uduś.

Pracuś
@Pracownik 12.02.2018 09:42

Ty "uduś" sam siebie i jak ci tak źle to po co tam siedzisz ? Ja pracuję tu już kilka lat i nie widziałem aby to szef wydawał kwitki a jak nie dostajesz kasy na 10 to sobie zmień bank bo ja zawsze mam 10. Mogło by być lepiej ale to nie 4-brygadówka a wcześniej byłem za granicą i wolę być tutaj a ty spi....... i nie smrodź.

Pracownik
@Pracuś 13.02.2018 16:36

Człowieku ty się zastanów gdzie pracujesz i co tam robisz. Już zrezygnowałem z tego obozu. A że byłeś za granicą to nic nie znaczy pajacu

JakKochaToPołyka
@Pracownik 12.02.2018 09:42

Po 1. W kodeksie pracy jest wyraźnie napisane, że pracodawca nie ma obowiązku dawać kwita do wypłaty (wystarczy pójść do Kadr i wszystko pokażą) Po 2. Jeśli operator maszyny może spokojnie wyciągnąć 3k na ręke przy 1-2 sobotach to jest spoko, tym bardziej że pył z MDF jest o niebo lepszy niż opiłki aluminium... Po 3. Od kilku lat, nigdy ale to nigdy nie było pieniędzy później niż 10-tego. No chyba że masz konto w banku, o którym słyszeli tylko w Twojej wsi...

Mobil
@JakKochaToPołyka 01.03.2018 15:02

1.A w czym problem jest wydać kwita skoro wszystko na legalu?2.A operator musi robić przynajmniej za trzech żeby 3 wyciągnąć 3.Albo co ma bank na wsi czy w wielkim mieście Zarzecze wypłatą ma być do 10 każdego miesiaca u każdego pracownika.

JakKochaToPołyka
@Mobil 01.03.2018 18:25

1.A.A. Dokładanie dodatkowej roboty dla kadr (nie obowiązkowej) 2.A.A Idź do aluminium, będziesz robił za czterech, tu jest spokojna praca przy maszynie... 3.A.A. Sprawdź Swój bank pod kątem czasu i ilości odbieranych sesji przelewowych dziennie Dziękuje, dobranoc.

Mobil
@JakKochaToPołyka 01.03.2018 22:00

Jeżeli 10 wypada w sobotę to środki na koncie pracownika powinny być dostępne już w pt. 9.Gdy 10 wypada w niedzielę to wyplata powinna być już w pt.8-Kodeks pracy tak mówi! A jeżeli pracownicy chcą mieć kwity to powinni ich otrzymywać a kadry można zmienić jak się nie wyrabiaja,mają czas o 1 do 10 każdego miesiąca aby to załatwić.

OBIEKTYWNY

VOSTER - opinia o tej firmie dla mnie nie jest najlepsza, chodzi mi tu przede wszystkim o oddział w Stalowej Woli.. Wiem ze szanowny Prezes to czyta w pocie czoła więc może coś wyniesie z mojej wypowiedzi. Firma która się chwali że nie jest typowym "(usunięte przez administratora)" nie będę pisał o które zakłady konkretnie mi chodzi, tryb pracy od poniedziałku do piątku, żadnej czterobrygadówki (chociaż wiem ze kusi wprowadzić taki system), więc praca wydaje się być całkiem w porządku, ale czy aby napewno? Gdy pracowałem tam mogło się odczuć chwilami ze firma przebijała tak zwane "Obozy Pracy". Mobbing? Na codzień. Firma szuka ludzi którzy będą robić bez zająknięcia, wyjście do ubikacji trzeba odbijać kartą, na dodatek kierownictwo jak widzi że ktoś wychodzi to idą za nim aż do ubikacji (nie wiem, może sprawdzić czy nie masturbują się podczas pracy) i na dodatek musisz się spowiadać z tego co robiłeś, chcesz zapalić papierosa? Zapomnij a jeśli już nie dasz rady i ukradkiem sobie zapalisz to ktoś nie wytrzymuje i są apele, groźby ze kto pali zostanie wyrzuconym i tylko zbiera się tu niewinnemu brygadziście (mowa o Tomku, jedynym normalnym), brak własnego stroju, w czasie pracy nie da się podrapać po tyłku, w biurze siedzą ludzie którzy chyba nawet nie mają pojęcia co tu robią, zero zrozumienia dla pracownika, zero motywacji, nowi którzy przychodzą widząc tą dezorganizacje wytrzymują max. tydzień, dobrze tam mają podpierdalacze którzy liżą dupę.Gdyby zmieniła się zmianowość na czterobrygadowkę to niczym firma by się nie różniła od popularnych w regionach firm!! Wydaje się ze było by gorzej!! Dlatego myślę ze zmiany powinny się zacząć od kadr (szczególnie od Łukasza, jego obłęd w oczach nakazuje uciekać z tej firmy) Dobrze ze znalazłem pracę która jest przeciwieństwem Vostera, a ci którzy dalej tu pracują życzę.. powodzenia.

3 zmiana
@OBIEKTYWNY 28.02.2018 16:25

nie wiem czy ten Tomek brygadzista, raczej kierownik czy normalny?? wmiare, Lukasz komentarz byl a nowy dyrektor ??? ponoc bedzie (usunięte przez administratora)

Waldemar

Wszystkich obrońców firmy Voster rozumiem bo faktycznie można tam zarobić całkiem przyzwoicie biorąc pod uwagę powiat niżański. Ale z drugiej strony nie usprawiedliwia to poczynań osób z dyrekcji. Mobbing to chyna trafne określenie. No cóż, jeśli sie jednak na to godzicie i nie widzicie w tym problemu to Wasza sprawa. Trzeba się szanować, chyba że ktoś lubi pracować w takiej atmosferze.

ODPUSZCZĘ
@Waldemar 20.02.2018 07:31

Dzięki za info. miałem tam iśc do pracy ale ztego co czytam sobie O D P U SZ CZ Ę.

Ziomal

Wszystkie te wpisy to są tych od składania kartonów albo takie zwykłe pi*zdy.

blabla

wlasciciel zaczyna walic w (usunięte przez administratora) kolejny raz nie zaplacil w terminie to ze on nie ma czasu nikogo nie obchodzi kasa ma buc do 10 kazdego miesiaca jeszcze raz bedzie taka sytuacja to sie pip z tbg dowie i zaplaci kare i odsetki

Kaczor

Półtora razy tyle wyciągniesz w Alufelach .... Wystarczy przejść przez ulicę i złożyć podanie :)

Zostaw opinię o VOSTER - Zarzecze

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSTER