VOSTER

Zarzecze

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 110 ocen.

VOSTER
3 110 6 1

Opinie o VOSTER

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Nick

Wynagrodzenie w firmie zależy czy szefa synalek lubi czy też nie może dostaniesz premię,może nie,szkoda że nie płacą za pracę tylko za (usunięte przez administratora) i wlazenie w (usunięte przez administratora)

Aaaa
@Nick 14.08.2018 12:20

A kwitów dalej BRAK,żeby nie dowiedzieć się za co zabrał

Daria

Czyżby praca w dobrej firmie przerosła niektórych i teraz chcą odreagować niepowodzenie i stratę pracy?

Xxx
@inne czasy 09.08.2018 17:52

Dokładnie w takiej robicie jesteś nikim i najlepiej się nie odzywać bo kierowniczkowi nadepniesz na odcisk i później się mści na całego ale widzę że ludziska powoli reagują jak np odmawianie sobót bo wywiesza kartki ze zmianami w ostatni dzień tygodnia i się dziwi że ktoś ma inne plany bo ma rodzinę

Dlaczego

Kolejny dzień upałów ...dlaczego w tej firmie nie ma dłuższych przerw lub skrócenia czasu pracy...czy inspekcja pracy musi być wezwana?

Zdrowy
@Dlaczego 10.08.2018 13:10

Czytając tę opinie widzę że nic się nie zmieniło dobrze że już ztamtąd odeszłem wam też radzę więcej zdrowia zaoszczedzicie i wcale źle nie zarabiam.

juzio

Witam.Pracowałem tam x lat , zjadłem zdrowie i nerwy to jest (usunięte przez administratora) który powinni zamknąć . Właściciel nie ma odrobiny szacunku do bliskich :żony, syna a chcecie żeby was szanował , kpina.To jest prosty chłopek któremu sodówa udeżyła do głowy.Nawet karierowiczka A.P. musiała zakończyć karierę ha ha ha . Ludzie szkoda zdrowia na ten (usunięte przez administratora). Pracuję teraz w normalnym zakładzie , gdzie jestem szanowany, i to za lepsze pieniądze . PS. Do tych ,którzy śmieją si ę ,że jak się nie podoba to do aluteku, jesteście żałośni, jak was tylko na tyle stać to tkwijcie w tym zakładzie dalej Roczniak wam podziękuje jak wszystkim ha ha ha .

zdziw totalny
@juzio 29.07.2018 19:28

A.P. już tam nie robi?! Świat się kończy! No to się przejechała sama. A 4 lata temu gdy przyjechałem na rozmowę, to odniosłem wrażenie, że to osoba wyjątkowo antypatyczna.

Dobra wola

Firma porażka...takie upały i ani 5 min przerwy więcej...Hala tak nagrzana że nie da się stać a co dopiero pracować przy gorących maszynach...Człowiek zmęczony to mniej wydajny!!!

pytanie
@hahahahaha 07.08.2018 14:42

To od czego jest inspekcja pracy?!

Maja

Posiadacie wiedzę na temat aktualnych ofert pracy w firmie VOSTER? Jak wygląda sytuacja z pozapłacowymi benefitami w tej firmie? Chętnie się dowiemy co wiecie na ten temat, bez względu na to czy Wasze odczucia będą pozytywne bądź negatywne.

Zainteresowana

Czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Jeleń
@Zainteresowana 24.06.2018 17:51

I jeleni do odstrzału

Andrzej

VOSTER ma opinię dobrego pracodawcy, warto próbować!

zainteresowany
@Andrzej 14.06.2018 16:44

Nu, to składam. Dzięki.

zainteresowany

Jestem zainteresowany podjęciem pracy w Vosterze. Mam kilka lat doświadczenia w branży drzewnej. Pracowałem przy maszynach, potrafię ustawić piły, wielopiły, znam podstawy rysunku technicznego. Jakie tam są warunki pracy? A warunki płacowe? Czy jest problem z dostaniem się do pracy, bo 4 lata temu postawiono mi ogromne wymagania. Jaka jest atmosfera? Niech wypowiedzą się ci, co albo pracują, albo pracowali w tej firmie. Proszę o opinie. I z góry dziękuję.

Maja

@anonymous, możesz przedstawić jakie warunki pracy zapewnia swoim pracownikom VOSTER? Jak również przedstawia się wymiar godzinowy Twojego zatrudnienia w tej firmie? Czy za nadgodziny pracodawca wypłaca Ci pieniężny ekwiwalent? Zachęcam Cię do udzielenia informacji na ten temat na forum.

anonymous

Lepiej dać sobie spokoj. Dramat porażka i ogolnie brak słów szkoda czasu nawe na chwile ,aby pracując nie mieć za co zyć . Firma z kategorii Praca ponad wszystko ,a wszystko inne to hu...... Nie marnujcie czasu nawet na czas próbny.

Arek

Witam, planuję złożyć podanie do firmy Voster. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć na jakie zarobki mogę liczyć jako kontroler jakości?

Dziki
@Arek 06.04.2018 07:50

Lepiej starać się na maszynę zawsze dodatek dostaniesz

Maja

Bardzo Was proszę o dodawanie wyłącznie merytorycznych opinii o VOSTER jako pracodawcy. Ważne, abyście przestrzegali przeznaczenia tego forum, aby było ono miejscem z którego czerpać aktualne informacje będą mogły osoby planujące się zatrudnić w tej firmie.

Maja

@Huciok, pracujesz nadal w VOSTER? Z Twojego opisu wynika, że praca jaką wykonujesz lub wykonywałeś w tej firmie, wymaga od Ciebie sporo wysiłku. W oparciu o jakie warunki zatrudnienia współpracujesz z tym pracodawcą? Jaka atmosfera występuje na co dzień w tym miejscu pracy?

anonymous
@Maja 15.03.2018 17:11

jesteś pracownikiem firmy?

Łukasz

Ogólnie praca lekka nie jest . Jeśli chodzi o produkcję ( bardzo duża ilość pracujących sobót , niedziel ). Trzeba być zawsze dyspozycyjnym o urlopie można pomarzyć, chyba że zapowiemy go dwa tygodnie wcześniej . Niby 4 brygadówki nie ma , ale pracując 7 dni w tygodniu jest jeszcze gorzej. Jeśli chodzi o magazyn to wymagana jest też dyspozycyjność ( firma jest najważniejsza w świątek, piątek czy niedziele ). Zdarzają się godziny pracy np. od 7 do 23 na pierwszej zmianie. Praca bardzo ciężka . Trzeba przez dniówkę przejść nieraz 10 -15 km na własnych nogach po magazynie + dźwiganie drzwi w ilościach nadludzkich . Największym minusem jest to, że przychodząc do pracy nigdy nie wiadomo kiedy się z niej wyjdzie .Płaca jak na ten region dość dobra , ale kosztem braku życia prywatnego . Ogólnie duża rotacja pracowników w firmie

Huciok
@Robol 14.03.2018 13:04

Czy się stoi czy się leży 4000 na łapę się należy. A jak nie to niech się wypchają ... Bo wolę strzepywac z ubrania opiłki aluminium niż smarkac pyłem MDF-u i wydłubywać tabuny kuzu z nosa. I pomyślę co mam w płucach skoro telefon komórkowy noszony w woreczku po kilku tygodniach jest zapylony pylem MDF-u w środku. W takim razie czym oddycham ....

wrota

A ile palca za pakowanie drzwi?

Ja

Co miesiąc ta sama śpiewka: z czego mam Wam zapłacić?!

Pracownik

O kwit z wypłaty trzeba iść do szefa. Kpina jakaś czy co w tej firmie. Nie polecam firma uduś.

Mobil
@JakKochaToPołyka 01.03.2018 22:00

Jeżeli 10 wypada w sobotę to środki na koncie pracownika powinny być dostępne już w pt. 9.Gdy 10 wypada w niedzielę to wyplata powinna być już w pt.8-Kodeks pracy tak mówi! A jeżeli pracownicy chcą mieć kwity to powinni ich otrzymywać a kadry można zmienić jak się nie wyrabiaja,mają czas o 1 do 10 każdego miesiąca aby to załatwić.

OBIEKTYWNY

VOSTER - opinia o tej firmie dla mnie nie jest najlepsza, chodzi mi tu przede wszystkim o oddział w Stalowej Woli.. Wiem ze szanowny Prezes to czyta w pocie czoła więc może coś wyniesie z mojej wypowiedzi. Firma która się chwali że nie jest typowym "(usunięte przez administratora)" nie będę pisał o które zakłady konkretnie mi chodzi, tryb pracy od poniedziałku do piątku, żadnej czterobrygadówki (chociaż wiem ze kusi wprowadzić taki system), więc praca wydaje się być całkiem w porządku, ale czy aby napewno? Gdy pracowałem tam mogło się odczuć chwilami ze firma przebijała tak zwane "Obozy Pracy". Mobbing? Na codzień. Firma szuka ludzi którzy będą robić bez zająknięcia, wyjście do ubikacji trzeba odbijać kartą, na dodatek kierownictwo jak widzi że ktoś wychodzi to idą za nim aż do ubikacji (nie wiem, może sprawdzić czy nie masturbują się podczas pracy) i na dodatek musisz się spowiadać z tego co robiłeś, chcesz zapalić papierosa? Zapomnij a jeśli już nie dasz rady i ukradkiem sobie zapalisz to ktoś nie wytrzymuje i są apele, groźby ze kto pali zostanie wyrzuconym i tylko zbiera się tu niewinnemu brygadziście (mowa o Tomku, jedynym normalnym), brak własnego stroju, w czasie pracy nie da się podrapać po tyłku, w biurze siedzą ludzie którzy chyba nawet nie mają pojęcia co tu robią, zero zrozumienia dla pracownika, zero motywacji, nowi którzy przychodzą widząc tą dezorganizacje wytrzymują max. tydzień, dobrze tam mają podpierdalacze którzy liżą dupę.Gdyby zmieniła się zmianowość na czterobrygadowkę to niczym firma by się nie różniła od popularnych w regionach firm!! Wydaje się ze było by gorzej!! Dlatego myślę ze zmiany powinny się zacząć od kadr (szczególnie od Łukasza, jego obłęd w oczach nakazuje uciekać z tej firmy) Dobrze ze znalazłem pracę która jest przeciwieństwem Vostera, a ci którzy dalej tu pracują życzę.. powodzenia.

3 zmiana
@OBIEKTYWNY 28.02.2018 16:25

nie wiem czy ten Tomek brygadzista, raczej kierownik czy normalny?? wmiare, Lukasz komentarz byl a nowy dyrektor ??? ponoc bedzie (usunięte przez administratora)

Waldemar

Wszystkich obrońców firmy Voster rozumiem bo faktycznie można tam zarobić całkiem przyzwoicie biorąc pod uwagę powiat niżański. Ale z drugiej strony nie usprawiedliwia to poczynań osób z dyrekcji. Mobbing to chyna trafne określenie. No cóż, jeśli sie jednak na to godzicie i nie widzicie w tym problemu to Wasza sprawa. Trzeba się szanować, chyba że ktoś lubi pracować w takiej atmosferze.

ODPUSZCZĘ
@Waldemar 20.02.2018 07:31

Dzięki za info. miałem tam iśc do pracy ale ztego co czytam sobie O D P U SZ CZ Ę.

Ziomal

Wszystkie te wpisy to są tych od składania kartonów albo takie zwykłe pi*zdy.

blabla

wlasciciel zaczyna walic w (usunięte przez administratora) kolejny raz nie zaplacil w terminie to ze on nie ma czasu nikogo nie obchodzi kasa ma buc do 10 kazdego miesiaca jeszcze raz bedzie taka sytuacja to sie pip z tbg dowie i zaplaci kare i odsetki

Kaczor

Półtora razy tyle wyciągniesz w Alufelach .... Wystarczy przejść przez ulicę i złożyć podanie :)

bylemtu

cos na temat pracy w stalowej woli natomiast o firmie Andoor zdecydowanie nie polecam kiepskie zarobki nie wiesz co za co masz nawet ci kwita nie dadza wrr a obiecuja kto wie co zeby wziasc z 2000zł to trzeba chodz jedna sobote zrobic kpiny

Pracownik

Nie polecam pracy nikomu w tym zakładzie obiecanki cacanki, a pracownik jak przyszedł z ulicy tak pracuje za te atrakcyjne wynagrodzenie( Śmiech). Układy, układziki.

Pracownik voster

Nie polecam tu pracować. Jedyny plus to jest to że się róbi po 8 godzin. Reszta jest taka że chyba gorzej się nie da.

anonymous

Narubcie sobie sadzeniakow tak z 6 to dostanie view 3000zl

Pracownik

W Vosterze nie jest źle. Jedynym "problemem" jest to, że właściciel musi zrozumieć, iż w dzisiejszych czasach aby zmotywować i zatrzymać pracownika trzeba mu dać jakąś nagrodę czy profit, bo inaczej odjedzie do innej firmy. O starych pracowników trzeba bardziej zadbać. Może jakieś okolicznościowe premie, może jakieś podwyżki? Wtedy na pewno będzie większa motywacja do pracy jak i przykład dla młodszych pracowników, że warto sie starać. A tak, to starzy pracują, bo muszą (często zwiazane to jest z kredytami na zycie...) ale nikogo nie polecają, bo wiedzą, że w okolicy już ogólnie poprostu zarabia się lepiej. Także, Panie Właścicielu - nie jest tragicznie ale zawsze może byc lepiej i to zależy tylko od Pana;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Maly
@kibic 30.12.2017 16:27

Co zabolalo panie p.r

PIP

http://stopnieuczciwympracodawcom.pl/

Zostaw opinię o VOSTER - Zarzecze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSTER