VOSTER

Zarzecze

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 103 ocen.

VOSTER
3103

Opinie o VOSTER

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSTER

Maja

@anonymous, możesz przedstawić jakie warunki pracy zapewnia swoim pracownikom VOSTER? Jak również przedstawia się wymiar godzinowy Twojego zatrudnienia w tej firmie? Czy za nadgodziny pracodawca wypłaca Ci pieniężny ekwiwalent? Zachęcam Cię do udzielenia informacji na ten temat na forum.

anonymous

Lepiej dać sobie spokoj. Dramat porażka i ogolnie brak słów szkoda czasu nawe na chwile ,aby pracując nie mieć za co zyć . Firma z kategorii Praca ponad wszystko ,a wszystko inne to hu...... Nie marnujcie czasu nawet na czas próbny.

Arek

Witam, planuję złożyć podanie do firmy Voster. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć na jakie zarobki mogę liczyć jako kontroler jakości?

Dziki
@Arek 06.04.2018 07:50

Lepiej starać się na maszynę zawsze dodatek dostaniesz

Maja

Bardzo Was proszę o dodawanie wyłącznie merytorycznych opinii o VOSTER jako pracodawcy. Ważne, abyście przestrzegali przeznaczenia tego forum, aby było ono miejscem z którego czerpać aktualne informacje będą mogły osoby planujące się zatrudnić w tej firmie.

Maja

@Huciok, pracujesz nadal w VOSTER? Z Twojego opisu wynika, że praca jaką wykonujesz lub wykonywałeś w tej firmie, wymaga od Ciebie sporo wysiłku. W oparciu o jakie warunki zatrudnienia współpracujesz z tym pracodawcą? Jaka atmosfera występuje na co dzień w tym miejscu pracy?

anonymous
@Maja 15.03.2018 17:11

jesteś pracownikiem firmy?

Łukasz

Ogólnie praca lekka nie jest . Jeśli chodzi o produkcję ( bardzo duża ilość pracujących sobót , niedziel ). Trzeba być zawsze dyspozycyjnym o urlopie można pomarzyć, chyba że zapowiemy go dwa tygodnie wcześniej . Niby 4 brygadówki nie ma , ale pracując 7 dni w tygodniu jest jeszcze gorzej. Jeśli chodzi o magazyn to wymagana jest też dyspozycyjność ( firma jest najważniejsza w świątek, piątek czy niedziele ). Zdarzają się godziny pracy np. od 7 do 23 na pierwszej zmianie. Praca bardzo ciężka . Trzeba przez dniówkę przejść nieraz 10 -15 km na własnych nogach po magazynie + dźwiganie drzwi w ilościach nadludzkich . Największym minusem jest to, że przychodząc do pracy nigdy nie wiadomo kiedy się z niej wyjdzie .Płaca jak na ten region dość dobra , ale kosztem braku życia prywatnego . Ogólnie duża rotacja pracowników w firmie

Huciok
@Robol 14.03.2018 13:04

Czy się stoi czy się leży 4000 na łapę się należy. A jak nie to niech się wypchają ... Bo wolę strzepywac z ubrania opiłki aluminium niż smarkac pyłem MDF-u i wydłubywać tabuny kuzu z nosa. I pomyślę co mam w płucach skoro telefon komórkowy noszony w woreczku po kilku tygodniach jest zapylony pylem MDF-u w środku. W takim razie czym oddycham ....

wrota

A ile palca za pakowanie drzwi?

Ja

Co miesiąc ta sama śpiewka: z czego mam Wam zapłacić?!

Pracownik

O kwit z wypłaty trzeba iść do szefa. Kpina jakaś czy co w tej firmie. Nie polecam firma uduś.

Mobil
@JakKochaToPołyka 01.03.2018 22:00

Jeżeli 10 wypada w sobotę to środki na koncie pracownika powinny być dostępne już w pt. 9.Gdy 10 wypada w niedzielę to wyplata powinna być już w pt.8-Kodeks pracy tak mówi! A jeżeli pracownicy chcą mieć kwity to powinni ich otrzymywać a kadry można zmienić jak się nie wyrabiaja,mają czas o 1 do 10 każdego miesiąca aby to załatwić.

OBIEKTYWNY

VOSTER - opinia o tej firmie dla mnie nie jest najlepsza, chodzi mi tu przede wszystkim o oddział w Stalowej Woli.. Wiem ze szanowny Prezes to czyta w pocie czoła więc może coś wyniesie z mojej wypowiedzi. Firma która się chwali że nie jest typowym "(usunięte przez administratora)" nie będę pisał o które zakłady konkretnie mi chodzi, tryb pracy od poniedziałku do piątku, żadnej czterobrygadówki (chociaż wiem ze kusi wprowadzić taki system), więc praca wydaje się być całkiem w porządku, ale czy aby napewno? Gdy pracowałem tam mogło się odczuć chwilami ze firma przebijała tak zwane "Obozy Pracy". Mobbing? Na codzień. Firma szuka ludzi którzy będą robić bez zająknięcia, wyjście do ubikacji trzeba odbijać kartą, na dodatek kierownictwo jak widzi że ktoś wychodzi to idą za nim aż do ubikacji (nie wiem, może sprawdzić czy nie masturbują się podczas pracy) i na dodatek musisz się spowiadać z tego co robiłeś, chcesz zapalić papierosa? Zapomnij a jeśli już nie dasz rady i ukradkiem sobie zapalisz to ktoś nie wytrzymuje i są apele, groźby ze kto pali zostanie wyrzuconym i tylko zbiera się tu niewinnemu brygadziście (mowa o Tomku, jedynym normalnym), brak własnego stroju, w czasie pracy nie da się podrapać po tyłku, w biurze siedzą ludzie którzy chyba nawet nie mają pojęcia co tu robią, zero zrozumienia dla pracownika, zero motywacji, nowi którzy przychodzą widząc tą dezorganizacje wytrzymują max. tydzień, dobrze tam mają podpierdalacze którzy liżą dupę.Gdyby zmieniła się zmianowość na czterobrygadowkę to niczym firma by się nie różniła od popularnych w regionach firm!! Wydaje się ze było by gorzej!! Dlatego myślę ze zmiany powinny się zacząć od kadr (szczególnie od Łukasza, jego obłęd w oczach nakazuje uciekać z tej firmy) Dobrze ze znalazłem pracę która jest przeciwieństwem Vostera, a ci którzy dalej tu pracują życzę.. powodzenia.

3 zmiana
@OBIEKTYWNY 28.02.2018 16:25

nie wiem czy ten Tomek brygadzista, raczej kierownik czy normalny?? wmiare, Lukasz komentarz byl a nowy dyrektor ??? ponoc bedzie (usunięte przez administratora)

Waldemar

Wszystkich obrońców firmy Voster rozumiem bo faktycznie można tam zarobić całkiem przyzwoicie biorąc pod uwagę powiat niżański. Ale z drugiej strony nie usprawiedliwia to poczynań osób z dyrekcji. Mobbing to chyna trafne określenie. No cóż, jeśli sie jednak na to godzicie i nie widzicie w tym problemu to Wasza sprawa. Trzeba się szanować, chyba że ktoś lubi pracować w takiej atmosferze.

ODPUSZCZĘ
@Waldemar 20.02.2018 07:31

Dzięki za info. miałem tam iśc do pracy ale ztego co czytam sobie O D P U SZ CZ Ę.

Ziomal

Wszystkie te wpisy to są tych od składania kartonów albo takie zwykłe pi*zdy.

blabla

wlasciciel zaczyna walic w (usunięte przez administratora) kolejny raz nie zaplacil w terminie to ze on nie ma czasu nikogo nie obchodzi kasa ma buc do 10 kazdego miesiaca jeszcze raz bedzie taka sytuacja to sie pip z tbg dowie i zaplaci kare i odsetki

Kaczor

Półtora razy tyle wyciągniesz w Alufelach .... Wystarczy przejść przez ulicę i złożyć podanie :)

bylemtu

cos na temat pracy w stalowej woli natomiast o firmie Andoor zdecydowanie nie polecam kiepskie zarobki nie wiesz co za co masz nawet ci kwita nie dadza wrr a obiecuja kto wie co zeby wziasc z 2000zł to trzeba chodz jedna sobote zrobic kpiny

Pracownik

Nie polecam pracy nikomu w tym zakładzie obiecanki cacanki, a pracownik jak przyszedł z ulicy tak pracuje za te atrakcyjne wynagrodzenie( Śmiech). Układy, układziki.

Pracownik voster

Nie polecam tu pracować. Jedyny plus to jest to że się róbi po 8 godzin. Reszta jest taka że chyba gorzej się nie da.

anonymous

Narubcie sobie sadzeniakow tak z 6 to dostanie view 3000zl

Pracownik

W Vosterze nie jest źle. Jedynym "problemem" jest to, że właściciel musi zrozumieć, iż w dzisiejszych czasach aby zmotywować i zatrzymać pracownika trzeba mu dać jakąś nagrodę czy profit, bo inaczej odjedzie do innej firmy. O starych pracowników trzeba bardziej zadbać. Może jakieś okolicznościowe premie, może jakieś podwyżki? Wtedy na pewno będzie większa motywacja do pracy jak i przykład dla młodszych pracowników, że warto sie starać. A tak, to starzy pracują, bo muszą (często zwiazane to jest z kredytami na zycie...) ale nikogo nie polecają, bo wiedzą, że w okolicy już ogólnie poprostu zarabia się lepiej. Także, Panie Właścicielu - nie jest tragicznie ale zawsze może byc lepiej i to zależy tylko od Pana;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Maly
@kibic 30.12.2017 16:27

Co zabolalo panie p.r

PIP

http://stopnieuczciwympracodawcom.pl/

Kapo

Jeżeli jest tam tak, źle to proponuję nagrywać filmy z kamerki szpiegowskiej, zbierać materiał przez kilka miesięcy ze "smaczkami" tego beznadziejnego zakładu, zwolnić się i zmontować jakiś fajny film na YT...

znowu aktywny pracownik.voster

o tym zakładzie nie można powiedzieć nic dobrego! jak zwykle pracodawca znowu dal popis ściągając ludzi na 3 zmiany w sobotę 23.12.2017 żeby pol wigilii mogli przespać odpoczywając, nastepnie niby firma preznie sie rozwijajaca fundująca kolarstwo a nie stac ich zeby ludzia dac dodatkowa premie na swieta nawet po 200 zl ale robic kaza i jeszcze byc wdziecznym ze wogole mozesz tam robic gdzie w uniwheelsie i nie tylko daja nawet po 600zl o paczkach na mikolaja to nawet nie wspomne! na tle innych firm ta wypada na pierwszym miejscu ale od KONCA!! to jest oboz pracy o postoju to nawet mowy nie ma! bo nabrali zamowien na marekty i wyrobic sie nie moga to ludzi do roboty sciagaja gdzie spotyka sie zaklady ktore do pracy wracaja dopiero 2 stycznia!! ciekawe co pan P wymysli na 6 stycznia swieto znowu zlamanie przepisow??? niektorzy nie ucza sie na bledach...

Pracownik

VOSTER to firma nagradzana prestiżowymi nagrodami. Jeśli tak bardzo źle jest niektórym to może lepiej jak zmienią pracę i nie będą psuli atmosfery w firmie?

Na szczęście już były
@Pracownik 18.12.2017 08:53

Atmosfere w tej firmie psuły niskie wypłaty i kierowniki od siedmiu boleści. Co z tego, że nagrody... jakim kosztem? Masówka idzie na te markety i tyle, a potem zwroty i reklamacje.

bezrobotny

Jak tam wyplaty. Wymiar pracy . Premie świąteczne i ogólnie atmosfera na magazynie i produkcji

Na szczęście juz były
@bezrobotny 06.12.2017 20:19

Wypłaty różne... pracujesz ogolnie 6 dni w tygodniu. O premiach świątecznych zapomnij. A atmosfera tez różna...

Jhgfd

Voster hehe fajna firma najfajniej zbieralo sie ostatnio kamienie u szefa w polu buhaha , kto może ucieka z tej chorej firmy tymi swietnymi plastykowymi drzwiami

xxxxx
@XXX 06.11.2017 20:52

A drzwi w plastikowej okleinie

Maja

@mendi to zależy o jaki typ stanowiska pytasz? Jest wiele zawodów i stanowisk, które ogólnie z powodzeniem mogą zajmować i kobiety i mężczyźni. W przypadku VOSTER może być to ba przykład stanowisko przedstawiciela handlowego. Ale na pewno nie tylko - to jedynie "jedno z".

mendi

A czy jest tam jakaś praca dla kobiet?

Maja

To wątek VOSTERa w lokalizacji Zarzecze @kangur i tutaj rzeczywiście są aktualne oferty pracy. Co do stalowej woli, nie ma na stronie aktualnych informacji. Ale może ktoś z pracowników mógłby w tym temacie pomóc?

Skangur

Nie wiecie czasem czy sa przyjęcia do stalowej woli

Zostaw opinię o VOSTER - Zarzecze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSTER