Dziękuję za profesionalą i miła obsługę p. Gabrysi z działu ogród za pomoc i rzetelna rade w zakupie grilla. Pani Gabriela okazała dużą wiedzę i kompetencję w tych tematach. Dziękuje i polecam p. Gabrysie z działu ogród.
Dzień Dobry Bardzo dziękuję Panu Michałowi za pomoc przy zakupie skrzyni ogrodowej -Buldah. Obsługa profesjonalna. Barbara Konieczna
W dniu wczorajszym dokonałem znacznych zakupów w sklepie OBI. Oczywiście musiałem skorzystać z pomocy pracownika d/s sprzedaży , w tym przypadku Pana Filipa. Okazał się wprost nieocenionym doradcą w zakupie pilarki i nożyc do krzewów.Cierpliwie i w sposób niezwykle kulturalny omówił zalety mojego wyboru. W pytaniach byłem bardzo drobiazgowy i na wszystkie otrzymałem profesjonalne odpowiedzi. Dziękując za miłą obsługę wystawiam Panu Filipowi najwyższą notę.
Przemiła obsługa klienta na dziale ogród. Poszukiwania na TĘ doniczkę zakończyły się sukcesem dzięki pomocy pana Daniela. Na pewno jeszcze tam wrócę!
dotyczy p.Izabela z dzialu ogród---- swietna i fachowa obsluga, pomocna sympatyczna w stosunku do klienta,usmiechnieta mila i zaangazowana.
Serdeczne podziękowania dla pani Ireny z punktu info ,za bardzo miła obsługę, pomoc ,oraz cierpliwość,
Krótko i na temat. Pani Irena z punktu info., ełen profesjonalizm, konkretna odp. na zadane pytania, a przy tym przesympatyczna, Miła i uśmiechnięta. Gratuluję Takiego Pracownika
Polecam Panią Ewelinę z działu z wyposażeniem łazienek SUPER DORADCA!!!
Wielkie i szczere podziękowania dla pań z działu kasowego ,informacja główna, a szczególnie pani kierowniczka Kasia taka śliczna blondyneczka. Pełen profesjonalizm, szczere uśmiechy , aż chce się robić u was zakupy. Do zobaczenia ????
Obsługa na dziale z farbami i wykładziną przez P.Danuta jest profesjonalna miła służy doradztwem przyjemnie robić zakupy.
Dziękuję Pani Renatce obsługę nas super miała i profesjonalna zawsze jak idę coś kupić w Obi to proszę Panią Renatke o pomoc Naprawdę pełna profesja.
Obi (usunięte przez administratora) potencjalnych kandydatów do pracy w Punkcie Działu Kas i Punktu obsługi klienta.W ogłoszeniu widnieje informacja umowa o pracę-pełny etat na jednym z portali, z ogłoszeniami o pracę.Na rozmowie okazuje się że zatrudnienie jest przez firmę zewnętrzną na umowę zlecenie niby na początek.Dlaczego takiej informacji nie podają w ogłoszeniu.
Profesjonalna obsługa w ciągu godziny uszkodzą cześć mebla kuchennego wymieniona miła i kulturalna obsługa polecam ten sklep
Wow, czy oni zawsze tak szybko działają z serwisem?? Imponujące! A może po prostu masz blisko do sklepu?
Przyjechałem kupić choinkę, bo stara z OBI Tychy ma już naście lat. Kupiłem lampę na biurko i pół godziny przegadaliśmy z P, Sylwestrem o markizach i balustradach na taras. Przyjadę je kupić. Pełen profesjonalizm i bardzo praktyczne porady P. Sylwestra. Przedstawi kilka rozwiązań i doradzi. Decyzja należy do kupującego.
Dziękuję pani Karolinie za profesjonalną obsługę
żadko dziś spotykane, a jednak możliwe, profesjonalizm ,kultura, usmiech, cierpliwość dla klienta, stąd z uznaniem i radością chcę wyrazić podziękowania dla pana Konrada z działu Ogród. Zakup choinki, dzięki pomocy pana Konrada to była podwójna przyjemność.
Chciałam podziękować za miłą i profesjonalną obsługę panu Pawłowi z działu elektrycznego. Życzę więcej takich pracowników.
Jak się pracuje w Obi?
Zobacz opinie na temat firmy Obi tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Obi?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!