Multi-Form II

• Kobiór
  • Łaziska Górne
  • Bieruń

3. Opinie o pracodawcach Tychy
  5. Opinie o Multi-Form II Sp. z o.o.

Opinie o Multi-Form II Tychy

Nie przegap nowości o Multi-Form II Sp. z o.o.!

20.03.2024 12:24

Dziękujemy za odwiedzenie profilu Multi-Form na portalu GoWork.pl!

Serdecznie zapraszamy naszych byłych i obecnych pracowników do zostawienia merytorycznej opinii, a kandydatów do zadawania pytań. Sugestie prosimy kierować na dedykowany adres email: [email protected].
    Więcej informacji o naszej działalności znajdziesz na naszej stronie internetowej i w naszych mediach społecznościowych:

• Facebook Multi-Form

• Instagram Multi-Form

• LinkedIn Multi-Form

• multiform.pl

News image

08.10.2020 10:13

W firmie Multi-Form staramy się zapewnić pracownikom jak najlepsze warunki pracy. Od kilku lat sukcesywnie odnawiamy biura oraz pomieszczenia socjalne. Wyposażamy je także w sprzęt, który pomaga zwiększyć komfort pracy w naszej firmie (np. nowoczesne klimatyzatory w biurach, AGD w pomieszczeniach socjalnych). Dbamy również o wysoką jakość i sprawność urządzeń, odzieży firmowej oraz oddanej do dyspozycji pracowników floty. Wynagrodzenia w naszej firmie są zróznicowane i ściśle uzależnione od kompetencji oraz stażu pracy.

X.X

07.07.2026 11:42

O ile można wyciągnąć przyzwoite pieniądze w niektórych miesiącach ,to organizacja i koło chorej,wzajemnej adoracji w jednym z salonów pozostawiają wiele do życzenia.Jak się okazało nie dawno ,nawet klienci to zauważyli którzy byli u Nas kilka razy w przeciągu paru tygodni.Osoby na dziale podłóg i drzwi które są dluzsze stażem ,bardzo nie chętnie pomagają nowym osobom a nawet robią specjalnie pod górkę ,aby cały proces wdrażania zajmował jak najwięcej czasu i jak najdłużej - a ewentualne umowy i co za tym idzie prowizje poszły na ich konto.

08.07.2026 10:48

Dziękujemy za opinię i doceniamy otwartość na dialog. W podobnych sytuacjach najlepszą osobą do kontaktu jest bezpośredni przełożony lub przełożona. Posiadamy także dedykowany adres email, pod który można kierować pytania, sugestie i obawy: [email protected]. Zachęcamy do bezpośredniej komunikacji, która usprawni rozwiązanie sprawy wewnętrznie.

14.05.2026 11:01

atmosfera w firmie z roku na rok coraz gorsza

15.05.2026 12:51

Dziękujemy za opinię. Możemy zapewnić, że dokładamy wszelkich starań, aby atmosfera w firmie była oparta na wzajemnym szacunku i współpracy. Jednocześnie jesteśmy otwarci na uwagi i sugestie. Każdy problem lub niepokojącą sytuację można zgłaszać osobiście lub mailowo na adres [email protected], abyśmy mogli odpowiednio zareagować i wyjaśnić sprawę.
    Szukam pracy

27.07.2025 13:44

Dzień dobry czy ktoś może się wypowiedzieć na którym z działów się najlepiej pracuje? Szukam pracy jako magazynier Płytki? Drzwi? Panele? Budowlanka?

30.07.2025 08:46

Drzwi

16.07.2025 19:30

Pracuję w tej firmie od trzech lat i jak dotąd to najbardziej przyjazne środowisko pracy, z jakim miałam do czynienia. Nie spotkałam się tu z żadną realną dyskryminacją, ze względu na płeć, ani z brakiem możliwości rozwoju. Warto zauważyć, że kobiety piastują w firmie stanowiska kierownicze i radzą sobie na nich od wielu lat. Mogłabym też wymienić kobiety i opisać ich profesjonalizm, w strukturach firmy, no ale rodo :-) Mamy szeroki dostęp do szkoleń. W każdej sytuacji można liczyć na ludzkie podejście, pomoc i zrozumienie. Dużo zależy od naszego osobistego podejścia do innych. Negatywne nastawienie nie buduje relacji, ale utrudnia współpracę. Mimo to istnieje grupa pracowników, którzy są tu od wielu lat i ograniczają się do ciągłego narzekania oraz krytykowania pracodawcy. Czasem budują niezdrowe napięcia między działami, jakby zapominali, że wszyscy gramy do jednej bramki. Niezależnie od tego, co się dzieje, nawet jeśli to coś pozytywnego, zawsze znajdą powód do marudzenia. Są przy tym mocno roszczeniowi, co widać choćby po poniższych komentarzach: premie świąteczne, źle, prezenty na 30-lecie, też źle, spotkań integracyjnych niby nie ma, a jakoś nie zauważyłam wielkiej frekwencji, gdy się odbywały. Może to czas na zmianę pracy na bardziej satysfakcjonującą, zamiast anonimowego wylewania frustracji w komentarzach. Długo nosiłam się z napisaniem tej opinii, ale irytuje mnie, że z tej strony wyłania się zafałszowany wizerunek firmy, jakbyśmy pracowali w jakimś (usunięte przez administratora)
    Prezenty

27.07.2025 13:48

Nazywasz ręcznik prezetem? Zdradz swoje personalia to Ci zakupię cały komplet i dam na biurko

28.07.2025 16:36

Zamiast oferowania sfinansowania zestawu ręczników, niech będzie Cię stać na umiejętność czytania bez nadinterpretacji, ręcznika w tekście nie było nigdzie poza Twoją wyobraźnią.
    Pracownik :)

17.06.2025 21:06

- od dwóch lat żadnej podwyżki - zero organizacji - dużo pracy mało rąk do pracy - kierownicy swoje awanse znaleźli w paczce chipsów

30.06.2025 11:46

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tę opinię. Ubolewamy nad faktem, że kwestie organizacji są poruszane tutaj, zamiast otwartej komunikacji w zespole bądź z przełożonym. Struktura organizacyjna jest określona w Regulaminie Pracy i instrukcji stanowiskowej, jasno wskazującej każdemu pracownikowi, kto jest jego przełożonym. Kwestia wynagrodzeń jest wypadkową wielu czynników, a najlepiej o wynagrodzeniach rozmawiać bezpośrednio z przełożonym. Firma daje też możliwość wypowiedzenia się poprzez wiadomości e-mail na adres [email protected], do czego gorąco zachęcamy, gdzie można wysyłać wszystkie uwagi dotyczące pracy magazynu, zarówno krytyczne, jak i twórcze, dotyczące usprawnień. Drogi pracowniku, drodzy pracownicy, jeżeli naprawdę zależy Wam na dobru firmy, najlepszą drogą jest dialog, otwarte szczere relacje i do tego gorąco raz jeszcze zachęcamy. Dlatego też powstał adres mailowy [email protected] Razem tworzymy tę firmę, ale to nasza dobra współpraca ma wpływ na zmiany, a nie negatywne komentarze na forach poza firmą. Dobro pracowników jest dla firmy ważne, a praca magazynierów niezwykle istotna. Pozdrawiamy!
    stary bardzo starty

24.07.2025 21:19

Pjonek w sumie racje masz. Dodać tylko trzeba że jak kierowca się zwalnia to szybko jest nowy co się uczy....a na panelach czy drzwiach cisza. Jeden sie zwolnił za kilka dni następny............ale po co się przyjmować ? ci co zostaną dają rade. oby się nie przeliczyli z tymi kto zostanie jeszcze pozdro Pjonek
    Pracownik :))

10.07.2025 20:16

-śmieszne prezenty na 30 lecie firmy - brak premii wakacyjnej to chociaż mogliście zrobić pracownikom prezent w formie premii z okazji jubileuszu firmy - brak docenienia pracowników

11.07.2025 11:26

A ja uważam, że te prezenty były miłym gestem. Firma ciągle się rozwija, są benefity, premie na święta, różne akcje. Warto doceniać takie rzeczy, bo widać, że się starają.
    KK

20.05.2025 13:13

Kilka tygodni pracy za mną - i jest fajnie, pomimo ogromu tematów i goniących terminów. Sprawny kontakt z kadrami, fajna współpraca pomiędzy działami i sympatyczna atmosfera.

28.01.2025 17:48

Pytanie mam.....bedzie w tym toku spotkanie integracyjne dla wszystkich czy tylko wybranych ?

29.01.2025 13:21

Bardzo nam miło, że chęć integracji wypływa od samych pracowników. To bardzo ważne. Dziękujemy :) Informacje o spotkaniach są komunikowane za pośrednictwem bezpośrednich przełożonych lub za pośrednictwem naszego intranetu. Biorąc pod uwagę wielkość firmy, jej oddziałów hurtowych i detalicznych zorganizowanie spotkania dla wszystkich pracowników jest bardzo trudnym przedsięwzięciem, ale jak najbardziej rozumiemy taką potrzebę. Proszę śledzić na bieżąco informacje. Pozdrawiamy
    Xyz

06.04.2025 17:46

Czyli czytaj wyjazdy integracyjne są dla osób na wyższych stanowiskach. Fizyczni mają w tym czasie pracować by Ci mogli się bawić.
    X

08.02.2025 15:41

Czy planowane są podwyżki? Dodatkowe premie z okazji 30 lecia firmy? Wypłaty niestety stoją w miejscu..

19.02.2025 14:52

Dzień dobry, kwestie wynagrodzeń są indywidualnie ustalane pomiędzy pracownikiem, a przełożonym. Wpływ na wynagrodzenie ma szereg czynników m.in. doświadczenie, kompetencje, zakres wykonywanych zadań i ich realizacja, a także zaangażowanie w wykonywaną pracę. Zachęcamy do szczerych rozmów z przełożonymi. Firma w tym roku obchodzi 30-lecie swojej działalności, z czego jesteśmy bardzo dumni. Wszystkie informacje dotyczące jubileuszu będą przekazywane naszym pracownikom za pośrednictwem intranetu. Pozdrawiamy serdecznie
    Szczęściarz

25.08.2024 23:37

Pracuje i jestem mega zadowolony. Dobra firma zarządzana przez kompetentnych ludzi. Jak chcesz i się starasz to firma daje możliwość zarobić dobre pieniądze. Więcej takich polskich firm by się przydało w tym kraju.

27.09.2023 17:18

Z zewnątrz firma wydaje się być dobrze prosperującą, coraz to nowe inwestycje, organizacja eventów z pompą itp dają wrażenie nowoczesnej i rozwijającej się firmy. Niestety jest to złudne wrażenie, które nie ma przełożenia w stosunku do szeregowych pracowników. Brak podwyżek okresowych oraz brak podwyżek inflacyjnych, co ma ogromne znaczenie w obecnej sytuacji rynkowej, nie świadczą dobrze o przedsiębiorstwie. Większość kadry kierowniczej wymaga szkolenia HR z "trudnych" rozmów z pracownikami, zamiast motywować pracownika / zespół doprowadzają tylko do demotywacji i zmniejszenia morali. Podsumowując, dla osób ambitnych, chcących się rozwijać i zwiększać kompetencje - nie warto, ponieważ jest to strata czasu.

23.07.2024 15:53

Coś tam się zmieniło. Tzn ludzie się pozmieniali , dwóch się zwalnia i na to miejsce jeden przyjęty ????Akurat jest okres urlopowy więc trzeba pracować za dwóch i jeszcze oczywiście za karę jak jesteś na urlopie to wracasz i premia ucięta bo o dodatku urlopowym to zapomnij . Za karę że idziesz na urlop to zarobisz mniej a co da się ????

26.07.2024 11:38

Dzień dobry, bardzo prosimy o kontakt mailowy: [email protected] w celu przedstawienia sprawy. Pozdrawiamy

22.03.2024 14:59

Co roku, z inicjatywy pracowników i Zarządu, organizujemy w naszej firmie akcję charytatywną w postaci wewnętrznej zbiórki koleżeńskiej na szczytny cel.

W czasie akcji, w każdym z naszych oddziałów znajduje się wyznaczone miejsce, gdzie można przekazywać datki, a dodatkową formą pomocy są wewnętrzne licytacje przedmiotów i dzieł rąk własnych naszych pracowników, co dodatkowo pozwala podzielić się swoim talentem z innymi, np. w postaci upieczenia ciasta czy własnoręcznie zrobionej dekoracji.

Uzbierana kwota jest podwajana przez Zarząd, a dzięki ogromnemu zaangażowaniu i wielkiemu sercu naszych pracowników, udaje nam się pomagać razem!

Inicjatorem, organizatorem i prowadzącym zbiórkę i licytację są pracownicy, a sama akcja jest kierowana wyłącznie do pracowników firmy.
    News image

05.01.2024 05:29

Negatywne komentarze mogłyby mieć jakiś wpływ na to co się dzieje z decyzjami na przykład względem wynagrodzeń? Zastanawiam się czy pracownicy nie maja tu jakiegoś swojego przedstawiciela, który sam wskazałby jakiś problem zamiast komentarzy na forum? jest ktoś taki?

24.01.2024 12:32

Bardzo dziękujemy za komentarz. W Multi-Form stale zachęcamy do otwartej i szczerej komunikacji wewnątrz firmy. Firma chce się rozwijać i prowadzić otwarty dialog. Posiadamy dedykowany adres email, na który nasi pracownicy mogą wysyłać wiadomości dotyczące swoich obaw oraz sugestii: [email protected]. Na bieżąco problemy można zgłaszać również do bezpośredniego przełożonego. Pozdrawiamy serdecznie!

21.12.2023 13:38

Całkiem poważnie nie było premii na święta? Zawsze mieliście je w jednym przelewie? Jakie powody? Jakie wyjaśnienia? :( od trzech dni wisi oferta na magazyn i zastanawiam się czy ludzie z tego powodu zaczęli odchodzić czy to po prostu jakiś rozwój teraz?
    Zadowolony

24.12.2023 08:29

W tym roku otrzymaliśmy premię świąteczną. Nie wiemy czy wpływ na tą decyzję miały negatywne komentarze czy firma w końcu poszła po rozum do głowy, ale te święta będą spokojniejsze, przede wszystkim finansowo. Dziękujemy!

11.12.2023 06:20

To do kiedy wam te premie z świąt mają docelowo wpłynąć? Teraz widzę ten komentarz, który się do nich konkretnie odnosi. Jeszcze na początku grudnia ktoś pisał, że „wreszcie” będą. Czyli wcześniej się nie zdarzały czy o co chodzi? i jakie ich wysokości są teraz planowane?
    PRACOWNICY

12.12.2023 18:49

Niestety nie wpłynęły. Wszyscy liczyliśmy, że chociaż w tym roku wpłyną razem z wypłatą. Każdy liczył i się przeliczył... jak zwykle zero docenienia
    młody

03.12.2023 20:25

podobno wreszcie w tym roku na święta będą premie!!!! info od zaufanych

09.11.2023 19:10

10.11.2023 13:17

Prosimy o szczerą, otwartą rozmowę z przełożonym i zachęcamy do otwartej, merytorycznej komunikacji. Wszelkie uwagi, sugestie, problemy można również zgłaszać, pisząc na adres [email protected].
    ludzie z drzwi co pracują!

08.11.2023 18:15

ludzi nie trzeba bo kryzys hehehe zapraszamy na magazyn drzwi...... pełno od poniedziałku do soboty---i tylko pokaż że potrafisz to jeszcze więcej ci dowalą choć byś sie starał jak nie wiem co

14.03.2023 14:56

Jak wygląda rozmowa w Multi-Form II Sp. z o.o. na stanowisko Kierownik Sprzedaży? Z iloma osobami się rozmawia? 7 lutego pojawiło się ogłoszenie.

15.03.2023 09:33

Dzień dobry. Przypominamy, że kontaktujemy się z tylko wybranymi kandydatami. Przebieg rozmowy kwalifikacyjnej zależy głównie od charakteru stanowiska. Często wystarczy jedno spotkanie, ale czasem potrzebne są dwa albo nawet trzy. W przypadku rekrutacji na Regionalnego Kierownika Sprzedaży, w spotkaniu rekrutacyjnym uczestniczy Dyrektor Handlowy. Pozdrawiamy!
    Jolanta

13.02.2023 12:55

Firma poszukuje pracownika na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży w nowym salonie łazienek. Znalazłam info na stronie. Jakie narzędzie pracy firma zapewnia w takim razie? ;p I jak często odbywają się szkolenia stanowiskowe? Czy to tylko na samym początku pracy, aby załapał takie szkolenia są, czy normalnie więcej ich jest? ;) I na czym one polegają?

15.02.2023 12:43

Pani Jolanto, pracownik zatrudniony na tym stanowisku uczestniczy w szkoleniach produktowych praktycznie przez cały okres próbny - to czas wdrożenia do pracy, który głównie polega na przyswojeniu wiedzy na temat asortymentu. W naszej firmie dokładamy wszelkich starań, aby doradcy klienta w naszych salonach mieli kompletną, wszechstronną i aktualną wiedzę o oferowanych produktach, ponieważ zależy nam na wysokiej jakości obsługi klienta. Szkolenia produktowe odbywają się systematycznie również po przedłużeniu umowy - regularnie odwiedzają nasze salony eksperci i aktualizują informacje dotyczące produktów, nowości czy innych zmian w asortymencie. W razie dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy!

03.03.2023 10:58

Pani Jolanto, stosujemy standardy zgodne z Kodeksem Pracy - okres próbny trwa do 3 miesięcy, potem pracownik otrzymuje umowę na czas określony - 33 miesiące, podzielony zgodnie z zasadami na 2 lub 3 umowy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Multi-Form II?

Kontakt - Multi-Form II Sp. z o.o.

ul. Fabryczna 11 43-100 Tychy

10.02.2023 18:09

Witam, Pojawiło się ogłoszenie na Kierownika Regionu Zach-Pom., Pomorskie i Warm.- Mazurskie. Czy ktoś zna jakieś szczegóły? Czy to jest nowe stanowisko, jak się pracuje na tym stanowisku?
    PRACOWNICY

23.12.2022 22:30

Bardzo dziękujemy za docenienie rocznej pracy i świąteczne życzenia....tak to pomaga i mobilizuje!!
    kandydat

10.01.2023 18:01

Kryzys na rynku budowlanym. Złote czasy dla branży na dłuższy czas się skończyły. Gdzieś trzeba oszczędzać.
    pracujący jeszcze

21.01.2023 14:28

tylko dlaczego na nas? brak docenienia pracy i tyle

24.08.2022 17:56

Czy w Multi-Form II Sp. z o.o. odbywają się wewnętrzne rekrutacje?

25.08.2022 07:44

Dzień dobry. Tak, w naszej firmie zdarzają się rekrutacje wewnętrzne.
    ciekawy

19.07.2022 08:57

Firma często szuka pracownika na stanowisko specjalisty ds. e-commerce. Czy w firmie jest tak duża rotacja na tym stanowisku czy tak dużo ludzi potrzebują? Jakie są zarobki na tym stanowisku?

19.07.2022 09:48

Firma rozwija się dynamicznie, stąd rekrutacja na stanowisko Specjalisty ds. e-commerce. Zarobki na tym stanowisku uzależnione są od poziomu kompetencji oraz doświadczenia pracownika.

03.05.2022 15:29

Czy zarobki oferowane przez Multi-Form II Sp. z o.o. są adekwatne do zakresu obowiązków?
    pracujący jeszcze

02.07.2022 10:01

stres, wymagania

04.07.2022 08:27

Drogi pracowniku, dziękujemy za informacje dotyczące Twojego postrzegania pracy. Przede wszystkim proponujemy porozmawiać bezpośrednio z Twoim przełożonym bądź zgłosić się do działu kadr. Informacje, które przekazałaś/eś tu na form są zbyt zdawkowe, więc warto rozwinąć temat w rozmowie na podstawie konkretnych przykładów. Proponujemy poczynić takie działania, ponieważ mogą przyczynić się do zmiany tej sytuacji. Chcemy wspierać Cię, drogi pracowniku, bo jesteś dla nas ważny.

13.05.2022 15:19

Firma wydaje się profesjonalna jednak czar pryska gdy mimo obietnic nie daje informacji zwrotnej o wynikach rekrutacji. Negatywny feedback też wypada przekazać chociażby za poświęcony czas. Niestety w naszym kraju w wielu firmach HR musi jeszcze dojrzeć.

16.04.2022 11:17

Multi-Form II Sp. z o.o. poszukuje pracownika na Pracownik Działu Handlowego. Czy stanowisko Pracownik Działu Handlowego wymaga nadgodzin?

20.04.2022 09:29

Dzień dobry. Na stanowisku Pracownik Działu Handlowego obowiązuje normowany czas pracy.

09.12.2021 09:06

Czy w Multi-Form II Sp. z o.o. możliwa jest praca na podstawie B2B?

23.03.2022 10:21

W firmie Multi-Form II Sp. z o.o. preferujemy formę zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę, ale dopuszczamy również współpracę w ramach umowy B2B.

20.03.2022 10:24

Czy rozmowa rekrutacyjna w Multi-Form II Sp. z o.o. odbywa się również w języku angielskim?

22.03.2022 13:24

Dzień dobry. Multi-Form II Sp. z o.o. to polska firma, dlatego rozmowy kwalifikacyjne prowadzone są w języku polskim. Znajomość języka angielskiego weryfikowana jest w zależności od wymagań stanowiska, na które prowadzona jest rekrutacja.
    nowy :-)

17.11.2019 11:15

Witam jak wyglada praca kierowcy kat c ( jakie auto , jaka kasa na umowie, realne zarobki , godziny pracy,) pozdrawiam i z gory dzieki za info

08.10.2020 10:13

Do obowiązków kierowcy kat. C w naszej firmie należy przewóz oraz konwojowanie towarów na jednodniowych trasach krajowych (obejmuje również rozładunek produktów, z wykorzystaniem nowoczesnych wind i wózków, w które wyposażone są nasze samochody). Dbamy o wysoki standard i dobry stan floty samochodów ciężarowych - tylko w 2020 roku uzupełniliśmy flotrę o nowoczesne samochody ciężarowe Volvo FH 420 oraz Mercedes-Benz Actros 1845. Wynagrodzenia na stanowisku kierowcy kat. C są uzależnione od doświadczenia, stażu pracy oraz obsługiwanych tras.
    Kierowca

21.01.2022 18:51

Nowoczesy wozek to stary paleciak ktorym trzeba rozladowac palety nieraz ważace tone choc przepisy pozwalaja max 450kg. Dodatkowo w 70% drzwi rozladowane recznie sztuka po sztuce. Samochody mogly by byc lepsze sredni przebieg 800 000. Po roku pracy leczenie kręgosłupa gwarantowane. Socjalu brak. Srednio dziennie 10/11 h jazdy. Z plusów to cale wynagrodzenie na konto i prawie codziennie w domu i weekendy wolne.

19.09.2021 17:09

Nie polecam pracy w tym miejscu. Przepracowałem w tym miejscu 2 tygodnie i już miałem dość. Ciężka praca fizyczna( przewalanie dziesiątel paczek z panelami, podnoszenie ciężkich drzwi i ościeżnic do nich), słaba wynagrodzenie( obiecują gruszki na wierzbie a na papierze minimalna krajowa i reszta w formie premii), wszędobylski brud( stołówka na starym magazynie drzwi woła o pomstę do nieba, można się do niej dosłownie przykleić. Chwalą się wyremontowaną stołówką na nowym magazynie paneli ale wynająć sprzątaczkę do jej sprzątania chociaż raz w tygodniu to już zby wielki wydatek. Ważne że prezes jeżdzi luksusowymi autami), dziesiątki kamer na całym magazynie, czujesz sie dosłownie osaczony przez nie. Jeżeli jesteś osobą palącą to już na dzień dobry tracisz 50 zł premii(nawet o tym nie zostałem poinformowany, dowiedziałem się o tym po fakcie i dlatego na rozmowie rekrutacyjnej pytają się Ciebie czy jesteś osobą palącą). Wszystkie osoby będące nad Tobą to samozwańczy 'kierownicy'. Jedynym plusem tej firmy to chyba darmowa kawa rozpuszczalna.
    oświecony

05.01.2022 22:33

prawde powiadasz były
    Riki

12.01.2022 17:29

@bobas ile sam dajesz tyle dostajesz
    bobas

20.11.2021 01:00

ekipa pracowników magazynu drzwi i paneli spoko, ok lecz czym wyżej go ło matko!!!! brak szacunku i problemy się piętrzą.....i tak to sobie leci
    Lilii

03.08.2021 09:07

Nie dajcie się zwieść nowoczesnemu wyglądowi biura - Multi-Form to skostniałe miejce o niemal plemiennej strukturze, w którym kobiety zarabiają mniej, "bo przecież nie muszą utrzymywać rodziny", a na spotkaniach "biznesowych" nikt nie reaguje na wyraźnie obraźliwe i seksistowskie zaczepki. Firma specjalizuje się w oszędzaniu na pracownikach - od wysokości wypłat, przez brak benefitów i premii aż po złośliwe komentarze dotyczące ilości wypijanej kawy. Nie polecam pracy w Multi- Form nikomu, kto dba o swoje zarobki, rozwój a przede wszystkim zdrowie psychiczne i szacunek do samego siebie.

20.08.2021 11:06

niestety ze smutkiem czytamy tę opinię, dziękując za otwartość i szczerość. Być może zabrakło jej wcześniej. Każde zgłoszone przez naszych pracowników sytuacje są od razu weryfikowane i wyjaśniane. Takie sytuacje, o których piszesz nie powinny mieć miejsca. Dbamy o warunki pracy naszych pracowników, ich bezpieczeństwo, atmosferę pracy, a także rozwój poprzez organizację szkoleń. Mamy świadomość, ile jeszcze możemy dla naszych pracowników zrobić i z pewnością będziemy dokładać wszelkich starań, by pracowało im się jeszcze lepiej. Pozdrawiamy Zespół Multi-Form.
    Klaudia

25.01.2021 22:10

Jaki tam obowiązuje dress code ?

24.02.2021 10:11

Witamy serdecznie, dziękujemy za pytanie. Ubiór dostosowany jest w zależności od zajmowanego stanowiska. Pracownicy na stanowiskach magazynowych otrzymują od Nas odzież ochronną, natomiast podczas spotkań biznesowych u pracowników obowiązuje styl casual. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawimy Zespół Multi-Form

25.01.2021 15:55

Nie jest to opinia złośliwa z mojej strony a zgodna z prawdą. Firma jest nieuczciwa. Co innego w umowie co innego poza. Dziwne ze pracownicy sie na to godzą, chyba nie wiedzą ze to nie jest normalnie od dawna. Na dzień dobry czytasz mnóstwo papierków i podpisujesz regulaminy i nie wiadomo co jeszcze ale kopii dla pracownika nie dostajesz. Dlaczego? W innych firmach zawsze dostajesz się egzemplarz wszystkiego. Moze wyposażają biura ale Jak komuś się wydaje ze zadbane i wyremontowane miejsce pracy jest luksusem to powinien wrócić do PRL-u. Z taka polityka firmy i zarządzaniem nie było do czynienia w żadnej firmie do tej pory.

28.01.2021 13:32

Szanowny @Były Pracowniku, bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i merytoryczny dialog. Regulaminy, instrukcje i inne dokumenty wydawane do zapoznania w dniu rozpoczęcia pracy, są dostępne w każdej chwili i nie stanowi problemu, aby były udostępnione czy wydana kopia. Dokładamy wszelkich starań, by zapewnić pracownikom rozwojowe i uczciwe warunki zatrudnienia oraz wynagrodzenie odpowiadające umiejętnościom i stażowi pracy.
    mańka

21.05.2019 00:02

Nie polecam nikomu pracy w multi-form. Podejście do pracownika, jak i kultura pracy rodem z lat 90. Na umowie płaca minimalna, reszta jako premia, benefitów nie ma w ogóle. Bardzo dużo wymagają, zazwyczaj rzeczy spoza zakresu obowiązków, wynika to tez z braków kadrowych. Jeżeli zależy komuś na rozwoju inwestowaniu w siebie, to zdecydowanie nie tutaj. Unikać!

08.10.2020 10:14

Przykro nam z powodu wrażenia, jakie odniosła Pani po kontakcie z naszą firmą. Dokładamy starań by zapewniać pracownikom bezpieczne, rozwojowe i uczciwe warunki zatrudnienia, swobodną atmosferę oraz wynagrodzenie odpowiadające umiejętnościom i stażowi pracy.
    Filip

18.09.2019 20:34

Jakieś podpowiedzi o rekrutacji uzyskam na forum?

08.10.2020 10:13

Proces rekrutacji w naszej firmie różni się w zależności od stanowiska i oddziału. Zawsze jednak oparty jest na wnikliwej analizcie dokumentów, przesłanych przez kandydata oraz spotkaniu rekrutacyjnym, przebiegającym w swobodnej, przyjaznej atmosferze.
    Stefan

19.11.2019 11:21

Jak się pracuje w tej formie? Na forum cisza, a interesują mnie szczegóły na temat warunków pracy.

08.10.2020 10:13

W Multi-Form oferujemy stabline zatrudnienie w firmie z ponad 25-letnim stażem na rynku. We wszystkich oddziałach naszej firmy stawiamy na bezpieczeństwo zatrudnienia, relacje oparte na wzajemnym zaufaniu oraz rozwój. W razie dodatkowych pytań, jesteśmy do dyspozycji.
    Marcelina

24.02.2020 22:38

@mańka a ja właśnie słyszałam ze w firmie da się rozwijac, to nie jest prawda ?

08.10.2020 10:13

Dbając o rozwój naszych pracowników, regularnie organizujemy szkolenia branżowe, które pozwalają na bieżącą aktualizację wiedzy. Jesteśmy również otwarci na szkolenia specjalistyczne, udział w targach i konferencjach branżowych.

07.10.2019 10:47

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie Multi-Form II Sp. z o.o.?
    Oppo

05.04.2020 10:26

Umowa o pracę

08.10.2020 10:12

W firmie Multi-Form II Sp. z o.o. prefujemy współpracę w ramach umowy o pracę lecz dopuszczamy także współpracę B2B.

Zostaw merytoryczną opinię o Multi-Form II Sp. z o.o.