Ostrzegam wszystkich, którzy zamierzają przyjść na rozmowę o pracę w tej firmie. Mowa o warszawskiej filii (ul. Przyokopowa 33).
Proszę uzbroić się w:
-serie pytań jak z karabinu, także tych ściśle prywatnych,
-denerwujących pytań,
-assestment center,
-spotkania grupowego, o którym nikt nie poinformował (wysłuchiwanie godzinne o życiu jakiegoś innego kandydata),
- I NAJWAŻNIEJSZE, MEGA NIEMIŁEJ REKRUTACJI, CHAMSKICH KOMENTARZY O TWOIM DOŚWIADCZENIU ŻYCIOWY, WREDNYCH PYTAŃ, WYPRASZANIA ZA DRZWI JAK KTOS SIĘ NIE SPODOBA!!!!!
co to ma być!! byłem może w życiu na setce rozmów ale w życiu nie spotkałem się z takim chamstwem, wszyscy wyszliśmy z rozmowy poddenerwowani, zirytowani straconym czasem i tym bulwersującym spotkaniem, kobietami które szydziły, tylko jeden koleś był ok, ale też zadawał pytania drążąc temat i dopytując nachalnie.
Na koniec zaproponowali pracę na słuchawce, odbieranie połączeń od klientów zamożnych. Tak chamska baba że zjeżdzała za wszystko, za to że nie wie się jakiegoś newsa o firmie, albo jeszcze klientów z którymi współpracują. I odpowiadanie na pytania wg.klucza.
zarobki z tego co wiem to średnie, jakoś 12zł na reke za godzinę pracy. ale i praca zmianowa i w nocy i w świeta i w niedzielę.
Jeśli jesteście ciekawi, to zapraszam na rozmowę, podzielcie się swoimi odczuciami tutaj. Zobaczycie że miałem rację, być może tak są przeszkoleni żeby wyprowadzać z równowagi. Ale ludzie wychodzili trzaskając drzwiami. Praktycznie każdy został kilka razy zjechany, obrażony, że coś zlego w cv wpisał w zainteresowaniach.
KOMPLETNY NIEPROFESJONALIZM!!
SIEDZIAŁY TAM TE BABY Z MINĄ TAKA JAKBY ZA KARE NAS TAM ODPYTYWAŁY, A JA JUŻ TO MIAŁEM W CZTERECH LITERACH, TYLKO CZEKALEM DO KONCA ZEBY ZOBACZYC CZY MOZE W PAPE KTORAS OD KOGOS NIE DOSTANIE.
KOMPLETNA PORAŻKA..
JAK MOŻNA NIE POINFORMOWAĆ NAWET O PRZEBIEGU SPOTKANIA, ILE POTRWA GODZIN ITD.
WARTO WIEDZIEĆ TO CO NAPISAŁEM!