Super Auto
3 653 6 1

Opinie o Super Auto

Piotr S.

UWAGA na GWARANCJĘ!! oszukują na gwarancji. w ofercie wpisują 2 lata, a przy odbiorze samochodu okazuje się, że zostały wbite 2 lata w książce, ale pół roku wcześniej. Kompletna niekompetencja posprzedażowa. Jak już sprzedadzą to mają klienta gdzieś.

XYZ
@Piotr S. 21.11.2018 09:33

Kto oszukuje na gwarancji? O ile mi wiadomo to firma SuperAuto zajmuje się tylko finansowaniem pojazdu, a samochód odbiera się od dealera więc pretensje należy mieć do salonu, a nie firmy finansującej...

xc

A ktoś może powiedzieć jakie zarobki są mniej więcej w superauto?

Ania
@xc 28.01.2016 08:04

2000 netto+ premia :) bardzo fajna premia :)

Administrator

Coraz większa liczba firm zdaje sobie sprawę, jak ważne dla pracowników mogą być benefity pozapłacowe. Czy Super Auto jest takim przedsiębiorstwem?

Ania
@Administrator 05.02.2018 08:46

Jak najbardziej :) Firma oferuje dostęp do nowoczesnej siłowni.

Szukasz pracy?

Benek

Może wiecie coś o aktualnej ofercie pracy w firmie? Jakieś odpowiedzi o zarobkach czy dodatkach do pensji?

Ania
@Benek 10.08.2018 16:13

Cześć Benek, napisz do mnie na e-mail: anna@talentselect.pl- prowadzę aktualnie proces rekrutacyjny do firmy i z chęcią odpowiem na wszystkie pytania :)

Karolina

@Patryk, piszesz, że firma "daje bardzo duże możliwości rozwoju", czy możesz napisać o tym coś więcej? Czy chodzi tylko o dodatki finansowe? Czy są to jakieś pracownicze benefity, a może określona ścieżka rozwoju zawodowego w Super Auto?

Patryk

Ludzie, skąd Wasze wypowiedzi na temat Firmy? Bo na pewno nie z doświadczenia z w/w firmą, Jeżeli chodzi o place, to firm daje bardzo duże możliwości rozwoju, a im wyżej, tym więcej jest się w stanie zarobić, Nie znam pracownika który miesięcznie "na rękę" zarabiał mniej niż 3tys złotych, a nie jeden wypracowuje kilku krotność w/w kwoty.. Trzeba tylko chcieć pracować i robić to z głową - jak wszędzie

Karolina

@Superbzdury24, Opinie klientów są także ważne, ale kluczowe opinie pochodzą od pracowników na temat pracodawców. Na forum GoWork.pl oceniamy pracodawcę oraz wymieniamy się aktualnymi informacjami na temat warunków pracy w danej firmie. Może znasz kogoś kto pracuje w firmie Super Auto i chciałby się wypowiedzieć na temat warunków pracy?

Superbzdury24

Co za brednie..... pseudo super auto to jeden wielki dźwięk i naciągacz..... Właśnie. Jestem w trakcie oczekiwania decyzji na leeasin, już drugi tydzień jestem oszukiwany.... i te wasze głupie smsy. .... Choć bardzo się staramy, czasem popełniamy błędy. Twoja transakcja nie przebiega, jak myślałeś? Napisz od razu reklamacja@superauto24.com Zajmiemy się tym natychmiast. ...... Zarezerwowany samochód a nie można go obejrzeć. .... Pytanie na czym polega ta rezerwacja skoro u dilera ten samochód jest dostępny od ręki. .. Jesteście bandą cwaniaków. ... NIE POLECAM I DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PSEUDO SUPERAUTO24.

anonim

(usunięte przez administratora)

sa24

Pani Karolino firma, to nie tylko płace ale i środowisko,w którym się pracuje, a zapewniam , że zarówno w jednym i jak i drugim obszarze zmieniło się u nas dużo :). Zmieniliśmy lokalizację na nowy, remontowany przez nas budynek na ul. Stalowej 16 zapraszam na https://stalowa16.wordpress.com/ . Co do wynagrodzenia, to w Dziale Sprzedaży jego wysokość zawsze zależała od wyników ( podstawa+ premia) i tu dużo zależy od osobistego zaangażowania , bo Klienci doceniają nas i wracają :) Pani Karolino może nas Pani sama poznać ( bo do opinii w Internecie trzeba mieć dystans), zapraszam do śledzenia nas na FB https://www.facebook.com/superauto24com i Instagramie https://www.instagram.com/superauto24_com/

ola

a na jakim stanowisku ta pensja obowiazuje 2200 netto.?

xc

2200 jak jest dobry miesiąc???? rozumiem że to już z premią???jeśli to słabo ponieważ inne firmy daja taką podstawę plus oczywiście prowizja od sprzedaży

xc

Nie wiem jak ty ale ja wolę wiedzieć na jaką stawkę mogę liczyć... nie wiem co tak cię dziwi ... W tych czasach 1500 to raczej kiepsko bo w Tesco dają więcej

zbyniu

Już złożyłem w tamtym tygodniu, ale niestety bez odzewu

Zbyniu

Witam, interesuje mnie oferta pracy na kierownika działu ubezpieczeń i likwidacji szkód. Mam doświadczenie w sprzedaży ubezpieczeń jak i likwidacji szkód, czy oferta jest dalej aktualna? Proszę o informacje na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku.

sa24
@Zbyniu 18.01.2016 14:13

Tak, rekrutacja trwa. Zapraszam do przesłania swojej aplikacji na adres praca@superauto24.com

anonim

(usunięte przez administratora)

Daniel

Drogi forumowiczu o nicku "madit", ze względu na profil działalności Super Auto, to właśnie wizerunek firmy w Internecie jest dla nas szczególnie ważny i mogę Cię zapewnić iż dokładamy wszelkich starań aby nasi klienci (obecni jaki przyszli) oraz potencjalni pracownicy mogli zawsze znaleźć aktualne informacje. Adres e-mail.: praca@superauto24.com cały czas oczekuje na nowe zgłoszenia oraz aplikacje, dlatego też zapraszam do wysyłania dokumentów aplikacyjnych – dla dobrego handlowca zawsze znajdzie się miejsce w zespole. P.S. Drogi forumowiczu, proszę o zaznaczenie że trafiłeś do Super Auto z portalu "Gowork.pl", zaproszenie na rozmowę o pracę jest już przygotowane. Pozdrawiam Daniel

anonim

(usunięte przez administratora)

Daniel

Drogi forumowiczu o nicku "Wariant", zapraszam do złożenia aplikacji na adres e-mail.: praca@superauto24.com. Będziesz sam mógł zdecydować czy interesuje cię praca z klientem przy sprzedaży samochodów, czy też bliżej Ci do spraw kredytowo-leasingowych związanych z finansowaniem zakupu samochodu i tutaj odnajdziesz dla siebie miejsce. Pozdrawiam Daniel

Obecny

W firmie już pracuję 4 lata, przez ten czas na prawdę wiele się zmieniło - wliczając w to skład zespołu a z tego co widzę to część byłych pracowników aktywnie się tu udziela... Z możliwościami i perspektywami jakie mamy dzisiaj cieszę się że mogę być cześcią tej firmy. Pozdrawiam i zachęcam do wysyłania cv :-)

mateo

Jakiś czas mnie już tam nie ma ale z chłopakami z supera jestem w kontakcie. z tego co mówią to dużo się tam przez ostatnie miesiące zmieniło. Ostatnio mi się nawet chwalili że mają teraz lodówkę z napojami do dyspozycji. Wybrałem inną drogę kaiery, ale dla osoby z zacięciem sprzedażowym zawsze znajdzie się miejsce.

Romek

Co to znaczy, że zarobki sa uzaleznione od indywidualnej sprzedaży w Super Auto? Czy macie jakąs miesięczna podstawe i do tego dochodza prowizję, czy jednak kwota wynagrodzenia jest czysto prowizyjna i moga byc bardzo grube i bogate miesiące, jak i takie, gdzie człowiek ledwo co zarobi albo nie zarobi nic, bo nic nie sprzeda?

Daniel
@Romek 28.11.2014 17:26

Drogi Romku, zapraszam do składania aplikacji, na wszystkie twoje pytania odpowiedź uzyskasz podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Pozdrawiam Daniel

anonim

(usunięte przez administratora)

Daniel

Dziękuję w imieniu całej firmy Super Auto za tak pozytywne komentarze odnośnie nowego wyglądu naszej strony. Nowa strona jest do Państwa dyspozycji od zaledwie 26 listopada 2014 i bardzo nasz cieszy że zbiera tak pozytywne opinie. Pozdrawiam Daniel

Włodek

Polecam pracę dla osób ambitnych. Zarobki są uzależnione od indywidualnej sprzedaży. Sumienna praca się opłaca:) Atmosfera ogólnie jest pozytywna, bywają gorsze dni, ale gdzie się to nie zdarza. SuperAuto wspominam pozytywnie, a doświadczenie zdobyte w tej firmie przyda się już do końca mojej kariery zawodowej. Dziękuję za wspólną współpracę oraz życzę wielu sukcesów Szefostwu oraz Kolegom:) Przyszłym Kandydatom polecam pracę w SuperAuto.

anonim

(usunięte przez administratora)

prito

jeżeli chodzi o aktualne oferty pracy , które znaleźć można do Grupy Super Auto to niestety takowych obecnie nie ma. Grupa Super Auto radzi sobie chyba obecnie całkiem nieźle i ludzie widzą w niej pewną stabilność i perspektywy na przyszłość. Dzięki temu chyba ludzie trzymają się swoich stanowisk pracy

kimbo

najlepiej byłoby po prostu spojrzeć na opinie o SuperAuto tutaj na forum goworkowym. Nie będzie żadnego generowania ;)

ja

Taka mała firma a tylu pracowników się przewinęło o czymś to musi świadczyć...

anonim

(usunięte przez administratora)

Byly 2

Jak to czyli u ciebie zrealizował się ten sam scenariusz co u wszystkich :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Adi

Masz racje :)) bo za te wypłaty i stresy boją się spojrzeć w oczy byłym pracownikom :)) To była najgorsza firma w jakiej pracowałem nie polecam !!

EX
@Adi 17.12.2013 09:45

Jest nas wielu chyba ze 100 osób przewinęło się przez SUPERAUTO - (usunięte przez administratora)

..

Wyścig szczurów ?? Hmmm czego oczekujecie? W firmie o podłożu handlowym zależne jest wszystko od ilości transakcji, więc im więcej sprzedaż tyle też zarobisz!!! Jeżeli wam zależy na handlu i stałym źródłem dochodu zatrudnijcie się do McDonalda tam nie ma presji na sprzedaż. Ludzie dorośnijcie za darmo nic nie ma !!!

wit

EX - 2013-08-07 10:36:28 No i właśnie co z oddziałem w Sosnowcu swego czasu to słuchałem że tam to modelowy oddział, że najlepsi, żebyśmy ich brali na wzór do naśladowania, że tam to chłopaki zarabiają grubo itd. Miesiąc w miesiąc bańke uruchamiali swego czasu. A teraz nie ma oddziału ??? Jak SCC???Sosnowiec to już historia, zresztą wiele sklepów się tam zamyka... ludzi mało.

wit

anonim - 2013-07-04 10:13:35 ej to jak w końcu jest w tym Super Auto nie pytam z perspektywy klienta bo to forum o pracodawcach wiec z perspektywy pracownika prosze o informacje jakieśWiem, że niektórzy potrafili taką premię wyrobić ale ja nigdy takiej nie miałem.

flak

hahahahaha, dobre :) a z klientami to kontakt jest telefoniczny czy osobiście się z nimi spotykałeś?

Zostaw opinię o Super Auto - Chorzów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Super Auto