Opinie o Cross Finance Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cross Finance Sp. z o.o.

Iza

@Carol może rozmowy firmie są nagrywane i już zostały wyciągnięte konsekwencje wobec tego pracownika. Istnieje jeszcze możliwość, żebyś po prostu zgłosiła tego pracownika i jego naganne zachowanie i wtedy może zostaną wyciągnięte konsekwencje. Spróbujesz? Ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć w sposób merytoryczny na temat firmy Cross Finance?

Carol

Zero profesjonalizmu. Dzwonilam grzecznosciowo, by wyjasnic uzycie danych adresowych. Po pierwsze przywitano mnie suchym: Halllooo. Zero dzien dobry, z kim mam przyjemnosc itp. Po drugie,gdy zwrocilam Panu uwage, ze jest impertynecki i niegrzeczny, uniosl glos i zaczal byc wulgarny. Chcialam pomoc w odzyskaniu dlugu, nie pomoge, a firmie polecam weryfikowanie rozmow telefonicznych. Po trzecie, szkoda czasu na zaangazowanie i rozmowe.

Cross Finance Sp.z o.o.
@Carol 29.09.2017 17:55
Zero profesjonalizmu. Dzwonilam grzecznosciowo, by wyjasnic uzycie danych adresowych. Po pierwsze przywitano mnie suchym: Halll...

W naszej firmie przykładamy wiele starań do jak najwyższych standardów obsługi klienta, wszystkie nasze rozmowy są rejestrowane dlatego bardzo proszę o zgłoszenie przez http://www.crossfinance.pl/kontakt nazwiska pracownika lub czasu rozmowy i nr telefonu z którego było wykonane połączenie w celu wyjaśnienia sprawy i ewentualnego wyciągnięcia konsekwencji.

Iza

@huki, @onaaonaann przypominam, że na forum obowiązuje regulamin i zabrania się obrażania innych ludzi i używania wulgaryzmów http://www.gowork.pl/regulamin. @Paweł, @onaaonaann jeżeli ktoś nadużywa swojego stanowiska w Waszej opinii to poprzez kontakt na stronie firmy Cross Finance można próbować zgłosić nadużycie http://www.crossfinance.pl/kontakt. @pracownik chciałbyś powiedzieć coś więcej o pracy dla zainteresowanych stanowiskiem w Cross Finance? Jakie są mocne strony pracodawcy? Widzę, że szukają między innymi Specjalisty ds. Windykacji Telefonicznej i ds. Pozyskiwania Informacji http://www.crossfinance.pl/kariera. Czy może jesteś na którymś ze stanowisk i chciałbyś coś więcej o nich powiedzieć?

Leon

A jacy sa windyk terenowi?

pracownik

Witajcie Pracuję w windykacji terenowej w Crossie i jeszcze wcześniej w QSie od lat, zawsze można było zarobić pieniądze. Jestem bardzo zadowolony ze swojej pracy, dział windykacji terenowej jest cały czas fazie rozwoju i na bieżąco mamy zlecenia. Osoby znające się na robocie zawsze zarobią jak najbardziej polecam pracę w Crossie. Dobra stabilna praca.

Frank

W tym momencie do Cross Finance Sp. z o.o. jest tylko ogłoszenie na Analityka, ale za to jakie, niezła kasa

JemZupe

Odradzam. Kiedyś była to rzeczywiście firma windykacyjna obecnie pracownicy nie mają zielonego pojęcia co to jest windykacja.

JemZupe

Odradzam. Kiedyś była to rzeczywiście firma windykacyjna obecnie pracownicy nie mają zielonego pojęcia co to jest windykacja.

Jon

Witam. Może ktoś uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić jak wygląda praca w charakterze "terenowego"? Atmosfera zespołu, realne zarobki, warunki etc..

North remembers
@Jon 15.07.2016 10:05
Witam. Może ktoś uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić jak wygląda praca w charakterze "terenowego"? Atmosfera zespołu,...

Dołączam do pytania.

powazny
@Jon 15.07.2016 10:05
Witam. Może ktoś uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić jak wygląda praca w charakterze "terenowego"? Atmosfera zespołu,...

Pewnie na tym ,że nękasz ludzi w ich własnych domach, tylko jak bys przyszedł np do mnie do domu to by Ci się na pewno odechcialo terenowego :)

Dred

Masz rację praca łatwa nie jest taka branża ale kasa przynajmniej ok i cię nie wywalą z dnia na dzień

DG

Niby trzeba , ale każdy wybiera świadomie

Dr.

Żeby pracować w takiej firmie,-scigac innych,dozorowac,nękać...to trzeba miec juz w genach niewłaściwe zaprogramowanie..

Boże

Czytam te opinie i nie wieże , nie maja pojęcia o tym o tamtym ,widomo windykacja bywa trudna nie ma jednego wzoru na to czy na tamto ogólnie są pewne niedociagniecia ale próboja działac kasa takaa ooo i spoko atmosfera można sie czegos nauczyc i nie zmarnowac czasu

Oferty Pracy

Specjalista ds.Windykacji Telefonicznej Cross Finance Sp. z o.o. 2016-03-01 Żródło: Gowork.pl Gdańsk (pomorskie) Firma CROSS FINANCE, świadcząca kompleksowe usługi w zakresie obrotu wierzytelnościami, w związku z dynamicznym rozwojem prowadzi proces rekrutacyjny na stanowisko:   Specjalista ds.Windykacji Telefonicznej Miejsce pracy: Gdańsk Obowiązki: Negocjowanie formy spłaty zobowiązań finansowych Poszukiwanie kontaktu z dłużnikami Realizowanie założonych pl

olo
@Oferty Pracy 04.03.2016 16:21
Specjalista ds.Windykacji Telefonicznej Cross Finance Sp. z o.o....

orientujesz sie może ile zarabia specjalista d/s windykacji ( jaka podstawa i ile mozna z prowizji wyciągnąć ) pozdro

zmiany

Projekt nowej ustawy zakłada,że od połowy roku najniższa stawka na umowach śmieciowych wynosić będzie 12 zł brutto ,a pracownik Państwowej Inspekcji Pracy jeżeli stwierdzi,że umowa jaką wykonuje pracownik powinna być umową o pracę a nie ,,śmieciową" będzie miał obowiązek decyzją administracyjną zmienić umowę na umowę o pracę.Pracodawca będzie miał prawo odwołać się od takiej decyzji:) Tak trzymać Brawo Ustawodawca!!!

PIP

W tej kwestii powinna wypowiedzieć się Państwowa Inspekcja Pracy!!!

prawo odpowiedź

firma ,która zajmuje się ściąganiem wierzytelności powinna przede wszystkim przestrzegać prawa !!!

ja
@prawo odpowiedź 12.01.2016 14:18
firma ,która zajmuje się ściąganiem wierzytelności powinna przede wszystkim przestrzegać prawa !!!

W Cross Finance ( bo nie ma już COW CROSS), Pracownicy zatrudnieni są na umowę o pracę i nie tu z tym żadnego problemu !

Fenix
@prawo odpowiedź 12.01.2016 14:18
firma ,która zajmuje się ściąganiem wierzytelności powinna przede wszystkim przestrzegać prawa !!!

Oni nie mają pojęcia o prawie, oni mają tylko pojęcie o wyłudzaniu kasy od ludzi już okradzionych!

prawo

wnioskuję ,że wykonujecie w firmie pracę w określonym czasie i określonym miejscu .Pytanie czy jesteście zatrudnieni na umowie o pracę czy tzw. śmieciówce -umowa zlecenie??? Poniżej podstawa prawna wynikająca z polskiego prawa ,a więc Kodeksu Pracy dotycząca umów o pracę : Art. 22. § 1. Przez nawiązanie stosunku pracy pracownik zobowiązuje się do wykonywania pracy określonego rodzaju na rzecz pracodawcy i pod jego kierownictwem oraz w miejscu i czasie wyznaczonym przez pracodawcę, a pracodawca - do zatrudniania pracownika za wynagrodzeniem. § 11. Zatrudnienie w warunkach określonych w § 1 jest zatrudnieniem na podstawie stosunku pracy, bez względu na nazwę zawartej przez strony umowy. § 12. Nie jest dopuszczalne zastąpienie umowy o pracę umową cywilnoprawną przy zachowaniu warunków wykonywania pracy, określonych w § 1. Czy w tym przypadku jest naruszone prawo ?

abc

Zadzwoniono do mnie dzisiaj z prośbą o przekazanie swoich danych osobowych w celu weryfikacji. Nie zgodziłem się na nagrywanie. Po chwili dostałem sms aby się z nimi skontaktować w sprawie providenta. Nigdy nie korzystalem z usług providenta. Po kontakcie tel mało uprzejma pani nawet nie powiedziała słowa przepraszam za nachodzenie bogu ducha winnego człowieka. Działają na granicy prawa, łamią prawo prosząc w rozmowie tel o podanie swoich danych osobowych. Pani stwierdziła, że nie ma mnie za co przepraszać!!!!!!!

gosc
@pracownik 02.06.2015 14:52
Dane osobowe? Nie bredź człowieku. Firma Cross Finance prosi tylko o podanie daty urodzenia, która nie jest chroniona przez ust...

Pracownik! - a z czego składa się ten nr. pesel, oszuście i nieuku!

Paweł
@pracownik 02.06.2015 14:52
Dane osobowe? Nie bredź człowieku. Firma Cross Finance prosi tylko o podanie daty urodzenia, która nie jest chroniona przez ust...

Dziś do mnie też dzwoniła pani z tej firmy.Ja wiem że jestem zadluzony chciałbym się dogadać. A pani która do mnie dziś dzwoniła próbowała mnie zastraszyc i obraziła mnie swoją opinią na mój temat.Jak poprosiłem o podanie swojego nazwiska odmówiła. Była bardzo niemiła . Poprosiłem o rozmowę z jej przełożonym to odmówiła.

Zostaw opinię o Cross Finance Sp. z o.o. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cross Finance Sp. z o.o.