Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ARETKA - 2014-11-15 09:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz podpowiedziec jak z rozliczeniami – na czas, czy wszystko ok. czy jest umowa o pracę???
zdjecie uzytkownika
MEszka - 2014-11-19 08:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz normalnie umowę o pracę po okresie próbnym, tylko pełny etat!
zdjecie uzytkownika
Weronna - 2014-11-20 11:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja moge polecic - salon w magnolii bdb, nie ma problemów z grafikiem, dogadaniem się z menadżerką, można sensownie zarobić przy stałych klientów + sporej ilości przechodnich jak to w galerii, liczy się w końcu ruchliwe miejsce, POLECAM
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-20 15:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MEszka - 2014-11-19 08:07:42]:
Albo pani menadżer się broni albo pisze to ktoś z firmy. O umowie nie ma co nawet śnić! Owszem zarobisz ponad 2 tyś. Jak będziesz pracować po 200 h na pełnych obrotach...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-20 22:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jedna wielka pomyłka, wieczna szarpanina na linii pracownik-firma, o umowie o pracy nie masz co marzyć, a jeżeli ją nawet dostaniesz po wielkich trudach to warunki pracy cię załamią (umowa o pracę?...przy czym pracujesz 240h, a przecież etat ma 160h??),wypłaty są wiecznie wypłacane w ratach i to z dużym opóźnieniem tak więc nie możesz sobie zaplanować żadnych wydatków(na swoją wypłatę musisz czekać 1,5 miesiąca!!!Co jest następnym nieporozumieniem!!!fryzjerzy i manicurzystki pracują na swoim sprzęcie i to na marnym procencie.Może i zarobisz to 2000-2500tyś przy naprawdę dużym ruchu ale musisz liczyć także subiektywnie inne koszta takie jak np zużycie sprzętu. Za wszystkie reklamacje i braki firma obciąża pracowników. Generalnie jak ktoś wyżej zaznaczył podejście do pracownika - "jak się komuś nie podoba, to nie musi tu pracować nie ma osób niezastąpionych"! Jeżeli zachorujesz dla nikogo ten fakt nie będzie żadnym dramatem ani żadną tragedią bo i tak będziesz musiał zjawić się w pracy. Tak więc jeżeli planujesz złożyć CV w tej firmie to odradzam ci z całego serca, szkoda twojego czasu, zdrowia i talentu bo i tak się tu zmarnujesz! Firma zupełnie nie stawia na rozwój pracowników,a jedynie na ich wyzysk.Powyższe "pozytywne" komentarze,o "super warunkach panujących w Denique"to jedna wielka ściema i chyba wystawiają je osoby z firmy aby sobie podnieść statystyki.
zdjecie uzytkownika
Fuksia - 2014-11-25 10:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam inne zdanie, nie wiem, może tak trafiłam, ale dogadywałam się i nie było problemu, nie każdy się do każdej pracy nadaje, ja pracuję od początku w sieciówkach i jest zawsze trochę inaczej niż w małych osiedlowych salonikach ale i też ilość klientów inna. Ja byłam zadowolona.
zdjecie uzytkownika
NiePolecam - 2014-11-25 17:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś lubi pracować po 12h dziennie przez kilka dni to prosze bardzo... nie ważne czy jesteś chory czy masz zwichnieta rękę i cokolwiek innego Ci się dzieje... Praca na akord, żeby jak najwiecej ludzi przyjąć... nie wazne, że Ci już nogi odpadają i jesteś zmęczony ... Nie wspomnę o pupilkach "menadżerki". Ogólnie z współpracy nie byłem zadowolony!
zdjecie uzytkownika
barkley - 2014-11-29 19:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NiePolecam - 2014-11-25 17:03:24]:
byłem ? to do salonu denique przyjmują również mężczyzn ? choć chyba okreslenie mężczyzna to chyba za dużo powiedziane skoro dziewczyny piszą , że radzą sobie i nie widzą praktycznie większego problemu w pracy w tych salonach , a Ty narzekasz na przemęczenie i pracę ponad siły to chyba coś jest nie tak...
zdjecie uzytkownika
Sussska - 2014-11-30 07:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 12h/dzień to tak dużo? Niektórzy chcą pracować 6 i byle mieć na rachunki a inni pracują dłużej bo chcą więcej zarobić akurat to taki typ pracy że im więcej godzin się jest tym więcej klientów można obsłużyć i więcej zarobić.
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-01 08:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tutaj popieram, akurat co do denique mam dobrą opinię, moja siostra pracowala i była bardzo zadowolona!
zdjecie uzytkownika
Arethaaa - 2014-12-02 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie a w magnolii jak z salonem ? chce spróbować się tam dostac – warto ?
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-03 07:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz doświadczenie to probuj imho warto
zdjecie uzytkownika
Maśśśka - 2014-12-04 11:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co możecie więcej podpowiedzieć ?? jaka forma zatrudnienia ?
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-29 09:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na okresie probnym masz zlecenie potem umowa o prace
zdjecie uzytkownika
Fjaska - 2014-12-30 09:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez sie rozgladam - mam nadzieje ze po nowym roku beda szukać!
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2014-12-31 11:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mojej znajomej qmpela pracowała... nie narzekała - byla naprawde dobrą fryzjerka i dlugi czas tam siedziala
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-01 12:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie, a jak dlugo pracowala? Na umowie o prace była ?
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-02 11:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno kole 3 lat ale tak dokladnie nie pamietam
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-03 09:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I na umowe o prace pracowala ?
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-04 18:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak - pełny etat na umowe miala
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-05 13:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej dzieki za info a możesz jeszcze jakies detale podesłać ?
zdjecie uzytkownika
wielka ściema - 2015-01-07 23:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać , że te pozytywne opinie nikt normalny nie pisze, jedynie " menager i rcepcja""
zdjecie uzytkownika
kłamstwo - 2015-01-08 22:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że firma chce odbudować wizerunek... ale niestety, umowy nie dostaniecie, bedziecie zapierdzielać jak dzikie osły za małe pieniądze bo 2000 za 200h pracy to kpina.
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-12 10:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co chciałaś byś dokładniej wiedzieć to mogę dopytać :)
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-01-24 21:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma Denique to firma która nie traktuje pracowników poważnie . Liczy się tylko wyzysk , umów o pracę nie ma. Warunki pracy nie polecam nikomu . Teraz zatrudniają ludzi z Ukrainy bo nikt inny chyba tam pracować nie chce . Moja znajoma była tam pracownikiem tylko się żalila jak jest beznadziejnie. Będąc tam ostatnio na strzyżeniu był straszy haos , sami fryzjerzy z Ukrainy dwie panie stały na demna i cały czas rozmawiamy po ukraińsku pogaduchy sobie urządziły , czułem się dziwnie. Samo strzyżenie nie podobało mi się w ogóle i raczej tam nie wrócę bo to był jakiś dramat .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SALON DENIQUE?
Zadaj pytanie
x