Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2013-03-01 10:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest taka opcja, nawet na identycznych waruynkach tylko zmieniasz salon jeśli jest stanowisko wolne :)
zdjecie uzytkownika
arrrletnka - 2013-03-02 09:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zain_te_re - 2013-03-01 10:09:53

tak jest taka opcja, nawet na identycznych waruynkach tylko zmieniasz salon jeśli jest stanowisko wolne :)
OK dziękuję bardzo za informację :) cenne info! :) a jak z terminowością rozliczeń itd?
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2013-03-03 08:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest OK, ostatnio są lekkie opóźnienia, ale nawet jak kiedyś tez były to firma rozliczała się solidnie i w całości ze wszystkiego, nigdy nie było większych problemów z tym, także tutaj jest fair moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
arrrletnka - 2013-03-04 07:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z rozliczeniami w sensie z systemem zarobków, pewnie podstawa+od klientów tak?
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2013-03-05 10:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dokładnie tak, ale jak masz sporo klientów którzy regularnie wracają no to trzeba przyznać, że naprawdę fajnie finansowo to wychodzi.
zdjecie uzytkownika
ronay - 2013-05-13 19:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi ile tak realnie ale realnie jest w stanie zarobić fryzjer w Denique?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 16:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a praktyka/staż w tym salonie denique jest płatny czy raczej bezpłatny i czy faktycznie można się czegoś nauczyć?
zdjecie uzytkownika
ronay - 2013-08-16 15:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ronay - 2013-05-13 19:52:09

Powiedzcie mi ile tak realnie ale realnie jest w stanie zarobić fryzjer w Denique?
Ponawiam pytanie o zarobki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 20:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktoś z piszących/czytających obecnie pracuje w Denique? do tej pory od strony klienta miałam bardzo dobrą opinię o nich, chciałabym podjąć tam pracę, jakie stawki oferują?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-07 22:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w Pasażu. Panuje tam mobbing, menager wyładowuje swoje żale i frustracje na pracownikach.Na samą myśl, że mam iść do pracy chciało mi się płakać i wymiotować z nerwów. Ta kobieta jest niezrównoważony psychicznie! A kiedy sprawę zgłosiłam do jej przełożonej z nadzieją, że coś z tym zrobi ta nic nie zrobiła. A obiecała przesłuchać innych pracowników, którzy też bali się chodzić do pracy. Ogolnie warunki pracy straszne... nie ma co marzyć o umowie o pracę. Pracowałam tam rok i jej nawet nie zobaczyłam. O podwyżke z 18% na 23 musiałam się prosić 7 miesięcy. Brak jakiegokolwiek szacunku do pracownika! Także jak ktokolwiek ma zamiar tam pracować to niech sobie odpuści bo doprowadzi go to do depresji jak innych pracowników salonu.
zdjecie uzytkownika
klomb - 2014-10-27 16:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-10-07 22:37:32]:
jeżeli pracowałas przez rok bez umowy i ciągle się o nią prosiłaś to gratuluję wytrwałości... i w sumie naiwności , bo chyba łatwo było zauważyć , że coś jest nie tak z Denique skoro nie chcą tej umowy dać. Choć przyznam , że znam kilka dziewczyn , które chwalą sobie pracę tutaj, stąd dziwi mnie trochę Twoja opinia
zdjecie uzytkownika
kog - 2014-11-01 09:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez nie mam dobrego zdania na temat tej firmy o umowie o pracę można zapomnieć. Pracownicy pracują po 200 godzin. Menadżer ma swoje pupilki a inni pracownicy są nie szanowni . Ogólnie firma
jest tragiczna brak szczacunku do pracowników.
zdjecie uzytkownika
3D - 2014-11-02 23:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA W Slonie Piękności Denique ZASTANÓW SIĘ DOBRZE !!! odradzam w 100% jako pracownik w salonie w Pasażu Grunwaldzkim spędziłem tam rok który uważam go za straconym, śmieszne pieniądze( za dużą ilość godzin ok200h ) które oczywiście dostaje się na raty w jednym tygodniu 500pln, za dwa tygodnie kolejna rata i w następnym tygodniu reszta więc nic nie można dobrze zaplanować masakra, na rozmowie się dowiecie się że musicie posiadać swój sprzęt czyli szczotki, maszynki, suszarki i jak coś się zjebie to trzeba bulić z własnej kieszeni, pani menager na początku milutka fajniutka a tak na prawdę nie umie podjąć sama decyzji pyta się wszystkich co ma zrobić, jest osobą fałszywą, obgaduje wszystkich za placami, a nawet potrafi poniżyć pracownika przy innych pracownikach, na rozmowie dowiedziałem się że dostanę umowę zlecenie na ok próbny 3 miesiące a później umowa o pracę, tak na prawdę na umowę o pracę nie ma co liczyć, to kolejne kłamstwo ze strony pani menager wiedząc że firma i tak nie da tej umowy!!! na rozmowie proponują też mnustwo szkoleń co znowu jest kłamstwem, na szkolenie żeby jechać to trzeba się doprosić a szkolenia są tylko z koloryzacji i to te podstawowe. Właścicelka Salonu Piękności Deniqe jest osobą skąpą czyli nie inwestuje w pracowników traktuje ich jako roboty do pracy, z jej ust usłyszeliśmy tylko to "jak sie komuś nie podoba, to nie musi tu pracować nie ma osób niezastąpionych". Jest naprawdę jeszcze dużo negatywnych sytuacji które mógłbym wam tu napisać ale dam już sobie spokój. Podsumowójąc jeżeli widzisz że ten salon poszukuje fryzjerów bądź jakich kolwiek pracowników to nie proponuje sładać tam papierów.
zdjecie uzytkownika
prawdaboli - 2014-11-10 01:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałam w pasażu 5 msc, co do pracy to miałam 3 msc "okres próbny" umowa zlecenie i po 3 msc obiecano mi umowe o prace,po 3 msc ani mim się śni żadna umowa o prace...menadzerka była przez pierwszy miesiąc dla mnie wielkim wsparciem, lecz po miesiącu okazała się fałszywą (usunięte przez administratora) Ma swoje ulubione koleżanki w pracy z ktorymi obgaduje pracowników.Traktuje wszystkich jak robotów.Swoimi prywatnymi problemami obdarza wszystkich pracownikow. Gdy ktos zachoruje i nie przyjdzie do pracy wydzwania i katuje telefonami z placzem.Ta kobieta nie powinna byc odpowiedzialna za takie stanowisko, jest niezrównoważona psychicznie i tyle na ten temat...Szkolenia , wysokie wynagrodzenie w tym salonie to tylko sen.
zdjecie uzytkownika
monnia - 2014-11-10 09:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm znam jedna osobe ktora tam pracuje juz sporo czasu i nigdy nie narzekala, pracy ma sporo ale im wiecej pracuje tym wiecej tez zarabia wiec pelna norma, widac sa rozne oczekiwania :)
zdjecie uzytkownika
omg - 2014-11-12 18:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monnia - 2014-11-10 09:13:28]:
no chyba sobie kpisz bo rok czasu nikt tam nie pracuje . Ja też tam pracowałam jakiś czas temu odeszłam :) i dzięki Bogu. zarobki małe , o umowie można pomarzyć, wieczne konflikty Pani menadżer z pracownikami . Fryzjerzy pracują na swoim sprzęcie tak samo manikiurzystki na takich warunkach że śmiech na sali .OGÓLNIE ODRADZAM PRACY W PASAŻU WROCŁAWSKIM :) POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2014-11-12 22:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omg - 2014-11-12 18:24:02]:
tyle negatywnych opini to gdziwne,że jeszcze tam ktoś pracuje :/. brak słów, że takie miejsca istnieją i nikt z tym nic nie robi :(
zdjecie uzytkownika
MEszka - 2014-11-14 08:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja denique mogę Wam polecić jeśli chcecie pracować w sieciówce a nie lokalnym salonie. Zarobki są wyższe, ruch w salonie w dobrym centrum handlowym naprawdę spory, tutaj mogę konkretnie polecić salon w Arkadii.
zdjecie uzytkownika
ARETKA - 2014-11-15 09:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz podpowiedziec jak z rozliczeniami – na czas, czy wszystko ok. czy jest umowa o pracę???
zdjecie uzytkownika
MEszka - 2014-11-19 08:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz normalnie umowę o pracę po okresie próbnym, tylko pełny etat!
zdjecie uzytkownika
Weronna - 2014-11-20 11:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja moge polecic - salon w magnolii bdb, nie ma problemów z grafikiem, dogadaniem się z menadżerką, można sensownie zarobić przy stałych klientów + sporej ilości przechodnich jak to w galerii, liczy się w końcu ruchliwe miejsce, POLECAM
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-20 15:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MEszka - 2014-11-19 08:07:42]:
Albo pani menadżer się broni albo pisze to ktoś z firmy. O umowie nie ma co nawet śnić! Owszem zarobisz ponad 2 tyś. Jak będziesz pracować po 200 h na pełnych obrotach...
zdjecie uzytkownika
mister - 2014-11-20 22:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w pasazu grunwaldzkim w tym deniku i to co tam sie dzialo to jedna komedia.Menagerka totalnie nie ogarniala zadan, pytala wiecznie pracownikow kto co na nia mowi jakby kogos mialo to interesowac, zamiatała mnustwo spraw pod dywan. napiecie miedzy nia a ludzmi wzrastało co zmiane, nie jest konkretna ani w rozmowie z klientem ani z pracownikiem, widac po niej emocjonalne popapranie a menager ma byc konkretny. godzin trzeba brac tak jak inni mowia po 200 zeby cos zarobic, ludzie wiecznie mieli spine o godziny, pieniadze, umowy których nie ma. umowe ma recepcja prawa reka menager no wiadomo. wogole nie polecam chyba że dla beki!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-20 22:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Menadzer- tragedia! Zakłamana kobieta, która gubi się w swoich kłamstwach... Jak chcesz dostac umowę, albo podwyżkę to musisz włazić jej ostro w tyłek... Ma swoje dwie ukochane pracownice Wiktorie i Kamile - fryzjer i recepcja, którym chyba już wazeliny brakuje ... Ogólnie tragedia. Jeżeli masz swój honor to lepiej tam nie idź... Tak zakłamanej firmy to ja w życiu nie widziałam! Obiecują wysokie zarobki i umowę o pracę, a okazuje się, że nic z tego. Mało tego jak przychodzi nowy pracownik P. Menadzer obiecuje mu złote góry, a innym pracownikom zakazuje mówić jaka jest prawda, żeby się sam przekonał jaka ta firma jest.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-20 22:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jedna wielka pomyłka, wieczna szarpanina na linii pracownik-firma, o umowie o pracy nie masz co marzyć, a jeżeli ją nawet dostaniesz po wielkich trudach to warunki pracy cię załamią (umowa o pracę?...przy czym pracujesz 240h, a przecież etat ma 160h??),wypłaty są wiecznie wypłacane w ratach i to z dużym opóźnieniem tak więc nie możesz sobie zaplanować żadnych wydatków(na swoją wypłatę musisz czekać 1,5 miesiąca!!!Co jest następnym nieporozumieniem!!!fryzjerzy i manicurzystki pracują na swoim sprzęcie i to na marnym procencie.Może i zarobisz to 2000-2500tyś przy naprawdę dużym ruchu ale musisz liczyć także subiektywnie inne koszta takie jak np zużycie sprzętu. Za wszystkie reklamacje i braki firma obciąża pracowników. Generalnie jak ktoś wyżej zaznaczył podejście do pracownika - "jak się komuś nie podoba, to nie musi tu pracować nie ma osób niezastąpionych"! Jeżeli zachorujesz dla nikogo ten fakt nie będzie żadnym dramatem ani żadną tragedią bo i tak będziesz musiał zjawić się w pracy. Tak więc jeżeli planujesz złożyć CV w tej firmie to odradzam ci z całego serca, szkoda twojego czasu, zdrowia i talentu bo i tak się tu zmarnujesz! Firma zupełnie nie stawia na rozwój pracowników,a jedynie na ich wyzysk.Powyższe "pozytywne" komentarze,o "super warunkach panujących w Denique"to jedna wielka ściema i chyba wystawiają je osoby z firmy aby sobie podnieść statystyki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x