Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo SALON DENIQUE

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Arethaaa - 2014-12-02 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie a w magnolii jak z salonem ? chce spróbować się tam dostac – warto ?
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-03 07:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz doświadczenie to probuj imho warto
zdjecie uzytkownika
Maśśśka - 2014-12-04 11:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co możecie więcej podpowiedzieć ?? jaka forma zatrudnienia ?
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-29 09:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na okresie probnym masz zlecenie potem umowa o prace
zdjecie uzytkownika
Fjaska - 2014-12-30 09:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez sie rozgladam - mam nadzieje ze po nowym roku beda szukać!
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2014-12-31 11:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mojej znajomej qmpela pracowała... nie narzekała - byla naprawde dobrą fryzjerka i dlugi czas tam siedziala
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-01 12:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie, a jak dlugo pracowala? Na umowie o prace była ?
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-02 11:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno kole 3 lat ale tak dokladnie nie pamietam
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-03 09:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I na umowe o prace pracowala ?
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-04 18:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak - pełny etat na umowe miala
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-05 13:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej dzieki za info a możesz jeszcze jakies detale podesłać ?
zdjecie uzytkownika
wielka ściema - 2015-01-07 23:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
widać , że te pozytywne opinie nikt normalny nie pisze, jedynie " menager i rcepcja""
zdjecie uzytkownika
kłamstwo - 2015-01-08 22:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Widać, że firma chce odbudować wizerunek... ale niestety, umowy nie dostaniecie, bedziecie zapierdzielać jak dzikie osły za małe pieniądze bo 2000 za 200h pracy to kpina.
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-12 10:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co chciałaś byś dokładniej wiedzieć to mogę dopytać :)
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-01-24 21:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam firma Denique to firma która nie traktuje pracowników poważnie . Liczy się tylko wyzysk , umów o pracę nie ma. Warunki pracy nie polecam nikomu . Teraz zatrudniają ludzi z Ukrainy bo nikt inny chyba tam pracować nie chce . Moja znajoma była tam pracownikiem tylko się żalila jak jest beznadziejnie. Będąc tam ostatnio na strzyżeniu był straszy haos , sami fryzjerzy z Ukrainy dwie panie stały na demna i cały czas rozmawiamy po ukraińsku pogaduchy sobie urządziły , czułem się dziwnie. Samo strzyżenie nie podobało mi się w ogóle i raczej tam nie wrócę bo to był jakiś dramat .
zdjecie uzytkownika
Elga - 2015-02-27 08:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne, ja jak bylam w salonie ostatnio to tez strzygła mnie fryzjerka właśnie ze wschodu, przemiła dziewczyna i do tego wyszłam bardzo zadowolona ze strzyżenia, a w salonei kompletnie przeciwnie niż piszesz - cisza, spokój, żadnego chaosu - polecam gorąco!
zdjecie uzytkownika
Moin - 2015-02-28 06:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma taka jak ta na pewno powinna zatrudniać osoby kompetentne, które mają chęć i ochotę reprezentować firmę poprzez jak najlepszą pracę. O ile sam pracownik się zgodzi i jest to zgodne z polityką firmy to taka osoba może wziąć udział w dyskusji i wypowiedzieć się w konkretnej kwestii życia firmy, oczywiście gdy będzie taka potrzeba.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2015-02-28 21:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam tej firmy denique, przestrzegam, wyzysk, pracujesz 200h minimum a przeciez etat to okolo 160h.nikt sie z toba nie liczy, nie ma wolnych dni kiedy chcesz, nie mozesz chorowac a urlop na zadanie musisz odpracowac, dramat, mam tam znajomych i nie maja weekendow wolnych chyba wogole, bo ciagle sa w pracy po 12h dziennie
zdjecie uzytkownika
Grezia - 2015-03-01 10:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile osob tyle opinii, wiadomo :) faktycznie np. w magnolii mam sprawdzoną manicurzystkę i pochodzi z ukrainy tylko co z tego, manicure jest zrobiony mistrzowsko po prostu :)
zdjecie uzytkownika
majdra - 2015-03-02 08:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo jak sie idzie do fryzjerki czy manicurzystki to wazne by bylo fachowo i w milej atmosferze - a jak ktos szuka pracy to polecam jako bdb alternatywe dla pracy w jakichs lokalnych salonikach
zdjecie uzytkownika
Siska - 2015-03-04 08:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem szczerze ze jak dla mnie to bardzo w porzadku, nie wiem jak w tym konkretnym salonie bo pracowalam w innym ale tak czy siak bylo w porzadku
zdjecie uzytkownika
majdra - 2015-03-05 08:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalas we wroclawiu czy warszawie w salonie ?
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-04-19 08:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam odradzam prace w pasażu grunwaldzkiem!!!! Procowałam jako kosmetolog , to był najgorszy wybór jaki zrobiłam iść do tej pracy.Na rozmowie kwalifikacyjnej wszytko ładnie pięknie a w rzeczywistości dramat. ( usunięte przez administratora )Żal po prostu żal. Ja długo nie wytrzymałam w tej pracy co chwile się ogłaszają,że potrzebują pracownika chyba samo za siebie mówi jak tam jest.Bo te dobre opinie wątpię żeby pisali pracownicy :) pozdrawiam . Ludzie nie marnumarnujecie czasu ani swoich umiejętności w tej firmie !!!
zdjecie uzytkownika
inga - 2015-05-18 08:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Imho warto jeśli szukacie miejsca aby troche osiąść, ja sie przeniosłam z małego lokalnego salonu i nie narzekałam, bardzo pomogła mi praca w takiej sieciówce rozwinąć dalej skrzydła.
zdjecie uzytkownika
trealka - 2015-05-19 07:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kojarzysz czy szukają teraz obecnie ?
zdjecie uzytkownika
gosssia - 2015-05-19 21:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To najgorszy salon w jakim byłam. Fryzjerkami są ukrainki, ciężko im wyjaśnić czego się oczekuje, do tego są na bakier z higieną osobistą...wyszłam bardzo niezadowolona z koloru, zapłaciłam za strzyżenie mimo że w ogóle żadnego strzyżenia mi nie zrobiono (!), tylko suszenie. Ceny jak w Le Grand, a efekt??? Żałosny.
zdjecie uzytkownika
inga - 2015-05-20 08:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie nie, ale najszybciej bedzie wybrac sie do salonu i dopytać, ewentualnie przedzwonić do centrali...
zdjecie uzytkownika
trealka - 2015-05-21 07:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok no to faktycznie mogłabym podjechać na miejsce, jeśli tylko będzie menadżerka jakaś by pogadać.
zdjecie uzytkownika
inga - 2015-05-22 07:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak zrób imho najszybsza opcja a jak trafisz dobrze to może uda się coś od razu dowiedzieć konkretnego.
zdjecie uzytkownika
Coin - 2015-07-15 11:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego raczej nie wyczujesz, ale słyszałam, że są i takie dziewczyny, które w salonach potrafią wyciągnąć i 2500 na rękę. Nie wiem ile w tym prawdy, ale wydaje się być to naprawdę przyzwoitym zarobkiem zważając na 'przeciętne średnie zarobki Polaka' i najniższą krajową. Info jeszcze do potwierdzenia z kimś kto może niedawno był na rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
Nutekka - 2015-07-25 08:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajoma kiedyś pracowała i na plus zaliczała przede wszystkim dwie rzeczy, na starcie szkolenia które robiła przez nich i dwa naprawdę fajną kasę, nieporównywalną do tego co można zarobić w jakimś małym osiedlowym salonie w którym wcześniej pracowała a była naprawdę dobra.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-31 02:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też uważam, że jeśli chodzi o szkolenia to naprawde mozna wiele na tym zarobić, bo jednka ludzie cały czas chcą się kształcić i pracuja jak tylko moga, a szkolenie zawsze się przyda. Jeśli chodzi natomiast o samą firme to podobno dbają o pracowników, nawet mozna dostać często umowy o prace od nich...
zdjecie uzytkownika
sg - 2015-09-10 12:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
wyzysk, brak umowy, praca ponad 200h miesięcznie za śmieszną kasę, nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
wertg - 2015-09-30 13:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nutekka również czytałam pozytywne komentarze na ich temat, ludzie chwalili sobie głównie szkolenia u nich w firmie SALON DENIQUE, można na tym całkiem sporo zarobić, ponieważ zdobywa się nowe doświadczenie i jednocześnie rozwija swoje dotychczasowe umiejętności, mogą być one przydatne w późniejszej, dalszej pracy..
zdjecie uzytkownika
qyz - 2015-10-20 19:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tak jasne, znowu sami piszą sobie pozytywne opinie. smuteczek xD
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-10-21 22:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Widać, że firma próbuje odbudować swoją reputację, ale nie dajcie się nabrać szkolenia i wysokie zarobki w tym salonie to jedynie złudzenie!
zdjecie uzytkownika
qyz - 2015-10-22 15:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
na umowy też nie dajcie się nabrać. zresztą sama za siebie mówi częsta rotacja pracowników...
zdjecie uzytkownika
nullira - 2015-10-25 09:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kojarzycie czy może teraz rekrutują w Denique?
zdjecie uzytkownika
TipsQn90 - 2015-10-30 16:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chętnie bym się dowiedziała jak to u nich jest teraz z rekrutacjami bo jako doświadczona kosmetyczna i specjalistka od maniurków chętnie bym jakiegoś fajnego pracodawcę schwytała. obecny płaci mi za mało za moje świetne umiejętności i mam nadzieję że plotki że tutaj bardzo dużą płacą w tych salonach okażą się prawdą
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-11-12 22:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nullira - 2015-10-25 09:15:48]:
Słyszałam ze szukaja. Zawsze warto podejsc do salonu i sie zapytać.
zdjecie uzytkownika
łucja - 2015-11-29 22:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nic nie kosztuje, a nóż kogoś szukają i dostaniesz przypadkiem pracę w renomowanym, dobrym salonie kosmetycznym. Słyszałam o nim wiele dobrego, więc chyba warto próbować.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-19 18:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nullira - 2015-10-25 09:15:48]:
tam non stop rekrutują, domyśl się dlaczego
zdjecie uzytkownika
była - 2016-01-19 18:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zain_te_re - 2012-12-25 11:36:44]:
żenada....
zdjecie uzytkownika
była - 2016-01-19 18:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [arrrletnka - 2013-02-26 10:02:45]:
przede wszystkim manicurzystki w tym PRESTIŻOWYM sieciowym salonie pracują na swoich własnych kosmetykach!! musisz mieć swoje lakiery, pilniczki, zmywacze po prostu wszystko. w każdym ,,osiedlowym,, saloniku nie oszczędzają aż tak na pracownikach i klientach....
zdjecie uzytkownika
Olga - 2016-01-19 20:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik ja nie zauważyłam by non stop rekrutowali, właściwie to nie mają nawet ofert do siebie na tą chwilę. No tak, też słyszałam, że pracuje się na swoim sprzęcie, ale za to podobno pracodawca oddaje pieniądze, więc się nie wychodzi na minusie. Tak to przecież nie jest źle, dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
były - 2016-01-27 15:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Olga - 2016-01-19 20:26:00]:
są na olx, raz na 2 miesiące, zarówno na kosmetyczkę, jak i na fryzjerów, sprawdzaj zanim coś napiszesz :) i nikt nie oddaje kasy za swoje kosmetyki.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2016-01-28 15:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wielka ściema - 2015-01-07 23:02:48]:
zgadzam sie nikt kto tam pracował nie napisze pozytywnej opinii wszystko piszą menadzerowie i recepcja bo takie maja polecenie. Nikt nie byłby zadowolony z pracy po 13h codziennie przez 7 dni . A tam tak trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
były - 2016-01-30 13:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iwona - 2016-01-28 15:15:29]:
pewnie łatwiej byłoby o dobrą twarz salonu, traktując pracowników jak ludzi, a nie jak tanią siłę roboczą i zapewniając chociażby minimalnie godne warunki pracy, niż teraz nieudolnie wciskać wyssane z palca pozytywne opinie, które aż rażą w oczy swoim zakłamaniem, ale widocznie nikt tam jeszcze na to nie wpadł :)
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-02-06 11:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie podpowiedzieć jak finansowo wygląda kwestia pracy w denique ?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-02-09 08:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W magnolii dziewczyny zmieniajä się bardzo czēsto (mòwię o manicurzystkach), co miesiäc dwa jest inna a ogloszenie o zatrudnieniu pracownika pojawia się na szybie bardzo często, co moim zdaniem potwierdza to,jak niepoważnie traktujä pracownikòw.
Śmieciòwki wyzysk...rotacja jest ogromna wiēc niech nikt nie liczy na długotrwałä umowę, choćbyście były niewiadomo jak dobrymi i uzdolnionymi i pracownicami.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SALON DENIQUE!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert