Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Fuksia - 2014-11-25 10:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam inne zdanie, nie wiem, może tak trafiłam, ale dogadywałam się i nie było problemu, nie każdy się do każdej pracy nadaje, ja pracuję od początku w sieciówkach i jest zawsze trochę inaczej niż w małych osiedlowych salonikach ale i też ilość klientów inna. Ja byłam zadowolona.
zdjecie uzytkownika
NiePolecam - 2014-11-25 17:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś lubi pracować po 12h dziennie przez kilka dni to prosze bardzo... nie ważne czy jesteś chory czy masz zwichnieta rękę i cokolwiek innego Ci się dzieje... Praca na akord, żeby jak najwiecej ludzi przyjąć... nie wazne, że Ci już nogi odpadają i jesteś zmęczony ... Nie wspomnę o pupilkach "menadżerki". Ogólnie z współpracy nie byłem zadowolony!
zdjecie uzytkownika
barkley - 2014-11-29 19:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NiePolecam - 2014-11-25 17:03:24]:
byłem ? to do salonu denique przyjmują również mężczyzn ? choć chyba okreslenie mężczyzna to chyba za dużo powiedziane skoro dziewczyny piszą , że radzą sobie i nie widzą praktycznie większego problemu w pracy w tych salonach , a Ty narzekasz na przemęczenie i pracę ponad siły to chyba coś jest nie tak...
zdjecie uzytkownika
Sussska - 2014-11-30 07:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 12h/dzień to tak dużo? Niektórzy chcą pracować 6 i byle mieć na rachunki a inni pracują dłużej bo chcą więcej zarobić akurat to taki typ pracy że im więcej godzin się jest tym więcej klientów można obsłużyć i więcej zarobić.
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-01 08:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tutaj popieram, akurat co do denique mam dobrą opinię, moja siostra pracowala i była bardzo zadowolona!
zdjecie uzytkownika
Arethaaa - 2014-12-02 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie a w magnolii jak z salonem ? chce spróbować się tam dostac – warto ?
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-03 07:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz doświadczenie to probuj imho warto
zdjecie uzytkownika
Maśśśka - 2014-12-04 11:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co możecie więcej podpowiedzieć ?? jaka forma zatrudnienia ?
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-29 09:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na okresie probnym masz zlecenie potem umowa o prace
zdjecie uzytkownika
Fjaska - 2014-12-30 09:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez sie rozgladam - mam nadzieje ze po nowym roku beda szukać!
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2014-12-31 11:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mojej znajomej qmpela pracowała... nie narzekała - byla naprawde dobrą fryzjerka i dlugi czas tam siedziala
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-01 12:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie, a jak dlugo pracowala? Na umowie o prace była ?
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-02 11:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno kole 3 lat ale tak dokladnie nie pamietam
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-03 09:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I na umowe o prace pracowala ?
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-04 18:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak - pełny etat na umowe miala
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-05 13:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej dzieki za info a możesz jeszcze jakies detale podesłać ?
zdjecie uzytkownika
wielka ściema - 2015-01-07 23:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać , że te pozytywne opinie nikt normalny nie pisze, jedynie " menager i rcepcja""
zdjecie uzytkownika
kłamstwo - 2015-01-08 22:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że firma chce odbudować wizerunek... ale niestety, umowy nie dostaniecie, bedziecie zapierdzielać jak dzikie osły za małe pieniądze bo 2000 za 200h pracy to kpina.
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-12 10:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co chciałaś byś dokładniej wiedzieć to mogę dopytać :)
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-01-24 21:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma Denique to firma która nie traktuje pracowników poważnie . Liczy się tylko wyzysk , umów o pracę nie ma. Warunki pracy nie polecam nikomu . Teraz zatrudniają ludzi z Ukrainy bo nikt inny chyba tam pracować nie chce . Moja znajoma była tam pracownikiem tylko się żalila jak jest beznadziejnie. Będąc tam ostatnio na strzyżeniu był straszy haos , sami fryzjerzy z Ukrainy dwie panie stały na demna i cały czas rozmawiamy po ukraińsku pogaduchy sobie urządziły , czułem się dziwnie. Samo strzyżenie nie podobało mi się w ogóle i raczej tam nie wrócę bo to był jakiś dramat .
zdjecie uzytkownika
Elga - 2015-02-27 08:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne, ja jak bylam w salonie ostatnio to tez strzygła mnie fryzjerka właśnie ze wschodu, przemiła dziewczyna i do tego wyszłam bardzo zadowolona ze strzyżenia, a w salonei kompletnie przeciwnie niż piszesz - cisza, spokój, żadnego chaosu - polecam gorąco!
zdjecie uzytkownika
Moin - 2015-02-28 06:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma taka jak ta na pewno powinna zatrudniać osoby kompetentne, które mają chęć i ochotę reprezentować firmę poprzez jak najlepszą pracę. O ile sam pracownik się zgodzi i jest to zgodne z polityką firmy to taka osoba może wziąć udział w dyskusji i wypowiedzieć się w konkretnej kwestii życia firmy, oczywiście gdy będzie taka potrzeba.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2015-02-28 21:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy denique, przestrzegam, wyzysk, pracujesz 200h minimum a przeciez etat to okolo 160h.nikt sie z toba nie liczy, nie ma wolnych dni kiedy chcesz, nie mozesz chorowac a urlop na zadanie musisz odpracowac, dramat, mam tam znajomych i nie maja weekendow wolnych chyba wogole, bo ciagle sa w pracy po 12h dziennie
zdjecie uzytkownika
Grezia - 2015-03-01 10:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile osob tyle opinii, wiadomo :) faktycznie np. w magnolii mam sprawdzoną manicurzystkę i pochodzi z ukrainy tylko co z tego, manicure jest zrobiony mistrzowsko po prostu :)
zdjecie uzytkownika
majdra - 2015-03-02 08:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo jak sie idzie do fryzjerki czy manicurzystki to wazne by bylo fachowo i w milej atmosferze - a jak ktos szuka pracy to polecam jako bdb alternatywe dla pracy w jakichs lokalnych salonikach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SALON DENIQUE?
Zadaj pytanie