Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: SALON DENIQUE

zdjecie uzytkownika
ARETKA - 2014-11-15 09:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz podpowiedziec jak z rozliczeniami – na czas, czy wszystko ok. czy jest umowa o pracę???
zdjecie uzytkownika
MEszka - 2014-11-19 08:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz normalnie umowę o pracę po okresie próbnym, tylko pełny etat!
zdjecie uzytkownika
Weronna - 2014-11-20 11:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja moge polecic - salon w magnolii bdb, nie ma problemów z grafikiem, dogadaniem się z menadżerką, można sensownie zarobić przy stałych klientów + sporej ilości przechodnich jak to w galerii, liczy się w końcu ruchliwe miejsce, POLECAM
zdjecie uzytkownika
Fuksia - 2014-11-25 10:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam inne zdanie, nie wiem, może tak trafiłam, ale dogadywałam się i nie było problemu, nie każdy się do każdej pracy nadaje, ja pracuję od początku w sieciówkach i jest zawsze trochę inaczej niż w małych osiedlowych salonikach ale i też ilość klientów inna. Ja byłam zadowolona.
zdjecie uzytkownika
barkley - 2014-11-29 19:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem ? to do salonu denique przyjmują również mężczyzn ? choć chyba okreslenie mężczyzna to chyba za dużo powiedziane skoro dziewczyny piszą , że radzą sobie i nie widzą praktycznie większego problemu w pracy w tych salonach , a Ty narzekasz na przemęczenie i pracę ponad siły to chyba coś jest nie tak...
zdjecie uzytkownika
Sussska - 2014-11-30 07:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 12h/dzień to tak dużo? Niektórzy chcą pracować 6 i byle mieć na rachunki a inni pracują dłużej bo chcą więcej zarobić akurat to taki typ pracy że im więcej godzin się jest tym więcej klientów można obsłużyć i więcej zarobić.
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-01 08:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tutaj popieram, akurat co do denique mam dobrą opinię, moja siostra pracowala i była bardzo zadowolona!
zdjecie uzytkownika
Arethaaa - 2014-12-02 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie a w magnolii jak z salonem ? chce spróbować się tam dostac – warto ?
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-03 07:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz doświadczenie to probuj imho warto
zdjecie uzytkownika
Maśśśka - 2014-12-04 11:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co możecie więcej podpowiedzieć ?? jaka forma zatrudnienia ?
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-29 09:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na okresie probnym masz zlecenie potem umowa o prace
zdjecie uzytkownika
Fjaska - 2014-12-30 09:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez sie rozgladam - mam nadzieje ze po nowym roku beda szukać!
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2014-12-31 11:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mojej znajomej qmpela pracowała... nie narzekała - byla naprawde dobrą fryzjerka i dlugi czas tam siedziala
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-01 12:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie, a jak dlugo pracowala? Na umowie o prace była ?
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-02 11:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno kole 3 lat ale tak dokladnie nie pamietam
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-03 09:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I na umowe o prace pracowala ?
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-04 18:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak - pełny etat na umowe miala
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-05 13:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej dzieki za info a możesz jeszcze jakies detale podesłać ?
zdjecie uzytkownika
wielka ściema - 2015-01-07 23:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
widać , że te pozytywne opinie nikt normalny nie pisze, jedynie " menager i rcepcja""
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-12 10:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co chciałaś byś dokładniej wiedzieć to mogę dopytać :)
zdjecie uzytkownika
Elga - 2015-02-27 08:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne, ja jak bylam w salonie ostatnio to tez strzygła mnie fryzjerka właśnie ze wschodu, przemiła dziewczyna i do tego wyszłam bardzo zadowolona ze strzyżenia, a w salonei kompletnie przeciwnie niż piszesz - cisza, spokój, żadnego chaosu - polecam gorąco!
zdjecie uzytkownika
Moin - 2015-02-28 06:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma taka jak ta na pewno powinna zatrudniać osoby kompetentne, które mają chęć i ochotę reprezentować firmę poprzez jak najlepszą pracę. O ile sam pracownik się zgodzi i jest to zgodne z polityką firmy to taka osoba może wziąć udział w dyskusji i wypowiedzieć się w konkretnej kwestii życia firmy, oczywiście gdy będzie taka potrzeba.
zdjecie uzytkownika
Grezia - 2015-03-01 10:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile osob tyle opinii, wiadomo :) faktycznie np. w magnolii mam sprawdzoną manicurzystkę i pochodzi z ukrainy tylko co z tego, manicure jest zrobiony mistrzowsko po prostu :)
zdjecie uzytkownika
majdra - 2015-03-02 08:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo jak sie idzie do fryzjerki czy manicurzystki to wazne by bylo fachowo i w milej atmosferze - a jak ktos szuka pracy to polecam jako bdb alternatywe dla pracy w jakichs lokalnych salonikach
zdjecie uzytkownika
Siska - 2015-03-04 08:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem szczerze ze jak dla mnie to bardzo w porzadku, nie wiem jak w tym konkretnym salonie bo pracowalam w innym ale tak czy siak bylo w porzadku
zdjecie uzytkownika
majdra - 2015-03-05 08:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalas we wroclawiu czy warszawie w salonie ?
zdjecie uzytkownika
inga - 2015-05-18 08:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Imho warto jeśli szukacie miejsca aby troche osiąść, ja sie przeniosłam z małego lokalnego salonu i nie narzekałam, bardzo pomogła mi praca w takiej sieciówce rozwinąć dalej skrzydła.
zdjecie uzytkownika
trealka - 2015-05-19 07:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kojarzysz czy szukają teraz obecnie ?
zdjecie uzytkownika
inga - 2015-05-20 08:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie nie, ale najszybciej bedzie wybrac sie do salonu i dopytać, ewentualnie przedzwonić do centrali...
zdjecie uzytkownika
trealka - 2015-05-21 07:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok no to faktycznie mogłabym podjechać na miejsce, jeśli tylko będzie menadżerka jakaś by pogadać.
zdjecie uzytkownika
inga - 2015-05-22 07:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak zrób imho najszybsza opcja a jak trafisz dobrze to może uda się coś od razu dowiedzieć konkretnego.
zdjecie uzytkownika
Coin - 2015-07-15 11:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego raczej nie wyczujesz, ale słyszałam, że są i takie dziewczyny, które w salonach potrafią wyciągnąć i 2500 na rękę. Nie wiem ile w tym prawdy, ale wydaje się być to naprawdę przyzwoitym zarobkiem zważając na 'przeciętne średnie zarobki Polaka' i najniższą krajową. Info jeszcze do potwierdzenia z kimś kto może niedawno był na rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
Nutekka - 2015-07-25 08:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajoma kiedyś pracowała i na plus zaliczała przede wszystkim dwie rzeczy, na starcie szkolenia które robiła przez nich i dwa naprawdę fajną kasę, nieporównywalną do tego co można zarobić w jakimś małym osiedlowym salonie w którym wcześniej pracowała a była naprawdę dobra.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-31 02:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też uważam, że jeśli chodzi o szkolenia to naprawde mozna wiele na tym zarobić, bo jednka ludzie cały czas chcą się kształcić i pracuja jak tylko moga, a szkolenie zawsze się przyda. Jeśli chodzi natomiast o samą firme to podobno dbają o pracowników, nawet mozna dostać często umowy o prace od nich...
zdjecie uzytkownika
wertg - 2015-09-30 13:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nutekka również czytałam pozytywne komentarze na ich temat, ludzie chwalili sobie głównie szkolenia u nich w firmie SALON DENIQUE, można na tym całkiem sporo zarobić, ponieważ zdobywa się nowe doświadczenie i jednocześnie rozwija swoje dotychczasowe umiejętności, mogą być one przydatne w późniejszej, dalszej pracy..
zdjecie uzytkownika
qyz - 2015-10-20 19:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
tak jasne, znowu sami piszą sobie pozytywne opinie. smuteczek xD
zdjecie uzytkownika
nullira - 2015-10-25 09:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kojarzycie czy może teraz rekrutują w Denique?
zdjecie uzytkownika
TipsQn90 - 2015-10-30 16:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chętnie bym się dowiedziała jak to u nich jest teraz z rekrutacjami bo jako doświadczona kosmetyczna i specjalistka od maniurków chętnie bym jakiegoś fajnego pracodawcę schwytała. obecny płaci mi za mało za moje świetne umiejętności i mam nadzieję że plotki że tutaj bardzo dużą płacą w tych salonach okażą się prawdą
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-11-12 22:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nullira - 2015-10-25 09:15:48]:
Słyszałam ze szukaja. Zawsze warto podejsc do salonu i sie zapytać.
zdjecie uzytkownika
łucja - 2015-11-29 22:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nic nie kosztuje, a nóż kogoś szukają i dostaniesz przypadkiem pracę w renomowanym, dobrym salonie kosmetycznym. Słyszałam o nim wiele dobrego, więc chyba warto próbować.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-19 18:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [nullira - 2015-10-25 09:15:48]:
tam non stop rekrutują, domyśl się dlaczego
zdjecie uzytkownika
była - 2016-01-19 18:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zain_te_re - 2012-12-25 11:36:44]:
żenada....
zdjecie uzytkownika
była - 2016-01-19 18:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [arrrletnka - 2013-02-26 10:02:45]:
przede wszystkim manicurzystki w tym PRESTIŻOWYM sieciowym salonie pracują na swoich własnych kosmetykach!! musisz mieć swoje lakiery, pilniczki, zmywacze po prostu wszystko. w każdym ,,osiedlowym,, saloniku nie oszczędzają aż tak na pracownikach i klientach....
zdjecie uzytkownika
Olga - 2016-01-19 20:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik ja nie zauważyłam by non stop rekrutowali, właściwie to nie mają nawet ofert do siebie na tą chwilę. No tak, też słyszałam, że pracuje się na swoim sprzęcie, ale za to podobno pracodawca oddaje pieniądze, więc się nie wychodzi na minusie. Tak to przecież nie jest źle, dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
były - 2016-01-27 15:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Olga - 2016-01-19 20:26:00]:
są na olx, raz na 2 miesiące, zarówno na kosmetyczkę, jak i na fryzjerów, sprawdzaj zanim coś napiszesz :) i nikt nie oddaje kasy za swoje kosmetyki.
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-02-06 11:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie podpowiedzieć jak finansowo wygląda kwestia pracy w denique ?
zdjecie uzytkownika
łatka - 2016-02-19 20:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to smutne.. kurcze, wiele dziewczyn kończy kursy czy nawet studia kosmetologiczne z nadzieją na dobre zatrudnienie, a o to w tej branży coraz ciężej. @Anka może jednak za plus warto tu uznać doświadczenie jakie można zdobyć?
zdjecie uzytkownika
Karo - 2016-04-06 17:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety rotacja w tej branży jest dosyć częstym zjawiskiem, zarobki są głównym powodem ale może kiedyś się to zmieni
zdjecie uzytkownika
ankaa - 2016-04-28 13:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2016-02-06 11:42:53]:
beznadziejnie
zdjecie uzytkownika
gfhjnm - 2016-05-06 22:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ankaa uwierz mi że twoje jedno stwierdzenie nie wnosi tutaj absolutnie nic. Może rozwiniesz swoją myśl - dlaczego tak bardzo ci się nie podoba w SALON DENIQUE?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SALON DENIQUE!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert