Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-02 11:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno kole 3 lat ale tak dokladnie nie pamietam
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-03 09:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I na umowe o prace pracowala ?
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-04 18:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak - pełny etat na umowe miala
zdjecie uzytkownika
yelitsefa - 2015-01-05 13:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej dzieki za info a możesz jeszcze jakies detale podesłać ?
zdjecie uzytkownika
wielka ściema - 2015-01-07 23:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać , że te pozytywne opinie nikt normalny nie pisze, jedynie " menager i rcepcja""
zdjecie uzytkownika
kłamstwo - 2015-01-08 22:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że firma chce odbudować wizerunek... ale niestety, umowy nie dostaniecie, bedziecie zapierdzielać jak dzikie osły za małe pieniądze bo 2000 za 200h pracy to kpina.
zdjecie uzytkownika
WEraza - 2015-01-12 10:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co chciałaś byś dokładniej wiedzieć to mogę dopytać :)
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-01-24 21:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma Denique to firma która nie traktuje pracowników poważnie . Liczy się tylko wyzysk , umów o pracę nie ma. Warunki pracy nie polecam nikomu . Teraz zatrudniają ludzi z Ukrainy bo nikt inny chyba tam pracować nie chce . Moja znajoma była tam pracownikiem tylko się żalila jak jest beznadziejnie. Będąc tam ostatnio na strzyżeniu był straszy haos , sami fryzjerzy z Ukrainy dwie panie stały na demna i cały czas rozmawiamy po ukraińsku pogaduchy sobie urządziły , czułem się dziwnie. Samo strzyżenie nie podobało mi się w ogóle i raczej tam nie wrócę bo to był jakiś dramat .
zdjecie uzytkownika
Elga - 2015-02-27 08:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne, ja jak bylam w salonie ostatnio to tez strzygła mnie fryzjerka właśnie ze wschodu, przemiła dziewczyna i do tego wyszłam bardzo zadowolona ze strzyżenia, a w salonei kompletnie przeciwnie niż piszesz - cisza, spokój, żadnego chaosu - polecam gorąco!
zdjecie uzytkownika
Moin - 2015-02-28 06:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma taka jak ta na pewno powinna zatrudniać osoby kompetentne, które mają chęć i ochotę reprezentować firmę poprzez jak najlepszą pracę. O ile sam pracownik się zgodzi i jest to zgodne z polityką firmy to taka osoba może wziąć udział w dyskusji i wypowiedzieć się w konkretnej kwestii życia firmy, oczywiście gdy będzie taka potrzeba.
zdjecie uzytkownika
iwona - 2015-02-28 21:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy denique, przestrzegam, wyzysk, pracujesz 200h minimum a przeciez etat to okolo 160h.nikt sie z toba nie liczy, nie ma wolnych dni kiedy chcesz, nie mozesz chorowac a urlop na zadanie musisz odpracowac, dramat, mam tam znajomych i nie maja weekendow wolnych chyba wogole, bo ciagle sa w pracy po 12h dziennie
zdjecie uzytkownika
Grezia - 2015-03-01 10:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile osob tyle opinii, wiadomo :) faktycznie np. w magnolii mam sprawdzoną manicurzystkę i pochodzi z ukrainy tylko co z tego, manicure jest zrobiony mistrzowsko po prostu :)
zdjecie uzytkownika
majdra - 2015-03-02 08:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo jak sie idzie do fryzjerki czy manicurzystki to wazne by bylo fachowo i w milej atmosferze - a jak ktos szuka pracy to polecam jako bdb alternatywe dla pracy w jakichs lokalnych salonikach
zdjecie uzytkownika
Siska - 2015-03-04 08:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem szczerze ze jak dla mnie to bardzo w porzadku, nie wiem jak w tym konkretnym salonie bo pracowalam w innym ale tak czy siak bylo w porzadku
zdjecie uzytkownika
majdra - 2015-03-05 08:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalas we wroclawiu czy warszawie w salonie ?
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-04-19 08:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam odradzam prace w pasażu grunwaldzkiem!!!! Procowałam jako kosmetolog , to był najgorszy wybór jaki zrobiłam iść do tej pracy.Na rozmowie kwalifikacyjnej wszytko ładnie pięknie a w rzeczywistości dramat. ( usunięte przez administratora )Żal po prostu żal. Ja długo nie wytrzymałam w tej pracy co chwile się ogłaszają,że potrzebują pracownika chyba samo za siebie mówi jak tam jest.Bo te dobre opinie wątpię żeby pisali pracownicy :) pozdrawiam . Ludzie nie marnumarnujecie czasu ani swoich umiejętności w tej firmie !!!
zdjecie uzytkownika
inga - 2015-05-18 08:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Imho warto jeśli szukacie miejsca aby troche osiąść, ja sie przeniosłam z małego lokalnego salonu i nie narzekałam, bardzo pomogła mi praca w takiej sieciówce rozwinąć dalej skrzydła.
zdjecie uzytkownika
trealka - 2015-05-19 07:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kojarzysz czy szukają teraz obecnie ?
zdjecie uzytkownika
gosssia - 2015-05-19 21:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To najgorszy salon w jakim byłam. Fryzjerkami są ukrainki, ciężko im wyjaśnić czego się oczekuje, do tego są na bakier z higieną osobistą...wyszłam bardzo niezadowolona z koloru, zapłaciłam za strzyżenie mimo że w ogóle żadnego strzyżenia mi nie zrobiono (!), tylko suszenie. Ceny jak w Le Grand, a efekt??? Żałosny.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-20 08:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
inga - 2015-05-20 08:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie nie, ale najszybciej bedzie wybrac sie do salonu i dopytać, ewentualnie przedzwonić do centrali...
zdjecie uzytkownika
trealka - 2015-05-21 07:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok no to faktycznie mogłabym podjechać na miejsce, jeśli tylko będzie menadżerka jakaś by pogadać.
zdjecie uzytkownika
inga - 2015-05-22 07:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak zrób imho najszybsza opcja a jak trafisz dobrze to może uda się coś od razu dowiedzieć konkretnego.
zdjecie uzytkownika
Coin - 2015-07-15 11:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego raczej nie wyczujesz, ale słyszałam, że są i takie dziewczyny, które w salonach potrafią wyciągnąć i 2500 na rękę. Nie wiem ile w tym prawdy, ale wydaje się być to naprawdę przyzwoitym zarobkiem zważając na 'przeciętne średnie zarobki Polaka' i najniższą krajową. Info jeszcze do potwierdzenia z kimś kto może niedawno był na rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-25 08:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Nutekka - 2015-07-25 08:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajoma kiedyś pracowała i na plus zaliczała przede wszystkim dwie rzeczy, na starcie szkolenia które robiła przez nich i dwa naprawdę fajną kasę, nieporównywalną do tego co można zarobić w jakimś małym osiedlowym salonie w którym wcześniej pracowała a była naprawdę dobra.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-31 02:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też uważam, że jeśli chodzi o szkolenia to naprawde mozna wiele na tym zarobić, bo jednka ludzie cały czas chcą się kształcić i pracuja jak tylko moga, a szkolenie zawsze się przyda. Jeśli chodzi natomiast o samą firme to podobno dbają o pracowników, nawet mozna dostać często umowy o prace od nich...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SALON DENIQUE?
Zadaj pytanie
alert