Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
majla - 2012-10-16 09:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jasne, nie ma problemu, w razie co daj znać co z tego wyszło :)
zdjecie uzytkownika
szala - 2012-11-12 11:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie idzcie pracować w żadnycm wypadku do Denique, przynajmniej na wyspe we Wrocławiu!! To jest jakaś totalna paranoja. Wszystko tam się sypie łącznie z kasą o kkomputerze nie wspoimnając. Menagerka jest tragiczna, nic nie potrafi załatwiać i całą winę zawsze zwala na podległych jej pracowników. Nie wspomnę juz o wypłatach... Panie z Warszawy myślą, że pozjadały wszystkie rozumy świata. Knują za twoimi plecami nic ci nie mówiąc, szkoda gadać. Za tysiac złotych to można iść pracować ale gdzieś na pół etatu a nie na cały. Obiecują coś po czym obietnic nie dotrzymują.
Ogólnie praca nie jest zła tylko ze względu na to, że siedzisz 12 godz na tyłku i nic nie robisz, choć od tego tez można świra dostać.
Gdyby nie panie które nami rządzą to można tam wytrzymać. Ale menagerka jest troszkę nierozgranięta. W ciągu pół roku zmieniali nam 3 razy panie menadżerki. Pierwszą zwolnili tylko z tego powodu, że chorowała na białaczkę a oni nie chcieli jej dać wolnego. Miło prawda?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2012-12-05 23:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem za nie pracujcie w denique tam ludzi robia w kulki totalna zenada
zdjecie uzytkownika
trolo - 2012-12-05 23:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masa szkoleń? no prosze cie...jak byly szkolenia to trwaly 2 godz i tak na prawde sie nic z nich nie wynosilo brak słow mam nadzieje ze ten salon ta firma niedlugo padnie. Nikomu nie polecam, szczegolnie tym ktorzy chca tam pracowac
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2012-12-25 11:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Ja już zaczęłam :) póki co jestem zadowolona, zobaczymy jak to się z czasem ułoży, póki co jest w porządku. Co do tych szkoleń, nie wiem czemu krytykujecie, jak ktoś CHCE i POTRAFI to skorzysta ze szkoleń, taka prawda.
zdjecie uzytkownika
Sansa - 2012-12-26 09:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do tej wyspy o której ktoś pisał to nie wiem co i jak, ale jeśli chodzi o salon w pasażu to jest w porządku, atmosfera pracy jest dobra, a jak ktoś w swoim fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest OK to można też zarobić co swoje.
zdjecie uzytkownika
tamiszka - 2012-12-27 08:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zain_te_re - 2012-12-25 11:36:44

Cześć. Ja już zaczęłam :) póki co jestem zadowolona, zobaczymy jak to się z czasem ułoży, póki co jest w porządku. Co do tych szkoleń, nie wiem czemu krytykujecie, jak ktoś CHCE i POTRAFI to skorzysta ze szkoleń, taka prawda.
witaj :) a możesz podpowiedzieć jak dużo i często są te szkolenia w denique?
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2012-12-28 08:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tamiszka - 2012-12-27 08:23:52

zain_te_re - 2012-12-25 11:36:44

Cześć. Ja już zaczęłam :) póki co jestem zadowolona, zobaczymy jak to się z czasem ułoży, póki co jest w porządku. Co do tych szkoleń, nie wiem czemu krytykujecie, jak ktoś CHCE i POTRAFI to skorzysta ze szkoleń, taka prawda.
witaj :) a możesz podpowiedzieć jak dużo i często są te szkolenia w denique?
jest ich dużo i są dość często, ale dla mnie to na plus, jak ktoś chce skorzystać ze szkoleń to skorzysta i się będzie rozwijał, a jak ktoś nie chce to tylko szukać innego zajęcia
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2012-12-29 07:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tamiszka - 2012-12-27 08:23:52

zain_te_re - 2012-12-25 11:36:44

Cześć. Ja już zaczęłam :) póki co jestem zadowolona, zobaczymy jak to się z czasem ułoży, póki co jest w porządku. Co do tych szkoleń, nie wiem czemu krytykujecie, jak ktoś CHCE i POTRAFI to skorzysta ze szkoleń, taka prawda.
witaj :) a możesz podpowiedzieć jak dużo i często są te szkolenia w denique?
szkoelń sporo jest, są obowiązkowe ale może to i dobrze, jak ktoś chce coś z nich wynieść i się nauczyć to będzie zadowolony :)
zdjecie uzytkownika
tamiszka - 2012-12-31 08:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zain_te_re - 2012-12-29 07:13:04

tamiszka - 2012-12-27 08:23:52

zain_te_re - 2012-12-25 11:36:44

Cześć. Ja już zaczęłam :) póki co jestem zadowolona, zobaczymy jak to się z czasem ułoży, póki co jest w porządku. Co do tych szkoleń, nie wiem czemu krytykujecie, jak ktoś CHCE i POTRAFI to skorzysta ze szkoleń, taka prawda.
witaj :) a możesz podpowiedzieć jak dużo i często są te szkolenia w denique?
szkoelń sporo jest, są obowiązkowe ale może to i dobrze, jak ktoś chce coś z nich wynieść i się nauczyć to będzie zadowolony :)
hej dzięki za odpowiedzi, w sumie to dobrze, a jak z formą zatrudnienia? jest umowa o pracę czy zlecenie??
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2013-01-01 10:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tamiszka - 2012-12-31 08:19:35

zain_te_re - 2012-12-29 07:13:04

tamiszka - 2012-12-27 08:23:52

zain_te_re - 2012-12-25 11:36:44

Cześć. Ja już zaczęłam :) póki co jestem zadowolona, zobaczymy jak to się z czasem ułoży, póki co jest w porządku. Co do tych szkoleń, nie wiem czemu krytykujecie, jak ktoś CHCE i POTRAFI to skorzysta ze szkoleń, taka prawda.
witaj :) a możesz podpowiedzieć jak dużo i często są te szkolenia w denique?
szkoelń sporo jest, są obowiązkowe ale może to i dobrze, jak ktoś chce coś z nich wynieść i się nauczyć to będzie zadowolony :)
hej dzięki za odpowiedzi, w sumie to dobrze, a jak z formą zatrudnienia? jest umowa o pracę czy zlecenie??
okres próbny jest na zleceniu, potem jak zostaniesz to jest zatrudnienie na pełny etat, normalna umowa o pracę
zdjecie uzytkownika
tamiszka - 2013-01-02 08:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki wielkie, a jak długo trwa ten okres próbny w denique ?
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2013-01-03 08:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tamiszka - 2013-01-02 08:45:10

Dzięki wielkie, a jak długo trwa ten okres próbny w denique ?
okres próbny w denique jest od 3 do 6 miesięcy, na umowie zlecenie
zdjecie uzytkownika
arrrletnka - 2013-02-26 10:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć dziewczyny, szukam osób pracujących w salonie denique i opinii, chciałam spróbować na manicurzystkę znaleźć u nich pracę, może ktoś podpowie jak to wygląda od środka?
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2013-02-27 07:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arrrletnka - 2013-02-26 10:02:45

Cześć dziewczyny, szukam osób pracujących w salonie denique i opinii, chciałam spróbować na manicurzystkę znaleźć u nich pracę, może ktoś podpowie jak to wygląda od środka?
Cześć, a co dokładnie chciałabyś wiedzieć? :) Bo tak to jest tego sporo :) generalnie ja złego słowa powiedzieć nie mogę, warunki są lepsze i praca pewniejsza niż w małych salonach kosmetycznych, płaca ok jeśli ma się sporo klientów stałych to naprawdę fajnie wychodzi.
zdjecie uzytkownika
arrrletnka - 2013-02-28 08:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy np. można się przenosić między salonami jakoś na podobnych warunkach, bo to dla mnie dość istotne??
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2013-03-01 10:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest taka opcja, nawet na identycznych waruynkach tylko zmieniasz salon jeśli jest stanowisko wolne :)
zdjecie uzytkownika
arrrletnka - 2013-03-02 09:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zain_te_re - 2013-03-01 10:09:53

tak jest taka opcja, nawet na identycznych waruynkach tylko zmieniasz salon jeśli jest stanowisko wolne :)
OK dziękuję bardzo za informację :) cenne info! :) a jak z terminowością rozliczeń itd?
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2013-03-03 08:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest OK, ostatnio są lekkie opóźnienia, ale nawet jak kiedyś tez były to firma rozliczała się solidnie i w całości ze wszystkiego, nigdy nie było większych problemów z tym, także tutaj jest fair moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
arrrletnka - 2013-03-04 07:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z rozliczeniami w sensie z systemem zarobków, pewnie podstawa+od klientów tak?
zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2013-03-05 10:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dokładnie tak, ale jak masz sporo klientów którzy regularnie wracają no to trzeba przyznać, że naprawdę fajnie finansowo to wychodzi.
zdjecie uzytkownika
ronay - 2013-05-13 19:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi ile tak realnie ale realnie jest w stanie zarobić fryzjer w Denique?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 16:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a praktyka/staż w tym salonie denique jest płatny czy raczej bezpłatny i czy faktycznie można się czegoś nauczyć?
zdjecie uzytkownika
ronay - 2013-08-16 15:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ronay - 2013-05-13 19:52:09

Powiedzcie mi ile tak realnie ale realnie jest w stanie zarobić fryzjer w Denique?
Ponawiam pytanie o zarobki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 20:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktoś z piszących/czytających obecnie pracuje w Denique? do tej pory od strony klienta miałam bardzo dobrą opinię o nich, chciałabym podjąć tam pracę, jakie stawki oferują?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x