logo SALON DENIQUE

SALON DENIQUE

Wrocław

Opinie o SALON DENIQUE

MEszka 2014-11-19 08:07:42
Masz normalnie umowę o pracę po okresie próbnym, tylko pełny etat!
Weronna 2014-11-20 11:28:29
ja moge polecic - salon w magnolii bdb, nie ma problemów z grafikiem, dogadaniem się z menadżerką, można sensownie zarobić przy stałych klientów + sporej ilości przechodnich jak to w galerii, liczy się w końcu ruchliwe miejsce, POLECAM
Fuksia 2014-11-25 10:06:18
Ja mam inne zdanie, nie wiem, może tak trafiłam, ale dogadywałam się i nie było problemu, nie każdy się do każdej pracy nadaje, ja pracuję od początku w sieciówkach i jest zawsze trochę inaczej niż w małych osiedlowych salonikach ale i też ilość klientów inna. Ja byłam zadowolona.
1
barkley 2014-11-29 19:48:53
byłem ? to do salonu denique przyjmują również mężczyzn ? choć chyba okreslenie mężczyzna to chyba za dużo powiedziane skoro dziewczyny piszą , że radzą sobie i nie widzą praktycznie większego problemu w pracy w tych salonach , a Ty narzekasz na przemęczenie i pracę ponad siły to chyba coś jest nie tak...
1
Sussska 2014-11-30 07:32:40
Praca 12h/dzień to tak dużo? Niektórzy chcą pracować 6 i byle mieć na rachunki a inni pracują dłużej bo chcą więcej zarobić akurat to taki typ pracy że im więcej godzin się jest tym więcej klientów można obsłużyć i więcej zarobić.
morluga 2014-12-01 08:09:03
No tutaj popieram, akurat co do denique mam dobrą opinię, moja siostra pracowala i była bardzo zadowolona!
Arethaaa 2014-12-02 09:55:46
Słuchajcie a w magnolii jak z salonem ? chce spróbować się tam dostac – warto ?
1
morluga 2014-12-03 07:32:37
Jak masz doświadczenie to probuj imho warto
Maśśśka 2014-12-04 11:16:08
A co możecie więcej podpowiedzieć ?? jaka forma zatrudnienia ?
morluga 2014-12-29 09:50:10
Na okresie probnym masz zlecenie potem umowa o prace
Fjaska 2014-12-30 09:06:14
Tez sie rozgladam - mam nadzieje ze po nowym roku beda szukać!
WEraza 2014-12-31 11:23:02
Mojej znajomej qmpela pracowała... nie narzekała - byla naprawde dobrą fryzjerka i dlugi czas tam siedziala
yelitsefa 2015-01-01 12:01:45
No wlasnie, a jak dlugo pracowala? Na umowie o prace była ?
WEraza 2015-01-02 11:14:54
Na pewno kole 3 lat ale tak dokladnie nie pamietam
yelitsefa 2015-01-03 09:49:47
I na umowe o prace pracowala ?
WEraza 2015-01-04 18:08:41
Tak - pełny etat na umowe miala
yelitsefa 2015-01-05 13:30:29
Okej dzieki za info a możesz jeszcze jakies detale podesłać ?
wielka ściema 2015-01-07 23:02:48
widać , że te pozytywne opinie nikt normalny nie pisze, jedynie " menager i rcepcja""
7
WEraza 2015-01-12 10:45:50
A co chciałaś byś dokładniej wiedzieć to mogę dopytać :)
2
Elga 2015-02-27 08:04:13
dziwne, ja jak bylam w salonie ostatnio to tez strzygła mnie fryzjerka właśnie ze wschodu, przemiła dziewczyna i do tego wyszłam bardzo zadowolona ze strzyżenia, a w salonei kompletnie przeciwnie niż piszesz - cisza, spokój, żadnego chaosu - polecam gorąco!
Moin 2015-02-28 06:42:17
Firma taka jak ta na pewno powinna zatrudniać osoby kompetentne, które mają chęć i ochotę reprezentować firmę poprzez jak najlepszą pracę. O ile sam pracownik się zgodzi i jest to zgodne z polityką firmy to taka osoba może wziąć udział w dyskusji i wypowiedzieć się w konkretnej kwestii życia firmy, oczywiście gdy będzie taka potrzeba.
Grezia 2015-03-01 10:08:32
Ile osob tyle opinii, wiadomo :) faktycznie np. w magnolii mam sprawdzoną manicurzystkę i pochodzi z ukrainy tylko co z tego, manicure jest zrobiony mistrzowsko po prostu :)
1
majdra 2015-03-02 08:21:30
bo jak sie idzie do fryzjerki czy manicurzystki to wazne by bylo fachowo i w milej atmosferze - a jak ktos szuka pracy to polecam jako bdb alternatywe dla pracy w jakichs lokalnych salonikach
Siska 2015-03-04 08:14:40
ja powiem szczerze ze jak dla mnie to bardzo w porzadku, nie wiem jak w tym konkretnym salonie bo pracowalam w innym ale tak czy siak bylo w porzadku
majdra 2015-03-05 08:42:53
pracowalas we wroclawiu czy warszawie w salonie ?
inga 2015-05-18 08:25:39
Imho warto jeśli szukacie miejsca aby troche osiąść, ja sie przeniosłam z małego lokalnego salonu i nie narzekałam, bardzo pomogła mi praca w takiej sieciówce rozwinąć dalej skrzydła.
trealka 2015-05-19 07:55:08
A kojarzysz czy szukają teraz obecnie ?
inga 2015-05-20 08:35:17
Obecnie nie, ale najszybciej bedzie wybrac sie do salonu i dopytać, ewentualnie przedzwonić do centrali...
trealka 2015-05-21 07:39:55
Ok no to faktycznie mogłabym podjechać na miejsce, jeśli tylko będzie menadżerka jakaś by pogadać.
inga 2015-05-22 07:46:40
No tak zrób imho najszybsza opcja a jak trafisz dobrze to może uda się coś od razu dowiedzieć konkretnego.
Coin 2015-07-15 11:25:20
Tego raczej nie wyczujesz, ale słyszałam, że są i takie dziewczyny, które w salonach potrafią wyciągnąć i 2500 na rękę. Nie wiem ile w tym prawdy, ale wydaje się być to naprawdę przyzwoitym zarobkiem zważając na 'przeciętne średnie zarobki Polaka' i najniższą krajową. Info jeszcze do potwierdzenia z kimś kto może niedawno był na rekrutacji.
Nutekka 2015-07-25 08:48:24
Znajoma kiedyś pracowała i na plus zaliczała przede wszystkim dwie rzeczy, na starcie szkolenia które robiła przez nich i dwa naprawdę fajną kasę, nieporównywalną do tego co można zarobić w jakimś małym osiedlowym salonie w którym wcześniej pracowała a była naprawdę dobra.
kaja 2015-08-31 02:15:38
ja też uważam, że jeśli chodzi o szkolenia to naprawde mozna wiele na tym zarobić, bo jednka ludzie cały czas chcą się kształcić i pracuja jak tylko moga, a szkolenie zawsze się przyda. Jeśli chodzi natomiast o samą firme to podobno dbają o pracowników, nawet mozna dostać często umowy o prace od nich...
wertg 2015-09-30 13:12:41
@Nutekka również czytałam pozytywne komentarze na ich temat, ludzie chwalili sobie głównie szkolenia u nich w firmie SALON DENIQUE, można na tym całkiem sporo zarobić, ponieważ zdobywa się nowe doświadczenie i jednocześnie rozwija swoje dotychczasowe umiejętności, mogą być one przydatne w późniejszej, dalszej pracy..
qyz 2015-10-20 19:30:21
tak jasne, znowu sami piszą sobie pozytywne opinie. smuteczek xD
7
nullira 2015-10-25 09:15:48
Kojarzycie czy może teraz rekrutują w Denique?
TipsQn90 2015-10-30 16:19:25
też chętnie bym się dowiedziała jak to u nich jest teraz z rekrutacjami bo jako doświadczona kosmetyczna i specjalistka od maniurków chętnie bym jakiegoś fajnego pracodawcę schwytała. obecny płaci mi za mało za moje świetne umiejętności i mam nadzieję że plotki że tutaj bardzo dużą płacą w tych salonach okażą się prawdą
gosc 2015-11-12 22:57:04
Słyszałam ze szukaja. Zawsze warto podejsc do salonu i sie zapytać.
łucja 2015-11-29 22:49:46
To nic nie kosztuje, a nóż kogoś szukają i dostaniesz przypadkiem pracę w renomowanym, dobrym salonie kosmetycznym. Słyszałam o nim wiele dobrego, więc chyba warto próbować.
były pracownik 2016-01-19 18:49:23
tam non stop rekrutują, domyśl się dlaczego
5
była 2016-01-19 18:52:39
żenada....
3
była 2016-01-19 18:56:53
przede wszystkim manicurzystki w tym PRESTIŻOWYM sieciowym salonie pracują na swoich własnych kosmetykach!! musisz mieć swoje lakiery, pilniczki, zmywacze po prostu wszystko. w każdym ,,osiedlowym,, saloniku nie oszczędzają aż tak na pracownikach i klientach....
5
Olga 2016-01-19 20:26:00
@były pracownik ja nie zauważyłam by non stop rekrutowali, właściwie to nie mają nawet ofert do siebie na tą chwilę. No tak, też słyszałam, że pracuje się na swoim sprzęcie, ale za to podobno pracodawca oddaje pieniądze, więc się nie wychodzi na minusie. Tak to przecież nie jest źle, dziewczyny.
były 2016-01-27 15:57:27
są na olx, raz na 2 miesiące, zarówno na kosmetyczkę, jak i na fryzjerów, sprawdzaj zanim coś napiszesz :) i nikt nie oddaje kasy za swoje kosmetyki.
5
mika 2016-02-06 11:42:53
Możecie podpowiedzieć jak finansowo wygląda kwestia pracy w denique ?
łatka 2016-02-19 20:09:16
to smutne.. kurcze, wiele dziewczyn kończy kursy czy nawet studia kosmetologiczne z nadzieją na dobre zatrudnienie, a o to w tej branży coraz ciężej. @Anka może jednak za plus warto tu uznać doświadczenie jakie można zdobyć?
Karo 2016-04-06 17:19:11
niestety rotacja w tej branży jest dosyć częstym zjawiskiem, zarobki są głównym powodem ale może kiedyś się to zmieni
ankaa 2016-04-28 13:58:34
beznadziejnie
3
gfhjnm 2016-05-06 22:37:41
@ankaa uwierz mi że twoje jedno stwierdzenie nie wnosi tutaj absolutnie nic. Może rozwiniesz swoją myśl - dlaczego tak bardzo ci się nie podoba w SALON DENIQUE?
alicja 2016-08-18 12:36:59
niby czemu nic nie wnosi? beznadziejnie i tyle, widocznie nic więcej nie trzeba dodawać. też tak uważam.
Zostaw swoją opinię o SALON DENIQUE - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE