Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zain_te_re - 2013-03-05 10:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dokładnie tak, ale jak masz sporo klientów którzy regularnie wracają no to trzeba przyznać, że naprawdę fajnie finansowo to wychodzi.
zdjecie uzytkownika
ronay - 2013-05-13 19:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi ile tak realnie ale realnie jest w stanie zarobić fryzjer w Denique?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 16:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a praktyka/staż w tym salonie denique jest płatny czy raczej bezpłatny i czy faktycznie można się czegoś nauczyć?
zdjecie uzytkownika
ronay - 2013-08-16 15:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ronay - 2013-05-13 19:52:09

Powiedzcie mi ile tak realnie ale realnie jest w stanie zarobić fryzjer w Denique?
Ponawiam pytanie o zarobki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 20:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktoś z piszących/czytających obecnie pracuje w Denique? do tej pory od strony klienta miałam bardzo dobrą opinię o nich, chciałabym podjąć tam pracę, jakie stawki oferują?
zdjecie uzytkownika
klomb - 2014-10-27 16:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli pracowałas przez rok bez umowy i ciągle się o nią prosiłaś to gratuluję wytrwałości... i w sumie naiwności , bo chyba łatwo było zauważyć , że coś jest nie tak z Denique skoro nie chcą tej umowy dać. Choć przyznam , że znam kilka dziewczyn , które chwalą sobie pracę tutaj, stąd dziwi mnie trochę Twoja opinia
zdjecie uzytkownika
kog - 2014-11-01 09:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez nie mam dobrego zdania na temat tej firmy o umowie o pracę można zapomnieć. Pracownicy pracują po 200 godzin. Menadżer ma swoje pupilki a inni pracownicy są nie szanowni . Ogólnie firma
jest tragiczna brak szczacunku do pracowników.
zdjecie uzytkownika
3D - 2014-11-02 23:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACA W Slonie Piękności Denique ZASTANÓW SIĘ DOBRZE !!! odradzam w 100% jako pracownik w salonie w Pasażu Grunwaldzkim spędziłem tam rok który uważam go za straconym, śmieszne pieniądze( za dużą ilość godzin ok200h ) które oczywiście dostaje się na raty w jednym tygodniu 500pln, za dwa tygodnie kolejna rata i w następnym tygodniu reszta więc nic nie można dobrze zaplanować masakra, na rozmowie się dowiecie się że musicie posiadać swój sprzęt czyli szczotki, maszynki, suszarki i jak coś się zjebie to trzeba bulić z własnej kieszeni, pani menager na początku milutka fajniutka a tak na prawdę nie umie podjąć sama decyzji pyta się wszystkich co ma zrobić, jest osobą fałszywą, obgaduje wszystkich za placami, a nawet potrafi poniżyć pracownika przy innych pracownikach, na rozmowie dowiedziałem się że dostanę umowę zlecenie na ok próbny 3 miesiące a później umowa o pracę, tak na prawdę na umowę o pracę nie ma co liczyć, to kolejne kłamstwo ze strony pani menager wiedząc że firma i tak nie da tej umowy!!! na rozmowie proponują też mnustwo szkoleń co znowu jest kłamstwem, na szkolenie żeby jechać to trzeba się doprosić a szkolenia są tylko z koloryzacji i to te podstawowe. Właścicelka Salonu Piękności Deniqe jest osobą skąpą czyli nie inwestuje w pracowników traktuje ich jako roboty do pracy, z jej ust usłyszeliśmy tylko to "jak sie komuś nie podoba, to nie musi tu pracować nie ma osób niezastąpionych". Jest naprawdę jeszcze dużo negatywnych sytuacji które mógłbym wam tu napisać ale dam już sobie spokój. Podsumowójąc jeżeli widzisz że ten salon poszukuje fryzjerów bądź jakich kolwiek pracowników to nie proponuje sładać tam papierów.
zdjecie uzytkownika
monnia - 2014-11-10 09:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm znam jedna osobe ktora tam pracuje juz sporo czasu i nigdy nie narzekala, pracy ma sporo ale im wiecej pracuje tym wiecej tez zarabia wiec pelna norma, widac sa rozne oczekiwania :)
zdjecie uzytkownika
omg - 2014-11-12 18:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monnia - 2014-11-10 09:13:28]:
no chyba sobie kpisz bo rok czasu nikt tam nie pracuje . Ja też tam pracowałam jakiś czas temu odeszłam :) i dzięki Bogu. zarobki małe , o umowie można pomarzyć, wieczne konflikty Pani menadżer z pracownikami . Fryzjerzy pracują na swoim sprzęcie tak samo manikiurzystki na takich warunkach że śmiech na sali .OGÓLNIE ODRADZAM PRACY W PASAŻU WROCŁAWSKIM :) POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2014-11-12 22:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omg - 2014-11-12 18:24:02]:
tyle negatywnych opini to gdziwne,że jeszcze tam ktoś pracuje :/. brak słów, że takie miejsca istnieją i nikt z tym nic nie robi :(
zdjecie uzytkownika
MEszka - 2014-11-14 08:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja denique mogę Wam polecić jeśli chcecie pracować w sieciówce a nie lokalnym salonie. Zarobki są wyższe, ruch w salonie w dobrym centrum handlowym naprawdę spory, tutaj mogę konkretnie polecić salon w Arkadii.
zdjecie uzytkownika
ARETKA - 2014-11-15 09:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz podpowiedziec jak z rozliczeniami – na czas, czy wszystko ok. czy jest umowa o pracę???
zdjecie uzytkownika
MEszka - 2014-11-19 08:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz normalnie umowę o pracę po okresie próbnym, tylko pełny etat!
zdjecie uzytkownika
Weronna - 2014-11-20 11:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja moge polecic - salon w magnolii bdb, nie ma problemów z grafikiem, dogadaniem się z menadżerką, można sensownie zarobić przy stałych klientów + sporej ilości przechodnich jak to w galerii, liczy się w końcu ruchliwe miejsce, POLECAM
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-20 15:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MEszka - 2014-11-19 08:07:42]:
Albo pani menadżer się broni albo pisze to ktoś z firmy. O umowie nie ma co nawet śnić! Owszem zarobisz ponad 2 tyś. Jak będziesz pracować po 200 h na pełnych obrotach...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-20 22:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jedna wielka pomyłka, wieczna szarpanina na linii pracownik-firma, o umowie o pracy nie masz co marzyć, a jeżeli ją nawet dostaniesz po wielkich trudach to warunki pracy cię załamią (umowa o pracę?...przy czym pracujesz 240h, a przecież etat ma 160h??),wypłaty są wiecznie wypłacane w ratach i to z dużym opóźnieniem tak więc nie możesz sobie zaplanować żadnych wydatków(na swoją wypłatę musisz czekać 1,5 miesiąca!!!Co jest następnym nieporozumieniem!!!fryzjerzy i manicurzystki pracują na swoim sprzęcie i to na marnym procencie.Może i zarobisz to 2000-2500tyś przy naprawdę dużym ruchu ale musisz liczyć także subiektywnie inne koszta takie jak np zużycie sprzętu. Za wszystkie reklamacje i braki firma obciąża pracowników. Generalnie jak ktoś wyżej zaznaczył podejście do pracownika - "jak się komuś nie podoba, to nie musi tu pracować nie ma osób niezastąpionych"! Jeżeli zachorujesz dla nikogo ten fakt nie będzie żadnym dramatem ani żadną tragedią bo i tak będziesz musiał zjawić się w pracy. Tak więc jeżeli planujesz złożyć CV w tej firmie to odradzam ci z całego serca, szkoda twojego czasu, zdrowia i talentu bo i tak się tu zmarnujesz! Firma zupełnie nie stawia na rozwój pracowników,a jedynie na ich wyzysk.Powyższe "pozytywne" komentarze,o "super warunkach panujących w Denique"to jedna wielka ściema i chyba wystawiają je osoby z firmy aby sobie podnieść statystyki.
zdjecie uzytkownika
Fuksia - 2014-11-25 10:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam inne zdanie, nie wiem, może tak trafiłam, ale dogadywałam się i nie było problemu, nie każdy się do każdej pracy nadaje, ja pracuję od początku w sieciówkach i jest zawsze trochę inaczej niż w małych osiedlowych salonikach ale i też ilość klientów inna. Ja byłam zadowolona.
zdjecie uzytkownika
NiePolecam - 2014-11-25 17:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś lubi pracować po 12h dziennie przez kilka dni to prosze bardzo... nie ważne czy jesteś chory czy masz zwichnieta rękę i cokolwiek innego Ci się dzieje... Praca na akord, żeby jak najwiecej ludzi przyjąć... nie wazne, że Ci już nogi odpadają i jesteś zmęczony ... Nie wspomnę o pupilkach "menadżerki". Ogólnie z współpracy nie byłem zadowolony!
zdjecie uzytkownika
barkley - 2014-11-29 19:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NiePolecam - 2014-11-25 17:03:24]:
byłem ? to do salonu denique przyjmują również mężczyzn ? choć chyba okreslenie mężczyzna to chyba za dużo powiedziane skoro dziewczyny piszą , że radzą sobie i nie widzą praktycznie większego problemu w pracy w tych salonach , a Ty narzekasz na przemęczenie i pracę ponad siły to chyba coś jest nie tak...
zdjecie uzytkownika
Sussska - 2014-11-30 07:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 12h/dzień to tak dużo? Niektórzy chcą pracować 6 i byle mieć na rachunki a inni pracują dłużej bo chcą więcej zarobić akurat to taki typ pracy że im więcej godzin się jest tym więcej klientów można obsłużyć i więcej zarobić.
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-01 08:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tutaj popieram, akurat co do denique mam dobrą opinię, moja siostra pracowala i była bardzo zadowolona!
zdjecie uzytkownika
Arethaaa - 2014-12-02 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie a w magnolii jak z salonem ? chce spróbować się tam dostac – warto ?
zdjecie uzytkownika
morluga - 2014-12-03 07:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz doświadczenie to probuj imho warto
zdjecie uzytkownika
Maśśśka - 2014-12-04 11:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co możecie więcej podpowiedzieć ?? jaka forma zatrudnienia ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SALON DENIQUE?
Zadaj pytanie
x