Polecam , fajna praca dodatki (ubezpieczenia premie), praca w młodym dynamicznym zespole, brak owocowych czwartków ale za to jest pizza w piątki. Kierownictwo na najwyższym poziomie, procesy logistyczne w firmie też . Firma o ugruntowanej pozycji na rynku, ciągle się rozwija, łatwo awansować strukturach firmy. Miła atmosfera, dobrze płacą jak na okolice.Można robić nadgodziny. Nie rozumiem negatywnych komentarzy poniżej, chyba o innej firmie ludzie piszą.
Jest ok. Trochę przeszkadza waga paczek bo towar ciężki. Praca e dobrych warunkach, ciepło, sucho, cicho. Nadgodziny płatne. Ekipa z wyjątkami ok.
Nadgodziny są, pracy też dużo. Ale wszystko jest płatne na czas . Nie chcesz zrobić więcej to pracujesz 8h I na chatę. Komuś się nie podoba że ekipa z Ukrainy hehe dobre. Wszędzie tak w Wro jest i nie wiem w czym problem.
Elegancko szkoda tylko, że nigdy żaden Klaudiusz nie pracował w ferze także chyba mamy kolejny komentarz kogoś z zarządu podszywającego się pod pracownika - słabo :)
Miejsce, w którym szanuje się pracownika, a wiadomo, że zadowolony pracownik, to dobry pracownik. W końcu odżyłam :) Była to najlepsza decyzja, że zaczęłam tu pracować. Atmosfera i ludzie mega!
Jak długo trwa proces awansu w Fera Sp. z o.o.?
raczej nie ma możliwości awansu pionowego, bo firma nie rozwija się tak dynamicznie i raczej jest to zarezerwowane dla przyjaciół królika
Moja pierwsza praca do której przychodzę z uśmiechem na twarzy . Ekipa międzynarodowa głównie z Ukrainy ale ostatnio też spoko ziomki z Nigerii . Kierownictwo kompetentne i bardzo ok , szczególnie Tomek i Karolinka???? . Warunki socjalne i pracy są dobre , kasa na czas . Firma cały czas się rozwija . Ja osobiście bardzo polecam ????
Jakie są te warunki socjalne co tak chwalisz? Masz na myśli zaplecze do zjedzenia posiłków czy dodatkowe benefity dla pracowników? Chętnie dowiem się co dają dodatkowo żeby ludziom się lepiej pracowało.
Witam, widziałam jakiś czas temu ogłoszenie na magazyniera na część etatu. Piszą, że można sobie wybrać, w jakie dni się pracuje. A ile maksymalnie w tygodniu pracujecie tak ogółem? Mam nadzieję, że jest tutaj ktoś, kto wie, jak ta praca wygląda.
Rekrutacja standardowa, pytania w zasadzie jak wszedzie jeśli chodzi o stanowisko kierownika magazynu. Właścicielka firmy bardzo miła i rzeczowa.
Standardowe jak przy rekrutacji na kierownika magazynu.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Dzien dobry .chciałam serdecznie podziękować FIRMIE FERA za wsparcie KOCIE ADOPCJE HRUBIESZÓW TAMARA MARCHLEWSKA .Z wyrazami szacunku bezdomne kotki ...
Witam chciałbym się dowiedzieć czy praca jest ciężka? Jestem zainteresowany praca tam, jak atmosfera jeśli chodzi o ludzi? Na która godzinę są zmiany i jaka można wyrobić premie realnie ? Czy bez problemu przedłużają umowę ? Pozdrawiam
Jak się pracuje z ludźmi z Fera Sp. z o.o.?
Zależy o jakich ludzi pytasz? Zwykli pracownicy spoko Im wyżej tym gorzej/ciężej z polemiką
@Wanda argumenty/sugestie dla zmian, które mają ulepszyć obszary działalności spotykają się ze ścianą. Rozmowy o pieniądzach - podwyżkach itp to temat tabu- omijany szerokim łukiem.
skoro rozmowy nic nie daja, moze warto napisac po prostu wniosek o podwyzke, na ktory beda musieli odpowiedziec, nie?
Czyli to była jedyna rzecz która Ci nie odpowiadała? Co jeszcze możesz powiedzieć o pracy tutaj?
Nawet małe wpłaty złożą się w dużą kwotę, która przyniesie realne wsparcie dla ratowanych zwierzaków. Za te pieniądze kupimy dokładnie te karmy ( bytowe i weterynaryjne ) i preparaty biobójcze, których DIOZ będzie potrzebował. Zorganizujemy całą logistykę, karma trafi dokładnie tam gdzie trzeba i kiedy będzie potrzebna. Dodatkowo wspólnie z producentami zrobimy wszystko żeby wykorzystać tę kwotę jak najlepiej - dorzucimy gratisy, wykorzystamy możliwe promocje. Oczywiście my również dołożymy naszą cegiełkę! Codziennie będziemy Was informować ile pieniędzy znajduje się Waszej wirtualnej skarbonce.
Wierzymy, że razem możemy zdziałać dobro!
Cały dochód ze sprzedaży PROPSa przeznaczony zostanie na wsparcie wybranych fundacji oraz schronisk.
Pobierz poradnik na stronie i dowiedz się więcej!
#pomoc #schronisko #poradnik #CSR
Dział marketingu - rekrutacja i bardzo dziwna sytuacja. 1. Na pierwszym umówionym spotkaniu nie pojawił się żaden przedstawiciel firmy. Pół godziny samotnego oczekiwania w sali konferencyjnej zakończyłam wyjściem po braku jakichkolwiek informacji. Dodam tylko, że w tym czasie nikt się nie zainteresował po co właściwie tam jestem. 2. Drugie spotkanie odbyło się w innym terminie. Rzeczowo i konkretnie zostały przedstawione najważniejsze aspekty współpracy. Po około trzech godzinach otrzymałam telefon z pozytywną odpowiedzią. 3. Na kolejne spotkanie pojechałam, aby dopełnić formalności, tzn. został mi przekazany plik papierów do wypełnienia, które były niezbędne do przygotowania umowy. Dla firmy bardzo ważne było jak najszybsze rozpoczęcie pracy, więc już następnego dnia odbyło się wstępne szkolenie. 4. Na czwartym spotkaniu miał miejsce dzień wprowadzający. Zostałam także umówiona na badania przed rozpoczęciem pracy. I teraz najważniejsze - w przeddzień rozpoczęcia pracy dostałam telefon z informacją o rezygnacji z podpisania umowy przez firmę z powodu braku możliwości realizacji pracy zdalnej obiecanej i ustalonej podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Zostawiam sytuację do oceny każdemu z osobna. Szczerze nie polecam - zmarnowany czas i energia.
Jako były pracownik tej firmy gwarantuje Pani, że ta rekrutacja potoczyła się dla Pani w najlepszy możliwy sposób.
PORAŻKA! Zamówienie złożone w weekend aby już na początku tyg. wyjechało do mnie, niestety dopiero w środę po mojej wiadomości łaskawie odpisano że nie mogę skompletować mojego zamówienia bo brakuje bluzy dla psa i zaproponowano mi całkiem inną na dodatek mniejszą niż zamawiana. Poprosiłem o usunięcie brakującego produktu i jak najszybsze zrealizowanie zamówienia. Dziś z rana otrzymałem wiadomość: "Twoje zamówienie zostało pomyślnie złożone." Myślę SUPER pewnie dziś wyjdzie, niestety w kolejnej wiadomości otrzymałem inf.: "Twoje zamówienie zostało przekazane do realizacji i czeka teraz w kolejce do spakowania. W zależności od czasu podanego przy produktach, które wybrałeś, potrzebujemy od 24h do 3 dni roboczych aby przygotować dla Ciebie przesyłkę. Zamówienie nadal nie wyszło z ich firmy, nie mam nadal nr. paczki czy informacji z inpostu o tym że paczka wyruszyła. Jeżeli macie od tygodnia do dwóch czas na zamówienie to śmiało zamawiaj od Nich. Jak chcesz naprawdę porządną obsługę to polecam zooplus u nich nigdy się nie zawiodłem, zamówienia dochodzą do domu w 2-4dni.
Dokładnie taka sama sytuacja u mnie, czekałem 12 dni na produkty, potem 3 dni na spakowanie . zamówiłem w Zooplusie te same produkty (tylko przysmaki inne bo nie było tych samych) i paczka w 3 dni u mnie .
Nic dziwnego, w ferze może 20% towaru z oferty sklepu internetowego jest na stanie, reszta zamawiana pod klienta, a z tym już bywa różnie. Wystarczy jakiś poślizg w dostawie + weekend i już z 2-3 dni robi się tydzień lub dłużej
Chyba ta opinia od naszego pracodawcy :) albo kto podbija oceny na googlu itp za hajs Moze to sprostuje: Pizza w piątki tak to prawda. Czy sie rozwija? Wiecej zamowien, a chaos dalej trwa, brak mozliwosci awansu niewiem na kogo chociazby nawet... jak firma szuka oszczednosci.
Odradzam raczej pracę w tej firmie, ciężka a w dodatku wypłata bardzo słaba . wiekszość z tego co tu czytam, ze smutkiem ale to prawda.
Czy jest możliwość w Fera Sp. z o.o. pracy na część etatu?
Widzę, że nie jesteś zadowolony z wynagrodzenia, jakie oferuje firma Fera. Masz oczywiście prawo tak sądzić. Pamiętaj jednak, iż dla niektórych takie zarobki mogą być jak najbardziej w porządku. A co z benefitami? Macie tam dostęp na przykład do kart sportowych, biletów kulturalnych czy innych dodatków?
Tak jest dostęp do kart multisport oraz bardzo ubogiego pakietu medycznego (pzu) który nie umywa sie chociażby do luxmedu, ja z tego nie korzystam bo pracowałem tylko krótka chwilę. 100% prawdy co pisza niżej na temat kierownika najpierw Cie zatrudnia i mówi, że dużo pracy itp. A za chwile wypowiedzenie. Nie polecam tej firmy - OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM(usunięte przez administratora)
Witam jutro mam pierwszy dzień w pracy. Mam pytanie co ze sobą wziasc, wiem że dostanę tylko obuwie robocze jednak o ubraniu nic nie wiem.
Na początku wszystko fajnie, ale z każdym dniem czuć presje nacisku na ilość ( nie koniecznie jakość) . 95% to pracownicy z Ukrainy co nie jest problemem , ale połowa nie rozumie co się do nich mówi. Zarobki jak na okolice normalne, ale też bez rewelacji . BHP trochę słabo wygląda na magazynie, szczególnie towar piętrowany i nie trudno o wypadek. Kierownik z tego sobie nic nie robi i nie widzi problemu bo " cisną go z góry ". Praca dobra na początek żeby gdzieś na covid się zahaczyć ale perspektyw tam nie ma , brak rozwoju i szkoleń.
Witam witam Czy w firmie można liczyć na dofinansowania typu wczasy pod gruszą czy bony świąteczne? Pozdrawiam
Nie . Dają czasem jakieś małe prezenty, ale tak to nic specjalnego. Nie licz na bon rzędu 300/500 zł na święta.
A jakie to są te małe prezenty według Ciebie? Każdy ma inne postrzeganie i może dla innych jest to fajny dodatek do pracy. Napisz proszę aby każdy mógł sam ocenić czy dla niego jest to satysfakcjonujące.
Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego zespołu w Fera Sp. z o.o.?
Jak się pracuje w Fera Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Fera Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Fera Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Fera Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Fera Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.