logo SALON DENIQUE

SALON DENIQUE

Wrocław

Opinie o SALON DENIQUE

arrrletnka 2013-02-28 08:34:58
Czy np. można się przenosić między salonami jakoś na podobnych warunkach, bo to dla mnie dość istotne??
zain_te_re 2013-03-01 10:09:53
tak jest taka opcja, nawet na identycznych waruynkach tylko zmieniasz salon jeśli jest stanowisko wolne :)
arrrletnka 2013-03-02 09:14:46
zain_te_re - 2013-03-01 10:09:53

tak jest taka opcja, nawet na identycznych waruynkach tylko zmieniasz salon jeśli jest stanowisko wolne :)
OK dziękuję bardzo za informację :) cenne info! :) a jak z terminowością rozliczeń itd?
zain_te_re 2013-03-03 08:58:22
Jest OK, ostatnio są lekkie opóźnienia, ale nawet jak kiedyś tez były to firma rozliczała się solidnie i w całości ze wszystkiego, nigdy nie było większych problemów z tym, także tutaj jest fair moim zdaniem.
arrrletnka 2013-03-04 07:43:35
A jak z rozliczeniami w sensie z systemem zarobków, pewnie podstawa+od klientów tak?
zain_te_re 2013-03-05 10:04:05
Tak dokładnie tak, ale jak masz sporo klientów którzy regularnie wracają no to trzeba przyznać, że naprawdę fajnie finansowo to wychodzi.
ronay 2013-05-13 19:52:09
Powiedzcie mi ile tak realnie ale realnie jest w stanie zarobić fryzjer w Denique?
ronay 2013-08-16 15:57:00
ronay - 2013-05-13 19:52:09

Powiedzcie mi ile tak realnie ale realnie jest w stanie zarobić fryzjer w Denique?
Ponawiam pytanie o zarobki.
monnia 2014-11-10 09:13:28
hmm znam jedna osobe ktora tam pracuje juz sporo czasu i nigdy nie narzekala, pracy ma sporo ale im wiecej pracuje tym wiecej tez zarabia wiec pelna norma, widac sa rozne oczekiwania :)
MEszka 2014-11-14 08:47:06
Ja denique mogę Wam polecić jeśli chcecie pracować w sieciówce a nie lokalnym salonie. Zarobki są wyższe, ruch w salonie w dobrym centrum handlowym naprawdę spory, tutaj mogę konkretnie polecić salon w Arkadii.
1
ARETKA 2014-11-15 09:48:39
A możesz podpowiedziec jak z rozliczeniami – na czas, czy wszystko ok. czy jest umowa o pracę???
MEszka 2014-11-19 08:07:42
Masz normalnie umowę o pracę po okresie próbnym, tylko pełny etat!
Weronna 2014-11-20 11:28:29
ja moge polecic - salon w magnolii bdb, nie ma problemów z grafikiem, dogadaniem się z menadżerką, można sensownie zarobić przy stałych klientów + sporej ilości przechodnich jak to w galerii, liczy się w końcu ruchliwe miejsce, POLECAM
Fuksia 2014-11-25 10:06:18
Ja mam inne zdanie, nie wiem, może tak trafiłam, ale dogadywałam się i nie było problemu, nie każdy się do każdej pracy nadaje, ja pracuję od początku w sieciówkach i jest zawsze trochę inaczej niż w małych osiedlowych salonikach ale i też ilość klientów inna. Ja byłam zadowolona.
1
Sussska 2014-11-30 07:32:40
Praca 12h/dzień to tak dużo? Niektórzy chcą pracować 6 i byle mieć na rachunki a inni pracują dłużej bo chcą więcej zarobić akurat to taki typ pracy że im więcej godzin się jest tym więcej klientów można obsłużyć i więcej zarobić.
morluga 2014-12-01 08:09:03
No tutaj popieram, akurat co do denique mam dobrą opinię, moja siostra pracowala i była bardzo zadowolona!
Arethaaa 2014-12-02 09:55:46
Słuchajcie a w magnolii jak z salonem ? chce spróbować się tam dostac – warto ?
1
morluga 2014-12-03 07:32:37
Jak masz doświadczenie to probuj imho warto
Maśśśka 2014-12-04 11:16:08
A co możecie więcej podpowiedzieć ?? jaka forma zatrudnienia ?
morluga 2014-12-29 09:50:10
Na okresie probnym masz zlecenie potem umowa o prace
Fjaska 2014-12-30 09:06:14
Tez sie rozgladam - mam nadzieje ze po nowym roku beda szukać!
WEraza 2014-12-31 11:23:02
Mojej znajomej qmpela pracowała... nie narzekała - byla naprawde dobrą fryzjerka i dlugi czas tam siedziala
yelitsefa 2015-01-01 12:01:45
No wlasnie, a jak dlugo pracowala? Na umowie o prace była ?
WEraza 2015-01-02 11:14:54
Na pewno kole 3 lat ale tak dokladnie nie pamietam
yelitsefa 2015-01-03 09:49:47
I na umowe o prace pracowala ?
WEraza 2015-01-04 18:08:41
Tak - pełny etat na umowe miala
yelitsefa 2015-01-05 13:30:29
Okej dzieki za info a możesz jeszcze jakies detale podesłać ?
wielka ściema 2015-01-07 23:02:48
widać , że te pozytywne opinie nikt normalny nie pisze, jedynie " menager i rcepcja""
8
WEraza 2015-01-12 10:45:50
A co chciałaś byś dokładniej wiedzieć to mogę dopytać :)
2
Elga 2015-02-27 08:04:13
dziwne, ja jak bylam w salonie ostatnio to tez strzygła mnie fryzjerka właśnie ze wschodu, przemiła dziewczyna i do tego wyszłam bardzo zadowolona ze strzyżenia, a w salonei kompletnie przeciwnie niż piszesz - cisza, spokój, żadnego chaosu - polecam gorąco!
Grezia 2015-03-01 10:08:32
Ile osob tyle opinii, wiadomo :) faktycznie np. w magnolii mam sprawdzoną manicurzystkę i pochodzi z ukrainy tylko co z tego, manicure jest zrobiony mistrzowsko po prostu :)
1
majdra 2015-03-02 08:21:30
bo jak sie idzie do fryzjerki czy manicurzystki to wazne by bylo fachowo i w milej atmosferze - a jak ktos szuka pracy to polecam jako bdb alternatywe dla pracy w jakichs lokalnych salonikach
Siska 2015-03-04 08:14:40
ja powiem szczerze ze jak dla mnie to bardzo w porzadku, nie wiem jak w tym konkretnym salonie bo pracowalam w innym ale tak czy siak bylo w porzadku
majdra 2015-03-05 08:42:53
pracowalas we wroclawiu czy warszawie w salonie ?
inga 2015-05-18 08:25:39
Imho warto jeśli szukacie miejsca aby troche osiąść, ja sie przeniosłam z małego lokalnego salonu i nie narzekałam, bardzo pomogła mi praca w takiej sieciówce rozwinąć dalej skrzydła.
trealka 2015-05-19 07:55:08
A kojarzysz czy szukają teraz obecnie ?
inga 2015-05-20 08:35:17
Obecnie nie, ale najszybciej bedzie wybrac sie do salonu i dopytać, ewentualnie przedzwonić do centrali...
trealka 2015-05-21 07:39:55
Ok no to faktycznie mogłabym podjechać na miejsce, jeśli tylko będzie menadżerka jakaś by pogadać.
inga 2015-05-22 07:46:40
No tak zrób imho najszybsza opcja a jak trafisz dobrze to może uda się coś od razu dowiedzieć konkretnego.
Nutekka 2015-07-25 08:48:24
Znajoma kiedyś pracowała i na plus zaliczała przede wszystkim dwie rzeczy, na starcie szkolenia które robiła przez nich i dwa naprawdę fajną kasę, nieporównywalną do tego co można zarobić w jakimś małym osiedlowym salonie w którym wcześniej pracowała a była naprawdę dobra.
qyz 2015-10-20 19:30:21
tak jasne, znowu sami piszą sobie pozytywne opinie. smuteczek xD
8
nullira 2015-10-25 09:15:48
Kojarzycie czy może teraz rekrutują w Denique?
gosc 2015-11-12 22:57:04
Słyszałam ze szukaja. Zawsze warto podejsc do salonu i sie zapytać.
były pracownik 2016-01-19 18:49:23
tam non stop rekrutują, domyśl się dlaczego
6
była 2016-01-19 18:52:39
żenada....
4
była 2016-01-19 18:56:53
przede wszystkim manicurzystki w tym PRESTIŻOWYM sieciowym salonie pracują na swoich własnych kosmetykach!! musisz mieć swoje lakiery, pilniczki, zmywacze po prostu wszystko. w każdym ,,osiedlowym,, saloniku nie oszczędzają aż tak na pracownikach i klientach....
6
były 2016-01-27 15:57:27
są na olx, raz na 2 miesiące, zarówno na kosmetyczkę, jak i na fryzjerów, sprawdzaj zanim coś napiszesz :) i nikt nie oddaje kasy za swoje kosmetyki.
6
mika 2016-02-06 11:42:53
Możecie podpowiedzieć jak finansowo wygląda kwestia pracy w denique ?
ankaa 2016-04-28 13:58:34
beznadziejnie
4
alicja 2016-08-18 12:36:59
niby czemu nic nie wnosi? beznadziejnie i tyle, widocznie nic więcej nie trzeba dodawać. też tak uważam.
1
Zostaw swoją opinię o SALON DENIQUE - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE