VERONA CONSULTING SP Z O O

Warszawa

Opinie o VERONA CONSULTING SP Z O O

Ina 2016-09-29 14:11
Pracuje już ponad 2 miesiące i jakoś nie spotkałam się z tym żeby trenerzy byli niemili. Nie jest to moje pierwsze call center i szczerze mówiąc są na prawdę ugodowi
7
Anna 2016-09-30 23:49
Co ZA BZDURY !!! trenerzy w Lublinie są przesympatyczni, są to osoby z którymi można porozmawiać nie tylko o pracy, zawsze wysłuchają i doradzą. Polecam pracę w tej firmie !!! Atmosfera domowa!
6
Jaaa 2016-10-01 17:25
Tak myslalam ale wolalam sie upewnić, myslalam ze.tylko.ja mialam o nim takie.zdanie xddd
2
daewo 2016-10-07 23:19
trenerki nic nie robia i same rozmawiac by nie umialy. po przepracowaniu paru dni chca uczyc innych? siedza tylko na fb i w telefonach. zenada.
3
Olkaa 2016-10-10 16:42
Ja niestety mam zdanie oparte na autentycznych faktach i rozmowach z dziewczynami. Chłopak prosi się czasami o mocne uderzenie w twarz. Niektóre teksty nie są nie do przyjęcia. To jest miejsce pracy i wymaga pełnego profesjonalizmu a nie komplementów typu "ślicznie dziś wyglądasz"dla każdej Nowej pracownicy.
7
alffaaa 2016-10-10 22:51
Pracowałem w oddziale w Radomiu. Praca jak kazda inna, trzeba być rzetelnym to i kadra się odwdziecza. Uważam ze trenerki bardzo sympatyczne, zawsze mi służyły pomocą, z grafikiem tez problemu nie było. Z czystym sumieniem polecam radomski oddział.
jerzy.1 2016-10-11 18:13
Z tego co wiem oddział w Radomiu się rozrasta i ciągle potrzebują ludzi do pracy. Z koncem października również chciałbym wrocic do verony. lepsze to niż siedzenie w domu. a nawet spoko kase można zarobic
xcvz 2016-10-11 18:56
cały czas jest rekrutacja
alffaaa 2016-10-12 09:58
Przyjmuja tez studentów i nie ma problemu z grafikiem. także na pewno pogodzisz nauke z praca po kilka godzin 3 dni w tygodniu. powodzenia.
kuba 2016-10-12 12:12
Dla mnie najważniejsze jest to, że każdy ma zapewnione dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo taki pracownik produkcyjny ma wypłaty adekwatne do powirzanych zadań, co jest dobrym znakiem w dzisiejszych czasach.
1
Jola 2016-11-01 19:42
No ja pracuje W ostrowcu .ludzie sympatyczni trenerka fajna ,bo nowa..dużo pomaga bardzo sympatyczna osoba.Powinni zmienić tylko tego od komputera bo bardzo się panoszy.Nikt go nie lubi, Mądra! !Ogólnie zarobki super i najważniejsze że w terminie.
Ala 2016-11-04 12:01
Ja pracowałam w Lublinie i byłam zadowolona wiadomo nie jest to praca marzen ale wypłata na czas wszystko się zgadzało z grafikiem też można się dogadać bez problemu
4
Pączek 2016-12-27 13:31
Pracuję w Veronie w Łodzi już od wakacji (czyli prawie pół roku). Plusy pracy: elastyczny grafik (akurat studiuję, więc mi to bardzo odpowiada), centrum miasta (dobre połączenia komunikacyjne, niedaleko), atmosfera (da się na spokojnie dogadać z trenerami), kasa zawsze wpływa co do złotówki. Minusy: stres (jest to po prostu naciąganie ludzi na przyjęcie zaproszenia, trzeba się dużo nagadać, co powoduje problemy z gardłem, trzeba mieć dobre gadane i umieć nakłonić ludzi i nie być wrażliwym), pieniądze (trzeba się bardzo starać, aby dostać premię, dla mnie jest to minus, ponieważ nie mogę jej otrzymać ze względu na małą liczbę godzin przepracowanych, a trenerzy i tak chcą, abym robiła świetne wyniki, jak dla mnie stawka za mała).
3
kokosz 2017-01-03 21:14
nie ma co, akcja na profilu Verony Łódź na FB mnie rozbawiła, do tej pory może jedna nowa recenzja w ciągu tygodnia się pojawiała ale w dniu wczorajszym i dzisiejszym nagły wzrost popularności, zachwytów i około 20 nowych recenzji? "Spontaniczność" akcji na poziomie pewnej znanej organizacji. W ofercie powinni zamieścić informacje "Liczne premie za wyniki, konkursy, frekwencje i przychylne komentarze na social media". Ale skoro trzeba się chwytać takich sposobów to odpowiedz na temat stanu firmy nasuwa się sama.
2
Swirek 2017-01-04 08:20
Czy po wprowadzeniu tej nowej ustawy, stawki w veronie wzrosly czy nadal utrzymuje sie to na poziomie 7zl??
2
Ktopyta 2017-01-04 08:21
Czy po nowym roku stawki wzrosly ? czy nadal jest 7zl?
waleria 2017-01-06 10:43
Zarobki w Veronie od 1 stycznia się podniosły, wiem bo byłam już na rozmowie i w porównaniu z tym co oferowali wcześniej teraz to wygląda o niebo lepiej.
1
Jaaa 2017-01-07 17:15
Czyli ile teraz daja na reke?
stawka 2017-01-11 16:48
15 zł na godzinę po przepracowaniu 180 godzin i utrzymaniu średniej około 3,1.
2
Łukasz 2017-01-13 08:59
Co sądzicie o pracy w Veronie w Białymstoku? Z tego co widzę na ich profilu fb panuje tam spoko atmosfera i podobno prowadzą cały czas rekrutacje, ktoś tam pracował/pracuje?
studencik 2017-01-13 13:28
Pracowałem w Łodzi w Veronie jakieś 2 miesiace. Jak wszedzie tyle opinii ilu ludzi. Generalnie mnie praca odpowiadala. Grafik faktycznie byl elastyczny (jestem studentem), co do kasy to zawsze kazdemu jest malo. Natomiast stawki byly normalne jak na lodzkie realia. Gdy robilo sie to co nalezy to mozna bylo wyciagnac 10-11 zł na godzine. Nie wiem jak teraz to wyglada, ale doszly mnie sluchy ze faktycznie system premiowy jest jeszcze bardziej atrakcyjny. Prosta sprawa - w zadnej pracy nie placa za nic nie robienie.
Dera 2017-01-16 13:52
Mam podjąć pracę w VC i słyszałam , że to dobra firma. Niezłe zarobki i generalnie jest ok. Może ktoś mógłby coś podpowiedzieć, na co zwracać uwagę. Nie wiem tylko czy umowę dostanę pierwszego dnia i nie zapytałem czy mają jakieś dodatki do podstawy.
kokosz 2017-01-16 23:06
jeżeli wyzbędziesz się moralności i nie będzie Ci przeszkadzało ze zapraszasz ludzi na "warsztaty" na których inni naciągają na rzeczy po kilka tysięcy i nie mają one nic wspólnego z tym o czym Cię szkolą i dodatkowo nie będzie Ci przeszkadzało że będziesz miał umowę na 210zł (brutto) przez jakąś agencje trzecią z Poznania a resztę na czarno możesz śmiało iść.
3
obiektywny 2017-01-19 13:12
okej, prawda jest taka, że mnie praca nie do końca odpowiadała, bo wcześniej nie miałem doświadczenia z call center. starałem się robić swoje, czasem bywało więcej zaproszeń, czasem mniej. Ale co do wypłacalności firmy, szkoleń i podejścia do pracownika to nie mam nic do zarzucenia. Bardziej bywałem tam dla towarzystwa niż kasy :) Kolega Kokosz chyba ma bardzo złe doświadczenia z tą pracą skoro pisze tyle negatywnych postów :) a może Cię nie przyjęli i się teraz odgryzasz, pozdrawiam :)
magdalena 2017-01-22 10:54
Ja miałam w tym tygodniu szkolenie I rozmowę, zastanawia mnie, czy to możliwe żeby w ciągu godziny zarejestrować przynajmniej 2-3 osoby.
lol 2017-01-22 17:30
nie jest to tak proste jak to opisują na szkoleniach. Żeby "wykręcić" dobry wynik trzeba mieć dużo szczęścia do osób do których się dzwoni, i jeżeli: 1)ktoś wie jak tego typu rozmowy się odbywają to na odczepnego podają jakieś fejkowe adresy i dane 2) jak się trafi na jakąś starszą schorowaną osobę która nie kontaktuje o co chodzi to tez da się "wyciągnąć" dane (niby na szkoleniach tłumaczy się że dla osób chorych nie można wysyłać zaproszeń ale każdy orze jak może i jak uda i się nie przyczepią to będzie, samemu kilka razy się tak zrobiło i dlatego tez zrezygnowałem z tej firmy) 3) dane się już wyświetlą w systemie i ktoś nie jest do końca przekonany/albo nie chce i się rozłączali to tez niektórzy zaklepywali zaproszenia żeby mieć wynik.
Dodatkowo nie zawsze opłaca się siedzieć i wykręcać godzin ponad normę bo przez to można sobie średnią popsuć i np jak wychodzi przy tych 160h średnia np 4.1 to się ma wyższą stawkę ale jak by się zostało w ciągu miesiąca jeszcze 5h i nie miało przez ten czas żadnego zaproszenia to wtedy ze średniej 4.1 robi się 3,98 i już jest niższa stawka i się to mniej opłaca niż jak by się tych dodatkowych godzin nie robiło
Berta 2017-01-23 17:21
Firmy takie jak Verona potrzebują ludzi kreatywnych. Praca jest specyficzna dlatego zamiast narzekać i targować się o kilka rozmów powinnaś zmienić firmę. To pewnie nie jest dla Ciebie. Ja pracuję i nie narzekam, przeciwnie chwalę sobie pracę w Veronie.
1
2017-01-27 07:56
Tak naprawdę to praca tam nie zależy od Ciebie, tylko bazy i czynnika ludzkiego po drugiej stronie. Wiele też zależy od trenerów, którzy powinni przygotować nas na zbijanie nowych i starych obiekcji w nowy sposób (niestety tak się nie dzieje). Tak naprawdę to coachingi nic nie dają, bo nie uczymy się niczego nowego
Lublin 2017-02-10 12:53
Ktoś wie jak wygląda system premiowy teraz? Podobno od 60h przepracowanych dostaje się prowizje pomimo tego że nie zapisało się 3 osob na godzine, czy coś przekręciłam?
monk 2017-02-12 17:01
3,1 to znaczy 3 zaproszenia na godzinę?
Dzieki.za odpowiedź
Kowal 2017-02-13 16:54
Od 2,5 masz już 1zł więcej , system premiowy jest teraz o wiele bardziej korzystny niż wcześniej, analizowałem sobie to i lepiej wyjdę na tym niż miałbym pracować za 13zł brutto gdzie jest sporo haczyków i zerowe szanse na premie
Torres 2017-02-21 11:25
Byłem dziś na rozmowie rekrutacyjnej w Białymstoku. Pan który ze mną rozmawial bardzo miły i profesjonalny , grafik elastyczny a to dobrze bo jestem studentem , zobaczymy jak będzie wyglądało szkolenie w czwartek bo myślę,że się tam dostanę.
W porównaniu do innych call center atmosfera wydaje się o niebo lepsza,zobaczymy jak to będzie się przekładało na wynagrodzenie.
Dreling 2017-02-21 17:45
Pracuje w call center i wiem że to nie jest lekka praca. Jeśli ktoś decyduje się tak pracować to po co narzeka. Zwolnij się człowieku i nie psuj atmosfery pozostałym. Normalna firma , zarobki spoko cóż więcej?
Lubin 2017-02-21 20:14
No ale jak z tym systemem premiowym? bo mi mówili że jak bd miała 60 przepracowanych godzin to dostane 600 zł bez względu na średnią, to prawda?
kk 2017-02-22 12:30
ja mam calosc na konto ;)
Dziunia 2017-02-25 16:53
Pracuje w Veronie w call center, to nie jest lekka praca. Normalna firma, zarobki spoko cóż więcej?
Miśka 2017-02-26 07:33
A jak jest w chelmie bo tam tez jest filia.Wie ktos???
aaa 2017-02-26 12:20
proszę wkoncu o odpowiedź czym tam zajmuje się telemarketer???
hero 2017-02-27 14:00
umawiasz klientów na badania , baza jest spoko więc ogólnie lajt,nic trudnego
Agata 2017-02-28 10:50
Co powiecie na temat atmosfery pracy? Jak ona wygląda między pracownikami?
1
ewka 2017-03-03 11:05
w chełmie byłam wczoraj na rozmowie rekrutacyjnej wydaje się byc ok, podstawa i do tego wysokie prowizje, pani na rozmowie bardzo mila, kompetentna wiec mysle ze bedzie sie fajnie pracowalo
ja 2017-03-03 11:56
ja pracuje od kilku dni w lodzi i atmosfera jest w porzadku, trenerzy pomagaja, inni pracownicy rowniez wiec jest spoko
Krystin 2017-03-05 21:50

W Ostrowcu św pracuje dziewczyna, która ma średnia codziennie ponad 8 ,a nawet i więcej.
Jest nie do pokonania.
OnaOna92 2017-03-06 16:03
Jeżeli chodzi o Białystok to jest ok, premie fajne, atmosfera spoko, Pan od HR naprawdę kompetentny i profesjonalny, pierwszy raz po rozmowie wyszłam dobrze poinformowana, generalnie nie mam się do czego przyczepić. Praca jak każda inna, za nic nie robienie nie zapłacą nie wiadomo ile, ale jak robisz wynik to wynagrodzenie na prawdę atrakcyjne. Młoda kadra ogólnie jestem zadowolona.
Agata 2017-03-07 11:46
ewka, OnaOna92 może chciałybyście podzielić się z innymi jak wyglądały Wasze rozmowy rekrutacyjne?
OnaOna92 2017-03-16 08:10
Jeżeli chodzi o samą rozmowę to... po tym jak wysłałam CV, zadzwonił do mnie uprzejmy Pan i zaprosił na rozmowę. Na miejscu przywitał mnie dobrze ubrany, bardzo kulturalny mężczyzna (nie nastolatek jak na poprzedniej rozmowie o prace w CC) zapraszając na salę szkoleniową. Na początku zadał kilka pytań związanych z moim doświadczeniem zawodowym, zainteresowaniami, moją wizją pracy w CC. Następnie zrobił prosty krótki test z przedstawiania korzyści i zbijania obiekcji. Później bardzo dokładnie i szczegółowo opowiedział mi o firmie, czym się zajmuje, przedstawił warunki pracy i wynagrodzenia, na koniec odpowiedział na wszystkie moje pytania oraz zaproponował udział w szkoleniu. Na prawdę wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie, był dobrze przygotowany do rozmowy, nie kluczył i nie kombinował, bardzo otwarty i miły. Osobiście jestem pod dużym wrażeniem. Byłam na kilku rozmowach w tej branży i tą oceniam zdecydowanie najlepiej.
Iza 2017-03-17 11:25
VERONA CONSULTING SP Z O O super firma i praca jest fajna.
Natalia 2017-03-21 10:50
Mam pytanie w temacie pracy dla pracownika biurowego w Starachowicach. Czy ta oferta jest jeszcze aktualna?. Jak wyglada rekrutacja? Czy do podstawowej pensji są dodatki?
ja 2017-03-21 21:18
Dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy, od kwietnia nowa stawka 9,5 netto projekt bez żadnej sprzedaży. Praca wygląda całkiem spoko
1
pan J 2017-03-24 08:36
ja pracuje w veronie w radomiu od kilku dni. stawka 9,50 za godz od kwietnia bardzo motywujaca, dodatkowo sa premie za wyniki, wiec mozna niezla kaske wyciagnac. trenerki wydaja sie byc spoko, mam nadzieje ze juz tak zostanie.
Zostaw swoją opinię o VERONA CONSULTING SP Z O O - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VERONA CONSULTING SP Z O O