VERONA CONSULTING SP Z O O

Warszawa

Opinie o VERONA CONSULTING SP Z O O

Łukasz 2017-01-13 08:59
Co sądzicie o pracy w Veronie w Białymstoku? Z tego co widzę na ich profilu fb panuje tam spoko atmosfera i podobno prowadzą cały czas rekrutacje, ktoś tam pracował/pracuje?
studencik 2017-01-13 13:28
Pracowałem w Łodzi w Veronie jakieś 2 miesiace. Jak wszedzie tyle opinii ilu ludzi. Generalnie mnie praca odpowiadala. Grafik faktycznie byl elastyczny (jestem studentem), co do kasy to zawsze kazdemu jest malo. Natomiast stawki byly normalne jak na lodzkie realia. Gdy robilo sie to co nalezy to mozna bylo wyciagnac 10-11 zł na godzine. Nie wiem jak teraz to wyglada, ale doszly mnie sluchy ze faktycznie system premiowy jest jeszcze bardziej atrakcyjny. Prosta sprawa - w zadnej pracy nie placa za nic nie robienie.
Dera 2017-01-16 13:52
Mam podjąć pracę w VC i słyszałam , że to dobra firma. Niezłe zarobki i generalnie jest ok. Może ktoś mógłby coś podpowiedzieć, na co zwracać uwagę. Nie wiem tylko czy umowę dostanę pierwszego dnia i nie zapytałem czy mają jakieś dodatki do podstawy.
kokosz 2017-01-16 23:06
jeżeli wyzbędziesz się moralności i nie będzie Ci przeszkadzało ze zapraszasz ludzi na "warsztaty" na których inni naciągają na rzeczy po kilka tysięcy i nie mają one nic wspólnego z tym o czym Cię szkolą i dodatkowo nie będzie Ci przeszkadzało że będziesz miał umowę na 210zł (brutto) przez jakąś agencje trzecią z Poznania a resztę na czarno możesz śmiało iść.
5
obiektywny 2017-01-19 13:12
okej, prawda jest taka, że mnie praca nie do końca odpowiadała, bo wcześniej nie miałem doświadczenia z call center. starałem się robić swoje, czasem bywało więcej zaproszeń, czasem mniej. Ale co do wypłacalności firmy, szkoleń i podejścia do pracownika to nie mam nic do zarzucenia. Bardziej bywałem tam dla towarzystwa niż kasy :) Kolega Kokosz chyba ma bardzo złe doświadczenia z tą pracą skoro pisze tyle negatywnych postów :) a może Cię nie przyjęli i się teraz odgryzasz, pozdrawiam :)
magdalena 2017-01-22 10:54
Ja miałam w tym tygodniu szkolenie I rozmowę, zastanawia mnie, czy to możliwe żeby w ciągu godziny zarejestrować przynajmniej 2-3 osoby.
lol 2017-01-22 17:30
nie jest to tak proste jak to opisują na szkoleniach. Żeby "wykręcić" dobry wynik trzeba mieć dużo szczęścia do osób do których się dzwoni, i jeżeli: 1)ktoś wie jak tego typu rozmowy się odbywają to na odczepnego podają jakieś fejkowe adresy i dane 2) jak się trafi na jakąś starszą schorowaną osobę która nie kontaktuje o co chodzi to tez da się "wyciągnąć" dane (niby na szkoleniach tłumaczy się że dla osób chorych nie można wysyłać zaproszeń ale każdy orze jak może i jak uda i się nie przyczepią to będzie, samemu kilka razy się tak zrobiło i dlatego tez zrezygnowałem z tej firmy) 3) dane się już wyświetlą w systemie i ktoś nie jest do końca przekonany/albo nie chce i się rozłączali to tez niektórzy zaklepywali zaproszenia żeby mieć wynik.
Dodatkowo nie zawsze opłaca się siedzieć i wykręcać godzin ponad normę bo przez to można sobie średnią popsuć i np jak wychodzi przy tych 160h średnia np 4.1 to się ma wyższą stawkę ale jak by się zostało w ciągu miesiąca jeszcze 5h i nie miało przez ten czas żadnego zaproszenia to wtedy ze średniej 4.1 robi się 3,98 i już jest niższa stawka i się to mniej opłaca niż jak by się tych dodatkowych godzin nie robiło
Berta 2017-01-23 17:21
Firmy takie jak Verona potrzebują ludzi kreatywnych. Praca jest specyficzna dlatego zamiast narzekać i targować się o kilka rozmów powinnaś zmienić firmę. To pewnie nie jest dla Ciebie. Ja pracuję i nie narzekam, przeciwnie chwalę sobie pracę w Veronie.
1
2017-01-27 07:56
Tak naprawdę to praca tam nie zależy od Ciebie, tylko bazy i czynnika ludzkiego po drugiej stronie. Wiele też zależy od trenerów, którzy powinni przygotować nas na zbijanie nowych i starych obiekcji w nowy sposób (niestety tak się nie dzieje). Tak naprawdę to coachingi nic nie dają, bo nie uczymy się niczego nowego
Lublin 2017-02-10 12:53
Ktoś wie jak wygląda system premiowy teraz? Podobno od 60h przepracowanych dostaje się prowizje pomimo tego że nie zapisało się 3 osob na godzine, czy coś przekręciłam?
monk 2017-02-12 17:01
3,1 to znaczy 3 zaproszenia na godzinę?
Dzieki.za odpowiedź
Kowal 2017-02-13 16:54
Od 2,5 masz już 1zł więcej , system premiowy jest teraz o wiele bardziej korzystny niż wcześniej, analizowałem sobie to i lepiej wyjdę na tym niż miałbym pracować za 13zł brutto gdzie jest sporo haczyków i zerowe szanse na premie
Torres 2017-02-21 11:25
Byłem dziś na rozmowie rekrutacyjnej w Białymstoku. Pan który ze mną rozmawial bardzo miły i profesjonalny , grafik elastyczny a to dobrze bo jestem studentem , zobaczymy jak będzie wyglądało szkolenie w czwartek bo myślę,że się tam dostanę.
W porównaniu do innych call center atmosfera wydaje się o niebo lepsza,zobaczymy jak to będzie się przekładało na wynagrodzenie.
Dreling 2017-02-21 17:45
Pracuje w call center i wiem że to nie jest lekka praca. Jeśli ktoś decyduje się tak pracować to po co narzeka. Zwolnij się człowieku i nie psuj atmosfery pozostałym. Normalna firma , zarobki spoko cóż więcej?
Lubin 2017-02-21 20:14
No ale jak z tym systemem premiowym? bo mi mówili że jak bd miała 60 przepracowanych godzin to dostane 600 zł bez względu na średnią, to prawda?
kk 2017-02-22 12:30
ja mam calosc na konto ;)
Dziunia 2017-02-25 16:53
Pracuje w Veronie w call center, to nie jest lekka praca. Normalna firma, zarobki spoko cóż więcej?
Miśka 2017-02-26 07:33
A jak jest w chelmie bo tam tez jest filia.Wie ktos???
aaa 2017-02-26 12:20
proszę wkoncu o odpowiedź czym tam zajmuje się telemarketer???
hero 2017-02-27 14:00
umawiasz klientów na badania , baza jest spoko więc ogólnie lajt,nic trudnego
Agata 2017-02-28 10:50
Co powiecie na temat atmosfery pracy? Jak ona wygląda między pracownikami?
1
ewka 2017-03-03 11:05
w chełmie byłam wczoraj na rozmowie rekrutacyjnej wydaje się byc ok, podstawa i do tego wysokie prowizje, pani na rozmowie bardzo mila, kompetentna wiec mysle ze bedzie sie fajnie pracowalo
ja 2017-03-03 11:56
ja pracuje od kilku dni w lodzi i atmosfera jest w porzadku, trenerzy pomagaja, inni pracownicy rowniez wiec jest spoko
Krystin 2017-03-05 21:50

W Ostrowcu św pracuje dziewczyna, która ma średnia codziennie ponad 8 ,a nawet i więcej.
Jest nie do pokonania.
OnaOna92 2017-03-06 16:03
Jeżeli chodzi o Białystok to jest ok, premie fajne, atmosfera spoko, Pan od HR naprawdę kompetentny i profesjonalny, pierwszy raz po rozmowie wyszłam dobrze poinformowana, generalnie nie mam się do czego przyczepić. Praca jak każda inna, za nic nie robienie nie zapłacą nie wiadomo ile, ale jak robisz wynik to wynagrodzenie na prawdę atrakcyjne. Młoda kadra ogólnie jestem zadowolona.
Agata 2017-03-07 11:46
ewka, OnaOna92 może chciałybyście podzielić się z innymi jak wyglądały Wasze rozmowy rekrutacyjne?
OnaOna92 2017-03-16 08:10
Jeżeli chodzi o samą rozmowę to... po tym jak wysłałam CV, zadzwonił do mnie uprzejmy Pan i zaprosił na rozmowę. Na miejscu przywitał mnie dobrze ubrany, bardzo kulturalny mężczyzna (nie nastolatek jak na poprzedniej rozmowie o prace w CC) zapraszając na salę szkoleniową. Na początku zadał kilka pytań związanych z moim doświadczeniem zawodowym, zainteresowaniami, moją wizją pracy w CC. Następnie zrobił prosty krótki test z przedstawiania korzyści i zbijania obiekcji. Później bardzo dokładnie i szczegółowo opowiedział mi o firmie, czym się zajmuje, przedstawił warunki pracy i wynagrodzenia, na koniec odpowiedział na wszystkie moje pytania oraz zaproponował udział w szkoleniu. Na prawdę wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie, był dobrze przygotowany do rozmowy, nie kluczył i nie kombinował, bardzo otwarty i miły. Osobiście jestem pod dużym wrażeniem. Byłam na kilku rozmowach w tej branży i tą oceniam zdecydowanie najlepiej.
Iza 2017-03-17 11:25
VERONA CONSULTING SP Z O O super firma i praca jest fajna.
Natalia 2017-03-21 10:50
Mam pytanie w temacie pracy dla pracownika biurowego w Starachowicach. Czy ta oferta jest jeszcze aktualna?. Jak wyglada rekrutacja? Czy do podstawowej pensji są dodatki?
ja 2017-03-21 21:18
Dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy, od kwietnia nowa stawka 9,5 netto projekt bez żadnej sprzedaży. Praca wygląda całkiem spoko
1
pan J 2017-03-24 08:36
ja pracuje w veronie w radomiu od kilku dni. stawka 9,50 za godz od kwietnia bardzo motywujaca, dodatkowo sa premie za wyniki, wiec mozna niezla kaske wyciagnac. trenerki wydaja sie byc spoko, mam nadzieje ze juz tak zostanie.
Siedem złotych 2017-03-26 22:02
Pracuje w veronie w lublinie miesiąc póki co stawka moja to 7zl...myślisz ze i nam od kwietnia minimalna stawkę zmienia na 9.50?
Anka 2017-03-29 21:42
Hej.Ja już pracuje w Veronica od początku...fajna atmosfera,kasa zawsze na czas,zarobki odpowiednie....Nie jest ciężko. Zresztą grupa ludzi jest super...polecam
7 zł netto za godzinę 2017-03-30 13:52
Kasa zawsze na czas ale jaka? (usunięte przez administratora)
1
rekruter 2017-04-03 15:41
Zapraszam do współpracy.
Ciekawe projekty nie związane ze sprzedażą.
Podstawa 9,50/h, miła atmosfera, praca dla każdego. ZAPRASZAM, z nami pracują najlepsi.
Radom, Centrum
3
luna 2017-04-04 08:24
Pracuje w Veronie już od jakiegoś czasu, nie zamieniłabym tej firmy na żadną inną, atmosfera super, premie możliwe do wyrobienia, wysokie zarobki, od 1.04. podwyżka :) praca na jedną zmianę.
Przychodzę, zarabiam, wychodzę. czego chcieć więcej?:)
1
Olga 2017-04-05 10:11
Widziałam w marcu ofertę pracy dla pracownika biurowego w Starachowicach. Czy to jest jeszcze aktualne? Słyszałam, że to dobra firma ale wcześniej nie mogłam mysleć o zmianie pracy. Gdyby ktoś wiedział proszę o info.
1
Karolina 2017-04-05 16:44
Praca spoko, zaprasza się na jakieś spotkania. Od kwietnia wszyscy zarabiamy 9.5 zl/ h nagadac się trzeba ale nie ma co narzekać ważne, że kasa zawsze na czas.
1
Radomski Dział Rekrutacji 2017-04-06 08:57
W związku z rozwojem firmy prowadzimy rekrutację na różne projekty. Wszystkie informacje szczegółowe są udzielane na rozmowie rekrutacyjnej.
Oferujemy:
WYSOKIE ZAROBKI BEZ SPRZEDAŻY
możliwość awansu w strukturach firmy.
Z Nami pracują najlepsi.
Viola 2017-04-06 09:39
Ja pracuję w Starachowicach i wiem ze poszukuja nadal pracownika biurowego., wiec możesz śmiało tam aplikować. Ja jestem zadowolona z pracy w tej firmie, pieniądze na czas, od kwietnia podwyzka.
szanti 2017-04-07 15:29
jak tam liczy się średnią i co jak np nie zdobyłeś około 2,5 zaproszen w ciągu godziny ? Czy jest jakaś stała stawka niezależna od ilości zaproszeń?
Dominika 2017-04-09 19:00
Czy VERONA CONSULTING SP Z O O ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałam, że to dobra firma i chciałabym aplikować do pracy w biurze. Może coś wiecie w tym temacie to proszę o informacje. Będę wdzięczna.
Magda ** 2017-04-11 09:12
Z tego co wiem poszukują caly czas osob do pracy, wiec mozesz zlożyć Cv, na pewno się do Ciebie odezwą
Rekrutacja Radom 2017-04-12 08:42
Wszystkich zainteresowanych podjęciem pracy zachęcam do złożenia swojej aplikacji na adres rekrutacja.radom@veronaconsulting.pl

Oferujemy:
Stawkę godzinową od 13zł brutto
atrakcyjny system premiowy
pracę w centrum miasta
stabilną pracę

Nie wymagamy od Ciebie doświadczenia. Wszystkiego nauczymy Cię od podstaw.
Paulinka 2017-04-12 14:05
A do ktorego dnia miesiaca wyplata jest
luna 2017-04-13 08:38
do 15 dnia każdego miesiąca, z naciskiem DO. Nigdy nie mieli obsuwy w tym temacie, jak najbardziej firma wypłacalna. niektórzy pracownicy biorą fajną kasę, po 2500 czy 3000. Można zarobić.
1
luna 2017-04-14 09:48
Grafik jest elastyczny więc ja serwuje sobie po internecie poza pracą i nie mogę patrzeć na takie debilstwa jak Twój wpis. Praca jak praca. Gdybyś chciał pracować zgodnie z sumieniem powinniśmy wszyscy siedzieć w domu. Reszty nawet nie chce mi się komentować. Pozdrawiam i Wesołych świąt Ci życzę.
1
studentka 2017-04-14 10:42
Studiuję, w Lublinie fajnie dopasowują mi grafik do uczelni, czasami pracuję tylko 2 godziny dziennie więc jest super. Kasa zawsze na czas, jak pracowałam więcej godzin w styczniu to wyszło mi nawet 14 zł za godzinę już na rękę.
1
Regina 2017-04-19 10:31
Czy nie da się powiedzieć coś pozytywnego na temat firmy? Chyba nie jest tak źle jak niektórzy piszą?
Nika 2017-04-20 08:41
Oczywiście że się da. Negatywy piszą tylko Ci którym się pracować nie chce... Nikt nikogo nie zwalnia bez przyczyny. Zarabia się w tej pracy pieniądze... i to nie małe... a czy nie o to chodzi? Ludzie wymyślają tysiące powodów by postawić firmę w złym świetle zamiast przyjść i pracować. ja dzisiaj pracę zaczynam od godziny 12 bo jestem tak dyspozycyjna... nikt nie ma o to pretensji... Nie rozumiem niektórych komentarzy.
Zostaw swoją opinię o VERONA CONSULTING SP Z O O - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VERONA CONSULTING SP Z O O