VERONA CONSULTING SP Z O O

Warszawa

Opinie o VERONA CONSULTING SP Z O O

Olga 2017-04-05 10:11
Widziałam w marcu ofertę pracy dla pracownika biurowego w Starachowicach. Czy to jest jeszcze aktualne? Słyszałam, że to dobra firma ale wcześniej nie mogłam mysleć o zmianie pracy. Gdyby ktoś wiedział proszę o info.
3
Karolina 2017-04-05 16:44
Praca spoko, zaprasza się na jakieś spotkania. Od kwietnia wszyscy zarabiamy 9.5 zl/ h nagadac się trzeba ale nie ma co narzekać ważne, że kasa zawsze na czas.
1
Radomski Dział Rekrutacji 2017-04-06 08:57
W związku z rozwojem firmy prowadzimy rekrutację na różne projekty. Wszystkie informacje szczegółowe są udzielane na rozmowie rekrutacyjnej.
Oferujemy:
WYSOKIE ZAROBKI BEZ SPRZEDAŻY
możliwość awansu w strukturach firmy.
Z Nami pracują najlepsi.
Viola 2017-04-06 09:39
Ja pracuję w Starachowicach i wiem ze poszukuja nadal pracownika biurowego., wiec możesz śmiało tam aplikować. Ja jestem zadowolona z pracy w tej firmie, pieniądze na czas, od kwietnia podwyzka.
1
szanti 2017-04-07 15:29
jak tam liczy się średnią i co jak np nie zdobyłeś około 2,5 zaproszen w ciągu godziny ? Czy jest jakaś stała stawka niezależna od ilości zaproszeń?
Dominika 2017-04-09 19:00
Czy VERONA CONSULTING SP Z O O ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałam, że to dobra firma i chciałabym aplikować do pracy w biurze. Może coś wiecie w tym temacie to proszę o informacje. Będę wdzięczna.
Magda ** 2017-04-11 09:12
Z tego co wiem poszukują caly czas osob do pracy, wiec mozesz zlożyć Cv, na pewno się do Ciebie odezwą
Rekrutacja Radom 2017-04-12 08:42
Wszystkich zainteresowanych podjęciem pracy zachęcam do złożenia swojej aplikacji na adres rekrutacja.radom@veronaconsulting.pl

Oferujemy:
Stawkę godzinową od 13zł brutto
atrakcyjny system premiowy
pracę w centrum miasta
stabilną pracę

Nie wymagamy od Ciebie doświadczenia. Wszystkiego nauczymy Cię od podstaw.
Paulinka 2017-04-12 14:05
A do ktorego dnia miesiaca wyplata jest
luna 2017-04-13 08:38
do 15 dnia każdego miesiąca, z naciskiem DO. Nigdy nie mieli obsuwy w tym temacie, jak najbardziej firma wypłacalna. niektórzy pracownicy biorą fajną kasę, po 2500 czy 3000. Można zarobić.
2
luna 2017-04-14 09:48
Grafik jest elastyczny więc ja serwuje sobie po internecie poza pracą i nie mogę patrzeć na takie debilstwa jak Twój wpis. Praca jak praca. Gdybyś chciał pracować zgodnie z sumieniem powinniśmy wszyscy siedzieć w domu. Reszty nawet nie chce mi się komentować. Pozdrawiam i Wesołych świąt Ci życzę.
1
studentka 2017-04-14 10:42
Studiuję, w Lublinie fajnie dopasowują mi grafik do uczelni, czasami pracuję tylko 2 godziny dziennie więc jest super. Kasa zawsze na czas, jak pracowałam więcej godzin w styczniu to wyszło mi nawet 14 zł za godzinę już na rękę.
2
Regina 2017-04-19 10:31
Czy nie da się powiedzieć coś pozytywnego na temat firmy? Chyba nie jest tak źle jak niektórzy piszą?
Nika 2017-04-20 08:41
Oczywiście że się da. Negatywy piszą tylko Ci którym się pracować nie chce... Nikt nikogo nie zwalnia bez przyczyny. Zarabia się w tej pracy pieniądze... i to nie małe... a czy nie o to chodzi? Ludzie wymyślają tysiące powodów by postawić firmę w złym świetle zamiast przyjść i pracować. ja dzisiaj pracę zaczynam od godziny 12 bo jestem tak dyspozycyjna... nikt nie ma o to pretensji... Nie rozumiem niektórych komentarzy.
2
Dziunia 2017-05-02 22:04
@Ktossss Myślę, że to Ty masz problem w wykonywaniu obowiązków. Powinieneś pomyśleć o zmianie pracy. Czasami tak jest, że jak człowiekowi praca nie odpowiada to jest męczarnia i nic dobrego z tego nie wynika jedynie frustracja . Praca z telefonem nie dla Ciebie.
Krzysiek Lublin 2017-05-04 10:11
Zaczalem prace w Veronie dwa tygodnie temu i jest spoko. Jestem studentem wiec grafik dopasowuje sobie do zajec, czasami pracuje po 4h czasami po 8. za poprzedni miesiac nawet dostane ladna premie. Trenerki od samego poczatku pomagają, ludzie co tam pracują sa mili. Jak dla mnie firma jest ok, praca równiez.
Dziunia 2017-05-08 09:35
Myślę, że nie każdy nadaje się do pracy w takiej firmie jak VERONA CONSULTING . Czasami nieodpowiednia praca jest wielką traumą. Prosta rada zmienić prace.
Nowy Pracownik 2017-05-12 15:05
Witam, chciałabym odnieść się do niektórych komentarzy. Byłam na rozmowie w sprawie pracy we wtorek 9.05, zaproszono mnie na szkolenie w środę 10.05. Od czwartku zaczęłam pracę już samodzielnie. Wszystko to co powiedziane zostało na rozmowie, puki co się sprawdza. Stawka większa niż w innych call-center, praca jednozmianowa. Na rozmowie nie ukrywano, ze szukają osób dyspozycyjnych na potwierdzenia. Progi premiowe wytłumaczone, dla mnie to ważne bo wiem za co mogę zarobić dodatkowa kasę. Szkolenie wystarczające by zacząć prace samemu. Trenerzy czuwają nad każdym przez 8 godzin mojej pracy. Co prawda nic nie sprzedaję, ale obiekcje się zdarzają co również było mówione na rozmowie. Atmosfera puki co dobra, ludzie którzy pracują nie wypowiadają się źle o pracy. Poprosiłam o dzień wolny ze względu na matury, nie było problemu. Myślę, że dobrze trafiłam. Oby tak dalej.
1
Danuta 2017-05-16 19:14
VERONA to jedna z dobrych firm, zależy jeszcze co się robi?
ruddy 2017-05-16 22:29
polecam firmę, solidna i prawilna
1
maria 2017-05-23 17:42
Mnie wychodzi 20 -- 26. Zl na rękę. Dodatkowo nagrody sauna. Bicze wodne. Masaż .polecam
kamil 2017-05-29 09:41
a gdzie Verona w Łodzi!? chciałem tam na wakacje do pracy iść... a ich nie ma!
Magda W. 2017-06-08 08:48
Cześć. Polecam firmę. Pieniądze są zawsze na czas, 13 zł brutto + premie. Pracuję tu juz kilka miesięcy i jestem zadowolona.
Dera 2017-06-10 17:02
VERONA CONSULTING ma skrajnie różne opinie na forum i myślę, że są to wypowiedzi szczere. Każdy inaczej odbiera sytuacje mające miejsce w firmie, może właśnie tak trzeba . To jest dobra firma z drobnymi mankamentami.
debra 2017-06-11 15:01
Pracuje w Lublinie, mi podoba się to, że od samego początku zależało mi na dopasowanym grafiku, nic nie było ukrywane od samego początku, firma ma też swoje wymogi .. ale która jej nie ma? Podchodzą uczciwie do sprawy, dają coś od siebie ale też chcą żebyś i ty wykazał uczciwość.
To jest praca dla odpowiednich ludzi, wiadomo nie każdy się odnajdzie. Moim zdaniem negatywne opinie piszą osoby którym nie chciało się pracować i albo zostały zwolnione, albo się nie odnalazły.
Według mnie lepiej pracować w Veronie niż sprzedawać jakieś abonamenty albo inne takie...

Polecam!

blablabla 2017-06-14 19:02
Chciałam zapytać dzisiaj pracowałam pierwszy raz i miałam przyjść na 2h i przez te 2 h zrobiłam rejestrację na 1 badanie tylko załamałam się trochę. Mam pytanie czy jak ktoś przychodzi rano i siedzi 8h i przez te 8h umówi na 1,2 lub 3 badania to zwalniają czy nie mam premii tylko a tak to normalnie pracuję i mam 9.50h ?
5
Ewa 2017-06-16 11:24
Wypłacają podstawę normalnie. To Twoj pierwszy dzień, wiec i tak 1 zaproszenie na 2h to fajnie, ja nie mialam zadnego jak zaczełam prace. Teraz już jest o wiele lepiej :) wiec sie nie załamuj
Jagna 2017-06-17 21:47
W Lublinie jest bardzo ok, zespół w porządku, rzeczywiście kadra bardzo bezkonfliktowa, ale fakt, że praca strasznie wyczerpująca, a zależy jeszcze na jaką bazę się trafi
Henry 2017-06-18 21:24
Czy VERONA nie ma zupełnie nowych ofert pracy? Pełen skład świadczy, że w firmie jest dobrze i ludzie nie zmieniają firmy. Czytałem opinie na forum i widzę, że dużo osób pisze bardzo pozytywnie o firmie.
Mysia 2017-06-19 21:01
Opowiedz cos o pracy w lublinie. Badz niech ktos z lublina napisze jak tam jest bo planuje prace tam.
Mysia 2017-06-19 21:03
Opowiedz cos o pracy w lublinie. Badz niech ktos z lublina napisze jak tam jest bo planuje prace tam.
Dzial Rekrutacji 2017-06-20 11:57
Oczywiście, zdajemy sobie sprawę, ze na początku pracy wynik może być różny, raz lepszy, raz gorszy. Nasi trenerzy będą dbać o efektywność pracy każdego pracownika, więc jeśli będą widzieć, ze potrzebujesz pomocy to na pewno ją uzyskasz, NIE ZAŁAMUJ SIĘ :) NIE MA CZYM, Wystarczy trochę chęci a wypracujesz sobie wszystko tak by wynik był na odpowiednim poziomie.
Dzial Rekrutacji 2017-06-20 11:59
Wszystkich zainteresowanych podjęciem pracy na terenie Radomia zachęcam do złożenia swojej aplikacji na adres rekrutacja.radom@veronaconsulting.pl

Oferujemy:
Stawkę godzinową od 13zł brutto
atrakcyjny system premiowy
pracę w centrum miasta
stabilną pracę

Nie wymagamy od Ciebie doświadczenia. Wszystkiego nauczymy Cię od podstaw.
ululululuaa 2017-06-20 19:22
Ja chciałam zapytać ile badań na dzień rejestrujecie jak pracujecie po 8h dziennie? Ja 11 czasami 12 na dzień jak pracuje 8h i nw czy dużo czy nie. I czy mam już premię i jak się liczy tą premię pracuje 5 dzień i dobrze tego nie ogarniam i o co chodzi z tym że trzeba mieć przepracowane godziny i jest jakaś prowizja.
1
zizizizi 2017-06-21 10:02
Zapytaj swojego trenera to Ci wyjaśni jak wyliczać sobie premie, a nie na forum pytasz.
Dziunia 2017-06-21 22:16
Mam pytanie i nadzieję, że może mi ktoś pomoże. Nie widziałam nigdzie żeby VERONA miała aktualnie jakieś oferty pracy. Jak się pracuje w firmie, z lektury wpisów widzę , że trochę narzekacie. Myślę, że zawsze jest część osób zadowolonych a część nie.
blablabla 2017-06-22 08:17
dlaczego nie zapytasz o to swojego trenera tylko szukasz odpowiedzi na forum ?
Aśka 2017-06-22 12:56
Poszukują cały czas osób do pracy, zadzwoń do nich albo przynieś osobiście CV. Ja pracuje tu od miesiąca i nie mogę narzekać. Wiadomo jak w każdej pracy są osoby zadowolone i te mniej zadowolone.
Dera 2017-06-24 22:45
Pracuję w firmie od niedawna i chce podkreślić, że nikt mnie nie namawiał do tego wpisu a chcę powiedzieć, że jest mi tu dobrze
Daria 2017-06-24 23:46
Ja pracuje w oddziale w Radomiu. Kasa 9,50zł, jak na Radom nie jest źle. Robię o koło 175H miesięcznie, tylko ze pracuje na innym dziale niż telemarketing. Moja trenerka spoko, jak jest w innych działach nie wiem. Nie zdarzyło się w Radomiu, przynajmniej za mojej kadencji opóźnienie w pensji. U nas zawsze na czas i raczej się zgadzają. Robota nie jest zła, U nas dużo przyszło nowych twarzy, ale fakt, trenerzy wymagają I pilnują :)
1
Mania 2017-07-03 22:10
Zawsze tak jest, że część osób chwali sobie firmę a druga część nie powie nic dobrego. Dlaczego tak jest czy ktoś się zastanawiał nad tym? Uważam, że nigdzie nie jest idealnie i jak ktoś będzie chciał to znajdzie powód do narzekania.
1
Dziunia 2017-07-05 14:00
Zgadzam się z ta opinią. Pracować trzeba wszędzie czy w call center, markecie, w Holandii na jabłkach.
1
Bartolonus 2017-07-14 10:31
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o ewentualnych ofertach pracy? Nigdzie nie mogę nic znaleźć. Sporo dobrego słyszałem o firmie i widzę , że tu też mają dobre opinie.
1
Angelika 2017-07-17 14:03
Poszukaj ofert pracy na portalach z ofertami pracy typu olx itp. Szukają na pewno ludzi do pracy do telefonicznej rejestracji na badania. Ja tam wysłałam CV jakiś czas temu i od razu do mnie zadzwonili.
1
Angelika 2017-07-17 14:04
Poszukaj ofert pracy na portalach z ofertami pracy typu olx itp. Szukają na pewno ludzi do pracy do telefonicznej rejestracji na badania. Ja tam wysłałam CV jakiś czas temu i od razu do mnie zadzwonili. Pracuję do dziś
1
Dera 2017-07-18 23:16
Ponieważ bardzo podoba mi się prace na telefonie i słyszałam sporo dobrego o firmie dlatego postanowiłam aplikować. Pracuje tu wprawdzie niedługo ale bardzo jestem zadowolona , mam fajna atmosferę i pracuje z fajnymi ludźmi. Może zarobki jeszcze mam słabe .
1
Paulina 2017-07-24 22:14
VERONA ma taki zakres swojej działalności który nie wszystkim odpowiada i ja to rozumiem, ale dlaczego tak krytycznie oceniacie ludzi którzy tu pracują? Wszyscy mamy prawo do wyboru i jest wielkim nietaktem takie zachowanie. To spoko firma ale nie dla wszystkich.
2
Xyzyzc 2017-07-31 16:55
Zazwyczaj średnia wymagana na badaniach to 2.5 na 8 godzin, czyli 20 rejestracji.
Na wysyłce norma to 3.5 czyli 28 zaproszeń.
Agata 2017-08-03 06:57
@Paulina a ty jakie widzisz plusy pracy u tego pracodawcy? Każda opinia jest bardzo ważna - a szczególnie te, które są podparte konkretnymi przykładami.
Agata 2017-08-18 06:56
Jakie obecnie stawki są oferowane nowym konsultantom? Obecnie firma prowadzi kilka rekrutacji - w tym właśnie na te stanowisko. Czy praca opiera się na sztywnym grafiku od - do, czy też istnieje możliwość pracowania w elastycznych godzinach pracy? Praca konsultanta to posada, która często wybierana jest przez studentów, a dla nich elastyczne godziny pracy to fundament dobrego zatrudnienia.
Zostaw swoją opinię o VERONA CONSULTING SP Z O O - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VERONA CONSULTING SP Z O O