VERONA CONSULTING SP Z O O

Warszawa

Opinie o VERONA CONSULTING SP Z O O

asia 2016-08-09 12:28:54
Z tego co wiem rekrutacja nadal trwa przynajmniej w Radomiu. Byłam już na wstępnym szkoleniu i zapowiada się ciekawie, Pani prowadząca naprawde bardzo miła.
robercik 2016-08-09 13:02:38
Hej nie wie ktoś czy są jeszcze miejsca w Łodzi? wysłalem cv wczoraj ale jeszcze nie dostałem telefonu a kolega mówił, że do niego zaraz na drugi dzień zadzwonili
Anna 2016-08-10 09:30:09
(usunięte przez administratora) Po pracy mam wyrzuty sumienia i świadomość do czego służy moja praca
Anna 2016-08-10 09:30:26
Firma pasożytująca na słabościach ludzkich i lukach prawnych. Po pracy mam wyrzuty sumienia i świadomość do czego służy moja praca
2
kuba 2016-08-10 09:31:22
W sumie to sie cały czas rozwijają, to nic dziwnego, że są tak popularni. Ostatnio to widziałem nawet ogłoszenie, że jest poszukiwany młodszy specjalista ds. księgowości z językiem rosyjskim. Ale wiadomo jak przebiega rozmowa rekrutacyjna? Pozdrawiam.
Szczera ;) 2016-08-15 22:27:02
Witam, chcialabym się podzielic z wami moja opinia na temat łódzkiego oddziału call center. Praca od 8 do 21 przerwy co 2 godziny po 10 min jedna 15 minutowa. Lepiej nie przekroczyc tego czasu gdyz koordynatorzy maja wielkie pretensje... Głosno jest na sali, nie uslyszysz nawet swojego glosu, a dodatkowo trenerzy chodza kolo Ciebie i krzycza ze za malo zaproszen, ze inni maja wiecej, niby tym sposobem maja Cię zmotywować...Serio??? A jezeli chodzi o wyplate to minimalna stawka 7 zł i raczej malo kto ma ja wyzsza, baza jest tak zmielona ze do jednego czlowieka dzwoni sie po 10 razy, informatycy ktorzy tam pracuja raczej maja znikome pojecie o swojej pracy, bo niewazne jaki bylby problem dla nich jedyne rozwiazanie to ,,przelogowanie sie'' ;/ , W poprzednim miesiacu zarobiłam ok 800 zł dostałam 180, ponoc jest jakis problem i nie wiadomo kiedy bedzie reszta pieniedzy. Dodatkowo za kazde zle zaproszzenie jest -10 zł do wypłaty, wiec jak wyjdziesz z pencja rowna 500 zł to gratuluje. Podsumowujac myslalam ze to bedzie fajna praca niestety okazala sie najgorsza jaka podjelam, odradzam i Pozdrawiam.
5
dkj 2016-08-17 08:27:40
Ja byłem na rozmowie do działu kontroli jakości w zeszłym tygodniu, teraz czekam na telefon, a rozmowa jak każda inna powiedzieli co miałbym robić jaka stawka i tyle
nick 2016-08-18 09:39:09
Pewnie skoro ta sama firma to stawki te same
seweryn 2016-08-19 15:49:47
kamilka dokładnie tak. a co to za ogłoszenie na kierownika oddziału? w Łodzi?
Marek 2016-08-23 08:41:13
Witam. Czy ogłoszenie umawianie spotkań to właśnie do tej firmy? Mam umówioną rozmowe wstępną i myślę czy iść
ona 2016-08-24 09:16:07
Jest w Łodzi oddział również, chciałam właśnie zapytać czy studentów też przyjmują?
miki 2016-08-24 13:05:05
@ adik w siedlcach to oddzial jakies innej firmy, ale oni chyba tylko sprzedaz
kuba 2016-08-24 19:27:26
a Verona co sprzedaje?
Piotr 2016-08-26 12:05:35
Opinie różne, że naprawdę nie wiadomo o co chodzi ale jak wszędzie. Szukam roboty w call center i patrze różne firmy i nic nie idzie wywnioskować. Najlepiej chyba wszędzie cv wysłać i czekać a potem wybrac
Piotr 2016-08-27 18:08:03
@kryst a Ty pracujesz w jakimś call center w Łodzi? Polecasz jakieś?
Piotr 2016-08-28 10:58:11
ktoś powinien zrobić jakiś porządek w takich kwestiach. przecież opinie mały być po to aby coś się dowiedzieć o firmie czy pracy. wychodzi na to, że należy przekonać się samemu. zresztą każda praca ma swoje plusy i minusy. każdemu pasuje co innego.
Bartek 2016-08-30 13:42:31
coś w tym jest ale każdy szuka żeby mieć jak najlepiej
1
best 2016-09-04 17:06:19
Verona nic nie sprzedaje. Będziesz zapraszał na badania i prezentacje, innymi słowy będziesz robił ludzi w bambusa ha ha ha.
3
jogi 2016-09-08 11:35:48
Firma dobrze trzyma sie na rynku. Dużo osób chwali sobie tam pracę, przede wszystkim ze względu na łatwy projekt no i dobre zarobki. A że sie wciska ludizom babmusa no coż taka praca telemarketera :-)
Olkaa 2016-09-09 15:09:45
Ja pracowałam w VC w Lublinie. Praca jak każda dla telemarketera, ładujesz ludziom kit i nic więcej. Czasem są lepsze, czasem gorsze bazy - jak są te drugie to musisz być odporny psychicznie, bo ludzie będą Cię wyzywać, bo często dzwonimy tam 2, 3 a nawet 4 raz w ciągu dwóch dni. Trenerzy fajni, ale trzeba uważać na romansową naturę jednego z nich ;) Stawka w miarę jak na call center.
Pozdrawiam :)
6
ZBstoku 2016-09-10 09:28:48
Podstawowa stawka to 7 zł za godzinę, od 150 przepracowanych godzin podlegasz systemowi prowizyjnemu, zależnie od wyrobionej średniej zaproszeń. Możesz zarabiać od 8 do nawet 10 zł, lecz jeszcze nie znam nikogo, kto miałby same mocne dni i robił dzień w dzień, przez cały miesiąc, po ponad 30 zaproszeń. :)
asfdsagfb 2016-09-12 17:52:29
Pracowałam w Ostrowcu Św. Praca jest ok, fajna atmosfera, młode jak i starsze osoby, które są otwarte i dobrze się dogadują. Kadrze nie można praktycznie nic zarzucić. Czasem trenerka A powie coś niepotrzebnie zanim to przemyśli. Największą robotę robi tam koordynator i oddział ucierpiał gdy go zabrakło. Na szczęście wrócił do nas, ale nie zawsze wszystko da się zrobić samemu a gdy on siada tak cała reszta też. Dlaczego odeszłam? Pracowałabym dalej, ale zabierają nam wszystko po kolei. Kiedyś mięliśmy tygodniówki ucięli nam- to przeżyliśmy, za przepracowanie wyznaczonej liczby godzin plus złotówka- też nam zabrali- przeżyliśmy, ale dwa dni później nowy system prowizyjny to już była przesada. Teraz żeby wyrobić sobie stawkę jaką jeszcze w tamtym miesiącu ktoś miał bez problemu trzeba robić bardzo dobre wyniki i tylko najlepsze osoby będą ją mieć. Z tego właśnie powodu dużo stracą, bo odejdzie im dużo osób a nowe od początku nie wyrobią sobie wysokiej średniej co wiąże się z małą wypłatą. Tutaj ta praca nie jest dodatkowa tylko jest źródłem utrzymania, a zarobki nie koniecznie teraz na to pozwolą .
3
nikko 2016-09-17 09:51:58
Chciałbym się wypowiedzieć o lubelskim oddziale venona consulting, od kiedy zmienił się kierownik to do oddziału weszły jakieś dziwne nowe zasady, nie można już pracować kiedy się chce, bo kierownik od swojego widzimisia wpisuje Cię na grafik, nie konsultując tego z Tobą, wziąłem sobie wolne na środę ponieważ miałem mieć egzamin poprawkowy, a tu w środę dzwoni do mnie jeden z trenerów i pyta gdzie jestem, bo na grafiku miałem pracować od 8 do 15, paranoja bo finalnym rozrachunku musiałem wykorzystać uż. Nie polecam pracy w lubelskim oddziale Verona do póki nie zmieni się kierownik, ponieważ elastyczny grafik w tej firmie to zwykłe kłamstwo by przyciągnąć ludzi
9
Jaaa 2016-09-17 22:47:22
Tez tam pracowalam, ktorego masz na mysli?:D
Olkaa 2016-09-21 19:23:36
Mam nadzieję, że inicjały Ci wystarczą - P.W.
Olkaa 2016-09-21 21:00:00
Tam jest jeden trener, gdybyś pracowała to powinnaś wiedzieć :) ale inicjał to P.
Anka 2016-09-27 22:46:21
Pracowałam w oddziale w Lublinie. Atmosfera jak najbardziej w porządku, a to jednak istotna kwestia. Z grafikiem zawsze można było się dogadać. Trenerzy świetni! W razie jakichkolwiek problemów służyli pomocą. Wydaje się, że stawka niska jednak bez większych problemów można wyrobić sobie dobrą średnią i zarabiać. Ogólnie polecam!
1
67890 2016-09-28 20:36:10
W oddziale Verony w Lublinie trenerzy zachowują się niegrzecznie w stosunku do pracowników. Są aroganccy i bezczelni. Nie nadają się do tej pracy. Wiele osób z ich powodu odeszło z lubelskiego oddziału.
2
zula 2016-09-29 09:53:33
A czy ktoś pracował w oddziale w Radomiu? jakieś opinie?
Ina 2016-09-29 14:11:29
Pracuje już ponad 2 miesiące i jakoś nie spotkałam się z tym żeby trenerzy byli niemili. Nie jest to moje pierwsze call center i szczerze mówiąc są na prawdę ugodowi
4
Anna 2016-09-30 23:49:53
Co ZA BZDURY !!! trenerzy w Lublinie są przesympatyczni, są to osoby z którymi można porozmawiać nie tylko o pracy, zawsze wysłuchają i doradzą. Polecam pracę w tej firmie !!! Atmosfera domowa!
4
Jaaa 2016-10-01 17:25:40
Tak myslalam ale wolalam sie upewnić, myslalam ze.tylko.ja mialam o nim takie.zdanie xddd
2
daewo 2016-10-07 23:19:39
trenerki nic nie robia i same rozmawiac by nie umialy. po przepracowaniu paru dni chca uczyc innych? siedza tylko na fb i w telefonach. zenada.
2
Olkaa 2016-10-10 16:42:50
Ja niestety mam zdanie oparte na autentycznych faktach i rozmowach z dziewczynami. Chłopak prosi się czasami o mocne uderzenie w twarz. Niektóre teksty nie są nie do przyjęcia. To jest miejsce pracy i wymaga pełnego profesjonalizmu a nie komplementów typu "ślicznie dziś wyglądasz"dla każdej Nowej pracownicy.
5
alffaaa 2016-10-10 22:51:50
Pracowałem w oddziale w Radomiu. Praca jak kazda inna, trzeba być rzetelnym to i kadra się odwdziecza. Uważam ze trenerki bardzo sympatyczne, zawsze mi służyły pomocą, z grafikiem tez problemu nie było. Z czystym sumieniem polecam radomski oddział.
jerzy.1 2016-10-11 18:13:22
Z tego co wiem oddział w Radomiu się rozrasta i ciągle potrzebują ludzi do pracy. Z koncem października również chciałbym wrocic do verony. lepsze to niż siedzenie w domu. a nawet spoko kase można zarobic
xcvz 2016-10-11 18:56:28
cały czas jest rekrutacja
alffaaa 2016-10-12 09:58:12
Przyjmuja tez studentów i nie ma problemu z grafikiem. także na pewno pogodzisz nauke z praca po kilka godzin 3 dni w tygodniu. powodzenia.
kuba 2016-10-12 12:12:43
Dla mnie najważniejsze jest to, że każdy ma zapewnione dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo taki pracownik produkcyjny ma wypłaty adekwatne do powirzanych zadań, co jest dobrym znakiem w dzisiejszych czasach.
1
Jola 2016-11-01 19:42:42
No ja pracuje W ostrowcu .ludzie sympatyczni trenerka fajna ,bo nowa..dużo pomaga bardzo sympatyczna osoba.Powinni zmienić tylko tego od komputera bo bardzo się panoszy.Nikt go nie lubi, Mądra! !Ogólnie zarobki super i najważniejsze że w terminie.
Ala 2016-11-04 12:01:14
Ja pracowałam w Lublinie i byłam zadowolona wiadomo nie jest to praca marzen ale wypłata na czas wszystko się zgadzało z grafikiem też można się dogadać bez problemu
3
Pączek 2016-12-27 13:31:45
Pracuję w Veronie w Łodzi już od wakacji (czyli prawie pół roku). Plusy pracy: elastyczny grafik (akurat studiuję, więc mi to bardzo odpowiada), centrum miasta (dobre połączenia komunikacyjne, niedaleko), atmosfera (da się na spokojnie dogadać z trenerami), kasa zawsze wpływa co do złotówki. Minusy: stres (jest to po prostu naciąganie ludzi na przyjęcie zaproszenia, trzeba się dużo nagadać, co powoduje problemy z gardłem, trzeba mieć dobre gadane i umieć nakłonić ludzi i nie być wrażliwym), pieniądze (trzeba się bardzo starać, aby dostać premię, dla mnie jest to minus, ponieważ nie mogę jej otrzymać ze względu na małą liczbę godzin przepracowanych, a trenerzy i tak chcą, abym robiła świetne wyniki, jak dla mnie stawka za mała).
3
kokosz 2017-01-03 21:14:36
nie ma co, akcja na profilu Verony Łódź na FB mnie rozbawiła, do tej pory może jedna nowa recenzja w ciągu tygodnia się pojawiała ale w dniu wczorajszym i dzisiejszym nagły wzrost popularności, zachwytów i około 20 nowych recenzji? "Spontaniczność" akcji na poziomie pewnej znanej organizacji. W ofercie powinni zamieścić informacje "Liczne premie za wyniki, konkursy, frekwencje i przychylne komentarze na social media". Ale skoro trzeba się chwytać takich sposobów to odpowiedz na temat stanu firmy nasuwa się sama.
2
Swirek 2017-01-04 08:20:25
Czy po wprowadzeniu tej nowej ustawy, stawki w veronie wzrosly czy nadal utrzymuje sie to na poziomie 7zl??
2
Ktopyta 2017-01-04 08:21:48
Czy po nowym roku stawki wzrosly ? czy nadal jest 7zl?
waleria 2017-01-06 10:43:45
Zarobki w Veronie od 1 stycznia się podniosły, wiem bo byłam już na rozmowie i w porównaniu z tym co oferowali wcześniej teraz to wygląda o niebo lepiej.
Jaaa 2017-01-07 17:15:33
Czyli ile teraz daja na reke?
stawka 2017-01-11 16:48:59
15 zł na godzinę po przepracowaniu 180 godzin i utrzymaniu średniej około 3,1.
1
Łukasz 2017-01-13 08:59:29
Co sądzicie o pracy w Veronie w Białymstoku? Z tego co widzę na ich profilu fb panuje tam spoko atmosfera i podobno prowadzą cały czas rekrutacje, ktoś tam pracował/pracuje?
studencik 2017-01-13 13:28:11
Pracowałem w Łodzi w Veronie jakieś 2 miesiace. Jak wszedzie tyle opinii ilu ludzi. Generalnie mnie praca odpowiadala. Grafik faktycznie byl elastyczny (jestem studentem), co do kasy to zawsze kazdemu jest malo. Natomiast stawki byly normalne jak na lodzkie realia. Gdy robilo sie to co nalezy to mozna bylo wyciagnac 10-11 zł na godzine. Nie wiem jak teraz to wyglada, ale doszly mnie sluchy ze faktycznie system premiowy jest jeszcze bardziej atrakcyjny. Prosta sprawa - w zadnej pracy nie placa za nic nie robienie.
Zostaw swoją opinię o VERONA CONSULTING SP Z O O - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VERONA CONSULTING SP Z O O