brak logo

Pekao Cargo Sp. z o.o. Agencja Celna

Warszawa

Opinie o Pekao Cargo Sp. z o.o. Agencja Celna

ANONIMKA 2011-02-23 06:25:33
zgadzam się !!!! NIE POLECAM TEJ FIRMY JAKO PRACODAWCY !!!!!!!!!!!
1
anonim 2011-03-23 11:36:16
[usunięte przez admina]
anonim 2011-04-01 06:07:08
najgorszy pracodawca jakiego znam, żeby nie używać wulgarnych słów to sa [usunięte przez admina], nie znają sie na niczym.... nie polecam, nie polecam wstyd wpisywac w CV byly pracownik
1
anonim 2011-04-24 05:52:39
Chora firma. Góra dba tylko o siebie, pracowników mają gdzieś. Zero szacunku dla ludzi. A na początku obiecują, że hoho... a potem tylko pomiatają i okłamują.
1
aaaa 2012-02-07 20:26:37
Potwierdzam opinie przedmówców: ta firma to porażka, szefostwo kłamie i podejmuje chore decyzje, nie szanuje pracowników, dba tylko o własne interesy.... długo wymieniać. Podziwiam tych którzy jeszcze tam pracują i przestrzegam pozostałych.
1
anonim 2012-12-11 12:48:37
Pracowałam w Pekao Cargo i był to mój najgorszy okres w życiu, koszmar
totalna porażka [usunięte przez admina] nikomu nie polecam
1
anonim 2013-06-28 16:03:56
Potwierdzam w 100%, nigdy nie wiadomo kiedy sie wyleci i za co, mimo pochwal i dobrej pracy, [usunięte przez admina]klamie jak z nut, juz na rozmowie kwalifikacyjnej opowiada bajki, ktore potem nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia, przestrzegam wszystkim chetnych przed kolejna rekrutacja!
1
anonim 2013-08-21 21:02:26
ratuj sie kto moze Pekao szuka nowych pracownikow (czyt. frajerow)
1
2013-10-02 10:28:57
jeśli macie złe wspomnienia, negatywne opinie po co wracacie byli pracownicy do Pekao, do koszmarów. Nie lepiej zająć się bieżącymi sprawami ?
kubot 2014-03-11 18:16:12
kasa jak zwykle zależy od stanowiska... myślę, że zwykli pracownicy fizyczni na aż tak wiele liczyć nie mogą nawet w Pekao Cargo
wito 2014-03-20 22:13:37
dobrze, ale teraz zamiast tych przypuszczeń mogę liczyć na odpowiedź kogoś na stałe związanego z Pekao Cargo odnośnie zarobków?
ja 2014-12-08 22:59:48
do średniej krajowej się nie zbliżysz,chyba że lubisz "ciągnąc za odpowiednie sznurki" jeśli masz wybór nawet nie wysyłaj CV, uwierz zdrowie jest ważniejsze, a środki uspokajające też kosztują, więc z wypłaty pozostaje niewiele, spedytor 3800 brutto, premia obiecywana ale nie dawana, w sumie nie słyszałem aby ktoś dostawał.
Karamin 2015-02-21 14:37:06
PEKAO Cargo prowadzi działalność opierającą się na spedycji lądowej, morskiej i lotniczej. W zasadzie pozawala to wnioskować, że nie ma miejsca gdzie nie mogli by zorganizować transportu. Poza tym działając chociażby na lotnisku Chopina muszą mieć naprawdę dobry przemiał klientów i musi się to im opłacać.
ktoś 2015-09-02 11:04:17
CZYLI MASZ POWAŻNE KŁOPOTY ZDROWOTNE RÓWNIEŻ ZE SŁUCHEM SKORO NIE SŁYSZYSZ.
MOŻE DLATEGO NIE PRACUJESZ W PEKAO - CZAS NA RENTĘ?
gh 2016-05-15 20:15:58
@sajno nie rozpatrywałab ym tego w kategorii że skoro nie prowadzą rekrutacji to nie swiadczy o niczym dobrym. A moze włąśnie wręcz przeciwnie - mają komplet pracowników, ktorym sie po porstu dobrze tam pracuje, i którzy nie chcą zmieniać pracy. po prostu.
Zostaw swoją opinię o Pekao Cargo Sp. z o.o. Agencja Celna - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pekao Cargo Sp. z o.o. Agencja Celna