LINK4

Dodaj opinię
LINK4
4 141 6 1

Opinie o LINK4

Filtruj opinie po kryteriach:

Kandydat
 Opinia

DZIWNYM TRAFEM ZNIKAJĄ TU WPISY, 2 PRÓBA Rozmowa rekrutacyjną to 2 pytania od bardzo młodej osoby z HR, opowiedzieć swoje CV i ile chce się zarabiać. Tu podałam kwotę mocno wyżej niż minimalna krajowa. Dla ładnego biura nikt nie pracuje, ale dla pieniędzy. Na plus pełen kontakt mail przez cały proces rekrutacji.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Człek
 Opinia
@Kandydat 23.01.2019 12:45

Jak ktoś już pisał wcześniej - Czytajcie wpisy ludzi, którzy coś o tej firmie lub jej rekrutacji już pisali. To są prawdziwe opinie, reszta wpisów jest robiona przez samego pracodawce, który uprawia propagandę, bo nie ma już naiwnych na słuchawkę. Jeśli ktoś wie lepiej niech spróbuje się dostać do linka4 i się sam przekona. Powodzenia zainteresowanym.

Pomocna?
TakNie
Majkel
 Opinia

Witam, czy jest możliwość pracy w Link4 w biepełnym wymiarze godzin. Szukam pracy dodatkowej/dorywczej z elastycznym grafikiem. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi

Pracodawca

 Opinia
@Majkel 21.02.2019 15:21

Majkel zapraszamy do zapoznania się z ofertami pracy na stanowisko konsultanta telefonicznego oraz osoby do wsparcia w zespole wypowiedzeń: https://www.pracuj.pl/praca/konsultant-telefoniczny-warszawa,oferta,6630095https://www.pracuj.pl/praca/osoba-do-wsparcia-w-zespole-wypowiedzen-warszawa,oferta,6644135 Obie oferty uwzględniają elastyczny czas pracy. W razie dodatkowych pytań zachęcamy od bezpośredniego kontaktu pod adresem: rekrutacja@link4.pl

Pomocna?
TakNie
Tadeusz 40 lat
 Opinia
@LINK4 22.02.2019 11:31

Czy osoba pracująca na etacie może pracować w Link4 ? Chodzi mi o pracę dodatkową/dorywczą właśnie w niepełnym wymiarze czasu z elastycznym grafikiem

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
LINK4 ponownie nagrodzone w Programie Inwestor w Kapitał Ludzki

W styczniu firma po raz drugi otrzymała godło Inwestor w Kapitał Ludzki, który potwierdził wśród pracowników dużą satysfakcję z wykonywanej pracy i wysoki poziom zaangażowania.

Warunkiem przyznania godła Inwestor w Kapitał Ludzki jest uzyskanie w badaniu wyniku na poziomie co najmniej 70 proc., liczonego jako średnia z pięciu obszarów certyfikacji: ogólna satysfakcja z pracy, zaangażowanie, relacje (komunikacja, współpraca), kompetencje (rozwój, obowiązki i warunki pracy) i pracownik jako ambasador. W każdym z obszarów wynik powinien wynosić nie mniej niż 65 proc.


Wskaźnik Inwestor w Kapitał Ludzki 2018 dla LINK4 wyniósł aż 78 proc. i był wyższy o 8 punktów procentowych od progu pozytywnej certyfikacji. Biorący udział w badaniu pracownicy firmy najwyżej ocenili obszar ogólnej satysfakcji (82 proc.), zaangażowania (79 proc.) i relacji rozumianych jako wzajemna komunikacja i współpraca (79 proc.). Wielu pracowników postrzega też siebie jako ambasadorów firmy (78 proc.).


Program Inwestor w Kapitał Ludzki dedykowanym wszystkim firmom i instytucjom działającym na terenie Polski, które w sposób odpowiedzialny myślą o rozwoju kompetencji swoich pracowników, a poprzez to całej organizacji.
Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia

Witam, mam doświadczenie jako Underwriter, czy prowadzą państwo jakaś rek. z tego obszaru? Poproszę jakiś link albo maila do Konstanty. Specjalizuje się głównie ubez. komunikacyjnymi. Dziękuje z góry za odp.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Reprezentantka LINK4 została finalistką prestiżowego konkursu TOP HR Manager in Action.

Marta Kowalska, menedżer ds. rekrutacji i Employer Brandingu, została finalistką konkursu TOP HR Manager in Action za projekt „zLINKuj się z nami”. To projekt, który pozwolił firmie zrealizować ambitne cele rekrutacyjne i wykreować markę pracodawcy wśród potencjalnych kandydatów.

Jest mi niezmiernie miło, że zostałam doceniona przez profesjonalne grono kapituły konkursu i dumna z tego, że w LINK4 mogę współtworzyć naszą rzeczywistość – mówi Marta Kowalska, TOP HR Manager 2018. – We współpracę została włączona cała nasza organizacja, w której opracowaliśmy szereg rozwiązań, a część pomysłów i inicjatyw spływała właśnie od naszych ludzi – dodaje.

TOP HR Manager in Action to największy w Polsce konkurs z zakresu HR. Dzieli się na trzy etapy, których zwieńczeniem jest wybór najlepszej trójki przez Kapitułę Konkursową oraz Gala Finałowa.

To kolejne wyróżnienie potwierdzające wizerunek LINK4 jako przyjaznego miejsca pracy. Tylko w 2018 roku firma zdobyła tytuł EB Stars, Great Place To Work, Rzecznika Standardu Etyki i Inwestora w Kapitał Ludzki. Wcześniej firma została uhonorowana trzykrotnie tytułem Najlepszego Pracodawcy według Aon Hewitt w kategorii duże przedsiębiorstwa oraz zwyciężyła w Konkursie Odpowiedzialny Pracodawca – Lider HR 2015.
Pomocna?
TakNie
Kandydat
 Opinia

Rozmowa rekrutacyjna odbyła się z bardzo młodą osobą. Tak naprawdę powiedziałam swoje CV i oczekiwania finansowe mocno ponad minimalną krajową w okresie próbnym. Jedna z najdziwniejszych rozmów jakie odbyłam szukając pracy. Zero inicjatywy ze strony HR firmy. Jedyny plus za info zwrotne i piękne biuro. Ale jednak człowiek idzie dalej dla pieniędzy, a nie roślinek przy biurku.

Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
LINK4 podejmuje współpracę ze startupami

Za nami piąta edycja MIT Enterprise Forum Poland, jednego z największych w Polsce programów akceleracyjnych dla startupów tworzących nowe technologie. Udział w niej wzięło ponad 20 ekspertów LINK4.


W tegorocznej edycji MIT Enterprise Forum Poland po raz pierwszy została uruchomiona ścieżka insurtech, z partnerskim udziałem przedstawicieli rynku ubezpieczeniowego, m.in. LINK4 i PZU. Celem programu było wsparcie rozwoju młodych firm, które tworzą unikalne rozwiązania mogące znaleźć zastosowanie w sektorze ubezpieczeniowym. W trwającym blisko pół roku projekcie odbyła się seria warsztatów z udziałem ponad 20 ekspertów LINK4, którzy wiedzą i doświadczeniem wspierali start-upy w różnych obszarach, m.in. sprzedaży, komunikacji i procesach HR.


Podczas spotkań i licznych rozmów zrodziły się ciekawe pomysły, w wyniku których LINK4 podjął decyzję o realizacji projektów pilotażowych z trzema wybranymi startupami, spośród 18 uczestniczących w programie.


– Jesteśmy bardzo ciekawi tej współpracy, bo zależy nam na innowacyjnych rozwiązaniach, które dostarczą dodatkową wartość zarówno naszym klientom, jak i partnerom biznesowym. Dziś bowiem przewag konkurencyjnych powinniśmy szukać w budowaniu pozytywnego user experience i relacjach opartych na wiarygodności – podsumował Mariusz Rosa, Dyrektor Departamentu Rozwoju Biznesu i Innowacji w LINK4.
Pomocna?
Mariusz 78
 Opinia

Czy jest możliwość pracy w Link4 w niepełnym wymiarze godzin? Poszukuję ciekawej pracy dodatkowej/dorywczej

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi

Pracodawca

 Opinia
@Mariusz 78 08.01.2019 19:08

W przypadku ofert uwzględniających Twoją potrzebę pracy o charakterze dorywczym/dodatkowym, możemy przedstawić Ci stanowisko Konsultanta Telefonicznego oraz Zleceniobiorcy w Zespole Wypowiedzeń. Zapoznaj się koniecznie ze szczegółami naszej oferty: https://www.pracuj.pl/praca/zleceniobiorca-w-zespole-wypowiedzen-warszawa,oferta,6548048https://www.pracuj.pl/praca/konsultant-telefoniczny-warszawa,oferta,6533773 W razie dodatkowych pytań zachęcamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem: rekrutacja@link4.pl

Pomocna?
Patka
 Opinia

Kilka lat temu pracowałam jako agent w multiagencji ale chciałabym swoich sił spróbować w obsłudze bezpośrednio z TU i nie koniecznie przy sprzedaży. Czy ktoś wie jak wyglada praca np w rejestracji szkód w Link4 i może coś powiedzieć? I jak można dostarczyć Cv ?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi

Pracodawca

 Opinia
@Patka 19.12.2018 23:39

Zapraszamy do zapoznania się z informacjami na nasz temat na stronie: https://www.link4.pl/kariera Znajdziesz tam odpowiedź na najważniejsze pytania dotyczący pracy w LINK4. Zajrzyj również na nasz fanpage, na którym prezentujemy najważniejsze i najciekawsze wydarzenia w naszej firmie. To pozwoli ocenić Ci naszą atmosferę i klimat pracy. Gdybyś miała jednak jakieś pytania zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem: rekrutacja@link4.pl Pozdrawiamy!

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Nagrodzeni na Polish National Sales Awards!

Nasz menedżer innowacji, Maciej Natorski, został laureatem w kategorii Innowacje w dziedzinie sprzedaży, a Marcin Sucharski, kierownik ds. sprzedaży agencyjnej, został wyróżniony w kategorii Key Account Manager. Maciej zdobył także wyróżnienie w kategorii Supersprzedawca, przyznawane przez jury ze wszystkich kategorii. 

Duma nas rozpiera i gorąco Wam gratulujemy!

Polish National Sales Awards to konkurs, który kształtuje i promuje dobre praktyki w sprzedaży oraz obsłudze klienta, przy jednoczesnym bardzo mocnym nacisku na profesjonalizm w biznesie. PNSA co roku nagradza najlepszych specjalistów w branży. Komisja sędziowska, w skład której wchodzą doświadczeni praktycy sprzedaży, w dwuetapowym procesie oceny wyłania laureatów, którzy wykazali się najlepszymi wynikami w sprzedaży, innowacyjnością i kreatywnością, umiejętnością pracy w zespole oraz etyką postępowania.

Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
LINK4 z nagrodą EB Stars 2018 za projekt Pory Roku!

Prestiżową nagrodę Employer Branding Stars 2018 otrzymał projekt LINK4 Pory Roku. Działania rekrutacyjno-wizerunkowe firmy zostały docenione w kategorii Najlepsze Wewnętrzne Inicjatywy Employer Branding.

LINK4 Pory Roku to długofalowy projekt, w którym przez cały rok prowadzone są liczne działania promujące wartości firmy oraz budujące atmosferę pracy i zaangażowanie. Swoim zasięgiem program obejmuje akcje skierowane zarówno do wewnątrz firmy, jak i na zewnątrz, poprzez działania CSR-owe. Istotne jest, by inicjatywy nie miały charakteru jednorazowych, ale by znalazły stałe miejsce w kalendarzu. Działania często nabierają charakteru interdyscyplinarnego, wpływają na poprawę komunikacji wewnętrznej, czy pobudzają kreatywność.

Siłą firmy LINK4 są ludzie! Każdy pracownik może zgłosić swój pomysł i stać się jego ambasadorem. W ten sposób w firmie istnieje drużyna piłkarska, biegowa czy cykliczne akcje charytatywne i kiermasze.
Nagroda EB Stars 2018 to już drugie wyróżnienie w tym roku dla LINK4 Pory Roku. Wcześniej projekt zyskał także uznanie jury konkursu HR DREAM TEAM w kategorii „Kultury organizacyjnej i zaangażowania pracowników”.
Pomocna?
Kandydat
 Opinia

Czy firma prowadzi rekrutacje? Interesuje mnie praca w sprzedaży/obsłudze klienta. Jakie trzeba spełnić warunki? Dają umowę o pracę, jakieś dodatki? Ciężko się dostać? Będę wdzięczny za odp.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Aneta
 Opinia
@Kandydat 14.06.2018 23:14

Zejdź trochę niżej pomijając tą propagandę firmową i poczytaj opinie z przygód kandydatów do tej fIRMY. Pozdrawiam.

Pomocna?

Pracodawca

 Opinia
@Kandydat 14.06.2018 23:14

Oferty różnią się w zależności od stanowiska – które najbardziej Cię interesuje? Napisz do nas na rekrutacja@link4.pl, wszystko Ci wyjaśnimy :). Rekrutacja jest jednoetapowa – podczas spotkania z przyszłym przełożonym i osobą z HR rozmawiamy o doświadczeniu, niewykluczone, ze pojawi się też krótkie ćwiczenie praktyczne.

Pomocna?
Zainteresowany
 Opinia
@Aneta 15.06.2018 11:50

Jak przeglądam tu opinie to faktycznie odnoszę wrażenie, iż Link4 uprawia tu jakiś PR. Myślałem, że może wyślę do nich CV ale po tym co na tym forum przeczytałem, szkoda na to czasu. Pozdrawiam kumatych.

Pomocna?
Kiti
 Opinia

Ma ktoś może informacje jak się kształtują zarobki w likwidacji szkód komunikacyjnych?

Pomocna?
TakNie
specjalista ds. windykacji
 Opinia

Czy specjalista ds. windykacji może liczyć na umowę o pracę od początku współpracy czy po jakimś okresie? będę wdzięczna za informację.

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi

Pracodawca

 Opinia
@specjalista ds. windykacji 24.09.2018 09:07

@specjalista ds. windykacji Na tym stanowisku oferujemy zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę już od pierwszego dnia. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat prowadzonych przez nas rekrutacji, napisz do nas na rekrutacja@link4.pl .

Pomocna?
zzz
 Opinia

Nie jestem pracownikiem Link4, ale jakiś czas temu miałam "epizod" związany z tą firmą i trwał on miesiąc. Byłam na rozmowie i dostałam się do pracy. Szkolenie trwało miesiąc, po czym dostałam informację od kierownika, że nie nawiążą ze mną dalszej współpracy, gdyż ich zdaniem nie jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Dodam, że taka informacja została mi przekazana na sam koniec szkolenia, gdy miałam już wszystko pozaliczane i zdany egzamin. Miałam wtedy właśnie podpisać umowę o pracę. Druga kwestia - w tej firmie pierwszy miesiąc (na czas szkolenia) dostaje się umowę zlecenie, a dopiero później o pracę - z wyjątkiem działu rejestracji szkód, gdzie umowę o pracę ma się od pierwszego dnia szkolenia (niestety, chociaż niejedną osobę pytałam dlaczego tak jest to nikt nie potrafił mi odpowiedzieć na to pytanie). Ogólnie rzecz biorąc - jestem z lekka zniesmaczona tym wszystkim, bo chciałam pracować w Link4, ale cóż... Co gorsze nikt przez cały miesiąc nawet nie pisnął słowa, że pod koniec szkolenia kierownik może nie przyjąć kogoś do pracy. A szkoda, bo firma w ten sposób stawia ludzi w niekomfortowej sytuacji nagłego zostania bez pracy. Fakt faktem z czegoś się utrzymać trzeba, a znalezienia pracy wymaga czasu. To tyle ode mnie.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Zespół LINK4
 Opinia
@zzz 09.11.2017 11:40

Droga zzz, Dziękujemy Ci za podzielenie się z nami swoją opinią i zwrócenie uwagi na bardzo istotne kwestie. Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości bądź pytania, dotyczące Twojej pracy w okresie szkoleniowym bądź tego, jakie warunki proponujemy na poszczególnych stanowiskach pracy - zapraszamy Cię do bezpośredniego kontaktu z nami, napisz do nas na praca@link4.pl. Pozdrawiamy, Zespół LINK4

Pomocna?
Alias
 Opinia
@Zespół LINK4 30.11.2017 11:05

Przestańcie walić oklepane regułki kopiuj-wklej, tak jakby wam zależało na czyjejś opinii.

Pomocna?
karo
 Opinia
@zzz 09.11.2017 11:40

Szok, miesiąc szkolenia bez zarabiania kasy, a zanim znajdzie się kolejną pracę i zacznie zarabiać to trochę potrwa :/ Masakra.....

Pomocna?
Agita
 Opinia
@zzz 09.11.2017 11:40

Ta firma to zwykły Call-Center, a najlepsze stanowiska są zajęte od zawsze przez znajomych. Najważniejsze żeby oni mieli najlepiej, reszta jest mało ważna. Po co tam w ogóle się ładować do roboty? Firma jest mało poważna i wiarygodna pod tym względem a Twója sytuacja o tym najdobitniej świadczy. Dodam, że ogłoszenia pracy są przez nich tak formułowane (ściemniane), aby ściągać na rozmowy naiwniaków na słuchawkę.

Pomocna?
chciałabym
 Opinia

Ładne nowe biuro, pozazdrościć :)

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Tim
 Opinia
@chciałabym 24.09.2018 09:02

Czego? Telefonicznej windykacji i telefonicznej akwizycji w nowym biurze? Na co czekasz aplikuj.

Pomocna?
zawiedziony
 Opinia

Podstawowa pensja w pełnym wymiarze godzinowym. jaką oferuje firma link 4 na stanowisku doradca ds. Utrzymania klienta, to UWAGA 1000zl brutto + prowizja, nie ma premii. Są konkursy, można wygrać nagrody rzeczowe np.: Walizkę.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Zespół LINK4
 Opinia
@zawiedziony 14.09.2017 12:01

Drogi Zawiedziony, Dziękujemy Ci bardzo za podzielenie się swoją opinią. Każde stanowisko sprzedażowe w naszej firmie charakteryzuje się tym, że to właśnie prowizja (naliczana za każdy sprzedany produkt w ubezpieczeniu) stanowi większą część wynagrodzenia Pracownika w stosunku do podstawy, natomiast nie jest to żadną przeszkodą, aby nasi Pracownicy osiągali satysfakcjonujące dla Nich wynagrodzenie. Dodatkowo organizujemy w Zespołach konkursy gdzie Pracownicy mogą zdobywać liczne, wartościowe nagrody rzeczowe lub pieniężne. Jako laureat kilku nagród dla najlepszego pracodawcy, dokładamy wszelkich starań aby naszym Pracownikom pracowało się tutaj dobrze i swobodnie. Jeśli masz do nas jakiekolwiek pytania bądź uwagi, serdecznie zapraszamy Cię do kontaktu: praca@link4.pl. Pozdrawiamy, Zespół LINK4

Pomocna?
Pluto
 Opinia
@Zespół LINK4 15.09.2017 14:50

Tak dla informacji - najważniejsza jest podstawa. Reszta (te śmieszne prowizje itd. dla dzieci) to tylko złudzenia, raz są raz nie ma.

Pomocna?
dsd
 Opinia
@zawiedziony 14.09.2017 12:01

Walizkę? Zrobiłeś swoje to teraz się pakuj, znajdziemy następnego naiwnego :)

Pomocna?
DamJan

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja
@Pluto 14.12.2017 17:56

Uwierz, że wystarczy pracować i prowizję są, najlepsi wchodzą w drugi próg podatkowy w połowie roku. Jeśli oczekujesz pieniędzy za to że jesteś to sugeruje iść do żabki /biedronki.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
W tegorocznym 28. Biegu Powstania Warszawskiego udział wzięło aż 15 biegaczy LINK4. Mimo trudnej pogody i zmiany trasy (w tym roku bieg wyjątkowo odbywał się na Stegnach), nasza ekipa pokonała w sobotni wieczór w sumie 95 km. Każdy z tych kilometrów firma zamieni na finansowe wsparcie dla Fundacji Ratownictwo Motocyklowe Polska, która dzięki swoim motoambulansom niesie szybką pomoc poszkodowanym w wypadkach drogowych.
 
Gratulacje dla wszystkich Runnersów LINK4!

Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
Pozdrawiamy z II piętra, od kilku dni urzęduje tam zespół szkodowy :)
Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
Pierwsza część remontu biura za nami – w nowych przestrzeniach pracują już nasze zespoły sprzedaży i obsługi klienta :).
Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
16 czerwca biegacze LINK4 wzięli udział w Biegu Firmowym w warszawskim Forcie Bema, gdzie w pięciu zespołach pokonali łącznie 125 km. Za każdy przebiegnięty kilometr firma przekaże 20 zł na konto fundacji Ratownictwo Motocyklowe Polska, co oznacza wsparcie w wysokości 2,5 tys. zł.

Tegorocznym biegiem LINK4 rozpoczyna długofalową współpracę z fundacją Ratownictwo Motocyklowe Polska, której misją jest ratowanie życia poprzez niesienie pierwszej pomocy, edukację i wspieranie rozwoju ratownictwa. Wcześniej firma wsparła fundację w projekcie Motomajówki Unilink, czyli motocyklowej wyprawy po Bałkanach, w której do pokonania było ok. 5 tys. kilometrów. Za każdy przejechany kilometr LINK4 przekazał złotówkę na funkcjonowanie profesjonalnego motoambulansu.

Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
Pracowniczy projekt LINK4 Pory Roku został nagrodzony w prestiżowym konkursie HR DREAM TEAM 2018. W ten sposób wyróżnione zostały działania LINK4 w obszarze „Kultury organizacyjnej i zaangażowania pracowników”.
Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
Łapiemy wiatr w charytatywny żagiel!
Załoga LINK4 ponownie stanie w żeglarskie szranki i popłynie w słusznym celu.

Już 21 czerwca, startuje V edycja Żeglarskich Mistrzostw Polski Towarzystw Ubezpieczeniowych. Liderzy branży spotkają się w Iławie nad Jeziorakiem na trzy dni żeglarskiego święta. W rywalizacji udział weźmie także ekipa LINK4.

Tradycją tej imprezy stało się wspieranie wybranej akcji charytatywnej. W 2017 roku w Ubezpieczeniowych Regatach Charytatywnych ekipy zbierały środki na pomoc fundacji Ocean Marzeń, która wychowuje dzieci z domów dziecka poprzez żeglarstwo. Zebrano wówczas ponad 17 tys. zł, a najbardziej hojna okazała się załoga... LINK4!

W tym roku organizatorzy postanowili wesprzeć lokalną szkółkę żeglarską Stowarzyszenie Sportów Wodnych MOS Iława, gdzie odbywają się regaty. Środki zostaną przekazane na łódki klasy Optimist, na których młodzi żeglarze rozpoczynają szkolenie w wieku 7 lat. Ideą jest, aby jak najwięcej dzieci z Iławy i Powiatu Iławskiego, bez względu na możliwości finansowe, mogło spróbować, czym jest żeglarstwo. Pewność siebie, jaką zdobędą uprawiając ten piękny sport, pomoże im uwierzyć, że nawet startując z małego miasta, można w życiu dopłynąć bardzo daleko!
Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
Strzelamy z łuku, uprawiamy windsurfing, biegamy, wspinamy się po górach, trenujemy pupile, szyjemy ubrania, malujemy... i można by tak jeszcze długo wymieniać. Ale właśnie tacy jesteśmy. LINK4 to firma, którą tworzą ludzie z pasją i którzy chętnie się nią dzielą. Dziś prezentujemy Wam pasje naszych pracowników, które pomagają im w codziennej pracy. I przekazujemy dobrą energię dalej!

Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
LINK4 rozpoczyna współpracę z młodymi insurtechami


LINK4 dołącza do MIT Enterprise Forum Poland, jednego z największych w Polsce programów dla startupów tworzących nowe technologie. W piątej edycji po raz pierwszy zostanie uruchomiona ścieżka InsurTech.

Celem programu jest wparcie rozwoju młodych firm, które tworzą unikalne rozwiązania mogące znaleźć zastosowanie w sektorze ubezpieczeniowym. Startupy, które się do niego zakwalifikują, zyskają m.in. dostęp do polskich i zagranicznych mentorów oraz wsparcie w udoskonalaniu produktów i usług, w tym pod kątem możliwego wykorzystania ich przez partnerów programu. Dla branży to szansa na dotarcie do innowacyjnych technologii.

- Jesteśmy bardzo ciekawi tej współpracy, bo myśląc o innowacjach, musimy zadać sobie pytanie, po co chcemy je tworzyć i dla kogo. Nie chodzi bowiem o to, by móc się pochwalić nowoczesnym wdrożeniem dla samego faktu wdrożenia, ale takim, które niesie wartość dodaną zarówno dla firmy, jak i dla jej klientów. I to dostrzega dziś branża ubezpieczeniowa, przed którą w świecie nowych technologii stoi wiele wyzwań - tłumaczy Agnieszka Wrońska, prezes zarządu LINK4.

Innowacje są dziś silnie absorbowane przez sektor ubezpieczeniowy. LINK4 jeszcze w 2017 roku wdrożył rozwiązania mobilne umożliwiające szybką i intuicyjną likwidację szkód, sprzedaż polis w kanałach online i serwisach społecznościowych, a także pierwszego robota, który automatycznie wysyła zlecenia oględzin na zewnątrz. W 2015 roku firma rozpoczęła także testowanie telematyki, a pozytywny jej odbiór przez klientów zaowocował uruchomieniem w 2017 roku programu telematycznego LINK4 Kasa Wraca, który promuje i premiuje bezpieczny styl jazdy.

- Klienci oczekują pozytywnego user experience, opartego na wiarygodności, intuicyjności i relacyjności. Na rynku przetrwają te firmy, które w innowacyjności dostrzegą przewagi konkurencyjne takie jak intuicyjność rozwiązań, czas wdrożenia i łatwość korzystania – dodaje Agnieszka Wrońska.

MIT Enterprise Forum Poland przewiduje akcelerację w ścieżce ogólnej oraz w czterech wyspecjalizowanych ścieżkach branżowych: InsurTech, Zdrowie, AgriTech i Industry 4.0. Startupy, które chcą wziąć udział w 5. edycji akceleracji MIT Enterprise Forum Poland, mogą aplikować do programu za pośrednictwem strony internetowej .
Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
Tytuł ubezpieczeniowego Lamparta ponownie dla LINK4


LINK4 po raz drugi został uhonorowany nagrodą za najbardziej podziwianą kreację wizerunku marki ubezpieczeniowej. To wyróżnienie przyznawane przez konkurentów, którzy oddają swój głos w badaniu Kantar TNS.

Lamparty to nagrody przyznawane przez przedstawicieli branży bankowej i ubezpieczeniowej za najbardziej podziwianą kreację wizerunku marki. Otrzymują je w dwóch oddzielnych kategoriach banki i towarzystwa ubezpieczeniowe, które najefektywniej kreowały w minionym roku wizerunek swojej marki. Pracownicy instytucji nie mogą głosować na własne firmy. Tytuł Lamparta powędrował do LINK4 drugi rok z rzędu.


– Ta nagroda potwierdza, że strategia marketingowa, którą wdrożyliśmy kilka lat temu, jest skuteczna. To dla nas niezwykle cenne wyróżnienie, bo przyznane na podstawie ocen innych ubezpieczycieli, a pamiętajmy, że jest to bardzo konkurencyjny sektor – tłumaczy Patrycja Kotecka, Dyrektor Pionu Marketingu LINK4. – Tegoroczny Lampart motywuje nas do dalszej ciężkiej pracy, bo mamy głowy pełne pomysłów i postaramy się jeszcze nie jeden raz zaskoczyć rynek – dodaje.


LINK4 znany jest z reklam w stylistyce największych przebojów muzycznych, które w specjalnie zaaranżowanej formie wykonuje Kasia Moś z zespołem The Chance. I to właśnie dzięki jednej z tych reklam firma została nagrodzona pierwszym Lampartem przed rokiem.


– Poznałam Kasię przy okazji kręcenia zdjęć do jednej z wcześniejszych kampanii reklamowych. Ma niesamowity urok, a do tego bardzo mocny, charakterystyczny głos, który wyróżnia ją na polskiej scenie muzycznej. Kontynuujemy tę współpracę, bo cały czas dostrzegamy w niej ogromny potencjał – podkreśla Patrycja Kotecka z LINK4.


Firma konsekwentnie buduje swój wizerunek jako marki dynamicznej, innowacyjnej i przyjaznej klientom. Obecnie trwa kampania reklamowa, w której artystki śpiewają o promocji LINK4 Kasa Wraca w rytmie hitowego numeru Roxette – „Sleeping in my car”. Wcześniej mogliśmy zobaczyć i usłyszeć ubezpieczeniową wersję „Felicita” Al Bano i Rominy Power, „Holding Out On The Hero” Bonnie Tyler i „Yes sir, I can boogie” hiszpańskiego duetu Baccara.


Spoty z udziałem gwiazdy i zespołu The Chance zbierają bardzo pozytywne opinie nie tylko wśród widzów, ale także ekspertów z branży. W 2016 roku LINK4 otrzymał brązową statuetkę w prestiżowym konkursie na najbardziej efektywną kampanię marketingową Effie Awards, a w 2017 roku został wyróżniony srebrem.
Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
LINK4 startuje z nową marką skierowaną do rodziców

LINK4 Mama to unikalna na polskim rynku linia produktów od LINK4 dedykowana przyszłym i obecnym rodzicom. Ubezpieczyciel chce oswajać strachy związane z macierzyństwem. Kampanię wspiera wizerunkowo Paulina Krupińska, Miss Polonia 2012 i dzielna mama dwojga dzieci.

Czy sprawdzę się w roli mamy? Co zrobię, gdy dziecku stanie się jakaś krzywda na zajęciach dodatkowych? Czy poradzę sobie w pracy po powrocie z urlopu macierzyńskiego? Te i inne pytania spędzają sen z powiek wielu przyszłym i obecnym rodzicom. Z myślą o nich LINK4 proponuje nową linię produktów pod marką LINK4 Mama. Hasłem „Nie bój się bać, każda mama tak ma” ubezpieczyciel przekonuje, że każdy strach można oswoić.

– Kierujemy dziś ofertę do przyszłych i obecnych rodziców, bo wiemy, z jakimi obawami i wyzwaniami będą się mierzyć. Za LINK4 Mama stoi nowoczesny produkt, który reprezentuje ważne dla LINK4 wartości, takie jak otwartość, wzajemne wsparcie, poczucie wspólnoty czy dbałość o wartości rodzinne. W naszej firmie mamy cały pakiet wspierający rodziców i rodziny, a teraz chcemy wesprzeć także naszych klientów – przekonuje Agnieszka Wrońska, Prezes Zarządu LINK4.

LINK4 Mama to unikalny w Polsce pakiet produktów kierowanych zarówno do kobiet w ciąży, jak i rodziców, którzy już mają dzieci.


– Pomożemy kobietom przejść przez okres oczekiwania na dziecko, pomożemy tuż po porodzie. Wesprzemy w trudnych sytuacjach, ale też w powrocie do pracy. W pakiecie LINK4 Mama jest pomoc m.in. psychologa, położnej, dietetyka, prawnika. Zapewnimy także organizację i pokrycie połowy kosztów wizyty u lekarza w przypadku, gdy mama nagle zachoruje lub ulegnie nieszczęśliwemu wypadkowi. Ubezpieczymy dzieci z tytułu następstw nieszczęśliwych wypadków zarówno w szkole, jak i na zajęciach pozaszkolnych, czy na wakacjach. Obejmiemy też ochroną dzieci, które grają w piłkę nożną, uprawiają karate czy pasjonują się tańcem. A gdy dziecko nagle zachoruje lub złamie nogę, dowieziemy leki, sprzęt rehabilitacyjny i zorganizujemy korepetycje – tłumaczy Patrycja Kotecka, Dyrektor Pionu Marketingu LINK4.


W nowej ofercie, zarówno przyszli, jak i obecni rodzice mają do wyboru dwa rodzaje pakietów, z których mogą skorzystać w całości lub sprofilować je wedle własnych potrzeb. W pakiecie LINK4 Mama klienci mogą skorzystać z NNW Mama (suma ubezpieczenia do 50 tys. zł) oraz OC w życiu prywatnym, które obejmuje szkody wyrządzone osobom trzecim zarówno przez mamę, jak i przez dzieci. Decydując się na jeden z tych produktów lub oba jednocześnie, istnieje możliwość uzupełnienia ubezpieczenia o pakiet medyczny dla mamy, w ramach którego LINK4 zorganizuje i pokryje połowę kosztów wizyty u lekarzy różnych specjalizacji, pomoc prawną oraz Pakiet Assistance Szybka Pomoc z całodobowym concierge bez limitu.


Drugi pakiet – LINK4 Dziecko – można skonstruować dowolnie, włączając do niego dowolną liczbę produktów w ofercie. A są to: NNW Dziecko (suma ubezpieczenia do 100 tys. zł), obejmujące ochroną nie tylko następstwa nieszczęśliwych wypadków, ale też przypadki wstrząśnienia mózgu, pneumokoków i sepsy; pakiet medyczny dla dziecka, w którym LINK4 zapewnia organizację i pokrycie połowy kosztów wizyty u lekarzy różnych specjalizacji oraz Pakiet Assistance Szybka Pomoc, w którym po nieszczęśliwym wypadku ubezpieczyciel zobowiąże się do dostarczenia i pokrycia kosztów leków i sprzętu rehabilitacyjnego, zorganizowania i pokrycia kosztów korepetycji dla dziecka, oraz zapewnienia łóżka szpitalnego.


Nowa kampania online


Start kampanii LINK4 Mama został zaplanowany w Dzień Matki, 26 maja. Jej ambasadorką została Paulina Krupińska, Miss Polonia 2012 i dzielna mama dwojga dzieci. Wszystkie działania opierają się na kanałach online. Materiały promocyjne będzie można zobaczyć na stronach internetowych, portalach społecznościowych i blogach tematycznych.


– Tam są adresatki tej kampanii, z myślą o nich uszyliśmy ten niepowtarzalny i naprawdę innowacyjny produkt. Będziemy wszędzie tam, gdzie spotykają się mamy, gdzie rozmawiają, gdzie wymieniają poglądy, dzielą się obawami i poradami – podsumowuje Patrycja Kotecka z LINK4.


Zapraszamy na: https://www.link4mama.pl/ 


Za kreację odpowiada agencja VML Poland.
Pomocna?

Pracodawca

 Aktualność
LINK4 Z TYTUŁEM RZECZNIKA STANDARDU ETYKI

Transparentność, odpowiedzialność i wiarygodność to najważniejsze cechy towarzyszące firmom z tytułem Rzecznika Standardu Etyki. W tym roku do ich grona dołączył także LINK4, jako jedyne towarzystwo ubezpieczeniowe w Polsce.

Tytuł Rzecznika Standardu Etyki przyznawany jest przez UN Global Compact Network Poland, jedną z 82 regionalnych sieci działających z ramienia Organizacji Narodów Zjednoczonych. Ich celem jest promowanie odpowiedzialnych praktyk biznesowych i wartości ONZ pośród społeczności biznesowej i całego systemu Organizacji. Otrzymują go firmy, które budują pozytywne relacje z pracownikami i kierują się w swoich działaniach zasadami etycznymi. I tak właśnie jest w LINK4.

– Jakiś czas temu poprosiliśmy naszych ludzi o określenie wartości, które są dla nich ważne w codziennej pracy. I wspólnie je wypracowaliśmy z uwzględnieniem etycznych standardów. Wzajemny szacunek, współpraca, wsparcie i zaangażowanie definiuje nas jako zespół. Tytuł Rzecznika Standardu Etyki potwierdza, że tacy właśnie jesteśmy i to napawa nas dumą – tłumaczy Agnieszka Balcerska, Dyrektor Pionu HR w LINK4.

W tym roku tytuł Rzecznika Standardu Etyki przyznano 22 firmom. Otrzymanie wyróżnienia wiązało się z wypełnieniem założeń zawartych w Standardzie Programu Etycznego. To samoregulacja biznesowa w ramach drugiego filaru Wytycznych ONZ ds. biznesu i praw człowieka. Dokument zawiera kierunek rozwoju firm i instytucji w oparciu o przestrzeganie zasad etycznych i zrównoważonego rozwoju oraz przydatne narzędzie ich implementacji i weryfikacji.

Wręczenie wyróżnienia Rzecznika Standardu Etyki zbiegło się z przyznaniem LINK4 godła Great Place To Work. W ramach strategicznego partnerstwa UN Global Compact Network Poland z GPTW w Polsce, założenia dotyczące etyki stanowiły część wytycznych w badaniu Najlepszych Miejsc Pracy. O tym, czy dana firma znalazła się na liście GPTW, decydują sami pracownicy. Dwie trzecie oceny każdego pracodawcy stanowi opinia osób w niej zatrudnionych, wyrażona w anonimowej ankiecie. Pozostała jedna trzecia wyniku jest efektem analizy programów i praktyk wdrożonych w firmie, w porównaniu z innymi uczestnikami badania.

Oba tytuły – Great Place To Work 2018 oraz Rzecznika Standardu Etyki – LINK4 otrzymał jako jedyne towarzystwo ubezpieczeniowe w Polsce.
Pomocna?

Pracodawca

 Opinia

Drodzy użytkownicy, Chcielibyśmy Was przywitać i podziękować Wam za dotychczas pozostawione komentarze. Wasze zdanie na temat pracy w naszej firmie jest dla nas ważne, dlatego zachęcamy do dalszego dzielenia się opiniami – postaramy się odpowiedzieć na wszystkie wpisy.

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tej firmy? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się najświeższych informacji o Link4 jako pracodawcy.

Pomocna?

Zostaw opinię o LINK4 - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LINK4

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.