brak logo

POLWELL SP ZOO

Warszawa

Opinie o POLWELL SP ZOO

anonim 2008-11-23 17:01:38
Słowa kojarzące się z POLWELL SP ZOO (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .BARDZO FAJNE . .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w POLWELL SP ZOO:
Najbardziej nie podobało mi się w POLWELL SP ZOO:
mmiko 2010-05-25 22:56:36
firma najgorsza na świecie nikomu nie polecam -(usunięte przez administratora)
1
aaaaa 2010-10-23 00:07:21
Witam
Pracuje w Polwellu od 4 lat i jestem zadowolona z tej pracy,atmosfera miła i sympatyczna :) jeden minus to zarobki prowizyjne bo nie zawsze się wyrobi plan.
były ph polwellu 2010-11-18 16:34:15
polwell jest najbardziej zenująca firma w jakiej miałem okazje pracowac pensja głodowa a obowiązków ze 9 godzin to za mało ciesze sie ze juz tam nie pracuje -nie bądzie naiwni 1600 zł brutto to chyba troche mało jak na PH pozdrawiam
1
AA 2010-11-20 11:14:14
Czy samochody polwellu maja zamonotowane gps?? staram sie o prace i czy jak cos moge samochod w weekend uzywac do wlasnych celow po miescie??
a 2010-11-23 19:20:37
oczywiście ze maja gps i moga go sprawdzac w stecz nawet na kilka miesiecy gdzie byles i co robiles, a o samochodzie na weekend to zapomnij bo malo kiedy ci pozwola a pozatym masz na nim towar i jak cos ci zginie to odpowiadasz za niego, a pozatym masz odpowiedzialnosc za samochod i podpisujesz weksel za towar???
kl 2010-11-30 12:46:46
polwell to moja dotychczasowa najwieksza pomylka!!! Pensje smiesznie niskie, mobbing w pracy i kadra kierownicza prezentujaca soba zenujaco niski poziom, praca oficjalnie po 8 godzin a tak na prawde po 10 i wiecej dziennie... Duzo mozna jeszcze dodac, szkoda czasu, nerwow i zycia na te firme. Goraco NIE POLECAM!!!!
Zenek 2010-12-08 21:06:22
Polwell to jedna wielka porazka praca po 9 10 godz (choc w umowie 8h) gps w autach weksel na towar (25 tys zl) odpowiedzialnosc za auto marna pensja okolo 1200 netto + premia w zaleznosci od miesiaca jest do wyrobienia zwiekszanie planow zmiana rejonu jak juz wyrobisz sobie pozcje obcinaja Ci czesc rejonu i szukaj sobie nowych salonow nie polecam firmy place od 3 lat sie nie zmienily. Polwell to jedna z najdrozszych firm na rynku. Jak komus pasuje wynagroszenie stres akwizycja po salonach (usunięte przez administratora) to ta praca jest idealna
anonim 2011-11-10 10:06:58
Pracowałam w Polwell Sp. z o.o., jest to bardzo dobra firma, atmosfera w pracy przyjazna, ludzie życzliwi. Zarobki przystępne. Miło wspominam pracę w tej firmnie, jak dotąd w żadnej innej pracy nie miałam tak dobrej atmosfery a według mnie jest to bardzo ważne w jakich warunkach się pracuje.
jm 2012-01-10 20:21:23
Witam. Jestem osobą poszukującą pracy... Myślałam właśnie o wysłaniu CV do polwell. Z zawodu jestem fryzjerem i myślę, że to by mi pomogło dość dużo w tej pracy. Niestety nie trafiłam jeszcze na ogłoszenie z mojego regionu. Może ktoś by doradził jak się wkręcić do tej firmy.... bardzo proszę o wskazówki
ala 2012-02-24 12:01:07
wiesz co najlepiej to sypiać z kimś w tej firmie, bolesne ale prawdziwe
i obojętnie kto to będzie przedstawiciel albo wyżej bez różnicy, wtedy masz dobrze i pamiętaj jak cię już zatrudnią to donoś na wszystkich i wzystko wtedy zyskujesz już naprawdę dużo w oczach kierownictwa, jako fryzjerka to naprawdę lepiej zrobisz jak pójdziesz na swoje, postaraj się o dotację a w polwell-u to sprzęt sobie zakup i kosmetyki, nie jest to firma o zdrowych relacjach pracowniczych, no i te nieludzkie godziny pracy, szczerze odradzam prace w tej firmie, ale podkreślić należy że są oddziały w których jest dobrze, zależy jak zgrana jest ekipa i odporna na działania kierownictwa
1
nieznajomy 2012-03-27 09:48:30
Przepraszam za swoje zdanie które wyraziłem poprzez wulgaryzmu.
Fakt iż jest to prawda, nie powinienem używać aż takich strasznie drastycznych i obraźliwych słów...Każdy z pracujących pracowników, ma na ten temat swoje zdanie. W większości negatywne:) Co podkreśla to że praca w Polwell jest........:) W związku z czym bardzo mocno przepraszam, i wyrażam skruchę dla osoby którą obraziłem pod inicjałami K.B

Ps. Nie ważne co tutaj ktoś napiszę, ważne jest to co wszyscy myślą.

Być może czas na refleksję, i równe traktowanie wszystkich pracowników... Ale to już kieruję do "osób" które będą "być może" potrafiły coś zmienić w swoim traktowaniu innych, rozumiem iż wielu to się nie uda z powodu siły wyższej. Ale warto próbować:)

B.S
szukacjący pracy 2013-10-06 17:15:24
witam. zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną do oddziału katowice. czytając Państwa opinie zaczynam się zastanawiać czy pójść, czy ktoś pracował w tym oddziale ? jakie zarobki? atmosfera? bede wdzieczny za sugestie!
nieznajomy/a 2013-11-21 18:16:41
Powie mi ktoś coś wiecej o szkoleniu w warszawie ? Jak to wygląda , czy rzeczywiście jest to tak jak opisują że hotel , posiłki pare godzin szkolen oraz zwrot pieniędzy za podróż ?
mastodont 2015-01-10 17:51:48
No własnie, opinii aktualnych bardzo mało, co sie dzieje z firmą polwell, bo tez być może byłbym zainteresowany tutaj pracą. To znana siec hurtowni fryzjerskich, a nie jakas mała firemka, to chyba powinni co jakiś czas rekrutowac nowych, prawda? Czy jednak nie ma co liczyć, na dostanie tutaj angażu? Pozdrawiam.
Imango 2015-03-12 00:00:42
Przyznam szczerze, że Polwell znajduje się w Warszawie na ul. Roentgena niedaleko miejsca gdzie mieszkam i ostatnio nawet miałem plan pójść i zobaczyć co z tą firmą się dzieje. Jednak odniosłem wrażenie, że interes jest zamknięty, szyldy pozostały... Czy ktoś wie czy hurtownia artykułów fryzjerskich działa obecnie?
los 2015-03-27 22:32:03
To co się stało takiego z polwell bo musze przyznac, że nic nie słyszałem, jakoby mieli miec jakieś problemy, czy tez mieli zakończyć swoją działalność, a tu czytam, że szyldy zostały, a wszystko pozamykane na cztery spusty. Co się takiego stało z tymi wszystkimi pracownikami, bo coś nie ma tu na forum aktualnych informacji.
fiona 2015-12-29 12:58:31
Kielce-rozmowa rekrutacyjna na PH w Fale koki loki, grudzień 2015, :

Zostałam zaproszona na rozmowę 2 godziny przed czasem. Rozmowę przeprowadzało dwóch panów, którzy nie ukrywali, że są braćmi.
Przebieg rozmowy rozpoczął się od pytań: "Czy jest Pani stanu wolnego, a jeśli tak czy zamierza Pani to w najbliższym czasie zmieniać?" oraz "Czy ma Pani dzieci?", co mnie lekko mówiąc zszokowało i odpowiedziałam wymijająco. Następnie mimo tego, że Panowie mieli do dyspozycji moje CV, z którego jasno i wyraźnie wynikało, że mam spore doświadczenie jako PH zaczęli mi tłumaczyć "jak krowie na rowie" na czym polega ten zawód- groteskowe. Następnie nie udzielono mi odpowiedzi o sposób raportowania, wymagania i cele na danym stanowisku, a na pytanie "Jak przebiega przekazanie informacji i szkolenie odnośnie samych produktów?" odpowiedziano mi "Musiałaby Pani sobie poczytać coś tam..."

Mimo, iż ja znajdowałam się po drugiej stronie i byłam kandydatem poczułam się zażenowana sposobem przeprowadzenia rozmowy i poziomem kultury owych Panów Braci. Nie wiem czy to wynikało z braku doświadczenia czy z brakiem styczności z osobami doświadczonymi w zawodzie. Zachowanie Panów pozostawiało wiele do życzenia, było nieprzyzwoite i nachalne, a robienie z siebie znawców i fachowców nie mając do tego predyspozycji aż raziło w oczy. Nie polecam udawać się na rozmowę osobom szukającym poważnego zatrudnienia, bo raczej takiego nie zapewnią Ci dwaj pajace.
kaszyk 2016-05-15 09:37:07
xoox, nie wiem czy aby na pewnomkazdy pracownik otrzymuje umowe o prace.
Zostaw swoją opinię o POLWELL SP ZOO - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLWELL SP ZOO