Garmin Wrocław

• Tyniec Mały
  • Gądów
  • Jaszkotle

3. Opinie o pracodawcach Biskupice Podgórne
  5. Opinie o Garmin Wrocław Sp. z o.o.

Opinie o Garmin Wrocław Biskupice Podgórne

Nie przegap nowości o Garmin Wrocław Sp. z o.o.!

Garmin Wrocław Sp. z o.o.

09.04.2026 10:41

Jasne, poniżej podstawowe benefity :) : • Dofinansowanie okularów - 700zł (dostępne po okresie próbnym) • Zniżki na produkty GARMIN do 45% (dostępne po okresie próbnym) • PZU – grupowe ubezpieczenie - opłacane przez pracodawcę • Platforma Mybenefit - 450pkt. co miesiąc (1 pkt=1zł) + 100pkt. w miesiącu urodzinowym • Dofinansowanie do zawodów sportowych (zwrot kosztów za podstawowy pakiet) • Akcje - możliwość zakupu akcji Garmina • Multisport (koszt pobierany z punktów Mybenefit) • Luxmed – prywatna opieka medyczna – opłacane przez pracodawcę • Kantyna 18zł/dzień roboczy – kwota miesięczna zależna od ilości dni roboczych w miesiącu • Zwrot za dojazdy – 40gr/km • Ewentualna premia świąteczna • PPK
    Kaśka

10.04.2026 08:07

Pracuję w tej firmie i mogę szczerze powiedzieć, że to serio w porządku miejsce. Atmosfera jest fajna, przełożony w porządku. Mi firma daje stabilność, wypłata jest zawsze na czas. Jak ktoś szuka uczciwego pracodawcy, to ja zawsze polecam. Pewnie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale dla mnie na plus.

Kolo

13.04.2026 12:46

Ładnie wszystko się zgadza to jest opisywane dodatki i takie bajery tylko czemu pracownicy którzy mieli umowę na stałe się po zwalniali nawet już Ukraińcy tam nie chcą pracować przez toksycznych ludzi i (usunięte przez administratora) zanim się zająć problemami to się zajmowała tym co nie trzeba trzymając sztamę z pracownikami który opowiadali głupoty wierzyła zamiast rozstrzygnąć sytuację to doprowadzała do tego żeby ludzie psychicznie nie wytrzymali się zwolnili

Mini

10.04.2026 08:18

Dzien dobry ! Pracuję w firmie i lubie to miejsce. Mam miły zespół, kierownik ma swoje humorki alle to jak wszedzie. Mmamy kawe herbate za darmo a tak nie ma na produkcji. Mamy stefe do pingponga itp ale tam nie chodze. NA hali jest czystko i cicho. Nei jest to taka produkacja jak wszedzie. Nie ma takiego zapie * olu. Benefitow duzo Ja polecam
    #PracownikProdukcji

Oliwa

10.04.2026 08:13

Jestem bardzo zadowolona z pracy w Garmin. Fajna atmosfera, sporo benefitów dodatkowych, które mnie osobiście realnie powiększają pensje : nie wydaje z własnej kieszeni na jedzenie, mam dodatek do paliwa, a z punktów na myBenefit odkladam na większe przyjemości. Moim zdaniem tu dba sie o pracownika. Zawsze znajdzie sie ktoś kto ponarzeka, ale bez dwóch zdań widze zdecydowanie więcej pozytywów niż negatywów i polecam.

16.02.2026 13:03

Atmosfera w pracy jest ciężka ludzie są toksyczni małe pieniądze lepiej szuka coś innego kierownik (usunięte przez administratora) jest uciążliwy jak chcesz tam pracować musisz cię dostosować odnosić s na innych ludzi wtedy będziesz miał dobrą odpowiednią podwyżkę bo to jest biznes z firmy
    Dyzio

04.03.2026 15:02

🤣🤣🤣🤣 Taaa. Jak Ty dobrze wszystko wiesz, ile zarabia i czy to mu wystarcza, skąd kto pochodzi i czy jeździ sam czy w 5 osób. Piszesz bzdury w dodatku obrażając osoby spoza "niecebulowa".

Truskawka

09.03.2026 10:53

Cebulowa to część wsi Łętownia w województwie małopolskim, w powiecie suskim, w gminie Jordanów. Dla pana informacji. Nikt nikogo nie obraża. To pan nie dopuszcza do siebie że można mieć inne zdanie i wymagania od pańskich. Pasuje stawka to bardzo dobrze. Warto zapytać czy innym pracownikiem pasuje za ich pracę. Bo w firmie nikt nikogo nie słucha tylko wszystko jest narzucane z góry. 40 gr chyba jest od jednego km dopłaty- jeśli nie to proszę mnie poprawić. Niezmiennie od przynajmniej dwóch lat a ceny paliwa, części do samochodu, oleje itp. 40 gr to za mało. Drogi do firmy rozjechane przez tiry o uszkodzenie samochodu bardzo łatwo na tych drogach dojazdowych.
    Jędrzej

05.02.2026 12:13

Patrzę na ofertę dla operatora. Multisport oferowany jest dopiero po okresie próbnym, czy od razu można korzystać?
    Zośka

12.02.2026 13:58

A ja jeszcze dopytam o atmosferę w pracy, jak ją oceniacie, bo benefity faktycznie zachęcają. Ale ciekawią mnie stosunki współpracowników.
    Przemo

16.02.2026 12:34

Zależy na kogo trafisz są ludzie normalni,pomocni ale są też tacy co stoją ci za plecami i usiłują poganiać, obrażając twoją pracę do innych pracowników lub przełożonych. W takich przypadkach trzeba zgłaszać takie zachowania przełożonym-jeśli to nie pomaga to do kadr. W najgorszym przypadku PIP. Trzeba tępić takie zachowania to nie (usunięte przez administratora) to cywilizowana firma.
    Oferta

04.02.2026 12:12

Cześć, Jeśli czyta to ktoś z biura, magazynu bądź produkcji to chciałbym zaproponować współpracę. Jestem pewny, że można się dogadać na spoko pieniądze. Głównie chodzi o wykupywanie od państwa zegarów po niższej kwocie. Stałe 500-1000zł od zegarka dla państwa. Proszę o kontakt na [email protected]
    Przyszły_pracownik

13.01.2026 13:12

Cześć, czy w Garminie są coroczne podwyżki wynagrodzenia? Czy były już w tym roku podane? Jeśli były to na ile % można było liczyć w tym roku oraz w zeszłych latach?
    Igor

13.01.2026 21:38

A tak na poważnie? Nie chciałbym, żebyśmy teraz strzelali o które piwo chodzi, bo są i zerówki 😜
    Tania siła robocza

13.01.2026 23:01

Podwyżka wynikająca ze zmiany wysokości minimalnego wynagrodzenia. Jak chcesz zarabiać pieniądze to radzę szukać dalej pracy. Tu z roku na rok są śmieszniejsze pieniądze a szacunku za twoją pracę ZERO. A o coś poprosisz to wielki problem i dramat. Benefit nie wzrasta, dodatek za dojazdy tez kpina. Niskie te,,podwyżki” najchętniej to mam wrażenie że jeszcze by coś zabrali. To było do przewidzenia bo kierownicy chyba do każdego pracownika mieli jakieś ALE. Zrobili z siebie pośmiewisko. Jak zależy Ci na pieniądzach to tu ich nie znajdziesz za swoj czas i pracę.
    Mały majk

08.12.2025 11:49

A co z tą ankietą zadowolenia pracownika? Zostaną wyciągnięte wnioski?Co z dopłatą do dojazdów? Jest w planach jakieś większe dofinansowanie do paliwa? Bez nadgodzin to niskie te wypłaty. Czy ktoś coś wie?

01.12.2025 20:00

No przecież w każdym zakładzie tak jest pracodawcy dostają dopłaty za Ukraińców żeby przyjmowali nie wolno żadnego słowa na Ukraińców nic powiedzieć bo będziesz miał przesrane a w tym zakładzie są sami konfidenci co chodzą gadają na pracowników i nie patrzą na siebie do kierownictwa stali pracownicy tylko żeby dostać podwyżkę
    Ros

02.12.2025 14:51

A Ukraińcy co trochę podważają decyzje kierownictwa i zarządu. Na wszystko kręcą nosem. Uśmiechają się im w twarz. za plecami obgadywanie i wyśmiewanie. Na każdego temat mają co powiedzieć. Polacy niestety też znają ruski.
    Lilo

03.12.2025 19:58

To najczęściej są to stare baby pracujace w czasach PRL nauczone donosicielstwa. W dzisiejszych czasach ciężko im się odnaleźć. Złe nawyki zostały.
    Wartości

02.12.2025 18:32

Na każdym audycie przełożeni wymagają aby każdy pracownik znał regułkę misji, cele i wartości. Zacznę od „NASZE WARTOŚCI Podstawą naszej kultury pracy jest szczerość, uczciwość i poszanowanie pracowników, klientów oraz partnerów biznesowych…” Szacunek też powinno się okazywać poprzez godne wynagrodzenie pracowników za ich pracę. Firma pokazała jakie mają podejście do ludzi wymuszając na każdym krytykę idiotyczne uwagi, żeby osłabić samoocenę pracowników oczekując -czego? Mobilizacji? Uświadomię was, że efekt działa demotywująco. Chcecie zaniżyć podwyżki? Czy zniszczyć opinie firmy? Która na swoją renomę pracowała latami? Każdy miał być dla każdego wsparciem, a od jakiegoś czasu zaczynają się robić podziały i to ludzie przeciwko ludziom. Zawiść, zazdrość, pogarda, poniżanie to ostatnie bardzo popularne na terenie firmy. Olewania pytań lub pytania bez odpowiedzi, zakazy , nakazy wymuszenia podporządkowania się bo w innym wypadku będzie nagonka na twoją osobę i pracę. zero szacunku dla pracy pracowników. Jak nie podlizujesz się przełożonemu, nie donosisz to nie masz co liczyć, że będziesz pochwalony czy dostaniesz dobrą podwyżkę. Tak wygląda rzeczywistość w tym biznesie, słowa o wartościach nie mają pokrycia.

01.12.2025 09:09

Nie prawda Ukraince dostają więcej od agencji jak przyjmują Polaków dostają mniej przestańcie pisać takie bzdury jak nie wiecie jak jest bo pracodawca dostaje dopłatę za pracownika z Ukrainy przestańcie siać propagandę osom lepiej traktowani
    ubiegający się o pracę

07.10.2025 13:05

ubiegam się o pracę i otrzymałem informacje od osoby, która tam pracuje że jest mobbing, dyrektor krzyczy,kierowniczka jakości nie radzi sobie z emocjami i przenosi z domu problemy na ludzi oraz dużo jest osób z wschodu i są z nimi problemy. Czy to prawda? Czy ludzie są szanowani?
    Tak

25.11.2025 10:16

Tak, im głębiej płyniesz tym większy muł. Z obcokrajowcami jest taki problem, że zgadzają się na niskie stawki, bo pracują jak wszyscy. Zawsze znajdzie się ktoś komu nie pasuje jak pracujesz niezależnie od pochodzenia. Każdy ma się tam za lepszego od innych. dziwię się że ta firma jeszcze hula z takim podejściem.
    2 000 000

15.10.2025 10:54

Zarząd kolejny raz zadowolony z pracy pracowników. Za ten wkład dostaniecie po jednym pączku dla każdego. I nie podjadać żeby kolegom nie brakło! Brawo zarząd! Premia, nagroda pieniężna czy godne podwyżki to nie dla przeciętnego pracownika. Pączek na łebka i foto z krasnalką to wystarczająca nagroda. Niestandardowe podziękowania
    Cino

03.11.2025 10:13

Serio i krasnalka przed firmą. Podwyżki jak już było wspomniane w innych opiniach dostają osoby spokrewnione lub zaprzyjaźnione z kiero reszta dostaje grosze albo nic nie dostaje. I są osoby nie mające z tego premii a robią ponad normę i do tego mobbingują innych pracowników. Co na to przełożeni? Im to na rękę, nie wszyscy ale większość uważa że to nie ich problem. Szkolenia z mobbingu powinny być obowiązkowe i cykliczne.
    Ane

03.11.2025 10:19

Jak walczyli to im powiedzieli że mogą się zwolnić w hr. Jak się stawki nie zgadzają to nikt na siłę nie trzyma. Kierownicy nie upominają się o pracowników bo nie ich problem niskie zarobki operatorów. oni wiedzą za co siedzą na fajce co godzinę
    Anna

15.10.2025 21:07

Ile trwa okres próbny u operatora magazynu czy klasycznie 3 miesiące i czy są już wtedy dostępne wszystkie oferowane benefity? Dopiero później jest zwykła UoP.
    Jm

02.11.2025 08:28

Benefity są dostępne od pierwszego dnia zatrudnienia. Z rozwiązaniem umowy przepadają. UoP pierwsza na okres próbny 3m-ce następna na określony czas, a kolejna na czas nieokreślony. Zależy od kierownictwa.

24.10.2025 21:04

Mobbing może nie bo tam lepiej traktują ukraińców a polaków majom za nic ukraince się panoszom robione co chcom dostają lepsze stanowiska pracy gdzie powinni polscy pracownicy się rozwinąć nie stać na lince przykład jamnika która naprawia zepsute sztuki i prowadzi rozmowy między linkami
    Operatorka

26.10.2025 11:52

Może lepiej znają pisownię języka polskiego niż niektórzy „Polacy”? Zanim coś zdecydujesz pisać weź słownik do ręki. Bo przynosisz wstyd.
    Voluntas

03.10.2025 19:15

Asystent AI

Witajcie, była oferta na stanowisko technik elektronik. Trzeba było mieć certyfikat IPC oraz umiejętność czytania schematów elektronicznych. Firma dawała ubezpieczenie na życie i prywatną opiekę medyczną. Wymagana była gotowość do pracy w trybie 3-zmianowym. Jak wyglądała praca na tym stanowisku? Czy system zmianowy nie był zbyt uciążliwy? Jak ocenialiście warunki zatrudnienia i benefity?
    #Elektronik
    Mak

06.10.2025 12:55

Czy są dojazdy zorganizowane do firmy z okolic Świdnicy?
    Dojazdy

06.10.2025 14:42

Dojazdy na własną rękę, masz drobne dofinansowanie. I nie zapowiada się żeby wzrósł dodatek.

22.09.2025 20:19

Nie rozumiem ludzi firma wyremontowała kantynę i tak narzekają dostajemy jedzenie za darmo firmę obgadują pierwsi biegunom do koryta jak świnie się zachowujom
    Amelia

24.09.2025 22:47

No ale odczuwasz to mocno? Z pensji jakoś za to nie zabierają dużo a nawet jeśli to i tak oszczędzasz bo w domu robić nie musisz.
    Yxz

25.09.2025 12:45

Tak, bo większość pracowników wolałaby dostawać te pieniądze na konto i każdy kupowałby jedzenie w swoim własnym zakresie, jakości i nie byłoby powodów do marudzenia że są kolejki, czy do wyboru został ryż kasza i ziemniaki a jak się uda to suche mięso za kosmiczne ceny. Mały sok 250 ml w cenie dużego soku w sklepie.W tej kwocie to można na własną rękę zrobić sobie fajny zestaw obiadowy. A ten kto korzysta z kantyny nigdy nie wie czy coś będzie jadł czy już tylko resztki ryżu i surówek. Mam nadzieję że ktoś w końcu wpadnie na pomysł żeby pieniadze przelewac bezpośrednio pracownikom a nie dawać zarabiać firmie która ma niekorzystne ceny, ciągłe pretensje jak się wymaga jakości jedzenia czy pracy.

17.09.2025 14:42

Nie polecam firmy przyjmujemy Ukraińców bo nikt tam nie chce pracować z polaków Ukraince dostają lepsze stanowiska a Polak jest odpychany przez kierownika twierdzi że się nie nadajesz
    Katarzyna

18.09.2025 00:44

Jak to twierdzi, że ktoś się nie nadaje, przecież chyba ktoś rekrutując zapoznaje się z kandydatem, a po drugie to chyba jest jakieś wdrożenie na stanowisko pracy dla nowych?
    Rekrutacja?

19.09.2025 08:34

Rekrutacja ? Stanowisko jeśli jest atrakcyjne a wynagrodzenie spełnia warunki dostaje bliski znajomy, rodzina znajomego z wpływami w biurze. Jeśli nie jest odpowiednie wynagrodzenie i atrakcyjne ze względu na dział wybierana jest osoba, której odpowiada niska stawka najczęściej niestety to Ukraińcy, którzy później mają się tam za ważniejszych i mądrzejszych, bo ma stanowisko za minimum z minimum. Rekrutacja to tylko gra pozorów jak wszystko w tej firmie. Globalna firma, a daje pracownikom niskie stawki podstawy. Zrobili ankietę, która nic nie wniosła. Benzyna znów w górę wiele osób pisało w ankiecie o zwiększeniu dodatku do dojazdów i dalej nic z tego. A w samochodzie nie tylko benzyna się zużywa jeżdżąc tymi drogami. Dużo gadają o sukcesach i zyskach, każdy dostaje e-maile z informacją zysków ale nijak się ma to do pracowników niższego szczebla. Dlatego nie ma zbyt wielu chętnych do pracy lub większość przychodzi na chwilę dopóki nie złapie czegoś lepszego. A uczenie i wdrażanie nowych osób im się bardziej opłaca niż zachęcić dobrych pracowników z doświadczeniem do dalszej współpracy. Wnioski są takie że niczym nie różni się ta firma od innych, które kierują się wyzyskiem. Niedługo zrobią imprezę wigilijną w tym samym miejscu gdzie tylko biurowym jest po drodze, podziękowania, picie sobie z dzióbków, a plebs niech się cieszy darmowym zimnym jedzeniem i muzyką od DJ Janusza.
    CojaPacze

18.09.2025 16:38

Gdy chęć Was najdzie na skorzystanie z jednego z benefitów jakim jest kantyna w firmie Garmin to ostrożnie. Panie obsługujące obok podawanego jedzenia za ladą trzymają swoje puszki z napojami i inne przysmaczki. Brak zachowania higieny to tak na deser- gratis od firmy Dussmann. Przenoszenie jedzenia gołymi rękami bez pardonu, a i nie każdy nosi czepek czy rękawiczki... pewnie to odbiera stylówce. Jedzenie się nie sprzedaje dzień, dwa? Jutro promka i świeżutko odgrzane już czeka. Bon appetit.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Garmin Wrocław?

Kontakt - Garmin Wrocław Sp. z o.o.

Ul. Ryszarda Chomicza 2 55-040 Biskupice Podgórne

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Greenpoint

06.07.2025 22:03

Na zmianie green to dopiero wszystko odbywa sie uczciwie. Najpierw koordynatorem zmiany zostaje pupilka kierowniczki a następnie wyższy poziom operatorów dostają pańcie - szwagierka koordynatorki i jej psiapsi. Niesamowite przypadki i uznanie ciężkiej pracy

08.08.2025 21:04

Bo nie jest to wszystko jest i było ukartowane awansują (usunięte przez administratora) psiapsi nikt więcej.
    Navias

11.08.2025 12:50

Niepotrzebnie marnują czas ludzi na rekrutację. Ale firma słynie już z robienia pozorów. „Jesteśmy gigantem na światowym rynku”, a ludziom z doświadczeniem proponują śmieszne stawki, swoim operatorom, którzy latami pracują minimum z minimum przy tym podważają Twój brak wiedzy na działach na których nawet nie będziesz pracować i tylko po to żeby wepchnąć Ci „podwyżkę” która zginie w kwocie brutto. Następnego dnia chwalą się zyskami ze sprzedaży produktów. A ci co na to robią i nie mają kumpli wśród kierasów nic z tego nie mają. Teraz nie ma zamówień „bierzcie urlopy” może warto zaproponować postojowe zamiast czyścić ludzi z urlopów?
    Igo

31.07.2025 17:54

Może warto zgłosić te problemy do głównej siedziby Garmina? Niskie zarobki, brak premii, ignorowanie ludzi, którzy chcieliby godnie zarabiać za swoją pracę i czas poświęcony dla firmy, traktowanie ludzi z brakiem szacunku też świadczą o podejściu pracodawcy do pracownika. Negatywne opinie szybko nabierają rozpędu, firma Garmin dąży do dobrych relacji z klientem, partnerami biznesowymi czyli ludźmi dzięki, którym może rozwijać swoją działalność i dobry wizerunek. Jeśli zarząd tego nie rozumie może warto szukać pomocy dalej? Zachowania, które są tu przedstawione mijają się z wartościami kultury firmy. Żeby uniknąć aprobaty rodziny lub osób spokrewnionych przez przełożonych trzeba zastanowić się nad przeniesieniem na inne zmiany lub działy? A nadużycia mobbingu zacząć zgłaszać odpowiednim instytucją. Gromadzić dowody na takie zachowania i nie bać się mówić.
    JanekBalagan

21.07.2025 21:48

Mniej (usunięte przez administratora) A będzie ci dane. Chcesz wchodzić głębiej w (usunięte przez administratora)wchodź nikt ci tego nie zabroni🤣
    GORZKA PRAWDA

17.07.2025 20:15

Firma nastawiona na wykorzystywanie ludzi do pracy za najniższą krajową. Prawdziwe podwyższy nie inflacyjne ,dostają losowe osoby wybrane raz do roku. Osoby albo sobie zasłużyły stażem pracy i umiejętnościami bądź zostały po prostu wywyższone. Chociaż w tej firmie umiejętności nie trzeba mieć aby pracować ,to zostawiam do własnej interpretacji. Jak to w każdej korporacji jesteś tylko numerkiem i czy się zwalniasz czy nie firmę nic to nie obchodzi na pewno Cię nie zatrzymają. 8 h dziennie na 3 zmiany, a stawka u większości osób pracujących już bardzo długo, nie przekracza 5500 brutto, jeśli nie robisz nadgodzin zostajesz z palcem w dup*. Na niektórych teamach do perfekcji została opanowana spychologia , bardzo szybko potrafią zrzucić winę na szaraków. Masz coś do powiedzenie i zechcesz się postawić ,to później masz przeje*** każdy kolejny dzień w pracy. Czy warto iść tu do pracy ? Myślę że NIE. Większość osób będzie Ci cukierkowała jak tu jest zajebi**** oczywiście są to osoby na wyższych stanowiskach które mają powyżej 7K ,a jest tak zajebiśc** , że firma zaczęła robić anonimowe ankiety o zadowoleniu pracowników. Zamiast skupić się na problemach w firmie, to myślą o postawieniu krasnala na uczczenie xxxx wykonanego produktu ale o podwyżce z takiej okazji nie pomyślą. Co roku wylewasz swoje wypociny jaki ten rok był świetny i ile się nauczyłeś/aś, a po trzech miesiącach dowiadujesz się o swojej ogromnej podwyżce w kwocie max 300 zł brutto. Po roku zapierdalan**. Z 4500 brutto zostajesz milionerem zarabiającym 4800 Niesamowite docenienie pracownika nornalnie WOOOOW radzę omijać szerokim łukiem.
    Igor

18.07.2025 14:02

No czekaj ale jak robią anonimowe ankiety to może będzie lepiej :) chyba po coś je wprowadzili, zakładam że właśnie po to żeby coś ulepszyć
    GORZKA PRAWDA

19.07.2025 19:10

Raczej jest to kolejny pomysł zamknięcia pracownikom ust. Na zasadzie "pokażemy, że coś robimy aby było lepiej ". I to chyba zadziałało, ponieważ ludzie umilkli i zastanawiają się co się zmieni w najbliższym czasie. Także pomysł wypalił wszystko aby udało się przeciągnąć do października i znów zaślepić oczy podwyżkami po ocenie rocznej , która jak się przekonaliśmy rok temu raczej nie będzie zadowalająca.
    Fabryka złudzeń

18.07.2025 22:13

Witamy w naszym zakładzie produkcji wypalenia zawodowego-miejscu, gdzie ambicja umiera w rytmie zegara zmianowego, a zaangażowanie jest karane wzrostem wymagań i pogardliwym spojrzeniem przełożonego. Tu każdy dzień to spektakl pozorów: uśmiechaj się, bo przecież“ciesz się, że masz pracę”. Twoja stawka? Minimum z minimum – bo przecież nie pracujesz dla pieniędzy, tylko dla doświadczenia… którego nigdy nikt nie doceni. Supervisorzy? Elita wyższa –z wieży zbudowanej z ego.Im bardziej się starasz, tym bardziej jesteś traktowany jak narzędzie–bo przecież skoro robisz więcej, to znaczy, że możesz więcej. Tylko nigdy za więcej. Szacunek? Tylko w broszurach rekrutacyjnych. Rozwój? Tylko w stresie. Folwark zwierzęcy na żywo

#Wynagrodzenie

#Rozwój

#KulturaOrganizacyjna

ABC

16.07.2025 18:28

Pańcie z zielonej brygady te zasłużone przez M.L i S.K stanowiskiem potrafią łasić się bez wazeliny, sygnalizować psiapsi co się dzieje kto z kim i gdzie. Stąd awanse. Pańcie potrafią namieszać później wrabiają innych. Ale słowo przeciwko słowu. M.Z.mistrzyni manipulacji i wypierania się swoich błędów tak że wina nie będzie ani jej ani psiapsiółek.
    Nuntia

08.07.2025 11:26

Asystent AI

Może ktoś napisać, czy na stanowisku Operator Produkcji wymagają naprawdę aż takiej dyspozycyjności i gotowości do pracy na 3 zmiany? I czy, biorąc pod uwagę tyle obowiązków, zarobki są adekwatne? Najważniejsze to gotowość do pracy zmianowej i wysoka dyspozycyjność, której wymagają od kandydatów. Najmocniejszy benefit to prywatna opieka medyczna w Luxmedzie oraz pełni płatne przez firmę ubezpieczenie na życie.
    Amelia

13.07.2025 22:03

Cały czas w robocie i taka stawka? Nie mów że nawet wam nie płacą za te godziny dodatkowe. Masakra.
    Pitek

15.07.2025 07:41

Czytaj ze zrozumieniem. Chodzisz na nadgodziny żeby dorobić do pensji. Nikt nie chce zarobić samej podstawy bo są to małe pieniądze. Czy coś się zmieni? Raczej nie, zawsze można zatrudnić Ukraińców będą pracować na zlecenie z agencji albo za niskie stawki z umową o pracę.
    Kolo

06.07.2025 11:41

Polecam tom firmę po przepracowaniu jakiegoś czasu można chodzić na zwolnienie lekarskie kilka razy w roku praca jest lekka dobrze płatna ludzie narzekają dostają benefit zwrot za dojazdy gdzie niema tęgo w innej firmie
    Veritas

02.06.2025 13:31

Asystent AI

Szukają Operatora Magazynu na pełny etat bez podanej pensji, praca na umowie o pracę. Wymagane są uprawnienia UDT na wózki widłowe oraz doświadczenie magazynowe. Ciekawym benefitem jest prywatna opieka medyczna. Mam pytanie do pracowników – czy wymagania co do uprawnień i doświadczenia są według Was wysokie? Jaka jest realna wypłata na tym stanowisku? Puśćcie info, czy warto aplikować.
    #Magazynier
    _

04.07.2025 08:40

Firma nie ale nic z tym nie robi. Kto sprawdzi kierownictwo że te nominacje do wyższych stanowisk, podwyżek nie są powiązane z uległymi sygnalistami , pupilami i pieszczochami ? Są równi i równiejsi. Gdyby nie agencja która wypełnia braki pracowników to nie było tłumów chętnych do pracy bezpośrednio przez firmę…
    Najsmaczniejsze

04.07.2025 10:42

Najsmaczniejsze plotunie wychodzą prosto z biura i na palarni - tylko nie mów nikomu -słowa działają jak napęd. Na hali nic nie dudni-są możliwości słuchania.
    J

19.03.2025 13:13

Czy ktoś może powiedzieć więcej o pracy magazyniera na zakładzie? Jak atmosfera, ilość pracy, na jakie pieniądze można liczyć? Są jakieś realne nadgodziny?
    Pavlo

26.02.2025 11:41

Czy Multisport nie miał być w całości finansowany przez pracodawcę? Przynajmniej tak miało być z tego co mówiła osoba rekrutująca. Teraz zamiata dofinansować różnicę wzrostu cen karty przez firmę to tak zrobili żeby znów z marnych dodatków i tak pracownik płacił. Drużyny zakładają sportowe, biorą udział w pokazowych wydarzeniach a swoich pracowników tylko patrzą jak okroić i tak z niskich stawek. Gratuluję Garmin Wrocław. Niezawodni w niedotrzymaniu słowa. Teraz czekamy na krasnala bo coroczne podwyżki pracowników były takie wysokie że na krasnal zostało.
    Była pracownica

14.03.2025 15:45

To prawda. Na rekrutacji kierownik mówił,że nocki będą tylko do końca 2023 roku,więc zdecydowałam się na pracę. Po rozpoczęciu pracy dowiedziałam się, że nocki były,są i będą. Tak się nie robi.
    pablo

19.02.2025 15:58

Szukam opcji na zniżkę pracowniczą. Chcę kupić garmina
    Abradab

24.01.2025 20:03

Plusy Pakiet beneficjentów luxmed, ubezpieczenie, dodatek świąteczny i wczasy, MultiSport, MyBenefit, urodzinowe punkty na MyBenefit, dodatek do posiłków w kantynie, darmowa kawa i herbata w kantynie, po audytach czasem zostawiają to czego nie zjedli na kantynie dla pracowników, imprezy pracownicze organizowane przez firmę poza terenem firmy, umowa o pracę, dodatek na paliwo (bardzo niski). Zniżka na rzeczy firmowe (ale nawet ze zniżką cena produktów niekiedy jest wysokości jednej wypłaty netto). Bardzo rzadko ale jednak można liczyć na gadżet z logo firmy za dobre wyniki produkcyjne. Minusy Niska swatka podstawy, brak premii, bez samochodu ciężko dojechać do firmy, niejasne paski wypłat- wypłaty wypłacane pod koniec miesiąca zamiast jak w normalnej firmie do 10 dnia miesiąca. Zmienny, niejasny okres rozliczeniowy-na liczne skargi i uwagi kadry obojętne lub obrócą kota ogonem, pracownik dalej zostaje w niejasnej sytuacji. Niski dodatek na dojazdy ceny paliw rosną, dodatek bez zmian. Rozliczenie godzin pracy dla większości też nie jest jasny, problemy wypłacaniem za godziny nocne i nadgodziny. Trzeba pilnować swoich rozliczeń samemu, potem czekać na korekty o ile nie zapomną ich wprowadzić… Może kiedyś minusy zmienią się w plusy ktoś nad tym popracuje. Jak narazie bałagan i dezorganizacja. Optymizm pracowników w tą firmę opadł z marnymi podwyżkami. Niestety firma nie jest konkurencyjna z wynagrodzeniem netto dla większości pracowników. Może chcieli być amerykańska potęgą, ale nie wyróżniają się niczym szczególnym wśród okolicznych koreańskich firm. Stawki magazyniera, technika, operatora z doświadczeniem są na poziomie nowicjusza lub niewiele wyższe. A to tylko wierzchołek góry lodowej… Oceniam pracodawcę na 5 gwiazdek z nadzieją, że w końcu zaczną coś robić dla przeciętnych ludzi, którzy poświęcają dużo czasu, sił dla sukcesu tej firmy bez znajomości wśród kierowników czy podkopywania innych żeby zyskać coś dla siebie.

#Wynagrodzenie

#WarunkiPracy

Tani pracownik

15.01.2025 11:16

Niska stawka podstawowa Brak premii mały dodatek za dojazd a komunikacja publiczną nie ma szans na dojechanie do firmy. Na kantynie dostajesz jedzenie ale ceny tego benefitu zawyżone a jakość paskudna… Brak jasnych cenników jedzenia czy soków. Dopiero okazuje się ile płacisz jak już wbije na rachunek. Chcieli by przedstawiać się w super świetle ale po podpisaniu umowy często nie wywiązują się z tego co obiecywali. Lepiej się zastanowić czy przy obecnej inflacji warto tu inwestować swój czas. Zaangażowania i tak tego tu nie doceniają. Co pokazały ostatnie niskie podwyżki. Reszta benefitów jest ale nie jest to konkurencyjne względem innych firm bo już większość ma prywatną opiekę medyczną, ubezpieczenie, MyBenefit.
    As

08.01.2025 13:55

To było do przewidzenia! Pracownicy jesteście wspaniali w wynikach jak zarząd na was zarabia. Da wam marne gadżety z logo firmy, a wy później miedzy sobą się kłócicie kto ma więcej robić! Potem dostajecie „podwyżki„ stawkę zwiększają minimalnie. Podwyżki to za dużo powiedziane- niski dodatek do stawki brutto. Mam nadzieję, że się opamiętacie, że nie warto nerwów tracić dla tej firmy.
    Niepolecam.

08.01.2025 11:41

Niby podwyżki a tak naprawdę nowy pracownik ma więcej na start. Nadal niejasna ocena pracownika, kolesiostwo psiapsiółek itd. Niekompetentne osoby na stanowiskach kierowniczych. Wiecznie (usunięte przez administratora).. Typowe Grażynki które sprzedadzą Ciebie za uścisk prezesa. Firma Garmin nie ma żadnych wartości które są piękne na papierze, co do rozwoju pracownika to kolejna bajka... Chyba że jesteś psiapsi kierownika..
    Czesuaf

17.12.2024 15:04

Hej Jakie są stawki w dziale UR? Pozdrawiam.
    Mary

01.12.2024 12:14

Organizacja komunikacja zarządzanie trzeba nad tym popracować. Jest gorzej niż źle. Może przydała by się ankieta anonimowa dla pracowników odnośnie zarządzania przez kierowników? dorośli ludzie traktowani są niepoważnie. Rzekomo polityka Garmina nie robi podziałów a daje się odczuć podziały.
    Mario

29.11.2024 09:42

Czy firma planuje podnieść dodatek za dojazdy? Bbenzyna ciągle w górę a dodatek bez zmian. Każdy wie że ciągła eksploatacja samochodu to nie tylko benzyna.
    Biskupice

26.11.2024 20:49

Szkolenia potrzebne są dla kierowników z kodeksu pracy! Nie wmawiajcie pracownikom, rzeczy niezgodnych z prawem. Urlop jest dla pracownika nie dla pracodawcy. Zarządzanie kuleje- do poprawy.

Zostaw merytoryczną opinię o Garmin Wrocław Sp. z o.o.