brak logo

Waldemar Dzienisiewicz

Warszawa

Opinie o Waldemar Dzienisiewicz

anonim 2011-01-13 09:56:46
UWAŻAJCIE NA TEGO OSZUSTA I NACIĄGACZA !!! ZATRUDNIA LUDZI, A POTEM NIE MA PIENIĘDZY ŻEBY IM ZAPŁACIĆ !!! DO TEJ PORY NIE ZAPŁACIŁ BYŁYM PRACOWNIKOM NALEŻNYCH PIENIĘDZY, NIE OPŁACONE SĄ TAKŻE SKŁADKI ZUS
OD 2008 ROKU!!! SPRAWA SĄDOWA W TOKU !!!
[usunięte przez moderatora] NIE MA ŻADNEJ ZAREJESTROWANEJ DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ, PONIEWAŻ WCZEŚNIEJ MIAŁ FIRMĘ
KTÓRA ZBANKRUTOWAŁA! TERAZ POSŁUGUJE SIĘ INNYMI OSOBAMI NA KTÓRYCH KONTO
DZIAŁA. M.IN. DZIAŁAŁ W RAMACH
FIRMY EUROPOL [usunięte przez moderatora], ORAZ [usunięte przez moderatora], ORAZ OSTATNIO KJT PHU . UDAŁO MU SIĘ [usunięte przez moderatora] KREDYTY NA FIRMY, ORAZ OSOBY PRYWATNE NA PODSTAWIE FIKCYJNYCH DOKUMENTÓW !!!
Marta 2011-02-15 12:14:25
Uwaga - sprzedaje rozne rzeczy na alegro! Nacielam sie na niego.
anonim 2011-05-27 13:24:00
anonim - 2011-03-16 07:10:11Marta - 2011-02-15 12:14:25Uwaga - sprzedaje rozne rzeczy na alegro! Nacielam sie na niego.Dodam - potwierdzam poprzednie opinie. Po prostu tylko [usunięte przez moderatora],którego należałoby zamieść pod dywan aby więcej nikogo nie oszukał.Człowiek bez honoru mimo że jakiś czas temu kilka lat był na\żona ma na imię ( usunięte przez administratora )
OSZUKANY 2011-11-18 16:24:17
UWAŻAJCIE NA TYCH OSZUSTÓW I NACIĄGACZY!!! KOLEJNA ZAŁOŻONA PRZEZ NICH FIRMA NAZYWA SIĘ
Europol S.C. Dzienisiewicz Waldemar, Dzienisiewicz Krystyna
Piękna 11a/17, 00-459 Warszawa
jajjajajaja 2012-02-15 15:24:30
CZYTAJĄC TE WPISY JUŻ WSPÓŁCZUJĘ JEGO KOLEJNYM PRACOWNIKOM, O ILE GO NA NICH STAĆ....
kolejna ofiara 2013-05-10 00:42:42
Niestety, ja tez mialam okazje poznac tego typa. Potwierdzam wczesniejsze opinie na temat Waldemara Dzienisiewicz. Jest to czlowiek bez ograniczen, [usunięte przez moderatora], naciagacz, klamczuch. Jesli poczuje ze ktos ma pieniadz, na pewno bedzie chcial je pozyczyc, na wieczne odddanie. Zostalam przez niego oszukana, stracilam duzo pieniedzy I "najadlm" sie wstydu. UWAZAJCIE NA NIEGO!!!!!!!!
karol 2013-06-25 19:39:46
helena - 2013-04-25 09:41:39

Jak teraz wygląda praca w tej firmie? Czy coś się zmieniło? Płaci teraz pracownikom pensje?
coś mi tu nie gra pracuje u niego prawie dwa lata i niema problemu z pensja regularnie dostaje
koko spoko 2014-12-02 14:19:57
podłanczam się do wpisu koleżanki z forum, też myślę o zatrudnieniu się w tej firmie ale nie wiem nic co się tam dzieje a plotki różne krążka że nie ma firmy albo że pod inną nazwą prowadzą działalność. ktoś z was się może wypowiedzieć konkretniej na ten temat i podać jakieś bieżące informacje sprawdzone?
czekoladowy renifer 2015-01-30 12:01:03
ja również słyszałem różne plotki i ploteczki na mieście, że niby działalalność nie sprzyja pracownikom, że wiele firm, niski socjal... ale nie wiem czy to prawda, ktoś się może wypowiedzieć proszę na ten temat? super jakby się gdzieś dało poczytać oficjalne info o pracy i etatach, jest gdzieś takie źródło?
Tomo 2015-03-31 18:06:16
Chyba to forum to jedyne źródło aktualnych informacji o warunkach pracy w tej firmie, jednak z tego co widzę pracownicy obecnie dość niechętnie wypowiadają się na jej temat, wręcz pojawiają się dwa komentarze rocznie. Może ktoś napisać, czy w ogóle oni jeszcze funkcjonują, bo może zakończyli działalność.
iks 2016-05-21 11:42:20
zabawne, wszyscy są teraz znawcami KRSu i jednoosobowych firm.
Zostaw swoją opinię o Waldemar Dzienisiewicz - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Waldemar Dzienisiewicz