logo E. Leclerc

E. Leclerc

Wrocław

Opinie o E. Leclerc

ania 2011-05-09 00:47:31
dno totalne ...................... zero szacunku dla pracownka porazka , do czasu takie postepowanie z pracowwnokiwm , proszek ,,,,,,,,,,,,, smieci ekwiwalwalent za pranie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,( usunięte przez administratora ) na reke . dla emerytów , prezesi na poziomie , a w glowie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
czlowiek 2011-06-01 10:40:35
co robia ?mysla tak ale o swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko czekac na wypadek.
Dina 2011-06-01 12:20:40
Dostałam ofertę pracy w tym sklepie
a jakie są stawki godzinowe?
anonim 2011-06-02 17:46:01
Brawa dla Prezesa i Dyrektora za pozbycie się największego nieroba [usunięte przez moderatora] \"kierowniczki\"od niczego. Weźcie się teraz za \"kadrę\" sklepu internetowego też są do wymiany !!!.Może coś się zmieni na lepsze.
Chodzi oczywiście o E.leclerc we Wrocławiu.
1
Lol 2011-06-03 09:42:18
Do osoby ,która pyta się jakie są stawki godzinowe?!
Płaca to minimalna krajowa czyli jakies 1348 brutto czyli na rekę dostaniesz 900 zł!!!
A często siedzisz po godzinach za które NIE PŁACĄ i nie probuj sie odezwać ,bo dostaniesz odpowiedz" nie pasuje? to się zwolnij"
były pracownik 2011-06-03 16:53:41
Zwolnili D[usunięte przez moderatora] super wiadomość !!!
Byłem kierowcą w internecie - zgadzam się z opinią że tam też należy zrobić porządek.[usunięte przez moderatora] i głównie [usunięte przez moderatora] jej asystentka są najlepsze w dręczeniu swoich pracowników.Odszedłem i nie chcę tam wracać,żal mi tych ludzi co tam zostali.
anonim 2011-06-19 01:20:34
Anonimie , a moze wcale nie szkaluja tylko pisza prawde jesli jest tak wiele wypowiedzi krytykujacych to moze nie dzieje sie , az tak dobrze jak Ci sie wydaje i przynajmniej powinno dac do myslenia
K 2011-06-19 11:16:30
o jak dobrze :D to kto teraz tak kierowniczką jest z ciekawości zapytam?? Bo mnie zwolnili stamtąd pod byle pretekstem na początku roku
anonim 2011-08-19 08:33:10
Witam,mam problem ze znalezieniem pracy,wiec pomyslalem o Leclercu.A jacy sa kierownicy na dziale przemyslowym lub spozywczym?Chociaz te opinie mowia same za siebie.
... 2012-06-24 13:40:23
[usunięte przez admina]1400zł brutto dla nowych racowników,wykorzystują ludzi po czym zwalniają
qaz321 2012-10-22 00:16:12
witam
może ktoś powiedzieć ile zarabia kierownik stoiska
i czy ktos zna termin otwarcia w nowym sączu e-leclerca
piotr 2013-01-17 17:08:24
WAM WSZYSTKIM PO PROSTU NIE CHCE SIĘ PRACOWAĆ ! NIEROBY ! ! !
1
anonim 2013-06-03 15:50:31
a na jakim dziale masz pracowac
... 2013-06-05 17:03:08
Szczerze...ok1000zł na rękę,nie polecam z całego serca!!!Być może zależy to od działu,w zeszłym roku tak było-dział gospodarstwo domowe.Zwolnienie bez powodu
... 2013-06-06 16:11:17
W moim przypadku to był pełen etat,co do urlopów i chorobowych...nie jestem w stanie powiedzieć,gdyż nie dane mi było doczekać...a robić trzeba wszystko za te marne grosze.Naprawdę odradzam,by nie psuć sobie nerwów.Pozdrawiam :)
... 2013-06-07 16:28:45
Witam...najpierw jest na 3 miesiące próbne,co dalej...nie mam pojęcia :/
PiN 2013-06-08 21:33:27
Ogólnie jest extra. Za Święta to możesz się dorobić. Ale garba. Odradzam wszystkim jakiejkolwiek pracy w tym sklepie. Można określić to wszystko jednym słowem.....ojczyzna PSL. Swój swojego trzyma. Jak nie masz tam znajomości to zginiesz!!
anonim 2013-11-28 20:51:55
dajcie spokój nikomu nie polecam .
masakra pracowałam tam i tylko potrafią jeździc po człowieku.
najgorzej ta z departamentu na świerzych .
potrafi zrocic tak ze czlowiek sie boi do pracy isc bo nie wie co go znowu tam spotka.mowa o leclerc wrocław.
1
seba 2013-12-01 19:42:39
reasumując stwierdzam ze leclerc brodzi w swych ideologiach , złe zarządzanie firmą , efekty widoczne rotacja pracowników , straty na działach ,bo kto będzie pracował za taka kwotę , wiec wszyscy olewają .brak socjalu , brak podejścia do starych pracowników , człowiek się nie liczy z dużym stażem , ale to do czasu ,wiec skutki będą straszne,,,,,,,,,,
SEBA 2013-12-01 19:45:59
TYM NIEROBEM TO PEWNIE JESTES CO W PALARNI CIĄGLE SIEDZISZ I TY SIE WĘŻ DO ROBOTY BO W INNEJ FIRMIE BYS PRACOWAŁ W ,,,,,
SEBA 2013-12-04 20:39:40
Eddy , pacisz co do grosza ,,,,, nie ma zmiłuj się , jesteś na minusie odciągną ci z pensji , wiec , a nadwyżki nie oddadzą
seba 2013-12-12 18:57:33
wiesz nie wiem na jakie stanowisko chcesz iść ,ale zastanów się ,,,, bony paczki ......... nie ma nic socjalu tez nawet firma nie wie ile kto ma dzieci .
kiepski 2013-12-12 19:06:32
kapitalisty tak mają nie odpuszczą psia jego mać
SEBA001 2014-01-11 20:59:21
każdy market ma swoja politykę , a nie jako sieć ,firma by się cieszyła jakbyś to ty im jeszcze dopłacał żebyś pracował , to widać kto pracuje sama geriatria, bo kto normalny by tam pracował ,
kiepski 2014-01-11 21:16:07
GONIĆ TE MARKETY Z POLSKI!!!!
1
oktan 2014-01-28 13:02:49
Witam serdecznie.Otrzymałam zaproszenie na rozmowe na stanowisko zastepy kierownika w tym sklpeie.Czy ktoś z Was pełnił taka funkcje w tym sklepie i jakie sa zarobki, czy pracuje sie w Swieta?Pozdrawiam,
9
seba 2014-01-31 21:54:49
siemka zastepca kierownika jakiego działu ,,,,,,,,,, w swieta ba ,,,, pensja ,,,,,,,,,,,
obserwator 2014-02-05 12:05:22
A ja wiem , ze pracownicy ( nie wszyscy) wynosza mieso, wędliny i nie tylko...tak chyba dorabiaja do pensji :) i smieja sie z ochrony ze nieudolnie pracuje
Pomysłowość nie zna granic , a w szczegolnosci sezonu grillowania
1
Adam 2014-02-15 03:59:10
no tak, niby to tanio i sam też lubię tam kupować, ale jak widać wszystko ma swoją cenę - tutaj jest to wyzysk ludzi-pracowników, do tego zniszczenie konkurencji tzn. tych zwykłych polskich sklepów które nie miały szans z taką konkurencją... osobiście to przez lata mogłem obserwować, bo blisko mnie powstał leclerc - inne sklepy w pobliżu w ciągu roku zniknęły...
może trzeba było się zastanowić przez zgodą na wprowadzenie takich hipermarketów do Polski... no ale, skoro już usa narzuciło ten kapitalizm, to siłą rzeczy musieli też zgodzić sie na hipermarkety...
1
mechanik 2014-02-17 22:14:48
macie tam jeszcze ten olej Lotos Semi w promocji po 40 zł, bo kiedyś kupiłem dwie bańki i okazało się, że to bardzo dobry olej?
ala 2014-02-27 17:33:17
Witam.Ile zarabia pracownik rozliczeniowy Leclercu?Pozdrawiam,ala
byly pracownik 2014-03-17 18:33:11
nie polecam!(usunięte przez administratora)za takie zarobki nie warto....
1
pracownik 2014-03-23 23:50:06
jako pracownik tej sieci to powiem ze szczerością,że takich to w ogóle do Polski nie powinni wpuszczać,PRECZ Z TAKIM PRACODAWCĄ ZA TAKIE K.....WA PIENIĄDZE I A WYMAGANIA ,UWIEŻCIE MI NIKOMU NIE POLECAM ,A NA ŚWIĘTA DOSTANIESZ SKWASZONEGO SZAMPANA Z ŻABOLANDII,PANIE Z KASY GŁOWNEJ SĄ TAK NIEPRZYJEMNE NO ALE NIE DZIWIE IM SIE ZA TAKĄ KASE............JA JAK TYLKO DOSTANE INNA PRACE TO ODRAZU WOOOON.....
2
nowicjusz 2014-03-23 23:51:06
jako pracownik tej sieci to powiem ze szczerością,że takich to w ogóle do Polski nie powinni wpuszczać,PRECZ Z TAKIM PRACODAWCĄ ZA TAKIE K.....WA PIENIĄDZE I A WYMAGANIA ,UWIEŻCIE MI NIKOMU NIE POLECAM ,A NA ŚWIĘTA DOSTANIESZ SKWASZONEGO SZAMPANA Z ŻABOLANDII,PANIE Z KASY GŁOWNEJ SĄ TAK NIEPRZYJEMNE NO ALE NIE DZIWIE IM SIE ZA TAKĄ KASE............JA JAK TYLKO DOSTANE INNA PRACE TO ODRAZU WOOOON.....
ASDRA 2014-03-23 23:57:02
A TOBIE CO,TAKA JEST PRAWDA,ILE CI PŁACĄ ,TOBIE CHYBA ROK DO EMERYTURY ZOSTALO ZE TAK BRONISZ TEGO ......WYPIER..........DO FRANCJI,ALE NIE BO TAM TRRZEBA ZAPŁACIC SOLIDNIE PRACOWNIKOM,BO TYLKO POLACY SPRZEDAJA SIE JAK TANIE DZIW.........
2
rexio 2014-05-06 17:25:54
A może mi ktoś odpowiedzięć ile kasy dostaje się na start? Tak poważnie bez sciemy
2
ona 2014-05-13 19:13:23
na start jest najniższa krajowa. nic wiecej
3
obóz pracy 2014-06-24 01:31:13
Dostaniesz bony żywnościowe jako premie na około 190zł (możesz nie dostać, przyznają je uznaniowo), bony opłacają się tylko pracodawcy, gdyż odlicza sobie od nich w sprytny sposób VAT, a ty musisz je zrealizować w wybranych sklepach w określonym czasie. Nie warto się tam zatrudniać, niewolnictwo, wyzysk. Stanowiska dzielą się na Junior i Senior, praca Seniora niczym się nie różni od Juniora. Senior dostaje więcej za wysługę lat. Warunki zerowe, pracownik nie może mieć swojego zdania ma robić co mu mówią, każdy kierownik wydaje sprzeczne polecenia i w efekcie jedną i tą samą pracę wykonujesz codziennie na nowo przekładając wszystko z jednego miejsca na drugie. Kierownicy dbają tylko o siebie i o interes właściciela pracownik się dla nich nie liczy, poza wydawaniem rozkazów w niczym ci nie pomogą kierownicy, pracownik to zwykły wyrobnik jak w obozie pracy.
1
paff 2014-07-11 13:05:18
co do bonów .. to w zeszłe święta Bożego Narodzenia pracownicy dostali od 100-do 200 zł ,a nieroby z CENTRALI poznań płacili bonami po 550 plus 250 zł na takich kartkach
*ja 2014-08-05 14:33:20
Marko - Jeśli lEclerc jest znaną i nie najtańszą siecią to co powiesz o Delikatesach Alma? A tam też nie ma ŻADNEGO socjalu i ŻADNYCH dodatków z okazji świąt np. Przez cały rok goła pensja - najniższa krajowa brutto na każdym stanowisku nie-kierowniczym. Tak pracodawcy szanują pracowników w Polsce. Pozdrawiam
1
gość 2014-08-06 09:48:42
A czy ktoś może się wypowiedzieć jak wygląda praca w administracji w Poznaniu?
alga 2014-11-16 18:35:46
Witam,
czy ktoś orientuje się jak wygląda praca w księgowości E'Leclerc?
1
Ola 2014-11-19 15:49:03
czy ktoś orientuje się jakie warunki w centrali oferują?
aneta 2014-12-08 21:27:53
Owszem, zatrudniają na 1/2 etatu, na początek, co do elastyczności grafiku to różnie bywa -kwestia dogadania się, zostaje jeszcze agencja pracy tymczasowej, jeśli to cie jeszcze interesuje.
grzegorz 2015-04-13 19:49:01
Z tego co mowia E.leclerc idzie pod mlotek .wiec trzeba sie ewakuowac ,
Prezesowie tez wyjezdzaja z Polski ,
Statek tonie ,pozdrawiam
7
lec ostrow wlkp 2015-10-08 14:05:05
W każdy E. Lec. zarządza kto inny więc stawka na godziny, bony itp zależy od dyrektora marketu. W ostrowie jest najniższa krajowa, bonów brak, atmosfera okropna. Na święta b.n. dostaniesz " gratisy" np. kubek, parówka, :)
ja 2015-10-16 15:35:54
To jest śmieszne. Zadzwoniła do mnie pani z agencji pracy tymczasowej i powiedziała, że praca kasjerki to 5,35 netto/h... ręce opadają..
ktoś 2016-02-02 21:02:23
W Oleśnicy najniższa krajowa.umowa na pełny etat,należny urlop bez problemu.
Wlaf 2016-06-30 15:42:58
Najgorszy Market w mieście
iza 2016-07-06 10:20:16
@wlaf a ja bardzo lubię i obsługę i sam market, więc jak widać - bardzo subiektywne ;)
1
Zostaw swoją opinię o E. Leclerc - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E. Leclerc