logo PLAY

PLAY

Warszawa

Opinie o PLAY

Monia 2016-08-11 15:25
Witam. Z czego jest ten test na szkoleniu w Warszawie ? Nic mi tu w pracy nie mówią. Proszę o odpowiedź zabunia_monia@wp.pl. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
1
WA-wa 2016-09-05 10:12
Odradzam pracę u dealera PLAY-wyzysk!
6
czarnamamba 2016-10-12 11:17
Podpisane umowy liczą się jako 0,25 lub 0,5 ? Kpina.
Obcinanie kasy za wszystko? Kpina.
Najgorsza firma jaka istnieje na rynku pośród wszystkich operatorów komórkowych.
Jest jeden plus: benefity : opieka medyczna i karty sportowe lub inne. Nic po za tym, kierownictwo ma wyprane mózgi im wyżej w hierarchii tym większe banie się o swoją posadę i zgrzyty zębami. Dziękujemy Play za doświadczenie w pracy ale na nas już czas pora się żegnać. Może i duże salony w Warszawie są w stanie zdziałać cuda i realizować wasze chore plany ale inne salony już nie..
To dobra praca dla.. osób chcących zdobyć doświadczenie tylko czy za tą kasę na prawdę warto?
NIE
12
Robot 2016-11-16 16:58
Hej, czy ktoś mi powie jak pracuje się na stanowisku doradca biznesowy na własnej działalności?
5
p4 2016-11-28 12:10
Play był najlepszym pracodawcą pod każdym względem mogłam prace polecić każdemu, ale od roku jest coraz gorzej !!!
nowy pracownik przychodzący do pracy ma wyższe podstawy niż pracownicy z doświadczaniem którzy pracują ładne parę lat!
Jest mi strasznie przykro że ta firma się tak stacza widać nagonka na pieniądz sprzedaż firmy wykazanie jak największych przychodów ucinanie premii, opłacanie gwiazdeczek pakowanie milionów które g..no dają . Trafisz na fajny salon ekipę można pracować ale oczekiwania względem płac na dzień dzisiejszy marne !! praca w salonie niczym nie zaczyna się różnic od CC zatrudniają tłuków nie potrafią docenić pracowników z doświadczeniem
10
Lucy 2016-12-30 21:58
Pracę w centrali play będę wspominać z uczuciem ciągłego stresu i codziennego mobbingu ze strony kierowników oraz kadry wyższego szczebla. Pensja nieadekwatna do nakładanych obowiązków oraz czasu poświęconego na ciężką pracę. Socjal całkiem dobry, wiele szkoleń i eventów organizowanych przez pracodawce (oczywiście dla pracowników co mają na to czas). Radzę zastanowić się kilka razy przed aplikowaniem do tej firmy bo nie wiadomo na jakiego szefa i ludzi dookoła się trafi.
3
Kriss 2017-01-03 01:03
Skoro nie ma roznicy to po co przepłacać?
Tylko najlepsi mogą ustalac stawki. Przecietniacy sa wszędzie.
1
Kriss 2017-01-03 01:05
Przetrwają tyljo najsilniejsi :)
2
Martius 2017-01-07 17:43
Witam,
czy ktoś się orientuje jakie są zarobki na stanowisku : młodszy specjalista ds reklamacji i jaka jest forma zatrudnienia?
4
Ona16 2017-01-16 14:30
Jeżeli ktoś ma życie prywatne lub chce je mieć, poza zawodowym to stanowczo odradzam pracę w play!
4
Praca praca 2017-01-26 09:47
Jak to wyglada z przerwami w pracy ? O której są i ilu minutowe ? Zwłaszcza chodzi mi o weekend
3
rekruter 2017-01-30 13:04
Bardzo niepoważna firma, byłem na dwóch rozmowach rekrutacyjnych i po drugiej miała być decyzja wiadomo pozytywna albo negatywna oczywiście miał być kontakt bez znaczenia jaka będzie decyzja mineły 2 tygodnie i nikt się nie odezwał, proponuje żeby się ta firma ogarnęła i nabrała szacunku do osób które przychodzą na rozmowę, nie polecam tej firmy
14
budu 2017-02-01 18:54
Halo, byłaś? Jak Ci poszło? Czy przyjęto Cię na stanowisko?
1
Martius 2017-02-01 19:23
Z tego co widzę to do reklamacji przyjęcia są non stop , to musi być jakaś podpucha z tym ogłoszeniem
5
KS 2017-02-02 00:55
Regionalny zaczynał kolego/koleżanko w salonie!
1
Nick 2017-02-04 10:56
obecnie poszukują na podkarpaciu Regionalnego Kierownik Sprzedaży - mam pytanie jakie są warunki na tym stanowsiku , narzędzia pracy , co się stało z poprzednim RKS ?
2
Nick 2017-02-10 07:39
Firma nie szanuje ludzi którzy przychodzą na rozmowy, mówią że będzie kontakt bez znaczenia na decyzję a kontaktu oczywiście brak, wymaga się od pracownika cudów to może niech to idzie w obie strony Play niech też się nauczy że do ludzi się oddzwania
7
Robson 2017-02-13 07:43
Dokładnie też miałem taką sytuacje, nie polecam
6
Marian 2017-02-17 14:00
Firma dość specyficzna co do pracy. Zgodzę się z przedmówcami co do negatywnej oceny firmy. Dodam jeszcze że jeżeli dostanie się tę pracę bardzo ciężko wyjść nie paląc za sobą mostów, do tego przesadne namawianie kierownika który nie umie uszanować twojej decyzji. Zarobki ok ale nie kosztem dostępności telefonicznej 24 h na dobę resztę opisali przedmówcy. Jeżeli chcesz się wkopać w pracę w play w salonie własnym zastanów się 10 razy bo potem bardzo ciężko z tego wyjść i w całej firmie jesteś skreślony z automatu bez względu na to co dobrego dla tej firmy zrobiłeś.
12
Player :) 2017-02-20 11:59
Cześć :). Pracuję w salonie dealerskim Play od 6 miesięcy. Dziwią mnie komentarze niektórych osób. Uważam, że nie każdy nadaje się do tej pracy i zamiast narzekać, należy po prostu uderzyć się w pierś i poszukać czegoś innego. Wyniki mają osoby, które są energiczne, szybko łapią kontakt i zaufanie klienta, a także potrafią myśleć podczas prowadzenia rozmowy z potencjalnym klientem. Zarobki? Fakt, na początku 2000- 2100 brutto, po okresie próbnym dostałem 2500 brutto podstawy. Mój salon ma miesięcznie plan około 200 aktywacji, ale robimy i tak z górką, bo mamy świetny zespół. Za grudzień z premią i z tą słynną Jagodą wyszło mi około 4000 tys. netto. Do Play poszedłem od razu po obronie magistra. Mimo, że to praca zupełnie nie w moim kierunku, to uważam, że fajnie rozwija, pozytywnie kształtuje umiejętności interpersonalne, które przydadzą się w szukaniu tej docelowej, wymarzonej pracy. Do tego atmosfera w pracy jest świetna. Mamy idealną załogę składającą się z młodych osób, gdzie praca 8h dziennie mija błyskawicznie, a chodząc do pracy nie czuje się przymusu, a to też jest ważne.

7
Paweł 2017-02-20 13:42
U mnie też taka sytuacja była, brak kontaktu, nie polecam
5
Szacunek 2017-02-20 17:30
Tu play . Umówimy się na 24 doładowania blebleble itp że damy telefon numer który mi to wysłał 1155 odpisz to oddzwonimy! Oczywiście nie da się odpisać! Ale co tyle lat w Play to idę do punktu!! pytam i pokazuje sms-a, Pani w szoku!! pan pokaże sms-a po czym sprawdza to i mówi to nie prawda to kłamstwo!! Mówię co dalej?? Ona idź pan do konkurencji!
2
mol 2017-02-23 18:27
taaaa, a to dopiero żarcik;)
1
Zuz 2017-03-18 16:20
Nie przesadzaj , tak jest wszędzie szczególnie jeśli mówimy o stanowiskach nie wymagających doświadczenia.
Polak zawsze znajdzie dziurę w całym , niby firma zła a jednak ludzie pracują .
1
Nati 2017-03-18 19:24
niestety często to się zdarza nawet jeśli chodzi o rekrutacje na stanowiska wymagające doświadczenia. Niemniej pracy w play nie polecam bo szkoda nerwów i czasu!
1
L&M 2017-03-20 08:51
Wy świnie z Playa naciągać ludzi umiecie szybko i ludzią wciskać badziewie co z salonów już nie schodzi i żeby ludzie płacili rachunki prawie po 200zł,ale jak klient coś od was chce naprzykład głupi biling szczegółowych rozmów bo jest potrzebny do sądu,to klienta robicie jawnie w konia!Dzwonię do bióra obsługi proszę o biling rozmów to mówią że już został wysłany a ja nic nie dostałem.I tak na okrągło dzwonię i mnie robią w konia w biurze obsługi klienta.masakra!
Każdemu odradzam Playa,to jest sieć kłamców naciągaczy i nic więcej!
3
Plejówka 2017-03-24 14:27
Nie zgodzę się z Tobą. Widocznie im nie przypadłaś do gustu, inaczej by zadzwonili z pytaniem czy Twoje wymogi finansowe podlegają negocjacji. Zresztą 3000 pln - jeśli to salon Firmowy P4, jest na porządku dziennym. Prawda jest taka, że jeśli ktoś choć trochę się postara to zarobi więcej. Pracowałam 3 lata w Salonie w Bydgoszczy. Pensja wahała się od 3500 pln do 5000 pln netto. Zależy od miesiąca i oczywiście sprzedaży. Oczywiście czepiają się jakości sprzedaży, milion wskaźników do wypracowania ale płacą Ci za każdą podpisaną umowę w odróżnieniu do innych operatorów. Jeśli ktoś pracował już w korporacji, to wymagania go nie zdziwią. A jeśli chodzi o ludzi, na których traficie, to tak jak wszędzie loteria.. polecam pracę. Ja byłam bardzo zadowolona.
2
Ciekawska 2017-04-11 18:27
Hej, mam okazję pracować w Play jako Doradca biznesowy na działalności, czy ktoś może mi coś opowiedzieć o tej pracy?
1
% 2017-04-14 18:01
4000pln netto? To musi być Warszawa:))
4
Hh 2017-04-14 18:04
Nie słuchać bajek co d o pensji. 3500netto w play?:))) niewątpliwie w dużych salonach własnych można i tyle zarobić, ale takich salonów jest mało.
4
Tytus 2017-04-15 18:56
Skoro kupiłeś w salonie to niezły z ciebie frajer, a kozaczysz bo myślisz, że zrobiłeś interes życia? Otoz, nie zrobiles.
1
/;.& 2017-04-15 18:58
Tak na serio, powiedz nam ile teraz liczy sie umowa? 0,25 czy 0.5?:)))
2
Piotrek1988 2017-04-18 12:00
U nas na punkcie (punkt własny) średni czas pracy konsultanta to 0,5 roku ja byłem hardcore-m bo wytrzymałem 1,5 - sam się dziwię jak :D
6
Starszy Konsultant 2017-06-01 09:58
Pracowałem ponad 3 lata. Jeśli nie masz życia poza pracą - polecam. Grafiki układane tak, że w ciągu dnia nic nie załatwisz. Co chwila audyty - tajemniczy klient, audyt wideo, objazd prezesa po salonach.
Jeszcze 2 lata temu była to miła i przyjemna praca. Człowiek się cieszył, że idzie do pracy...a teraz się cieszę, że dostałem wypowiedzenie. Kiedyś się tylko sprzedawało umowy. Teraz możesz nie zrobić planu ale wskaźniki musisz mieć na tiptop. Oferty rodzinne, telewizja HBO, ubezpieczenia wyświetlaczy...jeśli tego nie będziesz sprzedawać RKS szybko Ci o tym przypomni. Podczas jednej takiej rozmowy z moim RKSem usłyszałem, że jak nie poprawię wskaźników to zrobi mi życia piekło. Szkoda, że tego nie nagrałem ale kto mógłby się spodziewać takich gróźb od przełożonego.
Podsumowując: Praca fajna na początek dla młodych ludzi bez zobowiązań i rodzin, którzy chcą zdobyć doświadczenie. Ja wiem jedno - nikomu ze znajomych już nie polecę tej firmy jako miejsce pracy. W 2015 roku Play został zasłużenie wyróżniony w plebiscycie Best Employers. Od tamtego czasu ZASŁUŻENIE nie jest wyróżniany.
11
Doświadczony pracownik 2017-06-06 21:45
To co dzieje się z premiami u dealerów to porażka. Jeszcze rok temu, ba nawet pół roku temu, dało się zarobić naprawdę dobre pieniądze (pod warunkiem, że zrobisz ~ 200% planu oraz cały punkt zrobi wszystko co jest wymagane). Obecnie graniczy to z wyzyskiem. Konsultanci są okłamywani, wymagane jest pisanie umów na siebie aby dopiąć plan.

Życie prywatne... ale zaraz jakie życie? Nie istnieje. Masz pracę, na tym się skup. Wkuwaj na pamięć wskaźniki, cele i wytyczne przed kolejną wizytacją przełożonych.

Otrzymanie wolnego traktowane jest jak wypowiedzenie wojny, poza tym po co Ci wolne, masz prace.

Jedyne co jest pozytywne to ludzie z którymi współpracujesz, o ile trafisz na dobre osoby oraz zgracie się jako zespół oraz trafisz cudem na normalnego regionalnego kierownika sprzedaży (rks), wtedy w kwestii współpracy międzyludzkiej jest okej.

Obecnie dorzucono pracownikom takie wytyczne że jest to śmiech na sali... z doractwa czy nawet sprzedaży praca w punkcie play stała się targowiskiem i wyciskaniem klienta do cna. Dlaczego?
W jednym procesie masz zaoferować jak najwięcej numerów (z jednego numeru/klienta najlepiej wcisnąć oferte rodzinną, nieważne jak), do tego dorzuć ubezpieczenie, hbo, akcesorium sztuk 5, kartę do internetu z bez limitowym internetem, telefony najlepiej tylko <wstaw producenta który jest wymagany na ten moment> nie zapomnij powiedzieć do tego o 10 innych bzdurach na które nikt o zdrowych zmysłach nawet nie zapyta. Nie zrobisz tego? Audyt nie zaliczony, i premie niższe o około 50%.

Podsumowując: Praca dla ludzi bez życia, którzy żyją całkowicie pracą i wskaźnikami. Od niedawna również coraz gorzej płatna.
Jeśli masz zgrany zespół, i dobre relacje ze współpracownikami to da się popracować
8
Zuza 2017-06-12 14:05
Play to firma, w której propaguje się politykę dobrego imprezowania z mocno zakrapianymi pseudo spotkaniami kierowników. Karzą ludziom przyjeżdżać dzień wcześniej żeby RKS z kolegą mógł si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wszystko kosztem życia prywatnego. Niestety PLAY nie potrafi zrekompensować rodzinom pracowników notorycznych nieobecności. Nawet wygrane konkursy/ligi to wyjazdy bez osoby towarzyszącej. Bez komentarza....
3
Zuza 2017-06-12 14:07
Play to firma, w której propaguje się politykę dobrego imprezowania z mocno zakrapianymi pseudo spotkaniami kierowników. Karzą ludziom przyjeżdżać dzień wcześniej żeby RKS z kolegą mógł si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wszystko kosztem życia prywatnego. Niestety PLAY nie potrafi zrekompensować rodzinom pracowników notorycznych nieobecności. Nawet wygrane konkursy/ligi to wyjazdy bez osoby towarzyszącej. Bez komentarza....
2
Zuza 2017-06-12 14:10
Play to firma, w której propaguje się politykę dobrego imprezowania z mocno zakrapianymi pseudo spotkaniami kierowników. Karzą ludziom przyjeżdżać dzień wcześniej żeby RKS z kolegą mógł si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wszystko kosztem życia prywatnego. Niestety PLAY nie potrafi zrekompensować rodzinom pracowników notorycznych nieobecności. Nawet wygrane konkursy/ligi to wyjazdy bez osoby towarzyszącej. Bez komentarza....
2
Zuza 2017-06-12 14:11
Play to firma, w której propaguje się politykę dobrego imprezowania z mocno zakrapianymi pseudo spotkaniami kierowników. Karzą ludziom przyjeżdżać dzień wcześniej żeby RKS z kolegą mógł si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wszystko kosztem życia prywatnego. Niestety PLAY nie potrafi zrekompensować rodzinom pracowników notorycznych nieobecności. Nawet wygrane konkursy/ligi to wyjazdy bez osoby towarzyszącej. Bez komentarza....
2
K.A.S 2017-06-27 22:00
Chcesz mieć nerwicę? Polecam prace w Play ???? Pracowałam 4 lata, aż w końcu powiedziałam dość ile można przychodzić z pracy która trwa od godziny 9-18 praktycznie dzień w dzień i w domu mówić o pracy ? O tych klientach o tym, że audyt ma być, o tym, że będzie wizyta RKS, który wymaga nie wiadomo czego .... żenada presja, wymogi, które w małych salonach nie maja szans spełnienia i wyścig szczurów ... nie polecam wręcz cieszę się, że odchodzę i nie zobaczymy sie więcej ???? Jednym zdaniem ulga ????
2
Lidia 2017-07-19 22:51
@K.A.S a szukałaś pracy w innym dziale w playu? Aktualnie jest dużo ofert pracy, które możesz znaleźć w internecie.
1
Martusia 2017-08-06 16:40
Czy mógł by teraz opowiedzieć jak wygląda taka rozmowa już w salonie po rekrutacji grupowej? Nigdy nie sprzedawałam telefonów, ale zainteresowałam ich swoją osobą i nie wiem czego będą wymagać. Coś powinnam wiedzieć i na co się przygotowac?
1
Pat 2017-08-06 22:43
dlaczego play, jakie są Twoje zalety, czym się interesujesz, jak reagujesz na stres, czy jesteś elastyczna godzinowo + krótka scenka sprzedażowa
1
początkujący 2017-08-10 20:05
Byłem na rozmowie o pracę. Pierwszy etap był fajny, ogólna prezentacja firmy, każdy prezentował siebie bo było to spotkanie grupowe. Dostałem się do drugiego etapu który był totalną porażką. Osoby rekrutujące były tak bezczelne i zarozumiałe że w ogóle nie przypominały siebie z pierwszego etapu. Mimo zaproszenia na rozmowę z moim CV zapoznawali się dopiero przy mnie w bezczelny sposób wytykając brak doświadczenia jakiego oczekiwali (w ogłoszeniu o pracę chcieli osoby bez doświadczenia - rozpoczynające karierę zawodową). Totalny nieprofesjonalizm. Brak szacunku do ludzi. Poświęciłem dwa dni i zrobiłem 400 km do Warszawy na marne, no chyba tylko po to abym został obrażony. Na żadnej z rozmów nie ma pytań związanych z firmą czy stanowiskiem tylko głupie pytania na tematy ogólne nie związane z pracą w żadnym stopniu. ZDECYDOWANIE ODRADZAM! Nieprofesjonalny zespół oraz banda nieudaczników. Jak to powiedział rekruter "ludzie którzy u nas pracują są złośliwi". Ponadto podczas pierwszej rozmowy sami przyznają że zapraszają ludzi którzy mają nie za wysokie oczekiwania finansowe, tj. takie poniżej 3 tys. zł brutto. Szkoda czasu, nie oferują nic tylko umowy na czas określony, pierwsza z agencją na 3 miesiące a potem to się zobaczy ale na 9 i potem dopiero może oni zatrudnią. Szkoda tracić czas zarówno na rekrutację jak i na pracę. Bardzo duża rotacja w dziale obsługi klienta i ogólnie na wewnętrznym. Ogólnie firmy telekomunikacyjne w Polsce to jest dno jeśli chodzi o zarobki oraz szacunek do pracownika. Myślą że jak dadzą kartę sportową czy ubezpieczenie to zatrzymają ludzi u siebie. Trzymajcie się z daleka od taj firmy!
1
Rekrutowany 2017-08-15 08:20
Miałem rozmowę rekrutacyjną na stanowisko Specjalista ds. infrastruktury IT. W rozmowie uczestniczyli: HR i dwóch "manadzerów" (hahahaha). Oczekiwania:
Wyższego wykształcenia technicznego (telekomunikacja lub informatyka)
Wiedzy z zakresu budowy serwerów, storage oraz SAN
Znajomości systemów operacyjnych Linux, AIX i Windows
Znajomości systemów HA/DR (Symantec/Veritas, IBM, Microsoft)
Podstawowej znajomości rozwiązań typu „Load Balance”
Znajomości platform virtualizacyjnych (mile widziana znajomość systemów firm VMware, IBM, Linux, Microsoft)
Wiedzy z zakresu budowy i konfiguracji sieci SAN
Podstawowej znajomości języków skryptowych oraz SQL
Podstawowej znajomości sieci Ethernet
Podstawowej wiedzy z zakresu bezpieczeństwa danych i systemów
Podstawowej znajomości aplikacji Web/HTTP
Umiejętności analizy, korelacji i interpretacji zaistniałych problemów
Zdolności do pracy w warunkach stresu
Dobrej znajomości języka angielskiego (w mowie i piśmie)
Doświadczenia zawodowego na zbliżonym stanowisku (1-2 lata)
Gotowości do pełnienia dyżurów w systemie zmianowym (cykl tygodniowy)

Te dwa bolki i HR nie potrafili nawet ułożyć ogłoszenia. Jak można zatrudniać człowieka "orkiestrę" do systemów wysokiej dostępności ? To też pokazuje jak kiepskiej klasy "managerów" ta firma zatrudnia. Najlepsze było pytanie HR: czy kwota 5K (a trzeba wziąć pod uwagę dyżury i lokalizację pracy jaką jest Warszawa a także liczbę obowiązków, dyżury itd.) jest do negocjacji hahahahaha. Śmiech na sali i totalny brak profesjonalizmu. Jeśli syf panuje na szczeblu Salony sprzedaży to w IT wcale nie jest lepiej. Atmosfera pracy to podstawa. Jeśli nie ma atmosfery pracy tylko cały czas stres, nerwy to prędzej czy później odbije się to na waszym zdrowiu. Szanowni Państwo - nie polecam tej firmy.
1
Rodzina z Opola 2017-08-17 20:21
Odradzam abonament w PLAY. Co innego w mowie a potem co innego i dział reklamacji na Ciebie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e. Kiedyś to była coś warta firma dzisiaj to szajs. Rodzina z Opola, których już macie straconych
Go work 2017-08-23 21:27
Tak to prawda,jak najbardziej popieram poprzedni wpis. Kierownicy regionalni są zdrowo walnieci,nie szanują pracowników.dziwię się że góra tego nie widzi
Kris 2017-08-30 21:38
Czy ktoś startował na stanowisko Rksa ? Może macie jakieś doświadczenia i wiedzę w tym temacie ?
Lidia 2017-09-11 17:18
@Go work na forum nie można nikogo obrażać. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum przed przystąpieniem do pozostawienia komentarza http://www.gowork.pl/regulamin. Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na pytania użytkowników forum na temat pracy w PLAY?
Ja 2017-09-21 23:29
Byłem kierownikiem średniego szczebla, pracowałem 10 lat. Odnosiłem sukcesy w sprzedaży. Zostałem zwolniony bez konkretnego powodu, zlikwidowali stanowisko, a nowa osoba robi dokładnie to samo. To była rozgrywka z powodu braku sympatii z przełożonym. Dyrektor był zwyczajnie niekulturalny, wręcz chamski, na 100 km widać, że miał kompleksy . HR nie są za ludźmi, tylko za dyrektorami, robią zwolnienia z fikcyjnymi powodami, najczęściej likwidacja stanowiska, bo wtedy trudno im coś zarzucić w sądzie. Mimo wszystko Firma jest fajna, ludzie w większości bardzo fajni, inteligentni, z pomysłami ... Ale firma idzie w złym kierunku, kiedyś niekulturalnych dyrektorów usuwali, teraz nie, jeśli jest skuteczny. A jak ktoś nie umie odnosić sukcesów przez szacunek ludzi do siebie, to jest tyranem, ale za to skutecznym. Play zaczął cenić tylko skutek, nie patrzy na sposób dojścia do sukcesu, gnojenia ludzi na open space, niekulturalnych uwag do innych dyrektorów tegoż dyrektora. Grunt, że sprzedaż idzie, a jak ma nie iść kiedy się zastrasza ludzi. Tylko że ta sprzedaż już nie jest wartościowa, bo ludzie się boją, więc robią fraudy, oszukują, biorą klientów słupy... Jak Play chce mieć tylko wynik to będzie miała takich sprzedawców. Play powinien przejrzeć na oczy, to co budowali przez lata, burzą sami ... przez brak docenienia ludzi.
2
Zostaw swoją opinię o PLAY - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLAY