Erra Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe

Warszawa

Opinie o Erra Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe

admin 2015-10-29 21:04:50
Nikt nie pisze w temacie, a na pewno coś dzieje się w firmie. Macie informacje o tym jak aktualnie wygląda zatrudnienie w firmie Erra Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe?
13
Niśka 2016-06-28 18:05:33
Nie "nikt nie pisze" (bo wczoraj napisałam) tylko admin usuwa negatywy. No cóż przynajmniej nie narzekaj, że nikt nie pisze, tylko dlatego, że szukasz samych pozytywów.
2
Black 2016-08-17 22:55:19
Erra nie płaci na czas. Dyrektor logistyczny ma za nic kierowców każąc im jeździć od 4:30 rano do 19:00 nawet, nie widząc w tym nic złego. A nawet po pracy nie ma czasu prywatnego, bo wydzwania w różnych sprawach. Zatrudnienie na niecałe 1500 w umowie, a reszta pod stołem. I jeszcze każą przyjeżdżać po kasę jeśli chcesz ją mieć...
Generalnie nie polecam. Zresztą widać po rotacji kierowców jaką mają - 3 m-ce próbnego i każdy ucieka.
I nie wierzcie w nic co usłyszycie na rozmowie o pracę... wciskają kit żeby tylko złapać kierowcę, bo co chwila ktoś im dochodzi, a samochód który nie jeździ, nie pracuje na siebie.
Firma dno.
6
A. R. 2016-08-26 11:07:50
Właśnie po prawie trzech latach pracy rozstaję się z Firmą Erra - z wielkim żalem. Bynajmniej, nie z powodu Pracodawcy tylko ze względów osobistych. Z żalem, ponieważ w dzisiejszych czasach trudno jest znaleźć firmę, w której pracuje się tak przyjemnie. Płace uczciwe i wypłacane na czas. Gorąco polecam... :)
5
mietek 2016-09-03 19:44:42
Ja pracuj juz kilka lat w tej Firmie i właśnie w tym oddziale Wroclaw. Pieniadze na czas, premie od szefa, mila atmosfera pracy.Firma inwestuje w nowe auta, zaczynaliśmy od 5 aut a mamy juz 13 aut w tym oddziale. Polecam
2
czesio 2016-09-03 19:58:28
Bardzo polecam Ta firme. Zarobki ok. Co Najwazniejsze dla mnie I mojej rodziny codziennie jestem w Dom z rodzina.polecam. Nowe auta
3
tomi 2016-10-13 18:49:53
Napiszcie mi co do wyjazdów w firmie Erra Sp.z o.o. czy jazda tylko po kraju i jaka częstotliwość jest ich.
SEBA 2016-10-14 16:07:49
Tylko kraj. Praca codziennie - trasy wyznacza kontrahent, z którym współpracuje firma.
Gość 2017-03-23 14:45:41
Wymagamy:

własna nawigacja samochodowa,

Może jeszcze własny samochód? Co za obszczymurek daje takie ogłoszenia?
Heniek 2017-04-06 17:46:35
Dziękuję za szczere opinie , już miałem jechać na spotkanie,czyli nic nowego następny DZIAD BUD....................................
franek 2017-04-30 22:44:28
Nie polecam tej firmy rejestracja na najniższą krajową a reszta pod stołem, a najgorzej z tą resztą bo jak się nie upomnisz to nie dostaniesz. Szef unika kierowców żeby czasem nie upominali się o podwyżki bo w tej firmie to nie realne pracy dużo a płaca tragiczna
2
Pan Adam 2017-05-16 19:43:14
Pracuję w ERRA od trzech lat jak wielu innych kierowców w oddziałach w Polsce i takie gadanie że coś tam pod stołem że Szef unika kierowców że pracy za dużo to jest jedno pieprzenie głupot przez słabych ludzików i to za plecami . Prawda jest taka że kasa nie najgorsza że firma wypłacalna samochody z 2015 i 2016 roku nikt się nie czepia o byle co i nie obcina wypłaty tylko Szef potrafi dać premie jak się chce pracować . Co dziennie jest się w domu . Prawda że Szef rzadko spotyka się z kierowcami ale przy niemal 100 pojazdach i tylu kierowcach to zapewne nie jest łatwe i dla tego ma wyznaczonych ludzi do tych zadań . Ja osobiście Polecam firmę ERRA a wszystkich nie zadowolonych Pozdrawiam i nie wypisujcie głupot bo się pracować nie chciało .
Zostaw swoją opinię o Erra Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erra Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe