brak logo

Webvizarts Sp. z o.o.

Horst (Niemcy)

Opinie o Webvizarts Sp. z o.o.

Fox 2014-12-12 10:54
Współpracowałem z tą firmą i nie polecam. robią pracę na odwal się i zalicz dowidzenia. Szczerze odrawdzam współpracę z nimi.
10
Lis 2015-06-24 06:47
Widać, że to opinia pracodawcy, dodatkowo z linkiem do oferty pracy? Kto uwierzy, że ktoś na gowork chwali pracodawcę i jeszcze daje ofertę pracy w swojej opinii?
3
minka 2015-08-29 13:47
Zdecydowanie nie polecam, miałam problemy z wypłatą należnych pieniędzy.Praca zdalna nie rekompensuje zachowania pewnych osób w firmie i ciągłych braków pieniędzy na koncie
7
zzz 2016-07-12 20:50
Nie polecam współpracy, bo bardzo trudno odzyskać od nich pieniądze! A zachowanie tych ludzi tez jest poniżej poziomu.
3
Andrzej 2016-08-02 11:34
Bardzo nieprofesjonalne podejście. Nie polecam.
4
maniera 2016-10-16 18:02
a co takiego według ciebie jest w tym podejściu takiego nieprofesjonalnego? jakoś szczerze mi mówiąc nie chce mi się wierzyć w takie straszenie frazesami i ogólnikami - jarem ta rekrutacja na grafika była prowadzona już dość dawno i przecież to była praca zdalna
Piotr 2017-02-28 21:27
Szczerze odradzam. Nieprofesjonalne podejście do klienta.
1
zxasq 2017-03-10 09:14
nieprofesjonalne podejście do pracownika i pracy, oszukują pracownika na każdym kroku, nie chcą płacić za wykonaną pracę, instrukcje wydawane przez pracodawcę wyglądają tak: "zrób takie coś" i to cały opis projektu. szantażowanie, że nie zapłacą wypłaty. polecam osobom o stalowych nerwach i godzących się pracować jako "wolontariusze".
3
Smart 2017-03-10 09:21
Naprawdę odradzam jakąkolwiek wpółpracę z tymi ludźmi. Zlecenie pracy polega na tym że piszą ci : "zrób takie coś, pilnie", dają ci link i nic więcej. Każde pytanie na temat zadania jest konkretny problem, a po wykonaniu zadania wmawiają że nic nie robiłeś i nie chcą płacić. Szczerze odradzam!
2
Zostaw swoją opinię o Webvizarts Sp. z o.o. - Horst (Niemcy)
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Webvizarts Sp. z o.o.