hihi zobacz w KRS , a później zabieraj głos. Nie całe 7% ma prezes tego nierządu, a resztę ma główny udziałowiec impela -i to tyle w tym temacie.
Dobrze niech ci będzie, jutro jak pójdę do kadr to powiem że mam złą umowe z nieodpowiednią firmą podpisaną i niech pieczątkię zmienią bo w obecnej chwili stemplują z nagłówkiem "IMPEL GRUPA S.A VACO CORPORATION".
oj dawno tu nie zaglądałem, ale dzisiaj mnie podkusiło i widzę zmiany :))) nie ma już Vaco a jest Impel coś tam coś tam ???? z takim czymś macie umowy o pracę bez żadnych aneksów???? to ja temu impelowcowi współczuję, Ty sprawdź sobie może czy składki są odprowadzane do zusu z takiej firmy :) ja pierniczę faktycznie ciemnogród do potęgi entej. na drukach RMUA też masz taką nazwę firmy???? :)
moto -zauważ , że to nie Impel, tylko VACO ! Widać słabo coś z Twoim wzrokiem.
ludzie jakie tu rzeczy piszą. a ja się właśnie nad impelem zastanawiam i do te pory słyszałem dobre opinie. może to jacyś byli niezadowoleni pracownicy wypisują? z tego co pytałem to kasa na czas, wszystko jest ok, dlatego się interesuję..
panowie "moto" i "impelowiec" czy Wy potraficie czytać temat tego forum???? proszę Was czytajcie ze zrozumieniem. to ja Wam podpowiem :) forum na którym jesteście nie dotyczy jakiejś tam firmy impel tylko syfu vaco.
GRUPA VACO; IMPEL itp firmy są własnością vaco. Pracując 20lat w impelu mam aneks do umowy że jestem pracownikiem IMPEL GRUP S.A VACO Corporation. I co ty na to?
stron było w 2012 9 i ludzie cały czas wypowiadali się co im nie odpowiada w tej firmie. teraz jak poczytacie to wszystkie są poucinane lub wykasowane w całości by nie było syfu na zewnątrz. nie polecam tej firmy.
1 etap- rozmowa telefoniczna - konkretne pytania i informacja zwrotna, 2 etap spotkanie w siedzibie w większym gronie, do tego trzy zadania do wykonania, informacja, ze do końca tyg w którym było spotkanie będzie odpowiedz i cisza. Dodatkowo wysłalam zapytanie do osoby z HR po uplywie terminu z prosba o informacje zwrotną i nie dostalam zadnej odpowiedzi. Wydawało mi się, ze jest to poważna firma, podchodząca do rekrutacji z odpowiedzialnoscia ale sie rozczarowalam. NIe chciałabym pracować w takiej organizacji, gdzie podstawowe zasady zwiazane chociażby z kultura osobistą tak funkcjonują. Nie polecam,
Pytania dot. tego co było wczesniej, zachowań w róznych sytuacjach, preferencji jesli chodzi o prace.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Pająk nie wiem czy robią czy nie robią. Ja wiem tylko tyle że usuwają niewygodne posty z tego forum.
Koto teraz jest w miejsce operacyjnego PD? Pewnie będzie się podlizywał zarządowi tak jak PD i stosował faszystowskie metody, które mu PD wpoił.
Myślicie, że jeżeli jeden pajac zrezygnował z pracy to w firmie się coś zmieniło?
a co mnie to obchodzi kto ile dał i czy firma jest czyjąś córką, Vaco bo o tym tu mowa jest jedną z najgorzej zarządzających kapitałem ludzkim firmą na jaką trafiłem. wszystkim chcą zamknąć usta podpisując umowy ale pracowników przerabia i nikt normalny o zdrowych zmysłach nie powinien się tam pchać. (usunięte przez administratora)
VACO to córka Impela, bo właściciel Impela pan Dzik ma większość wpływów i wniesionego kapitału - ale osobna firma jeśli chodzi o aspekty prawne. Nie można porównywac Impela do Vaco, bo Vaco w przeciwieństwie do Impela ze względu na specyfike pracy musi podpisywac umowy o pracę.
To co zrobi teraz Jaruś Z, który mówił, że Paweł D. to jego guru??? Pozostanie tylko wyciągnąć wszystkie elementy ze szkolenia z ostatniej wycieczki z Japonii i być PROFESJONALNĄ GEJSZĄ Zarządu. Brawo Jarku Wazelinku :-)
hej ludzie z impela !!!! nie możecie doczytać tematu??? OPINIE IMPEL GROUP (TERAZ VACO SP.Z O.O) :) vaco to jest vaco, jedna wielka kiła !!! nie polecam tam pracy a nawet wszystkim odradzam. wypiorą z ciebie wszystko a na koniec nawet nie potrafią się rozliczyć w sposób kulturalny, bo zawsze mają podejrzenia że ich oszukałeś, okradłeś itd., nie rozliczają poprawnie czasu pracy, zarząd nie ma pojęcia o zarządzaniu,
zysk musi sie liczyc, bo dzieki zyskowi mamy prace, dla mnie wazne jest to ze za prace dostaje kase i nie musze sie o to martwic
nic dziwnego że chcą pracować lub pracują w impelu skoro nie potrafią dobrze zoorientować się gdzie są :)
idźta se na strone impela a nie na stronie dotyczącej VACO gadacie o innej firmie
IMPEL i VACO to jedna i ta sama firma! Pracuje op ponad 20 lat więc wiem co nieco i wiem co mówię! Chociaż teraz to już nie to co kiedyś, teraz liczy się zysk firmy a nie człowiek.
Stary jeżeli uważasz że to ta sama firma to może popatrz na REGON, NIP, KPD a najlepiej jak sobie odpowiesz na pytanie czy zarząd spółki może mieć drugi zarząd. :) i druga rzecz to świadectwo pracy :) ciekawe jaką firmę będziesz miał w rubryce pracodawca. jedyna rzecz która wiąże te dwie spółki to ktoś z zarządu vaco może być członkiem zarządu impela i na odwrót. Bo to że vaco jest w grupie impela to nie znaczy że to ta sama firma. ogarnij się a potem wypisuj bzdury. :) prosty przykład: czy real supermarket jest własnością cerfoura czy na odwrót, a może to są dwie oddzielne spółki będące w jednej grupie Metro??? Ciemnogród widzę i to jeszcze przez taki czas. nie mówili wam skąd i jak się spólka przekształca?
praca jest calkiem niezla, nie wymaga niewiadomo jakich umiejetnosci czy kwalifikacji i placone jest zawsze w terminie bez mrugniecia okiem
No dokładnie, ja dopiero zdobywam wykształcenie (liceum wieczorowe), musiałem szybko pójść do pracy i w Impelu mi się podoba. Najważniejsze że kasa zawsze na czas
zgadzam się z przedmówcą. w końcu impel zajmuje się usługami porządkowymi. o konkrety najlepiej pytać u źródła. natomiast najważniejsze, że z kasą nie ma żadnego problemu.
Niedawno się przeprowadziłem, szukam cv, czytam wasze opinie, większość pozytywnych, więc chyba pracodawca ok. Wysłałem cv, zobaczymy co dalej
Praca jak każda inna zresztą gospodarka śmieciami to przyszłość. Co do Impela to czołowy gracz na rynku, płaci na czas i można na nim polegać.
polecacie stanowisko :SPECJALISTA DS. ODPADÓW? na czym to polega?
Paweł jeżeli to czytasz, to pamietaj że trzymałem kciuki żeby się tak właśnie to skończyło. Cienias psychiczny jesteś i tyle, może nie dostosowałeś się do metod zarządzania "marchewka, kijek" :) Pozostał bambus :D
Boluś, z tego co mi wiadomo to większość osób tam pracuje tylko dla: umowy o pracę, wynagrodzenia co miesiąc żeby starczyło na ratę kredytu i lekarstwa depresyjne. czyli śmiało mogę stwierdzić czy ktoś jest słaby psychicznie. A to co tyczy się mojego przełożonego mogę z całą pewnością to powiedzieć. Ogólnie współczuję facetowi, bo z czyjegoś kalectwa nie należy się śmiać i wystawiać go na forum. Jednym słowem uciekł jak szczur z tonącego okrętu. Tyle w temacie.
ale długo śpiewał tak jak zarząd ;) nie docierało do niego, że "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie".
Jak się pracuje w Impel Group?
Zobacz opinie na temat firmy Impel Group tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Impel Group?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Impel Group?
Kandydaci do pracy w Impel Group napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.