Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)

Pracowałeś w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-14 23:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj no kierownik. ja Ci wyjaśnię jeżeli nie potrafisz tego sam rozkminić.
pierwsza podstawowa rzecz to jeżeli tak się tu nazwałeś "kierownik" to może i nim jesteś. Ma to swoje plusy i minusy oczywiście. Ale do czego zmierzam.
Nie czytasz ze zrozumieniem chłopie i nie znasz podstaw spółek cywilnych to pierwsza sprawa. Nie spotkałem jeszcze nigdzie spółki z o.o.w stopce była informacja taka którą podałeś :sp. z o.o. akcyjna spółka firmy jakiejś tam. :)
uśmiałem się do łez. jeśli już byłaby taka informacja to napisane byłoby chyba tak: sp. z o.o. spółka kapitałowa grupy jakiejś tam w tym przypadku impel.
Więc stary sory ale nawet nie wiesz co piszesz i czy to co piszesz ma sens.
druga rzecz bardzo ważna, to forum dotyczy wyłącznie vaco a nie innych firm z grupy impel. Więc bardzo proszę o dostosowanie się do głównego wątku forum i nie zaśmiecanie go sprzecznymi, wprowadzając dezinformację.
Trzecia rzecz to wyjaśnij przy okazji Twojego ostatniego postu co oznacza Vaco sp z o.o. s.a. korporacja firmy impel? Czy ty wiesz jakie twory nowe produkujesz??? Proszę popatrz w słownik wyrazów obcych na znaczenie wyrazu KORPORACJA i zacznij pisać z sensem. pozdrawiam i życzę powodzenia przy pisaniu takich bzdur już na innym forum. jeżeli takie istnieją. trzymam kciuki za odnalezienie takowego ponieważ musicie być wszyscy bardzo zmartwieni tym, że coś macie napisane na umowach a takich forum nie ma :)))))))))
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-14 23:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KIEROWNIK - 2014-09-12 23:31:29]:
znajdź mi proszę taką informację w necie na ten temat który napisałeś, że to korporacja i że vaco jest spółką akcyjną impela. cholercia patrz wchodzę sprawdzam i nigdzie nie widzę, wszędzie tylko jest vaco sp z o.o. nawet u nich na stronie też tak jest. oj kierownik kierownik.
zdjecie uzytkownika
AGA - 2014-09-16 09:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hihi - 2014-09-14 23:37:08]:
Nie będę z tobą dyskutowała, widzę że jesteś już dobrze ustawiony w firmie że ją tak bronisz.
No cóż masz do tego prawo.
Ja też mam w umowie zapisane że pracuje w firmie VACO S.P Z O.O. SPÓŁKA AKCYJNA IMPEL.
Więc nie wiem czego się chłopa czepiasz?!
Widać że jeszcze nie jesteś w temacie że ludzi w błąd wprowadzasz.
VACO i IMPEL to samo tylko próbuje ukrywać się pod różnymi nazwami.
A pracuje już bardzo długo.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-16 11:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [AGA - 2014-09-16 09:52:33]:
znajdź mi proszę KRS firmy, w której pracujesz !!!! i znajdźcie swoje forum a nie tutaj będziecie zaśmiecać swoimi postami.
tak się składa, że ja mam na umowie Vaco sp.z o.o.i dlatego jestem tutaj a nie na innych forach. Życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Gerard - 2014-09-16 15:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram użytkownika "hihi"
Panie i Panowie czy wy pracujecie w firmie, która ma adres: vaco kropka com kropka pl ??? o jakim Wy cleaningu tu piszecie ???
zdjecie uzytkownika
AGA - 2014-09-18 20:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gerard - 2014-09-16 15:24:12]:
Przeczytaj tytuł strony!
Opinie o Impel Grup (TERAZ VACO SP. Z O.O.)
Sam sobie zaprzeczasz.
zdjecie uzytkownika
Gerard - 2014-09-19 15:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [AGA - 2014-09-18 20:09:08]:
Właśnie piszemy tu opinie o vaco a nie o firmach wchodzących w skład grupy impel.
Kto zajmuje się cleangiem? impel czy vaco?
Wielokrotnie powtarzam, że vaco to vaco a impel to impel.
czy mogę zadzwonić do impela, żeby podpisać umowę o DDD, czy może do vaco, żeby mi sprzątali klatkę schodową w domu?
Tak więc wydaje mi się bezsensowne bicie piany na ten temat.
zdjecie uzytkownika
marcel - 2014-09-23 14:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to to sa dwie rozne firmy czy jedna, bo ja juz sie zamieszlem?
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-09-25 20:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcel - 2014-09-23 14:33:19]:
Jedno i to samo, w zależności jaka usługa ma być świadczona.
zdjecie uzytkownika
Gerard - 2014-09-30 10:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Radek - 2014-09-25 20:41:06]:
:)
Właśnie dzwoniłem do vaco żeby pozamiatali mi klatkę i umyli okna i usłyszałem jedną i tą samą odpowiedź co w impelu gdy poprosiłem ich o zabieg (fumigację) :)
odpowiedź brzmiała następująco: "przykro nam ale nasza firma nie zajmuje się taką działalnością..." chyba wszystko jasne i trzeba rozkminiać tego dalej, chyba, że ktoś tego nie może zrozumieć to niech sam zadzwoni i się przekona.
Więc nie ma co się chyba wysilać i zostańmy przy tym że to forum vaco a nie impela.
zdjecie uzytkownika
uetsvs - 2014-10-04 09:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AGA - 2014-09-18 20:09:08]:
chodzi Ci o to żeby tu namieszać czy naprawdę nie rozumiesz różnicy pomiędzy firmami ?
zdjecie uzytkownika
zaba - 2014-10-04 17:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Banda złodzieji i oszustów.......................................................
zdjecie uzytkownika
Antysemita - 2014-10-04 19:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaba - 2014-10-04 17:49:20]:
Oj tam czepiasz się, jest kilka osób kompetentnych wiedzą co robią i można się z nimi dogadać aczkolwiek nie jest to regułą w odniesieniu do wszystkich osób.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-06 23:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez przesady z tymi negatywami. w impelu wszystko jest ok z ludźmi ;) nie wiem skąd te negatywne opinie. płacą też na czas, jest sporo możliwości rozwoju itd.
zdjecie uzytkownika
persona - 2014-10-07 14:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-10-06 23:42:31]:
możliwość rozwoju :) u kobiet ze ścierki na szmatę i ze szmaty na szczotę.
u facetów z miotły na polerkę. :) :) :) :)
NIECH ŻYJĄ BEZMÓZGI, KTÓRE NIE POTRAFIĄ CZYTAĆ TEMATU FORUM !!!!!!
nie dziwne, że pracują w impelu
zdjecie uzytkownika
serwus - 2014-10-08 20:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [persona - 2014-10-07 14:08:19]:
zgadzam się z Tobą @persona. Oczywiście jeżeli chodzi o "ścieżki kariery" w Impel Group. To niestety nie tego typu firma , aby można było wspominać o jakiejkolwiek karierze. Jedyne co może zyskać tutaj pracownik w przeciągu swojej "kariery" w firmie to podwyżka - o którą oczywiście jest strasznie ciężko
zdjecie uzytkownika
persona - 2014-10-13 12:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mówimy tylko o vaco (bo to forum vaco), to te informacje każdy miał możliwość przeczytać regulamin i zapoznać się z nim, ale standardowo każdy podpisuje i nie czyta :) Może zmienił się regulamin od czasu kiedy ja już nie pracuje ale był zapis o podwyżkach. Podwyżki były uzależnione od czasu pracy w firmie, ilości umów, stanowiska.
Jednym z powodów dla którego mnie zwolnili było również upomnienie się o zmianę wysokości wynagrodzenia- chcieli mi dać mniej niż sami ustalili w regulaminach.
Firma vaco to jedna wielka ściema w stosunku do pracowników. wyssie z ciebie ludzkie uczucia, motywację do pracy jak komar krew.
zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-10-23 16:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dyrektor z katowic też poległ ? bo jest ogłoszenie rekrutacyjne....
zdjecie uzytkownika
czemu zmiana nazwy? - 2014-10-31 18:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejj a czemu nastapiła zmiana nazwy impelu - ktos moze wie ? bo jakos wczesniej tego nie widzialem a bardzo mi zalezy na tym zeby sie dowiedziec, bo pisze do szkoly maly artykulik do gazetki, a wiele osob tam pracuje i to bylby ciekawy temat. pozdrawiam was wszystkich. czekam na informacje mam nadzieje ze pomozecie uczniowi
zdjecie uzytkownika
natalia - 2014-11-02 00:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się nad przejściem do impela, mam dość niekompetencji swoich przełożonych i wiecznych problemów z kasą. z tego co widzę to w impelu pod tym kątem nie ma problemu. a jak z atmosferą, jak z warunkami pracy?
zdjecie uzytkownika
obserwator z firmy - 2014-11-03 11:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [natalia - 2014-11-02 00:12:59]:
Tak samo jest.
zdjecie uzytkownika
żelka - 2014-11-15 07:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki pracy ok, obowiązki adekwatne do wynagrodzenia.przełożeni w porządku, atmosfera spoko. choć pewnie są tacy którzy w pracy szukają plotek i przyjaciół ;) jak ktoś do pracy przychodzi pracować to świetnie się tu odnajdzie.
zdjecie uzytkownika
były technik VAco - 2014-11-16 16:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czemu zmiana nazwy? - 2014-10-31 18:35:33]:
Zmaina nazwy zostala zrobiona po to , by nikt VACO nie kojarzył z IMPELEM!!!!!!
Czy to tak trudno zrozumieć że Vaco jest odrębną firmą, ale CÓRKĄ IMPELA????
A dlaczego??? BO ten z rodziny chrumkowatych prezes zobaczył, że jeśli chodzi o deratyzację, to nie może zatrudniac na smieciowe umowy - obowiązkowe badania lekarskie, a zysk kusił. Dlatego wziął manekina prezesa Bojącego, który dołożył wkład do spółki zoo, po to by przy tych możliwościach zysku nie robic nic. Teraz jak mija 11 lat firmy VACO Tatuś majcy wiekszość udziałów musi swego synka warchlaczka wkręcić do firmy córki. Taka to firma warchlaczkowa.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-18 17:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem co ma VACO do jakiejś innej firmy o zupełnie innej nazwie, niby dlaczego mieliby tak robić, troszkę to co piszesz wydaje mi się bez sensu.. a jeszcze mam pytanie odnośnie godzin pracy, bo słyszałem,że nie ma szans na jakiś elastyczny grafik, że masz być dyspozycyjny i tyle, to prawda jest? jak macie jakieś informacje to powiedzcie koniecznie.
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-11-26 20:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grafik w vaco nie istnieje, nie ma sensu czegokolwiek planować w życiu osobistym, bo i tak bedziesz musiał gdzieś jechać..
Aaaa na wypłate nadgodzin też nie licz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x