Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VACO Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie VACO Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były technik VACO - 2015-06-22 14:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak BYDŁO IMPEL GROUP nie umiejące czytać ze zrozumieniem zawładnęło tematem FIRMY CÓRKI VACO. TAk CIĘŻKO DOCZYTAĆ????? Jest po impel group - cytuję "TERAZ VACO". CIĘŻKO to doczytać i zrozumieć o kim mowa???? Ale jaka firma taka ELITA komentujących byłych pracowników Impel group.
zdjecie uzytkownika
spoczero ziom - 2015-06-29 21:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były technik VACO - 2015-06-22 14:21:40]:
Stary czego oczekujesz po ludziach, którzy zasadniczo są niedoinwestowani intelektualnie i nie nadają się do niczego oprócz pilnowania trawy na łące. Wyobraź sobie gdyby jakimś cudem trafili do Vaco wszystko by leżało a klienci sami musieliby sobie robić serwisy albo łazić za nimi i non stop patrzeć im na ręce.
zdjecie uzytkownika
Lou - 2015-07-14 03:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nazywanie tak pracowników IMPEL wydaje mi się, że jest trochę niesprawiedliwe. Nie wnikam w warunki intelektu każdego pracownika, ale jeżeli ktoś myśli dalej inaczej to może warto się zastanowić nad sensem podejmowanej pracy w firmie, albo skorzystania z wyższych standardów ofert - wszystko do zrobienia.
zdjecie uzytkownika
Wielmożny Pan Lexus - 2015-07-15 07:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie jest prokurator ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie wały jak w impelu -vaco świat nie widział !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nobi - 2015-07-16 11:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na rozmowie o prace dyrektor nic nie powiedzial że pracownik ma do czynienia z bardzo mocnymi środkami chemicznymi. Na okresie próbnym zachorowalem na oczy w czasie pracy,nie mialem szkolenia bhp, menadzer powiedzial bym wział L4, dostalem na 4dni zwolnienie od lekarza, w poniedzialek pojechalem do pracy a we wtorek zostalem zwolniony o że wkurzyłem dyrektora z Katowic tym że zachorowałem i poszedlem na L4. Firma nieporozumienie... szkoda zachodu, a pracownicy tylko dosza do dyrektora na Ciebie, liżą mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] VACO SRACO..dadzą Wam nowe CADDY jak ono jest w kredycie, ludzie nie dajcie sie nabrać na te ich obietnice, szkoda waszego czasu i zdrowia. FIRMA DNO!!!! tak jak i dyrektor z oddzialu Katowice. Pozdrawiam Pana Dyrektora:)
zdjecie uzytkownika
MIKI KIKI - 2015-07-28 23:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NOBI TWÓJ WPIS JEST CO NAJMNIEJ ŻENUJĄCY JAK MASZ ALERGIĘ NA PRACĘ TO ZOSTAŃ W DOMU I PILNUJ MAMY.pozdrawiam lesera
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2015-07-29 21:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MIKI KIKI, to pewnie euliza łesoła. Nie potrafi odeprzeć prawdziwych argumentów dot. zdrowia i BHP w tej firemce, tylko atakuje. Preparaty, którymi się posługują technicy są skrajnie niebezpieczne dla zdrowia ludzi, więc atak na NOBIEGO, wskazuje brak kontrargumentu. Żenada.
zdjecie uzytkownika
ktoś tam - 2015-07-30 22:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znająć pana N jest się pewnym że ma alergię na pracę. Pierwsze słyszę że te preparaty są aż tak groźne i ciekawi mnie jedna rzecz że skoro tak jest to hmm dlaczego jeszcze nikt się nie zatruł? nie sądzę żeby ktoś z zarządu aż tak bardzo się nudził i interesował wypocinami niekompetentnych pracowników żeby czytać to co tu jest napisane a co dopiero odpowiadać na te żenujące komentarze ludzi, którzy nie nadają się na pracowników.
zdjecie uzytkownika
technik - 2015-07-30 22:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę są jakieś zarzuty pod adresem firmy od byłego pracownika i brak oficjalnego stanowiska a to sprzyja robieniu bagna. Oficjalnie nikt tego nie czyta poza klientami, którzy czerpią stąd pełnymi garściami mając prawie pełen obraz ale to nie moja firma.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-09-01 02:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś ostatnio nie mam szczęścia do nowych firm do których trafiam. Ostatnio jednak trafiłem tutaj i mam nadzieję , że tym razem historia potoczy się inaczej. Słyszałem o nich wiele pozytywnych opinii. Przynajmniej jeśli chodzi o firmy z branży. Po za tym niestety wiem , że kasa nie powala na kolana, ale spróbuję
zdjecie uzytkownika
WQRWIONY TECHNIK - 2015-09-05 11:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wytrwalosci zycze bo bedzie ci potrzebna jesli jestes nowy pewnie dostaniesz obiekty po kims kto rzucil papierami a wtedy niech dobry bog ma cie w swojej opiece bo na obiektch pewnie jest niezly syf ale jak jestes zdesperowany moze dasz rade good luck
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2015-09-09 15:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Ogłaszają się, że potrzebują dowódcy. Wysłałem CV i nic. Dzwonię po tygodniu, zdziwienie, nie doszło. proszą o wysłanie jeszcze raz, wysyłam i znowu nic. dzwonię i znowu zdziwienie. podaję datę kiedy wysłałem. Są oba zgłoszenia. Pytam czy dostanę jakąś odp. I słyszę "pan wyśle ale na inny adres" Szczęka mi opadła. Żarty.
zdjecie uzytkownika
STANIU - 2015-09-23 21:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, Vaco z Wrocka szuka na stanowisko Specjalista ds. magazynowania i konfekcji. Patrząc po obowiązkach to dość fajna praca ? Ale czytając wasze opinie, jestem przerażony, czy ktoś z was pracował w tej firmie na tym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-09-27 07:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proponuję ewentualnym kandydatom do pracy w Vaco aby w czasie rozmowy kwalifikacyjnej pytali jak długi jest średni czas zatrudnienia pracowników w firmie i z czego wynika ogromna rotacja pracowników (i to zarówno na stanowiskach kierowniczych jak i szeregowych pracowników). Myślę, że jeżeli pojawiają się tu jakieś pozytywne opinie o pracy w tej firmie to pochodzą od osób związanych z Zarządem spółki lub od pracowników bardzo krótko tu pracujących którzy nie poznali jeszcze metod wykorzystywania pracowników stosowanych przez Vaco.
zdjecie uzytkownika
e3r4t - 2015-10-01 14:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś widziałem że firma Impel Food Hygiene Sp. z o.o szukała osób na stanowisko kierownika obiektu w Strzegomiu, specjalisty do spraw sprzedaż w Ciechanowie, referenta do spraw personalnych, specjalisty do spraw zamówień publicznych we Wrocławiu, mieli całkiem sporo tych ofert pracy, może niedługo znów coś wstawią..
zdjecie uzytkownika
vacoman - 2015-10-05 19:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to zapewne praca na nowym magazynie detalicznym VACO, czyli te wszystkie rzeczy sprzedawane w sklepach
zdjecie uzytkownika
vacoman - 2015-10-05 20:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie od 6 lat, czyli od chwili zatrudnienia w vaco. Kiedy zatrudniałem się w firmie to nie miałem pojęcia że są takie negatywne i pewnie bym się nie zdecydował. Co po tych 6 latach byciem technikiem? Krew, pot i łzy, ale też uznanie klientów, zdobyta ogromna wiedza w bardzo elitarnej i niedostępnej dla każdego branży. Kilka fałszywych opinii nie zmnieni nawet sto moich postów, a nawet zeznanie moje i moich kolegów. Pytanie 1- dla koko jest to praca?
Dla osoby która nie lubi zamkniętego obozu, co dzień tych samych czynności.
Pytanie 2- godziny pracy.
Tak jak w każdej firmie usługowej, pewnych rzeczy nie da się przewidzieć, ale da się zamknąć w 8 do 10 godzin, nawet ja fanatyk pracy rzadko pracuje 12 czy więcej, są to naprawdę sporadyczne przypadki.
Pytanie 3- czy rotacja pracowników jest duża?
Mogę odpowiedzieć za region Wrocław czyli południowo-zachodni. Nie, a nawet jej nie ma, od 4 lat jest stała ekipa i dochodzą nowe osoby. Przykład Zbyszka R. z Poznania który pracuje jako technik jakieś 10 lat a może i więcej.
Pozdrawiam i postaram się napisać jeszcze.
Panowie jak macie konkretne, merytoryczne pytania to postaram się odpowiadać, Panowie hejterzy, wam nie.
zdjecie uzytkownika
grzegorzm - 2015-10-15 14:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem pracownikiem firmy VACO oddziału Wrocławskiego kilka dobrych lat. Dostałem za swoją pracę wiele nagród i pochwał m.in nagrodę pracownika roku. Poznałem w tej firmie wiele ciekawych osób. Pierwsze co mnie przekonało to wysoki poziom kultury. Jestem wdzięczny do dnia dzisiejszego z przekazanej mi wiedzy szczególnie przez Pana Artura. Z miłą chęcią pracował bym po dzień dzisiejszy mimo że musiałem dojeżdżać do firmy codziennie pociągiem 80km w jedną stronę:) Z serdecznością pozdrawiam wszystkich pracowników firmy i życzę sukcesów.
zdjecie uzytkownika
grzegorzm - 2015-10-15 21:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ze wględu na odległość czasową w której świadczyłem pracę w strukturach Vaco pomyliłem imiona w opisie. Nie chodziło mi o Pana Artura tylko Pana Arkadiusza świetnego umysłowca tej firmy.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2015-10-17 20:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-03-24 22:19:36]:
Mam pozytywne doświadczenia ze świadczenia pracy w Impelu, plus walory finansowe na elementarne wydatki studenckie: szczególnie ważne dla tych na tzw.dorobku.
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-11-01 01:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sandra - super, że studenci mogą się tutaj odnaleźć. Sam właśnie jestem po studiach i chętnie chciałbym znaleźć zatrudnienie u nich i jestem ciekawy czy jest teraz jakaś rotacja wśród pracowników? Kiedyś to mieli oferty pracy na pracowników technicznych czy referentów ds. zamówień publicznych, a teraz cisza. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Cynowy - 2015-11-04 12:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla osób zdesperowanych nie polecam.Typowy wyzysk człowieka przez człowieka.Psia stawka godzinowa i warunki takie same.
zdjecie uzytkownika
opla - 2015-11-10 15:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich w firmie praca jako Młodszy Specjalista ds. Sekretariatu i Rozliczeń, tylko obowiązki przypominają mi zwykle stanowisko sekretarki, bo jakieś rozliczenia, prowadzenie i porządkowanie prezentacji i wydaje mi się, że tutaj mozna już normalnie nazwac takie stanowisko, zwłaszcza, ze chyba obowiązki się nie różnia.
zdjecie uzytkownika
87654 - 2015-11-12 18:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@opla no ja też widziałem że właśnie prowadzą teraz rekrutację..zaiteresowało mnie ogłoszenie na kierownika obiektu
zdjecie uzytkownika
ida - 2015-11-15 03:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co jest warte odnotowania to sama opinia o pracodawcy, nie wiele osób jest tak zadowolonych ze współpracy
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-11-17 12:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozliczenia, prowadzenie i porządkowanie prezentacji to s w miare proste czynności, a za taką kase się opłaca.
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-12-06 17:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te opinie i mam mieszane uczucia,uderza zbytnia jednostronność i jakoś nikt nie przyznaje się do swoich słabości, może chodzi o braki wykształcenia, do których niemiło się przyznać, może kiepski intelekt, bo do szkoły chodziło się niekiedy. Też pracuję w Impelu i wiem ,że wszystko zależy od indywidualnego podejścia, ja lubię swoją pracę i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-12-06 22:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że wiele osób ma problem z Impelem, bo firma sporo od pracowników wymaga, i nie ma znaczenia o jakie konkretnie stanowisko chodzi. Trzeba trochę chyba wyluzować, a będzie lepiej.
zdjecie uzytkownika
frania - 2015-12-08 19:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli checie sie narobic i nie zarobic zatrudnijcie sie do tej firmy!!! żenada i płacz. zadnych nagrod mozna sie ze***ć ii poświecic firmie a tu zero uznania. do kierownika mojego oddzialu pasuje powiedzenie DAJCIE MI LUDZI A BEDE ROBIC , jedna osoba zarabia reszta haruje
zdjecie uzytkownika
maurycy - 2015-12-16 18:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo zróżnicowane opinie, jak w życiu, wszystkim się jednakowo nie dogodzi. Moje doświadczenia są zdecydowanie pozytywne. Przede wszystkim nie nastawiajmy się bokiem do pracy. Wiadomo pracować trzeba nikt nie płaci za bycie paprotką. Warto też starać się już w czasie studiów o staż w Impelu, będzie z pewnością łatwiej potem.
zdjecie uzytkownika
Wiesz - 2015-12-17 02:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda @maurycy ilu ludzi tyle opini, wiadomo że nie przypadkowo ludzie tutaj wchodzą, branża rozwija się, handel, klient to najnowsze trendy, bardzo szanuje
zdjecie uzytkownika
nikodem - 2016-01-06 19:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W opiniach czytamy przede wszystkim emocje, a praca to nade wszystko sprawa użytkowa i trzeba to kalkulować na logikę. Ja akurat w Impelu trafiłem na dobrą pracę i wiem, że liczą się tu z człowiekiem, który daje z siebie energię nie tylko przychodzi się zameldować.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-01-08 01:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikodem - 2016-01-06 19:45:18]:
Cześć wszystkim. Słyszałem , że tutaj przede wszystkim początki nie są zbyt łatwe. Później jakoś już leci. Co do wpisu wyżej to nie można tak wszystkiego kalkulować
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-01-10 22:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2015-09-01 02:42:11]:
Sposób wypowiedzi niektórych osób budzi mieszane odczucie, jak zawsze gdy w grę wchodzi praca i płaca. czasem odnoszę wrażenie, że coraz bardziej roszczeniowo co do oczekiwań płacowych podchodzą ci, którzy posiadają kiepskie kompetencje i zero odpowiedzialności. Impel to firma funkcjonująca dostatecznie długo i ma wyrobione standardy, dobrze , że nie obniża lotów.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2016-01-11 12:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@paweł zgadzam się, to firma znana i stabilna w branży outsourcingu dla przedsiębiorstw, ale zeby działaąć w tej drużynie to jednak trzeba z siebie dawać 101%
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-01-18 12:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z państwa pracował w Impelu jako osoba niepełnosprawna z grupą inwalidzką i czy firma jest godna polecenia.
zdjecie uzytkownika
kajmanowak - 2016-01-18 21:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakie stanowisko chcesz aplikować, bardziej do biura czy jednak gdzieś na pracownika ochrony? bo to różnica, wydaje mi się, że możesz próbować tam, podobno traktują z należytym szacunkiem osoby z grupą
zdjecie uzytkownika
Czarna - 2016-01-27 22:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Twoją opinią, rozmowa z Panią dyrektor żenada, nie miała pojęcia w jakim celu mnie na nią sama zaprosiła, ale bynajmniej podczas rozmowy potraktowałam ja tak samo jak ona mnie totalnie z góry, ogólnie firmy nie polecam, sprzątanie systemem H2o i nic więcej,na tym oszczędzają, w ten sposób się utrzymują na kontraktach, pracownikom płacąc marne grosze obiecując zupełnie coś innego, psujac tym samym rynek innym rzetelnym firmom.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2016-01-29 23:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pralnie zamykają
zdjecie uzytkownika
arwina - 2016-01-31 22:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie o tym impelu piszecie co trzeba, bowiem Maria tu nie ma żadnej pralni. Chodzi o Vaco, czyli firme, która zajmuje się usługami DDD, czyli deratyzacja i dezynsekcja szkodników. Są podobno bardzo skuteczni.
zdjecie uzytkownika
best of the best - 2016-02-05 23:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie podobno skuteczni tylko zayebiscie skuteczni to tak w ramach sprostowania.
zdjecie uzytkownika
pajacyk - 2016-02-06 12:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a wiadomo czy zapewniają odpowiednie szkolenia dla regionalnych menedżerów ds. sprzedaży? Oczekują 2 letniego doświadczenia, ale dobrze, że jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
DJ Paweł - 2016-02-19 12:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać tu poziom inteligencji która robi wpisy... Debilizm... To nie jest Impel tylko Vaco. Więc domniemywam, iż nie potraficie nawet dokładnie przeczytać w jakim dziale się znaleźliście... Zbieranie papierków na przystankach MPK będzie dla was zbyt skomplikowane....
zdjecie uzytkownika
bas - 2016-02-19 12:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie @DJ Paweł nie dla wszystkich może być to takie jasne, jak szukasz pracy i wysyłasz cv w milion miejsc, ja z kolei myślałam, że Vaco i Impel to jedno i to samo
zdjecie uzytkownika
Sonia.Kowalska95@wp.pl - 2016-02-21 12:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IMPEL. to firma dobrze zorganizowana. ważne że oni mają w kieszeni a zwykły robol będzie robolem do nabijania kasy im. A powiedzieć o jakiejś premi to cię przełożona wyśmieje. Gdzie Premię mam na umowie do ręki nic. TAKA JEST PRAWDA TO SIĘ PYTAM KTO MA NASZE PREMIE? ale za kogoś robić to do bólu za nadgodziny dni wolne gdzie to wszystko. Urlopu nie można się doprosić. zaległy urlop za stary rok do końca marca mają czas dać.A jak coś powiesz na te tematy! To brzmi to tak? mam na twoje miejsce 100 innych osób mam . To ja się pytam gdzie oni są? do mojej firmy w wejherowie[szpital] przychodzą i odchodzą po jednym dniu. ale ludzi ma do bólu skandal.żenada.CHYBA Z najgorszych ulic się biorą ci ludzie. SZKODA SŁÓW.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2016-02-21 18:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XA do VOCALER - 2015-05-08 19:33:51]:
Co wy tu ludzie wypisujecie , wstyd czytać, że taką robicie atmosferę w firmie i o pracodawcy, który w końcu dawał wam zarobić. Brak elementarnej lojalności. mam zupełnie odmienne zdanie o Impelu, a przede wszystkim zasadę, że nie gryzie się ręki, która karmi.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-22 11:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WOW Dostaliśmy prezenty na święta Bożego Narodzenia 2015 :-) Szkoda tylko, że były to produkty VACO przeterminowane o kilka lat. Data produkcji 2009 rok zamazane pisakiem, a trwałość tego produktu 36 miesięcy czyli do 2012. Prezent jak się patrzy . . .
zdjecie uzytkownika
maruda - 2016-02-24 16:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co mieli wyrzucić i jeszcze zapłacić za utylizację no nie żartuj.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na początku test - forma pisemna (30 min.), później 10 minut rozmowy polegającej na zadawaniu kolejnych pytań. Absolutny brak profesjonalizmu. Atmosfera bardzo nieprzyjemna i niesympatyczna. Żadnego wprowadzenia i żadnych informacji dla kandydata. Nic na temat ewentualnej formy współpracy, zakresu obowiązków itp. Prowadzące "ciągnięte za język" powiedziały bardzo niewiele. Dawały jasno do zrozumienia, że mają sporo kandydatów więc mogą traktować ich protekcjonalnie. Jeśli chodzi o dzisiejsze standardy prowadzenia rozmów rekrutacyjnych, to ta nie spełniała podstawowych zasad. No i oczywiście brak odpowiedzi, a to już żenada.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Wiesz - 2016-03-11 14:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej, ale powaznie było tak? Nigdy nie rozumiem czemu w takim razie cieszyliście sie jak głupi do sera zamiast się normalnie odezwać że hola hola panie prezesie
zdjecie uzytkownika
kron - 2016-05-05 16:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale przecież nie jest źle, pieniądze są na czas @Wiesz. No i jest też kilka bardzo ciekawych ofert zatrudnienia, np na przedstawiciela handlowego, jest umowa o pracę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie VACO Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VACO Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert