Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)

Pracowałeś w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aplikant - 2015-03-18 20:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to w końcu warto się starać czy nie o prace w Vaco?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-03-19 21:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aplikant - 2015-03-18 20:00:42]:
Warto warto każdy dyrektor w vaco ci to powie.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-24 22:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracując w VAVO, nie dostaniesz nigdy dobrego słowa robiąc coś więcej, tylko kolejne oczekiwania. Twoja ścieżka kariery zatrzyma się na stanowisku które będziesz zajmować, następnie atmosfera jest teoretycznie do zniesienia tylko zależy do jakiego działu trafisz no i oczywiście kogo będziesz miał/a. za przełożonego, bo od tego zależy 50 procent twojego samopoczucia. Pieniądze jakie sobie wywalczysz takie będą przez cały czas chyba że jakiś cud się zdarzy no i dostaniesz 300 zł brutto podwyżki... Ogólnie filozofia firmy jest taka każdy chce u NAS pracować nie Ty to kto inny.
zdjecie uzytkownika
Vocaler - 2015-03-25 02:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik XA - 2015-02-03 16:13:41]:
Byly pracowniku, tez jestem pod obserwacja, sprawdzaja mnie na kazdym kroku roznymi sposobami, nie wiedziec dlaczego, ze swoich obowiazkow wywiazuje sie... Prawda jest taka ze musisz obserwowac, nie dac sie sprowokowac i robic wszystko jak nalezy. A przynajmniej starac sie i miec jakies logiczne, sensowne wytlumaczenie, wtedy tylek caly. :) Donosicielstwa boja sie Ci, ktorzy sa nieuczciwi. Sztuka polega na tym, bys Ty kontrolowal sytuacje w momencie, gdy oni mysla ze maja kontrole nad Toba. To niezla szkola, ciekawa obserwacja, miejscami nawet lekki ubaw, bo mysla ze nic nie wiesz. Ale jesli ktos jest ignorantem, nie interesuje sie swiatem i otoczeniem, psioczy. Jeśli ktoś chce rozwijać siebie, są to niezłe testy sprawdzające Twpoje predyspozycje do tej pracy. :) Widocznie nie chcą pracownika ochrony a la pan Lesio parkingowy albo portier Zenon z budowy, a energicznych pracowników, którzy odpowiednio reaagują w zależności o sytuacji, to forma selekcji. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
XA do VOCALER - 2015-05-08 19:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli to jest forma selekcji jak piszesz to z latwoscia dojdziemy do wniosku ze z IMPEL SECURITY trzeba bedzie zwolnic z pracy moze z 95% pracownikow, biorac pod uwage jak ja pracowalem a jak pracowali kolesie z obiektu. Ale tu chodzilo o odwaracanie uwagi swoich nieuczciwosci. Powiem szczerze ze ja z IMPEL SECURITY to mialem bardzo duzo nieprzyjemnosci i zle wspominam ta firme, nie ma czego milego wspominac. Generalnie to konfidencji impelowscy, ktorzy okazali sie nieuczciwi, donosili na innch a sami tak przeginali ze mozna by ich zwolnic na dzien dobry, ale byli nietykalni bo to donosiciele. Tez mnie zadziwialo mocno kogo w IMPELU wybiera sie na brygadziste obiektu, decydowalo to ze jest chetnym donosicielem i tylko to, nie musi umiec pisac, robic grafikow itp. wazne ze donosi, moze byc konkretnie uposledzony umyslowo, chory psychicznie, to nie ma znaczenia. Tak jak slawny kompromitujacy przypadek Roberta Ł. :( Jesli chodzi o szefow ochrony to mam rozne zdanie, mialem calkiem dobrze nastawionych do mnie szefow, az milo sie z nimi rozmawialo :) a i tacy ktorzy... Na poczatku bylo oki :) a jak ktos wnerwil tego szefa to odreagowywal na innych pracownikach. Zreszta jak tu mowic o selekcji??? Biora do tej pracy byle jakich ludzi w ulicy, bo kto porzadny zgodzi sie na prace na umowe smieciowa za 4 czy 5 zl. Selekcje to trzeba zrobic IMPELOWI, dziwne ze ta firma dalej istnieje. Bylo mi tak zle w IMPEL SECURITY ze przenioslem sie do innej firmy ochroniarskiej, tam sa inne normy, jest szacunek i zaufanie do ludzi, przyjezdza autem szef ochrony i ze wzgledu na szacunek do ludzi nie wchodzi do portierni, przekazuje dokumentacje przez szybe auta i odjezdza. A my szanujemy swojego szefa :) i tak sie dobrze uklada :) ale IMPEL SECURITY tak nie ma, tam wola byc chamscy i uwazaja ze robia laske ludziom. Odradzam zatrudnianie sie w tej firmie, narazisz sie na wiele nieprzyjemnosci, po co Ci to! Artur Wnek
zdjecie uzytkownika
były pracownik XA - 2015-05-13 17:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla kogo w IMPEL SECURITY robi sie selekcje??? Jest to bardzo niezrozumiale (?) Zatrudnia Ciebie na umowe smieciowa, za 4 czy 5 zl powiedzmy, bez skladek emerytalnych, bez platnego chorobowego, bez urlopu, czyli bez niczego i za wynagrodzenie bardzo ponizej wszelkich norm. Beda Ciebie przesladowac i dowiesz sie ze jest to selekcja, hi hi ;) no wysmiac tylko :) Ze masz sie strasznie starac i WALCZYC o ta prace, przeciez powinno Ci bardzo zalezec!!! ;) hi hi. To sobie wyobrazmy jak to wyglada w praktyce, 168 godzin pracy w miesiacu, razy 4,50 zl na godzine, rowna sie 756 zl na zycie miesiecznie. Musisz brac udzial w selekcji i sie bardziej starac :) czlowiek nie wie jak reagowac, placzem czy wysmianiem.
zdjecie uzytkownika
były pracownik XA - 2015-05-13 18:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na koniec tez dorzuce z dobrej srony, nie moge byc taki goloslowny i tylko stronniczy, powiedzialem A i tez chce powiedziec B :) We wroclawskim IMPEL SECURITY tez doswiadczylem dobra, uprzejmosci :) chcialem bardzo podziekowac pewnym (nie wszystkim) szefom ochrony i paniom w biura IMPEL-a i z firm tzw.corek IMPEL-a. Bylo mi tez na swoj sposob dobrze, pracowalo mi sie dobrze tez, pomimo wszystko. Rozne obiekty, rozni ludzie, zdarzaly sie tez dobre PERELKI :) mysle ze trzeba starac sie ze zla tez umiec wyciagnac dobro. Maksymalnie zaufac DOBREMU BOGU :) i starac sie widziec w pewnych wydarzeniach dobro, ktore stwierdzimy po czasie dopiero ze bylo nie milo ale przez to stalismy sie bardziej doswiadczeni i lepiej znamy zycie. Chce tez widziec dobre strony w swoich doswiadczeniach, tez przez pryzmat pracy w IMPEL SECURITY z Wroclawia. Artur W. Z POZDROWIENIAMI :)
zdjecie uzytkownika
labo - 2015-06-08 16:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie chodzi tu o to że jak pracownik ochrony można też poznać ciekawych ludzi, z którymi się współpracuje, no niestety w pracy za bardzo rozmawiać między sobą nie można, a szkoda bo czas by szybciej zleciał, no ale raz na jakiś czas zdarza się też wyjść na grupowe piwko czy coś takiego. Atmosfera spoko jest.
zdjecie uzytkownika
były technik VACO - 2015-06-22 14:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak BYDŁO IMPEL GROUP nie umiejące czytać ze zrozumieniem zawładnęło tematem FIRMY CÓRKI VACO. TAk CIĘŻKO DOCZYTAĆ????? Jest po impel group - cytuję "TERAZ VACO". CIĘŻKO to doczytać i zrozumieć o kim mowa???? Ale jaka firma taka ELITA komentujących byłych pracowników Impel group.
zdjecie uzytkownika
spoczero ziom - 2015-06-29 21:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były technik VACO - 2015-06-22 14:21:40]:
Stary czego oczekujesz po ludziach, którzy zasadniczo są niedoinwestowani intelektualnie i nie nadają się do niczego oprócz pilnowania trawy na łące. Wyobraź sobie gdyby jakimś cudem trafili do Vaco wszystko by leżało a klienci sami musieliby sobie robić serwisy albo łazić za nimi i non stop patrzeć im na ręce.
zdjecie uzytkownika
Lou - 2015-07-14 03:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nazywanie tak pracowników IMPEL wydaje mi się, że jest trochę niesprawiedliwe. Nie wnikam w warunki intelektu każdego pracownika, ale jeżeli ktoś myśli dalej inaczej to może warto się zastanowić nad sensem podejmowanej pracy w firmie, albo skorzystania z wyższych standardów ofert - wszystko do zrobienia.
zdjecie uzytkownika
Wielmożny Pan Lexus - 2015-07-15 07:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie jest prokurator ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie wały jak w impelu -vaco świat nie widział !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nobi - 2015-07-16 11:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na rozmowie o prace dyrektor nic nie powiedzial że pracownik ma do czynienia z bardzo mocnymi środkami chemicznymi. Na okresie próbnym zachorowalem na oczy w czasie pracy,nie mialem szkolenia bhp, menadzer powiedzial bym wział L4, dostalem na 4dni zwolnienie od lekarza, w poniedzialek pojechalem do pracy a we wtorek zostalem zwolniony o że wkurzyłem dyrektora z Katowic tym że zachorowałem i poszedlem na L4. Firma nieporozumienie... szkoda zachodu, a pracownicy tylko dosza do dyrektora na Ciebie, liżą mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] VACO SRACO..dadzą Wam nowe CADDY jak ono jest w kredycie, ludzie nie dajcie sie nabrać na te ich obietnice, szkoda waszego czasu i zdrowia. FIRMA DNO!!!! tak jak i dyrektor z oddzialu Katowice. Pozdrawiam Pana Dyrektora:)
zdjecie uzytkownika
MIKI KIKI - 2015-07-28 23:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NOBI TWÓJ WPIS JEST CO NAJMNIEJ ŻENUJĄCY JAK MASZ ALERGIĘ NA PRACĘ TO ZOSTAŃ W DOMU I PILNUJ MAMY.pozdrawiam lesera
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2015-07-29 21:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MIKI KIKI, to pewnie euliza łesoła. Nie potrafi odeprzeć prawdziwych argumentów dot. zdrowia i BHP w tej firemce, tylko atakuje. Preparaty, którymi się posługują technicy są skrajnie niebezpieczne dla zdrowia ludzi, więc atak na NOBIEGO, wskazuje brak kontrargumentu. Żenada.
zdjecie uzytkownika
ktoś tam - 2015-07-30 22:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znająć pana N jest się pewnym że ma alergię na pracę. Pierwsze słyszę że te preparaty są aż tak groźne i ciekawi mnie jedna rzecz że skoro tak jest to hmm dlaczego jeszcze nikt się nie zatruł? nie sądzę żeby ktoś z zarządu aż tak bardzo się nudził i interesował wypocinami niekompetentnych pracowników żeby czytać to co tu jest napisane a co dopiero odpowiadać na te żenujące komentarze ludzi, którzy nie nadają się na pracowników.
zdjecie uzytkownika
technik - 2015-07-30 22:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę są jakieś zarzuty pod adresem firmy od byłego pracownika i brak oficjalnego stanowiska a to sprzyja robieniu bagna. Oficjalnie nikt tego nie czyta poza klientami, którzy czerpią stąd pełnymi garściami mając prawie pełen obraz ale to nie moja firma.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-09-01 02:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś ostatnio nie mam szczęścia do nowych firm do których trafiam. Ostatnio jednak trafiłem tutaj i mam nadzieję , że tym razem historia potoczy się inaczej. Słyszałem o nich wiele pozytywnych opinii. Przynajmniej jeśli chodzi o firmy z branży. Po za tym niestety wiem , że kasa nie powala na kolana, ale spróbuję
zdjecie uzytkownika
WQRWIONY TECHNIK - 2015-09-05 11:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wytrwalosci zycze bo bedzie ci potrzebna jesli jestes nowy pewnie dostaniesz obiekty po kims kto rzucil papierami a wtedy niech dobry bog ma cie w swojej opiece bo na obiektch pewnie jest niezly syf ale jak jestes zdesperowany moze dasz rade good luck
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2015-09-09 15:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Ogłaszają się, że potrzebują dowódcy. Wysłałem CV i nic. Dzwonię po tygodniu, zdziwienie, nie doszło. proszą o wysłanie jeszcze raz, wysyłam i znowu nic. dzwonię i znowu zdziwienie. podaję datę kiedy wysłałem. Są oba zgłoszenia. Pytam czy dostanę jakąś odp. I słyszę "pan wyśle ale na inny adres" Szczęka mi opadła. Żarty.
zdjecie uzytkownika
STANIU - 2015-09-23 21:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, Vaco z Wrocka szuka na stanowisko Specjalista ds. magazynowania i konfekcji. Patrząc po obowiązkach to dość fajna praca ? Ale czytając wasze opinie, jestem przerażony, czy ktoś z was pracował w tej firmie na tym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-09-27 07:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proponuję ewentualnym kandydatom do pracy w Vaco aby w czasie rozmowy kwalifikacyjnej pytali jak długi jest średni czas zatrudnienia pracowników w firmie i z czego wynika ogromna rotacja pracowników (i to zarówno na stanowiskach kierowniczych jak i szeregowych pracowników). Myślę, że jeżeli pojawiają się tu jakieś pozytywne opinie o pracy w tej firmie to pochodzą od osób związanych z Zarządem spółki lub od pracowników bardzo krótko tu pracujących którzy nie poznali jeszcze metod wykorzystywania pracowników stosowanych przez Vaco.
zdjecie uzytkownika
e3r4t - 2015-10-01 14:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś widziałem że firma Impel Food Hygiene Sp. z o.o szukała osób na stanowisko kierownika obiektu w Strzegomiu, specjalisty do spraw sprzedaż w Ciechanowie, referenta do spraw personalnych, specjalisty do spraw zamówień publicznych we Wrocławiu, mieli całkiem sporo tych ofert pracy, może niedługo znów coś wstawią..
zdjecie uzytkownika
vacoman - 2015-10-05 19:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to zapewne praca na nowym magazynie detalicznym VACO, czyli te wszystkie rzeczy sprzedawane w sklepach
zdjecie uzytkownika
vacoman - 2015-10-05 20:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie od 6 lat, czyli od chwili zatrudnienia w vaco. Kiedy zatrudniałem się w firmie to nie miałem pojęcia że są takie negatywne i pewnie bym się nie zdecydował. Co po tych 6 latach byciem technikiem? Krew, pot i łzy, ale też uznanie klientów, zdobyta ogromna wiedza w bardzo elitarnej i niedostępnej dla każdego branży. Kilka fałszywych opinii nie zmnieni nawet sto moich postów, a nawet zeznanie moje i moich kolegów. Pytanie 1- dla koko jest to praca?
Dla osoby która nie lubi zamkniętego obozu, co dzień tych samych czynności.
Pytanie 2- godziny pracy.
Tak jak w każdej firmie usługowej, pewnych rzeczy nie da się przewidzieć, ale da się zamknąć w 8 do 10 godzin, nawet ja fanatyk pracy rzadko pracuje 12 czy więcej, są to naprawdę sporadyczne przypadki.
Pytanie 3- czy rotacja pracowników jest duża?
Mogę odpowiedzieć za region Wrocław czyli południowo-zachodni. Nie, a nawet jej nie ma, od 4 lat jest stała ekipa i dochodzą nowe osoby. Przykład Zbyszka R. z Poznania który pracuje jako technik jakieś 10 lat a może i więcej.
Pozdrawiam i postaram się napisać jeszcze.
Panowie jak macie konkretne, merytoryczne pytania to postaram się odpowiadać, Panowie hejterzy, wam nie.
zdjecie uzytkownika
grzegorzm - 2015-10-15 14:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem pracownikiem firmy VACO oddziału Wrocławskiego kilka dobrych lat. Dostałem za swoją pracę wiele nagród i pochwał m.in nagrodę pracownika roku. Poznałem w tej firmie wiele ciekawych osób. Pierwsze co mnie przekonało to wysoki poziom kultury. Jestem wdzięczny do dnia dzisiejszego z przekazanej mi wiedzy szczególnie przez Pana Artura. Z miłą chęcią pracował bym po dzień dzisiejszy mimo że musiałem dojeżdżać do firmy codziennie pociągiem 80km w jedną stronę:) Z serdecznością pozdrawiam wszystkich pracowników firmy i życzę sukcesów.
zdjecie uzytkownika
grzegorzm - 2015-10-15 21:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ze wględu na odległość czasową w której świadczyłem pracę w strukturach Vaco pomyliłem imiona w opisie. Nie chodziło mi o Pana Artura tylko Pana Arkadiusza świetnego umysłowca tej firmy.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2015-10-17 20:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-03-24 22:19:36]:
Mam pozytywne doświadczenia ze świadczenia pracy w Impelu, plus walory finansowe na elementarne wydatki studenckie: szczególnie ważne dla tych na tzw.dorobku.
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-11-01 01:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sandra - super, że studenci mogą się tutaj odnaleźć. Sam właśnie jestem po studiach i chętnie chciałbym znaleźć zatrudnienie u nich i jestem ciekawy czy jest teraz jakaś rotacja wśród pracowników? Kiedyś to mieli oferty pracy na pracowników technicznych czy referentów ds. zamówień publicznych, a teraz cisza. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Cynowy - 2015-11-04 12:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla osób zdesperowanych nie polecam.Typowy wyzysk człowieka przez człowieka.Psia stawka godzinowa i warunki takie same.
zdjecie uzytkownika
opla - 2015-11-10 15:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich w firmie praca jako Młodszy Specjalista ds. Sekretariatu i Rozliczeń, tylko obowiązki przypominają mi zwykle stanowisko sekretarki, bo jakieś rozliczenia, prowadzenie i porządkowanie prezentacji i wydaje mi się, że tutaj mozna już normalnie nazwac takie stanowisko, zwłaszcza, ze chyba obowiązki się nie różnia.
zdjecie uzytkownika
87654 - 2015-11-12 18:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@opla no ja też widziałem że właśnie prowadzą teraz rekrutację..zaiteresowało mnie ogłoszenie na kierownika obiektu
zdjecie uzytkownika
ida - 2015-11-15 03:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co jest warte odnotowania to sama opinia o pracodawcy, nie wiele osób jest tak zadowolonych ze współpracy
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-11-17 12:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozliczenia, prowadzenie i porządkowanie prezentacji to s w miare proste czynności, a za taką kase się opłaca.
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-12-06 17:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te opinie i mam mieszane uczucia,uderza zbytnia jednostronność i jakoś nikt nie przyznaje się do swoich słabości, może chodzi o braki wykształcenia, do których niemiło się przyznać, może kiepski intelekt, bo do szkoły chodziło się niekiedy. Też pracuję w Impelu i wiem ,że wszystko zależy od indywidualnego podejścia, ja lubię swoją pracę i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-12-06 22:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że wiele osób ma problem z Impelem, bo firma sporo od pracowników wymaga, i nie ma znaczenia o jakie konkretnie stanowisko chodzi. Trzeba trochę chyba wyluzować, a będzie lepiej.
zdjecie uzytkownika
frania - 2015-12-08 19:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli checie sie narobic i nie zarobic zatrudnijcie sie do tej firmy!!! żenada i płacz. zadnych nagrod mozna sie ze***ć ii poświecic firmie a tu zero uznania. do kierownika mojego oddzialu pasuje powiedzenie DAJCIE MI LUDZI A BEDE ROBIC , jedna osoba zarabia reszta haruje
zdjecie uzytkownika
maurycy - 2015-12-16 18:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo zróżnicowane opinie, jak w życiu, wszystkim się jednakowo nie dogodzi. Moje doświadczenia są zdecydowanie pozytywne. Przede wszystkim nie nastawiajmy się bokiem do pracy. Wiadomo pracować trzeba nikt nie płaci za bycie paprotką. Warto też starać się już w czasie studiów o staż w Impelu, będzie z pewnością łatwiej potem.
zdjecie uzytkownika
Wiesz - 2015-12-17 02:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda @maurycy ilu ludzi tyle opini, wiadomo że nie przypadkowo ludzie tutaj wchodzą, branża rozwija się, handel, klient to najnowsze trendy, bardzo szanuje
zdjecie uzytkownika
nikodem - 2016-01-06 19:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W opiniach czytamy przede wszystkim emocje, a praca to nade wszystko sprawa użytkowa i trzeba to kalkulować na logikę. Ja akurat w Impelu trafiłem na dobrą pracę i wiem, że liczą się tu z człowiekiem, który daje z siebie energię nie tylko przychodzi się zameldować.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-01-08 01:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikodem - 2016-01-06 19:45:18]:
Cześć wszystkim. Słyszałem , że tutaj przede wszystkim początki nie są zbyt łatwe. Później jakoś już leci. Co do wpisu wyżej to nie można tak wszystkiego kalkulować
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-01-10 22:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2015-09-01 02:42:11]:
Sposób wypowiedzi niektórych osób budzi mieszane odczucie, jak zawsze gdy w grę wchodzi praca i płaca. czasem odnoszę wrażenie, że coraz bardziej roszczeniowo co do oczekiwań płacowych podchodzą ci, którzy posiadają kiepskie kompetencje i zero odpowiedzialności. Impel to firma funkcjonująca dostatecznie długo i ma wyrobione standardy, dobrze , że nie obniża lotów.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2016-01-11 12:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@paweł zgadzam się, to firma znana i stabilna w branży outsourcingu dla przedsiębiorstw, ale zeby działaąć w tej drużynie to jednak trzeba z siebie dawać 101%
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-01-18 12:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z państwa pracował w Impelu jako osoba niepełnosprawna z grupą inwalidzką i czy firma jest godna polecenia.
zdjecie uzytkownika
kajmanowak - 2016-01-18 21:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakie stanowisko chcesz aplikować, bardziej do biura czy jednak gdzieś na pracownika ochrony? bo to różnica, wydaje mi się, że możesz próbować tam, podobno traktują z należytym szacunkiem osoby z grupą
zdjecie uzytkownika
Czarna - 2016-01-27 22:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Twoją opinią, rozmowa z Panią dyrektor żenada, nie miała pojęcia w jakim celu mnie na nią sama zaprosiła, ale bynajmniej podczas rozmowy potraktowałam ja tak samo jak ona mnie totalnie z góry, ogólnie firmy nie polecam, sprzątanie systemem H2o i nic więcej,na tym oszczędzają, w ten sposób się utrzymują na kontraktach, pracownikom płacąc marne grosze obiecując zupełnie coś innego, psujac tym samym rynek innym rzetelnym firmom.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2016-01-29 23:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pralnie zamykają
zdjecie uzytkownika
arwina - 2016-01-31 22:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie o tym impelu piszecie co trzeba, bowiem Maria tu nie ma żadnej pralni. Chodzi o Vaco, czyli firme, która zajmuje się usługami DDD, czyli deratyzacja i dezynsekcja szkodników. Są podobno bardzo skuteczni.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na początku test - forma pisemna (30 min.), później 10 minut rozmowy polegającej na zadawaniu kolejnych pytań. Absolutny brak profesjonalizmu. Atmosfera bardzo nieprzyjemna i niesympatyczna. Żadnego wprowadzenia i żadnych informacji dla kandydata. Nic na temat ewentualnej formy współpracy, zakresu obowiązków itp. Prowadzące "ciągnięte za język" powiedziały bardzo niewiele. Dawały jasno do zrozumienia, że mają sporo kandydatów więc mogą traktować ich protekcjonalnie. Jeśli chodzi o dzisiejsze standardy prowadzenia rozmów rekrutacyjnych, to ta nie spełniała podstawowych zasad. No i oczywiście brak odpowiedzi, a to już żenada.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
best of the best - 2016-02-05 23:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podobno skuteczni tylko zayebiscie skuteczni to tak w ramach sprostowania.
zdjecie uzytkownika
pajacyk - 2016-02-06 12:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a wiadomo czy zapewniają odpowiednie szkolenia dla regionalnych menedżerów ds. sprzedaży? Oczekują 2 letniego doświadczenia, ale dobrze, że jest umowa o pracę.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert