Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)

Pracowałeś w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dorota - 2014-08-19 22:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogrmona to firma jest, ja znalazlam prace w cleaningu i sie ciesze, bo w koncu na umowe a nie jakos po znajomosci
zdjecie uzytkownika
pd - 2014-08-20 01:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zastanawiacie się nad sobą pisząc takie informację? Jaką kto ma ambicję pisząc że on pracuje w tej firmie bo ma wypłatę na czas? Trzeba było się uczyć i szukać pracy w lepszych kołchozach!
Ambicja pracownika = przebujanie się do wypłaty :)
Piszecie takie bzdury że czasem szkoda czytać.
zdjecie uzytkownika
rudy - 2014-08-22 09:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nawet kasa nie jest na czas, a niektórym się po 300, 400 zł. nie zgadza i nie ma winnych!
zdjecie uzytkownika
majlo - 2014-08-23 01:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas pieniądze się zgadzają. jeszcze się nie zdarzyło,żeby coś było nie tak pod tym kątem. jasne, że nie jest to jedyny argument, ale dość istotny.zwłaszcza gdy masz inne zobowiązania które musisz uiścić na czas. warunki pracy są ok, zasady których trzeba przestrzegać są ważne, bo ułatwiają funkcjonowanie i nie są wymyślane bo ktoś miał taki kaprys.nie każdemu to odpowiada ale ja lubię pracę zorganizowaną i lubię mieć poczucie bezpieczeństwa w robocie.
zdjecie uzytkownika
hi hi - 2014-08-27 11:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i mamy powtórkę z rozrywki :) gdzie są ostatnie wpisy?????
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-27 14:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem administratorzy tego portalu powinni poważnie zastanowić się nad jego sensem i celem.... jeśli na żądanie pracodawcy usuwają niepochlebne dla niego wpisy. Zgadzam się z taką metodą, jeśli wpisy obrażałyby kogoś personalnie czy zawierały wulgaryzmy. Ale ostatnie wpisy - usunięte w ciągu kilku ostatnich dni - nie stanowiły takiego przypadku, były poprostu niepochlebne dla Vaco.
A zatem JAKI JEST CEL ? takiego portalu, jeśli można w nim pisać tylko to, co się podoba danemu pracodawcy ? a to co mu się nie podoba zniknie ?
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-08-27 14:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hi hi - 2014-08-27 11:39:15]:
na biurku zarządu... :)
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-08-27 18:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest ogromna i ja licze na to ze znajde wniej miejsce dla siebie, chyba poszukam w cleaningu
zdjecie uzytkownika
kyoto - 2014-08-29 13:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie coś znajdziesz. impel ma tyle obiektów że na pewno Cię przyjmą. najlepiej się z nimi skontaktować i zobaczyć co i jak. warunki pracy są bardzo dobre, praca spokojna i pewna, z wypłatą na czas.
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-08-30 15:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dot."Jacek" nie wiem kto ci płaci za te wpisy ale mijasz się z prawdą.
podjęłam pracę w firmie"IMPEL CLEANING" bez podpisania jakiejkolwiek umowy.
Pani Halina bo tyle o niej wiem "nie przedstawiła się" kazała mi biegać po Katowicach z wiaderkiem i mopem o wodę musiałam się prosić lokatorów.Po dwóch dniach chciałam zrezygnować to mi powiedziano że żeby otrzymać jakiekolwiek wynagrodzenie muszę przepracować minimum 2 tygodnie a mówimy o kwocie ok.40-50zł.netto jak lubicie sprzątać klatki schodowe z fekalii jak rozumiem nie odpłatnie to to jest dobry adres. Ps.Czy takie praktyki stosuje szanująca się firma? sami sobie odpowiedzcie.
zdjecie uzytkownika
były technik - 2014-08-30 15:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co mnie obchodzi impel clining, impel catering, czy impel ochrona. Tu miały być opinie o VACO a nie impelu!!!
zdjecie uzytkownika
Nickuś - 2014-08-31 12:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie osobiście martwi sytuacja na obiekcie Manhattan w Gdańsku Wrzeszcz. Szef ochrony na tym obiekcie wyraźnie sobie nie radzi. Ma problem z ludźmi. Ci bardziej rozgarnięci odchodzą, bo stawki są słabe a do tego pan Mirek nie ma w zwyczaju szanować tych którzy mają troszkę więcej rozumu, od ochrony NIE WYMAGA asertywności, bardziej liczy na lojalność i posłuszeństwo. Chyba obawia się że bardziej rozgarnięci pracownicy mogą zagrażać jemu i jego funkcji ;) Jak sam mawia: Musiałem stać na bramie w Stoczniowej 20 lat by być tu gdzie jestem ;) W tej chwili po obiekcie kręcą się sami niepełnosprawni ludzie (bo tylko tacy są rentowni dla Impel) którzy nie są w stanie zainterweniować w sytuacji zagrożenia. Myślę że zarządca budynku widząc takich ochroniarzy na swoim obiekcie z czasem wyciągnie wnioski i wpuści na obiekt kolejną firmę, która lepiej sobie poradzi.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-01 16:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widać ludzie mają problem z przeczytaniem poprawnie tematu tego forum. Jak zwykle zagubieni w sieci :) W rzeczywistości też tak chyba mają. Nie potrafią się odnaleźć:) i dlatego pozostaje im praca w Impelu :)
Hej ludziki z Impela zabierać wiaderka, szmaty i sio na inne forum, bo to nie wasze !!!!
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-01 16:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a Może p. administrator by pousuwał te wszystkie wpisy ludzi w Impela, którzy nie mogą się odnaleźć w sieci????
Hej panie administrator, zrób pan coś z tym, bo to więcej syfu wnosi niż pańskie usuwanie prawdy o Vaco. Plizzzzz.
zdjecie uzytkownika
Kleofas - 2014-09-09 21:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Widzę że większość krytycznych opinii dot. Impel Sp. z o.o. (teraz VACO Sp. z o.o.) - Wrocław usunięto... te zmiany nazwy firmy to niestety smutny standard w Impelu i spółkach z.o.o pośredniczących/powiązanych z Impel, co ~ 6 miesięcy zmiana nazwy firmy, nowy KRS (tak jak by to była nowa firma...)
Wracając do tematu, radzę wszystkim ubiegającym się o prace w ww. firmie zapoznać się dokładnie z umową przed jej podpisaniem. Uważajcie na um. zlecenie. Umowa zlecenie jest za wykonywaną czynność a nie za liczbę przepracowanych godzin. Często za nadgodziny (np. ochrona) ww. firma daje um. zlecenie. Dawanie umowy zlecenie na prace w określonych godzinach to działanie na szkodę pracownika i państwa. Firma w przypadku um. zlecenie nie płaci ZUSu mimo że pracownik pracuje na pełny etat. Nie wierzcie w ustalenia ustne, wszystko musi być na papierze. Warto też sprawdzać odcinek wypłaty z przepracowanymi godz.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-09-10 21:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja swoja umowe przeczytalem uwaznie i nie znalazlem niczego co by mi nie odpowiadalo, standardowa umowa bez malego druczku jak to sie potocznie mowi
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-11 18:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2014-09-10 21:26:00]:
a regulaminy, które podpisałeś czytałeś????
zdjecie uzytkownika
były technik VAco - 2014-09-12 21:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO JEST PORTAL O PRACODAWCY VACO SP. Z O.O (DAWNIEJ IMPEL) WIĘC WSZYSCY IMPELOWCY Nauczcie sie czytać ze zrozumieniem, a nie zaśmiecacie skrzynkę. A skoro nie umiecie czytac ze zrozumieniem, to nie dziwię się że jesteście szczęśliwi, że ochłapy zwane przez was pensją - wypłatą itd. przychodzą na czas. TU MAJĄ byĆ opinie o VACO sp. z o.o.!!!!!
zdjecie uzytkownika
były technik VAco - 2014-09-12 21:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VACO Sp. z o.o. nigdzie w swych folderach i reklamach nie ma wpisu IMPEL group od kiedy wyszło jak prezes Impela traktuje swych pracowników. Był to CHWYT by NIKT nie kojarzył Vaco i prezesa Boooojarskiego z Impelem. Dlatego Impelowcy piszcie na temat Impel gdzieś w innym portalu, a Ci co widzą czym jest Vaco pisali tu.
Oczywiście obiektywnie :-)Tyle, że nie ma obiektywizmu w tym temacie, bo każdy ma swoje doświadczenia, a to juz nie obiektywizm...
zdjecie uzytkownika
KIEROWNIK - 2014-09-12 23:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były technik VAco - 2014-09-12 21:47:12]:
Ja mam umowę z VACO sp.zoo spółka Akcyjna Firmy IMPEL.
Jak to wyjaśnisz?
Pracuje od ponad duch lat i tak mam napisane kto jest moim pracodawcą a teraz dostałem przedłużenie umowy na czas nieokreślony i też mam hamamelisa kto jest moim pracodawcą: VACO SP.ZOO SA. KORPORACJA FIRMY IMPEL !!!
Wyjaśni to tym którzy mają takie umowy!?
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-14 23:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj no kierownik. ja Ci wyjaśnię jeżeli nie potrafisz tego sam rozkminić.
pierwsza podstawowa rzecz to jeżeli tak się tu nazwałeś "kierownik" to może i nim jesteś. Ma to swoje plusy i minusy oczywiście. Ale do czego zmierzam.
Nie czytasz ze zrozumieniem chłopie i nie znasz podstaw spółek cywilnych to pierwsza sprawa. Nie spotkałem jeszcze nigdzie spółki z o.o.w stopce była informacja taka którą podałeś :sp. z o.o. akcyjna spółka firmy jakiejś tam. :)
uśmiałem się do łez. jeśli już byłaby taka informacja to napisane byłoby chyba tak: sp. z o.o. spółka kapitałowa grupy jakiejś tam w tym przypadku impel.
Więc stary sory ale nawet nie wiesz co piszesz i czy to co piszesz ma sens.
druga rzecz bardzo ważna, to forum dotyczy wyłącznie vaco a nie innych firm z grupy impel. Więc bardzo proszę o dostosowanie się do głównego wątku forum i nie zaśmiecanie go sprzecznymi, wprowadzając dezinformację.
Trzecia rzecz to wyjaśnij przy okazji Twojego ostatniego postu co oznacza Vaco sp z o.o. s.a. korporacja firmy impel? Czy ty wiesz jakie twory nowe produkujesz??? Proszę popatrz w słownik wyrazów obcych na znaczenie wyrazu KORPORACJA i zacznij pisać z sensem. pozdrawiam i życzę powodzenia przy pisaniu takich bzdur już na innym forum. jeżeli takie istnieją. trzymam kciuki za odnalezienie takowego ponieważ musicie być wszyscy bardzo zmartwieni tym, że coś macie napisane na umowach a takich forum nie ma :)))))))))
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-14 23:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KIEROWNIK - 2014-09-12 23:31:29]:
znajdź mi proszę taką informację w necie na ten temat który napisałeś, że to korporacja i że vaco jest spółką akcyjną impela. cholercia patrz wchodzę sprawdzam i nigdzie nie widzę, wszędzie tylko jest vaco sp z o.o. nawet u nich na stronie też tak jest. oj kierownik kierownik.
zdjecie uzytkownika
AGA - 2014-09-16 09:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hihi - 2014-09-14 23:37:08]:
Nie będę z tobą dyskutowała, widzę że jesteś już dobrze ustawiony w firmie że ją tak bronisz.
No cóż masz do tego prawo.
Ja też mam w umowie zapisane że pracuje w firmie VACO S.P Z O.O. SPÓŁKA AKCYJNA IMPEL.
Więc nie wiem czego się chłopa czepiasz?!
Widać że jeszcze nie jesteś w temacie że ludzi w błąd wprowadzasz.
VACO i IMPEL to samo tylko próbuje ukrywać się pod różnymi nazwami.
A pracuje już bardzo długo.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-16 11:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [AGA - 2014-09-16 09:52:33]:
znajdź mi proszę KRS firmy, w której pracujesz !!!! i znajdźcie swoje forum a nie tutaj będziecie zaśmiecać swoimi postami.
tak się składa, że ja mam na umowie Vaco sp.z o.o.i dlatego jestem tutaj a nie na innych forach. Życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Gerard - 2014-09-16 15:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram użytkownika "hihi"
Panie i Panowie czy wy pracujecie w firmie, która ma adres: vaco kropka com kropka pl ??? o jakim Wy cleaningu tu piszecie ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x