Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)

Pracowałeś w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ASC - 2015-02-11 18:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba zrozumieć że VACO i IMPEL to to samo w końcu!
zdjecie uzytkownika
pracownik Vaco - 2015-02-17 12:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ASC - 2015-02-11 18:12:22]:
ale trzeba mieć w głowie siekę żeby wpisywać komentarze swojej firmy na forum innej. ogarnij się trochę
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK VACO - 2015-02-17 12:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANONYMOUS - 2015-02-10 13:59:53]:
ale trzeba mieć w głowie siekę żeby wpisywać komentarze firmy, w której pracujesz na forum innej. ogarnij się trochę. JUŻ WIEM CZEMU TAM PRACUJESZ :)))
zdjecie uzytkownika
ASC - 2015-02-17 18:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie trzeba mieć sieczkę w głowie aby być zaślepiony firmą!
Jak popracujesz tyle lat co ja w firmie to może zmądrzejesz w końcu.
zdjecie uzytkownika
pracownik vaco - 2015-02-17 21:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ASC - 2015-02-17 18:29:55]:
uczyli Cię w szkole czytania ze zrozumieniem???
czytaj temat forum i S.p.i.e.p.r.z.a.j do siebie do impela, bo właśnie tam tacy pracują jak ty, którzy nie potrafią nawet normalnie się odnaleźć w życiu i necie. Won!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-18 11:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ASC; daj spokój nie warto sobie takimi ludźmi głowy zawracać, widać co reprezentuje sobą i firmę, wstyd!
Pranie mózgu już mu w firmie zrobili i teraz on próbuje zrobić innym to samo!
On pracuje i nie wie kto jest jego faktycznym płatnikiem.
zdjecie uzytkownika
pracownik vaco - 2015-02-18 17:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-02-18 11:01:44]:
stary nie wiem o czym ty mówisz bo ja rozróżniam płatnika od pracodawcy a ty z tego co widać nie. też czytaj tytuł forum ze zrozumieniem. następny jełop.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-03-09 20:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną do VACO. Atmosfera podczas spotkania beznadziejna. Nieprzyjemnie i niesympatycznie. A najgorszy był zupełny brak profesjonalizmu u prowadzących. Żadnego wprowadzenia. Rozmowa okazała się być wyłącznie egzaminem dla kandydata. W drugą stronę żadnych informacji. Nic na temat rodzaju ewentualnej umowy, zarysu zakresu obowiązków, daty zatrudnienia itp. Obiecano mi odpowiedź po tygodniu. Oczywiście nie dostałam żadnej. No ale czego można się spodziewać po takiej amatorszczyźnie. Jeśli chodzi o poziom prowadzonej rozmowy, to grubo poniżej krytyki. Prowadzące jasno dawały do zrozumienia, że kandydatów mają dużo, to mogą nimi poniewierać. Szkoda, że nie biorą pod uwagę, że na takich spotkaniach dwie strony oceniają się wzajemnie. Żenada. Panie powinny dużo poczytać na temat prowadzenia rekrutacji, bo w tym zakresie są bardzo, bardzo w tyle. Jeśli atmosfera w tej firmie jest taka jak podczas rozmowy, to współczuję zatrudnionym.
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2015-03-18 20:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to w końcu warto się starać czy nie o prace w Vaco?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-03-19 21:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aplikant - 2015-03-18 20:00:42]:
Warto warto każdy dyrektor w vaco ci to powie.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-24 22:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracując w VAVO, nie dostaniesz nigdy dobrego słowa robiąc coś więcej, tylko kolejne oczekiwania. Twoja ścieżka kariery zatrzyma się na stanowisku które będziesz zajmować, następnie atmosfera jest teoretycznie do zniesienia tylko zależy do jakiego działu trafisz no i oczywiście kogo będziesz miał/a. za przełożonego, bo od tego zależy 50 procent twojego samopoczucia. Pieniądze jakie sobie wywalczysz takie będą przez cały czas chyba że jakiś cud się zdarzy no i dostaniesz 300 zł brutto podwyżki... Ogólnie filozofia firmy jest taka każdy chce u NAS pracować nie Ty to kto inny.
zdjecie uzytkownika
Vocaler - 2015-03-25 02:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik XA - 2015-02-03 16:13:41]:
Byly pracowniku, tez jestem pod obserwacja, sprawdzaja mnie na kazdym kroku roznymi sposobami, nie wiedziec dlaczego, ze swoich obowiazkow wywiazuje sie... Prawda jest taka ze musisz obserwowac, nie dac sie sprowokowac i robic wszystko jak nalezy. A przynajmniej starac sie i miec jakies logiczne, sensowne wytlumaczenie, wtedy tylek caly. :) Donosicielstwa boja sie Ci, ktorzy sa nieuczciwi. Sztuka polega na tym, bys Ty kontrolowal sytuacje w momencie, gdy oni mysla ze maja kontrole nad Toba. To niezla szkola, ciekawa obserwacja, miejscami nawet lekki ubaw, bo mysla ze nic nie wiesz. Ale jesli ktos jest ignorantem, nie interesuje sie swiatem i otoczeniem, psioczy. Jeśli ktoś chce rozwijać siebie, są to niezłe testy sprawdzające Twpoje predyspozycje do tej pracy. :) Widocznie nie chcą pracownika ochrony a la pan Lesio parkingowy albo portier Zenon z budowy, a energicznych pracowników, którzy odpowiednio reaagują w zależności o sytuacji, to forma selekcji. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
XA do VOCALER - 2015-05-08 19:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli to jest forma selekcji jak piszesz to z latwoscia dojdziemy do wniosku ze z IMPEL SECURITY trzeba bedzie zwolnic z pracy moze z 95% pracownikow, biorac pod uwage jak ja pracowalem a jak pracowali kolesie z obiektu. Ale tu chodzilo o odwaracanie uwagi swoich nieuczciwosci. Powiem szczerze ze ja z IMPEL SECURITY to mialem bardzo duzo nieprzyjemnosci i zle wspominam ta firme, nie ma czego milego wspominac. Generalnie to konfidencji impelowscy, ktorzy okazali sie nieuczciwi, donosili na innch a sami tak przeginali ze mozna by ich zwolnic na dzien dobry, ale byli nietykalni bo to donosiciele. Tez mnie zadziwialo mocno kogo w IMPELU wybiera sie na brygadziste obiektu, decydowalo to ze jest chetnym donosicielem i tylko to, nie musi umiec pisac, robic grafikow itp. wazne ze donosi, moze byc konkretnie uposledzony umyslowo, chory psychicznie, to nie ma znaczenia. Tak jak slawny kompromitujacy przypadek Roberta Ł. :( Jesli chodzi o szefow ochrony to mam rozne zdanie, mialem calkiem dobrze nastawionych do mnie szefow, az milo sie z nimi rozmawialo :) a i tacy ktorzy... Na poczatku bylo oki :) a jak ktos wnerwil tego szefa to odreagowywal na innych pracownikach. Zreszta jak tu mowic o selekcji??? Biora do tej pracy byle jakich ludzi w ulicy, bo kto porzadny zgodzi sie na prace na umowe smieciowa za 4 czy 5 zl. Selekcje to trzeba zrobic IMPELOWI, dziwne ze ta firma dalej istnieje. Bylo mi tak zle w IMPEL SECURITY ze przenioslem sie do innej firmy ochroniarskiej, tam sa inne normy, jest szacunek i zaufanie do ludzi, przyjezdza autem szef ochrony i ze wzgledu na szacunek do ludzi nie wchodzi do portierni, przekazuje dokumentacje przez szybe auta i odjezdza. A my szanujemy swojego szefa :) i tak sie dobrze uklada :) ale IMPEL SECURITY tak nie ma, tam wola byc chamscy i uwazaja ze robia laske ludziom. Odradzam zatrudnianie sie w tej firmie, narazisz sie na wiele nieprzyjemnosci, po co Ci to! Artur Wnek
zdjecie uzytkownika
były pracownik XA - 2015-05-13 17:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla kogo w IMPEL SECURITY robi sie selekcje??? Jest to bardzo niezrozumiale (?) Zatrudnia Ciebie na umowe smieciowa, za 4 czy 5 zl powiedzmy, bez skladek emerytalnych, bez platnego chorobowego, bez urlopu, czyli bez niczego i za wynagrodzenie bardzo ponizej wszelkich norm. Beda Ciebie przesladowac i dowiesz sie ze jest to selekcja, hi hi ;) no wysmiac tylko :) Ze masz sie strasznie starac i WALCZYC o ta prace, przeciez powinno Ci bardzo zalezec!!! ;) hi hi. To sobie wyobrazmy jak to wyglada w praktyce, 168 godzin pracy w miesiacu, razy 4,50 zl na godzine, rowna sie 756 zl na zycie miesiecznie. Musisz brac udzial w selekcji i sie bardziej starac :) czlowiek nie wie jak reagowac, placzem czy wysmianiem.
zdjecie uzytkownika
były pracownik XA - 2015-05-13 18:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na koniec tez dorzuce z dobrej srony, nie moge byc taki goloslowny i tylko stronniczy, powiedzialem A i tez chce powiedziec B :) We wroclawskim IMPEL SECURITY tez doswiadczylem dobra, uprzejmosci :) chcialem bardzo podziekowac pewnym (nie wszystkim) szefom ochrony i paniom w biura IMPEL-a i z firm tzw.corek IMPEL-a. Bylo mi tez na swoj sposob dobrze, pracowalo mi sie dobrze tez, pomimo wszystko. Rozne obiekty, rozni ludzie, zdarzaly sie tez dobre PERELKI :) mysle ze trzeba starac sie ze zla tez umiec wyciagnac dobro. Maksymalnie zaufac DOBREMU BOGU :) i starac sie widziec w pewnych wydarzeniach dobro, ktore stwierdzimy po czasie dopiero ze bylo nie milo ale przez to stalismy sie bardziej doswiadczeni i lepiej znamy zycie. Chce tez widziec dobre strony w swoich doswiadczeniach, tez przez pryzmat pracy w IMPEL SECURITY z Wroclawia. Artur W. Z POZDROWIENIAMI :)
zdjecie uzytkownika
labo - 2015-06-08 16:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie chodzi tu o to że jak pracownik ochrony można też poznać ciekawych ludzi, z którymi się współpracuje, no niestety w pracy za bardzo rozmawiać między sobą nie można, a szkoda bo czas by szybciej zleciał, no ale raz na jakiś czas zdarza się też wyjść na grupowe piwko czy coś takiego. Atmosfera spoko jest.
zdjecie uzytkownika
były technik VACO - 2015-06-22 14:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak BYDŁO IMPEL GROUP nie umiejące czytać ze zrozumieniem zawładnęło tematem FIRMY CÓRKI VACO. TAk CIĘŻKO DOCZYTAĆ????? Jest po impel group - cytuję "TERAZ VACO". CIĘŻKO to doczytać i zrozumieć o kim mowa???? Ale jaka firma taka ELITA komentujących byłych pracowników Impel group.
zdjecie uzytkownika
spoczero ziom - 2015-06-29 21:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były technik VACO - 2015-06-22 14:21:40]:
Stary czego oczekujesz po ludziach, którzy zasadniczo są niedoinwestowani intelektualnie i nie nadają się do niczego oprócz pilnowania trawy na łące. Wyobraź sobie gdyby jakimś cudem trafili do Vaco wszystko by leżało a klienci sami musieliby sobie robić serwisy albo łazić za nimi i non stop patrzeć im na ręce.
zdjecie uzytkownika
Lou - 2015-07-14 03:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nazywanie tak pracowników IMPEL wydaje mi się, że jest trochę niesprawiedliwe. Nie wnikam w warunki intelektu każdego pracownika, ale jeżeli ktoś myśli dalej inaczej to może warto się zastanowić nad sensem podejmowanej pracy w firmie, albo skorzystania z wyższych standardów ofert - wszystko do zrobienia.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-15 07:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Wielmożny Pan Lexus - 2015-07-15 07:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie jest prokurator ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie wały jak w impelu -vaco świat nie widział !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nobi - 2015-07-16 11:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rozmowie o prace dyrektor nic nie powiedzial że pracownik ma do czynienia z bardzo mocnymi środkami chemicznymi. Na okresie próbnym zachorowalem na oczy w czasie pracy,nie mialem szkolenia bhp, menadzer powiedzial bym wział L4, dostalem na 4dni zwolnienie od lekarza, w poniedzialek pojechalem do pracy a we wtorek zostalem zwolniony o że wkurzyłem dyrektora z Katowic tym że zachorowałem i poszedlem na L4. Firma nieporozumienie... szkoda zachodu, a pracownicy tylko dosza do dyrektora na Ciebie, liżą mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] VACO SRACO..dadzą Wam nowe CADDY jak ono jest w kredycie, ludzie nie dajcie sie nabrać na te ich obietnice, szkoda waszego czasu i zdrowia. FIRMA DNO!!!! tak jak i dyrektor z oddzialu Katowice. Pozdrawiam Pana Dyrektora:)
zdjecie uzytkownika
MIKI KIKI - 2015-07-28 23:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NOBI TWÓJ WPIS JEST CO NAJMNIEJ ŻENUJĄCY JAK MASZ ALERGIĘ NA PRACĘ TO ZOSTAŃ W DOMU I PILNUJ MAMY.pozdrawiam lesera
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2015-07-29 21:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MIKI KIKI, to pewnie euliza łesoła. Nie potrafi odeprzeć prawdziwych argumentów dot. zdrowia i BHP w tej firemce, tylko atakuje. Preparaty, którymi się posługują technicy są skrajnie niebezpieczne dla zdrowia ludzi, więc atak na NOBIEGO, wskazuje brak kontrargumentu. Żenada.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na początku test - forma pisemna (30 min.), później 10 minut rozmowy polegającej na zadawaniu kolejnych pytań. Absolutny brak profesjonalizmu. Atmosfera bardzo nieprzyjemna i niesympatyczna. Żadnego wprowadzenia i żadnych informacji dla kandydata. Nic na temat ewentualnej formy współpracy, zakresu obowiązków itp. Prowadzące "ciągnięte za język" powiedziały bardzo niewiele. Dawały jasno do zrozumienia, że mają sporo kandydatów więc mogą traktować ich protekcjonalnie. Jeśli chodzi o dzisiejsze standardy prowadzenia rozmów rekrutacyjnych, to ta nie spełniała podstawowych zasad. No i oczywiście brak odpowiedzi, a to już żenada.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-30 22:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ktoś tam - 2015-07-30 22:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znająć pana N jest się pewnym że ma alergię na pracę. Pierwsze słyszę że te preparaty są aż tak groźne i ciekawi mnie jedna rzecz że skoro tak jest to hmm dlaczego jeszcze nikt się nie zatruł? nie sądzę żeby ktoś z zarządu aż tak bardzo się nudził i interesował wypocinami niekompetentnych pracowników żeby czytać to co tu jest napisane a co dopiero odpowiadać na te żenujące komentarze ludzi, którzy nie nadają się na pracowników.
zdjecie uzytkownika
technik - 2015-07-30 22:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę są jakieś zarzuty pod adresem firmy od byłego pracownika i brak oficjalnego stanowiska a to sprzyja robieniu bagna. Oficjalnie nikt tego nie czyta poza klientami, którzy czerpią stąd pełnymi garściami mając prawie pełen obraz ale to nie moja firma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)?
Zadaj pytanie
alert