Hoist Polska sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Hoist Polska sp. z o.o.
2 307 6 1

Opinie o Hoist Polska sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Marcelina
 Opinia

Odradzam wszystkim pracę w Dziale, który zajmuje się rejestracją, zwłaszcza korespondencji sądowej, niedowartościowane (usunięte przez administratora) które są pracownikami nie robią nic innego tylko obgadują pozostałych współpracowników. Dodatkowo (usunięte przez administratora) bardzo długo tam pracuje i zamiast pomagać to z (usunięte przez administratora)potrafi wyskoczyć, że się źle coś zrobiło. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie4
lao che
 Opinia
@Marcelina 07.02.2019 18:59

A mnie to się tam podobało. Ludzie obgadują wszędzie i chyba nie oczekujesz od przełożonych, że będą ich za to w kątach stawiać. Budowanie klimatu w zespole trzeba zacząć od siebie a co do braku pomocy i wyskakiwaniu-> czy nie od tego jest przełożony by pilnować jak pracujesz i przepracowywać błędy? jeśli nie odpowiadała Ci forma komunikacji to czy byłaś o tym pogadać? ja nie miałem z tym nigdy problemu i starałem się takie dziwne sytuacje przegadywać od razu.

Pomocna?
Tak9Nie1
Monia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Marcelina 07.02.2019 18:59

A miało być tak super po przyjściu nowego bossa. Ech szkoda pisać. :((( Operacyjny szaleje i nic mu nie wychodzi, powtórka z historii z poprzedniej firmy. Ludzie zaczynają odchodzić lub się zastanawiają co dalej będzie. Myślałam że będzie lepiej, a jest coraz gorzej. Pracujemy - kleimy dalej te swoje znaczki i wołamy o pomoc!!!

Pomocna?
Tak44Nie
Ryża
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Marcelina 07.02.2019 18:59

czyli nic sie nie zmienia...Z tego co pamiętam tam od czasów Navi plotki to była podstawa:-) Na szczęście w porę udało mi się ewakuować -)Jednak początek np jako pierwsza praca to może być. Szczególnie polecam studentom. w miarę dobry dojazd na stadion.

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Faraon
 Opinia
@Monia 16.02.2019 12:18

Pracowałem z tym człowiekiem , katastrofa.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Marcelina 07.02.2019 18:59

Dlaczego kasowane sa prawdziwe wypowiedzi pracownikow? Maja na celu zatuszowanie tego co naprawde jest? Jak sie liderce podlizujesz to jest ok, jak nie to jest zle, sa faworyci ktorym wszystko wolno, a po ostatnich wydarzeniach to sie napewno nie zmieni, na uklady nie ma rady

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marysia
 Opinia
@Maja 09.04.2019 07:52

W CC robi się gorąco.

Pomocna?
Tak2Nie1
Tomasz z Szydłowca
 Opinia

co do przejęcia spraw z GETBACK. wraz ze sprawami przejda tez do was ludzie/. Czy po zatrudnieniu 90% składu z Getback będziecie zwalniać swoich dotychczasowych pracowników?

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@Tomasz z Szydłowca 08.04.2019 12:28

po co mają przechodzić ludzie z getback, jak z tych spraw i tak ciężko będzie cokolwiek odzyskać?

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zainteresowana
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Mam pytanie, jak wygląda praca na stanowisku Inspektor ds. korespondencji ? I co to znaczy atrakcyjne godziny pracy?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Okularnica
 Opinia
@zainteresowana 28.03.2019 12:29

To jest praca 8-16 jest straszny młyn. W ostatnim czasie z powodu braku kadry pracownicy zostawali na nadgodziny

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monia
 Opinia
@zainteresowana 28.03.2019 12:29

A kto tam jest szefem tego działu?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowana 2
 Opinia
@Okularnica 02.04.2019 17:37

Możesz napisać coś więcej? Jak wyglądają zarobki? Umowa o pracę od początku? Benefity rzeczywiście od początku?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@Okularnica 02.04.2019 17:37

70% tej korespondencji mogłoby w ogóle nie wychodzić, bowiem jest zwykłym szukaniem frajera i naciąganiem ludzi, a wręcz podpada pod art. 286§1 kk w zw. z art. 13§2 kk

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nickt
 Opinia

Witam. Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w dziale restrukturyzacji? I ogólnie o zarobkach? Śmieszne, czy jakiś poziom godności można osiągnąć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nono
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Ten z tatoo na łapach, bez matury, został kierownikiem terenu?

Pomocna?
Tak9Nie13

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jola
 Opinia
@Nono 29.03.2019 12:04

Serio?! Którego?! ????

Pomocna?
Tak1Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

A co się stało z Muminkiem? Smuteczek ????

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mim
 Opinia
@Paweł 11.03.2019 21:56

Jest coraz większy ????pączek bez rączek ????????????????

Pomocna?
Tak15Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jack
 Opinia

Hoist na Bema?! Czyli się jednak udało. Szkoda, że pieniądze wywalają na nową siedzibę a nie na kompetentną kadrę. Zwłaszcza w terenie.

Pomocna?
Tak3Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ARTURRRRO pączek
 Opinia
@Jack 11.03.2019 21:52

O tak udało się , bo w końcu nie jesteś już kompetentną kadrą, tylko bezrobotny pisarzem goworkowym. Kłamał aarrttuurro wszystkich naokoło. Wszystkie drogi prowadzą do Białegostoku. Tam się sprawdzisz.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lechu
 Opinia

PROSZĘ O INFO NA TEMAT PRACY WINDYKATOR TERENOWY CHODZI MI O NARZĘDZIA DO PRACY UMOWA PENSJA I ILE MOŻNA REALNIE PREMI ZROBIĆ DZIĘKI

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
doradca
 Opinia
@Lechu 30.12.2017 11:44

narzędzia masz wszystkie, umowa o pracę bez kombinacji jak to jest w wielu innych przypadkach, a premia to zależy od Twojego podejścia do pracy - czy przychodzisz zarabiać czy pracować. ja pracuje już długo więc mam spory potencjał zrobiony i co za tym idzie spora premia.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lech
 Opinia
@doradca 31.12.2017 10:13

MOZESZ NAPISAC COS WIĘCEJ , JAKIE SAMOCHODY ILOŚĆ SPRAW GODZINY PRACY STAWKA NA UMOWIE I PRZEŁOŻENI

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leszek
 Opinia
@doradca 31.12.2017 10:13

antywindykator to pracownik konkurencji, ktorej firmy? latwo zgadnac jak sie sprawdzi jego aktywnosc w watkach dotyczacych innych firm windykacyjnych, wszedzie obrzuca tym samym blotem, maly smutny frustrat oplacany od wpisu przez HR pewnej firmy konkurencyjnej... ktos sie jeszcze nabiera na twoje glupoty? :) pozdrawiam serdecznie malutki frustracie ;)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
!!!!!....
 Opinia
@Lechu 30.12.2017 11:44

Jeżeli chodzi o zarobki... Nic z tego słabe... Nigdy nie dostaniesz pliku plemiowego... Praca po 10h..

Pomocna?
Tak13Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
26_26
 Opinia
@Leszek 03.01.2018 11:22

On nie pracuje, on troluje. Jest smętnym kootasem zakompleksionym na maxa. Chciałby zarabiać na poradach prawnych, ale nie ma szczęścia i opluwa frustrat wszystkich pracowników.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@26_26 08.02.2019 05:26

kuśka ci nie staje i kompleksy uszami ci wychodzą na wierzch, że fikasz tępy niedortyśnięty wiejski głupku? zajmij się robotą zamiast spuszczać się po internetach. i uważaj, żebyś przypadkiem w prokuraturze nie wylądował za działania firemki w kierunku prób wyłudzeń.

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia

Siedziba firmy i grupy Hoist Polska (Hoist Finance) znajduje się w Sztokholmie, a oprócz Szwecji jej działalność rozciąga się na dziesięć innych krajów w Europie, co czyni firmę prawdziwie międzynarodową organizacją. Jak w takim środowisku odnajdują się osoby obecnie zatrudnione w Hoist Polska? Podzielcie się proszę swoją opinią na forum!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@Marta 05.02.2019 22:12

co z tego że HOIST działa międzynarodowo? spółka polska to spółka polska i kiszą się we własnym sosie za miskę ryżu, robiąc z siebie pośmiewisko i narażając się na odpowiedzialnoć karną nadstawiając karku przy wypełnianiu rozkazów. zagranicę i międzynarodowe towarzystwo to sobie mogą w serialach tv zobaczyć.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiola2103
 Opinia

Krętacze Tzw.Nachodzenie w domu , telefony , windykator nie chciał się przedstawic ale pozyskalismy dane smsm pozniej ... Prawdopodobnie próba wyłudzenia gdyż na wystosowane pisma zawsze oddzwaniali przełanczali ciągle do kogos innego i nie chcą pisemnie nam odpowiedzieć ...( chciałabym się dowiedzieć czy ktoś miał podobnie a jest pewien że zadłuzenia nie posiada)☕☕☕ Moje sugestie dla Hoist Polska sp. z o.o.: Prosze na przyszłosc starac się do ludzi miec inne podejscie i udowodnic swoje wypowiedzi

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia

Przedmiotem dyskusji w bieżącym wątku są kwestie związane z zatrudnieniem w firmie Hoist Polska. Proszę, abyście pamiętali, że forum GoWork.pl nie jest miejscem do prywatnych rozmów, zatem wyrażajcie się w taki sposób, by wszyscy użytkownicy forum mogli Was zrozumieć. Czy ktoś z Was posiada informacje, jak wygląda obecnie sytuacja w Hoist Polska? Na oficjalnej stronie firmy znalazłam aktualne oferty pracy. Czy ktoś z Was ostatnimi czasy aplikował do Hoist Polska? Dla tych, którzy rozważają aplikację, przesyłam link. http://hoistfinance.pl/kariera/

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poznajmy się z GB :-)
 Opinia

Pewnie wiele pytań i obaw...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wroclaw
 Opinia
@Poznajmy się z GB :-) 29.11.2018 22:04

Hoist przejmie tylko sprawy czy pracowników tez?

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@Wroclaw 02.12.2018 08:22

a po co mu pracownicy skoro ma swoich?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wroclaw
 Opinia
@antywindykator 02.12.2018 22:04

Po to żeby antywindykator sie nie nudził i mial kogo hejtowac ????

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@Wroclaw 03.12.2018 21:07

ciekawy argument. tylko kto będzie płacił temu pogłowiu, skoro HOIST ledwo na swoich wyrabia?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cccccgggg
 Opinia
@Wroclaw 02.12.2018 08:22

Wiadomo coś czy dalej nic?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anetka
 Opinia

W terenie bez zmian. 2 tysiące i do budy. Wcielasz ludziom kit, że muszą płacić dług z 95tego roku.

Pomocna?
Tak20Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janinka
 Opinia
@Anetka 30.12.2018 23:43

Ale psy i suki ujadają , oj nie udało się przetrwać nic nie robiąc. Sprzątanie już przynosi korzyści. Spokojnego i samotnego sylwestra życzymy Anetceeeeeeeeeee....................

Pomocna?
Tak18Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@Anetka 30.12.2018 23:43

nie tylko wciskasz ściemę o starociach. jest ciekawiej: powództwa wytoczone przez HOIST - oddalone. tymczasem zaczynają słać listy, że... dług wymaga spłaty ha ha ha. klient dzwoni na infolinię i uświadamia baranom że dług nie istnieje, lecz do tych tępych łbów nie dociera nic. i wysyłają terenowych na adresy aby ci robili z siebie pośmiewisko i narażali się na zarzuty z art. 286§1 kk w zw. z art. 13§1 kk

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były
 Opinia

Co tam się w Hoiście odjaniepawla? Jest sens wracać do terenu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
fffryderyk
 Opinia
@Były 21.11.2018 23:34

Stoisz przed dwoma bramami, z których jedna prowadzi do wyjścia natomiast druga do przepaści. Przed bramami stoi dwóch strażników, z których jeden kłamie a drugi mówi prawdę. Pytanie: Jak sformułujesz tylko jedno pytanie, które zadając tylko jednemu strażnikowi uzyskasz odpowiedź, która prowadzi do wyjścia? 'Którą bramę wskazałby twój kolega, gdybym zapytał go o wyjście?'

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Praca na CC
 Opinia

Ktoś z was pytał o pracę na CC. Powiem tak. System jest 0 1. Albo ktoś czuje windykacje albo nie. Jak się czuje temat to da się bardzo dużo zarobić. Natomiast jest druga grupa ludzi która tylko szuka wymówek na swoje usprawiedliwienie: a to złe sprawy, A to system itd. I uwierzcie mi że jak ktoś jest w tym dobry to zarabia dobry pieniądz.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Praca na CC 18.10.2018 17:02

Dokładnie tak jest

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRAWDZIWY DZIAŁACZ
 Opinia

Związki nie są po to, by się o nich ciągle mówiło i było głośno, lecz po to by skutecznie działały. Wywalczyły ostatnio m. in. wodę dla pracowników. A ich praca dopiero się rozpoczyna.....

Pomocna?
Tak54Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mania
 Opinia
@PRAWDZIWY DZIAŁACZ 01.07.2018 08:50

Ja bym nigdy nie zatrudniła osoby która była w związkach - z daleka od takich osób. Fuiiiiiii

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Samotna lala
 Opinia
@PRAWDZIWY DZIAŁACZ 01.07.2018 08:50

a kiedy się rozpocznie ta praca ? szukam pomocy do opieki nad dzieckiem.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Od dwóch lat w terenie
 Opinia
@PRAWDZIWY DZIAŁACZ 01.07.2018 08:50

Bzdura! Woda jest w terenie od dwóch lat

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bohater związkowy kraju rad
 Opinia
@PRAWDZIWY DZIAŁACZ 01.07.2018 08:50

boją się pracować..........................

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
glut
 Opinia
@PRAWDZIWY DZIAŁACZ 01.07.2018 08:50

są po to aby nic nie robić. kicham na nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GAZ
 Opinia
@PRAWDZIWY DZIAŁACZ 01.07.2018 08:50

ja też kicham i prykam

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ha ha ha
 Opinia
@glut 04.07.2018 22:30

wszyscy się śmieją z nich , po co chodzić do cyrku

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kac
 Opinia
@PRAWDZIWY DZIAŁACZ 01.07.2018 08:50

nie ma wody na pustyni , piję bo muszę bo tak mi każą

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@PRAWDZIWY DZIAŁACZ 01.07.2018 08:50

za moich czasów woda była(lanie wody też) i to zawsze widać sporo się zmieniło.... w wc tez woda zawsze była ale niektórzy rzadko jej używali zaniechując spłukiwania po sobie ..a ogólnie było ok ale to nie był taki moloch jak teraz Większa firma to i porządek trudniej utrzymać ale Pzycze szczerze powodzenia...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Drogi Użytkowniku,

pragniemy zwrócić się do wszystkich żywo komentujących, że portal ten nie jest finansowym ani prawnym forum dyskusyjnym. W tym celu pozwolimy sobie przytoczyć fragment FAQ samego portalu GoWork : 



„Czym są Opinie o pracodawcach?

[…] System ten ma służyć przede wszystkim wszystkim osobom szukającym pracy, aby przed podjęciem ostatecznej decyzji (czy to o wysłaniu dokumentów aplikacyjnych, czy o podjęciu pracy) mogły dowiedzieć się więcej na temat danej firmy czy przedsiębiorstwa.


Ponadto, na naszym forum osoby pracujące (kiedyś lub obecnie) w danej firmie mogą podzielić się wrażeniami z okresu zatrudnienia, tym samym pomagając osobom szukającym pracy w podjęciu decyzji.”

W kwestii nurtujących pytań natury prawnej, bądź wszelkiej innej bezpośrednio powiązanej z działalnością prowadzoną przez Hoist Polska zapraszamy do bezpośredniego kontaktu poprzez naszą stronę internetową.

 

W Hoist Polska bardzo cenimy sobie konstruktywną krytykę, nie tolerujemy jednak pomówień, wyzwisk, personalnych ataków czy po prostu wulgarnych wpisów, nie wspominając o spamie. Tym samym wszystkie nieodpowiednie posty będą przez nas zgłaszane do administratora w celu ich usunięcia.

Zapraszamy do merytorycznej dyskusji i przede wszystkim kulturalnego wyrażania swojego zdania.
 
Pozdrawiamy,
Zespół Hoist Polska.
 
Pomocna?
Tak8Nie
Windykator Terenowy
 Opinia

Witam wszystkich. Byłem na rozmowie z osobą reprezentująca firmę Hoist. Na początku wszystko ok, kultura i merytoryczna rozmowa. Pan poinformował, że firma poszukuje doświadczonych windykatorów z uwagi na zakup nowych spraw i konieczności jak najszybszego podjęcia działań na sprawach. I wszystko było by fajnie ale... podstawa wynagrodzenia poniżej 2000 netto... reszta to prowizje (dodam że niezbyt wysokie) i drugi "bonus" czyli zakaz możliwości użytkowania samochodu służbowego poza godzinami pracy nawet za opłatą. Drogi Hoistcie, serio szukacie doświadczonych windykatorów oferując wynagrodzenie na poziomie z całym szacunkiem stażysty z marketu? Kochani, błagam Was, nie bierzcie takich ofert, może nie natychmiast ale z czasem firmy pójdą po rozum do głowy i zaczną szanować pracowników, bo taka oferta to jest zwyczajnie brak szacunku. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
henio
 Opinia
@Windykator Terenowy 18.05.2018 22:07

ten pan tak mówi od 2 lat, a nowych spraw brak. Wstyd tam jeździć.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
skoczek
 Opinia
@Windykator Terenowy 18.05.2018 22:07

dlaczego kolego tak kłamiesz chyba trzeba będzie to ustalić z towarzyszem

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sklalar
 Opinia
@Windykator Terenowy 18.05.2018 22:07

No popatrz, jak taki dobry w windykacji jesteś to po co w Hoist pracy szukałeś??? i jeszcze bzdury o wynagrodzeniu piszesz...jak mniemam zaproponowali Ci stawkę adekwatną do kwalifikacji zawodowych :)))))

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Windykator Terenowy
 Opinia
@sklalar 26.07.2018 22:09

Spokojnie, szukałem pracy z uwagi na zmianę miejsca zamieszkania. O wynagrodzeniu nie piszę bzdur, tylko cytuję siwego pana z nowego opla insignia. Na szczęście wróciłem już do poprzedniej firmy windykacyjnej na nowym terenie a hoist to dla mnie juz zeszłoroczny śnieg... paaaaaaaaaaaaa

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Demo
 Opinia

Pytałem o ludzi od wymuszeń, których prawdopodobnie zatrudniają firmy windykacyjne lub wynajmują tych ludzi z zewnątrz. Dlaczego nikt nie odpowie. Z waszych wypowiedzi wynika, że znacie temat. Boicie się o tym mówić?, może wreszcie trzeba z tym zrobić porządek. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Testoviron
 Opinia
@Demo 02.09.2018 12:06

Zdecyduj sie - w innym poscie pytasz sie wprost ile takie osoby "od wymuszen" zarabiaja, natomiast w tym, ze prawdopodobnie windykacja korzysta z takich uslug. Nielogiczne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Demo
 Opinia
@Testoviron 10.09.2018 18:18

Może chciałbym pracować??????, ale za mało wiem o tym systemie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Demo
 Opinia

Może odpowiedź na moje pytania. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

A dlaczego zwolniono Pana dyrektora RG...?

Pomocna?
Tak62Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
półnnooccc
 Opinia
@pracownik 28.05.2018 11:33

Może trzeba zadać pytanie - dlaczego zrobiono to tak późno?????? ufffff !!!!już go nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawda
 Opinia
@półnnooccc 28.05.2018 22:42

Dlaczego nie macie odwagi podpisać się kim naprawdę jesteście. Przecież wszyscy wiedza kto i do kogo biegał i podpierdzielal. Szkoda Osób które to zbudowały żeby konfidenci teraz na tym korzystali, ale trzeba pamiętać ze karma wraca. Wszystkich organizatorów tych intryg i donoszenia dopadnie prawda. Już niebawem. Obiecujemy.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kitka
 Opinia
@Prawda 11.06.2018 19:21

Obiecanki - cacanki. Aktywistów jest dużo tylko wiek już nie ten, bo już nic nie stoi. HAHAHA rewolucjoniści.

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pinokio
 Opinia
@pracownik 28.05.2018 11:33

Bo nie był Robin Hoodem: ), wręcz odwrotni, zabierał biednym i inwestował w siebie :))))

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
stream
 Opinia
@pracownik 28.05.2018 11:33

było za ciepło może ;-)

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TLEN
 Opinia

Chodziło o szeroko ustnego. UFF jak dobrze ze go już nie ma. Firma przestaje być przechowalnią TROLi. YUPIII YUPII YUPII

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Demo
 Opinia

Jak się nazywa dział w firmach windykacyjnych, w którym pracują ludzie od wymuszeń ( podobnie jak u gangsterów) czy są to ludzie zatrudnieni na umowę o pracę czy pracują jako słupy, może na działalności gospodarczej. Może wynajmują zewnętrzne Firmy. Jak z tym jest. A może oficjalnie nie ma takiego działu. Czy w regionach mają ludzi czy może ich przeżucają. Jakie uprawnienia mają ci ludzie. Wiem, że to nielegalne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anetk
 Opinia

W terenie zarobki po 2-3 tysiące, kontrola, auto " kosiarka" do celów służbowych, praca po 10h i jeszcze chce wam się prowadzić wojny na forum. Szok

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaniepokojony
 Opinia

Fałszywość i brak kompetencji. Kto ostatnio awansował w DWT? Ciekawe czym się przysłużyła obecna kierowniczka bo przecież na imprezie zimowej wszystkim się użalała ze musi odejść bo noe może pracować z domu. A Jednak to był fałsz bo otrzymała awans. Jest jeszcze kierownik obszaru który tez bardzo mocno skorzystał na zmianach. Jak można być tak fałszywymi osobami. Jak słyszę ich opowieści o tym jak teraz tu będzie wspaniałe to aż się wymiotować chce. Nie cierpię osób które awansują bez oficjalnych zasług i odpowiednich wyników tylko na podstawie szemranych działań. Ciekawe dlaczego kierownik ze śląska jedzie do Szczecina żeby zwalniać człowieka. Czy tak funkcjonuje normalna firma? Wszyecy macie racje. Tu nie będzie dobrze. Trzeba się przemęczyć pracując najlepiej cała dobę za 2500zl

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
totalna opozycja
 Opinia

no tak, jak jakaś niepochlebna opinia to RG, my się juz na tych kłamstwach poznaliśmy, wszyscy widzą jak teraz jest w Hoist. najlatwiej zwalac na kogos. Widzę tu duże podobieństwo do Polskiej sceny politycznej. Rządziciele i totalna opozycja. Rządzą po trupach, ale do "swojego", ale puki co dotąd nieokreślonego celu. a i tak wszystkiemu jest winna jedna osoba.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bezlitosny
 Opinia
@Zaniepokojony 26.07.2018 00:33

jak nie wiesz dlaczego kierownik ze Śląska jedzie zwalniać pracownika do Szczecina, to zapytaj kierownika z Zachodu , gdzie był jak ten człowieczek ze Szczecina przez pół roku nie robił planu:) Czyżby kierownik tego nie zauważył? A może nie umiał mu pomóc? Może myślał w końcu że jak założy Związki to będzie więcej wart :) Jedno jest pewne, ten ze Szczecina nie został by zwolniony przez tego ze Śląska gdyby przełożony umiał analizować wyniki i dbać o swoich ludzi, niestety w tej materii skończyło się tylko na "byciu kierownikiem" i wożeniu czterech liter w " niezłej furze " ;)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
taki
 Opinia

co wy za głupoty wypisujecie. do roboty weźcie się bo wyniki beznadziejne a nie tu wypisywać idiotyzmy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzyb
 Opinia
@bezlitosny 26.07.2018 20:40

Mylisz się czlowieczek ze Szczecina miał najlepsze wyniki w regionie a został zwolniony, bo należał do związków o czym powiedział otwarcie

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oborzona
 Opinia

Chciałabym tylko przypomnieć ze ta chora atmosfera w windykacji terenowej psuje opinie całej firmy. Kto to pisze niech się zastanowi. Dziwne ze HR wplątuje się w chore rozgrywki. Już kilku znajomych mnie pytało o cała otoczkę związana z windykacja terenowa. Pamiętajcie ze w Hoist sa tez inne departamenty i ludzie którym ta cała atmosfera nie pomaga pracować. Liczę na zrozumienie. Jestem już zmęczona atmosfera. W takiej atmosferze nikomu nie polecę pracy w Naszej firmie.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rob
 Opinia

Właśnie widać po wynikach ze jesteśmy super ekipa. Jest Nas więcej a kasa nędzna- niższa niż przy mniejszym zespole. Czy jest tylko pomysł szefostwa pisania maili zmuszających do pracy poweyzej 8godzin czy jakieś konkretne motywujące do zaangażowania działania?

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fajnyy
 Opinia

Prezesa to zwolniliście, a w związkach jest przewodniczący, który w przeciwieństwie do was robi bardzo dużo niedługo się przekonacie nieboraki

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Surowy
 Opinia
@Fajnyy 27.07.2018 12:22

Buhahaha...walczy o wodę ????????????????????

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Związkowiec
 Opinia
@Surowy 27.07.2018 19:17

Madziu nie tylko o wodę

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Passenger
 Opinia

Słyszeliście podobno będzie program w telewizji o zwalniania w Hoist, hahaha to się będzie działo in Sweden

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
surowy
 Opinia
@Passenger 26.07.2018 20:03

świetnie ;), bycie medialnym co niektórym służy, tylko ciekawe jak się będą czuć po upublicznieniu ich wyników pracy:)...żałosne :))

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Passenger
 Opinia
@surowy 27.07.2018 06:02

Ciekawe jak będzie się czuł Hoist po upublicznieniu sposobów zwalniania, zatrudniania ludzi z dyscyplinarkami za fałszowanie dokumentów, ściągania do firmy tych, którzy byli zwolnieni za fałszowanie notatek w systemie i tym podobne.....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
surowy
 Opinia
@Passenger 27.07.2018 12:15

Noooo będzie się działo , tylko uważaj żeby się nie okazało że Ty sam coś sfałszowałeś , bo głupia Nina w tv niezbyt ciekawie wygląda ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igi Azalja end Niki Minaż
 Opinia
@Passenger 27.07.2018 12:15

Naprawdę sądzisz, że ludzie niczego innego nie pragną, tylko oglądać w TV gorzkie żale różnych płaczków nt ich gó...pracy? Podobnie fascynujące musi być oglądanie farby jak schnie. Możesz sobie pisać cokolwiek, Hoist i podobne firmy, przynajmniej na poziomie wykonawczych stanowisk to praca, do której się idzie, bo nie może się znaleźć innej. Pozbądźcie się złudzeń. We Wrocławiu, gdzie największa łajza znajdzie robotę za 2K netto objęcie "zaszczytnego" stanowiska proszalnego dziada dzwoniącego/łażącego po mieszkaniach to jest naprawdę słaby powód do chwały.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
G.F
 Opinia

Po wpisach widać, że lubicie dziecinadę robić i szopki odstawiać i tak samo wyglada wasza praca stety lub niestety ale wtedy nie ka się co dziwić, że wyglada to jak wyglada. (usunięte przez administratora) jest jeszcze ale stworzony przez poprzednio zarządzających i teraz się go sprząta. Fakt można mniej lub bardziej drastycznie ale to co nie którzy tu piszą to widać zbieranie i przekazywanie informacji przez ludzi właśnie z tego (usunięte przez administratora) !! Rozmawiamy o faktach proszę :) Kierownik zachodu zatrudniony na to stanowisko choć nigdy w terenie nie był a na każde pytanie odpowiada: „Nie wiem dzwon do koordynacji” lub nie odbiera telefonu o czym ma merytorycznie z Tobą porozmawiać jak nie zna zasad i procedur a tym bardziej nie ma doświadczenia w terenie. Ilu osobom pomógł jako kierownik ? Czy była to pomoc na zasadzie ktoś ma problem to wchodzenie mu w (usunięte przez administratora) i przytakiwanie oraz najeżdżanie na firmę aby zyskać swój słaby fejm więcej go nie ma jak jest w pracy a co robi jak jest przekierowuje emaile Kierownik po Ch*** o wiele więcej jest chłopaków czy pan którzy zrobili by ta prace o wiele lepiej od niego. Pan komandos tez dobrze smarował (usunięte przez administratora) komuś i ostra ręka wszystko jak w wojsku. Windykator dobry ale kierownik bardzo słaby ;) brak parasola ochronnego to na L4 siedzi i widać po wynikach jak zespół sobie radzi. Weterani ogarniają bo wiedza co z czym a nowi kuleja na każdym Regionie wiecie czemu bo nie przekazują informacji bo są one nie pełne bo nie kontrolują i nie pomagają. Tabelkowy myśli ze jest pępkiem świata i zamiast wspierać i pomagać to się boi ze mu korona spadnie wiec napier Ala te swoje tabelki choć sam ich nie rozumie i nie wie dlaczego są takie a nie inne :) Czego to zasługa wspomnianych kier oraz brak przekazu komunikacji i szkolenia bo pan trener jedyne co potrafi to dać zeszyt naucz się i pracuj wsparcia zero nauka do (usunięte przez administratora) ale jak ma to wiedziec jak mi tez nikt niczego nie powiedział co i jak ma robić w końcu kolejne stanowisko w prezencie a czemu inni się zwalniali i teraz chcą wrócić ?? Bo firma dobrze prosperuje bo można zarobić bo praca jest fajna tylko właśnie elita wyżej wymieniona wcześniej rozpier lila wszystko i jak ktoś miał z czymś racje to się brało na bęben człowieka i znalazło paragraf żeby go wy bać bez pier lenia ludzie widza ze nie ma pewnych osób i ze ktoś zaczął to sprzątać to wracają do pracy. Skończyło się rządzenie kogoś kto ogarniał tak jak kiedyś przy zmianie ustrojów w końcu milicjant ???? ale te czasy się tez skończyły. W końcu bez mobingu obecnie i sztucznego szukania ch ja do dpy jest o wiele lepiej choć lustracja jeszcze w tle jest walka trwa ale jak się ja posprząta będzie o wiele lepiej dlatego zamiast wylewać żale trzeba spojrzeć na to co ja sobą reprezentuje ????

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Hoist Polska sp. z o.o. - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hoist Polska sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.

Pracowałeś w tej
firmie?
Zostaw opinię!

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!
Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Radca prawny, członek korpusu służby cywilnej. Urzędniczka Ministerstwa Zdrowia.

Pracuje w Wydziale Kontroli Departamentu Ubezpieczenia Zdrowotnego, wcześniej kierowała Wydziałem Integracji Europejskiej w resorcie. O mobbingu wie wszystko – jako prawnik i niestety także jako ofiara. Jej historia to najlepszy dowód, że warto być odważnym. Pani Joanna pozwała Ministerstwo Zdrowia i wygrała proces w drugiej instancji. Sąd przyznał jej ponad 80 tys. zł odszkodowania a resortowi nakazał przeprosiny. Pani Joanna obecnie przygotowuje się do doktoratu z prawa. Tematem jej pracy będzie mobbing.